brak logo

ZNTK Mińsk Mazowiecki

Mińsk Mazowiecki

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

laweciarz 2017-02-08 20:11
W nocy na lawetę z wagonami
9
lizus 2017-02-19 11:01
na pewno jest liderem w ilości wywozu palet i innych"nie potrzebnych" rzeczy a taki mały "Bolek" przydatny jest na każdym dziale
1
Nowy 2017-02-22 07:24
Czy ktoś z obecnych na forum moze powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? Obiektywnie, bez bluzgów i pseudonimów których nie zna osoba z zewnątrz?
Chodzi o p1n i brygady elektryków? Jacy sa pracownicy, przełożeni?
3
www 2017-02-24 19:59
Jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
laki 2017-03-07 17:18
Co tam się stało u krzywego kopyta na przygotowaniu? Chłopaka sprzedał?
5
www 2017-03-09 15:53
W tym zntku to same sprzedawczyki !!!
6
mały 2017-03-10 10:40
Tylko taki gruby nie pomyśli że później będzie mógł pracować z tymi ludźmi bo całe życie nie będzie brygadzista
5
e4e 2017-03-25 14:26
Ogłaszają się już kilka miesięcy i tłumy jakoś do nich nie walą . Oj chyba władzunia tego bałaganu się troszkę przeliczyła zwalniając tyle ludzi. Teraz taki Bil i cała ta jego banda oszołomów powinna sama ( usunięte przez administratora ) po 12 godzin!!!
8
Mobbingowany 2017-03-27 15:51
Niech się pochwalę kierownictwem które zamiast wiedzy stosuję mobbing
7
1234 2017-04-06 15:45
Nie tylko z Mińska Mazowieckiego i okolic ale z całej polski niechcą już w tym ZAKŁADZIE NĘDZY TRUDU KALECTWA ludzie robić a władzunia ździwiona brakiem chętnych zatrudniła sobie nierobów o przepraszam (fachowców) zza wschodniej granicy a mieli dobrych sprawdzonych pracowników .
3
Stary 2017-04-06 15:59
Zatrudnili ukraińców? No to teraz podniesie sie wydajność i jakość wyrobów :) Bardzo mądre posunięcie, zwolnić starych dobrych pracowników znających robotę i zakład od podszewki a zatrudnić nierobów ze wschodu....
6
Gałązka na drzewo 2017-04-14 07:07
Zobaczcie jak musi byc źlee skoro Biliego wciągnęli do Zarządu. Zawsze był miernotą i mściwy człowieczkiem.
7
gracjan 2017-04-15 15:08
Kierownik działu P1N Pan W. nie pozwolił ludziom w wielki piątek przyjść wcześniej na drugą zmianę aby wcześniej skończyć argumentując to tym że jest to normalny dzień pracy i ludzie w marketach pracują do 22. Szkoda że nie porównywał pracy w ZNTK do pracy w sklepie kiedy to było trzeba przyjść w święta do pracy albo jak pracowaliśmy po 12 godzin, tu można by było przytoczyć wiele przykładów.
Wstyd Panie kierowniku, wstyd...
18
kuba 2017-04-28 11:18
bo w tym zakładzie jest i był mobing ! liczą się tylko plecy i znajmości. Dlaczego stara janka dalej jest na górze a inni planiści musieli się wyniesć ? jakby siadła w mistrzowni to może by tak mordy nie darła na wszystkich !
4
Misiek 2017-04-30 12:01
Jeżeli nie wiesz nic na ten temat to lepiej się nie wypowiadaj . Z tego co wiem Janka chciała przejść na mistrzownię ale komuś było to nie na rękę . Poza tym , w tym zakładzie jak się nie wrzaśnie to nic się nie zadzieje. Ma rację , przynajmniej nie daje wejść sobie na głowę .
2
P1W 2017-05-01 09:07
jasne, już rok temu pozwalniali wszystkie fajne, ładne i pracowite dziewczyny a ją zostawili ! zbieg okoliczności ? Nigdy nie zejdzie na produkcję i niczym się nie zainteresuje a jest planistą i ma to w obowiązkach ! Biega tylko do magazynu na plotki. Gratulujemy gustu Robercikowi !!!
4
olaboga 2017-05-01 20:39
ładne i pracowite dziewczyny
1
marian 2017-05-02 08:37
najgorsza rzecza jest peresonalne ponizanie na forum, do innej rzeczy sluzy ta strona - mamy podnoscic tematy zakladopwe a nie personalne jak wyzej. Jednym słowem chamstwo i złość sie z was wylewa. Przykre.
2
Robole z miernymi pensjami 2017-05-03 23:33
Jaki zakład i kierownicy - tacy pracownicy !!! Pięknym za nadobne ! Szczerość boli co ?
6
rekrut 2017-05-09 19:40
Zatrudniają w logistyce?
fred 2017-05-14 13:52
Tak.
Stary 2017-05-25 08:17
(usunięte przez administratora) Polecam przeczytać. Co prawda mowa tu o Pesie i o nowych pojazdach ale nie zapominajmy, że również jesteśmy jej częścią...
Stary 2017-05-25 21:13
Admin usunął wypowiedź prezesa PESY o tym, że nadchodzi wielki kryzys w branży, po zakończeniu obecnej perspektywy unijnej. Wywiad z nim mozna znaleźć na necie.
p1-n 2017-05-26 09:43
gdzie to znajde? nie widze zanych info na ten temat w sieci.
Stary 2017-05-27 20:05
Strona inforail i rynek kolejowy.
zainteresowany 2017-05-31 12:05
Możecie coś powiedzieć o pracy na stanowisku ślusarza ? jak wygląda praca na tym stanowisku i jakie zarobki ?
e4e 2017-05-31 19:22
8 godzin na gitarze
3
Rekrut 2017-07-19 11:38
Rozważam zatrudnienie się w tej firmie. Czy ktoś z obecnych na forum mógłby opisać obecną sytuację w firmie? Jaka atmosfera panuje? Czy zarobki są w porządku? Słyszałem o zatrudnionych ukraińcach czy to znaczy ze jest az tyle pracy? Prosze o konkretne odpowiedzi to dla mnie wazne
robotnik za grosze 2017-07-19 11:43
Tak zatrudniają ukraińców bo pozwalniali na początku roku około 200 ludzi! Teraz zbierają plony z tego co sami sobie zasiali! Nic dziwnego ze nikt tu nie chce robic jak tu jest takie podejscie do pracownika
6
Trzeźwy umysł 2017-07-25 15:37
Smutna prawda jest niestety taka, że pisaniem na forum nawet najszczerszej prawdy o firmie lub najgorszych bluzgów i tak nic nie zdziałacie. Góra to czyta i śmieje się z tego. Nie raz da sie słyszeć jak przytaczają cytaty żywcem wzięte z tego forum z rozbawieniem i pogardą. Podsumowując: zacznijcie pisać faktycznie przydatne rzeczy i opinie dla ludzi którzy rozważają zatrudnienie sie, rzeczowo, bez epitetów, tak aby laik który nie zna zakładu (bo niby skąd skoro jeszcze tu nie pracuje) mógł sam zdecydować czy chce tu pracować czy nie, czy bedzie w stanie przyzwyczaic sie do warunków tu panujących. A sami wiecie, że to robota nie dla każdego. Pozdrawiam.
5
były fachowiec 2017-07-27 06:19
rzeczowo dla tych co chcą pracować w ZNTK :
- mobbing
- wyzysk
- brak poszanowania
- bród
- hałas
straciłem naście lat życia
7
Obiektywny 2017-07-27 17:06
-praca w soboty, niedziele i święta,
-ryzyko ciężkich wypadków ze względu na brak poszanowania przepisów bhp (nawet podstawowych)
-możliwość utraty pracy z dnia na dzień, w zależności od humoru przełożonego.
7
jacenty 2017-08-03 00:18
Miejsce ukraińca jest na ukrainie a nie w ZNTK.
Nieroby....
8
były pracownik 2017-08-03 11:59
Najgorszym wrogom nie polecam pracy w tej firmie !!!!
Wszystko co jest tu wcześniej napisane to prawda !!!
Strata zdrowia i poniżanie na każdym kroku za śmieszną najniższą krajową
8
Robol 2017-08-16 10:54
Najlepsze w tej pożal się boże firmie są obleśne i zasrane łazienki. Sprzątaczki wchodzą tam w długich gumowcach, żeby nie odpłynąć. Ale po co robolom lepsze warunki ? Liczy się zysk, za który kierownicy wezmą premię nie brudząc rączek żadną pracą
6
robotnik za grosze 2017-08-17 08:06
Jak przyjeżdża jakaś firma zewnętrzna, i któryś z pracowników tej firmy tam zabłądzi, to aż wstyd... potem patrzą się na nas jak na podludzi...
7
związkowiec 2017-08-23 15:31
Uwaga od pażdziernika zmiana systemu wynagrodzeń. Ze wstępnych wyliczeń wynika, że każdy dostanie około 870-930 zł. podwyżki. Jest jednak pewien haczyk władze chcą aby tą"dodatkową pulą" w 80 % rozliczali mistrzowie. Więcej informacji wkrótce .
5
jadzia 2017-09-03 16:42
Oj ktoś chyba puszcza plotkę bo ja jestem w związkach i narazie nic nie słyszałem. Tylko jaki ktoś ma w tym cel?
5
związkowiec 2017-09-05 07:10
jadzia - pewnie jesteś nie w tych związkach co potrzeba .
2
Fachowiec 2017-09-06 08:17
Logistyce nie potrzeba podwyżek. Kręcą takie lody na boku, że to mózg staje ! Wystarczy popatrzeć jakimi furami podjeżdżają i jakie stawiają domy. Każdy o tym wie i nikt nic nie robi. Szkoda tylko że nie wszyscy maja tak dobrze, a najgorzej spawalnicy. Liczymy na te podwyżki
3
Malarzyk 2017-09-06 14:37
Będzie robota po głównych pr czy znowu zwolnienia?
2
Stary robol 2017-09-06 16:08
Po nowym roku ma być jeszcze 12 czteroczłonów i ten zabytek muzealny z 1935r
1
beny 2017-09-06 22:30
Ludzie nie będzie żadynych podwyżek, to ściema.
4
beny 2017-09-06 22:30
Ludzie nie będzie żadynych podwyżek, to ściema.
6
patryk 2017-09-07 09:04
W tym zakładzie z roku na rok jest coraz gorzej. Coraz gorsze tumany nami rządzą a wy piszecie o podwyżkach. Śmiech...
6
Stary 2017-09-09 10:18
Dobrze że tego młodego żyda zdjeli ze stanowiska. W tym chorym zakładzie jest więcej kierowników i ich zastępców niż ludzi do pracy !!!
4
Brudas 2017-09-09 14:33
Kogo zdjęli ze stanowiska?
6
abcd 2017-09-18 16:51
Ktoś może powiedzieć coś o stanowisku pracy ślusarz spawacz??? Tylko na to są przyjęcia w tym zakładzie.
robotnik za grosze 2017-09-19 08:29
Praca ciężka. Hałas, brud, nadgodziny. Jako nowy będziesz robił najbardziej prze*ebane roboty, których żaden "kolega" z brygady nie chce robić. Są chłopaki w porządku, ale są też tacy, którzy inteligencją nie grzeszą. Na soboty nic nie planuj- spędzisz je w robocie. Jeśli nie- najniższa premia i cienka wypłata, aż w końcu sam zrezygnujesz.
8
abcd 2017-09-19 20:09
Wielkie dzięki za odpowiedz. Też tak właśnie słyszałem ale chciałem się upewnić.
3
Zostaw swoją opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki