Studio Kameleon

Rzeszów

Opinie o Studio Kameleon

aro23 2014-11-13 19:51
Jeśli ktoś chce pracować w Studio Kameleon w Rzeszowie to radzę dobrze się zastanowić. Jeśli chodzi o rzeczywistą pracę to jest ona niezgodna z zamieszczoną ofertą pracy. Pod pracownik zaplecza wysyłkowo-logistycznego znajdziesz prasowanie,składanie ubrań, pakowanie i segregowanie. Powodzenia życzę...
24
Zadowolony 2015-01-28 21:26
Witam
w przypadku wypowiadania "rzekomo prawdziwych opinii na temat firmy" należy się podpisywać imieniem i nazwiskiem. W końcu jak w treści wyżej "żyjemy w wolnym kraju".
Więc jeśli wypowiadamy "prawdziwe" opinie nie boimy się tego ,że Pan czy Pani pracodawca oskarży nas sądownie za oczernianie , proszę więc podpisać się imieniem i nazwiskiem w przeciwnym razie jest to po prostu "stek kłamstw"
1
wojtek kameleon 2015-02-04 19:14
Jak chcecie pracować w kameleonie i poczuć się jak pracownicy trzeciego świata zapraszam do kameleona tam zobaczysz
12
x men 2015-02-06 18:38
jeżeli ktoś nie szanuje pracowników sam nie jest szanowany, szef który ma przyrost ambicji nad możliwościami nigdy nie będzie osobą którą się ceni i która powinna firmę prowadzić ku rozwojowi.
16
alex... 2015-03-06 19:50
to chyba jest zależne od tego na jakie stanowisko aplikujesz... jeśli pracownik produkcji to 1800 zł brutto i to jest tylko i wyłącznie umowa zlecenie
kochanek 2015-03-09 23:54
1250 zł na rękę i wypad
9
NINA 2015-07-29 20:40
Nie zgadzam się ze złą opinią firmy,,Kameleon'' jeśli jesteś dobry-dobra w szyciu ,czy w nadrukach to zarobki są adekwatne do pracy.Ja jetem bardzo zadowolona,myślę ze moje koleżanki tez.
3
zadowolony pracownik 2016-05-06 22:11
Pracuję w tej firmie kilkanaście miesięcy i jestem zadowolona zarówno z wynagrodzenia jak i warunków pracy,odnośnie toalet to chyba "makabra" pomyliłeś firmy w których pracowałeś bo w Kameleonie jest 5 toalet dwie na górze 3 na dole + prysznic,a na dodatek 3 razy w tygodniu nasze stanowiska pracy są sprzątane przez zatrudnioną sprzątaczkę .
4
pozytywny 2016-05-14 18:42
Moim zdaniem bardzo uczciewa firma,wypłaty zawsze są na czas, co w tych czasach nie jest wcale takie normalne wsród firm.
2
A 2016-07-18 14:53
Zadowolony a dlaczego ty się nie podpisujesz ??
7
Aleale 2016-08-13 18:03
3we tak powinno.....
1
Ciekawq 2016-10-13 13:40
Czy w tej firmie działa jakiś pakiet socjalny? Jak to tu działa?
Prawda o Studio Kameleon 2017-06-22 20:06
Ostrzegam przed tą firmą a zwłaszcza przed nieuczciwymi właścicielami.
Wyrzucają bardzo dobrych pracowników a następnie ich oczerniają, mechanik , kilka szwaczek,a nawet i swą przyszłą szwagierkę.(mam nadzieje że się dowie)
Najciekawsze w tym wszystkim jest to że gro ludzi zwolnionych nie otrzymała wypłaty za przepracowane ostatnie dni.
Burak właściciel wchodząc na zakład nie umie powiedzieć do swoich pracowników "Dzień dobry" ale gdy wpada w furię (nie rzadko) to siarczyste KU, HU itd i tp lecą.
Wszystkich ostrzegam przed tymi nieuczciwymi ludźmi, wszystko to co jest tu napisane to prawda i to zbyt mała prawda.
1
Zostaw swoją opinię o Studio Kameleon - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Kameleon