brak logo

ZNTK Mińsk Mazowiecki

Mińsk Mazowiecki

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

TP 2016-07-06 21:42:42
Kolego masz nieaktualne informacje to że 50% każdej brygady się zgadza ale nie od 11 lipca tylko od września ta Pesa.
arkadiusz 2016-07-13 14:42:30
Witam jakich zarobków można oczekiwać w biurze?
biurowy 2016-07-13 18:28:46
3-4 tys w zależności od stanowiska
arkadiusz 2016-07-14 08:37:57
A jaka jest atmosfera w pracy ?
tiaa 2016-07-14 16:43:46
3-4 ale chyba brutto :)
pawelkowicz 2016-07-30 17:59:01
jest oferta pracy technolog ds maszyn elektrycznych. moze ktos cos powiedziec o tym stanowisku?
1
Ancyk 2016-08-07 15:39:49
Beznadziejna
1
człowiek 2016-08-12 22:43:51
Robert . Ty to się ku..wa lecz. A Ty Lukasz B razem z nim. To nie jest juz nawet dno..siegacie piekiel. Żenada.
2
hu is hu 2016-08-15 08:40:19
Nie zwracaj uwagi na to co pisze @czlowiek. Znowu jakies pustoslowie. Jak chcesz pracować, to zloz cv. Skoro chcesz iść do pracy to znaczy ze jestes dorosla wiec możesz sobie sama wyrobić opinie na temat tych ludzi. Niektórzy ich lubią, niektórzy nie. Tak jest wszędzie.
3
tttttt 2016-08-16 10:52:33
nie polecam pracy w tej firmie. Obiecują a nic nie realizują. Pracujesz światek piątek i w niedziele a zarobisz 2.300 2500
1
www 2016-08-20 14:29:36
To i tak za dużo za to partactwo co ci pseudo fachowcy tam wyczyniają !!!
4
Gawel 2016-08-21 22:26:59
Pakować sie! W tygodniu bedą dawać papiery i kopa na wyjściu.
Do widzenia 50 chłopa.
1
prl 2016-08-25 19:57:00
No to asiory na pośredniak bo nikt takich partaczy już nie chcę
1
1234 2016-09-15 08:22:25
Wysyłasz ludzi na pośredniak a na drzwiach jest kartka że szukają pracowników.
gugle 2016-09-16 03:31:05
A ja chce tam pracować. Bylo fajnie
prl 2016-09-16 13:07:43
Jak masz dwie lewe jak te wszystkie gamonie co tam udają źe się znają na robocie to jesteś dobrym kandydatem
1
gugle 2016-09-19 15:51:36
Mam jedna prawa i jedna lewa, a Ty masz dwie prawe, czy o co chodzi?
Po prostu dobrze wspominam prace tam.
2
Prl 2016-09-27 22:59:02
Lepiej mieć dwie prawe niż obie lewe!!!
Były pracownik 2016-09-29 20:05:08
Dlaczego wszyscy tak marudzicie na ZNTK, nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie. Jeśli się coś nie podoba to szukajcie szczęścia gdzieś indziej :)
4
Prl 2016-09-29 21:25:40
To nie zntk jest zły tylko ta banda oszołomów na kierowniczych stanowiskach i ich przydupasy mezmózgie!!!
4
gugle 2016-10-03 23:27:11
Otóż lepiej miec jedna prawa i jedna lewa. Posiadanie dwóch prawych rąk jest nieprawidłowością w budowie anatomicznej. Widział Cie juz lekarz?
Asiorek112 2016-10-14 08:40:19
Przyjazne relacje, to coraz częstszy widok, fakt. Ale pomiędzy pracownikami fizycznymi. Elektrycy zaczęli dogadywać sie z chłopakami od wnętrz a Ci ze ślusarzami itd itd. Skoro nie ma komu planować pracy i pilnować kolejności jej wykonania, muszą sami sie między sobą dogadać, żeby nie skakać sobie po głowach, żeby wykonać pracę i zarobić pieniądze. Jeżeli chodzi o relacje pracowników z kierownictwem to pozostawie to bez komentarza. Niektórzy po studiach a używają takiego słownictwa, że śmiać się chce. Na pewnych stanowiskach trzeba trzymać poziom, a nie zachowywać się jak ćwierćinteligent. Ciekawi mnie ile będzie jeszcze tej pracy, koleje mazowieckie mają wybudować nową halę w Sochaczewie z zapleczem technicznym pozwalającym na takie naprawy, jakie teraz wykonuje sie w zntk. A jak wiadomo jest to jeden z lepszych klientów i obawiam sie że bez napraw z km kondycja finansowa zakładu może sie znacznie pogorszyć.
3
Kubunio 2016-10-14 12:42:50
Skoro zwolnili tylu ludzi przez ostatnie pół roku, to wątpię, żeby potrzebowali kogoś nowego.
fr 2016-10-17 19:48:38
weźcie się w takim razie wysilcie i zajrzyjcie na stronę internetową firmy, tam są nowe ogłoszenia o pracę
PRAWDA 2016-10-31 16:39:54
jeszcze trzeba w p1 s takie zmiany wprowadzić jak w p1n wtedy mistrzom pdziękujemy bo są niepotrzebni więc DO P1N 2 .11 .16. jdz do mistrza i mu powiedz bez ciebie damy radę CIEKAWE wybierz dobrego mistrza dalej jak na p1s tak będzie jak na p1n będąw stanie zbudować jedenostkę w 10 dni co dobrze wyjdzje ?ale tylko p1n bo mają nory godziny kasa leci a ZAPIERDALACZE = p1n [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TRZEBA popatrzeć świerzym okie na TE WYDZIAŁY tak robią = p1n ale jak chodzą niedługo po 4 erechv zaplić telefon nowe fotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRZEJDZ I ZOBACZ
5
koziołek matołek 2016-11-03 12:03:52
Interpunkcja jest ważna.
1
Zdziwiony 2016-11-03 12:29:41
Niestety ale przez brak jakiejkolwiek składni i interpunkcji, nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. Czy tak ciężko jest ułożyć kilka logicznie brzmiących zdań? Niech wypowie się ktoś, kto w miarę sprawnie operuje językiem polskim...
1
ww 2016-11-03 14:57:52
ja po części domyślam się o co chodzi gościowi
PRAWDA 2016-11-03 15:04:26
jak ładnie gadasz czyli kantujesz . Ciekawe na której grzędzie siedzisz ? JESTEŚMY CIEKAWI ODPOWIEDZ .p1n
zainteresowana 2016-11-03 23:10:03
Na stronie jest ogłoszenie do działu zakupów.
Może ktos cos bliżej napisać na temat tego działu i może przelozonych i rozmowy kwalifikacyjnej. Dziekuje
Zdziwiony 2016-11-04 11:26:01
Nie trzeba być z kierownictwa, żeby umieć się wypowiedzieć. I tu Cie zaskoczę, tak samo jak ty jestem zwykłym pracownikiem fizycznym. Czyli ROBOLEM. Zaskoczony?
6
zig 2016-11-08 00:44:36
zobaczymy jak praca się się skurczy chodzi o główne ,co będzie



1
zahar 2016-11-08 15:58:05
zdziwiony ?????????????
oszukujesz bo o 12 z hakiem pracownik nie piszę w forum .
1
PRAWDA 2016-11-08 19:16:41
przepraszam zdziwiony wiem kto ty jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
1
Zdziwiony 2016-11-09 08:34:11
Istnieje jeszcze coś takiego jak druga zmiana albo dzień wolny. Brawo za błyskotliwość.
2
biurowy 2016-11-11 22:43:46
Panowie w grudniu niestety PESA :(
2
Łysy 2016-11-16 08:17:02
Czy masz pewne informacje?
były fachowiec 2016-11-20 19:39:59
w końcu może zrobią z idiotami porządek
2
lilka 2016-11-21 17:35:02
może ktoś wie co to za fucha na magazynie lider ? czy to ktoś taki co obserwuje jak pracują inni żeby samemu nic nie robić ? podobno niezły dodatek
2
pewniak 2016-11-21 19:30:55
bedzie cos na swieta? zwiazki cos zalatwili czy znowu sobie leca w kulki?
3
malarzyk 2016-11-21 19:41:25
podobno po 200zl brutto - smiech na sali panowie. zwiazki podpisuja wszystko jak leci. trzeba sie wypisac z tego i nie placic co miesiac haraczu bo to nie ma sensu.
6
Mały 2016-11-22 08:13:56
Święta prawda. Gdyby każdy odkładał kase zamiast płacić składki, to na święta miałby całkiem niezły zastrzyk gotówki. Na pewno lepszy niż ta jałmużna.
4
e4e 2016-11-22 18:42:19
Lepiej niech tych idiotów trzymają w zntku bo głupotą zarażą innych!!!
2
znajomy 2016-11-23 18:34:39
Wiem kim jesteś asiorze lepiej się ujawnij sam .
1
e4e 2016-11-23 20:17:23
Jak wiesz to po co mam się ujawniać geniuszu
1
znajomy 2016-11-26 11:37:00
Oj Mariusz Mariusz dla tego że to ty sam byś się przyznał i lepiej by wyglądało a teraz to po ptokach mądralo.
1
tomaszek 2016-11-27 22:30:40
NO TO WITAJ PESO!!!!!!!! CHŁOPAKI TO ŚWIĘTA I SYLWESTER W BYDGOSZCZY BĘDZIE ZACNIE☺
3
Misiek 2016-12-04 12:38:39
Może napisz o co Ci chodzi jak będziesz trzeźwy .
1
kosmita 2016-12-05 22:06:13
A czy gruby gańko wziął się za robotę czy dalej okrada chłopaków z premi na swoje konto?
4
Jp 2016-12-07 13:55:41
Hwdp
Zostaw swoją opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki