logo CORRECT SP ZOO

CORRECT SP ZOO

Ociąż

Opinie o CORRECT SP ZOO

To ja 2017-03-18 15:14
Wiecie może jak nazywa się ta Lidka z cięcia pianki co jeździ elektrykiem. Żonata? Bo super dziewczyna piękna i zawsze uśmiechnięta
pamiętliwa 2017-03-18 15:54
Siema chciała bym tutaj poruszyć temat odnośnie pracy na dziale pianki jak i pewnej osoby .Otóż mam na myśli Panią Małgorzatę Nowak która jako Pani lider niejednokrotnie chyba przekracza swoje uprawnienia,która notorycznie drze na ludzi pape,która myśli że jako Pani lider wszystko jej wolno i czuje się bezkarna,jakim cudem ta kobieta została liderka tego chyba Ona sama nie wie ale z takim chamskim podejściem do ludzi na liderkę się nie nadaje i albo Pan manager i mistrz to zauważą albo zaraz ludzie zaczną chodzić do kadr o przeniesienie na inny dział lub co gorsza zaczną się zwalniać tylko i wyłącznie z winy tej Pani.Ta kobieta próbuje udowodnić że na wszystkim się zna że potrafi naprawić każdą usterkę a na końcu po kilku próbach postanawia dopiero wezwać mechaników a całej grupie zepsuć wydajność.Pani Gosiu pora na zmianę działu lub firmy.
6
pracownik 2017-03-18 16:14
Proponuje Ci nagrac tą panią lider i jej zachowania i zanieść do odpowiednich ludzi
4
penetratoroblatywacz 2017-03-20 01:54
hej brunetko ja też Cię chętnie poznam i wogóle i zabiore gdzieś... no i co tam tylko chcesz :) ale ja na lateksie robie to troche daleko
ciekawskizlateksu 2017-03-20 02:49
Uwaga konkurs:
która dziewczyna najładniejsza?
a która najłatwiejsza?
podawać działami - będe sprawdzał ;)
podobno na dziergwie są ciekawe obiekty i widziałem kilka razy taką ostrą sucz liderke blondi chyba z ksm, chyba bo rzadko tam bywam :)
Pracownik Cp 2017-03-20 06:54
Ta blondi jest napewno najłatwiejsza a czy najładniejsza to kwestia gustu, ale napewno można powiedzieć że bardzo ładna. Czy wygrałem konkurs? :p
1
No name 2017-03-20 11:43
Jak ma na imię ta blondi z ksm? o której mówicie?:)
pipi 2017-03-20 13:55
Ta blondibtovta liderka z KSM, co ma kark jak buldog.Nic ciekawego :)
lisek 2017-03-20 14:13
Temat Małgorzaty Nowak Liderki z Ciecia Pianki w firmie pojawia sie odkad ona tam pracuje .I sa to w 90% opinie negatywne.
Pamietliwa porozmawiaj z dziewczynami, ktore pracuja kilka lat z nia.
Po krotce:
Juz na ramo-wce bedac liderka dawala dziewczyna popalic.Kiedy laski chodzily do toalety,ona pod drzwiami liczyla ze stoperem im czas, zeby to czasem za dlugiej kupy nie zrobily. Ta pani z zezem ma kompleksy, ktore leczy w pracy, dogryzajac pracownicom. Na ramowce dziewczyny psychicznie nie wytrzymaly i musialy sie przenies, bo z ta psychopatka niedalo sie pracowac. Ona wprowadza niepotrzebny zamet, lata jak pocpana, karze robic Ci jedno a za chwile kaze to zrobic od nowa, bo jej sie nudzi i wymysla niepotrzebne akcje. Jak masz z nia TPM to szykuj sie na 12 godzin szorowania sufitow, koszow na smieci co najgorsze MASZYN, bedzie kazala wejsc Ci pod prase, albo pod maszyne i szorowac na lezoco.Mimi ze przepisy BHP zakazuja wchodzenia na maszyny, ona ci to zleca a jak nie to jeb po premii, bo dlaczego nie:) nie zdziwie sie jak kiedys swoje buty bedzie kazala sobie wypucowac
To jest wariatka, ona dziewczyna wprost mowi zeby szukaly innej pracy bo do tej sie nienadawaja.
Z nia sie kazdy kloci(oprocz jej swity,czarownic z jej grupy) z nia nie mozna spokojnie pracowac
Nowak nagminnie stosuje mobing w pracy, zreszta podobnie jak jek siostra, ktora kiedys byla liderka w correkcie, ale stosowala taki okrutny mobing, ze zostala zdegradowana do zwyklego pracownika.i teraz zamiata korytarze jak zwykli szeregowcy
Jak widac co w rodzinie to nie zginie
Siostry NOWAK maja mobing we krwi
Ps.czy to prawda,ze Gerfild tzn.Gerhard Czerniam Ma romans z Nowakowna ?
