Lead Force

Warszawa

Opinie o Lead Force

AW 2016-02-16 20:30:34
NO co Ty ?! :) wystarczy że ty już się nałykałaś tabletek z naszej cudownej firmy :))))) proszę Cie nie bądź taka nachalna przekazuje informacje od naszych bogów ,please... SIZE POWER!!!!!!
Daro 2016-02-16 20:33:06
To Sekta proszę nie idźcie TAM!
AW 2016-02-16 20:34:27
Widać że komentarze pisała jedna i ta sama osoba :) a My dalej robimy swoje i mamy swoich niewolników :D
SEKTA 2016-02-16 20:46:57
Ludzie wygoglujcie sobie ,(usunięte przez administratora) , badziecie wszystko wiedzieć , bo ci wam zaraz naściemniają
1
Obiektywny 2016-02-16 22:53:14
Ale żałosne..... Banda zwolnionych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypisuje bzdury w internecie.
Pracownik 2016-02-17 09:26:17
Zgadzam się z Tobą w 100%. Sfrustrowany były pracownik wyżywa się bo zapewne nie potrafi znaleźć sobie nowej pracy. Na szczęście w firmie już każdy wie kto te komentarze pisze więc zostaną podjęte odpowiednie kroki.
Lenek 2016-02-18 13:42:46
Co za sciema!!!! Podwyżki? Litości...
Prawdziwek 2016-02-19 20:58:28
Dlaczego wy tak beszczelnie oszukujecie ludzi? jak tak wogule można? i wy się nazywacie lojalną firmą hehehe, byłem na jednym szkoleniu i podziękowałem ,jak zobaczyłem co się tam dzieje , po prostu takiej manipulacji i takich kłamstw dawno nie słyszałem to poniżające
Ten sam 2016-02-19 21:57:02
Idź gdzie indziej powylewać swoje smutki. Te twoje pseudokomentarze zaczynaja już być nudne... Ale nic dziwnego, że nie potrafisz znaleźć sobie żadnego zajęcia. Z taką znajomością ortografii to nie pozostaje nic innego jak pisanie bzdur w Internecie. Nara
1
Nowy prawdziwy pracownik 2016-02-19 23:08:01
A ja pracuje zaledwie nie cały tydzień a już zarobiłem kilka tysięcy , ta firma jest po prostu świetna!:) i na pewno to nie jest sekta a ni żadni oszuści,jestem nowym pracownikiem ludzie więc może cie mi ZAUFAĆ w 100% :) chodzcie tu bo jest Najlepiej ,Przede wszystkim najlepsi kierownicy i supervisorzy na świecie!! ,firma gwarantuje największe zarobki jakie można zarobić w całym kraju!!! pierwszy milion już po pół roku pracy naprawdę! więc bierzcie znajomych i do roboty!! :)pracuje od niecałego tygodnia i zarobiłem więcej niż w ciągu całego roku ,uczciwie a dotego oczywiście na poziomie i nie sugerujcie się tymi opiniami ze tu w naszej firmie sa jacyś oszuści albo że to nowa niebezpieczna sekta,to szansa na lepsze zycie i poprawe materialną w 100% więc nie czekajcie tylko dołączcie do nas! :)
Były zainteresowany 2016-02-22 19:05:31
miałem isc do tej firmy na rozmowe ale sadzac po opiniach to nie warto , bo dzieje się tam na pewno cos nie tak,jak nie same negatywy to az sztuczne pozytywy , widać ze jakiś walek,ale jak ktoś zaryzykuje to niech wystawi opinie , pozdro
Mądry 2016-02-23 09:33:57
Nie trzeba być geniuszem żeby się zorientować, że zarówno te złe jak i przesłodzone opinie pisze jedna i ta sama osoba, która mści się za to, że ją zwolnili. Trzeba było przyjść i samemu zobaczyć jak się pracuje, zwłaszcza, że przecież nikt na siłę Cię do pracy i podpisania umowy nie zmusi.
1
Pasuje 2016-02-23 21:20:21
Ja też pasuję byłam na rozmowie i dziwnie to wygląda , jeszcze weszłam na te opinie i przyznaje że bardzo się zniechęciłam , może tchórze ale nie wiem boje się mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe, może jesteście ok ale w dzisiejszych czasach trzeba uważać na to co się pisze czyta i wogule, mimo to pozdrawiam i czekam na opinie jeśli ktoś będzie tam pracował hejka
1
elvis87 2016-02-24 00:12:17
faktycznie rozbieżność komentarzy na tej stronie pozostawia wielki znak zapytania , bo nie sądze żeby było tam tak kolorowo skoro porównują was z sektą , a do tego sam powiedizałeś "Mądry" że były pracownik coś pisze itd. itp.,ty na zapewne jesteś osobą która napisze jak najlepiej bo jesteś pewnie z tej firmy, ale dlaczego piszą tak byli pracownicy? i do tego te pochwalne opinie , ja wiem od kolegi który krótko tam u was pracował że robicie straszne wałki i do tego mobbingujecie ludzi o gółupi telefon ,podobno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i straszne warunki ,syf,smród no sprawa da sanepidu, nie mniej pretęsji ale sam byłem z kumplem na szkoleniu i od razu wasza liderka od szkoleń zaczęła pyskować jak by nie wiadomo kim była , żenada ale pewnie będziesz dalej pisał jakieś wypociny , ok rozumiem ale ludzie nie przyjdą do was bo się boją takich jak wy ,ponoć strasznie ich tam traktujecie , czy to prawda?
1
Obiektywna 2016-02-24 00:19:24
Ja z reguły nie sugeruje się opiniami ,ale właśnie tu coś jest tego zbyt wiele,a nic nie bierze się z nikąd i tez miałam być na szkoleniu ale te opiie jednak zrobiły swoje , zastanowię się jeszcze ale chyba nic z tego nie będzie.Ale życzę sukcesów :) pozdrawiam
1
Mądry 2016-02-24 09:49:04
Znów trzy opinie pod rząd jednej i tej samej osoby.... Każdy mądry zauważy pewne cechy charakterystyczne.
Człowieku zajmij się swoim życiem. Nara
1
Troche spanikowana 2016-02-29 21:22:19
Cześć mam pytanie , czy jakiś pracownik może powiedzieć szczerze jak tam jest, bo miałam przyjść na rozmowę i boje się po tych komentarzach , niechce być oszukana albo wykorzystana,ale nie chce się wyłamywać,powiedzcie warto? czy to co piszą jest zgodne z prawdą i w ilu procentach? bo z życia wiem że coś musi być źle skoro aż takie opinie na temat tej firmy krążą w necie, porsze o szczerą odpowiedź. pozdrawiam Madzix
Kaśka 2016-03-01 08:41:01
Normalna firma, normalne warunki pracy, stawka dość wysoka jak na taki w miarę łatwy projekt. Jestem po szkoleniu, ale zdążyłam pogadać z pracownikami. Są tacy, którzy pracują rok i dłużej wiec nie sądzę że gdyby było tak źle to pracowaliby tak długo.
Betka 2016-03-01 09:23:28
Ja byłam wczoraj na rozmowie na stanowisko supervisora.
Chciałabym, aby każda rozmowa rekrutacyjna wyglądała właśnie w ten sposób!
1
Nie idź tam! 2016-03-01 19:53:42
będziesz miała same kłopoty
1
Lenka 2016-03-01 19:59:31
Zgadzam się z Tobą Kaśka. Normalne cc, wiadomo że są wymagania co do wyniku, ale w każdj takiej pracy tak jest. Poza tym słyszałam historię o tych byłych pracownikach i wcale się nie dziwię, że zostali zwolnieni................
1
Byli pracownicy odkryli prawde 2016-03-01 20:10:11
Dlatego ich zwolnili, podpinacie się pod tvn na stronie a nie macie z tym nic wspólnego , poza tym łatwo jest manipulować ludźmi ,jak to każda sekta ,idźcie sobie ludzie tam pracować jak sobie chcecie ale uważajcie na siebie,i nie łykajcie niczego czym was tam poczęstują , miłej pracy i powodzenia
Bbbbbb 2016-03-01 20:46:57
Aha zaczyna się. Cóż za dziwny zbieg okoliczności... Jeden dobry komentarz i dwa pod rząd w kółko o tym samym od tej samej osoby. Dobrze wiemy kto pisze te bzdury.
Aż tak bolą normalne opinie? Boli cię to, ze bez ciebie i tak dalej ludzie sprzedają i normalnie pracują?
Troche spanikowana 2016-03-02 15:22:29
Udało się !!!!!!!!!!!!! Trochę się obawiałam, ale zaryzykowałam i poszłam na rozmowę i szkolenie. Było warto :) już dziś miałam pierwsze sprzedaże i jestem zadowolona. Już wiem, skąd takie negatywne opinie się biorą i nie dziwie się, że zwolnili tego od "sekty". Szczerze mówiąc, to trochę smutne, że świat jest pełen psychopatów, którzy wyżywają się w opiniach, a przez to normalni ludzie obawiają się podjąć prace:D heh W każdym razie, to wiadomość dla wszystkich tych, co się obawiają, tak jak ja wcześniej. Nie ma co się stresować i naprawdę warto tu przyjść. Bardzo uczciwa firma :)
Wąsiu 2016-03-02 23:02:51
Potwierdzam, jest ok.
rafal3290 2016-03-03 08:59:12
Z kim mogę się skontaktować aby tam pracować, proszę o jakiś adres mailowy gdzi mogę wysłać CV ?
Troche spanikowana 2016-03-03 10:19:40
Dziękuje za opinie , jednak znalazłam już sobie inną pracę,ale serdecznie dziekuje za zainteresowanie
łoł 2016-03-03 11:15:13
Zwolnili tego od sekty? tego kierownika łał :)
PRAWDZIWA 2016-03-03 14:52:16
Powyższa opinia "trochę spanikowana" nie jest moja, dlaczego podszywa się ktoś pode mnie ? hehe domyślam, że ten były pracownik chce tu namieszać :D NADAL TU PRACUJE ;) I BĘDĘ PRACOWAĆ :D są ludzie i parapety, ale do tego stopnia się zawziąć, żeby pod PRAWDZIWE i szczere opinie się podszywać ? ŚWIAT JEST PEŁEN PSYCHOPATÓW ;D heh ja tam się ciesze, że tu trafiłam :)
Kinia 2016-03-03 15:33:36
Dzisiaj na szkoleniu widziałam umowę bo specjalnie o to zapytałam,
Nie ma w ogóle takiego zapisu. Nie trzeba wcale przepracować 130 godzin żeby dostać pieniądze, dostajesz niezależnie od tego ile przepracowałeś i ile sprzedałeś. Pozdrawiam
Michał 2016-03-04 12:26:41
moge sie wypowiedziec jako osoba ktora widziala juz wiele callcenter.
szczerze to jestem mocno zdziwiony jak dobrze sie pracuje i mowie to z perspektywy osoby ktora pracowala w roznych cc. dziwia mnie rowniez te opinie powyzje. ja zachecam, zwlaszcza jezeli ktos nie mial doswiadczenia bo sporo mozna sie nauczyc, trzeba tylko chciec pracowac i sie nie poddawac, ale dla takieh stawki podsawowej to raczej warto
szu 2016-03-08 22:45:51
Taka opinia jest kłamstwem i oszczerstwem wobec firmy i może powodować zakończenie sprawy na drodze sądowej. Radzę przemyśleć dwa razy zanim napisze się coś takiego. Wszystkie tego typu niejasności załatwia sie na drodze sądowej a nie w internecie, zwłaszcza jeżeli są zwykłym kłamstwem.
1
zagadka 2016-03-10 19:14:45
Mówisz, że wypłata nie jest na czas. W tym miesiącu otrzymałeś duszku tyle ile powinieneś?
1
oszukany 2016-03-11 12:12:15
Witam.
Nie polecam tej firmy. Nie wyplacaja calego wynagrodzenia za godziny. w umowie jest 10zl netto. Przyslali mi polowe kwoty jaka powinienem miec
5
Pracownik 2016-03-11 13:29:34
Nieprawda.
Prawdziwa stawka to 13,10 zł netto. Polecam wszystkim, którzy nie wierzą poprosić o wgląd do umowy na pierwszym spotkaniu. Po tych wszystkich durnych komentarzach tak właśnie zrobiłem i już wiem, że te wszystkie złe opinie tutaj to same ściemy.
1
xyz 2016-03-11 13:33:47
Ta to jak wyjadnisz to ze nie placa tyle co należy?
3
Lilili 1 2016-03-30 13:07:20
Dokładnie, podejdź to wyjaśnić, bo potem są jakieś niedopowiedzenia niepotrzebne. Mi się w sumie wszystko przy pierwszej wypłacie zgadzało, więc nie mogę powiedzieć złego słowa. Teraz już czekam nawet na pierwszą prowizje :)
seba 2016-04-13 09:04:45
Nikt nikomu nic nie każe! Na rozmowie rekrutacyjnej dowiadujesz sie jaki produkt masz sprzedawać, skoro przyszedłeś na szkolenie to znaczy, że wiedziałeś czym będziesz się zajmował.
Okres próbny? To chyba pomyliłeś firmy. Od samego początku jest umowa. Płacą za wszystko co przepracowałeś. A to, że z kogoś rezygnują po kilku dniach jak nie sprzedaje jest raczej normalne. Maja Ci płacić za siedzenie i brak wyniku?
2
Doswiadczona 2016-04-13 14:21:31
Czy te wszystkie narzekające tu osoby pracowały w innych projektach sprzedażowych? Mam wrażenie, że chyba nigdy
Rafal 2016-04-13 15:17:14
Firma jak najbardziej w porządku, przyjazna i młoda ekipa, wszystko super, o ile ktoś czuje się dobrze w tej dziedzinie, jest to sprzedaż i mimo, że ja się nie czułem, to jeżeli ktoś lubi tego typu pracę, to tutaj na pewno będzie mu dobrze, pozdrawiam ;)
Timek 2016-04-13 20:31:14
Pewnie że tak zgadzam się z tobą. Niestety nie raz widziałem jak osoby nie robiące wyniku, przychodzące tylko posiedzieć nie potrafią przyjąć do wiadomości ze nikt nie będzie ich trzymał jak nie robią wyniku. Ale brak wyniku to jedno, zwykle te osoby wogóle niestosują sie do zasad. A potem się dziwią i maja pretensje że zostają zwolnione i wylewają swoje żale w internecie.
1
damianek 2016-05-06 20:10:27
skoro firma nie wypłaca wynagrodzeń @Humus, to dlaczego podjąłeś tam pracę?
X 2016-05-23 22:39:26
Najpierw to może zapoznaj się z umową, dopełnij formalności, a potem dopiero narzekaj w internecie.
Mańka 2016-06-01 13:44:11
Wystawiłam rachunek za wykonane zlecenie i wysłałam na adres korespondencyjny. Taka oficjalna informacje dostałam od mojej superwizorki.
1
P.P. 2016-06-02 12:17:18
Mańka potwierdzam. Starczyło zrobić tak pisałaś. Też byłem trochę zły że to tak wszystko się opuźniło, ale najważniejsze że już załawtione.
1
bobi 2016-06-02 12:40:46
Coś mi się wydaje, że znów w firmie ktoś wyleciał z hukiem i niepotrzebnie sieje ferment. Byłem dzisiaj na rozmowie i gadałem z pracownikami. Fajna kameralna atmosfera no i małe zespoły
Witek 2016-06-02 15:18:04
Wiem z potwierdzonego źródła, że firma zmieniła właściciela i została przejęta przez jakąś dużą grupę. Pewnie stąd wynikło pewne zamieszanie
Lipa 2016-08-18 20:05:47
Najgorsza praca w jakiej pracowałam.
4
junek 2016-09-08 17:45:37
A czy ktoś się orientuje, jakie teraz Lead Force prowadzi rekrutacje? Ja nie widzę żadnej, ale to może akurat kwestia tego, że część z nich ma się dopiero pojawić? Ktoś może wie coś na ten temat? Będę wdzięczny
pawel222 2016-10-24 22:17:18
Pracowalem w tej firmie rok temu i bardzo goraco polecam ale jako praca dla poczatkuajcych i nie ukrywam ze jest duzo stresu w rozmowei z klientami
Zostaw swoją opinię o Lead Force - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lead Force