Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
treść - 2010-08-19 22:35:15 odpowiedz | cytuj
Firma Globals jako jedna z nielicznych firm ochroniarskich naprawdę dba o swojego klienta. W chwili obecnej zatrudniają sporą liczbę specjalistów z branży security. Może jest spory nacisk na jakość ale my również możemy się sporo nauczyć. Pracowałem już tu i tam - ale tu chociaż widzę sens tego co robię.
Tekst - 2010-08-19 22:37:52 odpowiedz | cytuj
Fakt potwierdzam . Pracuje się dobrze mimo , że sporo wymagają. Jak do tej pory najlepsza firma na jaką trafiłem.
wypowiedź anonimowa - 2010-10-03 23:32:47 odpowiedz | cytuj
W tej firmie nie patrzy się na fachowość i doświadczenie ochroniarzy,łapie się pierwszych lepszych z ulicy żeby dać im jak najmniej na godzinę.Mnie przy przyjęciu nikt nie pytał jakie mam wykształcenie,doświadczenie,co potrafię tylko wydusili żebym przyjął jak najmniejszą stawke i teraz codziennie muszę patrzeć na te pedalskie ruchy inspektorków w ich śmiesznych garniturkach,nie robów bez kompetencji na których muszę pracować,wymiotować mi się chce jak zobacze ich nadęte gęby dlatego wkrótce odchodzę bo z takimi głąbami nie da się pracowac.
klient - 2010-10-03 23:54:06 odpowiedz | cytuj
jaka to dobra firma,sami sobie piszą te lepsze opinie,jeszcze jestem ich klientem ale już niedługo,to prawda że ci ich kierownicy rejonowi to nie kompetętni ludzie.Ja im płacę 12 zł/h a oni moim ochroniarzom 6zł/h praca nie jest lekka i za taką stawke ci ochroniarze wykonują ją byle jak.Zależy mie też na prezentacji tych ochroniarzy a jak oni chodza ubrani pożal się Panie Boże,ciągle jedna brudna koszula,bluza od dresu,spodnie od piżamy i czerwone ciżmy.Kupił bym im coś konkretnego ale przecież kierownik zabierze dla siebie.
pracownik - 2010-10-05 10:38:42 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z w/w opiniami jest to firma bardzo nieprzyjemna dla pracownika,mają cie za nic,nie dbają o warunki pracy,nie wolno ci odpocząć,przy wypłacie oszukują bo ciągle za coś otrącają i tylko patrzą jak wymierzyć kare pienięzną.Inspektprzy zachowują się jak by byli Bogiem i carem.Tu chyba pracują ludzie którzy naprawde nie mają na chleb dla rodziny.Myślę ze za to upakażanie ludzi los ich kiedyś wynagrodzi.
pracownik marketu - 2010-10-07 17:34:57 odpowiedz | cytuj
Jak potrzebują ludzi do pracy to proponują nawet niezłe warunki finansowe,zdecydujesz się zrezygnować z innej pracy nawet przeprowadzić do Warszawy a po wypłacie wystarcza ci tylko na opłatę mieszkania.Jak ci się coś nie podoba to ci mówi taki inspektor wynoś sie od zaraz.Decydując się na prace w tej firmie trzeba mieć coś w zanadrzu bo już nie jednego zostawili na lodzie.Na terenie Warszawy atmos fera w pracy pod psem.Szkoda zdrowia.Przed podjęciem tu pracy dobrze przemyśl swoją decyzję.
ochroniarz - 2010-10-10 10:18:18 odpowiedz | cytuj
Po co wysyłacie przez internet te oferty pracy w Grójcu,przecież tam mieliście w przeciągu miesiąca trzykrotnie ponad stan doświadczonych ochroniarzy.Trzabyło ich szanować a nie robić ludziom wodę z mózgu.Panie inspektorze dalej pan myśli że poprzez gnojenie ludzi awansuje pan na tego dyrektora.Myśli i gadanie o tym awansie przysłaniają panu rzeczywistość problemów.Może już czas zastanowić się nad sobą.Omijajcie jak najdalej tą zdewociałą firmę bo Was zestresują zgnoją i jak sami nie odejdziecie to Was wygonią jak tylko ktoś inny się zgłosi do pracy i zgodzi się na mniej zł/godz.
enio - 2010-10-12 10:03:32 odpowiedz | cytuj
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jurek - 2010-10-13 22:51:43 odpowiedz | cytuj
A jak zachodzi potrzeba wyjaśnienia czegoś to pojedziesz do Bydgoszczy za te marne grosze co zarobisz-pewnie nie i dlatego cię olewają.A byłoby co wyjaśniać,zwłaszcza po wypłacie.
globals - 2010-10-15 23:10:13 odpowiedz | cytuj
ja proponuję abyś zwolnił się natychmiast!!!!! jeśli przyszedłeś postać i nie masz pojęcia o pracy to zostań hostessą!!!! Cioto
ochroniarz - 2010-10-16 10:26:07 odpowiedz | cytuj
Sam jesteś ciota bo się boisz krytyki mądrzejszego od siebie.
market Warszawa ochrona - 2010-10-16 10:46:17 odpowiedz | cytuj
Ja np.się zwolnię jak każesz bo mam większe ambicje od ciebie a za tą kase co płacicie to wystarczy jak ktoś tylko podpisze liste i postoi na linii kas.I nie musi miec pojęcia o robocie w ochronie bo lepszych wam zabierają inne firmy chocby takie jak Konsalnet czy Solid.A ty tylko potwierdzasz to że uwielbiacie pracowników poniewierać i wyzywać ich od ciotów nierozgarniętych i namawiać do zwolnienia.Gratuluje,oby tak dalej.
były pracownik - 2010-10-16 17:13:32 odpowiedz | cytuj
dla nich wszyscy cioty,na mnie mówili podobnie.Nie chciałem się dłużej mordować z tym towarzystwem,odeszłem do konkurencji,zaraz awansowałem na kierownika zmiany,pracuję w Jankach,dostałem o 2.30 więcej na godzinę,miła atmosfera,wypłata na czas,godzin nie obcinają,szef zadowolony.
efwefw - 2010-11-01 20:38:48 odpowiedz | cytuj
Mam wrażenie , że te niezadowolone osoby są niezadowolone zawsze ,ja w GLOBALSIE jestem ponad 2 lata i koledzy na obiekcie również długo i jakoś jesteśmy zadowoleni - w ochronie pracuję już ponad 10 lat i wiem co piszę . Myślę , że ci niezadowoleni zostali zwolnieni z firmy i przelewa się element frustracji. Proponuję zagnieżdzić się np w konsalnecie lub solidzie - wtedy będziecie ...................................
Pozdrawiam wszystkich kolegów z Globalsa.
były robol - 2010-11-01 22:16:38 odpowiedz | cytuj
piszesz kolego bzdury bo ci ktoś tak kazał niedługo i ciebie zwolnią,zobaczysz w jaki sposób,jak zostaniesz załatwiony i te twoje tak fajnie przepracowane dwa lata będą ci się sniły po nocach przez kolejne 5 lat.
agfpio - 2010-11-02 10:17:33 odpowiedz | cytuj
Efw Ty nie pozdrawiaj kolegów Globalsa bo ich tu nie masz,pozdrów kierownictwo wazeliniarzu.
szukający pracy - 2010-11-02 10:45:48 odpowiedz | cytuj
wiadomo,że jednemu pracuje się gorzej drugiemu lepiej,jeżeli nawet to prawda że piszą te opinie ci niezadowoleni co zostali zwolnieni to ten element frustracji musiał mieć jakąś podstawę powstania,napewno nie wziął się z normalnych zwolnień bo wszystkie firmy rozwiązują umowy z pracownikami i oceny ich są lepsze.
pokrzywdzony - 2010-11-07 10:53:12 odpowiedz | cytuj
Powiem Wam skąd się bierze frustracja,jak pomyślę o tej firmie to mi od razu mdło się robi,mam wieloletnie doświadczenie w ochronie,licencje.Jak im nie mieli ludzi to mi obiecali tzw złote góry przeszedłem z innej firmy gdzie pracowałem 2 lata,kazali się zwolnić żonie z tego sklepu bo nie może istnieć taki układ a jak się zgłosiło się parę osób to pracy to jednego dnia wyrzucili mnie na bruk bez wypowiedzenia bez podania najmniejszej przyczyny.Zniszczyli pracę nie tylko mnie ale i żonie i co można powiedzieć o takiej firmie,niesamowite chamstwo,bez najmniejszych skrupułów,życzę im wszystkiego najgorszego,żeby odczuli to na swojej skórze co ja czułem.Nie radzę nikomu iść do pracy do tej firmy bo zamiast tam zarobić można podwójnie stracić.
radca - 2010-11-10 14:51:44 odpowiedz | cytuj
Na tą firmę jest tylko jedna rada trzeba z nimi w podobnych przypadkach sporządzać rozszerzoną umowę indywidualną a jak jej nie dotrzymają to do sądu.Teraz nie jest łatwo znaleźć jednej pracy za szybko a co gadanie dwie.Pewnie uwierzyłeś na słowa,jesteś gapa łatwowierna,Twoja wina jak Cię trochę poboli to będzie nauczka na przyszłość.
ciekawy - 2010-12-02 19:03:57 odpowiedz | cytuj
A to ciekawe dlaczego wasza firma ma najwięcej ofert pracy?
anonim - 2010-12-17 18:58:37 odpowiedz | cytuj
Ta firma to jedno wielki g.... jestem jej pracownikiem. Wszystkie z�e opinie o niej tu przedstawione to i tak za ma�o. Inspektorzy to idioci!!!
ochroniarz - 2010-12-17 19:11:55 odpowiedz | cytuj
inspektorzy w oczy obiecują cos a za plecami śmieją sie z nas wiem co mówie bo miałem w tej firmie pare obiektów pod sobą i znam szczegóły. Słuchajcie wszyscy którzy czekacie na umowe o prace i tak wam jej nie dadzą, żeby komuś dać w tej chwili komuś muszą ją odebrać powód boją sie zwolnień grupowych i konsekwencji z nimi związanymi. Księgowa i kadry to kpina!!!! Zresztą kto dzwonił do Bydgoszczy to wie. Stawki porażka!!! 5,5-6 zł na godzinę!!! minus ubezpieczenie i jeszcze zlecenie!! Na umowie o prace nie lepiej najniższa krajowa. Urlopy, chorobowe i inne świadczenia to fikcja. Inspektorzy nie wiedzą nawet czym mają sie zajmować ich pracownicy na obiekcie. Jeżdżą tylko autami i palą to paliwo bez żadnego większego celu!!! Mundury- wstyd. jeden na rok czy nawet dwa lata. Drodzy właściciele marketów, sklepów. centrów handlowych, prezesi wynajmujących tą agencje ochrony obudżcie się Wy płacicie im za każdego pracownika po 12-15 zł i więcej od godziny a oni nam ludziom którzy często naprawde chcemy pracować, dobrze czujemy sie w pracy na waszych obiektach płacą po 5-6 zł na godzine i jeszcze wymyślają głupstwa.
anonim - 2010-12-26 18:03:54 odpowiedz | cytuj
To prawdziwe opinie jedna biała koszula na rok z czarnym kołnierzykiem,bluza od dresu,nieważne czy gorąco czy zimno,chamskie odzywki inspektorów.dyrektora bezpieczeństwa i kierowników sklepów.Ludzie jeżeli choć trochę myślicie to wiecie że jak ochroniarz jest traktowany z takim oddaniem wam pilnuje towaru.Jak tak traktujecie to on wiele rzeczy nie widzi ,czeka na wypłate i w duchu zemści.
zdrowy - 2011-01-04 10:04:55 odpowiedz | cytuj
Globals to firma która chce poślady szkłem utrzeć,za 1000 zł miesięcznie chce utrzymać w ciężkiej robocie zdrowego człowieka fizycznie i na umyśle.Minus dodatkowe koszty,dojazdy do pracy,codzienne golenie i pachnidła,środki piorące umundurowanie,kawa i jakies witaminy żeby tyle godz wytrzymać na nogach,na wstępie karta karna 50zł i może tak jeszcze licencja za ponad 2 tys zł i ciągle jakieś pretensje.Powinniście w tyłek całować tych ochroniarzy że chcą u was pracowac i zarabiać na wasze wypłaty.
kierownik - 2011-01-10 18:22:29 odpowiedz | cytuj
To wszystko o tej firmie to prawda zacząłem prace jako dowódca zmiany za stawkę 7,5 na koniec wypłaty dostałem 6,70 i pan kierownik TP zwolnił mnie w przeciągu 5 minut bo powiedział że moja gęba nie podoba się dyrekcji.Wczesniej zwolnili mają żonę ze sklepu.Posiadam licencję wieloletnie doświadczenie w ochronie.UpLynąl prawie rok nie dostałem wypowiedzenia ani umowy.Pomimo że w tej kwesti zwracałem się do dyrektora pisemnie.Jak nie wierzycie to napiszcie podam wam swoj telefon i kontakt.
x