logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Mariusz 2016-11-25 07:01
W miesięcznym abonamencie klient otrzymuje pełen pakiet usług i konsultacje z nimi bez limitu. W innych firmach za godzinną konsultacę płaci się od kilkudziesięciu GBP za godzinę, to mi sie podoba, że nie ma żadnych gwiazdek ani niedomówień.
4
Lubska 2016-11-25 15:10
Wybrałam Drozd.biz do założenia swojej firmy LTD. Biurokracja księgowo-podatkowa w Polsce oraz szereg utrudnień i obowiązków nakładanych na przedsiębiorców powodował, że zamiast zajmować się swoją firmą, angażowałam się w nieefektywne, kosztowne i czasochłonne procesy prawne i księgowe. Dzięki Drozdowi oszczędzam kupe czasu.
4
Marcino 2016-11-26 20:32
Jestem pod pozytywnym wrażeniem rozwoju firmy Pana Sebastiana Drozd. Regularnie wprowadza nowe rozwiązania i ulepszenia. Chylę czoła!
4
Mirek 2016-11-28 12:55
Witam, jestem Klientem Pana Drozda. Współpraca przebiega jak narazie bardzo dobrze. tak trzymać!
4
Wasyl 2016-11-28 13:11
Ja mam swoja firme w firmie Drozd.biz i nie mam na co narzekać. Wszystkie dokumenty mam dostarczone na czas. Państwo w obsłudze klienta są bardzo mili. Wszystko w jak najlepszym porządku.
6
prezydenT 2016-12-05 11:13
jak obiecali tak zrobili. A1 dostałem po 3 miesiącach a prawdopodobieństwo było prawie zerowe. Panie w biurze bardzo miłe i chętne do pomocy. wylot przebiegł zgodnie z planem. obsługa na miejscu w Londynie też super. WSYZSTKO PIĘKNIE!
4
Fibek_78 2016-12-12 09:37
nie wierzyłem w sens zakładania takiej firmy tam w UK, ale faktycznie do tej pory się to sprawdza. Oszczędność na tym wszystkim jest bardzo widoczna. Wsparcie merytoryczne od pana Sebastiana jak i techniczne od jego drużyny. NIN juz przyszedł więc możemy działać dalej. Na prawdę bardzo owocna współpraca.
5
Anonimowy 2017-01-12 13:55
Nie rozumiem negatywnych komentarzy Pana Rejmana. Widać, że 80% komentarzy tutaj należy właśnie do niego. Pytanie tylko czy Panu się tak nudzi czy ma Pan jakieś inne problemy ze sobą.
Z firmą Pana Drozd jestem od ponad roku i tylko dzięki niemu rozwinąłem działalność na tak wysoki poziom. Co do obsługi spółki pod względem księgowym to nie mam żadnych zastrzeżeń. O co bym nie spytał, zawsze dostanę wyczerpującą odpowiedź. Zawsze dostaje wszystko w terminie. Mam do wszystkiego dostęp i wszystko mogę kontrolować sam. Tylko pamietajcie, jak zakładasz spółkę Ltd trzeba mieć też o niej pojęcie. Certyfikat rezydencji i a1 to w moim przypadku była konieczność, najpierw się dowiedz co trzeba mieć żeby je dostać na 100%. Tylko nie płacz potem, że nie dostałeś, bo z góry założyłes że wystarczy podpisać jakiś świstek. Wiedza w tej kwestii to podstawa.
3
Wieloletni Klient 2017-01-12 16:46
Moje zadowolenie wynika z profesjonalizmu jaki zastałam w firmie Pana Sebastiana.
Wspaniale podejście, super wiedza i rzetelność. Życzę każdemu takiego ksiegowego, bo nawet w Polsce jak ze świeczką...
3
Aneta 2017-01-24 08:08
Mam A1! Trochę czekałam ale w końcu jest i przyszło długo wyczekiwane przeze mnie A1. Koniec z ZUSem! nikt już nie będzie ze mnie zdzierał moich ciężko zarobionych pieniędzy! Dziękuje wam Drozd.biz!
2
Uszczęśliwiony 2017-01-30 10:23
Szukałem oszczędności na ZUSie i podatkach. Udało się! Teraz już nie musze się przejmować ani ZUSem ani skarbówką. Firma Pana Drozd pokazała mi jak oszczędzać i jak wypracować sobie lepszą emeryturę. pomogli we wszystkim i mogę się w każdym momencie z nimi skonsultować! Dzięki wielkie!
2
nowy 2017-02-06 09:36
Rozpocząłem pracę kilkanaście tygodni temu. Szefowie to ludzie na poziomie. Współpracownicy pomogli mi się wdrożyć w ich pracę i w system funkcjonowania biura. Dzięki nim wszystko stało się proste i jasne. Współpraca układa się wzorowo.
3
Była Klientka 2017-02-09 20:55
Ja mam to samo, ZUS zaczyna pytać o zaległe składki i złożenie wyjaśnień!!! Odradzam współpracy lub dokładne przemyślenie swojej decyzji.
10
Tomi 2017-02-14 08:20
Wszystko przebiega zgodnie z zapowiedziami P Drozd. Wniosek o A1 złożony . Wylot do Uk po NIN i założenie konta w banku załatwione łatwo i szybko. rezydent czekający na nas w UK miły i sympatyczny, ale przede wszystkim bardzo pomocny. Wszystko idzie zgodnie z planem!
2
Igor_23 2017-02-20 10:27
Spółkę założyłem i jestem bardzo zadowolony nie mam żadnej działalności w Polsce . Firma szybko i sprawnie założyła mi ubezpieczenie S7, karte EHIC też już otrzymałem!
2
Kinga 2017-02-27 13:41
Nareszcie!! już ponad pół roku czekałam na tą A1... w końcu się udało! Jest! Mam! Dostałam! Dzieki firmie pana Drozd i jego pracownikom, nie bede musiała płacić tego ZUSu... super!
2
Święty MIKOŁAJ 2017-02-28 09:15
@Barbara - 2015-09-21 13:10:43
" Barbara 2015-09-21 13:10:43 Mam kłopot z rozwiazaniem sprawy w ZUS. DROZD brał pieniądze i teraz pomóc nie chce, może ale za kasę!!!
Im płaciłam, a teraz będę musiała spłacić w ZUS!!!!!!!!!!!!!!!!
8
Marta - interessato 2017-03-01 20:11
Witam, czy mozna juz aplikowac do panstwa wloskiego oddzialu? czy zapewniacie panstwo prace na miejscu we Wloszech, we wloskiej siedzibie?
6
Kaczor_1975 2017-03-06 13:02
Pracownicy dobrze wyszkoleni, wiedzą o czym mówią. Człowiek zawsze się wszystkiego dowie. Teraz tylko A1 i wszystko powinni być na prawdę dobrze!
3
byly pracownik 2017-03-06 19:34
Nie polecam pracy w tej firmie i uczciwie powiem ze na poczatku wszystko wyglada pieknie i jak w bajce. Potem dostajesz "wiadro pomyj" na glowe, jestes zawalony praca i chcesz jak najszybciej uciekac.
7
Alicja 2017-03-09 15:50
Prezes Intermedio Sebastian Drozd udzielił nam wywiadu :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,886934,wywiad-sebastian-drozd Kto się już zapoznał?
2
Krzysiu 2017-03-13 20:02
Jako były pracownik chętnie zglosze sie jako osoba pokrzywdzona i zeznam przeciwko panu Sebastianu Drozdu
6
Piotr 2017-03-13 20:24
Zapraszam wszystkich poszkodowanych pracowników do zeznawania w komisariacie Szczecin nad Odrą lub w Prokuraturze.
4
Zachwycona74 2017-03-13 20:32
Wykupilam u Pana Sebastiana usluge wnioskowania o druk A1. Po 2 latach oczekiwania Pan Sebastian osobiscie zadzwonil do HMRC z zapytaniem, jak przebiegaja postepy w rozpatrzeniu wniosku. Okazalo sie, ze Wlk.Brytania nie moze wydac mi druku A1, poniewaz nie wykonuje dzialalnosci na terenie Zjednoczonego Krolestwa. Na taka pomoc ze strony Intermedio czekałam, dziekuje!
5
Krzysiu 2017-03-14 09:17
PANIE PIOTRZE KAWA BYLA CIEPLA ALE I TAK MA PAN RACJE. NIE WARTO
5
Guru 2017-03-14 09:33
Pani Alicjo, od kiedy w jednoosobowych działalnościach gospodarczych wyłaniany jest prezes? :D Ale mnie pani rozbawila :D :D :D :D
7
rAczek11 2017-03-14 11:10
Pełen profesjonalizm ze strony firmy Drozd.biz. Wykonują wszystkie zlecone im zadania. nie trzeba się przypominać. Świetna i szybka obsługa spółki jak i mnie jako osoby zatrudnionej. Zawsze można liczyć na pomoc zespołu z biura. Swietnie!
3
Klientka 2017-03-14 19:35
Nie mozna się do hikogo w firmie dodzwonić !!!!!!!!! Za co place???? Mam dosyć. Obiecujecie pozytywne załatwienia sprawy a nawet nie umiecie odebrac. Czy ktos pracuje w tej piwnicy?????
6
Dorota 2017-03-14 19:36
Zapoznałam sie z wywiadem, owszem, szef pyta o samopoczucie... ale nie czeka na odpowiedź. pewnie kawka juz gotowa i nie ma czasu
4
Żizabel 2017-03-14 19:39
Nieprofesjonalna obsługa, niedouczona kadra, moim wnioskiem zajmuje się już czwarta osoba w ciagu pol roku. Dlaczego ludzie ciagle stamtąd odchodzą?
6
Tomek 2017-03-14 19:40
Prosze o informacje, kto pracuje w tej chwili, a ktore stanowiska sa wolne. Na stronie drozd.biz pod zakladka kim-jestesmy widnieja zdjecia na chybil-trafil sciagniete z google images. Kogo w tej firmie szukacie?
6
Hehe 2017-03-14 19:42
Frajerów Tomku.
5
Milena 2017-03-14 19:47
Drozd.biz to nie firma, to marka!! Niedouki
4
Dejwid 2017-03-14 19:50
Czy trip maker organizuje wycieczki na Bali? Jestem chentny
3
Pyza 2017-03-15 21:03
Radze się zapoznać ze znaczeniem firma oraz znaczeniem marka!!! Bo ani to firma ani to marka żadna NIEDOUKU!!!
4
Milena 2017-03-15 21:26
"Firma Intermedio – właściciel marki Drozd.biz została powołana do życia przez Sebastiana Drozd w 2005 roku i od tego czasu regularnie rozszerza swoja ofertę, aby w pełni zaspokajać oczekiwania swoich klientów pod kątem prawnym i biznesowym. W tym celu firma Intermedio nawiązała współpracę z angielskimi podmiotami, jak firma Trip Maker LTD, Network Building LTD i innymi gwarantując ciągłość świadczonych usług."

Pozdrawiam hejterow!
4
Zachwycona74 2017-03-16 16:11
o ile mi wiadomo, nie ma rzeczy, ktorej nie jest w stanie zrobic Sebastian Drozd
4
Człowiek legenda 2017-03-16 16:16
To nasz szczeciński Chuck Norris!
Pozdrowionka, wspaniałości i piękności dnia!
5
Pani Mileno 2017-03-16 16:20
Proszę nie mylić wolności słowa z "hejtem".
Hejt jest raczej działaniem, które ma obrazić i upokorzyć konkretną osobę. Konstruktywna krytyka (od której firma ucieka i się jej pozbywa, usuwając nieprzychylne, ZGODNE Z REGULAMINEM komentarze), wyrażenie własnej - nawet negatywnej - opinii, to wolność słowa zagwarantowana w konstytucji.
Stosuje Pani błąd logiczny, którym jest sofizmat rozszerzenia, a który to błąd jest powszechnie stosowanym zabiegiem manipulacyjnym w tej firmie. Dodatkowo stosując atak ad personam, nie ułatwia sobie Pani, ani nie ułatwiacie sobie Państwo rozwiązania problemu. Proszę odnieść się rzeczowo do zarzutów, które tutaj padły zarówno w kierunku firmy (w kontekście całościowym) jak i jej właściciela (szefa).
A teraz krótka lekcja pijarowa (oraz życiowa): Jeżeli zostałem o coś osądzony, to powinienem wykazać się pokorą i przemyśleć swoje zachowanie, nie szukając winnych dookoła. Jeżeli jedna osoba zwraca uwagę na niestosowne zachowanie, owszem można uznać to za brak reguły. Ale jeśli jest to kilkanaście osób, to pojawia się pojęcie problemu. Problem należy przeanalizować i odnieść się do niego, wykazać skruchę i przeprosić za wszelkie zło i przykrości jakie się ludziom wyrządziło, podziękować za zwrócenie uwagi na aspekt, który może w przyszłości uratować firmie wizerunkowy "tyłek" a także wdrożyć strategię, która w przyszłości pozwoli uniknąć podobnych zdarzeń.
Proszę, dziękuję, przepraszam. Proste prawda?
Może firma w końcu spojrzy prawdzie w oczy, schyli głowę i powie: Przepraszamy, nawaliliśmy!
W stosunku do byłych pracowników i klientów. To jest naprawdę aż takie trudne?

Polecam także zapoznanie się z pojęciem efektu śnieżnej kuli.
7
Beata 2017-03-16 16:42
szkoda, ze za pieniadze zaoszczedzone w wyniku optymalizacji ZUS (oraz wynagrodzen pracownikow) nie mozna kupic sobie mozgu. Slownik tu duzo nie pomoze
7
Szlachcianka 2017-03-16 16:52
Z pustego to i Salomon nie naleje, pani Beato...
6
Niezadowolony 2017-03-16 20:47
Jak widać coraz więcej osób niezadowolonych!!! Może teraz portal goworka zaprzestanie usuwać negatywne opinie i zapozna się dogłębnie z tymi lada pozytywnymi. A Pan Drozd niech w końcu zacznie odpowiadać za swoje czyny!!!
5
Rozczarowany 2017-03-16 20:50
Niech otworzy parasolkę w od.....ie

Pozdrawiam
5
Arek 2017-03-16 23:24
Rotacja taka, ze szef powinien zastanowić się nad tym, co robi nie tak, skoro mu ludzie masowo uciekają. Właściciel firmy pojęcia nie ma co sprzedaje, zawsze przekierowuje rozmowę do "kompetentnego" pracownika.
Kto to widział, by właściciel firmy nie miał wiedzy i posiłkował się pracownikami, którzy co kilka tygodni się zmieniają? Ludzie piszą, ze chyla czoła przed panem Drozdem, a ja pytam - panie Drozd, jak pan to robi, ze tyle lat siedzi w tej branży i nadal ma wiedzę na poziomie przedszkolaka? Ja rozumiem, ze Pan jesteś od wciskania, a jak już wyciśniesz to w nosie masz obsługę posprzedażowa, ale zlituj się pan - toz to wstyd stać w miejscu, a robić z maleńkiej jednoosobowej działalności korporacje, a z siebie prezesa. Masz pan jakiś kompleks ?
8
Marianna 2017-03-27 12:56
Pan Sebastian zawsze doradza mi znakomicie. czasami jak trzeba rozmawiamy nawet godzinę. Jestem zadowolona z usług i fachowej wiedzy doradczej
3
Luiza 2017-03-27 13:57
Szybko i merytorycznie, to cenię! Właściwe pomimo poszukiwań na rynku i rozmów telefonicznych nie znalazłam bardziej kompetentnych księgowych.
Marian 2017-03-27 17:48
To czemu wniosek w Prokuraturze i przesłuchania na Policji w sprawie Pana Drozda??? I skąd te wszystkie negatywne wpisy nie bądźmy naiwni!!!
3
PanKracy 2017-03-28 08:47
Polecam!
Alicja 2017-03-28 09:32
@PanKracy, pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd?
Sand^^ 2017-03-28 15:04
Wspaniała działalność prowadząca spółki LTD dla polskich klientów. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Szkoda tylko że te urzędy brytyjskie działają jak działają...
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd