Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FSP Galena

Pracowałeś w firmie FSP Galena i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-06 15:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poleciłbyś innym pracownikom własnego pracodawcę? Co myślisz o pracy w Farmaceutyczna Spółdzielnia Pracy Galena? Zostaw własną opinię, Wrocław jest niemałą miejscowością z całą pewnością ktoś skorzysta. Pomóż promować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach pracy panujących w waszej firmie. Sieć jest na dzień dzisiejszy największym źródłem informacji, przyłącz się do tworzenia największego zaplecza informacji o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
ap - 2012-02-12 15:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki na początek na produkcji dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2012-09-15 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to spółdzielnia wieć zapewne szału niema :)
zdjecie uzytkownika
tex - 2012-11-06 17:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...mimo to auta zawsze mieli trochę lepsze, regionalne takie bardziej.
zdjecie uzytkownika
przydupas - 2013-01-06 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fatalne miejsce do pracy -towarzystwo wzajemnej adoracji gdzie ręka ręke myje . Unikajcie spółdzielni w tym kraju
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-05 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga! Rekrutuja na przedstawiciela handlowego:
-własna działalnosc
-własny samochód
-kosztów paliwa nie zwracaja za jazde po aptekach po dolnymsląsku
( gdzie koszt to ok 1000-1500 pln za -m-c pracy)
-podstawy brak
-niby jakas prowizja hmm...
Za to Pani która rekrutuje cały czas sie usmiecha( i nie wstydzi się namawiac ludzi na tak niekorzystne warunki)
Ogólnie MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
XxxxX - 2014-05-08 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Właśnie zakończyła się moja rekrutacja w tej firmie.
I etap- Pani Magdalena, wspaniała osoba, inteligentna, miła, uprzejma. Rozmowa z nią była czystą przyjemnością, opowiadała o firmie, zadawała ciekawe pytania. WZOROWO!
II etap- Pan Jarosław(woj. łódzkie, kierownik regionalny) Osoba szefa o którym większość ludzi może tylko pomarzyć, rzeczowy, konkretny, otwarty, umie słuchać i stara się zrozumieć drugą osobę, za takim szefem można skoczyć w ogień. PERFEKT!
III etap- Pan (usunięte przez administratora) (dyrektor handlowy) człowiek który nie słucha drugiej osoby, jest arogancki, ignorant. Zadawał mi pytanie i nawet nie pozwalał dokończyć wypowiedzi. Po zapytaniu mnie o wynagrodzenie jego zachowanie jeszcze się pogorszyło. Wykpił moją propozycję i powiedział, że nie przyszedł się tu targować i żebym brał ofertę z innej firmy skoro chcą przystać na moją propozycję.

Ogólnie pierwsze dwa spotkania na wysokim poziomie, po tym ostatnim chyba nie przyjąłbym tej pracy, ponieważ z takim człowiekiem źle się rozmawia a co dopiero pracuje.

P.S. Jeżeli chcecie dostać pracę PM za 2000-2500 zł startujcie, jeśli interesują Was normalne stawki nie polecam, strata czasu.
zdjecie uzytkownika
to ruski cham - 2014-08-20 21:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bo nie jesteś jego kolegą - inaczej byłbyś od razu regionalnym kierownikiem i specjalistą Trzymaj się od tej kliki daleko Ciesz się ,że cie nie przyjęli na tragarza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSP Galena
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x