Hahahah
7
sprezyny 2017-03-20 17:14
Ciekawe gdzie ma ten kark? chyba źle patrzysz lub zazdrościsz.. miom zdaniem jest najładniejszą liderką na KSM.
Pietrek 2017-03-20 17:20
Buehehehehehe :D :D :D
1
Pancio 2017-03-20 18:00
Ej napalony ze sprezyn wsrod samych chlopow i kobiet w wieki srednio 50 lat, masz racje ta buldogowy kark jest atrakcyjny:)
Pozdrawiam prawdziwie piekne Panie
3
No name 2017-03-20 18:07
To kto podpowie pierwsza literkę imienia???
Pracownik 2017-03-20 18:27
Ty chyba gustu nie masz
ola 2017-03-20 20:56
Hmm a moze plebiscyt ale wsrod mezczyzn ?
Drogie kobitki, za ktorym meskim cialkiem wodzicie wzrokiem najbardziej ?:)
2
Infocorrect 2017-03-20 21:33
Wielka migracja do PLAY ! Na jednym z działów produkcyjnych na jednej ze zmian pozostał tylko jeden operator ( który notabene też zapowiedział odejście ). Gdy młodzi stażem poszli po podwyżkę ( bo jak to nowi mają mieć tyle samo, na "dzień dobry" co oni ) "zielony" stwierdził: "Nawet w PLAY nowi mają lepiej niż starzy". Grupowe zmiany "operatora" wydają się nieuniknione tym bardziej, że chętnych do przyjścia jest coraz mniej i widać coraz więcej gości ze wschodu. Nawet firma poszukuje kogoś kto opanuje te 'tłumy' chętnych, wymagając znajomości języków wschodnich, znajomości ZZL, dokonywania "cudów w Office" i całodobowej 'opieki' nad podopiecznymi. "Wieje wiosna ze wschodu' ??
6
cola 2017-03-21 13:07
Mam mam dwa typy : z ciecia pianki dwoch panow.
Jeden pan wozkowy
Drugi pan operator maszyny
Co za dupeczki z nich mniami mniam
1
pamiętliwa 2017-03-21 16:53
Całkiem możliwe,bo tylko laska z zezem go zechce hahahahahahahahaha.
1
Koleżanka 2017-03-21 21:48
Co dla Ciebie lisek wogóle znaczy słowo mobbing to ze ktoś Ci karze sprzątać. Chodzić. Do pracy czy pracować bo moze mylisz pojęcia. .Romans z Gerhardem to juz jakas niedorzecznosc.ktora robi z Ciebie osobe niewiarygodna.Zajmij sie robota i porzadkiem na swojm stanowisku pracy to nie bedziesz miała czasu na wypisywaniu takich pierduł na tym portalu a co do jej siostry to pracowałas z nia ze tak mówisz czy to kolejna Twoja złosliwa plotka podsłyszana z niewiadomego źródła dziewczyna w porzadku tylko trafiła na leserów którzy i tak juz tu nie pracuja...a czy wogole ktos zauwazył jakiegos zeza...ps..zal mi. Michała nie dosc ze zabrali mu premie za bałagan na linii ktory same robicie to jeszcze teraz chce sie zwolnic bo nie wytrzymuje psychicznie z taka ekipa
6
Pracownik 2017-03-21 23:31
Hej czy jest sens prowadzić ta beznadziejna konwersacje ??? Największy szczyt głupoty to wytykać innym a nie widzieć u siebie . Może tak Pan / Pani lisek złoży aplikacje na lidera potrzebują na klejeniu wtedy się okaże ile jest wart człowiek który dużo gada mało robi . Dla mnie sprawa jest jasna rusz gówno to śmierdzi . Zapraszam do grona czarnych kamizelek :-) lisek . Pokaż na co cię stać ......
4
paulina 2017-03-22 14:46
Mi tam się podoba Marian z karuzeli :) sexy przystojniak i baza też jest niezły :)
3
pamiętliwa 2017-03-22 15:56
A kto najlepszy jest na zmianie u Michała Wolskiego?dawajcie typy.
Czekoladka 2017-03-22 16:05
my czasem chodzimy pomagać na lateks i tam są boscy Michał i Kuba :****
2
konserwatysta 2017-03-22 17:21
dawniej to przełożony był albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo spoko a teraz to mobingi srobingi - naściągali słówek z zachodu i teraz każdy jest mobingowany ;)
1
wolg 2017-03-22 17:30
U Wolskiego najseksowniejszy jest Michal Wolski, szczegolnie jak sie wku wia, a robi to co chwile :) no i p.Józio to dopiero facet, z krwi i kosci, masz problem, Pan Jozio bedzie znal rozwiazanie :) Juck Józio Noris
3
Adam 2017-03-22 18:48
Witam, czy ktos moze wie ile zarabiaja mlodsi specjalisci? i jakie maja godziny pracy?

Z gory dziekuje
work 2017-03-22 21:16
Mariola Pasiak po bylym mezu.Zdradzila meza z kolega z pracy teraz jest w ciazy albo juz urodzila, ale wtoci do firmy spokojnie
2
Anka 2017-03-23 00:00
No Marian też mi się podoba
F003 2017-03-23 04:24
Witam. Ja wam powiem ludzie tak. Z liderem nie warto się kłócić tym bardziej z mistrzem a już o grubasku nie wspomnę. Moja taktyka na tą firmę jest taka. Przyjść (bo muszę) zrobić swoje i do domu. 12stki? Jak ich nie chce to się nie zgadzam jak potrzebuje dorobić to sam się zgłaszam. Problemy na cięciu pianki? No były są i będą znacie powiedzenie po trupach do celu? (pozdro Gepard) jeśli znacie to zrozumcie że tak się robi karierę w takich dużych firmach. Takie trudne to do zrozumienia że jeżeli w grę wchodzą pieniądze to znikają wszystkie ludzkie odczucia? Ludzie wielu z was pracuje tutaj bo kredyt bo blisko bo pieniądze nie są w sumie złe. Więc jaki z tego wniosek? Przestańcie marudzić tych chujowych liderów zlewać ciepłym moczem nie zwracajcie uwagi na tych w zielonych kamizelkach i kierownika orszaku bo z nimi nie wygracie. I jak macie jakiś problem polecam iść do kadr.

PS:. Jak walicie kloca w kiblu to umyjcie muszle macie do tego taką szczoteczkę obok sedesu nie musicie pucować ręką...w domu też tak robicie?

I panie OPENMAJND nie wyjeżdżaj z tym pseudocoachingiem. Dzięki
3
F003 2017-03-23 04:42
Zapomniałem czegoś dodać. Przestańcie sobie ludzie robić na złość w tej firmie bo o to im chodzi rozumiecie? Im więcej pokluconych ludzi tym produkcja idzie szybciej bo mniej ludzi gada.

