Studio Kameleon

Rzeszów

Opinie o Studio Kameleon

aro23 2014-11-13 19:51:27
Jeśli ktoś chce pracować w Studio Kameleon w Rzeszowie to radzę dobrze się zastanowić. Jeśli chodzi o rzeczywistą pracę to jest ona niezgodna z zamieszczoną ofertą pracy. Pod pracownik zaplecza wysyłkowo-logistycznego znajdziesz prasowanie,składanie ubrań, pakowanie i segregowanie. Powodzenia życzę...
16
Zadowolony 2015-01-28 21:26:15
Witam
w przypadku wypowiadania "rzekomo prawdziwych opinii na temat firmy" należy się podpisywać imieniem i nazwiskiem. W końcu jak w treści wyżej "żyjemy w wolnym kraju".
Więc jeśli wypowiadamy "prawdziwe" opinie nie boimy się tego ,że Pan czy Pani pracodawca oskarży nas sądownie za oczernianie , proszę więc podpisać się imieniem i nazwiskiem w przeciwnym razie jest to po prostu "stek kłamstw"
ania 2015-01-29 17:28:41
panie właścicielu gdyby pan był fer wobec swoich pracowników, nikt by tutaj nie ostrzegał innych przed firmą Kameleon. Ludzie chcą pracować, bo gdyby tak nie było nie aplikowali by do pańskiej firmy. A pan co? ( usunięte przez administratora ) Rotacja jest olbrzymia bo sama widziałam ile osób się przewinęło w okresie kiedy ja pracowałam. Atmosfera w pracy jest fatalna. Nikt się nie odzywa do nikogo bo się boi, że straci swoją prace. Ale ileż można pracować w takiej firmie?
9
wojtek kameleon 2015-02-04 19:14:05
Jak chcecie pracować w kameleonie i poczuć się jak pracownicy trzeciego świata zapraszam do kameleona tam zobaczysz
8
niezadowolony 2015-02-04 19:31:06
Nawet sprzątaczka się po miesiącu zwolniła.( usunięte przez administratora ) Ludzie opamiętajcie się ja pracowałem tam miesiąc i to był jeden z najgorszych miesięcy w moim życiu ale kto nie spróbuje to nie zobaczy i się nie dowie.
7
x men 2015-02-06 18:38:17
jeżeli ktoś nie szanuje pracowników sam nie jest szanowany, szef który ma przyrost ambicji nad możliwościami nigdy nie będzie osobą którą się ceni i która powinna firmę prowadzić ku rozwojowi.
9
alex... 2015-03-06 19:50:33
to chyba jest zależne od tego na jakie stanowisko aplikujesz... jeśli pracownik produkcji to 1800 zł brutto i to jest tylko i wyłącznie umowa zlecenie
kochanek 2015-03-09 23:54:36
1250 zł na rękę i wypad
6
NINA 2015-07-29 20:40:24
Nie zgadzam się ze złą opinią firmy,,Kameleon'' jeśli jesteś dobry-dobra w szyciu ,czy w nadrukach to zarobki są adekwatne do pracy.Ja jetem bardzo zadowolona,myślę ze moje koleżanki tez.
3
zadowolony pracownik 2016-05-06 22:11:30
Pracuję w tej firmie kilkanaście miesięcy i jestem zadowolona zarówno z wynagrodzenia jak i warunków pracy,odnośnie toalet to chyba "makabra" pomyliłeś firmy w których pracowałeś bo w Kameleonie jest 5 toalet dwie na górze 3 na dole + prysznic,a na dodatek 3 razy w tygodniu nasze stanowiska pracy są sprzątane przez zatrudnioną sprzątaczkę .
4
pozytywny 2016-05-14 18:42:11
Moim zdaniem bardzo uczciewa firma,wypłaty zawsze są na czas, co w tych czasach nie jest wcale takie normalne wsród firm.
2
A 2016-07-18 14:53:54
Zadowolony a dlaczego ty się nie podpisujesz ??
4
Aleale 2016-08-13 18:03:10
3we tak powinno.....
1
Wkorzona 2016-10-12 14:49:17
Nawet jak dostana aby sciagnac alimenty to maja gdzies to
1
Ciekawq 2016-10-13 13:40:55
Czy w tej firmie działa jakiś pakiet socjalny? Jak to tu działa?
Zostaw swoją opinię o Studio Kameleon - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Kameleon