brak logo

ZNTK Mińsk Mazowiecki

Mińsk Mazowiecki

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

gugle 2016-09-19 15:51:36
Mam jedna prawa i jedna lewa, a Ty masz dwie prawe, czy o co chodzi?
Po prostu dobrze wspominam prace tam.
3
Prl 2016-09-27 22:59:02
Lepiej mieć dwie prawe niż obie lewe!!!
Były pracownik 2016-09-29 20:05:08
Dlaczego wszyscy tak marudzicie na ZNTK, nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie. Jeśli się coś nie podoba to szukajcie szczęścia gdzieś indziej :)
4
Prl 2016-09-29 21:25:40
To nie zntk jest zły tylko ta banda oszołomów na kierowniczych stanowiskach i ich przydupasy mezmózgie!!!
6
gugle 2016-10-03 23:27:11
Otóż lepiej miec jedna prawa i jedna lewa. Posiadanie dwóch prawych rąk jest nieprawidłowością w budowie anatomicznej. Widział Cie juz lekarz?
Asiorek112 2016-10-14 08:40:19
Przyjazne relacje, to coraz częstszy widok, fakt. Ale pomiędzy pracownikami fizycznymi. Elektrycy zaczęli dogadywać sie z chłopakami od wnętrz a Ci ze ślusarzami itd itd. Skoro nie ma komu planować pracy i pilnować kolejności jej wykonania, muszą sami sie między sobą dogadać, żeby nie skakać sobie po głowach, żeby wykonać pracę i zarobić pieniądze. Jeżeli chodzi o relacje pracowników z kierownictwem to pozostawie to bez komentarza. Niektórzy po studiach a używają takiego słownictwa, że śmiać się chce. Na pewnych stanowiskach trzeba trzymać poziom, a nie zachowywać się jak ćwierćinteligent. Ciekawi mnie ile będzie jeszcze tej pracy, koleje mazowieckie mają wybudować nową halę w Sochaczewie z zapleczem technicznym pozwalającym na takie naprawy, jakie teraz wykonuje sie w zntk. A jak wiadomo jest to jeden z lepszych klientów i obawiam sie że bez napraw z km kondycja finansowa zakładu może sie znacznie pogorszyć.
4
Kubunio 2016-10-14 12:42:50
Skoro zwolnili tylu ludzi przez ostatnie pół roku, to wątpię, żeby potrzebowali kogoś nowego.
fr 2016-10-17 19:48:38
weźcie się w takim razie wysilcie i zajrzyjcie na stronę internetową firmy, tam są nowe ogłoszenia o pracę
PRAWDA 2016-10-31 16:39:54
jeszcze trzeba w p1 s takie zmiany wprowadzić jak w p1n wtedy mistrzom pdziękujemy bo są niepotrzebni więc DO P1N 2 .11 .16. jdz do mistrza i mu powiedz bez ciebie damy radę CIEKAWE wybierz dobrego mistrza dalej jak na p1s tak będzie jak na p1n będąw stanie zbudować jedenostkę w 10 dni co dobrze wyjdzje ?ale tylko p1n bo mają nory godziny kasa leci a ZAPIERDALACZE = p1n [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TRZEBA popatrzeć świerzym okie na TE WYDZIAŁY tak robią = p1n ale jak chodzą niedługo po 4 erechv zaplić telefon nowe fotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRZEJDZ I ZOBACZ
5
koziołek matołek 2016-11-03 12:03:52
Interpunkcja jest ważna.
1
Zdziwiony 2016-11-03 12:29:41
Niestety ale przez brak jakiejkolwiek składni i interpunkcji, nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. Czy tak ciężko jest ułożyć kilka logicznie brzmiących zdań? Niech wypowie się ktoś, kto w miarę sprawnie operuje językiem polskim...
1
ww 2016-11-03 14:57:52
ja po części domyślam się o co chodzi gościowi
PRAWDA 2016-11-03 15:04:26
jak ładnie gadasz czyli kantujesz . Ciekawe na której grzędzie siedzisz ? JESTEŚMY CIEKAWI ODPOWIEDZ .p1n
zainteresowana 2016-11-03 23:10:03
Na stronie jest ogłoszenie do działu zakupów.
Może ktos cos bliżej napisać na temat tego działu i może przelozonych i rozmowy kwalifikacyjnej. Dziekuje
Zdziwiony 2016-11-04 11:26:01
Nie trzeba być z kierownictwa, żeby umieć się wypowiedzieć. I tu Cie zaskoczę, tak samo jak ty jestem zwykłym pracownikiem fizycznym. Czyli ROBOLEM. Zaskoczony?
6
zig 2016-11-08 00:44:36
zobaczymy jak praca się się skurczy chodzi o główne ,co będzie



1
zahar 2016-11-08 15:58:05
zdziwiony ?????????????
oszukujesz bo o 12 z hakiem pracownik nie piszę w forum .
1
PRAWDA 2016-11-08 19:16:41
przepraszam zdziwiony wiem kto ty jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
1
Zdziwiony 2016-11-09 08:34:11
Istnieje jeszcze coś takiego jak druga zmiana albo dzień wolny. Brawo za błyskotliwość.
3
biurowy 2016-11-11 22:43:46
Panowie w grudniu niestety PESA :(
4
Łysy 2016-11-16 08:17:02
Czy masz pewne informacje?
były fachowiec 2016-11-20 19:39:59
w końcu może zrobią z idiotami porządek
4
lilka 2016-11-21 17:35:02
może ktoś wie co to za fucha na magazynie lider ? czy to ktoś taki co obserwuje jak pracują inni żeby samemu nic nie robić ? podobno niezły dodatek
4
pewniak 2016-11-21 19:30:55
bedzie cos na swieta? zwiazki cos zalatwili czy znowu sobie leca w kulki?
3
malarzyk 2016-11-21 19:41:25
podobno po 200zl brutto - smiech na sali panowie. zwiazki podpisuja wszystko jak leci. trzeba sie wypisac z tego i nie placic co miesiac haraczu bo to nie ma sensu.
8
Mały 2016-11-22 08:13:56
Święta prawda. Gdyby każdy odkładał kase zamiast płacić składki, to na święta miałby całkiem niezły zastrzyk gotówki. Na pewno lepszy niż ta jałmużna.
8
e4e 2016-11-22 18:42:19
Lepiej niech tych idiotów trzymają w zntku bo głupotą zarażą innych!!!
5
znajomy 2016-11-23 18:34:39
Wiem kim jesteś asiorze lepiej się ujawnij sam .
2
e4e 2016-11-23 20:17:23
Jak wiesz to po co mam się ujawniać geniuszu
2
znajomy 2016-11-26 11:37:00
Oj Mariusz Mariusz dla tego że to ty sam byś się przyznał i lepiej by wyglądało a teraz to po ptokach mądralo.
1
tomaszek 2016-11-27 22:30:40
NO TO WITAJ PESO!!!!!!!! CHŁOPAKI TO ŚWIĘTA I SYLWESTER W BYDGOSZCZY BĘDZIE ZACNIE☺
3
Misiek 2016-12-04 12:38:39
Może napisz o co Ci chodzi jak będziesz trzeźwy .
1
kosmita 2016-12-05 22:06:13
A czy gruby gańko wziął się za robotę czy dalej okrada chłopaków z premi na swoje konto?
14
yoda 2016-12-21 21:43:07
Hej.
KM -y jeszcze długo nie zbudują tej nowej hali w Sochaczewie.
Na razie dopiero szukają sponsorów na tą rozbudowę:) Więc jeszcze z 10 lat;]
Poza tym aby zająć się takimi pracami jakie mają być tam wykonywane to potrzebne jest doświadczenie.
A tam do tej pory jest jeden wielki "ciemnogród".

Więc jeszcze daleka droga....
nowy pracownik 2016-12-30 13:47:14
Witam . Planuje przyjść do pracy na elektryka w tej firmie . Mam pytanie jakie sa zarobki do ręki ? I czy można przyjść np przez własną działalność albo przez zewnętrzna firmę ? Proszę o normalne odpowiedzi
zxcv 2017-01-01 18:06:34
jak nic nie robił tak jeszcze bardziej nic nie robi i jak kradł tak dalej ......
5
try 2017-01-01 21:27:25
Jak ty możesz mnie tak oczerniać.
2
Człapek 2017-01-02 16:43:29
podziękujmy jackowskiemu z logistyki który uważa że jest za dużo pracowników i chce dalszych zwolnień
6
gość 2017-01-02 20:33:55
niech sam się w końcu zwolni !!! i zabierze ze sobą osicę i sobkowicza najlepiej !
10
zenek p1n 2017-01-03 11:14:25
etam, jezdzicie po sobie jak po lysej kobyle a w oczy to wielcy przyjaciele!

Lepiej powiedzcie czy ktos slyszal cos o podwyzkach moi drodzy? podobno mialo byc inflacyjna podwyzka, prawda to?
3
Brudny Hary 2017-01-03 19:34:29
Zenekp1n, po co Ci podwyżka ? Wystarczy jak sobie przestoisz przez cały dzień na papierosku jak kołek, łosica i łubański i będziesz pracownikiem roku z kopertą z kilkoma tysiakami !
6
zenek p1n 2017-01-03 20:02:31
nie interesuje mnie kto i ile pali, ja tez pale i nie wyobrazam sobie aby ktos mnie z teo rozlizał. Nie mam takich ambicji na pracownika roku - poza tym to kumoterstwo w naszej firmie.


Wole zajac sie swoimi sprawami oraz ludzi skoro zwiazkow tak naprawde brak.
Nic nie robia - kompletnie nic. Po co oni sa? Niech zalatwiaja podwyzki z racji inflacji towarowej!!!
6
supermen 2017-01-04 23:09:03
I dobrze wiedza z kim na tego papieroska pójść i stoją tam jak dzifki i tylko knują. No i awans i premia i wszystko, czego zapragniesz. A jak wrócą do biurek to obgadują sie nawzajem. Smieszni są.
2
boxer 2017-01-04 23:14:07
A skąd wiesz, ze Jackowski chce zwolnień? Powiedzial ci to, czy sam to wymysliles?
2
p1w 2017-01-05 07:30:47
Tez slyszalem cos o podwyzkach, mam nadzieje ze cos bedzie.
Aktualnie mamy glodowe pensje :(

zwiazki powinny bardziej atakowac zarzad aby zwiekszyc nam pensje!!!!
6
Krzywy nick 2017-01-11 08:51:17
Jakieś nowe ploteczki Panowie? ^^
1
spawacz 2017-01-11 09:17:17
chcemy podwyki na 12zł za godz w akordzie
4
starszy robol 2017-01-11 11:12:19
co z tego że dadzą nam podwyżkę, jak będą dawać mniejszą premię i wraz zarobki się nie podniosą :(
3
As 2017-01-12 10:58:22
Nawet jeżeli dadzą podwyżkę, to obniżą premię za plan i za wynik. I każdemu wyjdzie na to samo. Zrozumcie, że wg podejścia rządzących "robol nie może za dużo zarabiać, żeby mu sie w d***e nie poprzewracało."
7
Zostaw swoją opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki