Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pollux Sp z o.o

Pracowałeś w firmie Pollux Sp z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xXGoSiaaa213Xx - 2013-06-07 22:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A w jakim miescie pracowałas i przy czym? Bo straszne opinie czytam na temat polluxa i aż zaczynam się bać wyjechac. Miałaś płacone na czas?
zdjecie uzytkownika
hulio - 2013-06-10 17:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nie jak widac dzisaj 10 pieniędzy jeszcze nie mam odradzam naprawde bedziesz załowac a jeszcze za granice jak chcesz jechac ja bym tego nie robił bo mozesz czasem juz nie miec za co wrócic
zdjecie uzytkownika
rupert - 2013-06-17 13:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja Pollux jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzisiaj miałem dzisiaj z nimi podpisać umowe, rano jechałem z ich polecenia na badanie (książeczkę sanepid). Miałem być na 7.30, okazało się że od 10.30 jest ta pani doktor, Pojechałem wiec do polluxa i co się okazało? że już to ogłoszenie jest nieaktualne, i ze w tym dniu co się umówili ze mną na dziś, podpisali umówę z kimś innym. Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług, tym bardziej że od pół roku jestem u nich zapisany, a do tej pory jeszcze nic nie udało mi się dzięki nim załatwić. Odradzam tą agencję, tak jak piszą-babki które tam siedzą (za każdym razem inne) na niczym sie nie znają, mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciekawe za co kasę dostają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 21:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rupert W końcu to agencja pracy tymczasowej, więc pewnie te panie co tam pracuję tez są tak zatrudniane - dzięki temu w Pollux Sp.z o.o. nikt nic nie wie?
zdjecie uzytkownika
hanka - 2013-08-27 07:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miejscowa: a gdzie takie ekscesy mają miejsca ??? Jestem naprawdę zszokowana... Czy chociaż Pollux proponuje jakieś sensowne stawki?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-31 07:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co gdybym musiał na chwilę wyskoczyć?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2013-09-15 14:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pieniądze można zarobić (i czy w ogóle można zarobić) w Polluxie? jak szefostwo? dzięki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
maaaaaa - 2013-09-19 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w ta niedziele tj 22.09.2013 ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 09:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli dzisiaj:) trochę późno napisałeś/napisałaś :) (usunięte przez administratora) - dobre pytanie - ile można zarobić u nich?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2013-09-30 21:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym momencie w okolicach Best, Roosendaal nie ma pracy, to ze jedziesz przez pollux, nie oznacza za bedziesz pracowal, ludzie siedza miesiac na domkach i dostaja salarisy na minusie, NIE RADZĘ!
zdjecie uzytkownika
grzeli - 2013-10-04 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dostałem wraz z dziewczyną propozycję wyjazdu do Holandi z firmą Pollux i nie wiem czy jechać czy nie. Czytam tyle opini są negatywne. Ale może ktoś ze mną popisze ktoś kto był lub jest. Prosze o pomoc już 3 miesiące szukamy
zdjecie uzytkownika
Gruba - 2013-10-08 22:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ania: siedzą w domu i nic nie robią? A jakie są perspektywy na rozpoczęcie jakiejś roboty w Holandii?
zdjecie uzytkownika
Kwiat - 2013-12-30 18:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt faktem jest dużo opini złych o pollux . Pracowałam z nimi przez miesiąc i szczerze faktycznie większość osób siedzic na domkach po tyg . Albo chodzą do pracy 2 lub 3 dni . Plusem tego jest że chociaż za domek wtedy dużo nie odbijają . Najwięcej co się na nich zawiodłam to że nie pomogli mi odzyskać laptopa który został mi skardzióny w biały dzień z mieszkania w centrum ! Mieli nas daleko gdzieś! W polluxie są zatrudniani sami kryminaliści o jedno słowo za dużo i możesz gorzej skończyć . Prawie w moim przypadku tak było. Ani pieniędzy ani laptopa nie mam i kasy też mało przywiozłam i nawet nie stać mnie na kupno nowego laptopa . I także nigdy oddemnie nie odbierali telefonów chyba że dzwoniłam od kogoś innego co tam dłużej pracowali . I są plusy i minusy tej agencji . Zresztą każda agencja ma wady i zalety
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-02-17 22:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwiat, no to smutne co piszesz, ale co niby wtedy miał zrobić pollux, to nie policja, akurat trafiło na Ciebie, trzeba pilnować takich rzeczy.
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2014-08-06 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferte do holandi do pakowania żywności przez pollux,napiszcie jak tam teraz jest?są godziny?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-27 18:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich oszukanych przez polluxsa i zapraszam do mojej grupy na fb nie ma co się z tą firmą Pierdzielić bo naciągają tylko na kasę a pracy niema Pozdrawiam Kordynatora Jacka który powiadomił nas o zjeździe do polski przez kolegę z pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-27 21:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna opcja z ta grupa na facebooku, zwłaszcza to foto zrobione na terenie Hotelu w miejscowości Bergen op Zoom, jak napisałeś w takie warunki mieszkaniowe można trafić. Nie wiem czemu Pollux wysyła w takim razie zdjęcia innego obiektu skoro wysyła potem ludzie gdzie indziej, faktycznie mozna poczuc się zawiedzionym, czy oszukanym.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-10 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-27 18:02:14]:
jak ta grupa sie nazywaz
zdjecie uzytkownika
halinka - 2014-10-27 18:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzyłam na ich strone internetową, ale nie mogę w ogóle znaleźć żadnych informacji o tym czy obecnie kogoś przyjmują czy nie, nie ma tam żadnych zakładek "aplikuj" czy "pracuj z nami", więc w sumie nie wiem czy da się do nich dostać jeśli nie ma żadnego ogłoszenia od nich w internecie, jak sądzicie?
zdjecie uzytkownika
miłoszzs - 2014-12-30 17:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ja tak jak Halinka wpadłam na ich stronę w poszukiwaniu jakiś info o pracy u nich w Polluxie ale nic nie ma, nie ma w ogóle takiej zmianki i miejsca na to u nich na stronie stad też pisze tutaj, czy ktoś wie o jakieś rekrutacji obecnie u nich a jeśli tak to gdzie trzeba się zgłosić ze swoim cv
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-01-24 18:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że wszyscy tylko pytają a nie znajdzie się nikt kto mógłby pomóc i podpowiedzieć coś z własnego doswiadczenia o pracy w Polluxie. Nie ukrywam, sam jestem zaineresowany ale w ciemno składać i aplikowac to się trochę boję, bo wiecie nigdy nic nie wiadomo. Więc może mimo takiej ciszy znajdzie się ktoś kto by pomógł mi ale i kolegom i koleżankom wyżej też?
zdjecie uzytkownika
drops - 2015-03-05 18:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może ktoś to czyta widzę opinie na temat firmy ale w odległym czasie a na czas teraźniejszy mógłby ktoś napisać czy można bez problemów z ta firma podjąć współprace? proszę o odpowiedz dziekije
zdjecie uzytkownika
bungaj - 2015-03-26 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak najbardziej warto z nimi podjąć współpracę. Agencja Pracy Pollux jest fachowym partnerem w zakresie rekrutacji i selekcji wykwalifikowanego personelu. Posiada w Polsce swoje biura w Świdnicy oraz Legnicy, a nie można zapominać , że wywodzą się przecież z Holandii i tam mają najwięcej interesujących ofert pracy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-25
Żródło: Gowork.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
Agencja Pracy Pollux Sp. z o.o. jest obecna na polskim rynku usług HR od 2006 roku. Do tej pory powstały oddziały w 6 miastach: Świdnicy, Legnicy, Wrocławiu, Poznaniu, Strzelcach Opolskich oraz w Przemyślu. Działalność firmy koncentruje się przede wszystkim na przeprowadzaniu procesów rekrutacyjnych dla klientów z rejonu Polski oraz Holandii.Dla Naszego Klienta z terenu Świdnicy ( lidera w produkcji elementów plastikowych dla
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-15 18:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencji jest wiele, teraz chciałabym wybrać najlepszą na rynku, czyli taką która dba o swoich pracowników i zabiera im jak najmniej hajsu. dajcie znać czy powienien wq takim razie wysłać cfv do polluca
zdjecie uzytkownika
pientoczi - 2015-04-30 00:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2015-04-15 18:43:28]:
takiej nie znajdziesz wśród tego całego zgiełku. Pollux można wyróżnić za to , że przynajmniej ma sporo różnorodnych ofert pracy dla swoich podopiecznych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pollux Sp z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pollux Sp z o.o?
Zadaj pytanie
alert