logo CORRECT SP ZOO

CORRECT SP ZOO

Ociąż

Opinie o CORRECT SP ZOO

Gekas 2017-02-03 12:05
pod warunkiem że będzie miał kto zastąpić, bo w okolicy mało kto już tu nie pracował, młodych coraz mniej a jednak ostatnio na rynku notuje się brak siły roboczej w tym regionie
5
Jabolek 2017-02-03 13:46
Są też stanowiska ,,dla roboli'' na których trzeba szkolić pracownika z obsługi maszyny nierzadko kilka tygodni więc jak ktoś z urlopu nie wróci to naprawde może być nie mały problem bo kogoś takiego nie będzie miał kto zastąpić z dnia na dzień.
1
jan 2017-02-03 13:51
hej ;-) mam pytanie, jakie są zarobki na okresie próbnym ??? z góry dziękuje pracownik produkcji
Gośc Correct 2017-02-03 16:09
10.50 na godzinę co na rękę wychodzi jakieś 8 zł hahaha.Jaka firma taka stawka.
1
Pipi 2017-02-03 21:26
Z tego co pamiętam to pracodawca jest zobowiązany raz w roku wysłać pracownika na urlop wypoczynkowy trwający nie przerwanie 14 dni w tym ma być 10 dni urlopu i 4 dni wolne od pracy czyli soboty i niedziele i jeszcze chyba jest przepis ze o planowany urlopie wypoczynkowy danym przez pracodawcę taki pracodawca musi informować pracowników o terminie. co najmniej na 1 rok przed tym urlopem
A Wawrzyn niech nie szuka syfu na piance bo największy syf to on robi ale nigdy nie przyzna sie ze nie ma pojęcia co robi bo w koncu najłatwiej jest wszystko zrzucić na zwykłego pracownika
Zakład syf. Same kolesiostwo i układy nie do zrozumienia przez myślącego człowieka mistrzami zostają osoby niepelnosprawne dosłownie i kolejno są szykowani po znajomosciach
7
apator torun 2017-02-04 23:07
po co kolejny raz piszesz ze kolesiostwo ja robilem 8 lat tam przepychany z dzialu na dzial teraz mam robote dobra nie narzekam kolesiostwo w tym zakladzie bylo zawsze ale coz zrobic POZDRAWIAMY BELOWNICE i pana ZBIGNIEWA proponujemy na szkolenia z zakresu odziezy jak pracownik powinien byc wyposazony na stanowisku pracy
samba 2017-02-05 16:01
chetnie cie poznam odezij sie zapraszam na moja linie
brunetka 2017-02-06 08:41
A gdzie pracujesz? Podaj jakiś kontakt do siebie
Asia 2017-02-06 08:43
Można wiedzieć, w której toalecie czosnek sobie wali?
Kasia 2017-02-06 12:34
Witam.Jeździ ktoś może z Opatowka lub okolic?np Winiary?
Kasia 2017-02-06 13:44
Tzn czy jeździ ktoś z Opatowka do Correctu??.
Serdeczny 2017-02-06 20:16
Proszę dołączyć do grupy na fejsie "Transport Kalisz - Ostrów Correct" i tam wstawić zapytanie ja tak znalazłem szofera :)
1
Doradca zarządu ds. nieistotnych 2017-02-06 20:22
W męskiej :)
1
Kasia 2017-02-06 22:50
Dziękuję za info :)
2
pomocy 2017-02-10 18:37
A jak się nazywa ta czarnulka która wszystkim daje? Molosza? Milesza? Przypomnijcie mi proszę. Czysta jest? Trzeba w gumce czy moźna bez?
Jachu 2017-02-10 23:33
Nie pamientam jak ma na imię. Ja ją posuwał bez gumy.
Qwa 2017-02-13 18:45
Co to za parka się smykala za paleta ?
xx 2017-02-13 19:54
Masz na myśli parkę z cięcia pianki Paulinkę i Jakuba Sokoła?
Naoczny Swiadek 2017-02-13 22:21
Żaneta ma romans z jednym z mistrzów!!!!!! Najlepsze jest to że wszyscy to widzą ale każdy siedzi cicho... Istna "POSŁUSZNA" z serii filmu GRAYA!!!!
4
Qwa 2017-02-13 23:14
Tak dokładnie, co dalej nimi ? Pracują jeszcze?
Dd 2017-02-13 23:15
Kolejna ciągnie do wawrzyna?
ZA NASZYMI PLECAMI 2017-02-14 00:22
Uwaga uwaga!!!!!! Nowe zasady odnośnie premi!!!! Zapytajcie liderów niech się dowiedzą bo zapewne sami są w niewiedzy!!!! Jeżeli będziecie wychodzić wcześniej z pracy np po 6 godz a następne 2 h są bez pokrycia.... Nie dostajecie premi za OE. Limit to 16 godzin w miesiącu. Po czym zabierają premie. Teraz pytanie mam do mistrzów!!!! Nie ma pracy kazecie nam wychodzić, nie płacicie postojowego. To jak mamy się przed tym kurrwa bronić. Czyli jak wezmę dwa bezpłatne.... To po ptokach
3
xx 2017-02-14 15:44
Ona podobno na zwolnieniu lekarskim po głębokiej penetracji,zaś on na innej maszynie o ile jeszcze tam robi.
No name 2017-02-14 16:55
Patrzcie na siebie.P bardzo ładna dziewczyna to pewnie zazdrościcie.
Qwa 2017-02-14 21:02
Nie ma czego zazdrościć chyba tylko głupoty. Swoją drogą mogliby zapodac ten film
xxx 2017-02-14 21:16
Tak się składa że ją znam bo miałem okazje na produkcji sprężyn z nią pracować,jeśli patrzysz tylko na wygląd to możesz startować ,natomiast jeśli patrzysz na charakter to po dwóch minutach rozmowy z Nią stwierdziłem że Ona ma 15 lat max
Pracownik M1 2017-02-14 23:50
Było zebranie z manager BABULA. O godz 12:00 do 13. Ma pretensje ze wszyscy przechodzą AUDYT.!!! "Jakim prawem skoro idę i widzę niezgodności!!! A praktycznie 100% pracowników go przechodzi, stwierdzam że iż wy liderzy jesteście do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jesteście konsekwencji!!! " uwaga szczególnie do pomocników lidera gdy chodź 5 cm wyjdzie np skrzynia z pokrowcami za pole okładcze,lider zabierze wam premie... Gdyż zostali zastraszeni na tym zebraniu... " mistrzowie będą to korygować - sprawdzać i konsekwencje będą ponosić liderzy jeżeli nie wyciągną odpowiednich wniosków wobec pracownika. Panie Adamie. Masz pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wymagania jak byśmy zarabiali 5tys na miesiąc!!!! A tym czasem mamy połowę z tego przy dobrym zapierdzielaniu... Wymagania coraz to większe a pieniądze stoją w miejscu i na każdym kroku patrzcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowieka. Nowe zasady odnośnie frekwencji 90 % by zaliczyć premie, 1 dzień na l4 tez zabieranie kiedyś tego nie było. A niedługo będziemy przepuszczają przez bramki jak bydło!!! Istne rodeo!!!! Adaś kiedyś pracowałeś na produkcji mam nadzieje ze spojzysz prawdzie w oczy gdyż wiesz jaj jest nam ciężko... A ty podkladasz nam kłody pod nogi
Pozdrawiam, jak możesz normalnie spac
6
Sembler 2017-02-15 00:12
Szufla i lider Waszak tez ponoć coś mają ze sobą;) ku sobie. Zresztą nie jego pierwsza nie ostatnia heh.
No name 2017-02-15 15:29
Nie znam.Ale pisanie po nazwiskach to trochę nieelegancko.Każdy był kiedyś młody ...
Zaciekawiony 2017-02-15 17:36
Jestem zaciekawiony tym incydentem? O co chodzi z tą parką co figlowali za paletami?xd Ta akcja na nocnej zmianie była czy jak..kiedy to było?
ja 2017-02-15 18:12
jak wygladaja zarobki na lateksie?
lateks 2017-02-15 18:16
2200-2300 zalezy ile godz
m1 2017-02-15 18:21
skad niby takie info??????????
pracownica 2017-02-15 18:35
nie w tej firmie :)))) pozdro
operator 2017-02-15 18:36
Co ta za akcja na jakim to dziale było niby? :D hahah
Infocorrect 2017-02-16 17:08
Dziś mamy czwartek, 16 luty piękny słoneczny dzień. Wiosna za oknem coraz bardziej się urzeczywistnia, w naszych sercach także a i w correkcie ludzie jakby mniej załamani ogólnie zła sytuacja w firmie. Nawet na belce od rana wszyscy w miarę trzeźwi, co więcej gruby dziś w wyjątkowo dobrym humorze. Nawet bałagan na dziale sof zwany już nawet przez kierownictwo
potocznie " Burd..em" nie wyprowadził grubego z równowagi, pozabiera tam może jakieś premie, ale kto by się tym przejmował, kiedy za oknem tak pięknie. Można pojechać na ryby albo na grzyby. Tymczasem na cięciu pianki społeczeństwo jakby odpuściło pracę, zupełnie nie przejmując się tzw OE, oddają się czynnościom seksualnym między paletami. Jak wieść correktu niesie, coniektórzy mają układ z wózkowymi, którzy to w zamian za flaszkę polskiej czystej wódki ustawiają wysoko napakowane palety w dogodnych miejscach, zasłaniając widok osobom postronnym i robiac dogodne miejsce w celu zaspokajania potrzeb seksualnych, które to społeczeństwo correktu ma przeogromne. Na dziale rozladunku znów powiało chłodem i to nie dlatego, że ktoś otwarł rampe, ale dlatego że pracy coraz więcej a chętnych na
12 stki brakkkk. Na dziale sprężyn rusyfikacja na całego. To widać, słychać a i niektórzy uważają, że także czuć. Jak nieoficjalnie dowiedział się nasz kolega redakcyjny, kierownictwo Correctu ma w planach zamontowanie szyldu firmowego pisanego cyrylicą, tak aby obywatele Ukrainy wreszcie dowiedzieli się, gdzie pracują.
12
wiesiek 2017-02-16 20:03
juz strasza ze na Twoje miejsce jest 5 Ukraincow. Codziennie nowy zaciag oprowadzany z tlumaczem. Jeszcze sie na nich przejada i to grubo
1
Ogier 2017-02-16 20:15
Ach jak miło, jak wesoło, karuzela pędzi w koło.
A chłopaki zasuwaja, co popadnie to zcinają.
Więc uważaj bracie już, bardzo ostry jest ten nóż.
( heh tak mi się zwarło po kolejnej 12 stce :P, ale nie dzwońcie jeszcze po kaftan :p)
4
Ogier 2017-02-17 17:01
Ach jak pszyjemnie przechadzac się wśrót hal,
Gruby znów grasuje i idzie sobie w dal.
Ach jak przyjemnie do Ziemi schylić znów,
I znowu pękły portki, i widać brzydki róf.
( zdolny jestem, co nie
1
Jamesbond 2017-02-17 17:12
Czosnek, ty stary grzybie, nie mecz już tego kunia, bo ci odpadnie wkoncu. Za robotę się weź a nie w kiblu godzinę siedzisz hehehe
1
pracownik 2017-02-17 19:33
nie rozumiem tych waszych uwag. Wydaje mi sie ze to pisze ciagle ta sama osoba.
nie odstraszajcie przyszlych pracownikow. Praca nie jest zla. atmosfera ok i tymbardziej zarobki sa naprawde dobre.
1
Tomek 2017-02-18 10:25
No i wesoło jest, cały czas coś się dzieje, to jakaś parka się bzyka między paletami, to jakiś lider sobie wali, gdzie indziej są takie jaja ?
Koleżanka z pianki 2017-02-18 16:44
A gdzie indziej można znaleźć kretynów, którzy na stronie o pracodawcy zrobili sobie forum o kolegach z pracy.?
Zrobił sobie dobrze w łazience, jakaś parka się bzykała na paletach, a Wy zamiast się ekscytować tak ich życiem weźcie się za klejenie tej pianki, bo za to Wam płacą, a nie jak stare baby żyjecie czyimś życiem.
4
M3 2017-02-18 21:38
Masz rację więcej niż połowa wpisów jest do du.. . Ja pracuję już kilka lat i jest dużo rzeczy które mnie wkurzają. Głównie kadra zarządzająca, która jest oderwana od rzeczywistości! Noszą się jakby byli kimś lepszym, a są takimi samymi pracownikami najemnymi jak my (tu na dole), tylko że wyżej. Mam nadzieję że "pożądany pracodawca" przetasuje ich trochę. Na COMie już się zaczęło.
3
Pracownica 2017-02-19 02:35
Liderka żanetka ma nowego pupilka z produkcji sprezyn. Ponoć razem jezdzą do pracy . Trzeba chlopaka ostrzec by dal sobie jak najszybciej ograniczyl z nia kontakt. w sumie nie bede okłamywać podoba mi sie ten brunecik i szkoda go dla takiego babska.
robotnik 2017-02-19 08:27
Ten program'pożądany pracodawca' to jak chyba wszystkim wiadomo okazał się totalną porażką i niewypałem,wszyscy to wiedza poza Paniami w kadrach i poza właścicielem,no ale cóż mogą zawdzięczać to wszystko swoim pseudo managerom,mistrzom którzy notoryczny mobbing stosują wobec ludzi,powinni teraz zapłacić za to z własnej kieszeni.
1
Karol 2017-02-19 11:24
Pracowałem 6 lat temu na dziale cięcie i klejenie pianki . Odszedłem po tym jak dostałem pierwszą wypłatę
1400zł. To był śmiech na sali. Był tam taki lider, na którego mówili lolek , strasznie tępy człowiek. Nie miał o niczym pojęcia ale dobrze kablował do brygadzisty .
Co do pracowników to było tam kilku takich jak ja , którzy niewiele robili sobie z akordu i całego tego chorego systemu . Ale byli też tacy , którzy pracowali po 12 h przez 7 dni w tygodniu i mówili , że zarobili 2600 zł . Jedyne co mi się w tej pracy podobało to dziewczyna siedząca przy biurku brygadzisty .
Coś się przez te lata zmieniło ?
Nie ma takiego nicka 2017-02-19 14:45
Nic się w sumie zmieniło.Możesz pracować ,latać biegiem cały miesiąc,by 2 dni przed końcem miesiąca zrobili ci express bandit i zabiorą premię za coś co nie wpływu na produkcję.Odliczając dojazdy i to ile godzin tam się pracuje,to wcale wypłaty nie są takie bogate.Możesz chodzić na 12-tki nie mając życia,potem w końcu odmówisz i będziesz najgorszym i pójdziesz do domu bez premii.Cudów nie ma.Stąd rotacja i zaciąg żołnierzy ze wschodu.
1
misiek 2017-02-19 18:41
nie ma już tej dziewczyny;)
x 2017-02-19 19:10
Wiecie jak wygląda spotkanie z takim gościem co kiedyś firma nam zafundowała?gość był od spraw poprawy wizerunku firmy,otóż odp jest prosta idziesz na to spotkanie i jakiś dupek który nie ma pojęcia co w tej firmie się dzieję tylko interesuję go to aby swoje odwalić i kasę skasować wmawia ludziom na tym spotkaniu że to Nas ludzi jest wina że firma ma taką a nie inną opinie na mieście wśród ludzi,że to my wszystkiemu jesteśmy winni,że to przez nas ludzi chętnych do pracy nie mają itd,a kadra zarządzająca typu mistrz,lider,manager to same ideały i nieważne ze mobbing stosują.
Zostaw swoją opinię o CORRECT SP ZOO - Ociąż
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT SP ZOO