brak logo

FSP Galena

Wrocław

Opinie o FSP Galena

ap 2012-02-12 15:05:40
Jakie są zarobki na początek na produkcji dla kobiet?
1
hmm 2012-09-15 19:58:33
jest to spółdzielnia wieć zapewne szału niema :)
tex 2012-11-06 17:44:38
...mimo to auta zawsze mieli trochę lepsze, regionalne takie bardziej.
1
przydupas 2013-01-06 23:25:52
fatalne miejsce do pracy -towarzystwo wzajemnej adoracji gdzie ręka ręke myje . Unikajcie spółdzielni w tym kraju
gość 2013-03-05 19:54:16
Uwaga! Rekrutuja na przedstawiciela handlowego:
-własna działalnosc
-własny samochód
-kosztów paliwa nie zwracaja za jazde po aptekach po dolnymsląsku
( gdzie koszt to ok 1000-1500 pln za -m-c pracy)
-podstawy brak
-niby jakas prowizja hmm...
Za to Pani która rekrutuje cały czas sie usmiecha( i nie wstydzi się namawiac ludzi na tak niekorzystne warunki)
Ogólnie MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
XxxxX 2014-05-08 14:31:29
Witam,
Właśnie zakończyła się moja rekrutacja w tej firmie.
I etap- Pani Magdalena, wspaniała osoba, inteligentna, miła, uprzejma. Rozmowa z nią była czystą przyjemnością, opowiadała o firmie, zadawała ciekawe pytania. WZOROWO!
II etap- Pan Jarosław(woj. łódzkie, kierownik regionalny) Osoba szefa o którym większość ludzi może tylko pomarzyć, rzeczowy, konkretny, otwarty, umie słuchać i stara się zrozumieć drugą osobę, za takim szefem można skoczyć w ogień. PERFEKT!
III etap- Pan (usunięte przez administratora) (dyrektor handlowy) człowiek który nie słucha drugiej osoby, jest arogancki, ignorant. Zadawał mi pytanie i nawet nie pozwalał dokończyć wypowiedzi. Po zapytaniu mnie o wynagrodzenie jego zachowanie jeszcze się pogorszyło. Wykpił moją propozycję i powiedział, że nie przyszedł się tu targować i żebym brał ofertę z innej firmy skoro chcą przystać na moją propozycję.

Ogólnie pierwsze dwa spotkania na wysokim poziomie, po tym ostatnim chyba nie przyjąłbym tej pracy, ponieważ z takim człowiekiem źle się rozmawia a co dopiero pracuje.

P.S. Jeżeli chcecie dostać pracę PM za 2000-2500 zł startujcie, jeśli interesują Was normalne stawki nie polecam, strata czasu.
to ruski cham 2014-08-20 21:56:41
a bo nie jesteś jego kolegą - inaczej byłbyś od razu regionalnym kierownikiem i specjalistą Trzymaj się od tej kliki daleko Ciesz się ,że cie nie przyjęli na tragarza
2
zz 2014-12-20 06:32:44
zostałem zaproszony na rozmowę do tej firmy ale po takich lakonicznych wpisach mogę sądzić, że tej firmy lepiej nie wybierać z takimi zarobkami to długo nie popracuję, pytanie czy mnie zechcą
xxx 2015-04-10 21:42:04
Interesuje mnie praca w tej firmie na dwie zmiany .Chciałam się dowiedzieć jakie są zarobki na początek .pozdrawiam
zainteresowana 2015-04-24 21:22:56
Złożyłam swoją aplikację na pracownika produkcji.Chcialam się dowiedzieć czy długo trzeba czekać na jakąś odpowiedz ze strony firmy? Pozdrawiam
niko 2015-04-30 13:44:04
jeśli złożyłaś aplikację do firmy FSP Galena i minęło około tygodnia to nie jest dobry znak, powinna być jakaś wiadomość zwrotna szybciej, więc jest to trochę podejrzane
1
szukam pracy 2015-05-02 22:30:13
Ja tez złożyłam swoją aplikację 3 tygodnie temu i nadal czekam na odpowiedz.Ale czasami trzeba poczekać . Chciałam się zapytać jak często przyjmują pracowników na produkcję? Pozdrawiam
feliks 2015-06-06 17:32:22
wydaje mi się , że w Galenie akurat jesli chodzi o pracę na produkcji to już by się odezwali, bo tam zazwyczaj poszukują ludzi do pracy od zaraz. Także , po trzech tygodniach nie łudziłbym się już specjalnie , że uda Ci się popracować tu w najbliższym czasie. Poszukaj lepiej już w tej chwili czegoś nowego
szukam pracy 2015-06-15 22:30:34
Dzięki za info . A jeżeli mogę zapytać na jaki adres mejlowy wydała się aplikacje.Zalezy mi na czasie .dzięki pozdrawiam
Areli 2015-07-11 23:28:35
Na ich stronie internetowej powinien być jakiś mail, a jeśli na prawdę zależy Ci na tym żeby podjąć pracę w tej frimie, i to na produkcji to możesz oczywiście udać się do nich osobiście i zapytać czy nie potrzebują dodatkowej osoby. Na produkcje czasem przyjmują nawet wtedy gdy nie ma ogłoszeń o pracę.
xxx 2015-07-19 00:40:26
Wydaje mi się ze firma mogłaby chociaż odpowiedzieć na mejla co kolwiek.ale trudno
kuki 2015-08-16 14:25:55
przestrzegam!! nie idźcie tam do pracy! niedawno zmieniło się szefostwo - przyszło 2 nowych dyrektorów - robią co chcą wyrzucają ludzi, zmienili profil pracy jest się na umowie PM a w rzeczywistości robi się 13 wizyt aptecznych 0 wizyt lekarskich. Produkty do d*** nikt ich nie chce - ceny z kosmosu. jedna wielka masakra. Na spotkaniu z nowymi dyrektorami we Wrocławiu była podana tylko woda (zaznaczam ze niektorzy jechali na to spotkanie z drugiej czesci Polski 6-7h) nie było oczywiście obiadu kawy herbaty czy nawet ciastka. Porażka! jeszcze nigdy nie pracowałem w takich warunkach. Nowi szefowie zajmują się wylko straszeniem i mobbingowaniem pracowaników - jasno i dosadnie dali nam do zrozumienia, że jeśli nie podobają nam się warunku to droga wolna....
Mloda 2015-08-18 13:10:13
co masz na mysli piszac mobbingowaniem??? napisz jakies szczgoly ja zaaplikowalam na stanowisko FARMACEUTYCZNA SPÓŁDZIELNIA PRACY „GALENA” Specjalista ds. Kontraktów i jestem rqaczje pozytywniue nastraszona a ty mnie przestraszyles kuki prosze opisz jakies sytuacje ktore ci sie przydazyly bede wdzieczna.
3
Gość 2015-08-25 15:46:19
Tak,odradzam,przedstawiciel medyczny nie odwiedza lekarzy a same apteki, co chwilę kogoś zwalniają,ciągły strach,firma masakra,a kiedyś tak dobrze się tu pracowało,w tej chwili liczą się tylko tabelki i nie ważne czy pracuje się rok czy tydzień, nie sprzedaż badziewia za 50 tys.to spadaj, a wszystkie leki które były promowane u lekarzy odejdą w zapomnienie i 4 osoby chodzą po tym samym terenie po tych samych aptekach i jeden drugiemu podbiera klientów,omijajcie szerokim łukiem,bo jak po miesiącu nie sprzedacie ile chcą to wywalą
2
Kuki 2015-08-27 22:03:11
straszenie i zwalnianie ludzi tak dla przykładu żeby pokazać ze resztę tez to czeka jeśli sie nie wywiążą z ich wyimaginowanych wymagań.....coraz więcej osób rezygnuje z pracy gdy tylko znajdzie cos nowego Ci którym sie to nie udaje szukają dalej lub idą na zwolnienie bo wszyscy sie po prostu boja ze zostaną z dnia na dzień bez pracy
2
życzliwy 86 2015-09-16 18:17:54
w firmie było dobrze ,dopóki nie nastały nowe rządy .. tych 2 troli sprawiło że statek okazał się titanickiem. Ci goście z malinowymi nosami pokazuja każdego dnia ze głupota nie ma granic prości jak budowa cepa sflustrowani brakiem swoich kompetencji udają że potrafią coś zrobić . Robią wszystko aby oferta była nie atrakcyjna klienci się z nas śmiali . Odbiorcy już nawet wiedza o tych 2 odryciach farmacji 2015 ,a lekarze już przepisuja konkurencyjne preparaty .Na szczęście pracuję w normalnej firmie pensja razy 3 :) wszyscy i tak szukają pracy trzymam za nich kciuki :) jak będę miał możliwość to tez ich wkręce . szukającym pracy zdecydowanie odradzam chyba ze ktoś jest masochistą..
Dziękuję Bogu że mnie tam nie ma czulem się jakbym byłuchodzcą z Syrii
1
... 2015-09-17 21:04:14
Potwierdzam opinię powyżej. Ponadto kłamią w żywe opcji, wstrzymują obiecane premie - i zastraszają pracowników. Te praktyki zasługują na założenie spraw sądowych.
koleś 2015-09-17 22:42:35
@życzliwy 86 - szkoda, że atmosfera pracy jest czasem psuta przez niezbyt przyjemne stosunki ze współpracownikami/kierownictwem. Szkoda, bo potencjał firmy sam się nie odbuduje. Trzeba mieć tylko nadzieję, że to wszystko uległo poprawie, a wynagrodzenie również że jest adekwatne do powierzonych obowiązków
terenowy 2015-10-05 16:06:02
Widzę że się wypowiadają tylko koledzy,co już jak się domyślam zwineli manatki...A ja pracuję nadal w firmie i powiem jedno: zmiana kierownictwa zawsze powoduje jakiś niepokój, to normalne i też na początku tak podchodziłem.ale patrze na to obiektywnie i widze ze kolesie ogarniają temat,więc trudno im się dziwic ze probuja posprzatac cały ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po poprzednikach i zaczeli czegokolwiek wymagac.Ludzie z terenu którzy pracow3li sensownie robią to nadal, tylko olewacze pouciekali na L4 albo już znaleźli sobie pracę w garażówkach.Wielkie zdziwienie,że tyle lat się można było opier...ać, a teraz nagle trzeba coś robić i nie udawać że się po lekarzach chodzi,tylko ruszyć tylek do aptek.Jakoś czołówka repów została,tylko ogony pouciekały...
3
kris 2015-10-06 21:37:43
Hej,jak wygląda praca pf w galenie?Chodzi mi o teren,zarobki,czy auto służbowe można używać prywatnie,czy duże są plany sprzedażowe itp?Byłbym wdzięczny za info.
loka 2015-10-18 12:16:07
a mi tam sie wydaje ze firma FSP Galena jest godna polecenia firma. w koncu to producent leków i suplementów diety o ponad 65-letniej tradycji i doświadczeniu w branży. zajmuja się produkcją farmaceutyczną oraz usługami w zakresie pakowania leków. i do ich produktow mozna zaliczyc m. in. probiotyki, preparaty na odporność, preparaty okulistyczne czy suplement na odchudzanie. wiec domyslam sie ze pracy jest tam full ale na pewno jest oplacalna
neutralny 2015-10-19 18:31:09
Galena- Firma z tradycjami i potencjałem, którego chyba nie potrafiła kiedyś wykorzystać, przez co konkurencja wprowadzała swoje preparaty i spychała Galenę na boczny tor. Z tego co widziałem pojawiają się oferty pracy do owej firmy i pewnie zaraz pojawią się pytania co jest w Galenie. Praca tylko jako przedstawiciel farmaceutyczny, niestety firma już nie promuje swoich preparatów u lekarzy (uważam że przez to tracą). Leki i suplementy nie są "TOPOWYMI PREPARATAMI" gdzie farmaceuci witają Przedstawiciela z otwartymi rękoma i biorą całe portfolio. Trzeba ciężko popracować, żeby sprzedać ich produkty. Natomiast są regiony gdzie preparaty są rozpoznawalne i dobrze się sprzedają. Wiele było zmian przez ostatnie kilka miesięcy, przez nowych Dyrektorów i nadal do końca nie wiadomo co będzie. Pewnie szefostwo ma swoją wizję, ale z nikim się nią nie dzieli. Sporo osób uciekło z tej firmy, dlatego obecnie trwają rekrutacje do różnych miast. Jeżeli chodzi o flotę: Skoda Rapid, VW Golf, VW Jetta, auta nie starsze niż 3 lata (po tym okresie automatycznie wymieniane). Tereny są dość duże, więc nowy pracownik się najeździ. Samochód można wykorzystywać do celów prywatnych ale to co wyjeździsz, musisz zatankować ze swojej kieszeni. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie. No cóż. Szkoda o tym mówić. Brak benefitów typu karta multisportu lub prywatna opieka medyczna. Ale jeżeli ktoś chce się nauczyć pracy w branży farmaceutycznej to sądzę, że to dobre miejsce. Według mojej skromnej opinii firma powinna postawić na ludzi którzy nie są zmanierowani i nie żyją tym jak "kiedyś" było dobrze. Z tego co mi wiadomo, to obecnie w wielu firmach nie jest dobrze.
1
kusak 2015-12-01 23:51:11
brak benefitów socjalnych to wydaje mi się, że to jest kwestia dogadania się z szefostwem, bo przecież załatwiając coś takiego i oni mają szansę z tego korzystać
Noki 2015-12-09 21:31:23
Widzę że góra zaczęła wypisywać dobre opinię, bo te prawdziwe za bardzo odstraszają nowych, chętni niech spróbują i sami na własnej skurze przekonują się w co się wpakowali i sami będą chcieli szybko uciekać, a większość tych co już uciekła to raczej pracuje w lepszych w lepszych firmach a nie w garażówkach, zresztą garażówki na obecną chwilę lepsze
wojti 2015-12-12 03:09:32
Ja własnie widziałem, że FSP Galena ma otwartą rekrutację, oczywiście szukają przedstawicieli farmaceutycznych i to kilku, ale również dyrektora produkcji i specjalisty ds. walidacji.
tomasz 2016-01-21 19:41:10
@wojti, te oferty sa nadal dostepne, mnie zainteresował ten specjalista ds. Rejestracji. Wymagają głównie wykształcenia wyższego (medycznego, farmaceutycznego lub chemicznego) i co najmniej 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie farmaceutycznej.
Rozczarowana 2016-02-09 18:03:38
Firma fajna ale kierownictwo odpowiedzialne za sprzedaż masakra.... Produkty całkiem przyzwoite, od trudnych do promocji po takie, które się fajnie sprzedają, jak wszędzie...Flota bardzo w porządku, zarobki na poziomie nieco poniżej średnich na stanowisku PM. Galena ma od pól roku jeden problem, niestety najważniejszy - to ludzie zarządzający grupą przedstawicieli. Widac to tym mocniej w kontrascie do tej ekipy która była przed nimi. Też nie było łatwo, były wymagania, podnoszenie planów, cisnienie i presja ale...była jasna wizja, super motywacja do pracy i wcale nie chodzi tylko o kasę, były perspektywy rozwoju. Liczył się wynik, ale liczył się tez człowiek. Szef sprzedaży - na szkoleniach siedziałam ( inni też) jak zaczarowana :) Z gównianego tematu potrafił wyczarować cuda, konkretny, wymagający, sprawiedliwy. Wymagał wiele ale wielu z nas pracowało właśnie dlatego że potrafił wymagac w taki sposób że tudno było odmówić...Nie wiem jak to robił...:) Do tego ekstra trenerka sprzedaży z mega entuzjazmem i potrafiąca pomóc jak łapało się doła...Niestety przyszli nowi...dla których człowiek to zwykła maszynka do robienia kasy...tyle w temacie. Trochę wytrzymałam ale odeszłam po paru miesiącach bo nie da się w tej firmie wytrzymać. Odradzam stanowczo...właśnie ze względu na tych nowych ludzi - to najlepszy przykład szefów, dla których pracować nie warto, trochę takie ziomki przeszłości z zacięciem korporacyjnym...najgorsza możliwa mieszanka. Nie idżcie do tej firmy.
5
rfgth 2016-02-09 18:53:25
juz teraz nie ma chyba tego ogloszenia tomasz..za to pojawilo sie inne na dyrektora produkcji we Wrocławiu, podobno atmosfera jest bardzo dobra i warunki rowniez
2
true story 2016-02-12 19:10:54
Bardo trafna opinia. Przestawiona w bardzo prawdziwy sposób. Galenę tworzyli ludzie, mimo tego, że były wymagania jak wszędzie to wielokrotnie dla kilku osób chciało się tam być po to, żeby z nimi pracować i się uczyć. Dzisiaj dobiegła mnie informacja, że odszedł z pracy jeden z Kierowników Regionalnych, który był związany z Galeną od kilku lat. Był on odpowiedzialny za woj. mazowieckie, warm.- maz., lubelskie i podlaskie. Człowiek dla którego wiele osób po zmianach z tych regionów zostało i chciało z nim pracować. Śmiem podejrzewać, że za parę chwil pojawi się nowa osoba "człowiek" kierownictwa sprzedaży i pewnie znowu będzie aktywnych kilka rekrutacji z tych regionów. Teraz ludzie pouciekają bo skoro ktoś pracuje od kilku lat i jest wspierany przez szefa który pilnuje tego aby zespół się nie rozpadł, aż w końcu sam rzuca papiery i odchodzi to świadczy o tym, że jednak z firmą jest coś nie tak. Dziwne decyzje kierownictwa, ciągła zmiana ofert i błądzenie po omacku nie jest potrzebne firmie z takimi tradycjami. Może ktoś z Zarządu pokusi się na przeczytanie opinii i wreszcie pójdzie po rozum do głowy i zwrócą uwagę na to co się dzieje za ich przyzwoleniem. Chyba, że plan jest taki aby tą firmę "położyć", to na pewno zmierzają w dobrym kierunku. Przez parę chwil sądziłem, że jednak może być jeszcze dobrze w tej firmie. Jednak obserwując to co się dzieje to byłem w błędzie. Firmę polecam, ponieważ można wiele się nauczyć, ale warto tam się starać o pracę jak nie będzie już "tych wspaniałych menagerów" którzy starają się zrewolucjonizować firmę.
hiena 2016-02-12 20:24:49
Według mnie głównym atutem Galeny, jest zgrany zespół. To, że jeden pracownik o drugim wypowiada się dobrze, świadczy także o firmie i warunkach :) pozdrawiam
sda 2016-02-14 12:19:24
Tak się składa, ze pracowałem z tamtą ekipą ...Tylko , ze ja nie miałem tyle szczęścia i nie byłem z grupy ziomali z dawnego farmy prodzekty wiec lekko mowiac miałem tam tylko przerabane... Taka to właśnie była super ekipa.... Jak piszecie o tych wszystkich bajkach: typu liczył się człowiek albo cudowni regionalni to chce mi się płakać ...oczywiście ze śmiechu i ze szczęścia, ze nie ma już mnie w tym "środowisku". Dla mnie była to ekipa najgorsza z możliwych. Osobiście uważam za największy problem Galeny- to jest to, ze jest spółdzielnią, ma wielu właścicieli, co chwilę przychodzi kolejna ekipa i traktuje ją jak dojną krowę. Kończy się to zawsze tak samo ...rozbojem w biały dzień
Zob 2016-02-14 20:29:15
No źle po prostu trafiłeś @sda. Trzeba było spróbować się dogadać z tymi ludźmi z ekipy, może lepiej by ci się pracowało. No i ja bym nie porównywał zarządzania firmą do rozboju w biały dzień :) W dodatku - poszukują teraz dyrektora produkcji, więc coś się może zmienić. Jeśli masz 4 lata doświadczenia w zarządzaniu ludźmi i na podobnym stanowisku to możesz śmiało na to stanowisko aplikować :)
what can i 2016-03-01 12:18:17
Na spokojnie możesz znaleźć zatrudnienie jak się posiada 4 letnie doświadczenie @Zob. Skoro atmosfera dopisuje tak jak ktoś wspomniał, to warto zaryzykować.
tomek 2016-03-11 16:54:53
Nie każdy jest w stanie podołać wyzwaniom i natłoku obowiązków, jak pisałeś true story' uważam ,że każdy ma prawo decydować o swojej karierze zawodowej, nie wnikajmy już w to co było powodem odejscia..
Greg 2016-03-15 11:34:00
No i to prawda, obowiązki sa dość ciekawe, ale też niekiedy dość trudne zwłaszcza dla młodszych lub mniej doświadczonych ludzi, ale taka jest prawda, że warto
hjmn 2016-05-05 22:08:50
hej, a czy szukają kogoś teraz do firmy FSP Galena?
Zostaw swoją opinię o FSP Galena - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSP Galena