Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FSP Galena

Pracowałeś w firmie FSP Galena i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ap - 2012-02-12 15:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki na początek na produkcji dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2012-09-15 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to spółdzielnia wieć zapewne szału niema :)
zdjecie uzytkownika
tex - 2012-11-06 17:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...mimo to auta zawsze mieli trochę lepsze, regionalne takie bardziej.
zdjecie uzytkownika
przydupas - 2013-01-06 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fatalne miejsce do pracy -towarzystwo wzajemnej adoracji gdzie ręka ręke myje . Unikajcie spółdzielni w tym kraju
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-05 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga! Rekrutuja na przedstawiciela handlowego:
-własna działalnosc
-własny samochód
-kosztów paliwa nie zwracaja za jazde po aptekach po dolnymsląsku
( gdzie koszt to ok 1000-1500 pln za -m-c pracy)
-podstawy brak
-niby jakas prowizja hmm...
Za to Pani która rekrutuje cały czas sie usmiecha( i nie wstydzi się namawiac ludzi na tak niekorzystne warunki)
Ogólnie MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
XxxxX - 2014-05-08 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Właśnie zakończyła się moja rekrutacja w tej firmie.
I etap- Pani Magdalena, wspaniała osoba, inteligentna, miła, uprzejma. Rozmowa z nią była czystą przyjemnością, opowiadała o firmie, zadawała ciekawe pytania. WZOROWO!
II etap- Pan Jarosław(woj. łódzkie, kierownik regionalny) Osoba szefa o którym większość ludzi może tylko pomarzyć, rzeczowy, konkretny, otwarty, umie słuchać i stara się zrozumieć drugą osobę, za takim szefem można skoczyć w ogień. PERFEKT!
III etap- Pan (usunięte przez administratora) (dyrektor handlowy) człowiek który nie słucha drugiej osoby, jest arogancki, ignorant. Zadawał mi pytanie i nawet nie pozwalał dokończyć wypowiedzi. Po zapytaniu mnie o wynagrodzenie jego zachowanie jeszcze się pogorszyło. Wykpił moją propozycję i powiedział, że nie przyszedł się tu targować i żebym brał ofertę z innej firmy skoro chcą przystać na moją propozycję.

Ogólnie pierwsze dwa spotkania na wysokim poziomie, po tym ostatnim chyba nie przyjąłbym tej pracy, ponieważ z takim człowiekiem źle się rozmawia a co dopiero pracuje.

P.S. Jeżeli chcecie dostać pracę PM za 2000-2500 zł startujcie, jeśli interesują Was normalne stawki nie polecam, strata czasu.
zdjecie uzytkownika
to ruski cham - 2014-08-20 21:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a bo nie jesteś jego kolegą - inaczej byłbyś od razu regionalnym kierownikiem i specjalistą Trzymaj się od tej kliki daleko Ciesz się ,że cie nie przyjęli na tragarza
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-12-20 06:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałem zaproszony na rozmowę do tej firmy ale po takich lakonicznych wpisach mogę sądzić, że tej firmy lepiej nie wybierać z takimi zarobkami to długo nie popracuję, pytanie czy mnie zechcą
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-10 21:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w tej firmie na dwie zmiany .Chciałam się dowiedzieć jakie są zarobki na początek .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-04-24 21:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam swoją aplikację na pracownika produkcji.Chcialam się dowiedzieć czy długo trzeba czekać na jakąś odpowiedz ze strony firmy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-04-30 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli złożyłaś aplikację do firmy FSP Galena i minęło około tygodnia to nie jest dobry znak, powinna być jakaś wiadomość zwrotna szybciej, więc jest to trochę podejrzane
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-05-02 22:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez złożyłam swoją aplikację 3 tygodnie temu i nadal czekam na odpowiedz.Ale czasami trzeba poczekać . Chciałam się zapytać jak często przyjmują pracowników na produkcję? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
feliks - 2015-06-06 17:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukam pracy - 2015-05-02 22:30:13]:
wydaje mi się , że w Galenie akurat jesli chodzi o pracę na produkcji to już by się odezwali, bo tam zazwyczaj poszukują ludzi do pracy od zaraz. Także , po trzech tygodniach nie łudziłbym się już specjalnie , że uda Ci się popracować tu w najbliższym czasie. Poszukaj lepiej już w tej chwili czegoś nowego
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-06-15 22:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info . A jeżeli mogę zapytać na jaki adres mejlowy wydała się aplikacje.Zalezy mi na czasie .dzięki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Areli - 2015-07-11 23:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ich stronie internetowej powinien być jakiś mail, a jeśli na prawdę zależy Ci na tym żeby podjąć pracę w tej frimie, i to na produkcji to możesz oczywiście udać się do nich osobiście i zapytać czy nie potrzebują dodatkowej osoby. Na produkcje czasem przyjmują nawet wtedy gdy nie ma ogłoszeń o pracę.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-19 00:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się ze firma mogłaby chociaż odpowiedzieć na mejla co kolwiek.ale trudno
zdjecie uzytkownika
kuki - 2015-08-16 14:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestrzegam!! nie idźcie tam do pracy! niedawno zmieniło się szefostwo - przyszło 2 nowych dyrektorów - robią co chcą wyrzucają ludzi, zmienili profil pracy jest się na umowie PM a w rzeczywistości robi się 13 wizyt aptecznych 0 wizyt lekarskich. Produkty do d*** nikt ich nie chce - ceny z kosmosu. jedna wielka masakra. Na spotkaniu z nowymi dyrektorami we Wrocławiu była podana tylko woda (zaznaczam ze niektorzy jechali na to spotkanie z drugiej czesci Polski 6-7h) nie było oczywiście obiadu kawy herbaty czy nawet ciastka. Porażka! jeszcze nigdy nie pracowałem w takich warunkach. Nowi szefowie zajmują się wylko straszeniem i mobbingowaniem pracowaników - jasno i dosadnie dali nam do zrozumienia, że jeśli nie podobają nam się warunku to droga wolna....
zdjecie uzytkownika
Mloda - 2015-08-18 13:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kuki - 2015-08-16 14:25:55]:
co masz na mysli piszac mobbingowaniem??? napisz jakies szczgoly ja zaaplikowalam na stanowisko FARMACEUTYCZNA SPÓŁDZIELNIA PRACY „GALENA” Specjalista ds. Kontraktów i jestem rqaczje pozytywniue nastraszona a ty mnie przestraszyles kuki prosze opisz jakies sytuacje ktore ci sie przydazyly bede wdzieczna.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-25 15:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak,odradzam,przedstawiciel medyczny nie odwiedza lekarzy a same apteki, co chwilę kogoś zwalniają,ciągły strach,firma masakra,a kiedyś tak dobrze się tu pracowało,w tej chwili liczą się tylko tabelki i nie ważne czy pracuje się rok czy tydzień, nie sprzedaż badziewia za 50 tys.to spadaj, a wszystkie leki które były promowane u lekarzy odejdą w zapomnienie i 4 osoby chodzą po tym samym terenie po tych samych aptekach i jeden drugiemu podbiera klientów,omijajcie szerokim łukiem,bo jak po miesiącu nie sprzedacie ile chcą to wywalą
zdjecie uzytkownika
Kuki - 2015-08-27 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-08-25 15:46:19]:
straszenie i zwalnianie ludzi tak dla przykładu żeby pokazać ze resztę tez to czeka jeśli sie nie wywiążą z ich wyimaginowanych wymagań.....coraz więcej osób rezygnuje z pracy gdy tylko znajdzie cos nowego Ci którym sie to nie udaje szukają dalej lub idą na zwolnienie bo wszyscy sie po prostu boja ze zostaną z dnia na dzień bez pracy
zdjecie uzytkownika
życzliwy 86 - 2015-09-16 18:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w firmie było dobrze ,dopóki nie nastały nowe rządy .. tych 2 troli sprawiło że statek okazał się titanickiem. Ci goście z malinowymi nosami pokazuja każdego dnia ze głupota nie ma granic prości jak budowa cepa sflustrowani brakiem swoich kompetencji udają że potrafią coś zrobić . Robią wszystko aby oferta była nie atrakcyjna klienci się z nas śmiali . Odbiorcy już nawet wiedza o tych 2 odryciach farmacji 2015 ,a lekarze już przepisuja konkurencyjne preparaty .Na szczęście pracuję w normalnej firmie pensja razy 3 :) wszyscy i tak szukają pracy trzymam za nich kciuki :) jak będę miał możliwość to tez ich wkręce . szukającym pracy zdecydowanie odradzam chyba ze ktoś jest masochistą..
Dziękuję Bogu że mnie tam nie ma czulem się jakbym byłuchodzcą z Syrii
zdjecie uzytkownika
... - 2015-09-17 21:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam opinię powyżej. Ponadto kłamią w żywe opcji, wstrzymują obiecane premie - i zastraszają pracowników. Te praktyki zasługują na założenie spraw sądowych.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-09-17 22:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@życzliwy 86 - szkoda, że atmosfera pracy jest czasem psuta przez niezbyt przyjemne stosunki ze współpracownikami/kierownictwem. Szkoda, bo potencjał firmy sam się nie odbuduje. Trzeba mieć tylko nadzieję, że to wszystko uległo poprawie, a wynagrodzenie również że jest adekwatne do powierzonych obowiązków
zdjecie uzytkownika
terenowy - 2015-10-05 16:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że się wypowiadają tylko koledzy,co już jak się domyślam zwineli manatki...A ja pracuję nadal w firmie i powiem jedno: zmiana kierownictwa zawsze powoduje jakiś niepokój, to normalne i też na początku tak podchodziłem.ale patrze na to obiektywnie i widze ze kolesie ogarniają temat,więc trudno im się dziwic ze probuja posprzatac cały ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po poprzednikach i zaczeli czegokolwiek wymagac.Ludzie z terenu którzy pracow3li sensownie robią to nadal, tylko olewacze pouciekali na L4 albo już znaleźli sobie pracę w garażówkach.Wielkie zdziwienie,że tyle lat się można było opier...ać, a teraz nagle trzeba coś robić i nie udawać że się po lekarzach chodzi,tylko ruszyć tylek do aptek.Jakoś czołówka repów została,tylko ogony pouciekały...
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-10-06 21:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,jak wygląda praca pf w galenie?Chodzi mi o teren,zarobki,czy auto służbowe można używać prywatnie,czy duże są plany sprzedażowe itp?Byłbym wdzięczny za info.
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-10-18 12:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tam sie wydaje ze firma FSP Galena jest godna polecenia firma. w koncu to producent leków i suplementów diety o ponad 65-letniej tradycji i doświadczeniu w branży. zajmuja się produkcją farmaceutyczną oraz usługami w zakresie pakowania leków. i do ich produktow mozna zaliczyc m. in. probiotyki, preparaty na odporność, preparaty okulistyczne czy suplement na odchudzanie. wiec domyslam sie ze pracy jest tam full ale na pewno jest oplacalna
zdjecie uzytkownika
neutralny - 2015-10-19 18:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Galena- Firma z tradycjami i potencjałem, którego chyba nie potrafiła kiedyś wykorzystać, przez co konkurencja wprowadzała swoje preparaty i spychała Galenę na boczny tor. Z tego co widziałem pojawiają się oferty pracy do owej firmy i pewnie zaraz pojawią się pytania co jest w Galenie. Praca tylko jako przedstawiciel farmaceutyczny, niestety firma już nie promuje swoich preparatów u lekarzy (uważam że przez to tracą). Leki i suplementy nie są "TOPOWYMI PREPARATAMI" gdzie farmaceuci witają Przedstawiciela z otwartymi rękoma i biorą całe portfolio. Trzeba ciężko popracować, żeby sprzedać ich produkty. Natomiast są regiony gdzie preparaty są rozpoznawalne i dobrze się sprzedają. Wiele było zmian przez ostatnie kilka miesięcy, przez nowych Dyrektorów i nadal do końca nie wiadomo co będzie. Pewnie szefostwo ma swoją wizję, ale z nikim się nią nie dzieli. Sporo osób uciekło z tej firmy, dlatego obecnie trwają rekrutacje do różnych miast. Jeżeli chodzi o flotę: Skoda Rapid, VW Golf, VW Jetta, auta nie starsze niż 3 lata (po tym okresie automatycznie wymieniane). Tereny są dość duże, więc nowy pracownik się najeździ. Samochód można wykorzystywać do celów prywatnych ale to co wyjeździsz, musisz zatankować ze swojej kieszeni. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie. No cóż. Szkoda o tym mówić. Brak benefitów typu karta multisportu lub prywatna opieka medyczna. Ale jeżeli ktoś chce się nauczyć pracy w branży farmaceutycznej to sądzę, że to dobre miejsce. Według mojej skromnej opinii firma powinna postawić na ludzi którzy nie są zmanierowani i nie żyją tym jak "kiedyś" było dobrze. Z tego co mi wiadomo, to obecnie w wielu firmach nie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
kusak - 2015-12-01 23:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak benefitów socjalnych to wydaje mi się, że to jest kwestia dogadania się z szefostwem, bo przecież załatwiając coś takiego i oni mają szansę z tego korzystać
zdjecie uzytkownika
Noki - 2015-12-09 21:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że góra zaczęła wypisywać dobre opinię, bo te prawdziwe za bardzo odstraszają nowych, chętni niech spróbują i sami na własnej skurze przekonują się w co się wpakowali i sami będą chcieli szybko uciekać, a większość tych co już uciekła to raczej pracuje w lepszych w lepszych firmach a nie w garażówkach, zresztą garażówki na obecną chwilę lepsze
zdjecie uzytkownika
wojti - 2015-12-12 03:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja własnie widziałem, że FSP Galena ma otwartą rekrutację, oczywiście szukają przedstawicieli farmaceutycznych i to kilku, ale również dyrektora produkcji i specjalisty ds. walidacji.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-01-21 19:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wojti, te oferty sa nadal dostepne, mnie zainteresował ten specjalista ds. Rejestracji. Wymagają głównie wykształcenia wyższego (medycznego, farmaceutycznego lub chemicznego) i co najmniej 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie farmaceutycznej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSP Galena

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert