logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Były klient 2016-07-14 11:20:23
Popieram ten wpis i mam takie same zdanie.
3
Drozd.Biz 2016-07-14 17:32:50
Witaj Były pracownik. i były klient,

Codziennie nasz zespół dba o najwyższą jakość usług świadczoną na rzecz klientów, a kadra zarządzająca o dobre warunki pracy i możliwość rozwoju każdego z naszych pracowników i współpracowników. Informacje zwrotne są dla Nas bardzo cenne.
Zapraszamy do dialogu, bardzo chętnie porozmawiamy na każdy ważny dla Ciebie temat.

Prosimy zgłoś się do nas przez formularz kontaktowy i opisz wstępnie temat rozmowy.
Nasz zespół lub kadra zarządzająca skontaktuje się z Tobą i chętnie pomoże w rozwiązaniu sytuacji.

Link do formularza: http://drozd.biz/kontakt/
Jeżeli nie jesteś pewny, którą opcję w formularzu powinieneś zaznaczyć, zaznacz opcję „Chcę zadać pytanie”.


Pozdrawiamy,
Zespół Drozd.Biz
9
gall 2016-07-18 16:07:17
majki, to nie ta branża ;)
barber 2016-07-18 21:38:12
A jak mam aspiracje kierownicze, chcę byc szefem to też mogę liczyc na jakąś ścieżkę kariery?
3
Lola 2016-07-19 11:59:27
Atmosfera jest super :))
9
klientka łódzkie 2016-07-21 12:17:55
Współpracuję z drozd.biz od wielu lat i jestem zadowolona z usług i wiedzy pracowników. Dużo zaoszczędziłam w tym czasie :-)
9
qwerty 2016-07-22 14:04:21
Ale jaka oferta?
Manager 2016-07-26 10:42:41
Witaj Gość,

Cały czas prowadzimy nabór na kilka stanowisk, w szczególności do Działu Sprzedaży.
Zapraszamy do składania aplikacji!

Więcej informacji znajdziesz tutaj http://drozd.biz/praca/


Pozdrawiamy!
Drozd.Biz
9
wujek 2016-07-28 08:26:19
Piszą na forach, że biuro się rozrasta, więc muszą płacić więcej, może piszą gdzieś o premiach na stronie internetowej? Może zapytać?
3
Faktyczny Były Pracownik 2016-07-31 12:21:50
Widzę, że BYŁY PRACOWNIK się powtarza, zależy mu na tym aby było na stronie drozda wiecej hejtu.
W ogóle go nie znasz, chyba sie tylko podajesz za pracownika, nigdy nim nie byłeś.
Wiesz że ma conajmniej kilkanaście rodzajów premii i to nie ważne jaki masz rodzaj umowy, kwalifikujesz się na wszystkie (jeżeli tylko pracujesz a nie ściemniasz).
8
int 2016-08-01 09:32:05
Heh dziwne pytanie bo te czasy kiedy pracodawca mogl nie placic w terminie juz minely... Czy sie sie myle?
2
Pytanie 2016-08-03 18:38:49
A ile można zarobić na stanoiwsku sprzedawcy? ktoś wie???
2
Manager 2016-08-04 13:22:23
Młodzi, optymistyczni ludzie tworzą niepowtarzalną atmosferę, w której praca to przyjemność a nie przymus. Zapraszamy! :)
9
Renata 2016-08-04 16:42:00
Polecam drozd.biz do współpracy i prowadzenia spółki Limited w UK. Obsługa na najwyższym poziomie, szybko reaguje na zgłoszenia klienta i jest pomocna w każdej sytuacji. Perfekcyjny partner w biznesie.
7
PB 2016-08-09 13:31:26
No przyznam że jako gwiazda sprzedaży nie podołałem. Nie mój klimat, raczej sie do tego nie nadaje. Ale prowizje są dobre i jak dobrze sprzedajesz to ogarniesz ładną $$$
4
sprzedaz 2016-08-10 12:55:37
Aplikowałeś? Byłeś na rozmowie? Napiszesz coś więcej?
Manager 2016-08-11 15:51:35
Szanowni Państwo,

Obecnie prowadzimy nabór kandydatów do Działu Handlowego na stanowisko Gwiazda Sprzedaży.

Jeżeli w sprzedaży czujesz się jak ryba w wodzie, jesteś komunikatywny, wytrwały w działaniu i potrafisz realizować cele to wyślij aplikację na manager@drozd.biz

Oferujemy wynagrodzenie podstawowe oraz wysokie prowizje, a także wiele premii i dodatków.


Pozdrawiamy,
Drozd.Biz
7
@@@@@@@@ 2016-08-12 07:41:55
Popieram w całości ten wpis!!! Można zauważyć iż pracownicy naprawdę się zmieniają z dnia na dzień więc o czym to świadczy.... Odradzam współpracy
10
Manager 2016-08-12 12:53:56
Witaj Stykan,

Praca na stanowisku Gwiazdy Sprzedaży polega na:
- codziennym odpisywaniu i udzielaniu odpowiedzi na nowe zapytania mailowe i telefoniczne oraz własnej inwencji w poszerzaniu możliwości pozyskiwania nowych klientów, np: praca na rekomendacjach od zadowolonych klientów lub wynikach mailingu
- sporządzaniu ofert handlowych na podstawie trafnej oceny sytuacji klienta
- utrzymaniu dobrych relacji z obecnymi klientami

Co zyskasz?
- pensja podstawowa wraz z prowizjami zależnymi od Twoich wyników
- premie tygodniowe, miesięczne i kwartalne za najlepsze wyniki indywidualne i zespołowe
- premie stażowe (prywatna opieka medyczna, karnet na siłownię, prywatna emerytura)
- dodatki świąteczne i okolicznościowe

Aplikuj na manager@drozd.biz
7
happy 2016-08-12 14:37:12
A ja śmiało moge polecić... Jestem ich klientka od ponad 2 lat a wczesniej obsługiwala mnie koszmarna firemka z miasta Łodz. I to byly same klopoty dla mojej spolki! teraz wszystko w normie a nawet lepiej
9
mam ltd 2016-08-17 14:54:23
Wiem że to forum dla opinii pracownikow ale czy ktoś może powiedziec mi o przeniesieniu do nich Ltd do obslugi?? Zastanawiam sie nad tym, a opinie są różne tymbardziej że moja firma nie ma numeru pracodawcy i troche jest do naprawienia po poprzednim pseudo ksiegowym...
ktos cos?
3
Joanna 2016-08-19 15:59:12
Spokojnie, moja spółka potrzebowała "renimacji" po poprzednim księgowym. Kompetentni pracownicy Pana Sebastiana Drozda pomogli mi w anulowaniu kar za brak raportów (wina poprzedniego polskiego pseudo pośrednika), okazało się, że moje payslipy zawierały błędy, więc byłam na prawdę w tarapatach. Obsługa firmy Drozd jest na bardzo wysokim poziomie i warta swojej ceny. Jakbyś potrzebował więcej informacji to chętnie pomogę, zostaw mejla do siebie.
10
zadowolony 2016-08-26 09:48:07
polecam gorąco współprace z Intermedio Sebastian Drozd.Jest miła atmosfera i dobre zarobki
8
PRAWDA I CAŁA PRAWDA 2016-08-31 13:33:49
Mam takie samo zdanie!!! I jak najbardziej popieram wszystkie negatywne wpisy.
11
rambo 2016-09-05 13:03:44
no wiadomo ze sa premie, zalezy czym będziesz się zajmował ale dla każdego stanowiska jest do uzyskania premia. Maja premie miesieczne, kilka premii kwartalnych kilka premii stażowych i kilkanaście premii innych takze do zdbycia jest calkiem sporo kasy
7
coco 2016-09-08 16:23:16
premie sa nie male bo kilku set zlotowe a do tego dodatki na swienta i inne
7
Good 2016-10-22 21:18:50
Nie zdarzyło się ani razu spóźnienie nawet o 1 dzień. Nawet jak idziemy na urlop to dostajemy dodatkowe 10% od tak
8
?????? 2016-10-22 21:31:07
A gdzie się podziała Pani Mirela A.... która była prawą ręką Pana drozda??? czyżby zrezygnowała z pracy w tak wspaniałej Firmie jak Intermedio Sebastian Drozd!!! Chyba nie tylko klienci uciekają lawinowo od Pana drozda !!! Można zauważyć że pracownicy również się zmieniają i odchodzą od wspaniałego PRACODAWCY PANA DROZDA... Pewnie małe te premie o których aż tłusto na tym forum!!! Może nadszedł czas na lepsze traktowanie pracowników Panie drozd???!!!!
14
Bliski współpracownik 2016-10-22 21:33:51
Widzę "były Pracowniku", że chyba jest w tobie jakaś osobista nienawiść. Wstawiasz ten post po raz 3. Współpracuję z Drozdem 9 lat i jeszcze ani razu sie na nim nie zawiodłem, prowizje są na czas. Jak mam problem z dnia na dzień to nawet nadpłaci mi 3 miesiące naprzód. Duzo rozmawiam z jego pracownikami i jeżeli szef Ci robi kawę, to raczej traktowania jak szmaty to nie przypomina. Szef zwierzał Ci się, że nie ma majątku na siebie albo z kim się o co sądzi? Jeżeli pracujesz u konkurencji to zajmij się pozyskiwaniem dla nich klientów a nie hejtem uczciwego człowieka, ciekawe dlaczego jesteś byłym pracownikiem..?
7
Były Pracownik 2016-10-22 21:45:35
Z tego co wiem to
- premie na święta
- Urlopowe
- Urodzinowe
- Podwyzki
- za zrobiony plan miesięczny indywidualny
- za zrobiony plan zespołu
- Premie stażowe (siłownia, ubezpieczenie medyczne, prywatna emerytura)


7
Były Pracownik 2016-10-26 22:31:02
Dziwię Ci się, że tak zaśmiecasz forum koleś. Czy drozd ma na własność jakąś Panią Mirelę? Jak dziecko. Masz coś do drozda to porozmawiaj z nim a nie jak tchórz uciekasz w Hejty. Chce sie czegos dowiedzieć o premiach i wolnych stanowiskach a nie o tym że ktoś postanowił zmienić pracę. Nie zmieniałeś nigdy pracy na inną?
7
Pracuś 2016-11-03 20:30:14
Współpraca przebiega w porządku, pomimo tego, że poprzedni pracownik na moim obecnym stanowisku zostawił niezły bałagan... I już od dawna staram się wyciągnąć sprawy na prostą. Na szczęście Pan Sebastian jest wyrozumiały co do tej kwestii.
Owszem pracodawca jest wymagający, bo przecież jeżeli ma zapłacić za pracę to powinien wymagać jej wykonania.
Wypłaca pensję w terminie. Każdego dnia zaczyna dzień od nowa, a jeżeli było jakieś spięcie poprzedniego dnia to stara się wyrzucić je w niepamięć.
Pracowników traktuje poważnie i po ludzku z każdym wita się osobno podając dłoń bez względu na płeć czy wiek.
Jeżeli ktoś ma coś do załatwienia lub uczy się to można ustalić bardzo elastyczny grafik godzin pracy, pod tym względem można się dogadać bez problemu - dobra opcja dla studiujących zaocznie lub uczących się na różnego rodzaju kursach czy szkoleniach.
Jeżeli są jakieś wątpliwości co do wykonania jakiejś czynności to można bez wahania poprosić o pomoc i nie zostanie ona bez odzewu.
7
Bozena 2016-11-04 10:37:35
Aby płacić za pracę należy być pracodawcą, czyli podpisać z pracownikiem umowę o pracę. Powinna ona być podpisana tam, gdzie pracownik ma centrum zainteresowań życiowych. Nie ma co się dziwić, Pracusiu, że osoba przed Tobą zostawiła niezły bałagan - na umowie zlecenie (nieważnej, jeśli można udowodnić stosunek pracy) każdy może wstać i wyjść bez zachowania okresu wypowiedzenia. W tym wypadku można mieć pretensje tylko do osoby zatrudniającej, która daje umowy zlecenia, aby nie dać urlopu (lub wypłacać pieniądze należne za zaległy); odstraszyć rodziców, którzy zwalniają się z pracy bo muszą zająć się dzieckiem; nie stosować się do przepisów BHP itd.
Szkoda, że zamiast uczciwości i przestrzegania przepisów prawa potencjalny pracownik/zleceniobiorca może natknąć się na obietnice bez pokrycia i kawkę.
11
Pracuj i bądź szczęśliwy 2016-11-06 21:07:51
Ciekawe jak długo będzie trwało te FAŁSZYWE szczęście??? Powodzenia
4
Młody 2016-11-21 15:00:25
Ja sobie chwale. Pracuję od niedawna. Współpraca przebiega bardzo dobrze. Pan Sebastian wie jak mamy dużo pracy. Jest pod tym względem wyrozumiały i sam pomaga wszystkim tyle ile jest w stanie. Zespół z którym pracuje jest fantastyczny a o takie warunki w dzisiejszych czasach jest bardzo ciężko. Wszyscy pracują wspólnie i każdy sobie pomaga. Jeśli chodzi o komentarze innych to dziwie się jak można pisać coś na temat BHP gdy nie jest sie w biurze. Troche to śmieszne. Jak najbardziej szanuje wpis ale nie doceniam.
Pozdrawiam :)
8
Mocno zadowolona 2016-11-21 23:49:12
Ufff, kilka lat to trwało.
Dostałam A1 za okres aż 4 lat! Aż chce mi się płakać ze szczęścia.
10
MOCNO NIEZADOWOLONA 2016-11-22 09:00:03
Jestem za i popieram ten WPIS jest tu prawda i cała PRAWDA w każdym słowie...!!!
6
Wspaniale 2016-11-22 09:26:51
Panie Sebastianie, bardzo dziękuję za dzisiejsza rozmowę. Obserwuję Pana działalność niemalże od początku istnienia. Czytając mailing i obserwując stronę internetową, zawsze postrzegałem Pańską firmę jako rzetelną i pełną profesjonalizmu. Dziś miałem okazję się o tym przekonać osobiście.
8
Manio 2016-11-22 18:31:03
Konsultacja była bardzo udana i uświadamiająca. Jedyne czego żałuję, to tego, że tak późno z Panem porozmawiałem. Swoim mailingiem stukał Pan wielokrotnie do moich drzwi, a ja niestety tego nie „słyszałem” …Dzisiejsza rozmową wlał Pan w moje serce dużo optymizmu, który w bieżącej sytuacji jest mi bardzo potrzebny J. Bardzo za to dziękuję.
7
Agnieszka ż. 2016-11-23 21:50:28
Fantastyczna obsługa i bardzo uprzejmi ludzie. Cieszymy sie, ze możemy współpracować z Panem Drozdem. Pomógł mi i mężowi poukładać biznes internetowy. Nawet doradził wiecej niż musiał. Dziękujemy.
4
Magda z Otwocka 2016-11-24 07:59:56
Polecam Pana Sebastiana jako sprawdzonego partnera dla Twojej spółki Ltd. Jeżeli chcesz założyć spółkę to nie znam bardziej kompetentnej firmy, a zahaczyłam juz o trzy. Żadna z pozostałych nie dała rady.
3
Mariusz 2016-11-25 07:01:57
W miesięcznym abonamencie klient otrzymuje pełen pakiet usług i konsultacje z nimi bez limitu. W innych firmach za godzinną konsultacę płaci się od kilkudziesięciu GBP za godzinę, to mi sie podoba, że nie ma żadnych gwiazdek ani niedomówień.
2
Lubska 2016-11-25 15:10:52
Wybrałam Drozd.biz do założenia swojej firmy LTD. Biurokracja księgowo-podatkowa w Polsce oraz szereg utrudnień i obowiązków nakładanych na przedsiębiorców powodował, że zamiast zajmować się swoją firmą, angażowałam się w nieefektywne, kosztowne i czasochłonne procesy prawne i księgowe. Dzięki Drozdowi oszczędzam kupe czasu.
2
Marcino 2016-11-26 20:32:35
Jestem pod pozytywnym wrażeniem rozwoju firmy Pana Sebastiana Drozd. Regularnie wprowadza nowe rozwiązania i ulepszenia. Chylę czoła!
2
Mirek 2016-11-28 12:55:45
Witam, jestem Klientem Pana Drozda. Współpraca przebiega jak narazie bardzo dobrze. tak trzymać!
Wasyl 2016-11-28 13:11:55
Ja mam swoja firme w firmie Drozd.biz i nie mam na co narzekać. Wszystkie dokumenty mam dostarczone na czas. Państwo w obsłudze klienta są bardzo mili. Wszystko w jak najlepszym porządku.
2
prezydenT 2016-12-05 11:13:03
jak obiecali tak zrobili. A1 dostałem po 3 miesiącach a prawdopodobieństwo było prawie zerowe. Panie w biurze bardzo miłe i chętne do pomocy. wylot przebiegł zgodnie z planem. obsługa na miejscu w Londynie też super. WSYZSTKO PIĘKNIE!
Były Pracownik 2016-12-09 07:30:44
Właściciel to typowy manipulator i kretacz. Dużo mówi mało robi. Rotacja pracowników niczym w żabkach bo takim jest tyranem. Firma traci klientów w lawinowym tempie a właściciel Szlaja się już po sądach. Komornik mu na tyłku siedzi i nic w papierach na siebie nie ma. Żenujący koleś który myśli że traktując ludzi jak szmaty stworzy swoje królestwo korporacyjne. Nie polecam i odradzam współpracy jako klient i jako pracownik!!!!
4
Piotr Rejman 2016-12-09 09:48:24
Jeśli jesteś poszkodowany -na to zadzwoń do mnie tel. 665 503 853 lub mojego Adwokata. Dla osób zainteresowanych mogę udostępnić nr. spraw na które można się powołać. Zeznania można składać w Prokuraturze Szczecin nad Odrą lub na Komisariacie Policji w miejscu zamieszkania.
W sprawach Pana drozda lub jakiejkolwiek porady lub pomocy można dzwonić 24h. Nie pobieram żadnych opłat ani żadnych abonentów. Nie czekaj dzwon już dziś tel. (usunięte przez administratora)

Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
3
Pio Rejman 2016-12-09 18:10:46
" Barbara 2015-09-21 13:10:43 Mam kłopot z rozwiazaniem sprawy w ZUS. DROZD brał pieniądze i teraz pomóc nie chce, może ale za kasę!!!
Im płaciłam, a teraz będę musiała spłacić w ZUS!!!!!!!!!!!!!!!!

ŹLE wybrałam. "

Zapraszam do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub moim Adwokatem . Można również złożyć zeznania osobiście u Prokuratora w Szczecinie nad Odrą lub na komisariacie Policji w miejscu zamieszkania. W sprawach pana drozda można dzwonić 24 godziny na dobę, pomogę każdemu bez wyjątku bez wynagrodzenia i płacenia abonamentów.

Dzwoń już dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
2
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd