logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Manager 2016-08-04 13:22
Młodzi, optymistyczni ludzie tworzą niepowtarzalną atmosferę, w której praca to przyjemność a nie przymus. Zapraszamy! :)
10
Renata 2016-08-04 16:42
Polecam drozd.biz do współpracy i prowadzenia spółki Limited w UK. Obsługa na najwyższym poziomie, szybko reaguje na zgłoszenia klienta i jest pomocna w każdej sytuacji. Perfekcyjny partner w biznesie.
8
PB 2016-08-09 13:31
No przyznam że jako gwiazda sprzedaży nie podołałem. Nie mój klimat, raczej sie do tego nie nadaje. Ale prowizje są dobre i jak dobrze sprzedajesz to ogarniesz ładną $$$
5
sprzedaz 2016-08-10 12:55
Aplikowałeś? Byłeś na rozmowie? Napiszesz coś więcej?
Manager 2016-08-11 15:51
Szanowni Państwo,

Obecnie prowadzimy nabór kandydatów do Działu Handlowego na stanowisko Gwiazda Sprzedaży.

Jeżeli w sprzedaży czujesz się jak ryba w wodzie, jesteś komunikatywny, wytrwały w działaniu i potrafisz realizować cele to wyślij aplikację na manager@drozd.biz

Oferujemy wynagrodzenie podstawowe oraz wysokie prowizje, a także wiele premii i dodatków.


Pozdrawiamy,
Drozd.Biz
8
@@@@@@@@ 2016-08-12 07:41
Popieram w całości ten wpis!!! Można zauważyć iż pracownicy naprawdę się zmieniają z dnia na dzień więc o czym to świadczy.... Odradzam współpracy
10
Manager 2016-08-12 12:53
Witaj Stykan,

Praca na stanowisku Gwiazdy Sprzedaży polega na:
- codziennym odpisywaniu i udzielaniu odpowiedzi na nowe zapytania mailowe i telefoniczne oraz własnej inwencji w poszerzaniu możliwości pozyskiwania nowych klientów, np: praca na rekomendacjach od zadowolonych klientów lub wynikach mailingu
- sporządzaniu ofert handlowych na podstawie trafnej oceny sytuacji klienta
- utrzymaniu dobrych relacji z obecnymi klientami

Co zyskasz?
- pensja podstawowa wraz z prowizjami zależnymi od Twoich wyników
- premie tygodniowe, miesięczne i kwartalne za najlepsze wyniki indywidualne i zespołowe
- premie stażowe (prywatna opieka medyczna, karnet na siłownię, prywatna emerytura)
- dodatki świąteczne i okolicznościowe

Aplikuj na manager@drozd.biz
8
happy 2016-08-12 14:37
A ja śmiało moge polecić... Jestem ich klientka od ponad 2 lat a wczesniej obsługiwala mnie koszmarna firemka z miasta Łodz. I to byly same klopoty dla mojej spolki! teraz wszystko w normie a nawet lepiej
10
mam ltd 2016-08-17 14:54
Wiem że to forum dla opinii pracownikow ale czy ktoś może powiedziec mi o przeniesieniu do nich Ltd do obslugi?? Zastanawiam sie nad tym, a opinie są różne tymbardziej że moja firma nie ma numeru pracodawcy i troche jest do naprawienia po poprzednim pseudo ksiegowym...
ktos cos?
3
Joanna 2016-08-19 15:59
Spokojnie, moja spółka potrzebowała "renimacji" po poprzednim księgowym. Kompetentni pracownicy Pana Sebastiana Drozda pomogli mi w anulowaniu kar za brak raportów (wina poprzedniego polskiego pseudo pośrednika), okazało się, że moje payslipy zawierały błędy, więc byłam na prawdę w tarapatach. Obsługa firmy Drozd jest na bardzo wysokim poziomie i warta swojej ceny. Jakbyś potrzebował więcej informacji to chętnie pomogę, zostaw mejla do siebie.
11
zadowolony 2016-08-26 09:48
polecam gorąco współprace z Intermedio Sebastian Drozd.Jest miła atmosfera i dobre zarobki
9
PRAWDA I CAŁA PRAWDA 2016-08-31 13:33
Mam takie samo zdanie!!! I jak najbardziej popieram wszystkie negatywne wpisy.
12
rambo 2016-09-05 13:03
no wiadomo ze sa premie, zalezy czym będziesz się zajmował ale dla każdego stanowiska jest do uzyskania premia. Maja premie miesieczne, kilka premii kwartalnych kilka premii stażowych i kilkanaście premii innych takze do zdbycia jest calkiem sporo kasy
8
coco 2016-09-08 16:23
premie sa nie male bo kilku set zlotowe a do tego dodatki na swienta i inne
8
Good 2016-10-22 21:18
Nie zdarzyło się ani razu spóźnienie nawet o 1 dzień. Nawet jak idziemy na urlop to dostajemy dodatkowe 10% od tak
9
?????? 2016-10-22 21:31
A gdzie się podziała Pani Mirela A.... która była prawą ręką Pana drozda??? czyżby zrezygnowała z pracy w tak wspaniałej Firmie jak Intermedio Sebastian Drozd!!! Chyba nie tylko klienci uciekają lawinowo od Pana drozda !!! Można zauważyć że pracownicy również się zmieniają i odchodzą od wspaniałego PRACODAWCY PANA DROZDA... Pewnie małe te premie o których aż tłusto na tym forum!!! Może nadszedł czas na lepsze traktowanie pracowników Panie drozd???!!!!
15
Bliski współpracownik 2016-10-22 21:33
Widzę "były Pracowniku", że chyba jest w tobie jakaś osobista nienawiść. Wstawiasz ten post po raz 3. Współpracuję z Drozdem 9 lat i jeszcze ani razu sie na nim nie zawiodłem, prowizje są na czas. Jak mam problem z dnia na dzień to nawet nadpłaci mi 3 miesiące naprzód. Duzo rozmawiam z jego pracownikami i jeżeli szef Ci robi kawę, to raczej traktowania jak szmaty to nie przypomina. Szef zwierzał Ci się, że nie ma majątku na siebie albo z kim się o co sądzi? Jeżeli pracujesz u konkurencji to zajmij się pozyskiwaniem dla nich klientów a nie hejtem uczciwego człowieka, ciekawe dlaczego jesteś byłym pracownikiem..?
8
Były Pracownik 2016-10-22 21:45
Z tego co wiem to
- premie na święta
- Urlopowe
- Urodzinowe
- Podwyzki
- za zrobiony plan miesięczny indywidualny
- za zrobiony plan zespołu
- Premie stażowe (siłownia, ubezpieczenie medyczne, prywatna emerytura)


8
Były Pracownik 2016-10-26 22:31
Dziwię Ci się, że tak zaśmiecasz forum koleś. Czy drozd ma na własność jakąś Panią Mirelę? Jak dziecko. Masz coś do drozda to porozmawiaj z nim a nie jak tchórz uciekasz w Hejty. Chce sie czegos dowiedzieć o premiach i wolnych stanowiskach a nie o tym że ktoś postanowił zmienić pracę. Nie zmieniałeś nigdy pracy na inną?
8
Pracuś 2016-11-03 20:30
Współpraca przebiega w porządku, pomimo tego, że poprzedni pracownik na moim obecnym stanowisku zostawił niezły bałagan... I już od dawna staram się wyciągnąć sprawy na prostą. Na szczęście Pan Sebastian jest wyrozumiały co do tej kwestii.
Owszem pracodawca jest wymagający, bo przecież jeżeli ma zapłacić za pracę to powinien wymagać jej wykonania.
Wypłaca pensję w terminie. Każdego dnia zaczyna dzień od nowa, a jeżeli było jakieś spięcie poprzedniego dnia to stara się wyrzucić je w niepamięć.
Pracowników traktuje poważnie i po ludzku z każdym wita się osobno podając dłoń bez względu na płeć czy wiek.
Jeżeli ktoś ma coś do załatwienia lub uczy się to można ustalić bardzo elastyczny grafik godzin pracy, pod tym względem można się dogadać bez problemu - dobra opcja dla studiujących zaocznie lub uczących się na różnego rodzaju kursach czy szkoleniach.
Jeżeli są jakieś wątpliwości co do wykonania jakiejś czynności to można bez wahania poprosić o pomoc i nie zostanie ona bez odzewu.
8
Bozena 2016-11-04 10:37
Aby płacić za pracę należy być pracodawcą, czyli podpisać z pracownikiem umowę o pracę. Powinna ona być podpisana tam, gdzie pracownik ma centrum zainteresowań życiowych. Nie ma co się dziwić, Pracusiu, że osoba przed Tobą zostawiła niezły bałagan - na umowie zlecenie (nieważnej, jeśli można udowodnić stosunek pracy) każdy może wstać i wyjść bez zachowania okresu wypowiedzenia. W tym wypadku można mieć pretensje tylko do osoby zatrudniającej, która daje umowy zlecenia, aby nie dać urlopu (lub wypłacać pieniądze należne za zaległy); odstraszyć rodziców, którzy zwalniają się z pracy bo muszą zająć się dzieckiem; nie stosować się do przepisów BHP itd.
Szkoda, że zamiast uczciwości i przestrzegania przepisów prawa potencjalny pracownik/zleceniobiorca może natknąć się na obietnice bez pokrycia i kawkę.
11
Pracuj i bądź szczęśliwy 2016-11-06 21:07
Ciekawe jak długo będzie trwało te FAŁSZYWE szczęście??? Powodzenia
4
Młody 2016-11-21 15:00
Ja sobie chwale. Pracuję od niedawna. Współpraca przebiega bardzo dobrze. Pan Sebastian wie jak mamy dużo pracy. Jest pod tym względem wyrozumiały i sam pomaga wszystkim tyle ile jest w stanie. Zespół z którym pracuje jest fantastyczny a o takie warunki w dzisiejszych czasach jest bardzo ciężko. Wszyscy pracują wspólnie i każdy sobie pomaga. Jeśli chodzi o komentarze innych to dziwie się jak można pisać coś na temat BHP gdy nie jest sie w biurze. Troche to śmieszne. Jak najbardziej szanuje wpis ale nie doceniam.
Pozdrawiam :)
9
Mocno zadowolona 2016-11-21 23:49
Ufff, kilka lat to trwało.
Dostałam A1 za okres aż 4 lat! Aż chce mi się płakać ze szczęścia.
11
MOCNO NIEZADOWOLONA 2016-11-22 09:00
Jestem za i popieram ten WPIS jest tu prawda i cała PRAWDA w każdym słowie...!!!
7
Wspaniale 2016-11-22 09:26
Panie Sebastianie, bardzo dziękuję za dzisiejsza rozmowę. Obserwuję Pana działalność niemalże od początku istnienia. Czytając mailing i obserwując stronę internetową, zawsze postrzegałem Pańską firmę jako rzetelną i pełną profesjonalizmu. Dziś miałem okazję się o tym przekonać osobiście.
9
Manio 2016-11-22 18:31
Konsultacja była bardzo udana i uświadamiająca. Jedyne czego żałuję, to tego, że tak późno z Panem porozmawiałem. Swoim mailingiem stukał Pan wielokrotnie do moich drzwi, a ja niestety tego nie „słyszałem” …Dzisiejsza rozmową wlał Pan w moje serce dużo optymizmu, który w bieżącej sytuacji jest mi bardzo potrzebny J. Bardzo za to dziękuję.
8
Agnieszka ż. 2016-11-23 21:50
Fantastyczna obsługa i bardzo uprzejmi ludzie. Cieszymy sie, ze możemy współpracować z Panem Drozdem. Pomógł mi i mężowi poukładać biznes internetowy. Nawet doradził wiecej niż musiał. Dziękujemy.
5
Magda z Otwocka 2016-11-24 07:59
Polecam Pana Sebastiana jako sprawdzonego partnera dla Twojej spółki Ltd. Jeżeli chcesz założyć spółkę to nie znam bardziej kompetentnej firmy, a zahaczyłam juz o trzy. Żadna z pozostałych nie dała rady.
4
Mariusz 2016-11-25 07:01
W miesięcznym abonamencie klient otrzymuje pełen pakiet usług i konsultacje z nimi bez limitu. W innych firmach za godzinną konsultacę płaci się od kilkudziesięciu GBP za godzinę, to mi sie podoba, że nie ma żadnych gwiazdek ani niedomówień.
4
Lubska 2016-11-25 15:10
Wybrałam Drozd.biz do założenia swojej firmy LTD. Biurokracja księgowo-podatkowa w Polsce oraz szereg utrudnień i obowiązków nakładanych na przedsiębiorców powodował, że zamiast zajmować się swoją firmą, angażowałam się w nieefektywne, kosztowne i czasochłonne procesy prawne i księgowe. Dzięki Drozdowi oszczędzam kupe czasu.
4
Marcino 2016-11-26 20:32
Jestem pod pozytywnym wrażeniem rozwoju firmy Pana Sebastiana Drozd. Regularnie wprowadza nowe rozwiązania i ulepszenia. Chylę czoła!
4
Mirek 2016-11-28 12:55
Witam, jestem Klientem Pana Drozda. Współpraca przebiega jak narazie bardzo dobrze. tak trzymać!
2
Wasyl 2016-11-28 13:11
Ja mam swoja firme w firmie Drozd.biz i nie mam na co narzekać. Wszystkie dokumenty mam dostarczone na czas. Państwo w obsłudze klienta są bardzo mili. Wszystko w jak najlepszym porządku.
4
prezydenT 2016-12-05 11:13
jak obiecali tak zrobili. A1 dostałem po 3 miesiącach a prawdopodobieństwo było prawie zerowe. Panie w biurze bardzo miłe i chętne do pomocy. wylot przebiegł zgodnie z planem. obsługa na miejscu w Londynie też super. WSYZSTKO PIĘKNIE!
2
Fibek_78 2016-12-12 09:37
nie wierzyłem w sens zakładania takiej firmy tam w UK, ale faktycznie do tej pory się to sprawdza. Oszczędność na tym wszystkim jest bardzo widoczna. Wsparcie merytoryczne od pana Sebastiana jak i techniczne od jego drużyny. NIN juz przyszedł więc możemy działać dalej. Na prawdę bardzo owocna współpraca.
3
Anonimowy 2017-01-12 13:55
Nie rozumiem negatywnych komentarzy Pana Rejmana. Widać, że 80% komentarzy tutaj należy właśnie do niego. Pytanie tylko czy Panu się tak nudzi czy ma Pan jakieś inne problemy ze sobą.
Z firmą Pana Drozd jestem od ponad roku i tylko dzięki niemu rozwinąłem działalność na tak wysoki poziom. Co do obsługi spółki pod względem księgowym to nie mam żadnych zastrzeżeń. O co bym nie spytał, zawsze dostanę wyczerpującą odpowiedź. Zawsze dostaje wszystko w terminie. Mam do wszystkiego dostęp i wszystko mogę kontrolować sam. Tylko pamietajcie, jak zakładasz spółkę Ltd trzeba mieć też o niej pojęcie. Certyfikat rezydencji i a1 to w moim przypadku była konieczność, najpierw się dowiedz co trzeba mieć żeby je dostać na 100%. Tylko nie płacz potem, że nie dostałeś, bo z góry założyłes że wystarczy podpisać jakiś świstek. Wiedza w tej kwestii to podstawa.
1
Wieloletni Klient 2017-01-12 16:46
Moje zadowolenie wynika z profesjonalizmu jaki zastałam w firmie Pana Sebastiana.
Wspaniale podejście, super wiedza i rzetelność. Życzę każdemu takiego ksiegowego, bo nawet w Polsce jak ze świeczką...
1
Aneta 2017-01-24 08:08
Mam A1! Trochę czekałam ale w końcu jest i przyszło długo wyczekiwane przeze mnie A1. Koniec z ZUSem! nikt już nie będzie ze mnie zdzierał moich ciężko zarobionych pieniędzy! Dziękuje wam Drozd.biz!
Uszczęśliwiony 2017-01-30 10:23
Szukałem oszczędności na ZUSie i podatkach. Udało się! Teraz już nie musze się przejmować ani ZUSem ani skarbówką. Firma Pana Drozd pokazała mi jak oszczędzać i jak wypracować sobie lepszą emeryturę. pomogli we wszystkim i mogę się w każdym momencie z nimi skonsultować! Dzięki wielkie!
nowy 2017-02-06 09:36
Rozpocząłem pracę kilkanaście tygodni temu. Szefowie to ludzie na poziomie. Współpracownicy pomogli mi się wdrożyć w ich pracę i w system funkcjonowania biura. Dzięki nim wszystko stało się proste i jasne. Współpraca układa się wzorowo.
1
Była Klientka 2017-02-09 20:55
Ja mam to samo, ZUS zaczyna pytać o zaległe składki i złożenie wyjaśnień!!! Odradzam współpracy lub dokładne przemyślenie swojej decyzji.
6
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-02-10 14:23
Zapraszam do kontaktu ze mną może będę mógł pomóc. Nie po ieram żadnych opłat za pomoc robię to z przyjemnością!!! Można również składać swoje zeznania w Prokuraturze Szczecin lub na komisariacie Policji w miejscu zamieszkania. Dla osób zainteresowanych mogę podać nr. prowadzonych spraw przeciwko panu drozdowi.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
6
Piotr Rejman 2017-02-13 16:36
Wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić maile jakie otrzymuję od NIEZADOWOLONYCH klientów!!! Poniżej przedstawiam mail jaki otrzymałem od Pana z Liverpool u którego miałem wykupiony adres korespondencyjny przez pana drozda i jego firemke :

Drogi Panie Piotrze zalozyl Pan firme w Anglii korzystajác z uslug nieodpowiedzialnych ludzi którzy znikneli z Wielkiej Brytanii zakladajác Polakom firmy w GB oferujác swoje uslugi na tak zwane wirtualne biuro.Takie firmy posiadajá bardzo profesjonalne strony internetowe oferujác obsluge firmy w UK za 2oo funtów rocznie gdzie po zalozeniu firmy ltd. znikajá i wtedy zaczyna sie problem z urzedem podatkowym gdzie wezwania do banku i urzédu podatkowego jak równiez angielskiego zus-u ládujá na smietniku i wtedy przeniesiona firma nie ma pojécia ze jest poszukiwana przez kilka angielskich urzédów.Z tego co sie dowiedzialem Pana firma zarejestrowana byla w Londynie na adres ealing broadway gdzie jest tam zarejestrowanych w powyzszym schemacie tysiác firm jako pralnie pieniedzy bo zalozenie konta bankowego na ten adres moze narobic klopotów ktorych polacy,wlasciciele firm nie majá pojécia korzystajác z tzw.wirtualnego biura.Glównym celem dlaczego do Pana pisze jest to ze Pana firma jest zarejestrowana na moim legalnym adresie poniewaz czlowiek który oszukal Pana zrobil to samo ze mná.Czyli sytuacja wygláda tak ze ja utrzymuje pod swoim adresem legalnie firme PANA . Zbieram Pana korespondencje od 9-tego kwietnia i nikt nie czuje sie zobowiázany do rozliczenia sie ze mná.Pisze do Pana tak pózno poniewaz dopiero teraz znalazlem kontakt do Pana.Informuje Pana ze posiadam mnóstwo listów do firmy PANA z urzedów ,skarbowego, banku i angielskiego zusu które jak najszybciej chcialbym Panu wyslac poniewaz jest to korespondencja poufna tzn.ksiázeczki czekowe,karty z banku itd. które dawno powinien Pan posiadac u siebie i jak najszybciej chcialbym to poslac Panu kurierem.Jedynym problemem jest kwestia czy ja mam dalej utrzymywac firme legalnie czy Pan sobie zyczy zawiesic dzialanie Pana FIRMY na terenie UK i zablokowac konto bankowe i zawiesic dzialalnosc PANA FIRMY.Rozwiázania sá dwa-rozliczy sie Pan ze mná zamiast czlowieka który mnie oszukal jak równiez Pana i ja dalej sie zobowiázuje prowadzic Pana firme pod swoim adresem legalnie albo ja wyrejestruje Pana firme z mojego adresu i zawiesze dzialalnosc.Jestem uczciwym czlowiekiem i czekam na decyzje Pana
z uszanowaniem .

Takiego maila i wiele innych otrzymałem od Pana u którego pan drozd wykupił mi adres do prowadzenia Firmy w UK. Po przeczytaniu nie czekałem ani chwili i zrezygnowałem natychmiast z usług intermedio sebastian drozd!!!

TAK WŁAŚNIE DZIAŁA pan drozd i jego firemka , skoro jesteście zadowoleni z obsługi tego pana to ja życzę wam wszystkiego NAJLEPSZEGO. Każdy podejmuje własne decyzje jak uważa.

Zainteresowane osoby proszę o kontak ze mną pod tel. 665 503 853 lub rejmano@wp.pl
6
Tomi 2017-02-14 08:20
Wszystko przebiega zgodnie z zapowiedziami P Drozd. Wniosek o A1 złożony . Wylot do Uk po NIN i założenie konta w banku załatwione łatwo i szybko. rezydent czekający na nas w UK miły i sympatyczny, ale przede wszystkim bardzo pomocny. Wszystko idzie zgodnie z planem!
Igor_23 2017-02-20 10:27
Spółkę założyłem i jestem bardzo zadowolony nie mam żadnej działalności w Polsce . Firma szybko i sprawnie założyła mi ubezpieczenie S7, karte EHIC też już otrzymałem!
Słonecznego Dnia Piotr Rejman 2017-02-20 10:48
Dziwne dziwne dziwne gdzie są opinie negatywne które wystawiałem ja jako Piotr lub Piotr Słonecznego Dnia i inne opinie negatywne wystawiane przez innych niezadowolonych lub poszkodowanych osób!!!! Jak bym skłamał i napisał ze pan drozd jest perfekcyjny w tym co robi to pewnie mój wpis zostałby umieszczony również na stronie www.drozd.biz!!! Zapewniam wszystkich iż jestem niezadowolony z obsługi pana drozda i złożyłem również wniosek do Prokuratury w Szczecinie o popełnienie przestępstwa przez pana drozda. Zachęcam również wszystkie osoby zadowolone i niezadowolone do składania zeznań przed Sądem i Prokuratorem. W sprawach pana drozda proszę dzwonić 24h zawsze znajdę czas na rozmowę i wyjaśnienia jak również odpowiem na zadane pytania!!! Zostałeś oszukany lub czujesz się oszukany lub poszkodowany to zadzwoń lub napisz do mnie tel. 665 503 853 mail:rejmano@wp.pl .

Pozdrawiam i Życzę Słonecznego Dnia
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
mail: rejmano@wp.pl
6
Słonecznego Dnia Piotr Rejman 2017-02-20 11:00
A gdzie się podział wpis byłego pracownika??? który twierdzi że pracownicy są traktowani jak szmaty a pan drozd tworzy swoje królestwo korporacyjne i szlaja się po Sądach!!! Oraz że komornik siedzi mu na karku!!! Ciekawe gdzie są te wszystkie negatywne wpisy które znikają tuż po ich opublikowaniu. Dla zainteresowanych i niedowiarków mogę udostępnić zrzuty ekranu takowych wpisów wraz z datami ich powstania. Poszkodowanych zapraszam do kontaktu ze mną oraz moim adwokatem!!!! Można również składać swoje zeznania na Policji w miejscu zamieszkania lub w Prokuraturze w Szczecinie. Dla ułatwienia mogę podać nr. prowadzonych spraw na które można się powołać .

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
NIE CZEKAJ DZWOŃ JUŻ DZIŚ
8
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-02-24 20:31
Witam,

dla osób zainteresowanych informuję iż w dniu 20 lutym zgłosił się kolejny poszkodowany przez pana sebastiana drozda intermedio i prosił o jakieś informację . Przekazałem oczywiście Panu Dariuszowi Flo..... nr. sprawy która jest prowadzona przeciwko panu drozdowi w Prokuraturze w Szczecinie. Jak również zobowiązałem się do złożenia swoich zeznań przed Sądem jako świadek w sprawie Pana Darka przeciwko panu sebastian drozd intermedio!!!

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim adwokatem.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
1
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-02-24 20:34
Proszę mieć godność i w forach podpisywać się imieniem i nazwiskiem a nie jakiś anonimowy niby zadowolony klient!!! Proszę zadzwonić do Prokuratury w Szczecinie i zapytać czy jest prowadzone postępowanie przeciwko panu drozd sebastian intermedio. Każdy z niedowiarkow może zadzwonić i spytać jak również złożyć swoje zeznania, takie czy inne!!! Dla zainteresowanych pisze nie jako anonimowy tylko jako Piotr Rejman niezadowolony i poszkodowany klient pana Sebastiana drozda i jego firemki intermedio!!!! Wszystkiego zadowolonym mogę udostępnić nr. Prowadzonych spraw w Sadzie i Policji oraz pokazać usunięte negatywne komentarze gdzie mam zrzuty ekranu kazdego negatywnego wpisu.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel 665 503 853
1
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd