logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Pani Mileno 2017-03-16 16:20
Proszę nie mylić wolności słowa z "hejtem".
Hejt jest raczej działaniem, które ma obrazić i upokorzyć konkretną osobę. Konstruktywna krytyka (od której firma ucieka i się jej pozbywa, usuwając nieprzychylne, ZGODNE Z REGULAMINEM komentarze), wyrażenie własnej - nawet negatywnej - opinii, to wolność słowa zagwarantowana w konstytucji.
Stosuje Pani błąd logiczny, którym jest sofizmat rozszerzenia, a który to błąd jest powszechnie stosowanym zabiegiem manipulacyjnym w tej firmie. Dodatkowo stosując atak ad personam, nie ułatwia sobie Pani, ani nie ułatwiacie sobie Państwo rozwiązania problemu. Proszę odnieść się rzeczowo do zarzutów, które tutaj padły zarówno w kierunku firmy (w kontekście całościowym) jak i jej właściciela (szefa).
A teraz krótka lekcja pijarowa (oraz życiowa): Jeżeli zostałem o coś osądzony, to powinienem wykazać się pokorą i przemyśleć swoje zachowanie, nie szukając winnych dookoła. Jeżeli jedna osoba zwraca uwagę na niestosowne zachowanie, owszem można uznać to za brak reguły. Ale jeśli jest to kilkanaście osób, to pojawia się pojęcie problemu. Problem należy przeanalizować i odnieść się do niego, wykazać skruchę i przeprosić za wszelkie zło i przykrości jakie się ludziom wyrządziło, podziękować za zwrócenie uwagi na aspekt, który może w przyszłości uratować firmie wizerunkowy "tyłek" a także wdrożyć strategię, która w przyszłości pozwoli uniknąć podobnych zdarzeń.
Proszę, dziękuję, przepraszam. Proste prawda?
Może firma w końcu spojrzy prawdzie w oczy, schyli głowę i powie: Przepraszamy, nawaliliśmy!
W stosunku do byłych pracowników i klientów. To jest naprawdę aż takie trudne?

Polecam także zapoznanie się z pojęciem efektu śnieżnej kuli.
10
Beata 2017-03-16 16:42
szkoda, ze za pieniadze zaoszczedzone w wyniku optymalizacji ZUS (oraz wynagrodzen pracownikow) nie mozna kupic sobie mozgu. Slownik tu duzo nie pomoze
10
Szlachcianka 2017-03-16 16:52
Z pustego to i Salomon nie naleje, pani Beato...
8
Niezadowolony 2017-03-16 20:47
Jak widać coraz więcej osób niezadowolonych!!! Może teraz portal goworka zaprzestanie usuwać negatywne opinie i zapozna się dogłębnie z tymi lada pozytywnymi. A Pan Drozd niech w końcu zacznie odpowiadać za swoje czyny!!!
9
Rozczarowany 2017-03-16 20:50
Niech otworzy parasolkę w od.....ie

Pozdrawiam
8
Arek 2017-03-16 23:24
Rotacja taka, ze szef powinien zastanowić się nad tym, co robi nie tak, skoro mu ludzie masowo uciekają. Właściciel firmy pojęcia nie ma co sprzedaje, zawsze przekierowuje rozmowę do "kompetentnego" pracownika.
Kto to widział, by właściciel firmy nie miał wiedzy i posiłkował się pracownikami, którzy co kilka tygodni się zmieniają? Ludzie piszą, ze chyla czoła przed panem Drozdem, a ja pytam - panie Drozd, jak pan to robi, ze tyle lat siedzi w tej branży i nadal ma wiedzę na poziomie przedszkolaka? Ja rozumiem, ze Pan jesteś od wciskania, a jak już wyciśniesz to w nosie masz obsługę posprzedażowa, ale zlituj się pan - toz to wstyd stać w miejscu, a robić z maleńkiej jednoosobowej działalności korporacje, a z siebie prezesa. Masz pan jakiś kompleks ?
12
Marianna 2017-03-27 12:56
Pan Sebastian zawsze doradza mi znakomicie. czasami jak trzeba rozmawiamy nawet godzinę. Jestem zadowolona z usług i fachowej wiedzy doradczej
4
Luiza 2017-03-27 13:57
Szybko i merytorycznie, to cenię! Właściwe pomimo poszukiwań na rynku i rozmów telefonicznych nie znalazłam bardziej kompetentnych księgowych.
3
Marian 2017-03-27 17:48
To czemu wniosek w Prokuraturze i przesłuchania na Policji w sprawie Pana Drozda??? I skąd te wszystkie negatywne wpisy nie bądźmy naiwni!!!
5
PanKracy 2017-03-28 08:47
Polecam!
3
Alicja 2017-03-28 09:32
@PanKracy, pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd?
Sand^^ 2017-03-28 15:04
Wspaniała działalność prowadząca spółki LTD dla polskich klientów. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Szkoda tylko że te urzędy brytyjskie działają jak działają...
3
Bianka 2017-03-29 23:56
Krótko i na temat, świetni fachowcy!
zawsze pomocni, w innych firmach zawsze płaciłam za konsultację. Tutaj mam bez limitu.
2
Antoni 2017-03-30 08:20
Dobra współpraca. Jak na swój wachlarz usług są najtańsi i najlepsi na rynku. konsultacje bez limitu. obsługa księgowa taka jakiej oczekiwałem. Brawo!
2
Alicja 2017-03-30 10:17
A jak wygląda praca w powyższej firmie? W tym temacie pojawią się jakieś opinie?
PanKracy 2017-03-30 11:02
Tak i jestem bardzo zadowolony. Jasne cele, ciekawy zespół, pole do własnej inicjatywny i perspektywa rozwoju.
Zawsze znajdą się malkontenci albo niezadowolony klient, który sam sobie narobi problemów i szuka winnych.
Najważniejsze jest to czy ktoś chce faktycznie pracować, pan Sebastian to człowiek bardzo serdeczny nie tylko w stosunku do klientów, ale również pracowników. Nie bardzo rozumiem skąd te hejty, że ktoś na kogoś tu pomyje wylewa - komuś widocznie zależy, żeby oczernić Pana Sebastiana. Moja współpraca z nim zaczęła się dobrze i równie dobrze rokuje.
Pozdrawiam!
3
Alicja 2017-03-30 11:19
@PanKracy, dobrze to słyszeć. Dziękuję za informację.
Alicja 2017-03-30 11:56
@Piotr Rejman Słonecznego dnia, jeżeli jakiś wpis został zarchiwizowany to musiał być on niezgodny z regulaminem GoWork.pl
2
74jugen 2017-04-01 11:49
Nie wiadomo do kogo się dodzwonić można i kto za co odpowiada, numery telefonów niezgodne z nazwiskami!!!! albo nikt nie odpowiada! zdjęcia też z internetu,to nie ejst profesjonalne a wpowadza w błąd!
8
ewek 2017-04-04 13:43
wyczerpująca konsultacja od Pana Sebastiana. Brexit już mi nie straszny i wam też nie powinien być. Szukacie dobrego rozwiązania biznesowego. pan Drozd wszystko wam powie i udzieli wyczerpujących informacji.
3
adaśko 2017-04-06 14:03
Jakość współpracy poprawia się z dnia na dzień. Wszystko dopilnowane. wykonane w czasie. chyba ktoś zaprowadził porządek i nowe wspaniałe zasady w biurze Pana Drozda. Kapitalnie!
2
MGG 2017-04-08 16:48
@74jugen Ja również jestem czasem zaskoczona tym kto tam pracuje, na maila odpowiadają mi różne osoby, zadzwonisz pod numer ze strony a tam sie okazuje, że tego pracownika już nie ma! o co chodzi? i to nie pierwszy raz, a chciałabym mieć pewną, rzetelną osobę z którą moge porozmawiać, a nie na chybił trafi kto dorwie telefon, zwłaszcza jeżeli chodzi o moje sprawy, mam nadzieję pomimo mojej całej sympatii, że Państwo to usprawnicie bo jest to mało profesjonalne. Pozdrawiam i życzę sukcesów
5
xspedycja 2017-04-24 15:28
Bardzo szybka i kompleksowa usługa ze strony biura. Sprawy są załatwiane od reki a na osoby tam pracujące zawsze mogę liczyc pomocną radą. Panie pracujące w obsłudze spółki bardzo kompetentne i zawsze udzielają potrzebnych informacji. Od niedawna z firmą wnioskujemy o brytyjskie prawo jazdy i jestem zaskoczony sprawnością i wiedza osób tam pracujących!
2
Super!!! 2017-05-11 10:48
współpraca zapowiada się bardzo dobrze. przeniosłem moją spółkę z firmy, która narobiła mi masę długów. Pan Drozd sprawił, że większość zaległości została już nadrobiona. Naprawde polecam!!!
2
Alicja 2017-05-17 11:01
@Były Pracownik piszesz, że w Intermedio Sebastian Drozd panuje duża rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja panuje w całej firmie, czy w konkretnych działach/stanowiskach?
Kaja 2017-05-19 17:30
Witam. Na stronie firmy Pana Drozda znalazłem kilka ofert pracy. Czy ktoś wie jak kształtują się zarobki w tej firmie? Ile zarabia człowiek po okresie próbnym?
2
Nikola 2017-05-19 20:39
Czyli jak rozumiem Pan Drozd dopiero po dwóch latach swojej bezczynności zadzwonił w sprawie tego druku?
A więc skąd ten zachwyt???
4
Mam taką spółkę 2017-05-21 11:54
Zgodnie z prawem można założyć jednoosobową spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością i wtedy prezes jest wyłaniany ;-)
Ewa 2017-05-21 11:59
Kurtuazja nakazuje aby zapytać o samopoczucie. Nie oznacza to, że będziemy opowiadać drugiej osobie o swoich bolączkach i chorobach.
Często spotykając znajomego pytamy: "co słychać?" - nie oczekujemy jednak na odpowiedź.
2
Kaja 2017-05-21 12:49
Na okresie próbnym 1700 na rękę (najniższa krajowa) to mogę przełknąć bo przecież potencjalny pracodawca nie wie z kim się wiąże. Lecz po okresie próbnym 2400 na rękę to przesada za pracę z takimi wymaganiami. Czytałam tam o różnego rodzaju premiach lecz gdy chciałabym wziąć kredyt na zakup mieszkania to do zdolności kredytowej ruchoma premia może nie być brana pod uwagę.
Ciekawe jak się kształtuje w takim razie wynagrodzenie jeślibym w ramach stosunku pracy miała jakiś czas pracować w Anglii. Samo wynajęcie najmniejszego mieszkania to fortuna ;-(
A gdzie do tego utrzymanie nawet na skromnym poziomie.
2
Memfis 2017-05-21 13:28
Dokladnie. Ale pracowalabys w Sz-n a nie w UK. Poza tym p. S. Drozd zachecal zeby jednak zdecydowac sie na warunki brytyjskie bo wyzsza emerytura etc. (czyt. zeby nie placic skladek w PL, zapytalam o ubezp. zdrowotne to powiedzial ze placa tylko symbolicznie do ZUS a reszta to ponoc opieka prywatna), szczerze? to juz lepiej wyjechac do UK i tam pracowac. Poza tym na moje pytanie, czy bede musiala 2 razy sie rozliczac ze skarbowka polska i brytyjska nie potrafil mi udzelic odp. Aha i jeszcze jedno p. S. Drozd zapytal mnie ile godzin dzienne jestem w stanie jak to ujal "poswiecic" na prace, powiedzialam ze standardowo 8, i jaka forma zatrudnienia mnie interesuje - umowa o prace, to nastapila chwilowa cisza z czego wniosek ze jak przyjdzie co do czego to nie jest to pelen wymiar czasu. A wszelkiego rodzaju "premie" sa uzaleznione od tego jak bardzo bedziesz zaangazowana w prace. W domysle "nigdy dosyc wystarczajaco". Poprosil mnie tez zebym po weekendzie oddzwonila do niego czy sie decyduje czy nie. Jak dla mnie takie wirtualne firemki nie sa przekonujace,wystarczy dobrze popszperac w Internecie na temat tego Pana, moja kolezanka kiedys w cos podobnego wdepnela.
3
A. 2017-05-22 14:59
Pracowałam kiedyś w tej firmie, ale ze względu na studia nie mogłam poświęcić się dla pełnego etatu. Wynagrodzenie takie jak piszecie - ok. 1700 zl, potem po dwóch miesiącach stawka wzrasta. Praca po 8h/dzień czasami więcej jak chciałam lub załatwiałam zaległe sprawy, bo mnienie było w pracy. Premie uznaniowe chyba co kwartał albo co miesiąc dla najlepszych pracowników po okresie próbnym, premie na święta, na urodziny i na urlop - generalnie można niezłą sumę zgarnąć. Oczywiście zarobki są dużo większe gdy jesteś na umowie brytyjskiej. Firma załatwia ci ubezpieczenie prywatne, gdzie masz bardzo dobre warunki i dojście do lekarza bez kolejek. Nie wiem co masz na myśli pisząc "wirtualne firemki" skoro pracowałam w biurze fizycznie wraz z innymi osobami. Firma ma na prawdę niezłe warunki socjalne i prosperuje ogromną bazą wiedzy wraz ze sporym zapleczem podwykonawców. Wykonujesz swoje zadania i tyle, praca jak każda inna.
2
szukający zatrudnienia 2017-05-22 22:37
Panie Rejman
Proszę o informację, czy Pan działa jako osoba, która chce koniecznie wykosić konkurencję w postaci Pana Drozda.
Jeśli ma Pan firmę o podobnym profilu co Pan S. Drozd to proszę o informację czy nie potrzebuje Pan do współpracy informatyka, finansisty i ekonomisty?
Jeśli tak, to proszę o informację, ile jest Pan w stanie zapłacić osobom z wykształceniem w ramach rzetelnej umowy o pracę.
Chociaż uważam, że wykaszanie konkurencji przez niszczenie jej dobrego imienia to chwyt poniżej pasa.
Nie obawia się Pan, że Pan Drozd się zniecierpliwi i wystąpi przeciwko Panu z powództwem do sądu?
2
zainteresowany 2017-05-23 18:34
Zaproponował Pan aby osoby zainteresowane dzwoniły do Pana lub Pana adwokata.
Z Pana opisów wynika, że bardzo wiele osób do Pana dzwoni i mailuje w wiadomej sprawie.
Skoro Pan zaproponował do wyboru kontakt albo z Panem albo z Pana adwokatem to proszę o podanie numeru telefonu oraz imienia i nazwiska tego adwokata bo nie mogę znaleźć żadnego wpisu z tymi danymi.
Pozdrawiam
zainteresowany 2017-05-24 14:47
Z tym adwokatem to jakaś ściema. Owszem, istnieje i to nie jeden w Polsce ale wątpię żeby ten tajemniczy Pana adwokat był wyłącznie na Pana usługach bo prawdopodobnie by na chleb nie zarobił trzymając się tylko Pana osoby.
Każdy adwokat wykonuje wolny zawód i żeby zarobić zabiega o jak największą liczbę klientów.
pozdrawiam
Piotr. Nick "zainteresowany"
2
Memfis 2017-05-24 21:35
Zatrudniajac Cie wiedzieli ze studiujesz wiec moglas pracowac na pol etatu przez ten czas a po skonczonych studiach przejsc na caly etat. Skoro twierdzisz ze nie robili problemow gdy np. musialas cos zalatwic etc. Jesli rzeczywiscie jest tam tak super to dlaczego tam nie pracujesz? Poza tym wystarczy dobrze przeszukac Internet zeby dowiedziec sie tego i owego, obecna nazwa tej firmy jest juz ktoras z kolei. A i o p. Drozdzie tez nie brakuje "pozytywnych" opinii od "zadowowlonych/oszukanych" klientow.
1
A. 2017-05-25 16:22
Nie pracuje już, ponieważ mam studia dzienne, a praca jest jednak na pełen etat. Wcześniej zgłaszałam dyspozycje 3-4 razy w tygodniu po 8h i faktycznie tyle pracowałam przez pół roku. Niestety w tym semestrze mój plan zajęć jest taki, że mam zajęcia codziennie w środku dnia, więc mogłabym być dyspozycyjna przeważnie od 14-16 przez max 4 godziny - przecież muszę coś jeść. W firmie atmosfera jest bardzo przyjazna i rodzinna, za to miło wspominam pracę w tej firmie. Wrócić pewnie już nie wróce, bo chce iść w kierunku studiów, a ta opcja była przejściowa na max 2 lata. Pracując w firmie przez te pół roku to jedyny niezadowolony klient, to pan który spamuje na goworku, czyli profilu dla potencjalnych pracodawców - serio. Wszystkie sprawy sporne są załatwiane automatycznie i zawsze na korzyść klienta, ponieważ pracownicy bardzo cenili sobie komfort pracy. Nie było sytuacji, z którą nikt nie potrafił sobie poradzić, a jak był jakiś problem, to zawsze albo szef albo manager wskazywał drogę.
1
Controlling Philips Lightning Poland 2017-05-25 19:37
Wieść gminna niesie, że w firmie pojawił się nowy pracownik, który jest żywą legendą jeśli chodzi o finanse dużych przedsiębiorstw i rynki finansowe (kilka razy prowadził szkolenia dla takich domów maklerskich jak BOŚ i PKO i podobno maczał palce w przygotowywaniu tej dużej inwestycji na Zakładach w Policach), więc pewnie pan Drozd za jakiś czas wprowadzi nowe usługi. Widać firma nie tylko ma się dobrze, ale się rozwija, bo gość pewnie zaśpiewał fortunę za swój czas i bez powodu by go nie zatrudniał.
3
Alicja 2017-05-26 10:26
@Były Pracownik według Ciebie Intermedio Sebastian Drozd nie traktuje swoich pracowników z odpowiednim szacunkiem. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób przejawia się ten brak poszanowania? Spotkały Cie jakieś nieprzyjemności ze strony firmy?
Memfis 2017-05-26 11:25
Prawda stara jak swiat: "ilu ludzie tyle opinii" :-) Co do negatywnych opinii to przeczesalam Internet i znalazlam negatywne opinie nie tylko na gowork i nie mowie tu tylko o wpisach p. Piotra Rejmana, bo fakt i tam jest jego "kopiuj-wklej". Wpisy z lat 2013 i pozniej. I zastanawiajace jest dla mnie ze ta firma tak czesto zmienia nazwe, ale skoro Ty bylas zadowolona to najwidoczniej musialas trafic na dobry czas.
Pinezka 2017-06-02 11:36
Super kadra i atmosfera. Polecam!
2
wujek 2017-06-11 09:04
Jestem bardzo zadowolona z pracy w biurze.
To normalny uczciwy człowiek. Atmosfera jest super. Nikt tu nie zmienia pracowników. Jak mają inne plany to odchodzą. Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio. Pracuje się tutaj świetnie. Podstawowy warunek jak wszędzie: uczciwość wobec pracodawcy.
1
Piotr Rejman 2017-07-20 14:55

" Barbara 2015-09-21 13:10:43 Mam kłopot z rozwiazaniem sprawy w ZUS. DROZD brał pieniądze i teraz pomóc nie chce, może ale za kasę!!!
Im płaciłam, a teraz będę musiała spłacić w ZUS!!!!!!!!!!!!!!!!

ŹLE wybrałam. "

Zapraszam do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub moim Adwokatem . Można również złożyć zeznania osobiście u Prokuratora w Szczecinie nad Odrą lub na komisariacie Policji w miejscu zamieszkania. W sprawach pana drozda można dzwonić 24 godziny na dobę, pomogę każdemu bez wyjątku bez wynagrodzenia i płacenia abonamentów.

Dzwoń już dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
5
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-07-21 13:20
Witam ponownie,

w dniu 3.06.2017r. ponownie zgłosiła się zdesperowana i płacząca Pani która prosi o poradę i pomoc. Płaciła panu drozdowi a teraz ZUS założył Pani sprawę w Sądzie o zaległe składki!!! Podałem Pani nr. sprawy w Prokuraturze na którą będzie się powoływać i złoży swoje zeznania. Aż serce ściska jak ludzie płaczący dzwonią i pytają co mają robić bo pan droz jak zwykle brał pieniądze a teraz nie ma czasu pomoc. Jeszcze raz zapraszam wszystkich do składania zeznań na policji w miejscu zamieszkania lub w Prokuraturze podam nr. Prowadzonej sprawy, będzie szybciej i łatwiej!!!!

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim Adwokatem.


Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 85
3
Były Pracownik 2017-07-21 13:22
Wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić maile jakie otrzymuję od NIEZADOWOLONYCH klientów!!! Poniżej przedstawiam mail jaki otrzymałem od Pana z Liverpool u którego miałem wykupiony adres korespondencyjny przez pana drozda i jego firemke :

Drogi Panie Piotrze zalozyl Pan firme w Anglii korzystajác z uslug nieodpowiedzialnych ludzi którzy znikneli z Wielkiej Brytanii zakladajác Polakom firmy w GB oferujác swoje uslugi na tak zwane wirtualne biuro.Takie firmy posiadajá bardzo profesjonalne strony internetowe oferujác obsluge firmy w UK za 2oo funtów rocznie gdzie po zalozeniu firmy ltd. znikajá i wtedy zaczyna sie problem z urzedem podatkowym gdzie wezwania do banku i urzédu podatkowego jak równiez angielskiego zus-u ládujá na smietniku i wtedy przeniesiona firma nie ma pojécia ze jest poszukiwana przez kilka angielskich urzédów.Z tego co sie dowiedzialem Pana firma zarejestrowana byla w Londynie na adres ealing broadway gdzie jest tam zarejestrowanych w powyzszym schemacie tysiác firm jako pralnie pieniedzy bo zalozenie konta bankowego na ten adres moze narobic klopotów ktorych polacy,wlasciciele firm nie majá pojécia korzystajác z tzw.wirtualnego biura.Glównym celem dlaczego do Pana pisze jest to ze Pana firma jest zarejestrowana na moim legalnym adresie poniewaz czlowiek który oszukal Pana zrobil to samo ze mná.Czyli sytuacja wygláda tak ze ja utrzymuje pod swoim adresem legalnie firme PANA . Zbieram Pana korespondencje od 9-tego kwietnia i nikt nie czuje sie zobowiázany do rozliczenia sie ze mná.Pisze do Pana tak pózno poniewaz dopiero teraz znalazlem kontakt do Pana.Informuje Pana ze posiadam mnóstwo listów do firmy PANA z urzedów ,skarbowego, banku i angielskiego zusu które jak najszybciej chcialbym Panu wyslac poniewaz jest to korespondencja poufna tzn.ksiázeczki czekowe,karty z banku itd. które dawno powinien Pan posiadac u siebie i jak najszybciej chcialbym to poslac Panu kurierem.Jedynym problemem jest kwestia czy ja mam dalej utrzymywac firme legalnie czy Pan sobie zyczy zawiesic dzialanie Pana FIRMY na terenie UK i zablokowac konto bankowe i zawiesic dzialalnosc PANA FIRMY.Rozwiázania sá dwa-rozliczy sie Pan ze mná zamiast czlowieka który mnie oszukal jak równiez Pana i ja dalej sie zobowiázuje prowadzic Pana firme pod swoim adresem legalnie albo ja wyrejestruje Pana firme z mojego adresu i zawiesze dzialalnosc.Jestem uczciwym czlowiekiem i czekam na decyzje Pana
z uszanowaniem .

Takiego maila i wiele innych otrzymałem od Pana u którego pan drozd wykupił mi adres do prowadzenia Firmy w UK. Po przeczytaniu nie czekałem ani chwili i zrezygnowałem natychmiast z usług intermedio sebastian drozd!!!

TAK WŁAŚNIE DZIAŁA pan drozd i jego firemka , skoro jesteście zadowoleni z obsługi tego pana to ja życzę wam wszystkiego NAJLEPSZEGO. Każdy podejmuje własne decyzje jak uważa.

Zainteresowane osoby proszę o kontak ze mną pod tel. 665 503 853 lub rejmano@wp.pl
3
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-07-21 13:24
Witam,

dla osób zainteresowanych informuję iż w dni 20 lutego zgłosił się kolejny poszkodowany przez pana sebastiana drozda intermedio i prosił o jakieś informację . Przekazałem oczywiście Panu Dariuszowi Flo..... nr. sprawy która jest prowadzona przeciwko panu drozdowi w Prokuraturze w Szczecinie. Jak również zobowiązałem się do złożenia swoich zeznań przed Sądem jako świadek w sprawie Pana Darka przeciwko panu sebastian drozd intermedio!!!

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim adwokatem.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 85
3
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-07-21 13:27
Jeśli jesteś poszkodowany -na to zadzwoń do mnie tel. 665 503 853 lub mojego Adwokata. Dla osób zainteresowanych mogę udostępnić nr. spraw na które można się powołać. Zeznania można składać w Prokuraturze Szczecin nad Odrą lub na Komisariacie Policji w miejscu zamieszkania.
W sprawach Pana drozda lub jakiejkolwiek porady lub pomocy można dzwonić 24h. Nie pobieram żadnych opłat ani żadnych abonentów. Nie czekaj dzwon już dziś tel. 665503853

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
3
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-07-21 21:40
Wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić maile jakie otrzymuję od NIEZADOWOLONYCH klientów!!! Poniżej przedstawiam mail jaki otrzymałem od Pana z Liverpool u którego miałem wykupiony adres korespondencyjny przez pana drozda i jego firemke :

Drogi Panie Piotrze zalozyl Pan firme w Anglii korzystajác z uslug nieodpowiedzialnych ludzi którzy znikneli z Wielkiej Brytanii zakladajác Polakom firmy w GB oferujác swoje uslugi na tak zwane wirtualne biuro.Takie firmy posiadajá bardzo profesjonalne strony internetowe oferujác obsluge firmy w UK za 2oo funtów rocznie gdzie po zalozeniu firmy ltd. znikajá i wtedy zaczyna sie problem z urzedem podatkowym gdzie wezwania do banku i urzédu podatkowego jak równiez angielskiego zus-u ládujá na smietniku i wtedy przeniesiona firma nie ma pojécia ze jest poszukiwana przez kilka angielskich urzédów.Z tego co sie dowiedzialem Pana firma zarejestrowana byla w Londynie na adres ealing broadway gdzie jest tam zarejestrowanych w powyzszym schemacie tysiác firm jako pralnie pieniedzy bo zalozenie konta bankowego na ten adres moze narobic klopotów ktorych polacy,wlasciciele firm nie majá pojécia korzystajác z tzw.wirtualnego biura.Glównym celem dlaczego do Pana pisze jest to ze Pana firma jest zarejestrowana na moim legalnym adresie poniewaz czlowiek który oszukal Pana zrobil to samo ze mná.Czyli sytuacja wygláda tak ze ja utrzymuje pod swoim adresem legalnie firme PANA . Zbieram Pana korespondencje od 9-tego kwietnia i nikt nie czuje sie zobowiázany do rozliczenia sie ze mná.Pisze do Pana tak pózno poniewaz dopiero teraz znalazlem kontakt do Pana.Informuje Pana ze posiadam mnóstwo listów do firmy PANA z urzedów ,skarbowego, banku i angielskiego zusu które jak najszybciej chcialbym Panu wyslac poniewaz jest to korespondencja poufna tzn.ksiázeczki czekowe,karty z banku itd. które dawno powinien Pan posiadac u siebie i jak najszybciej chcialbym to poslac Panu kurierem.Jedynym problemem jest kwestia czy ja mam dalej utrzymywac firme legalnie czy Pan sobie zyczy zawiesic dzialanie Pana FIRMY na terenie UK i zablokowac konto bankowe i zawiesic dzialalnosc PANA FIRMY.Rozwiázania sá dwa-rozliczy sie Pan ze mná zamiast czlowieka który mnie oszukal jak równiez Pana i ja dalej sie zobowiázuje prowadzic Pana firme pod swoim adresem legalnie albo ja wyrejestruje Pana firme z mojego adresu i zawiesze dzialalnosc.Jestem uczciwym czlowiekiem i czekam na decyzje Pana
z uszanowaniem .

Takiego maila i wiele innych otrzymałem od Pana u którego pan drozd wykupił mi adres do prowadzenia Firmy w UK. Po przeczytaniu nie czekałem ani chwili i zrezygnowałem natychmiast z usług intermedio sebastian drozd!!!

TAK WŁAŚNIE DZIAŁA pan drozd i jego firemka , skoro jesteście zadowoleni z obsługi tego pana to ja życzę wam wszystkiego NAJLEPSZEGO. Każdy podejmuje własne decyzje jak uważa.

Zainteresowane osoby proszę o kontak ze mną pod tel. 665 503 853 lub rejmano@wp.pl
2
Felix 2017-07-22 11:46
Nie kasuj negatywnych komentarzy! "Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio." Sam /a sobie zaprzeczasz, brak doinformowania z Twojej stronie firma obecnie nazywa sie Drozd.biz i szuka ludzi pod ta nazwa. A dlaczego pod innym szyldem? Dzieki przekretom, moj znajomy mial to nieszczescie, ze dal sie nabrac na uslugi tego Pana.
1
Felix 2017-07-22 11:47
"Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio." Firma obecnie nazywa sie Drozd.biz i szuka ludzi pod ta nazwa. A dlaczego pod innym szyldem? Dzieki przekretom, moj znajomy mial to nieszczescie, ze dal sie nabrac na uslugi tego Pana.
1
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd