logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Hehe 2017-03-14 19:42
Frajerów Tomku.
6
Milena 2017-03-14 19:47
Drozd.biz to nie firma, to marka!! Niedouki
4
Dejwid 2017-03-14 19:50
Czy trip maker organizuje wycieczki na Bali? Jestem chentny
3
Pyza 2017-03-15 21:03
Radze się zapoznać ze znaczeniem firma oraz znaczeniem marka!!! Bo ani to firma ani to marka żadna NIEDOUKU!!!
6
Milena 2017-03-15 21:26
"Firma Intermedio – właściciel marki Drozd.biz została powołana do życia przez Sebastiana Drozd w 2005 roku i od tego czasu regularnie rozszerza swoja ofertę, aby w pełni zaspokajać oczekiwania swoich klientów pod kątem prawnym i biznesowym. W tym celu firma Intermedio nawiązała współpracę z angielskimi podmiotami, jak firma Trip Maker LTD, Network Building LTD i innymi gwarantując ciągłość świadczonych usług."

Pozdrawiam hejterow!
4
Zachwycona74 2017-03-16 16:11
o ile mi wiadomo, nie ma rzeczy, ktorej nie jest w stanie zrobic Sebastian Drozd
5
Człowiek legenda 2017-03-16 16:16
To nasz szczeciński Chuck Norris!
Pozdrowionka, wspaniałości i piękności dnia!
6
Pani Mileno 2017-03-16 16:20
Proszę nie mylić wolności słowa z "hejtem".
Hejt jest raczej działaniem, które ma obrazić i upokorzyć konkretną osobę. Konstruktywna krytyka (od której firma ucieka i się jej pozbywa, usuwając nieprzychylne, ZGODNE Z REGULAMINEM komentarze), wyrażenie własnej - nawet negatywnej - opinii, to wolność słowa zagwarantowana w konstytucji.
Stosuje Pani błąd logiczny, którym jest sofizmat rozszerzenia, a który to błąd jest powszechnie stosowanym zabiegiem manipulacyjnym w tej firmie. Dodatkowo stosując atak ad personam, nie ułatwia sobie Pani, ani nie ułatwiacie sobie Państwo rozwiązania problemu. Proszę odnieść się rzeczowo do zarzutów, które tutaj padły zarówno w kierunku firmy (w kontekście całościowym) jak i jej właściciela (szefa).
A teraz krótka lekcja pijarowa (oraz życiowa): Jeżeli zostałem o coś osądzony, to powinienem wykazać się pokorą i przemyśleć swoje zachowanie, nie szukając winnych dookoła. Jeżeli jedna osoba zwraca uwagę na niestosowne zachowanie, owszem można uznać to za brak reguły. Ale jeśli jest to kilkanaście osób, to pojawia się pojęcie problemu. Problem należy przeanalizować i odnieść się do niego, wykazać skruchę i przeprosić za wszelkie zło i przykrości jakie się ludziom wyrządziło, podziękować za zwrócenie uwagi na aspekt, który może w przyszłości uratować firmie wizerunkowy "tyłek" a także wdrożyć strategię, która w przyszłości pozwoli uniknąć podobnych zdarzeń.
Proszę, dziękuję, przepraszam. Proste prawda?
Może firma w końcu spojrzy prawdzie w oczy, schyli głowę i powie: Przepraszamy, nawaliliśmy!
W stosunku do byłych pracowników i klientów. To jest naprawdę aż takie trudne?

Polecam także zapoznanie się z pojęciem efektu śnieżnej kuli.
10
Beata 2017-03-16 16:42
szkoda, ze za pieniadze zaoszczedzone w wyniku optymalizacji ZUS (oraz wynagrodzen pracownikow) nie mozna kupic sobie mozgu. Slownik tu duzo nie pomoze
8
Szlachcianka 2017-03-16 16:52
Z pustego to i Salomon nie naleje, pani Beato...
6
Niezadowolony 2017-03-16 20:47
Jak widać coraz więcej osób niezadowolonych!!! Może teraz portal goworka zaprzestanie usuwać negatywne opinie i zapozna się dogłębnie z tymi lada pozytywnymi. A Pan Drozd niech w końcu zacznie odpowiadać za swoje czyny!!!
7
Rozczarowany 2017-03-16 20:50
Niech otworzy parasolkę w od.....ie

Pozdrawiam
7
Arek 2017-03-16 23:24
Rotacja taka, ze szef powinien zastanowić się nad tym, co robi nie tak, skoro mu ludzie masowo uciekają. Właściciel firmy pojęcia nie ma co sprzedaje, zawsze przekierowuje rozmowę do "kompetentnego" pracownika.
Kto to widział, by właściciel firmy nie miał wiedzy i posiłkował się pracownikami, którzy co kilka tygodni się zmieniają? Ludzie piszą, ze chyla czoła przed panem Drozdem, a ja pytam - panie Drozd, jak pan to robi, ze tyle lat siedzi w tej branży i nadal ma wiedzę na poziomie przedszkolaka? Ja rozumiem, ze Pan jesteś od wciskania, a jak już wyciśniesz to w nosie masz obsługę posprzedażowa, ale zlituj się pan - toz to wstyd stać w miejscu, a robić z maleńkiej jednoosobowej działalności korporacje, a z siebie prezesa. Masz pan jakiś kompleks ?
10
Marianna 2017-03-27 12:56
Pan Sebastian zawsze doradza mi znakomicie. czasami jak trzeba rozmawiamy nawet godzinę. Jestem zadowolona z usług i fachowej wiedzy doradczej
3
Luiza 2017-03-27 13:57
Szybko i merytorycznie, to cenię! Właściwe pomimo poszukiwań na rynku i rozmów telefonicznych nie znalazłam bardziej kompetentnych księgowych.
2
Marian 2017-03-27 17:48
To czemu wniosek w Prokuraturze i przesłuchania na Policji w sprawie Pana Drozda??? I skąd te wszystkie negatywne wpisy nie bądźmy naiwni!!!
4
PanKracy 2017-03-28 08:47
Polecam!
2
Alicja 2017-03-28 09:32
@PanKracy, pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd?
Sand^^ 2017-03-28 15:04
Wspaniała działalność prowadząca spółki LTD dla polskich klientów. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Szkoda tylko że te urzędy brytyjskie działają jak działają...
2
Bianka 2017-03-29 23:56
Krótko i na temat, świetni fachowcy!
zawsze pomocni, w innych firmach zawsze płaciłam za konsultację. Tutaj mam bez limitu.
1
Antoni 2017-03-30 08:20
Dobra współpraca. Jak na swój wachlarz usług są najtańsi i najlepsi na rynku. konsultacje bez limitu. obsługa księgowa taka jakiej oczekiwałem. Brawo!
1
Alicja 2017-03-30 10:17
A jak wygląda praca w powyższej firmie? W tym temacie pojawią się jakieś opinie?
PanKracy 2017-03-30 11:02
Tak i jestem bardzo zadowolony. Jasne cele, ciekawy zespół, pole do własnej inicjatywny i perspektywa rozwoju.
Zawsze znajdą się malkontenci albo niezadowolony klient, który sam sobie narobi problemów i szuka winnych.
Najważniejsze jest to czy ktoś chce faktycznie pracować, pan Sebastian to człowiek bardzo serdeczny nie tylko w stosunku do klientów, ale również pracowników. Nie bardzo rozumiem skąd te hejty, że ktoś na kogoś tu pomyje wylewa - komuś widocznie zależy, żeby oczernić Pana Sebastiana. Moja współpraca z nim zaczęła się dobrze i równie dobrze rokuje.
Pozdrawiam!
2
Alicja 2017-03-30 11:19
@PanKracy, dobrze to słyszeć. Dziękuję za informację.
Alicja 2017-03-30 11:56
@Piotr Rejman Słonecznego dnia, jeżeli jakiś wpis został zarchiwizowany to musiał być on niezgodny z regulaminem GoWork.pl
1
74jugen 2017-04-01 11:49
Nie wiadomo do kogo się dodzwonić można i kto za co odpowiada, numery telefonów niezgodne z nazwiskami!!!! albo nikt nie odpowiada! zdjęcia też z internetu,to nie ejst profesjonalne a wpowadza w błąd!
8
ewek 2017-04-04 13:43
wyczerpująca konsultacja od Pana Sebastiana. Brexit już mi nie straszny i wam też nie powinien być. Szukacie dobrego rozwiązania biznesowego. pan Drozd wszystko wam powie i udzieli wyczerpujących informacji.
2
adaśko 2017-04-06 14:03
Jakość współpracy poprawia się z dnia na dzień. Wszystko dopilnowane. wykonane w czasie. chyba ktoś zaprowadził porządek i nowe wspaniałe zasady w biurze Pana Drozda. Kapitalnie!
1
MGG 2017-04-08 16:48
@74jugen Ja również jestem czasem zaskoczona tym kto tam pracuje, na maila odpowiadają mi różne osoby, zadzwonisz pod numer ze strony a tam sie okazuje, że tego pracownika już nie ma! o co chodzi? i to nie pierwszy raz, a chciałabym mieć pewną, rzetelną osobę z którą moge porozmawiać, a nie na chybił trafi kto dorwie telefon, zwłaszcza jeżeli chodzi o moje sprawy, mam nadzieję pomimo mojej całej sympatii, że Państwo to usprawnicie bo jest to mało profesjonalne. Pozdrawiam i życzę sukcesów
5
xspedycja 2017-04-24 15:28
Bardzo szybka i kompleksowa usługa ze strony biura. Sprawy są załatwiane od reki a na osoby tam pracujące zawsze mogę liczyc pomocną radą. Panie pracujące w obsłudze spółki bardzo kompetentne i zawsze udzielają potrzebnych informacji. Od niedawna z firmą wnioskujemy o brytyjskie prawo jazdy i jestem zaskoczony sprawnością i wiedza osób tam pracujących!
