logo CORRECT SP ZOO

CORRECT SP ZOO

Ociąż

Opinie o CORRECT SP ZOO

PK 2016-11-10 13:46:13
Masz rację kolego tutaj wszyscy piszą którym się nie podoba praca w tym zakładzie mają po prostu żal do wszystkich dookoła że muszą pracować Największym NYGUSOM się tutaj nie podoba !
4
BIAŁA KOSZULKA 2016-11-10 14:53:46
No proszę i kolejnego idiotę mamy który twierdzi ze praca w święto na nocce nie jest niczym dziwnym no w tej firmie to napewno tak jest i że jako nowy pracownik po trzech dniach pracy robisz dwunastki i to już 3 tydzień z rzędu,walnij sobie ze 3 tygodnie dwunastek i zobaczymy kto jest tym nygusem i to wszystko za 10,50 plus te śmieszne 20 % premii, a najlepiej walnij sobie w łeb może zmądrzejesz.
4
PK 2016-11-10 21:08:18
No widzisz tylko że ten idiota nie musiał iść w święto na nockę jak również nie musi pracować po dwanaście godzin jak tego nie chce a skoro ciebie zmuszają i uważasz że w święto nie wolno pracować nawet za stawkę świąteczną to zgłoś ten problem do inspekcji pracy masz dopiero białą koszulkę co masz do stracenia skoro jesteś tym mądrzejszym idiotą ?
2
kolaboranci 2016-11-11 20:07:21
mam pytanko czy PAWLIC nadal menagerem pewnego dzialu jest wraz z giermkiem czy juz nisko jest
5
andrzej 2016-11-11 20:17:19
pk tu nie chodzi czy komus sie podoba czy nie ale ludzie w tym zakladzie nie sa traktowani rowno nie byli i nie beda tu jest kolesistwo w bardzo duzym znaczeniu porobilem troche lat i zobaczylem co tam bylo za 1 pln to by cie upotili w lyzcze wody ale skonczylem z cyrkiem mam taka sama podobna robote na miejscu bez dojazdu bez wk co do liderow to naprawde mogliby isc na szkolenia do kilku zakladow ale mniejsza z tym nie moja sprawa porobilem 8 lat w correct i dziekuje za takie cos pozdarawiam wytrwalych
5
mix 2016-11-11 22:42:35
Tak powinien się wziąść ale przede wszystkim za liderów którzy chcą wejść mistrzowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie liczą się z ludzmi tam pracującymi.Najlepiej aby pracowali siedem dni w tygodniu i 12 bo lider ma ambicje ale nie liczy się z ludzmi ludzie to zło koniecznie
3
:))) 2016-11-12 12:25:22
Ale mówimy o nocce z 10 na 11 , czy z 11 na 12? Nocka z 10 na 11 to normalna zmiana robocza , a to że niektóre działy miały wolne , to musiały to pokryć urlopem albo nadgodzinami.
No name 2016-11-12 19:27:46
To jest ostateczność.Ludzie przychodzą tam,jak już naprawdę nie mają gdzie iść.Są ludzie co przychodzą i robią po 5 dni a nawet krócej.Mówią że nie jest źle,po czym idą do domu i na drugi dzień już nie przychodzą.
10
kari 2016-11-15 19:14:13
Ludzie co w tym zakładzie się dzieje pracuje tam dość krótko ale to co widzę i słyszę to się włos jeży na głowie pracuje na stanowisku dość dobrym i to nie załatwiłam sobie po znajomościach ale normalnie z CV . ale chyba nie popracuje tutaj za długo :)----- czy wy wiecie pracownicy szeregowi jakie są wytyczne dotyczące pracowników jak mają liderzy mistrzowie i wszyscy mający funkcje zachowywać się do was ? to faktycznie Auschwitz Birkenau znając historie tego obozu sposób jego działania to jak kropla w krople ten zakład ludzi traktuje się nie jako pracowników (pewnie właściciel nie wie co to znaczy słowo pracownik myli się mu pewnie z pojęciem niewolnik ) dziwie się wam że jeszcze tu pracujecie wy jesteście traktowani jak czarnuchy w czasach kolonializmu tylko że oni walczyli o swój honor o to by ich dzieci nie miały wrzucanego żarcia do koryta od świń by dla przyjemności białych panów gwałcono kobiety biczowano mężczyzn za błąd w pracy pluto im w twarz jak spojrzeli się w oczy swym panom !!!!!!!!!! To samo robią w Correkcie tylko z tym że ludzie się na to godzą i myslą że tak ma być i jest ok tutaj cała kadra zarządzająca ma o sobie mniemanie jak by byli kimś lepszym od innych to jest mafia kolesiostwa lizusów itd. Najgorsze w firmie jest zatrudnianie po znajomościach to na dłuższą metę niszczy struktury zakładu a tutaj to nagminne
Normalne jest że każą pracować ale to jak w pracy obchodzi się z człowiekiem to jest to patologia nie tylko chodzi o zmuszanie do pracy po 12h przez 2-3 miesiące za sobą czy przychodzenie do pracy na 14 w sobotę schodząc rano z nocnej zmiany - oszukiwanie ludzi przepisywanie dnia sobotniego w dzień swięta wypadający w tygodniu czyli nie wypłacanie nadgodzin za prace w weekendy .
Ale przede wszystkim jak się zachowują do człowieka
LUDZIE POLACY CZY WAS NIE STAĆ NA TO BY MIEĆ WŁASNĄ DUME HONOR BY CZUĆ SIĘ CZŁOWIEKIEM ?
chyba mam wrażenie że nie jesteście daleko do tyłu za murzynami pod każdym względem
a dla właścicieli i zarządców ,majstrów i liderów - nie bójcie się chodzić po ulicach między ludzmi (jak się naśmiewają z Wawrzyniaka bo on ponoć sobie tego nie wyobraża ) Ile razy poszedłem między ludzi, mniejszym wróciłem człowiekiem" tak tak Seneka
szkoda że dyrektorem tego zakładu nie jest Lenin bo na pewno na swych podwładnych mówił by to co kiedyś już powiedział "pożyteczni idioci "
16
pracownik 2016-11-16 11:30:17
A ja tam jestem zadowolony z pracy w tym zakładzie pracuje na M1 i nikt mnie tam nie jeszcze nie zmusił do pracy po 12 godzin i w dni wolne polecam każdemu komu się CHCE pracować a nie użalac ze musi chodzic codziennie do pracy !
4
gość 2016-11-17 09:05:38
Cześć, jeżeli zostane zatrudniona w correct to praca zaczyna się od razu po rozmowie rekrutacyjnej czy można się dogadać żeby zacząć pracę np. Z początkiem przyszłego miesiąca?
No name 2016-11-17 11:01:46
Można się dogadać.Panie zawsze pytają,kiedy możesz zacząć.Najlepiej to już bo ludzi brak,ale jak pracujesz gdzie indziej i zmieniasz pracę to poczekają.
1
gość 2016-11-18 15:02:57
A co powiecie o pracy na stanowisku referenta ds. magazynowych? Jakie zarobki? Czy lepsza praca na produkcji?
mariusz 2016-11-19 21:10:22
czy ten zaklad nadal na 4 zmiany bo chetnie bym wrocil tam obojetnie na jaki dzial
Arczi 2016-11-19 21:20:17
Boże weźcie coś zróbcie z tym działem cięcia pianki bo nie długo tam wszyscy zginą. Mistrz nic nie ogarnia i do tego Pań W... który nie wiadomo co tam robi. Przestańcie wkoncu patrzeć na ludzi bo bez nich praca ny nie ruszyła. Popatrzcie na mistrza i liderów... jeszcze lepsze liderowe... panoszą się jakby nie wiadomo kim te k... byly
3
pracownik 2016-11-20 10:50:52
Co do cięcia pianki to rzeczywiście jest dramat zwłaszcza na linii u Michała W te Panienki robią z nim co chcą,nic osobiście do niego nie mam ale facet dał tym Panienkom wejść sobie na głowę i jeśli szybko nie wyeliminuje najsłabszego ogniwa ze swojej linii tak obawiam się że za długo liderem nie da rady tam już być.Nie do pomyślenia jest to aby jedna panienka tam panoszyła się i rządziła jak by jakąś Panią lider była,w ten sposób na tym dziale dobrych ludzi nie utrzymacie.
4
Pracownik 2016-11-20 14:05:19
No coś w tym jest bo koleś nawet zapomniał o rodzinie dla kobiet z kleju...
3
Patrycja 2016-11-21 08:31:54
Mam pytanie bo przeprowadzam sie w okolice Kalisza z południowej polski. I mam sygnały ze dobrze zarabia sie w tym zakładzie a chciałabym wiedzieć więcej tzn. Oprócz stawki jakie jest socjalne bo to bardzo istotne ja obecnie zarabiam 2400 na rękę przy 160 h wiem ze to nie bajka a socjalne to 900zl na członka rodziny na wczasy pod gruszą karty multisport darmowe na każdego członka rodziny tzw 13 -tka ale to zazwyczaj co 2 lata talony na święta w wysokości 1400zl no i inne talony okazjonalne ale takie mniejsze sumy po300-400zl typu wielkanocną czy becikowe 1500. Czy w correct moge liczyć na podobne warunki ? Ja obecnie mieszkam w Gliwicach a mój przyszły mąż w ostrowie wlk ale pracuje za granicą . przeprowadzam sie w lutym do złote łąki pod kalisz.
1
Toja 2016-11-21 08:56:59
Tutaj 2400 na rękę to dostaniesz za 180 godzin żadnego socjala jedynie na Boże Narodzenie 150zl netto i tak samo na Wielkanoc. To wszystko co mogą ci tu zaoferować
5
Uczciwy 2016-11-21 09:34:36
Zakaz brania zwolnienia L4 w tym zakładzie, pójdziesz dwa, trzy razy na zwolnienie to będzie rozmowa z władzami lub kadrami albo od razu wypowiedzenie niestety tutaj chorować nie wolno. Zmuszanie do pracy po 12 godzin jeśli nie chcesz chodzić to kolejna rozmowa albo wypowiedzenie. Nie interesuje ich to że masz rodzinę masz przyjść i koniec bo jak to mówi manager: na twoje miejsce jest 100 innych osób
Haha ludzi brakuje i nie ma kto robić jest masakra co miesiąc kilka osób się zwalnia. Dobrze że powstawają nowe firmy w okolicy bo będzie można odetchnąć pełną piersią uciec od mobbingu i wykańczania psychicznego. Niech jakaś instytucja zajmie się tym zakładem bo ludzie chodzą do psychiatry i leczą się psychotropami.
13
patrycja 2016-11-22 09:34:31
to jestem bardzo zaniepokojona będę musiała na poważnie się rozejrzeć w tych rejonach bo myślałam że to jeden z lepszych zakładów a tu okazuje się że jest odwrotnie- ale ja nie rozumiem mówisz że nie ma oprócz 150 zł nic innego ! to na co idze w waszym zakładzie fundusz socjalny przecież z każdej wypłaty masz potrącaną grubą kase na ten fundusz który jest do rozdysponowania na cele pracownicze to biorąc że u was pracuje pare tysięcy ludzi to mowa tu o milionach zł rocznie a dokładniej to w dziesiątkach milionów
a tak po z tym to rodzina mego przyszłego meża też mi tam odradziła isć wszyscy wręcz zabraniali mi tego ,nie wiem o co chodzi z tym zakładem

dzięki za odpowiedz
5
xxl 2016-11-22 12:41:56
Ciecie pianki ludzie w miare ale liderzy aby się wykazac to mistrzowi wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie liczą się z ludzmi sami decydują najlepiej aby praca trwała 7 dni w tygodnie bo lider dobrze wypadnie u mistrza . Soboty każda pracujaca 3 zmiany jak nie będziesz chodził to na odstrzał .Rodzina dla tego zakladu wogóle nie wchodzi w gre praca ,praca zasługa liderów .
3
współczująca 2016-11-22 12:44:49
Pnie Kaczmerek piszą to o pana zakładzie gdzie Pan jest zależy ponu na tak złej opini ale czytając te opinie to cala prawda otym zakładzie.
9
Grzegorz 2016-11-22 13:35:04
Pana ( usunięte przez administratora ) to obchodzi stan konta a nie opinia plepsu. Gdyby Correct był normalnym zakładem pracy a nie obozem pracy mógłby rozwiązać problemy bezrobocia w Kaliszu i Ostrowie. A tak ludzie pracy szukają a w Correcie podobno nie ma kto pracować bo ludzie nie wytrzymują mobingu psychicznego i fizycznego.
2
No name 2016-11-22 18:30:23
Nie ma kto pracować,dlatego już busy z ukraińcami podjeżdżają.
7
Gerhard 2016-11-23 21:27:01
Po tym co piszesz to widzę że nie pracujesz na tej linii bo jak by tak było to bys wiedział że stricte produkcją i tematem wydajności zajmują się liderzy na danej zmianie, a ja mam inne obowiązki a premii jeszcze nikomu nie zabrałem. Jeżeli masz jakiś żal do mnie to proszę przyjdź bezpośrednio do mnie i porozmawiajmy o tym.
3
a 2016-11-25 08:51:29
Gerhardzie nie ośmieszaj się wszyscy wiedzą że ty i wszyscy liderzy jesteście głupkami nie potrafiącymi nawet tyłka dobrze sobie nie wytrzeć a jesteście liderami dlatego że smarujecie tyłek i mistrzowi i wawrzynowi będąc liderem w takim zakładzioe to wstyd dla was i waszych rodzin na każdej zmianie jest ktoś kto zjada was inteligencją myślą i logicznym zarządzaniem ale takie osoby nigdy nie będą liderami czy mistrzami bo albo nie mają znajomości albo chcą mieć normalne życie i być normalnym człowiekiem a nie przynosić wstyd sobie i swojej rodzinie nie martw się te ukraincy co mają przyjechać i już wawrzyn każe nimi straszyć pracowników to oni myślisz że pędą kazać się traktować jak polacy oni wają większe poczucie własnej wartości niż polacy
12
Radek 2016-11-25 11:00:34
Pracowałem kiedyś w firmie gdzie szef tez straszył Polaków Ukraińcami, przyjechali tydzień popracowali i podziękowali. Szef karpia zrobił bo myślał że Ukraińcy to będą jak woły zasuwać prawie za darmo, a się okazało że żądania płacowe mieli wyższe od Polaków.
5
pracownik 2016-11-25 11:22:57
Ukraińcy to po miesiącu zobaczą ile pośrednik im zabierze i uciekną dalej w Polske
1
JESZCZE PRACOWNIK. 2016-11-25 16:16:14
SŁYSZELIŚCIE NAJNOWSZEGO NEWSA?MAM NA MYŚLI TO IZ W TYM ROKU PODOBNO MA NIE BYĆ ŻADNEJ DŁUŻSZEJ PRZERWY ŚWIĄTECZNO NOWOROCZNEJ NA WIELU DZIAŁACH,TAK,TAK DOBRZE CZYTACIE I PEWNIE WŁASNYM OCZOM NIE DOWIERZACIE,TO SKANDAL ABY NIE DAĆ PRACOWNIKOM ODPOCZĄĆ I ZARAZ PO ŚWIĘTACH DO PRACY ZMUSZAĆ I TO WSZYSTKIE 3 ZMIANY POMIMO TEGO ŻE LUDZIE MAJĄ DUŻO URLOPU TO NIE DAJĄ WYKORZYSTAĆ SKOŃCZONE KMIOTY,JUŻ TERAZ NARZEKAJĄ NA BRAK LUDZI TO LUDZIE IM TO ZAPAMIĘTAJĄ JAK TAKI NUMER ODWALA I ŻEBY TYLKO NA WIOSNĘ NIE BYŁO FALI SAMO ZWOLNIEŃ BO NA DŁUŻSZĄ METĘ TAK SIĘ NIE DA DALEJ,SAM OSOBIŚCIE ZAMIERZAM SIĘ ZWOLNIĆ JEŚLI NIE WYCOFAJĄ SIĘ Z TEGO DURNEGO POMYSŁU,TA FIRMA NA MIEŚCIE W TEN SPOSÓB SAMA SOBIE OBCIACH ZROBI TYLKO I ONI CHCĄ BYĆ POŻĄDANYM PRACODAWCA?CHYBA SE JAJA ROBIĄ ZMUSZAJĄC LUDZI DO PRACY PO ŚWIĘTACH ZA PEWNE W WIELU OCZACH BĘDĄ NIE POŻĄDANYM PRACODAWCĄ I MAM NADZIEJĘ ŻE ZAPŁACĄ WYSOKĄ CENĘ ZA TO.NIECH MI KTOŚ POWIE ŻE TO NIE JEST ISTNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA MIARĘ XXI WIEKU.
3
X 2016-11-25 17:11:02
Weź sobie odpuść w większości firm nie ma przerwy miedzy świetami a nowym rokiem tym bardziej w tym zakładzie. W zakładzie w którym wartosci ludzkie .rodzinne nie mają żadnego znaczenia
3
pracownik 2016-11-25 17:14:27
To jest cięcie pianki 2
2
Pracownik 2016-11-25 22:05:58
Poszukując pracy w okolicach Ostrowa i Kalisza natrafiłem na Correct, oczywiście zanim złożyłem CV czytałem opinie na tej stronie i nie tylko. Z powodu, iż w okolicy nie ma takiego zakładu przyjąłem się tutaj mówiąc sobie nie może być przecież aż tak źle...
A jednak może! Wiele opinii tutaj to czysta prawda, gdyby nie to, że nie ma innych zakładów Correct dostałby po du***e dużo ludzi by się zwolniło i mam nadzieje, że powstanie niedługo jakaś firma i ta parodia tutaj się skończy może wkońcu zaczną doceniać ludzi, bo póki co ludzie nie znaczą dla tego zakładu NIC. Ale nie o tym raczej wątpię czy cokolwiek kiedyś się tu zmieni na lepsze oczywiście bo na gorsze to nie wątpię. Pracuje w tym zakładzie kilka miesięcy i pierwsze co jest dla mnie śmieszne to testy, które zależy kiedy się przyjdzie się pracować albo ile razy zdąża cie przenieść można zdać np po 3 msc albo i znacznie później... dopiero, a przez te 3 msc harować tutaj za 1500zł. Ok ktoś mądry zaraz napisze, że w większości firm tak jest(okres próbny itd), no może i tak ale tutaj gdzie jest sprawiedliwość? niektórzy po miesiącu mają już system motywacyjny a inni nie, ba! znam przypadki ludzi co po nie całych 3 msc już są liderami. Kolejne co, to cali Ci właśnie śmieszni liderzy, co nie grzeszą inteligencją i logicznym myśleniem, idioci, którzy potrafią stać przy komputerku, odbierać premie, drzeć mordę aaa i rozmawiać przez tel, godzinami! Jestem tu stosunkowo niedługo i nie mogę patrzeć na nich co robią, a mistrzowie? są jeszcze lepsi, Ci to już całkiem nic nie wiedzą, noszą się po tym zakładzie jakby nie wiem kim kur*** byli... Nie mówię, może znajdzie się paru ale raczej można ich policzyć na palcach jednej ręki, którzy są naprawdę w porządku gdyby tacy ludzi tutaj rządzili to by się chciało to przychodzić a tak? czysty przymus pieniądza...Haha i najlepsze to, że jaki nie ma surowca i jest chwila przerwa to nie można się nawet oprzeć bo zaraz jest darcie mordy, że nie można stać i trzeba zamiatać te j****e 20m2 non stop, bez sens... tak samo rozsyłanie i wciskanie po innych liniach na siłę i robienie pierdoł w ogóle niepotrzebnych np zapinanie zamków w pokrowcach przez 8h czy składanie kartonów.... Nie mają produkcji? postojowe i tyle od tego chyba jest? ale po co.... Jeszcze ciekawsze jest zaparkowanie samochodu, które graniczy z cudem i trzeba najpóźniej 30min przed rozpoczęciem pracy już przyjechać albo i 40. Planuje jak najszybciej stąd uciec i skończyć z tą patologią, jestem wymęczony psychicznie jak i fizycznie podziwiam tych co pracują tam po 5-10 i więcej lat ale na pewno odbija się to na nich i bliskich ale to już nie moja sprawa ich wybór głupich nie sieją. Zakład dno!
11
lola 2016-11-27 22:41:52
Ile płacą na cięciu pianki?
A 2016-11-29 10:42:06
A czy to wazne ile płacą jak nie porobisz tam za długo chyba ze chcesz sobie życie zmarnować .a akurat cięcie pianki to najgorsze dział pod każdym względem w szczególności menager wawrzyniak osoba która jest tak żałosna ze aż mi go szkoda jest naprawdę bardzo miernym wręcz mizernym człowiekiem którego ktoś pcha na sile nauczyli go wykresow na tablicy a o świecie zapomniał to jest człowiek który nie ma własnego życia taki człowiek za pomocą swych dupowlazow w postaci mistrzow i liderów niszczy każdego normalnego kto stanie na jego dziale .
chyba ze jesteś osoba zdesperowaną musisz tam pracować bo masz kredyt albo jesteś beznadziejnym imbecylem gdzie wszędzie indziej cię wyzucili za głupotę. Albo jesteś chamem dla którego rzeczą normalą jest wstać rano i napluc samej sobie w twarz
Jeżeli chcesz po miesiącu czasu popelnic samobójstwo to polecam cięcie pianki a co do wypłat to od 1800 zł w górę. A ja ostrzegam bo jak tam trafisz to nie ma powrotu napewno cię nie zwolnią.
3
ja 2016-11-29 10:50:23
Zapomniałeś kolego bądz koleżanko że Pan Wawrzyniak jest tym managerem również na dziale produkcji sprężyn.
2
X 2016-11-29 16:37:38
Tak zgadza sie.
tylko nie Pan Wawrzyniak tylko obszczymur gruby wawrzyn.
Człowiek który swoja żonę i dziecko sprzedał by za garsć dobrej kiełbasa
5
Rambo 2016-11-29 16:58:51
Pracuje w tym zakładzie już 2gi rok Ale to co się wyrabia to szok. Liderzy zazwyczaj wiedzą mniej niż "normalny" pracownik. A co niektórym się za dużo wydaje. Smarki Mają po 22 lata a myślą że bogami są. Pytam ja się gdzie jest ktoś kto to dziadostwo ustawi do pionu.
7
BYŁY PRACOWNIK 2016-11-30 12:00:16
WITAM WSZYSTKICH,JAKIŚ CZAS TEMU W TEJ FIRMIE JESZCZE PRACOWAŁEM BLISKO DWA LATA ALE TEŻ I JAKIŚ JUŻ CZAS TEMU Z TEJ FIRMY SIĘ ZWOLNIŁEM,PRACOWAŁEM KONKRETNIE NA DZIALE PRODUKCJI SPRĘŻYN A KONKRETNIE NA CZERWONEJ ZMIANIE I POWIEM TAK NIE DAŁO JUŻ SIĘ PATRZEĆ NA TO CWANIACTWO TYCH OPERATORÓW ZWŁASZCZA Z KOILERÓW KTÓRYM NAJLEPIEJ TO CO WYCHODZI TO NABIJANIE SIĘ Z INNYCH OSÓB TYPU JAKIEŚ TAM DOCINKI CZY TEŻ CHAMSKIE ODZYWKI,ZERO JAKIEJKOLWIEK KULTURY,NORMALNIE SAMI DYREKTORZY,A JUŻ O TYM MAŁYM LIDERZE TO LEPIEJ SIĘ NIE WYPOWIADAM BO SZKODA SŁÓW,BRAKŁO BY CZASU,WIEM CO PISZĘ BO JAK TAM PRACOWAŁEM TO MIAŁEM OKAZJE CHODZIĆ PO INNYCH ZMIANACH CZYLI CZARNA I ZIELONA I TAM NIE MA TAKICH WIEŚNIAKÓW KTÓRZY PATRZĄ TYLKO OBGADYWAĆ I DOCINKI SŁAĆ SWOJE W KIERUNKU INNEJ OSOBY,NIE WIEM CZY ONI SĄ ŚWIADOMI TEGO ŻE PONIEKĄD CZŁOWIEKA MOBBINGUJĄ.
1
pracownik 2016-11-30 20:58:12
Chyba wszędzie te czerwone zmiany sa najgorsze. To tak jakby specjalnie tych liderów ustawili na czerwona zmianę bo będzie wiadomo ze idealnie tam pasują do bandy buraków i wieśniaków na cięciu pianki jest to samo zmiany czarne i zielone ok zmiana czerwona o kant tyłka roztrzaskac. Pozdrowienia dla całej czerwonej.
3
czerwoni 2016-12-01 17:35:19
Ja jestem na czerwonej na cp i niestety musze przyznać rację osobie wyżej to co się tam dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi o szczegółach nie będę pisać bo sensu to nie ma jeśli kogoś z góry to zainteresuje to proponuje zrobuc spotkanie z pracownikami tej zmiany indywidualnie może wtedy zaczną mówić jak są traktowani
5
kapitan 2016-12-02 20:05:46
witam . mam pytanko ...dlaczego nikt jeszcze nie zrobił porządku z tzw panem CZOSNKIEM ??? to jest prawdziwy burak i prostak . wszyscy sie go boja choc niewiem dlaczego ??? no moze przez jego aparycje i glowie zakazana twarz to fakt mozna sie bac ... ale poza tym to niema czego. na jego zmianie panuje straszna presja . wyprzedza plany a pozniej to miejsca niema albo operator sie myli ...bo stoi burak nad ludzmi i pospiesza ... niech ktos z nim wreszcie zrobi porzadek bo jesli nie to ludzie sami z nim zrobia . mysli ze jest Bogiem ...a jest zwyklym prostakiem . nasepna sprawa jak funkcje w tym zakladzie pelni pan grucha i pan cebula ????? niech mi ktos odpowie ...i tak sie caly warzywniak (wawrzyniak )nazbieral ...czosnek grucha i cebula
13
Tfu 2016-12-04 14:44:49
Zwolnilem się z correctu jakieś 4 lata temu. Czytam komentarze i nie wierzę, ten gruby pastuch nadal tam rządzi i nikt mu nie może nic zrobić? Grubasie pamiętasz moje słowa? Karma wraca, do ciebie wróci na pewno plebsie z ociąża, pozdrowienia dla przygłupiego brata
3
sandecja nowy sacz 2016-12-04 19:56:21
zaklad ok niektorzy liderzy naprawde spoko ale czytajac komentarze to sa kpiny chetnie bym tam wrocil do pracy oczywiscie na 3 zmiany wielkie pozdrowienia dla pana PAVLICA niejakiego menagera z turku ZBIGNIEW TRZYMAJ SIE oby tak dalej miales pracownikow ktorzy chcieli robic ale olewales ich hahhaaa tak tak panoe zbyszku
eee 2016-12-06 05:34:49
Jakies opinie o iwonie z? Dla mnie typowy przykład takiego Czosnka w wersji damskiej nosi się wyżej niż się ma my pracownicy juz nieraz byliśmy na skarga i wciąż z nią nic nie robią dlaczego???? Jak można ublizac pracownikom!!!! Tam się pracuje pod presją pani lider!!!!!! Do pracy idziemy ze strachem co znowu wymyśli!!!! Prosimy o rozmowę indywidualnie!!!!!
4
Skorc 2016-12-06 07:43:51
Nic z nią nie robia bo trzyma palce głęboko w odpowiedniej mistrzowkiej d*pie.. juz kiedyś były z nią problemy a odkąd została liderem całkiem jej się pokręciło w tej blond łepetynie. Spróbuj stanac i porozmawiać chwile z jej dziewczynami to cie zagryzie... chamstwo i tyle..
3
Elf 2016-12-06 08:58:36
Teraz jak jest tylko dwoje liderów, to dopiero wariacja. Jeden na drugiego. Najgorsza zmiana popołudniu, cztery godziny z jednym a później z drugim i każdy inaczej.Kubica wracaj!
2
pracownik 2016-12-06 11:22:08
Nie pozwala rozmawiać z jej dziewczynami bo sama jest zazdrosna ze z nią nikt nie chce rozmawiać. Każdego kogo miała obok siebie się od niej odwrócił gdy przejrzeli na oczy jaka jest naprawdę. Prosta dziewczyna z jakiejś wsi co udaje wielka damę bo sobie włosy pofarbuje. Proponowałbym przejrzeć się temu Kucowi tej osobie bo jego jeszcze nie raz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi. Tępa dziad a nie liderka
4
były 2016-12-06 19:46:10
A Kubicy czemu nie ma ? Jak tam robiłem to było 4 liderów. To kto tam został ?
Andrzej Radzion 2016-12-06 22:35:33
Jo i łun
Zostaw swoją opinię o CORRECT SP ZOO - Ociąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT SP ZOO