I widzę dużo się przewija tematów na temat kto powinien być liderem kto nie. Cięcie pianki to są wszyscy koledzy skąd to wiem? Z Facebooka. Polecam posprawdzać u gruchy najwięcej zdjęć.
Więc tam nikt obcy się nie wslizgnie o nie nie ;)
2
Zuza 2017-03-23 07:19
Na sofach jest duzo seksownych facetów, szczególnie u Andrzeja na zmianie. Mmm aż ślinka cieknie :)
slonce 2017-03-23 09:56
Kuba Bąk <3
Kacha 2017-03-23 16:35
jest taki jeden wózkowy na piance. Nie wiem jak ma na imię ale mam ochotę mu obciągnąć.
1
Do papy 2017-03-23 16:58
Kacha hahaha rozwalilss system :)
mały. 2017-03-23 18:18
Masakra jakby tak Pan właściciel tej firmy chociaż na chwile wszedł na tą stronkę i po czytał te wpisy tak pewnie by pomyślał że to nie firma produkująca sofy,materace itd tylko jakiś mega mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sex shop]którego jest właścicielem,bankowo by mu pikawa strzeliła.
Mania 2017-03-23 21:39
a ja kiedyś robiłam loda koledze na przerwie hihi
7
Iva 2017-03-23 23:59
Dziewczyny lub chłopaki powiedzcie proszę, jeśli posiadacie taka wiedze ktory facet ma jakie przyrodzenie np zmyślam Jan Nowak-30cm :p. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
2
Pracownik 2017-03-24 12:18
Nie zamierzam cię przekonywać przecież wszyscy jesteśmy dorośli .... Cele hmm ... każdy ma jakiś bez nich bylibyśmy marionetkami w rękach losu . My powoli swoje realizujemy prawda czarownice :-). Z jednym się z tobą zgodzę z przełożonymi nie warto się kłócić .
3
Brak słów 2017-03-24 16:53
Weź się ogarnij...
1
x 2017-03-24 18:48
Podstawowa zasada aby przetrwać jako lider,po pierwsze nie dać sobie wejść na głowę swoim współpracownikom,po drugie być twardym i stanowczym i po trzecie najważniejsze nie przejmować zmiany po zmienniku kiedy jest na hali syf bo wówczas jego syf staje się twoim syfem i audytora nie będzie obchodzić to że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po kolegi zmianie,na dowód robić zdjęcia z datą i godziną a jeżeli notorycznie to się powtarza to nie przyjmować zmiany i niech kolega tak długo sprząta po swoich ludziach aż nie uprzątnie,wszystko w temacie.
Kolezanka 2017-03-24 21:23
Zgadam sie z "x"
Pleszew 2017-03-24 21:49
Witam szukam osób z Pleszewa do dojazdów do pracy do correct?
Heniek 2017-03-25 00:25
Jo jeszczy nie robie ale jak byde robił to moge jo jyzdzac z tobum
Człowiek 2017-03-25 00:29
Witam Szanowne Grono!

Napiszcie proszę co sądzicie o stanowisku inżynier przygotowania produkcji, czy ta praca jest choć odrobinę ambitna? Jak atmosfera? Jakie podejście mają inni pracownicy do takich inżynierów? Pozdro! :-)
Michal 2017-03-25 07:36
Po komentarzu widze, ze niektorzy maja jedyna radosc zycia z jadowitych odpowiedzi na forum.
Po co w ogole zabierac glos w sprawach, o ktorych nie ma sie pojecia... by zaznaczyc, ze ktos literowke zrobil, spieszac sie? Jaki poziom jest tej Pani? Tak spedza Pani swoj wolny czas? To smutne, zalosne.....daje satysfacje z zycia?
1
Kaczka 2017-03-26 15:23
Infocorrect co słychać na halach correktu w niedziele. Prosimy o informacje.
1
Miarka 2017-03-26 21:10
Jest jeden taki mówią na niego Deska - podobno trzecia noga i do tego mega dzondra !!!
1
Miska 2017-03-27 07:30
Ten w okularach z lateksu?
1
Operator 2017-03-27 18:33
ten, własnie ten mówią też na niego Rajtuza vel Deska :)
Cycka 2017-03-27 20:57
podobno wózkowy z dziergwy ma dużego
Zostaw swoją opinię o CORRECT SP ZOO - Ociąż
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT SP ZOO