brak logo

ZNTK Mińsk Mazowiecki

Mińsk Mazowiecki

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

zainteresowana 2016-11-03 23:10
Na stronie jest ogłoszenie do działu zakupów.
Może ktos cos bliżej napisać na temat tego działu i może przelozonych i rozmowy kwalifikacyjnej. Dziekuje
Zdziwiony 2016-11-04 11:26
Nie trzeba być z kierownictwa, żeby umieć się wypowiedzieć. I tu Cie zaskoczę, tak samo jak ty jestem zwykłym pracownikiem fizycznym. Czyli ROBOLEM. Zaskoczony?
6
zig 2016-11-08 00:44
zobaczymy jak praca się się skurczy chodzi o główne ,co będzie



1
zahar 2016-11-08 15:58
zdziwiony ?????????????
oszukujesz bo o 12 z hakiem pracownik nie piszę w forum .
1
PRAWDA 2016-11-08 19:16
przepraszam zdziwiony wiem kto ty jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
1
Zdziwiony 2016-11-09 08:34
Istnieje jeszcze coś takiego jak druga zmiana albo dzień wolny. Brawo za błyskotliwość.
3
biurowy 2016-11-11 22:43
Panowie w grudniu niestety PESA :(
5
Łysy 2016-11-16 08:17
Czy masz pewne informacje?
były fachowiec 2016-11-20 19:39
w końcu może zrobią z idiotami porządek
4
lilka 2016-11-21 17:35
może ktoś wie co to za fucha na magazynie lider ? czy to ktoś taki co obserwuje jak pracują inni żeby samemu nic nie robić ? podobno niezły dodatek
5
pewniak 2016-11-21 19:30
bedzie cos na swieta? zwiazki cos zalatwili czy znowu sobie leca w kulki?
4
malarzyk 2016-11-21 19:41
podobno po 200zl brutto - smiech na sali panowie. zwiazki podpisuja wszystko jak leci. trzeba sie wypisac z tego i nie placic co miesiac haraczu bo to nie ma sensu.
9
Mały 2016-11-22 08:13
Święta prawda. Gdyby każdy odkładał kase zamiast płacić składki, to na święta miałby całkiem niezły zastrzyk gotówki. Na pewno lepszy niż ta jałmużna.
9
e4e 2016-11-22 18:42
Lepiej niech tych idiotów trzymają w zntku bo głupotą zarażą innych!!!
5
znajomy 2016-11-23 18:34
Wiem kim jesteś asiorze lepiej się ujawnij sam .
2
e4e 2016-11-23 20:17
Jak wiesz to po co mam się ujawniać geniuszu
2
znajomy 2016-11-26 11:37
Oj Mariusz Mariusz dla tego że to ty sam byś się przyznał i lepiej by wyglądało a teraz to po ptokach mądralo.
1
tomaszek 2016-11-27 22:30
NO TO WITAJ PESO!!!!!!!! CHŁOPAKI TO ŚWIĘTA I SYLWESTER W BYDGOSZCZY BĘDZIE ZACNIE☺
3
Misiek 2016-12-04 12:38
Może napisz o co Ci chodzi jak będziesz trzeźwy .
1
kosmita 2016-12-05 22:06
A czy gruby gańko wziął się za robotę czy dalej okrada chłopaków z premi na swoje konto?
17
yoda 2016-12-21 21:43
Hej.
KM -y jeszcze długo nie zbudują tej nowej hali w Sochaczewie.
Na razie dopiero szukają sponsorów na tą rozbudowę:) Więc jeszcze z 10 lat;]
Poza tym aby zająć się takimi pracami jakie mają być tam wykonywane to potrzebne jest doświadczenie.
A tam do tej pory jest jeden wielki "ciemnogród".

Więc jeszcze daleka droga....
nowy pracownik 2016-12-30 13:47
Witam . Planuje przyjść do pracy na elektryka w tej firmie . Mam pytanie jakie sa zarobki do ręki ? I czy można przyjść np przez własną działalność albo przez zewnętrzna firmę ? Proszę o normalne odpowiedzi
zxcv 2017-01-01 18:06
jak nic nie robił tak jeszcze bardziej nic nie robi i jak kradł tak dalej ......
5
try 2017-01-01 21:27
Jak ty możesz mnie tak oczerniać.
2
Człapek 2017-01-02 16:43
podziękujmy jackowskiemu z logistyki który uważa że jest za dużo pracowników i chce dalszych zwolnień
6
gość 2017-01-02 20:33
niech sam się w końcu zwolni !!! i zabierze ze sobą osicę i sobkowicza najlepiej !
11
zenek p1n 2017-01-03 11:14
etam, jezdzicie po sobie jak po lysej kobyle a w oczy to wielcy przyjaciele!

Lepiej powiedzcie czy ktos slyszal cos o podwyzkach moi drodzy? podobno mialo byc inflacyjna podwyzka, prawda to?
3
Brudny Hary 2017-01-03 19:34
Zenekp1n, po co Ci podwyżka ? Wystarczy jak sobie przestoisz przez cały dzień na papierosku jak kołek, łosica i łubański i będziesz pracownikiem roku z kopertą z kilkoma tysiakami !
6
zenek p1n 2017-01-03 20:02
nie interesuje mnie kto i ile pali, ja tez pale i nie wyobrazam sobie aby ktos mnie z teo rozlizał. Nie mam takich ambicji na pracownika roku - poza tym to kumoterstwo w naszej firmie.


Wole zajac sie swoimi sprawami oraz ludzi skoro zwiazkow tak naprawde brak.
Nic nie robia - kompletnie nic. Po co oni sa? Niech zalatwiaja podwyzki z racji inflacji towarowej!!!
6
supermen 2017-01-04 23:09
I dobrze wiedza z kim na tego papieroska pójść i stoją tam jak dzifki i tylko knują. No i awans i premia i wszystko, czego zapragniesz. A jak wrócą do biurek to obgadują sie nawzajem. Smieszni są.
2
boxer 2017-01-04 23:14
A skąd wiesz, ze Jackowski chce zwolnień? Powiedzial ci to, czy sam to wymysliles?
2
p1w 2017-01-05 07:30
Tez slyszalem cos o podwyzkach, mam nadzieje ze cos bedzie.
Aktualnie mamy glodowe pensje :(

zwiazki powinny bardziej atakowac zarzad aby zwiekszyc nam pensje!!!!
6
Krzywy nick 2017-01-11 08:51
Jakieś nowe ploteczki Panowie? ^^
1
spawacz 2017-01-11 09:17
chcemy podwyki na 12zł za godz w akordzie
5
starszy robol 2017-01-11 11:12
co z tego że dadzą nam podwyżkę, jak będą dawać mniejszą premię i wraz zarobki się nie podniosą :(
3
As 2017-01-12 10:58
Nawet jeżeli dadzą podwyżkę, to obniżą premię za plan i za wynik. I każdemu wyjdzie na to samo. Zrozumcie, że wg podejścia rządzących "robol nie może za dużo zarabiać, żeby mu sie w d***e nie poprzewracało."
8
srul 2017-01-19 14:58
Szkoda, ze nie znają powiedzenia "z niewolnika nie ma pracownika" . Kiedys może przyjdzie czas ze się o tym przekonaja.
8
robol za grosze 2017-01-24 10:26
Gdzies w Siedlcach czy pod maja otwierać fabrykę silnikow mercedesa. Nieźle by bylo gdyby chociaż polowa pracowników produkcyjnych i może biurowych przeszla i skonczyloby sie szanownej władzy wielkie rządzenie.
8
www 2017-01-30 16:05
Niemacie w tym zntku taczek źeby wywieźć tą całą klikę oszołomów ?
8
robol za grosze 2017-02-08 12:03
Www czekamy na ten piękny dzień kiedy sie sami wywioza
6
laweciarz 2017-02-08 20:11
W nocy na lawetę z wagonami
9
lizus 2017-02-19 11:01
na pewno jest liderem w ilości wywozu palet i innych"nie potrzebnych" rzeczy a taki mały "Bolek" przydatny jest na każdym dziale
1
Nowy 2017-02-22 07:24
Czy ktoś z obecnych na forum moze powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? Obiektywnie, bez bluzgów i pseudonimów których nie zna osoba z zewnątrz?
Chodzi o p1n i brygady elektryków? Jacy sa pracownicy, przełożeni?
2
www 2017-02-24 19:59
Jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
laki 2017-03-07 17:18
Co tam się stało u krzywego kopyta na przygotowaniu? Chłopaka sprzedał?
5
www 2017-03-09 15:53
W tym zntku to same sprzedawczyki !!!
6
mały 2017-03-10 10:40
Tylko taki gruby nie pomyśli że później będzie mógł pracować z tymi ludźmi bo całe życie nie będzie brygadzista
5
e4e 2017-03-25 14:26
Ogłaszają się już kilka miesięcy i tłumy jakoś do nich nie walą . Oj chyba władzunia tego bałaganu się troszkę przeliczyła zwalniając tyle ludzi. Teraz taki Bil i cała ta jego banda oszołomów powinna sama ( usunięte przez administratora ) po 12 godzin!!!
7
Mobbingowany 2017-03-27 15:51
Niech się pochwalę kierownictwem które zamiast wiedzy stosuję mobbing
4
Zostaw swoją opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki