logo CORRECT SP ZOO

CORRECT SP ZOO

Ociąż

Opinie o CORRECT SP ZOO

Wrak człowieka 2016-12-20 12:16:15
Ta miła pani znika jak kamfora po podpisaniu umowy a później to już tylko demony i moce nieczyste na cięciu pianki w postaci osób wiadomych. Ja to już z krzykiem w nocy się budze jak mi się Correct śni
5
pracownik 2016-12-20 17:49:00
i dlaczego ty piszesz takie bzdury?
pracownik 2016-12-20 17:53:24
leje z was jak czytam takie głupoty
Cp2 2016-12-21 07:10:50
Jeśli byłaby większa liczba osób chętnych do odejścia to ja też się pisze na to. Gadaliśmy z kolegami i narazie byłoby nas 4 ale to wciąż mało, trzeba się jakoś zorganizować, taka robotę jak tutaj to bez problemu się znajdzie. Ewentualnie ze 3 stówy mniej, za to może więcej spokoju.
5
kf cp 2016-12-21 08:38:03
Ja tez się chętnie do was dołączę i rzucę te robotę w ch...
3
On st 2016-12-21 11:07:01
Jakie bzdury? Napisał prawdę, przecież dokładnie tak to wygląda. Rozmowa kwalifikacyjna obiecanki cacanki a potem piekło. Idealny obraz correktu.
5
On st 2016-12-21 11:25:42
Pewnie jesteś jednym z nich tzn liderów, mistrzów a może nawet wyżej i próbujesz odwrócić kota ogonem( i za chwile zaprzeczysz pewnie) ale nikt głupi nie jest. Żaden zwykły pracownik nie chwali pracy na cięciu pianki. Na innych działach jest lepiej lub gorzej ale ciecie pianki to jakaś masakra
5
pracownik 2016-12-21 17:45:36
to jeszcze w piekle nie robiłeś skoro tak tu niedobrze to po cholere tu siedzisz idz z tym gdzies do pipu albo jeszcze lepiej do ikei jak beda łazic po zakladzie i opowiedz o tym wszystkim ja tam sobie pracuje na M1 po osiem godzin lider jest ogarniety premie wyrabiamy i jest ok
pracownik 2016-12-21 17:48:25
proponuje wam zorganizowac jakis strajk skoro nie mozna z nikim normalnym porozmawiac
2
cp 2016 2016-12-22 11:22:48
ludzie nie ma sensu czy odejdzie na raz 5 czy 10 osób czy powieśi się przez ten zakład jedna czy 5 osób oni to mają gdzieś myślicie że oni się ludzmi przejmują będzie gadka ta sama co zawsze na wasze miejsce przyjdą inni nie jest też tak łatwo ludzią odejść do innej pracy ludzie by chcieli mieć stałe zatrudnienie stabilne spokojne życie a nie skakanie po robotach i nie wiadomo co będzie trzeba ludzi zrozumieć że między sobą dużo mówią a mało robią .
to nie jest zakład w którym pracownik stanowi wartość i dla siebie i dla pracodawcy tutaj pracownik to znaczy zapier....aj i się nie odzywaj bo jak powiesz coś mądrego to wylecisz zobaczcie kim zostają liderzy mistrzowie czy menagerowie no są wyjątki gdzie zostaje ktoś w miare normalny a tak poza tym to sami debile bez rozumu ludzie mający problem z poczuciem własnej wartości same bolszewickie świnie a dz iał cięcia pianki jest działem pokazowym jak niekompetencja lizustwo i chamstwo rządzi oni nie rozróżniają jak prowadzić dział twardą rękom tworzyć zgrany dział w którym, nawet najsłabszy pracownik będzie miał chęci do pracy na poziomie i dawał własny wkład od tworzenia na dziale chorej atmosfery atmosfery zgryzoty chamstwa wręcz bestialstwa przy której ludzie zamiast pracować walczą jak zwierzęta o przetrwanie i wtedy nie zostają dobrzy pracownicy tylko ci którzy mają wielkie kły lub plecy
niech sam Kaczmarek weznie zrobi spotkania z każdym z liderów niech porozmawia z nimi o poglądzie na pracowników prace zakład i cały świato pogląd to wtedy może by się mu oczy otworzyły jak by na rozmowe przyszedł taki czosnek cebula hehe marchewka czy kukurydza same warzywa dosłownie! lub ten bochyn to przecięz Kaczmarek by ich zaorał pod nowym biurowcem żeby wstydu nie przynosili swoją inteligencją ... a może nie ... może takich ludzi ograniczonych myślowo trzeba do takiego zakładu i jest to od samej góry wskazane
5
xxx 2016-12-22 12:42:28
Problem w tym że Pan Kaczmarek żadnego spotkania z pracownikami nie zrobi ponieważ w czterech literach ma Nas ludzi z produkcji,jego interesuję tylko zdanie managerów i reszty przydupasów oraz to aby cyferki na koncie mu się zgadzały,żenadą jest to aby firma która zatrudnia te około 9 tysięcy ludzi,liczę skaltex,correct,com40 nie miała czegoś takiego jak związki zawodowe co jak na dwudziesty pierwszy wiek jest żenujące i karygodne,Sam Pan Kaczmarek nie wyraził zgody na powstanie związków bo doskonale wie co tam się wyprawia w tej firmie,Panie Kaczmarku każdy pożądany pracodawca który zatrudnia powyżej tysiąca osób ma w swoim gronie zwiazki zawodowe jak na dwudziesty pierwszy wiek przystało,no chyba że Pan żyje w innym wieku i Pan chciał aby Pana firma została pożądanym pracodawcą?dobry żart a ludzi ciągle brak.
8
DoBólu 2016-12-27 10:15:29
Znacie takiego Janka K. z gmachu bezpieczeństwa?
Jeszcze do niedawna myślałem,że wszelakie rodzaje głupoty są mi znane lecz ... niestety.
Działanie na szkodę firmy, metody rodem z oddziałów WSI.
Kiedyś był taki reportaż w Uwaga po uwadze ten gość pobił wszystko.
Wyraźcie swoje zdanie pozdrawiam
1
Cp3 2016-12-29 22:59:00
Chodzą słuchy że dział cięcia pianki ma iść do likwidacji, ponoć bardziej opłaca się kupować gotowa piankę.
4
kkkk 2016-12-29 23:37:35
to pewnie dlatego dokupili maszyn
3
ja 2016-12-30 07:29:10
I bardzo dobrze niech nawet choćby dzisiaj likwidują cięcie pianki,jestem absolutnie za pomimo tego że tam pracuję,organizacji pracy zero,wózkowi kompletnie tematu nie ogarniają zwłaszcza na zielonej zmianie,liderzy co niektórzy to chyba sami nie wierzą w to jakim cudem tym liderem zostali,nie ogarniają najbardziej taki jeden na czarnej zmianie,za wózkowym często czeka się po ok 40 minut a miejsce kończy się po 20 minutach ale jechać byle sztuki były,ogólnie ten dział to jakieś wielkie nieporozumienie.
3
Mateusz 2017-01-01 21:10:26
Szanowni Państwo. Jestem..... zdumiony powyższymi opiniami na temat firmy Correct. Pozwoliłem sobie wyłapać kilka zdań z kontekstu. Co do wypowiedzi odnośnie mobbingu...."psychicznie jak i fizycznie". Proszę Państwa mobbing jest w Polsce zabroniony!!! Długotrwałe i uporczywe nękanie pracownika może mieć bardzo negatywne skutki dla jego zdrowia. Jest to o tyle skomplikowana sprawa, iż pracownik musi udowodnić zaistnienie faktu stosowania mobbingu w danej firmie. Dla jednostek jest to rzecz niezwykle trudna. Jednakże przy większej liczbie osób sprawa nie wygląda już tak problematycznie. Co do zarządzania zespołem ludzi (o różnych charakterach, talentach, ect.). Należy mieć świadomość, że dzięki zdrowej atmosferze w pracy oraz równemu traktowaniu pracowników, można stworzyć zgrany zespół szanujących się ludzi w pełni zaangażowanych, oddanych pracy a także co jest bardzo istotne ..... utożsamiających się z firmą. Wiadomym i oczywistym jest to, że zawsze będą zgrzyty, kłótnie, pretensje itp.
Ale z całą mocą chce tutaj podkreślić. Nie może to przyjmować "chorobliwej" formy!
Wnioski dla Państwa w mojej ocenie są następujące:
-więcej działania mniej narzekania,
-czasami warto też być samokrytycznym (nikt nie jest Świętym),
-dać jasno do zrozumienia komuś, kto wykorzystując swoje stanowisko zachowuje się niegodnie, iż zaszedł o jeden most za daleko.
Firma ..... to maszyny, hale, narzędzia do produkcji......... ale FIRMA to przede wszystkim .... ludzie!
Nie jestem pracownikiem Correctu. ( Chociaż jakiś czas temu ubiegałem się o posadę Lidera.... nie przyjęto mnie). Pozdrawiam Państwa.
4
czosnek 2017-01-03 09:17:37
człowieku nie pracowałeś w tej firmie to nie wiesz co tu się dzieje !!!!!!!!!
1. mobbing w tym zakładzie jest normą i to w bardzo dosłownym słowa tego znaczeniu kierownictwo jest nim tak przeżarte że gdyby się spytać ich o mobbing to oni naprawdę by nie wiedzieli co to takiego
2.żeby przeciwdziałać mobbingowi faktycznie jednostka ma małe szanse na zwalczenie tego a w tym zakładzie zorganizowanie większej liczby ludzi by zgłośili takie sprawy to wręcz niemożliwe powody ?
-wśród ludzi pracujących w correkcie jest dużo osób które są marginesem ludzkim czyli chcą pracować non stop po 12 h którzy prace w tym szambie traktują jako cel swojego życia i żyją dla tej pracy a nie pracują po to żeby żyć , dla nich spędzenie dnia wolnego z żoną i córeczką to męczarnie nie do zniesienia w pracy czują się wolni mogą odpocząć od życia od rodziny mogą wtedy się poznęcać nad innymi pracownikami a jak i nad nimi jak ktoś zastosuje mobbing w pracy to wolą to niż wyjście z żoną na miasto . i niestety takich ludzi w tej firmie jest dość sporo .
tacy ludzie nie widzą możliwośći podpisania się pod listą wręcz uważają to za skandal i będąc wrodzonymi konfidentami donoszą na pracowników
ludzie to wiedzą i boją się o tym szerzej mówić
ludzie w correkcie w szczególności na działach pod wodzą Wawrzyniaka jeszcze dokładniej cięcie pianki nie tylko mają stosowany brutalny mobbing ale wręcz nieludzkie łamanie praw człowieka
Ale w tym zakładzie ludzie się już do tego przyzwyczaili bo wiedzą ze i tak nikt nic z tym nie zrobi co pójda do kaczmarka błaszczyka czy do kadr przecież narażają się wtedy na wyśmiewisko z ich strony bo przecież co już ludziom się w głowach poprzewracało nie wiedzą sami czego chcą chcieli by nic nie robić i kase brać za to przecież skąd ten zakład ma brać przykład z IKEI !!!!?? przecież ikea słynie ze stosowania mobbingu na całym swiecie ile osób postawiono przed sądem we francji jak wyszedł na jaw że podsłuchiwano pracowników firmy na masową skale i do tego była specjalna firma wynajęta nie ma co liczyć na te standardy ikei bo to jak równanie do szatana wszystko pięknie na papierku
W correkcie nie ma czegoś takiego jak dobro pracownika czy nawet pracownik- człowiek to jedynie jednostka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jąca i taką ma być i się ma tak czuć chyba sam wawrzyn tak kiedyś sypnoł
To jak traktóje się pracowników to swiadczy jakość socjału w tym zakładzie w właściwie jego brak !!!!!!!!!!! nie ma żadnych premii od zysku firmy żadnych 13-tek żadnych wczasów pod gruszą żadnych finansowania kolonii dla dzieći żadnych programów wspierających relaks pracownika po pracy i nie mówcię że teraz jest to rzadkością bo w jednej chwili mogę wymienić zakłady z kalisza czy też w mniejszym stopniu ostrowa gdzie są premie roczne od zysku firmy gdzie są wczasy pod gruszą dofinansowanie kolonii premie swiąteczne są liczone w tysiącach a nie 200 zł paczki dostają każde dzieći a nie muszą coś na malować by coś dostać nawet karty multisportu mają darmowe i na taką karte wchodzi d 4 członków rodziny a nie jak ty trzeba za to płaćić i to jeszcze na jedną osobe
LUDZIE !!!! ten zakład szczyći się ża ma taaaaaakie zyski że zatrudnia tyyyylu pracowników a tak naprawdę to syf jakich mało
Pozdrowienia dla wszystkich Liderów w corekcie i com 40 ludzie każdy z was jest konfidentem człowiekiem bez życia bez rodziny bez własnej dumy jesteście śmieciami ludzkimi w dosłownym tego słowa znaczeniu
a i uważajcie na wawrzyna bo iwonka to tylko epizod a on jest jakich chory emocjonalnie taki zboczek jeszcze ukryte kamery będzie kazał zamontować w damskiej szatni by mógł się napocić !

