logo CORRECT SP ZOO

CORRECT SP ZOO

Ociąż

Opinie o CORRECT SP ZOO

34 2017-04-23 09:31
powiem ci że czytając to co piszesz to nie dziwię się że masz z nią problem . Przez twoje podejście odnośnie segregacji to sorry .... cała zmiana może to odczuć . Jeśli następnym razem będziesz miała kawałek papieru z folią i taśmą wyzbieranego w trakcie zamiatania to po prostu wrzuć go do odpadu pozostałego a nie do papieru . W ten sposób całej zmianie zaoszczędzisz tłumaczenia . Ludzie przyszli tu zarobić a nie tracić jeszcze za takie pierdoły . Opisujesz teraz to co działo się na cp correct --- mnie tam nigdy nie pilnowała przy toalecie chyba że sama chciała skorzystać . Jest wymagająca to fakt i czasami mnie też wk..rwia jak cholera ale to jest praca . Co do windy to nie wierze że cię opi...doliła za to że winda stoi na dole bardziej zapytała dlaczego nie przyjmujesz towaru albo nie wysyłasz ? Na temat picia się nie wypowiadam , bo to dla mnie absurd chyba nadwrażliwa jesteś troszkę .

4
Art 2017-04-23 13:01
Nie ja mam z nią problem tylko wszyscy ale widać słabo ja znasz. Nie chce mi się z tobą dyskutować i nie musisz mi wierzyć. Gocha widzi więcej niz sam Pan Bóg. Ale jest jak piszesz :Ludzie przyszli tu zarobić a nie tracić czas takie pierdoly ...
1
34 2017-04-23 23:18
mam tylko jedno pytanie ile ty z nią pracujesz że niby tak dobrze ją znasz ? Bo ja śmie twierdzić że po prostu chcesz jej zaszkodzić swoimi wpisami --- masz może męża lidera .

ISIS ja myślę że każdy jest dorosły i sam podejmuje decyzję .Ty podejmujesz Taką aby iść i zgłość problem którego zapalnikiem może być ART . Myślę że na temat Sex i to czy brakuje czy nie to się nie wypowiem , bo i po co to jest jej prywatna sprawa . A tak na marginesie to głodnemu chleb na myśli .I przepraszam jak rozumieć stwierdzenie fochy stroiła ---- sprecyzuj proszę .
4
qwerty 2017-04-24 14:48
ładnie daliscie sie upodlic. jak zwierzeta. zeby wybierac ze sciema albo z szufelki kawałki folii.. naprawde, ludzie, prosze was - miejscie swoja godnosc.
4
Anja 2017-04-24 20:47
Prosze nie obrazac Pana Tomasza G. jest solidnym i uczciwym pracowniiem.
1
nick 2017-04-24 21:49
Masz na myśli Pana Tomasza Grzeszczyka z produkcji sprężyn?
Anja 2017-04-25 19:15
Nie myslam o ochronie .Przepraszam!!!!
1
Piana 2017-04-26 20:25
Znaczy się na rękach
1
Justyna 2017-04-30 19:43
Mnie się podoba jeden ochroniarz, taki młody fajny. Nie wiecie jak się nazywa?
xxxxxxxxxxxxxx 2017-04-30 21:24
nie chce ci się dyskutować bo co ??? Bo ma mózg i myśli .... Na forum szukasz posłuchu , poklasku ? Lubisz być w centrum zainteresowania ? Jak nie możesz kogoś przekonać plotką to rezygnujesz bo brak ci argumentu myślisz ,że większość ludzi , które czyta to forum to pół mózgi wierzące we wszystko co im napiszesz lub na palarni wyszczekasz . Odwrócimy sytuacje i spróbujmy inaczej ... jeśli to ty dostałabyś po premii ,bo ktoś z twoim podejściem nie przestrzegał by segregacji lub jakichkolwiek innych standardów , instrukcji które obowiązują na terenie firmy .... To pytam co wtedy ? Jak zachowałabyś się w tej sytuacji też byś miała podobne zdanie ? Co wtedy pytam jeśli byłabyś odpowiedzialna za coś czego nie zrobiłaś ? Nie masz za grosz szacunku do pracy swoich współpracowników ...... Nie mam więcej pytań i szczerze..... a ugryzę się w język .
8
:))) 2017-05-01 16:28
Setki są płacone od podstawy tylko ,a nie z premiami, niezależnie czy jesteś na próbnym czy już nie.Więc jak masz stawkę 10,50zł to za 16 setek wychodzi dokładnie 168zł
1
Nowy 2017-05-06 00:21
Skoro 10,5 mam stawkę to stawkę powinnem mieć 21 skoro setki tak? Czyli trochę więcej niż 168zl za 16 setek powinno wyjść
:))) 2017-05-06 11:44
To też na kwitku od wypłaty jest te 16 godz. ujęte razem z wszystkimi przepracowanymi godzinami w miesiącu, a dodatek za nadgodziny masz w innej rubryce i tam masz wyszczególnione czy to są setki czy pięćdziesiątki.
Juzq 2017-05-08 05:54
Czy w tej firmie mozna zmienic stanowisko skoro na niektorych dzialach roznie sie dzieje ?
Piotrek 2017-05-08 10:20
Mam pytanie, bo zginęly mi spodnie dżinsowe w szatni męskiej przy rozladunku , czy ktoś nie wziął przez pomyłkę ? Bardzo proszę o odpowiedź bo to były moje najlepsze spodnie od kościoła.
4
Tym 2017-05-08 12:52
Mam na sprzedaż majtki męskie firmy Atlantic, kultowa kolekcja z 2003 roku. Nowe, nieużywane, rozmiary od S aż do XxxxL, bardzo tanio 2 zl/ szt. Gorąco polecam. Info na cięciu pianki.
4
Ja 2017-05-09 12:08
Ludzie te wszystkie autobusy jeżdżą do ociąża i spowrotem do Kalisza tak? Nigdzie indziej mnie nie wywiezą
Tomek 2017-05-09 13:20
Czasem mogą cię wywieźć np do lasu
cp 2017-05-09 22:35
Witam wszystkich komentatorów . Mam dla was pytanie . Bo naprawde sam niewiem .....jaką funkcje w tym zakładzie pełni pan pseudo lider grucha ????????? No dziś przez te całe 8 godzin to nic nie zrobił nic kompletnie nic . Ze on sie nie wstydzi ??? Tak nic nie robiąc....
4
Pracownik Sofy 2017-05-10 08:20
On wali gruche heh... A tak pozatym to kasę bierze za free. Bo żadnych prawdziwych obowiązków nie ma, jedynie te wymyślone na przykrywke. Prawda jest taka że bezpośredni przełożony to jego kumpel i go kryje a gdyby osoby wyżej postawione o tym wiedziały to dawno by obaj wylecieli. No cóż dobry kolega na stanowisku to skarb :)
4
Lider materace 2017-05-10 08:56
I to też się może szybko skończyć, bo inni liderzy na niego nie mogą patrzeć tylko czekać aż go ktoś sprzeda.
3
333 2017-05-10 10:27
Wy to ale tam cykory jesteście na tej piance,na widok managera i 'mistrza' to w gacie chyba sracie i WIELKICH BOGÓW z nich robicie,powiem wam krótko robię na innym dziale i niejedno już widziałem,nawet to jak mistrza zdegradowali do stanowiska lidera,poszło kilka skarg i gościa ustawili do pionu,nie ma ludzi nietykalnych w tej firmie,trzeba tylko w grupie się zgrać i pójść z pismem do kadr,powiedzieć co i jak,myślicie że kadry zaryzykują utratę 10-20 ludzi dla jednego BARANA?wątpię w to,trzeba tylko ruszyć dupy a nie wypisywać tutaj.
10
Sofy 2017-05-11 13:18
Nie no my nie chcemy żeby pan mistrz czy też pan menadżer się gniewal na nas. Wolimy pewne sprawy przemilczeć. Lepiej w zgodzie żyć, porozmawiać, spotkać się na lody po pracy niż się kłócić.
1
Stasiek Hrycko 2017-05-11 14:45
Wiela tam narodu robi w tym korekcie ? Tyz bym chciol się przyjunc ale tak dopiro po zniwach, co bym był z robotum w dumu wyrobiuny. Bydzie możno ? Powi kto?
3
Jolosia 2017-05-11 14:50
Kto mnie posmyra po sutku ?
2
Szymon G 2017-05-13 07:09
Ja mogę a fajne masz?
