brak logo

Job Zone

Ålesund

Opinie o Job Zone

miś 2013-08-28 17:53:46
jest to placówka oszustów począwszy od szefa Kjell ove jego doradców a największym oszołomem i oszustem jest śmieszny omelański który mówi prawdę jak się pomyli i
1
nor2 2013-09-09 14:02:36
masz racje Omelański to największy oszolom jakiego spotkałem w okresie 7 lat w norwegi i te jego dupojady jak (usunięte przez administratora)
1
konrad 2014-06-24 23:45:00
brak słów
1
kazik 2014-10-13 09:18:32
dlaczego tak mówisz, ciesz się że masz pracę, a Omelański, mówią że fajny facet?
zoro 2014-11-29 00:11:08
omelanski super ,pomorze jak trzeba,zawsze siem smieje i zartuje ,5 lat oko firma, chcecie pic niechodzic do roboty zeby on was kryl
1
super man 2014-11-30 19:37:58
super firma,kasa co 2 tyg.mieszkanie 3500 tanio,polecam omelanski oko nima problemu zadnego znam go jeszcze z niemic,12 lat w norwegi
stolarz 2014-12-03 00:16:29
hei pijaki nieroby tylko opinie psujecie w norweki polakom,firme polecam ,omelanski facet wporzatku 9 lat w jobzonie ålesund
betonman 2014-12-03 00:25:38
robie w jobzonie ,peab,2 lata kasa 2 razy w miesiacu ,polecam firme,omelanski super facet,w peabie tam to ,wyscik szczurow
kamil 2014-12-08 23:14:15
peab to cyrk ci polskie formany wyzywaja ludzi tylko ich nagrac i do inspekci pracy
1
bolo 2014-12-08 23:22:24
ci polskie furmany to doprowadzom do katastrofy budowlanej takie tempo. jobzone ,omelanski tam niema znaczenia robi co moze jest oko,kjell szef to specyjal gosc
szybki 2014-12-08 23:28:51
nie udalo siem sterowac omelanskim to nie dobry,polcam jobzone ålesund ,omelanski (usunięte przez administratora) pomoze napewno
bolo 2014-12-09 15:16:05
mis ty leniu
glosny 2015-04-18 18:13:04
omelanski to wtorny analfabeta jak chcesz pracowac to musisz walowe i koniaki
dawac chyba ze firma imiennie cie chce odziesz robocza zapomni dojazdy zapomni
najlepiej wychodzi omelanowi smiech idrapanie po j.a.j.a.c.h
1
Adam 2015-04-23 15:59:17
Placówka kanciarzy tak jak pisał kolega wyżej oszukują na wszystkim na czym tylko się da, a ty omelanski czy jak ty sie tam wabisz, nie musisz wypisywać komentarzy z fikcyjnych kont. Zauważcie w ilu komentarzach bronią tego omelańskiego jaki to on nie jest super tylko, że każdy twierdzi co innego na jego temat niż to co jest w komentarzach wypisanych przez niego samego, a po drugie to styl pisania cię zdradza jesteś na tyle upośledzony, że zawsze popełniasz te same błędy (ortograficzne, juz ci napisałem jakie błędy bo z myśleniem też lekko nie masz). Radze wam omijać tą placówkę z daleka, tam się nie dorobicie. Sam dostawałem propozycje, żeby zrobić mu coś koło domu za darmo, a on załatwi mi prace hahaha, jeszcze nie jednemu wciśnie tą bajkę, a ludzie którzy potrzebują pracy dają się nabierać, a on tym sposobem znalazł sobie tanią siłę roboczą. Raz, że mu dom wyremontuja za darmo, to jeszcze fanty przyniosą typu whiskey, koniaki itd.
1
glosny 2015-04-23 17:44:23
omijac jak najdalej tak jest jak pisze kolega wyzej jeszcz omelanski szczuje jednych na drugich i potem maja polewke z kiel-ove a cos zalatwic to jeden mowi dzwon do drugiego ubran nigdy nie ma jak kupisz iwyslesz paragon to test problem bo mowia przecierz magazyn pelny
1
glosny 2015-04-23 18:54:45
omelan tak dziala ze zatrudnia ciagle nowych bo od glowy ma ekstra5000 kr
a starych pracownikow odsyla na nav albo obiecuje ze morze bedzie robota za tydzien albo dwa starzy sa nie wygodni znaja swoje prawa inie daja sie sterowac a mlody wierzy w wszustko co w biurze uslyszy nawet to ze to super placowka a w biurze same nieudaczniki nieroby oszusci kiedys jak sie ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wezna te cale biuro na ryby ale jako przynety
1
Adam 2015-04-24 01:32:40
No właśnie tak jest, jak ktoś jest młody lub nie zna języka to omelan świeci oczami i pisze im bajeczki, że będą zarabiali bóg wie ile,będą mieli cały czas prace, przy okazji zaprzęgał ich do pracy na jego hycie, oczywiście za darmo. Jak już wspominałem mnie również chciał wyrolować w ten sposób tylko, że w moim przypadku się koleś pomylił myślał, że jak jestem młody to mnie łatwo wysteruje,lecz tak się nie stało i ta sytuacja sprawiła, że zrobiłem się nie wygodny. Właśnie na dniach mam zamiar zgłosić to co się tam wyrabia do głównej siedziby. A co do tych norwegów z biura to też niezłe przekręty tylko udają uczciwych, kłamią i wykręcają ludzi na kasie. Sytuacje tego typu, że pisze do jednego, a on odsyla mnie do drugiego też znam, nawet miałem okazje ich doświadczyć. Jeszcze jedna sprawa z tym zatrudnianiem nowych, co chwile to coś zwane omelanem ściąga nowych ludzi do pracy(gdzie bezrobotnych jest cała masa na miejscu), ale po 2 tygodniach kończą im się zlecenia, mają odtrącane z wypłat za mieszkania i zostają na lodzie z 5 tys koron w kieszeni, i słyszą, że na dniach załatwi im prace, ale tylko na tym się kończy. Wiecznie nie będzie zgrywał cwaniaka, ponieważ prędzej czy później trafi na kogoś komu puszczą nerwy i skończy swój nędzny żywot.
1
Adam 2015-04-24 01:38:13
omelan widzę wysoka samoocena
1
przecinek 2015-05-12 21:17:05
dokladnie jak pisze kolega adam moj szwagier pracowal u omelana na hycie bo miala byc robota a teraz siedzi w domu a ten (usunięte przez administratora)nawet telefonu nie odbiera i ma wszystko w (usunięte przez administratora)a hytka zrobiona
Przecinek 2016-06-14 06:37:13
ale moze bedzie lepiej wyzucili omelanskiego za branie na lewo kasy od ludzi moze sie cos se zmieni omelan teraz zapiepsza na rusztowaniach jako pomocnik taki byl dobry ze boi sie w weekend wyjsc na miasto zeby w lep nie dostac i skonczyly sie darmowe koniaki i walowy
morus 2016-10-19 22:36:15
Omelan był spoko. Koniaków mu nie dawałem. Na policji papiery załatwił, dobierał żeby był ktoś z autem i językiem. Jak ktoś jest nierobem i dodatkowo się nie zna na robocie, to-wiadomo-Omelan zły. Prawda jest taka, że Was to boli, że on był na stanowisku. Wszystkim tam kręci Kjell-Ove i Sławkiem też próbował. A on się nie dał i odszedł. Firma spoko dopóki był Sławek, teraz tylko gorzej.
JJ 2016-10-19 22:47:52
No ja Ci powiem, żebyś nie narzekał, bo po co, awans czeka, wystarczy tylko się trochę wysilić i jakoś to pójdzie
przecinek 2016-11-16 23:25:33
omlet to juz sam sobie opinie wystawiasz czy to poprawia ci chumor a moze liczysz ze jak beda pozytywne opinie to cie gruby zatrudni jeszcze
przecinek 2016-11-16 23:25:55
omlet to juz sam sobie opinie wystawiasz czy to poprawia ci chumor a moze liczysz ze jak beda pozytywne opinie to cie gruby zatrudni jeszcze
Zostaw swoją opinię o Job Zone - Ålesund
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Zone