7
Prac 2017-01-03 22:46:18
Szkoda mi tych ludzi na cięciu pianki. Może wystarczyło by zmienić co niektórym stanowiska pracy i spróbować zarządzić tam inaczej... Dlaczego nikt nie ma odwagi tego rozstrzygnąć tylko taki skandal wywołać kim do chole... jest Iwona czy Czosnek że nie można ich ruszyć? Chociaż ludzi by spokojniejsi chodzili do pracy i chcieli by pracować
4
Zakochany cipekK 2017-01-05 01:33:04
Dzidka jak to czytasz, to wiec ze cie bardzo, ale to bardzo kocham!!!!! No daj ci wkoncu szanse no. Ja już 2 lata za tobą gadam, a ty mnie cały czas odrzócasz. No daj się zaprosić choć na kawę. Proszeeeeeeeee
3
Dzidka 2017-01-05 14:26:38
czy ty człowieku musisz nawet tutaj siare mi robić. Ogarnij się. Pożary już ci coś mówiłam na ten temat. Idź do swojej Iwonki!
3
Młody 2017-01-05 14:56:32
A ja chciałbym pozdrowić Agnieszkę z klejenia, ładna dziewczyna z ciebie, mam nadzieję że dasz się kiedyś zaprosić na kawę albo....lody :p
2
lider 2017-01-05 15:10:21
Nie dokupili maszyn, a jedynie wypożyczyli i to jedna konkretnie, która nawiasem mówiąc ma mala wydajność
1
Cipekk 2017-01-05 18:56:14
No piszę tutaj, bo nie odbierasz ode mnie telefonu. A to z Iwona to przecież wiesz, że to przelotne było. Ja tylko o tobie myślę, bo cię kocham. No co mam jeszcze zrobić. Już nawet w kiblu napisałem na słupie ze cie kocham żeby wszyscy wiedzieli i żebyś zobaczyła że mi zalerzy na tobie.
2
robienacienciu 2017-01-06 14:41:15
Spszedam opony do fiata cinquecento w dobrym stanie. Mam też używana lodówkę i Walkmana że słochawkami na zbyciu. Szczegóły na cienciu pianki
3
Tomek 2017-01-06 18:32:17
Komplet czy 2 sztuki tych opon? Za ile?
Bez nazwy 2017-01-06 19:11:39
Na jakim dziale jest najlepiej?
Belka 2017-01-07 12:06:25
U nas na belownicy jest najlepiej
3
Bez nazwy 2017-01-07 17:34:17
A jaki to dział? Co tam się robi? Mam na myśli to czy tam praca jest bardzo fizyczna?
Nie ma takiego nicka 2017-01-07 20:36:49
Na każdym dziale jest ponad fizyczna i ponad prędkościowa.
3
Bez Nazwy 2017-01-08 00:34:47
To fajnie tam :D
2
Belka 2017-01-08 15:14:54
Na belownicy gniecie się odpady, prasuje.
michal p 2017-01-08 16:13:03
kto tam jest menagerem na belce i liderem bo zmainy tam jakies byly chyba
Tomek 2017-01-08 21:41:45
Na belce jest fajnie bo jest to dział na uboczu i tam się wódkę pije :)
1
bezrobotna 2017-01-09 16:13:23
Wiecie może ile zarabiają sprzątaczki ?
Pracownik 2017-01-10 09:17:14
no z tego co mówiły to 2500 na rękę z kobietami 3000
Pracownica 2017-01-11 09:32:34
oj tam czepiasz się, przełożony jest jak ojciec, daje pracę, opieprzy jak trzeba a że lubi seks to normalne. Nie ma co dyskutować. No i co ze pozalladalby te kamery w szatni. Przeciez każdy ma to samo. Nie ma co się swojego ciała wstydzić. Na mnie tam może patrzeć. Nie mam nic do ukrycia.
Xxxhgg 2017-01-11 21:06:32
W tym zakładzie juz nawet zwalniają za to ze skończył 3 minuty wczesniej to prawie jak w obozach
3
brunetka 2017-01-12 07:45:01
atrakcyjna brunetka lat 28 wzrost 176 waga 63 pozna pana. Wiek bez znaczenia.
Ciasna 2017-01-12 07:48:11
To jeszcze nic. Ponoć zwolnili kogoś bo za dużo wody wypijal z dystrybutora. Norma to pół litra na osiem godzin a on potrafił z litr wypić
2
Nie ma takiego nicka 2017-01-12 23:41:46
Jak się tam pracuje niech świadczy fakt,że latem zaczynając prace o 14-tej po pół godzinie kolor koszulki z zielonej robi się brązowy .Od głowy do pasa jest cała mokra.Ludzie 8 godzin gonią a jeszcze przyjdzie jakaś m...a że naklejkę krzywo przykleił,albo coś w polu nie postawił i po premii.Jakby to miało jakiś wpływ na pracę,czy wydajność że coś leży 10 cm obok.
3
Gruby 2017-01-13 10:22:09
Ja chetny . jestem nie za chudy waga ok.cwierc tony lubię eksponowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy schylaniu się ponoć mam urodę zniechęcającą do wspólnego zjedzenia posiłku. Obecnie mam żonę i dziecko ale szczerze w nich nie wierze i równie dobrze może ich nie być dla mnie w zyciu będziesz zawsze na drogim miejscu zaraz po mamie mam dobra prace co bym nie zrobił to dzięki układom jej nie stracę same zalety. Gruby
3
brunetka 2017-01-13 11:48:44
Nie no sorry Marcin ale nie podobasz mi się. Wybacz :(
1
Skal 2017-01-14 07:21:50
A podobno ten gruby z belki się żeni. Prawda to?
G 2017-01-14 19:40:23
To ze gruby Wawrzyn ma romans z Iwoną to już pewne
4
michal pawlak 2017-01-14 22:25:13
do skal jak tam na belownicy hehhe super jest malo jeszcze wiesz co tam bylo pozdrow pana grzesia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowiek i darka on juz tam nie robil przedemna ale fajny byl czlowiek
Gonzo 2017-01-16 20:34:54
Też bym hcial pracować na belce. Ile oni tam wódki dopija aż żal że u nas tak nie można
Qwa 2017-01-17 23:10:26
To prawda z tą belka że taka Super atmosfera tam panuje ?
Cięcie pianki 2017-01-18 12:02:19
Żal mi tej szma...
1
G 2017-01-18 16:12:21
Noo mi tez jej żal bo wawrzyn to wyjątkowa ciota ale najlepsza jest żona jego ona nadal z nim jest i nawet nie myśli ze to co mówią to prawda żyje w totalnym zaklamaniu
Pracownik belki 2017-01-20 05:54:06
Na belce jest zajebiście. Kumpel bimber robi w domu to przynosi to se popijamy co by robota przyjemna była a jak już se wypijemy to mamy dziewczyny za ścianą. Rzyc nie umierać
Zostaw swoją opinię o CORRECT SP ZOO - Ociąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT SP ZOO