1
Super!!! 2017-05-11 10:48
współpraca zapowiada się bardzo dobrze. przeniosłem moją spółkę z firmy, która narobiła mi masę długów. Pan Drozd sprawił, że większość zaległości została już nadrobiona. Naprawde polecam!!!
1
Alicja 2017-05-17 11:01
@Były Pracownik piszesz, że w Intermedio Sebastian Drozd panuje duża rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja panuje w całej firmie, czy w konkretnych działach/stanowiskach?
Kaja 2017-05-19 17:30
Witam. Na stronie firmy Pana Drozda znalazłem kilka ofert pracy. Czy ktoś wie jak kształtują się zarobki w tej firmie? Ile zarabia człowiek po okresie próbnym?
1
Nikola 2017-05-19 20:39
Czyli jak rozumiem Pan Drozd dopiero po dwóch latach swojej bezczynności zadzwonił w sprawie tego druku?
A więc skąd ten zachwyt???
4
Mam taką spółkę 2017-05-21 11:54
Zgodnie z prawem można założyć jednoosobową spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością i wtedy prezes jest wyłaniany ;-)
Ewa 2017-05-21 11:59
Kurtuazja nakazuje aby zapytać o samopoczucie. Nie oznacza to, że będziemy opowiadać drugiej osobie o swoich bolączkach i chorobach.
Często spotykając znajomego pytamy: "co słychać?" - nie oczekujemy jednak na odpowiedź.
2
Kaja 2017-05-21 12:49
Na okresie próbnym 1700 na rękę (najniższa krajowa) to mogę przełknąć bo przecież potencjalny pracodawca nie wie z kim się wiąże. Lecz po okresie próbnym 2400 na rękę to przesada za pracę z takimi wymaganiami. Czytałam tam o różnego rodzaju premiach lecz gdy chciałabym wziąć kredyt na zakup mieszkania to do zdolności kredytowej ruchoma premia może nie być brana pod uwagę.
Ciekawe jak się kształtuje w takim razie wynagrodzenie jeślibym w ramach stosunku pracy miała jakiś czas pracować w Anglii. Samo wynajęcie najmniejszego mieszkania to fortuna ;-(
A gdzie do tego utrzymanie nawet na skromnym poziomie.
1
Memfis 2017-05-21 13:28
Dokladnie. Ale pracowalabys w Sz-n a nie w UK. Poza tym p. S. Drozd zachecal zeby jednak zdecydowac sie na warunki brytyjskie bo wyzsza emerytura etc. (czyt. zeby nie placic skladek w PL, zapytalam o ubezp. zdrowotne to powiedzial ze placa tylko symbolicznie do ZUS a reszta to ponoc opieka prywatna), szczerze? to juz lepiej wyjechac do UK i tam pracowac. Poza tym na moje pytanie, czy bede musiala 2 razy sie rozliczac ze skarbowka polska i brytyjska nie potrafil mi udzelic odp. Aha i jeszcze jedno p. S. Drozd zapytal mnie ile godzin dzienne jestem w stanie jak to ujal "poswiecic" na prace, powiedzialam ze standardowo 8, i jaka forma zatrudnienia mnie interesuje - umowa o prace, to nastapila chwilowa cisza z czego wniosek ze jak przyjdzie co do czego to nie jest to pelen wymiar czasu. A wszelkiego rodzaju "premie" sa uzaleznione od tego jak bardzo bedziesz zaangazowana w prace. W domysle "nigdy dosyc wystarczajaco". Poprosil mnie tez zebym po weekendzie oddzwonila do niego czy sie decyduje czy nie. Jak dla mnie takie wirtualne firemki nie sa przekonujace,wystarczy dobrze popszperac w Internecie na temat tego Pana, moja kolezanka kiedys w cos podobnego wdepnela.
2
A. 2017-05-22 14:59
Pracowałam kiedyś w tej firmie, ale ze względu na studia nie mogłam poświęcić się dla pełnego etatu. Wynagrodzenie takie jak piszecie - ok. 1700 zl, potem po dwóch miesiącach stawka wzrasta. Praca po 8h/dzień czasami więcej jak chciałam lub załatwiałam zaległe sprawy, bo mnienie było w pracy. Premie uznaniowe chyba co kwartał albo co miesiąc dla najlepszych pracowników po okresie próbnym, premie na święta, na urodziny i na urlop - generalnie można niezłą sumę zgarnąć. Oczywiście zarobki są dużo większe gdy jesteś na umowie brytyjskiej. Firma załatwia ci ubezpieczenie prywatne, gdzie masz bardzo dobre warunki i dojście do lekarza bez kolejek. Nie wiem co masz na myśli pisząc "wirtualne firemki" skoro pracowałam w biurze fizycznie wraz z innymi osobami. Firma ma na prawdę niezłe warunki socjalne i prosperuje ogromną bazą wiedzy wraz ze sporym zapleczem podwykonawców. Wykonujesz swoje zadania i tyle, praca jak każda inna.
1
Piotr Rejman 2017-05-22 18:11
Wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić maile jakie otrzymuję od NIEZADOWOLONYCH klientów!!! Poniżej przedstawiam mail jaki otrzymałem od Pana z Liverpool u którego miałem wykupiony adres korespondencyjny przez pana drozda i jego firemke :

Drogi Panie Piotrze zalozyl Pan firme w Anglii korzystajác z uslug nieodpowiedzialnych ludzi którzy znikneli z Wielkiej Brytanii zakladajác Polakom firmy w GB oferujác swoje uslugi na tak zwane wirtualne biuro.Takie firmy posiadajá bardzo profesjonalne strony internetowe oferujác obsluge firmy w UK za 2oo funtów rocznie gdzie po zalozeniu firmy ltd. znikajá i wtedy zaczyna sie problem z urzedem podatkowym gdzie wezwania do banku i urzédu podatkowego jak równiez angielskiego zus-u ládujá na smietniku i wtedy przeniesiona firma nie ma pojécia ze jest poszukiwana przez kilka angielskich urzédów.Z tego co sie dowiedzialem Pana firma zarejestrowana byla w Londynie na adres ealing broadway gdzie jest tam zarejestrowanych w powyzszym schemacie tysiác firm jako pralnie pieniedzy bo zalozenie konta bankowego na ten adres moze narobic klopotów ktorych polacy,wlasciciele firm nie majá pojécia korzystajác z tzw.wirtualnego biura.Glównym celem dlaczego do Pana pisze jest to ze Pana firma jest zarejestrowana na moim legalnym adresie poniewaz czlowiek który oszukal Pana zrobil to samo ze mná.Czyli sytuacja wygláda tak ze ja utrzymuje pod swoim adresem legalnie firme PANA . Zbieram Pana korespondencje od 9-tego kwietnia i nikt nie czuje sie zobowiázany do rozliczenia sie ze mná.Pisze do Pana tak pózno poniewaz dopiero teraz znalazlem kontakt do Pana.Informuje Pana ze posiadam mnóstwo listów do firmy PANA z urzedów ,skarbowego, banku i angielskiego zusu które jak najszybciej chcialbym Panu wyslac poniewaz jest to korespondencja poufna tzn.ksiázeczki czekowe,karty z banku itd. które dawno powinien Pan posiadac u siebie i jak najszybciej chcialbym to poslac Panu kurierem.Jedynym problemem jest kwestia czy ja mam dalej utrzymywac firme legalnie czy Pan sobie zyczy zawiesic dzialanie Pana FIRMY na terenie UK i zablokowac konto bankowe i zawiesic dzialalnosc PANA FIRMY.Rozwiázania sá dwa-rozliczy sie Pan ze mná zamiast czlowieka który mnie oszukal jak równiez Pana i ja dalej sie zobowiázuje prowadzic Pana firme pod swoim adresem legalnie albo ja wyrejestruje Pana firme z mojego adresu i zawiesze dzialalnosc.Jestem uczciwym czlowiekiem i czekam na decyzje Pana
z uszanowaniem .

Takiego maila i wiele innych otrzymałem od Pana u którego pan drozd wykupił mi adres do prowadzenia Firmy w UK. Po przeczytaniu nie czekałem ani chwili i zrezygnowałem natychmiast z usług intermedio sebastian drozd!!!

TAK WŁAŚNIE DZIAŁA pan drozd i jego firemka , skoro jesteście zadowoleni z obsługi tego pana to ja życzę wam wszystkiego NAJLEPSZEGO. Każdy podejmuje własne decyzje jak uważa.

Zainteresowane osoby proszę o kontak ze mną pod tel. 665 503 853 lub rejmano@wp.pl
1
Piotr Rejman 2017-05-22 18:17
Jeśli jesteś poszkodowany -na to zadzwoń do mnie tel. 665 503 853 lub mojego Adwokata. Dla osób zainteresowanych mogę udostępnić nr. spraw na które można się powołać. Zeznania można składać w Prokuraturze Szczecin nad Odrą lub na Komisariacie Policji w miejscu zamieszkania.
W sprawach Pana drozda lub jakiejkolwiek porady lub pomocy można dzwonić 24h. Nie pobieram żadnych opłat ani żadnych abonentów. Nie czekaj dzwon już dziś tel. 665503853

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
Słonecznego dnia Piotr Rejman 2017-05-22 18:29
Zapraszam do Prokuratury gdzie jest prowadzone postępowanie przeciwko panu drozdowi!!!Można zapoznać się z aktami lecz proszę o przeznaczenie większego czasu bo kilka godzin to zbyt mało aby zapoznać się z aktami sprawy. Można również składać swoje zeznania na komisariacie Policji w swoim miejscu zamieszkania. Dla zainteresowanych mogę podać nr. Spraw na które można się powołać w Prokuraturze lub Policji.

Ps. do Administratora gowork, proszę o zaprzestanie usuwania niechcianych komentarzy przez pana drozda !!! Jeśli administrator gowork jest zainteresowany zapoznaniem się z prowadzonym postępowaniem w Prokuraturze Szczecin to mogę udostępnić nr.spraw. Dajmy możliwość innym zapoznać się z negatywnymi opiniami a nie promujemy tylko wpisy pozytywne!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
1
Słonecznego dnia Piotr Rejman 2017-05-22 18:31
Witam,

dla osób zainteresowanych informuję iż w dni 20 lutego zgłosił się kolejny poszkodowany przez pana sebastiana drozda intermedio i prosił o jakieś informację . Przekazałem oczywiście Panu Dariuszowi Flo..... nr. sprawy która jest prowadzona przeciwko panu drozdowi w Prokuraturze w Szczecinie. Jak również zobowiązałem się do złożenia swoich zeznań przed Sądem jako świadek w sprawie Pana Darka przeciwko panu sebastian drozd intermedio!!! 

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim adwokatem.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 85
1
szukający zatrudnienia 2017-05-22 22:37
Panie Rejman
Proszę o informację, czy Pan działa jako osoba, która chce koniecznie wykosić konkurencję w postaci Pana Drozda.
Jeśli ma Pan firmę o podobnym profilu co Pan S. Drozd to proszę o informację czy nie potrzebuje Pan do współpracy informatyka, finansisty i ekonomisty?
Jeśli tak, to proszę o informację, ile jest Pan w stanie zapłacić osobom z wykształceniem w ramach rzetelnej umowy o pracę.
Chociaż uważam, że wykaszanie konkurencji przez niszczenie jej dobrego imienia to chwyt poniżej pasa.
Nie obawia się Pan, że Pan Drozd się zniecierpliwi i wystąpi przeciwko Panu z powództwem do sądu?
1
Piotr Rejman 2017-05-23 09:26
To ta firemka jeszcze działa ??? Bo ludzie piszą że dodzwonić się ciężko a pracownicy ciągle inni!!! Były pracownik pisze że pracownicy są traktowani jak szmaty!!! Nawet Pani Mirela odeszła z tej firemki!!! Proszę zadzwonić do Prokuratury w Szczecinie i zapoznać się z aktami gdzie jest prowadzone postępowanie przeciwko panu drozdowi!!!

Ps. Ja nie ukrywam się pod wymyślonymi nickami jak większość zadowolonych ha ha ha !!!
Na wszelkie pytania odpowiem telefonicznie lub na osobistym spotkaniu. A osobom niezadowolonym lub poszkodowanym mogę pomóc za free bez abonamentów i jakichkolwiek płatności!!!


Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
1
zainteresowany 2017-05-23 18:34
Zaproponował Pan aby osoby zainteresowane dzwoniły do Pana lub Pana adwokata.
Z Pana opisów wynika, że bardzo wiele osób do Pana dzwoni i mailuje w wiadomej sprawie.
Skoro Pan zaproponował do wyboru kontakt albo z Panem albo z Pana adwokatem to proszę o podanie numeru telefonu oraz imienia i nazwiska tego adwokata bo nie mogę znaleźć żadnego wpisu z tymi danymi.
Pozdrawiam
zainteresowany 2017-05-23 22:29
Cytuję Pana słowa: "Zapraszam do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub moim Adwokatem".
Skoro to Pan w swojej propozycji zaproponował wybór dzwonienia do Pana lub do Pana adwokata więc chciałem skorzystać z propozycji ale nic nie wspomniałem o korzystaniu z darmowej porady Pana prawnika.
Skoro Pan w swoich wpisach wspomina o swoim adwokacie i zaprasza Pan do kontaktu min. z Nim to nie rozumiem skąd to oburzenie i dlaczego Pan ukrywa kontakt do tego adwokata skoro sam Pan o nim wspomina.
Proszę wybaczyć ale zauważam tu brak konsekwencji w Pana wypowiedzi.
Mam na imię Piotr. Nick "zainteresowany" bo jestem zainteresowany tym, co ma Pan do powiedzenia gdyż bardzo uważnie czytałem Pana wypowiedzi i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat firmy Pana Drozda.

Poszkodowany Piotr Rejman 2017-05-24 09:57
Jak nie dociera to napiszę jeszcze raz!!! Nie podaje osobom ukrywającym się pod wymyślona nazwa tymi Gargamel czy inny!!! Darmowego Adwokata proszę poszukać np. www.google.pl , proszę wpisać google przez dwa oo bo inaczej się nie uda!!! Hi hi hi.

Słonecznego Dnia
Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
1
zainteresowany 2017-05-24 14:47
Z tym adwokatem to jakaś ściema. Owszem, istnieje i to nie jeden w Polsce ale wątpię żeby ten tajemniczy Pana adwokat był wyłącznie na Pana usługach bo prawdopodobnie by na chleb nie zarobił trzymając się tylko Pana osoby.
Każdy adwokat wykonuje wolny zawód i żeby zarobić zabiega o jak największą liczbę klientów.
pozdrawiam
Piotr. Nick "zainteresowany"
1
Memfis 2017-05-24 21:35
Zatrudniajac Cie wiedzieli ze studiujesz wiec moglas pracowac na pol etatu przez ten czas a po skonczonych studiach przejsc na caly etat. Skoro twierdzisz ze nie robili problemow gdy np. musialas cos zalatwic etc. Jesli rzeczywiscie jest tam tak super to dlaczego tam nie pracujesz? Poza tym wystarczy dobrze przeszukac Internet zeby dowiedziec sie tego i owego, obecna nazwa tej firmy jest juz ktoras z kolei. A i o p. Drozdzie tez nie brakuje "pozytywnych" opinii od "zadowowlonych/oszukanych" klientow.
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd