brak logo

Meliński minuth

Poznań

Opinie o Meliński minuth

Agamemnonn 2012-03-05 09:08:16
Kolego ze stolarni, piszesz, że u melona wychodziłeś -91,02 zł miesięcznie. Ciekaw jestem ile byś zarobił siedząc w domu przed telewizorem nie chodząc do pracy. Zdrów.
ze stolarni 2012-07-08 16:13:33
A kto powiedział, że pójdę do BWSu..., mam inną pracę (na umowę o pracę) + dogadałem się, że firma kupuje mi sieciówkę... bajka. I nie trzeba daleko szukać. Naprawdę nie daleko :D
stolarz 2013-06-21 16:06:41
Wiesz.... byli ludzie dość długo na umowie o dzieło, ale to w końcu może się skarbówce nie spodobać... Jak masz więcej pytań to pisz...
stolarz 2013-06-25 20:33:16
otóż... latem nie ma targów, więc nie ma roboty... martwy sezon.
stolarz 2013-07-06 23:17:14
no wiem ze chłopakom potrafiło wychodzić niecały tysiąc, a pomysl jeszcze o ze zusy trzeba ze swoich popłacić
stolarz 2013-07-09 08:55:24
Tak, jest taka możliwość, wtedy zapewne cię zwolnią lub będziesz na wiecznych umowach o dzieło.

Co tam 2013-09-25 14:43:09
Co tam w melonowie słychać, widzę, że szukają pracowników, pytanie, czy aż tylu odeszło do Marka, czy się tak rozwijają?
1
stolarz 2013-11-18 11:35:21
Pytanie, czy rządzi jeszcze Pan(usunięte przez administratora)czy już córcia wszystko przejęła??

p.
2
gacek 2014-03-31 22:08:17
To może ktos zorientowany napisałby jak to naprawde wygląda wewnątrz meliński minuth, bo widac, że jest kilku zainteresowanych.
antek 2014-04-05 12:57:38
Podbijam, bo także jestem zainteresowany firmą, jak tam z atmosferą wśród pracowników oraz kontaktami z szefem?
włodek 2014-04-15 21:36:27
z szefem nie ma kontaktu, raczej z kierownikiem który miewa swoje dni. atmosfera w firmie jest bardzo dobra, od czasu gdy zmienił się kordynator stolarni.
(wiadomo wszedzie są gady) lecz nie polecam tej pracy na dłuższą metę
włodek 2014-04-15 21:36:47
z szefem nie ma kontaktu, raczej z kierownikiem który miewa swoje dni. atmosfera w firmie jest bardzo dobra, od czasu gdy zmienił się kordynator stolarni.
(wiadomo wszedzie są gady) lecz nie polecam tej pracy na dłuższą metę
stolarz 2014-06-02 15:48:26
Jak, pan Mariusz już nie pracuje?
stolarz 2014-08-09 18:17:47
Tu nie chodzi, że było złą firmą. Bo atmosfera ok, kasa na czas, wszystko super. Ale zatrudniają na umowy o współpracy, dla niekumatych, jak masz robotę, to ci wyjdzie wypłata z kosmosu (i ją dostaniesz), ale jak latem sezon się kończy to musisz mieć odłożone na ZUS albo zawiesić firmę bo kasy nie będzie. Średnia wychodzi fajna, ale trzeba na początku troche pokokombinować. No i emerytura z tego super nie będzie dla tych co sami nie odkładają.
stolarz 2014-08-09 18:19:01
Niemniej jednak jak MH odszedł to na pewno jest mniej zleceń, bo i kilku fajnych klientów zabrał.
ojojo 2014-10-14 21:27:57
No tak... problemem jest to, że jest to rekrutacja ciągła. Rozumiem, jak produkcja się zmienia, ale mając na uwadze, że sprzęt posiadają nie najtańszy klientów nie najbiedniejszych to wypadałoby ustabilizować zatrudnienie. ... Byłem na rozmowie na grafika, stawki pominę bo standardowe jak na takie stanowisko.

Umowa: pierwsze 3 miesiące - dzieło, później własna działalność lub wypad, zwany też wylotem, zwolnieniem lub wypowiedzeniem (umowy na pewno nie bo jej nie ma). Jak wytłumaczyłem im, że kiepsko się starają bo autostrada do niemiec blisko a i konkurencja nie śpi to stwierdzili, że od zawsze tak robią... jajkś... dlatego pewnie najwięksi klienci uciekli razem z kierownikiem całego zakładu... nie wnikam...

Widać, że ostatnia wiadomość stworzona przez dział marketingu... standardowe kopiuj wklej...
1
liks 2015-01-17 15:49:28
Widze, że Meliński minuth nie ma tu zbyt wielu aktualnych komentarzy, może jest ktos w stanie napisać, czy w ogóle oni rekrutują nowe osoby? Jesli tak, to jak wyglądają u nich rozmowy kwalifikacyjne? O co pytają ludzi, czy dają np. jakieś testy do rozwiązania lub coś w tym stylu? Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
welko 2015-03-19 13:19:40
@liks starsznie dużo pytań zadajesz. Poszukaj ofert od nich to się sam dowiesz czy rekrutują teraz czy nie. W kazdej firmie ejst jakaś rotacja, mniejsza czy większa - różnie to bywa, ale wydaje mi się, że u nich co jakiś czas pojawia się nowe ogłoszenie, trzeba być po prostu czujnym jeśli chcesz się do nich dostać.
Mariusz jCz 2016-02-20 12:04:26
jaki social, konkretne przykłady?
endles 2016-06-03 23:10:41
Witam,

firma poszukuje Koordynatora budowy stoisk targowych. Widzę, że ma również projektować. Ile stoisk w miesiącu taka osoba realizuje?
Pracownik 2016-09-28 12:13:46
Rozmowa o prace na stanowisko specjalisty i co? "A jest pan w stanie założyć działalność gospodarczą?" Żenada!
Coś tam wiedzący 2016-10-10 16:09:04
Hahaha! Ciekawe bo coś wiem o zatrudnianiu grafików i pisanie że 3 miesiące, a później firma jest delikatnie mówiąc kłamstwem. Nie ma sensu rozpisywać się jak jest faktycznie bo albo nie było Pana na rozmowie albo był Pan conajwyżej w 2012 roku i pisząc w 2014 pamięć już mocno szwankuje. Osób nadających się na to stanowisko w jakiejkolwiek topowej firmie targowej jest bardzo mało, gdyby rzeczywiście był Pan w firmie MM chociaż na rozmowie nawet kilka lat temu i się nadawał do tej pracy to w tej chwili by Pan tam pracował, być może nawet zadowolony z zarobków, a nie wypisywał bzdurki przez pierdółki.
tak 2016-10-10 21:42:18
A wiecie czy wypłata jest w pełni terminowa? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Meliński minuth - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meliński minuth