Studio Kameleon

Rzeszów

Opinie o Studio Kameleon

aro23 2014-11-13 19:51
Jeśli ktoś chce pracować w Studio Kameleon w Rzeszowie to radzę dobrze się zastanowić. Jeśli chodzi o rzeczywistą pracę to jest ona niezgodna z zamieszczoną ofertą pracy. Pod pracownik zaplecza wysyłkowo-logistycznego znajdziesz prasowanie,składanie ubrań, pakowanie i segregowanie. Powodzenia życzę...
22
Zadowolony 2015-01-28 21:26
Witam
w przypadku wypowiadania "rzekomo prawdziwych opinii na temat firmy" należy się podpisywać imieniem i nazwiskiem. W końcu jak w treści wyżej "żyjemy w wolnym kraju".
Więc jeśli wypowiadamy "prawdziwe" opinie nie boimy się tego ,że Pan czy Pani pracodawca oskarży nas sądownie za oczernianie , proszę więc podpisać się imieniem i nazwiskiem w przeciwnym razie jest to po prostu "stek kłamstw"
wojtek kameleon 2015-02-04 19:14
Jak chcecie pracować w kameleonie i poczuć się jak pracownicy trzeciego świata zapraszam do kameleona tam zobaczysz
10
x men 2015-02-06 18:38
jeżeli ktoś nie szanuje pracowników sam nie jest szanowany, szef który ma przyrost ambicji nad możliwościami nigdy nie będzie osobą którą się ceni i która powinna firmę prowadzić ku rozwojowi.
15
alex... 2015-03-06 19:50
to chyba jest zależne od tego na jakie stanowisko aplikujesz... jeśli pracownik produkcji to 1800 zł brutto i to jest tylko i wyłącznie umowa zlecenie
kochanek 2015-03-09 23:54
1250 zł na rękę i wypad
9
NINA 2015-07-29 20:40
Nie zgadzam się ze złą opinią firmy,,Kameleon'' jeśli jesteś dobry-dobra w szyciu ,czy w nadrukach to zarobki są adekwatne do pracy.Ja jetem bardzo zadowolona,myślę ze moje koleżanki tez.
3
zadowolony pracownik 2016-05-06 22:11
Pracuję w tej firmie kilkanaście miesięcy i jestem zadowolona zarówno z wynagrodzenia jak i warunków pracy,odnośnie toalet to chyba "makabra" pomyliłeś firmy w których pracowałeś bo w Kameleonie jest 5 toalet dwie na górze 3 na dole + prysznic,a na dodatek 3 razy w tygodniu nasze stanowiska pracy są sprzątane przez zatrudnioną sprzątaczkę .
4
pozytywny 2016-05-14 18:42
Moim zdaniem bardzo uczciewa firma,wypłaty zawsze są na czas, co w tych czasach nie jest wcale takie normalne wsród firm.
2
A 2016-07-18 14:53
Zadowolony a dlaczego ty się nie podpisujesz ??
5
Aleale 2016-08-13 18:03
3we tak powinno.....
1
Wkorzona 2016-10-12 14:49
Nawet jak dostana aby sciagnac alimenty to maja gdzies to
1
Ciekawq 2016-10-13 13:40
Czy w tej firmie działa jakiś pakiet socjalny? Jak to tu działa?
Zostaw swoją opinię o Studio Kameleon - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Kameleon