2
Hhf 2017-05-16 10:19
Ej słyszałem że w wakacje jest jakieś +500 do wypłaty prawda to?
pracownik 2017-05-16 14:11
było w tamtym roku a teraz nie wiadomo
Kkkkk 2017-05-16 15:44
Pracuje w firmie rok . I wystarczył rok żeby zobaczyć jak jest na prawdę . Bardzo szkoda ze ja jako osoba młodsza jestem traktowana jak śmieć hmmm liderka chyba uważała że można było mną pomiatać ...-albo uwaza się za kogoś lepszego . Tutaj Koleżeństwo ma swoje dobre strony . Jak będziesz podlizywać dupę to będzie super słodko a jak nie będziesz podlizywał dupy to z każda rzeczą będzie ci liderka uprzykrzać życie. Z reszta tu w tej firmie to nawet babki mające 30 lat jak nie więcej lecą do lidera i skarżzyc do tej pory nie wiem... z czym chyba miały mi za złe ze wyrabiam się i odpierdalam ta cała ich robotę..ciekawe czy kamery nagrały jak liderka mnie szarpnęła na oczach zmiany ... oczywiście ze nie :-)
6
Vlana 2017-05-17 15:15
Ja bym takiej liderce dała jeden dzień i albo daje 2 tys zł,albo idę powiedzieć do góry że naruszyła moją nietykalność i wylatuje.
3
pracownica 2017-05-18 11:23
Hej to nie ma znaczenie ile czasu pracujesz w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem na jakim dziale pracujesz ale np na piance na hali 15tam to liderzy to dopiero tłoki i cymbały do kwadratu,nie ogarniają kompletnie nic mało tego co chwilę obowiązki lidera zrzucają na pracowników np tak jak to teraz zrobili zrzucając swój obowiązek na chłopaków z odbioru,pomysł tak głupi jak i pomysłodawca tego pomysłu PAN GERHARD CZERNIAK,.Obowiązki lidera na hali15?mmm długo można było by nad tym myśleć bo chyba w tej chwili to tylko i jeszcze drukowanie etykietek.Obawiam się że chłopacy na tych odbiorach za długo już tam nie po pracują,Ja osobiście sama bym nie pracowała za taką stawkę przy takiej ilości obowiązków i odpowiedzialności.No cóż cała nadzieja pozostaje jedynie w nowym mistrzu który od lipca ma podobno zacząć urzędować,jeżeli On nie zrobi z tymi liderami porządku tak myślę że chłopaki pójdą w siną dal z tego działu,bo Ja bym na ich miejscu tak zrobiła,stawka 11,5 brutto i dodatkowe obowiązki jest nie adekwatna do wykonywania tych obowiązków,chyba Ci pseudo liderzy zapomnieli o tym że dokładając pracownikom obowiązki należy również takim pracownikom i nieco stawkę podnieść a w ten o to sposób daliście chłopakom jasne zielone światło do opuszczenia tego syfu.Może niech jeszcze chłopaki etykiety drukują a Wy nie wiem może rozłóżcie sobie materac i plażujcie się 8 h słońce tak ładnie świeci,w zasadzie wówczas będziecie aby tam niepotrzebni.ŻE TEŻ JESZCZE PAN KACZMAREK NIE DOJRZAŁ TEGO JACY Z WAS ŚCIEMNIACZE,NIEROBY,NIEUDACZNIKI,SZKODNIKI LUDZKIE,MASAKRA.Przez właśnie takich jak Wy ta firma traci dobrych ludzi i przez Was ta firma była zmuszona sięgnąć po ludzi z Ukrainy,bo to wy psujecie opinie tej firmie.ISTNA PATOLOGIA.
4
Tomek 2017-05-18 12:10
Dziewczyno, po co ty się tak produkujesz? Dla mnie sprawa jest prosta. Praca nieodpowiada to się zwalniam albo przenoszę na inny dział. Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Leczysz tym swoje kompleksy czy jak. ( żeby nie było, jestem zwykłym pracownikiem)
3
123 2017-05-18 16:33
nie ma sensu tak kombinowac bo lider jest kryty - lider to ich lewa reka i jak nie beda ich kryć to nie bedą mieli kim straszyc ludzi. jedynym sposobem to albo to nagrac ( co jest ciezkie ) albo po zajsciu zadzwonic na policje + karetka o pobicie - tylko muszą byc jakies slady szarpania itp. Natomiast taki pracownik pewnie bedze do ostrzału..
pracownica 2017-05-19 10:22
To chyba jeszcze za krótko pracujesz w tej firmie żeby to zrozumieć.
1
Tomek 2017-05-19 13:33
Ale czy ktoś ci każe tu siedzieć?
1
pracownica 2017-05-19 23:44
Słuchaj gościu Ja tu głównie piszę o facetach z mojego działu że aby im obowiązków dokładają,to może teraz Ty odpowiedz na pytanie ,czy chciałbyś mieć dokładane coraz to więcej obowiązków za tą samą stawkę?
1
cndbdbdh 2017-05-20 07:12
A o co chodzi z tym dodatkowym 500zł do wypłaty?
Tomek 2017-05-20 08:10
Słuchaj gościówo, nie nie chciałbym ale tez wziąłbym pod uwagę że nie jestem tu u siebie i to nie ja podejmuje takie decyzje, dlatego jeśli zakres obowiązków przestalby mi odpowiadać to zakonczylbym pracę na tym stanowisku, zamiast użalać się. Czy to tak trudno zrozumieć?
2
pracownica 2017-05-20 10:33
Bo decyzje podejmują sami liderzy sobie między sobą z rzucając swoje obowiązki na chłopaków co za tym idzie także i odpowiedzialność a sami sobie chodzą po innych działach lub przesiadują na palarni ale o tym aby postarać się o trochę lepsza kasę dla chłopaków to już nie pomyśli żaden,a chłopakom bajki wciskają ze to nie jest ich decyzja tylko odgórnie,wiadomo że ktoś musiał ten pomysł podsunąć,bo skąd ludzie do góry mogą wiedzieć ile i jakie kto ma obowiązki,przypuszczam że mało ich to obchodzi.PEWNIE NIKT INNY POMYSŁODAWCĄ TEGO DURNEGO POMYSŁU NIE JEST JAK SAM GERHARD CZERNIAK,a wiadome jest to ze PAN ANDRZEJ WOJTYŚ ŁYKNIE KAŻDY JEGO POMYSŁ,nie zastanawiając się nawet przez chwile na skutkami ubocznymi.
Tomek 2017-05-20 12:02
Ja cię rozumiem, sam nie lubię Gerharda ani mistrza, ale wychodzę z założenia że skoro ktoś ich wsadził na to stanowisko to pewnie uznał że będą podejmować właściwe decyzje dla firmy, podkreślam dla firmy, a nie dla korzyści pracowników, więc jeśli takim chłopakom praca nie odpowiada to nikt ich tu niewolniczo nie przetrzymuje. Po co takie użalanie się, że praca jest zła, że firma jest zła, że życie jest zle. Każdy ma wolny wybór, a podkreślam jeszcze raz- nie jesteśmy tu u siebie. Albo pracuje i godzę się na dane warunki, albo nie. Nie widzę w tym niczyjej krzywdy.
2
pracownica 2017-05-20 12:09
A wiesz może jaką Pan gerhard drogę przebył zanim trafił na piankę
Tomek 2017-05-20 12:46
Wiem wszystko, pracuje w tej firmie 10 lat i uwierz mi że różne rzeczy się tu działy, ale to jest wszystko za przyzwoleniem właścicieli. Kiedyś sami zarządzali osobiście firma kiedy jeszcze nie było produkcji na taką skalę i takimi samymi metodami się posługiwali, co dziś nasi przełożeni a ich podwładni. To nie jest tak, jak sie niektórym wydaje że właściciele nie wiedzą, co się tu dzieje. Wiedzą wszystko bo taka polityka to jest ich sprawka.
4
Adam 2017-05-20 14:19
Tzw 500+, czyli 500 zł netto było w zeszłym roku przez lipiec i sierpień. Aby dostać trzebabylo mieć 100 procent frekwencji, 0 urlopu na żądanie, 0 L4, i trzeba było przyjmować wszystkie nadgodziny, jakie ci przełożony wyznaczył. Odmowa przyjścia na nadgodziny oznaczała utratę 500 +.
1
Dżabar 2017-05-20 16:04
@Adam 2017-05-20 14:19 - @cndbdbdh - 2017-05-20 07:12
Nie sądzę, żeby w tym roku dali 500+. A ten co to wymyślił, pewnie już nie pracuje.
1
pracownik 2017-05-20 16:30
na pewno ten co 500+ wymyślił sprowadził też ukrainców i dopiero musiał dostać niezłą premię i w tym roku nie ma co liczyć na 500
Nie ma takiego nicka 2017-05-20 18:01
Jak nie będzie 500 + to połowa zakładu pójdzie na l4 latem w podziękowaniu za ten deszczowy urlop :)
5
Jf 2017-05-20 18:30
A reszta głupków będzie miała 12 godzin i też będą mieli +500
pracownik 2017-05-21 11:45
jeszce troche i bedziecie pracowac po 12 bez setek dzieki ukraincom
pracownica 2017-05-22 15:33
to skoro wiesz to odpowiedz?
Nowy 2017-05-22 17:35
A +500 otrzymuje tylko osoba która przepracowała rok tak?
Zostaw swoją opinię o CORRECT SP ZOO - Ociąż
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT SP ZOO