brak logo

ZNTK Mińsk Mazowiecki

Mińsk Mazowiecki

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

e4e 2016-11-22 18:42
Lepiej niech tych idiotów trzymają w zntku bo głupotą zarażą innych!!!
5
znajomy 2016-11-23 18:34
Wiem kim jesteś asiorze lepiej się ujawnij sam .
2
e4e 2016-11-23 20:17
Jak wiesz to po co mam się ujawniać geniuszu
2
znajomy 2016-11-26 11:37
Oj Mariusz Mariusz dla tego że to ty sam byś się przyznał i lepiej by wyglądało a teraz to po ptokach mądralo.
1
tomaszek 2016-11-27 22:30
NO TO WITAJ PESO!!!!!!!! CHŁOPAKI TO ŚWIĘTA I SYLWESTER W BYDGOSZCZY BĘDZIE ZACNIE☺
3
Misiek 2016-12-04 12:38
Może napisz o co Ci chodzi jak będziesz trzeźwy .
1
kosmita 2016-12-05 22:06
A czy gruby gańko wziął się za robotę czy dalej okrada chłopaków z premi na swoje konto?
18
yoda 2016-12-21 21:43
Hej.
KM -y jeszcze długo nie zbudują tej nowej hali w Sochaczewie.
Na razie dopiero szukają sponsorów na tą rozbudowę:) Więc jeszcze z 10 lat;]
Poza tym aby zająć się takimi pracami jakie mają być tam wykonywane to potrzebne jest doświadczenie.
A tam do tej pory jest jeden wielki "ciemnogród".

Więc jeszcze daleka droga....
nowy pracownik 2016-12-30 13:47
Witam . Planuje przyjść do pracy na elektryka w tej firmie . Mam pytanie jakie sa zarobki do ręki ? I czy można przyjść np przez własną działalność albo przez zewnętrzna firmę ? Proszę o normalne odpowiedzi
zxcv 2017-01-01 18:06
jak nic nie robił tak jeszcze bardziej nic nie robi i jak kradł tak dalej ......
6
try 2017-01-01 21:27
Jak ty możesz mnie tak oczerniać.
2
Człapek 2017-01-02 16:43
podziękujmy jackowskiemu z logistyki który uważa że jest za dużo pracowników i chce dalszych zwolnień
6
gość 2017-01-02 20:33
niech sam się w końcu zwolni !!! i zabierze ze sobą osicę i sobkowicza najlepiej !
11
zenek p1n 2017-01-03 11:14
etam, jezdzicie po sobie jak po lysej kobyle a w oczy to wielcy przyjaciele!

Lepiej powiedzcie czy ktos slyszal cos o podwyzkach moi drodzy? podobno mialo byc inflacyjna podwyzka, prawda to?
3
Brudny Hary 2017-01-03 19:34
Zenekp1n, po co Ci podwyżka ? Wystarczy jak sobie przestoisz przez cały dzień na papierosku jak kołek, łosica i łubański i będziesz pracownikiem roku z kopertą z kilkoma tysiakami !
6
zenek p1n 2017-01-03 20:02
nie interesuje mnie kto i ile pali, ja tez pale i nie wyobrazam sobie aby ktos mnie z teo rozlizał. Nie mam takich ambicji na pracownika roku - poza tym to kumoterstwo w naszej firmie.


Wole zajac sie swoimi sprawami oraz ludzi skoro zwiazkow tak naprawde brak.
Nic nie robia - kompletnie nic. Po co oni sa? Niech zalatwiaja podwyzki z racji inflacji towarowej!!!
7
supermen 2017-01-04 23:09
I dobrze wiedza z kim na tego papieroska pójść i stoją tam jak dzifki i tylko knują. No i awans i premia i wszystko, czego zapragniesz. A jak wrócą do biurek to obgadują sie nawzajem. Smieszni są.
2
boxer 2017-01-04 23:14
A skąd wiesz, ze Jackowski chce zwolnień? Powiedzial ci to, czy sam to wymysliles?
2
p1w 2017-01-05 07:30
Tez slyszalem cos o podwyzkach, mam nadzieje ze cos bedzie.
Aktualnie mamy glodowe pensje :(

zwiazki powinny bardziej atakowac zarzad aby zwiekszyc nam pensje!!!!
6
Krzywy nick 2017-01-11 08:51
Jakieś nowe ploteczki Panowie? ^^
1
spawacz 2017-01-11 09:17
chcemy podwyki na 12zł za godz w akordzie
5
starszy robol 2017-01-11 11:12
co z tego że dadzą nam podwyżkę, jak będą dawać mniejszą premię i wraz zarobki się nie podniosą :(
3
As 2017-01-12 10:58
Nawet jeżeli dadzą podwyżkę, to obniżą premię za plan i za wynik. I każdemu wyjdzie na to samo. Zrozumcie, że wg podejścia rządzących "robol nie może za dużo zarabiać, żeby mu sie w d***e nie poprzewracało."
8
srul 2017-01-19 14:58
Szkoda, ze nie znają powiedzenia "z niewolnika nie ma pracownika" . Kiedys może przyjdzie czas ze się o tym przekonaja.
8
robol za grosze 2017-01-24 10:26
Gdzies w Siedlcach czy pod maja otwierać fabrykę silnikow mercedesa. Nieźle by bylo gdyby chociaż polowa pracowników produkcyjnych i może biurowych przeszla i skonczyloby sie szanownej władzy wielkie rządzenie.
8
www 2017-01-30 16:05
Niemacie w tym zntku taczek źeby wywieźć tą całą klikę oszołomów ?
8
robol za grosze 2017-02-08 12:03
Www czekamy na ten piękny dzień kiedy sie sami wywioza
6
laweciarz 2017-02-08 20:11
W nocy na lawetę z wagonami
9
lizus 2017-02-19 11:01
na pewno jest liderem w ilości wywozu palet i innych"nie potrzebnych" rzeczy a taki mały "Bolek" przydatny jest na każdym dziale
1
Nowy 2017-02-22 07:24
Czy ktoś z obecnych na forum moze powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? Obiektywnie, bez bluzgów i pseudonimów których nie zna osoba z zewnątrz?
Chodzi o p1n i brygady elektryków? Jacy sa pracownicy, przełożeni?
3
www 2017-02-24 19:59
Jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
laki 2017-03-07 17:18
Co tam się stało u krzywego kopyta na przygotowaniu? Chłopaka sprzedał?
5
www 2017-03-09 15:53
W tym zntku to same sprzedawczyki !!!
6
mały 2017-03-10 10:40
Tylko taki gruby nie pomyśli że później będzie mógł pracować z tymi ludźmi bo całe życie nie będzie brygadzista
5
e4e 2017-03-25 14:26
Ogłaszają się już kilka miesięcy i tłumy jakoś do nich nie walą . Oj chyba władzunia tego bałaganu się troszkę przeliczyła zwalniając tyle ludzi. Teraz taki Bil i cała ta jego banda oszołomów powinna sama ( usunięte przez administratora ) po 12 godzin!!!
8
Mobbingowany 2017-03-27 15:51
Niech się pochwalę kierownictwem które zamiast wiedzy stosuję mobbing
7
1234 2017-04-06 15:45
Nie tylko z Mińska Mazowieckiego i okolic ale z całej polski niechcą już w tym ZAKŁADZIE NĘDZY TRUDU KALECTWA ludzie robić a władzunia ździwiona brakiem chętnych zatrudniła sobie nierobów o przepraszam (fachowców) zza wschodniej granicy a mieli dobrych sprawdzonych pracowników .
3
Stary 2017-04-06 15:59
Zatrudnili ukraińców? No to teraz podniesie sie wydajność i jakość wyrobów :) Bardzo mądre posunięcie, zwolnić starych dobrych pracowników znających robotę i zakład od podszewki a zatrudnić nierobów ze wschodu....
6
Gałązka na drzewo 2017-04-14 07:07
Zobaczcie jak musi byc źlee skoro Biliego wciągnęli do Zarządu. Zawsze był miernotą i mściwy człowieczkiem.
7
gracjan 2017-04-15 15:08
Kierownik działu P1N Pan W. nie pozwolił ludziom w wielki piątek przyjść wcześniej na drugą zmianę aby wcześniej skończyć argumentując to tym że jest to normalny dzień pracy i ludzie w marketach pracują do 22. Szkoda że nie porównywał pracy w ZNTK do pracy w sklepie kiedy to było trzeba przyjść w święta do pracy albo jak pracowaliśmy po 12 godzin, tu można by było przytoczyć wiele przykładów.
Wstyd Panie kierowniku, wstyd...
15
kuba 2017-04-28 11:18
bo w tym zakładzie jest i był mobing ! liczą się tylko plecy i znajmości. Dlaczego stara janka dalej jest na górze a inni planiści musieli się wyniesć ? jakby siadła w mistrzowni to może by tak mordy nie darła na wszystkich !
4
Misiek 2017-04-30 12:01
Jeżeli nie wiesz nic na ten temat to lepiej się nie wypowiadaj . Z tego co wiem Janka chciała przejść na mistrzownię ale komuś było to nie na rękę . Poza tym , w tym zakładzie jak się nie wrzaśnie to nic się nie zadzieje. Ma rację , przynajmniej nie daje wejść sobie na głowę .
1
P1W 2017-05-01 09:07
jasne, już rok temu pozwalniali wszystkie fajne, ładne i pracowite dziewczyny a ją zostawili ! zbieg okoliczności ? Nigdy nie zejdzie na produkcję i niczym się nie zainteresuje a jest planistą i ma to w obowiązkach ! Biega tylko do magazynu na plotki. Gratulujemy gustu Robercikowi !!!
4
olaboga 2017-05-01 20:39
ładne i pracowite dziewczyny
1
marian 2017-05-02 08:37
najgorsza rzecza jest peresonalne ponizanie na forum, do innej rzeczy sluzy ta strona - mamy podnoscic tematy zakladopwe a nie personalne jak wyzej. Jednym słowem chamstwo i złość sie z was wylewa. Przykre.
2
Robole z miernymi pensjami 2017-05-03 23:33
Jaki zakład i kierownicy - tacy pracownicy !!! Pięknym za nadobne ! Szczerość boli co ?
6
rekrut 2017-05-09 19:40
Zatrudniają w logistyce?
fred 2017-05-14 13:52
Tak.
Stary 2017-05-25 08:17
(usunięte przez administratora) Polecam przeczytać. Co prawda mowa tu o Pesie i o nowych pojazdach ale nie zapominajmy, że również jesteśmy jej częścią...
Zostaw swoją opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki