logo Intermedio Sebastian Drozd

Intermedio Sebastian Drozd

Ładzin

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Alicja 2017-03-30 11:19
@PanKracy, dobrze to słyszeć. Dziękuję za informację.
Alicja 2017-03-30 11:56
@Piotr Rejman Słonecznego dnia, jeżeli jakiś wpis został zarchiwizowany to musiał być on niezgodny z regulaminem GoWork.pl
2
74jugen 2017-04-01 11:49
Nie wiadomo do kogo się dodzwonić można i kto za co odpowiada, numery telefonów niezgodne z nazwiskami!!!! albo nikt nie odpowiada! zdjęcia też z internetu,to nie ejst profesjonalne a wpowadza w błąd!
10
ewek 2017-04-04 13:43
wyczerpująca konsultacja od Pana Sebastiana. Brexit już mi nie straszny i wam też nie powinien być. Szukacie dobrego rozwiązania biznesowego. pan Drozd wszystko wam powie i udzieli wyczerpujących informacji.
3
adaśko 2017-04-06 14:03
Jakość współpracy poprawia się z dnia na dzień. Wszystko dopilnowane. wykonane w czasie. chyba ktoś zaprowadził porządek i nowe wspaniałe zasady w biurze Pana Drozda. Kapitalnie!
2
MGG 2017-04-08 16:48
@74jugen Ja również jestem czasem zaskoczona tym kto tam pracuje, na maila odpowiadają mi różne osoby, zadzwonisz pod numer ze strony a tam sie okazuje, że tego pracownika już nie ma! o co chodzi? i to nie pierwszy raz, a chciałabym mieć pewną, rzetelną osobę z którą moge porozmawiać, a nie na chybił trafi kto dorwie telefon, zwłaszcza jeżeli chodzi o moje sprawy, mam nadzieję pomimo mojej całej sympatii, że Państwo to usprawnicie bo jest to mało profesjonalne. Pozdrawiam i życzę sukcesów
7
xspedycja 2017-04-24 15:28
Bardzo szybka i kompleksowa usługa ze strony biura. Sprawy są załatwiane od reki a na osoby tam pracujące zawsze mogę liczyc pomocną radą. Panie pracujące w obsłudze spółki bardzo kompetentne i zawsze udzielają potrzebnych informacji. Od niedawna z firmą wnioskujemy o brytyjskie prawo jazdy i jestem zaskoczony sprawnością i wiedza osób tam pracujących!
2
Super!!! 2017-05-11 10:48
współpraca zapowiada się bardzo dobrze. przeniosłem moją spółkę z firmy, która narobiła mi masę długów. Pan Drozd sprawił, że większość zaległości została już nadrobiona. Naprawde polecam!!!
2
Alicja 2017-05-17 11:01
@Były Pracownik piszesz, że w Intermedio Sebastian Drozd panuje duża rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja panuje w całej firmie, czy w konkretnych działach/stanowiskach?
Kaja 2017-05-19 17:30
Witam. Na stronie firmy Pana Drozda znalazłem kilka ofert pracy. Czy ktoś wie jak kształtują się zarobki w tej firmie? Ile zarabia człowiek po okresie próbnym?
2
Nikola 2017-05-19 20:39
Czyli jak rozumiem Pan Drozd dopiero po dwóch latach swojej bezczynności zadzwonił w sprawie tego druku?
A więc skąd ten zachwyt???
6
Mam taką spółkę 2017-05-21 11:54
Zgodnie z prawem można założyć jednoosobową spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością i wtedy prezes jest wyłaniany ;-)
1
Ewa 2017-05-21 11:59
Kurtuazja nakazuje aby zapytać o samopoczucie. Nie oznacza to, że będziemy opowiadać drugiej osobie o swoich bolączkach i chorobach.
Często spotykając znajomego pytamy: "co słychać?" - nie oczekujemy jednak na odpowiedź.
2
Kaja 2017-05-21 12:49
Na okresie próbnym 1700 na rękę (najniższa krajowa) to mogę przełknąć bo przecież potencjalny pracodawca nie wie z kim się wiąże. Lecz po okresie próbnym 2400 na rękę to przesada za pracę z takimi wymaganiami. Czytałam tam o różnego rodzaju premiach lecz gdy chciałabym wziąć kredyt na zakup mieszkania to do zdolności kredytowej ruchoma premia może nie być brana pod uwagę.
Ciekawe jak się kształtuje w takim razie wynagrodzenie jeślibym w ramach stosunku pracy miała jakiś czas pracować w Anglii. Samo wynajęcie najmniejszego mieszkania to fortuna ;-(
A gdzie do tego utrzymanie nawet na skromnym poziomie.
3
Memfis 2017-05-21 13:28
Dokladnie. Ale pracowalabys w Sz-n a nie w UK. Poza tym p. S. Drozd zachecal zeby jednak zdecydowac sie na warunki brytyjskie bo wyzsza emerytura etc. (czyt. zeby nie placic skladek w PL, zapytalam o ubezp. zdrowotne to powiedzial ze placa tylko symbolicznie do ZUS a reszta to ponoc opieka prywatna), szczerze? to juz lepiej wyjechac do UK i tam pracowac. Poza tym na moje pytanie, czy bede musiala 2 razy sie rozliczac ze skarbowka polska i brytyjska nie potrafil mi udzelic odp. Aha i jeszcze jedno p. S. Drozd zapytal mnie ile godzin dzienne jestem w stanie jak to ujal "poswiecic" na prace, powiedzialam ze standardowo 8, i jaka forma zatrudnienia mnie interesuje - umowa o prace, to nastapila chwilowa cisza z czego wniosek ze jak przyjdzie co do czego to nie jest to pelen wymiar czasu. A wszelkiego rodzaju "premie" sa uzaleznione od tego jak bardzo bedziesz zaangazowana w prace. W domysle "nigdy dosyc wystarczajaco". Poprosil mnie tez zebym po weekendzie oddzwonila do niego czy sie decyduje czy nie. Jak dla mnie takie wirtualne firemki nie sa przekonujace,wystarczy dobrze popszperac w Internecie na temat tego Pana, moja kolezanka kiedys w cos podobnego wdepnela.
5
A. 2017-05-22 14:59
Pracowałam kiedyś w tej firmie, ale ze względu na studia nie mogłam poświęcić się dla pełnego etatu. Wynagrodzenie takie jak piszecie - ok. 1700 zl, potem po dwóch miesiącach stawka wzrasta. Praca po 8h/dzień czasami więcej jak chciałam lub załatwiałam zaległe sprawy, bo mnienie było w pracy. Premie uznaniowe chyba co kwartał albo co miesiąc dla najlepszych pracowników po okresie próbnym, premie na święta, na urodziny i na urlop - generalnie można niezłą sumę zgarnąć. Oczywiście zarobki są dużo większe gdy jesteś na umowie brytyjskiej. Firma załatwia ci ubezpieczenie prywatne, gdzie masz bardzo dobre warunki i dojście do lekarza bez kolejek. Nie wiem co masz na myśli pisząc "wirtualne firemki" skoro pracowałam w biurze fizycznie wraz z innymi osobami. Firma ma na prawdę niezłe warunki socjalne i prosperuje ogromną bazą wiedzy wraz ze sporym zapleczem podwykonawców. Wykonujesz swoje zadania i tyle, praca jak każda inna.
2
szukający zatrudnienia 2017-05-22 22:37
Panie Rejman
Proszę o informację, czy Pan działa jako osoba, która chce koniecznie wykosić konkurencję w postaci Pana Drozda.
Jeśli ma Pan firmę o podobnym profilu co Pan S. Drozd to proszę o informację czy nie potrzebuje Pan do współpracy informatyka, finansisty i ekonomisty?
Jeśli tak, to proszę o informację, ile jest Pan w stanie zapłacić osobom z wykształceniem w ramach rzetelnej umowy o pracę.
Chociaż uważam, że wykaszanie konkurencji przez niszczenie jej dobrego imienia to chwyt poniżej pasa.
Nie obawia się Pan, że Pan Drozd się zniecierpliwi i wystąpi przeciwko Panu z powództwem do sądu?
2
zainteresowany 2017-05-23 18:34
Zaproponował Pan aby osoby zainteresowane dzwoniły do Pana lub Pana adwokata.
Z Pana opisów wynika, że bardzo wiele osób do Pana dzwoni i mailuje w wiadomej sprawie.
Skoro Pan zaproponował do wyboru kontakt albo z Panem albo z Pana adwokatem to proszę o podanie numeru telefonu oraz imienia i nazwiska tego adwokata bo nie mogę znaleźć żadnego wpisu z tymi danymi.
Pozdrawiam
zainteresowany 2017-05-24 14:47
Z tym adwokatem to jakaś ściema. Owszem, istnieje i to nie jeden w Polsce ale wątpię żeby ten tajemniczy Pana adwokat był wyłącznie na Pana usługach bo prawdopodobnie by na chleb nie zarobił trzymając się tylko Pana osoby.
Każdy adwokat wykonuje wolny zawód i żeby zarobić zabiega o jak największą liczbę klientów.
pozdrawiam
Piotr. Nick "zainteresowany"
4
Memfis 2017-05-24 21:35
Zatrudniajac Cie wiedzieli ze studiujesz wiec moglas pracowac na pol etatu przez ten czas a po skonczonych studiach przejsc na caly etat. Skoro twierdzisz ze nie robili problemow gdy np. musialas cos zalatwic etc. Jesli rzeczywiscie jest tam tak super to dlaczego tam nie pracujesz? Poza tym wystarczy dobrze przeszukac Internet zeby dowiedziec sie tego i owego, obecna nazwa tej firmy jest juz ktoras z kolei. A i o p. Drozdzie tez nie brakuje "pozytywnych" opinii od "zadowowlonych/oszukanych" klientow.
2
A. 2017-05-25 16:22
Nie pracuje już, ponieważ mam studia dzienne, a praca jest jednak na pełen etat. Wcześniej zgłaszałam dyspozycje 3-4 razy w tygodniu po 8h i faktycznie tyle pracowałam przez pół roku. Niestety w tym semestrze mój plan zajęć jest taki, że mam zajęcia codziennie w środku dnia, więc mogłabym być dyspozycyjna przeważnie od 14-16 przez max 4 godziny - przecież muszę coś jeść. W firmie atmosfera jest bardzo przyjazna i rodzinna, za to miło wspominam pracę w tej firmie. Wrócić pewnie już nie wróce, bo chce iść w kierunku studiów, a ta opcja była przejściowa na max 2 lata. Pracując w firmie przez te pół roku to jedyny niezadowolony klient, to pan który spamuje na goworku, czyli profilu dla potencjalnych pracodawców - serio. Wszystkie sprawy sporne są załatwiane automatycznie i zawsze na korzyść klienta, ponieważ pracownicy bardzo cenili sobie komfort pracy. Nie było sytuacji, z którą nikt nie potrafił sobie poradzić, a jak był jakiś problem, to zawsze albo szef albo manager wskazywał drogę.
1
Controlling Philips Lightning Poland 2017-05-25 19:37
Wieść gminna niesie, że w firmie pojawił się nowy pracownik, który jest żywą legendą jeśli chodzi o finanse dużych przedsiębiorstw i rynki finansowe (kilka razy prowadził szkolenia dla takich domów maklerskich jak BOŚ i PKO i podobno maczał palce w przygotowywaniu tej dużej inwestycji na Zakładach w Policach), więc pewnie pan Drozd za jakiś czas wprowadzi nowe usługi. Widać firma nie tylko ma się dobrze, ale się rozwija, bo gość pewnie zaśpiewał fortunę za swój czas i bez powodu by go nie zatrudniał.
3
Alicja 2017-05-26 10:26
@Były Pracownik według Ciebie Intermedio Sebastian Drozd nie traktuje swoich pracowników z odpowiednim szacunkiem. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób przejawia się ten brak poszanowania? Spotkały Cie jakieś nieprzyjemności ze strony firmy?
Memfis 2017-05-26 11:25
Prawda stara jak swiat: "ilu ludzie tyle opinii" :-) Co do negatywnych opinii to przeczesalam Internet i znalazlam negatywne opinie nie tylko na gowork i nie mowie tu tylko o wpisach p. Piotra Rejmana, bo fakt i tam jest jego "kopiuj-wklej". Wpisy z lat 2013 i pozniej. I zastanawiajace jest dla mnie ze ta firma tak czesto zmienia nazwe, ale skoro Ty bylas zadowolona to najwidoczniej musialas trafic na dobry czas.
Pinezka 2017-06-02 11:36
Super kadra i atmosfera. Polecam!
2
wujek 2017-06-11 09:04
Jestem bardzo zadowolona z pracy w biurze.
To normalny uczciwy człowiek. Atmosfera jest super. Nikt tu nie zmienia pracowników. Jak mają inne plany to odchodzą. Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio. Pracuje się tutaj świetnie. Podstawowy warunek jak wszędzie: uczciwość wobec pracodawcy.
1
Felix 2017-07-22 11:46
Nie kasuj negatywnych komentarzy! "Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio." Sam /a sobie zaprzeczasz, brak doinformowania z Twojej stronie firma obecnie nazywa sie Drozd.biz i szuka ludzi pod ta nazwa. A dlaczego pod innym szyldem? Dzieki przekretom, moj znajomy mial to nieszczescie, ze dal sie nabrac na uslugi tego Pana.
5
Alcia 2017-07-25 20:00
Witam wszystkich. Na infoludku znalazłam ogłoszenie na stanowisko Manager BOK z językiem angielskim. Kiedyś pracowałam na podobnym stanowisku, więc czuję, że poradziłabym sobie. Nie wiem tylko, czy kwota brutto podana w ogłoszeniu zawiera również koszt, który ponosi pracodawca? Zauważyłam, że często prywatni przedsiębiorcy mylnie stosują pojęcie "kwota brutto", zawierając w niej również swój koszt. Czy ktoś coś wie na ten temat?
3
Mika 2017-07-26 10:34
Zadzwoń i się zapytaj lub aplikuj i czekaj na odp. wtedy będziesz mieć możliwość uzyskania info.
Ila_mrowka 2017-07-26 11:05
"Warunki współpracy ustalamy indywidualnie w PLN lub GBP i preferujemy osoby posiadające numer NIN (brytyjski numer ubezpieczeniowy)." - spełniasz warunki? jeśli nie to i tak Drozd bedzie Cie usilowal do tego namówić, miałam "okazję" z nim rozmawiać parę dni temu na ww. stanowisko.
"- Wysokie wynagrodzenie stałe brutto:
1). 2 mce próby 2300 PLN
2). 6 mcy stażu 2800 PLN
3). Po stażu min. 3200 PLN" >> stawki nie powalają, po stażu miałabys netto 2295,76 PLN, ale oczywście słowa p. Drozda: "radzę się zdecydować na warunki w UK, wyższa emerytura etc." a i po ten nr masz sie sama pofatygowac do UK. Przeswietliłam tą firmę i widzę że co 3 tyg. rektutują na te same stanowiska co już jest niepokojące, chyba ludzie uciekają, zresztą tu na forum też parę "smaczków" można znaleźć.
7
Alcia 2017-07-26 12:56
Dzięki za info! Czyli Drozd to jeden z tych, co wciska ludziom, że można pracować w Polsce na warunkach zagranicznego prawa pracy? Diety Brytyjskie też są wypłacane? Szkoda, ostatnie biuro w którym pracowałam mieściło się na strychu w domu szefa, teraz miałam nadzieję na pracę z prawdziwego zdarzenia...
5
ALEKSANDRA 2017-08-07 15:41
Ja zaczynałam jako pierwsza ;-)

O Intermedio można książki pisać.
Nie doświadczyłam kaw podawanych przez szefa, za to doświadczyłam kilkunastogodzinnego czasu pracy z pełną dyspozycyjnością w weekendy.
Wynagrodzenie 2000 zł z lewą, bo brytyjską, umową o pracę wykonywaną w Polsce, żeby szef mógł oszczędzić na ZUSie.
Kiedyś przeliczyłam szefowi faktyczne wynagrodzenie w oparciu o czas pracy, jaki poświęcam jego firmie - wyszło coś ok. 3.5 zł na godzinę.
Dziś, sama będąc przedsiębiorcą, wiem, że byłoby mi wstyd proponować pracownikowi, dzięki któremu firma ruszyła ( notabene - liczba klientów od tego czasu niewiele się zwiększyła), pracę za tak żenująca stawkę.
Szefowi wydawało się, że największą gratyfikacją dla pracownika są tytuły zawodowe, dlatego też, by połechtać moje ego na wizytówce miałam szlachetną posadę - koordynatora. A że nie ze mną te numery, bo moje ego ewentualnie zaczęłoby rosnąć dopiero wówczas, gdy miałabym milion w portfelu na czysto, odeszłam z dnia na dzień i to była najlepsza decyzja w moim życiu.

Samych wspaniałości, Panie Sebastianie, w Dniu Urodzin!


17
byłypracownik 2017-08-22 09:46
Z tego co się dowiedziałem to jest to opinia napisana przez samego managera. żenujące
7
Alicja 2017-09-04 13:54
Zachęcam do pozostawiania merytorycznych informacji na temat firmy Intermedio Sebastian Drozd. Będą one pomocą dla tych osób, które zastanawiają się nad złożeniem aplikacji do firmy. Aktualnie nie pojawiły się żadne nowe oferty pracy, natomiast warto śledzić oferty.
Nikola 2017-09-04 14:30
wszystkie pozostawione informacje są jak najbardziej merytoryczne. "Aktualnie nie pojawiły się żadne nowe oferty pracy, natomiast warto śledzić oferty." i nie pojawią się ponieważ ciągle wiszą te same typu "gwiazda sprzedaży" a dlaczego? bo pracownicy masowo stamtąd uciekają ale w porę nie podejmują współpracy - chętnych brak, chyba że ktoś ma naprawdę nóz na gardle....
4
Mikus 2017-09-18 08:12
Wiem, ze jest w Szczecinie kilka tego typu firm, ale oferta tej wydaje mi się najbardziej korzystna. Dodatkowo maja usługi, których inni nie oferują. Wspolpracujemu od niedawna, ale poki co nie mam na co narzekac ani do czego się przyczepić. Jedyne co widze, to korzyści jakie mam odkad zostałem klientem w Drozd.biz.
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-09-21 16:28
Witam,

dla osób zainteresowanych informuję iż w dni wczorajszym 4.07.2017 r. Pan Mateusz , zgłosił się kolejny poszkodowany przez pana sebastiana drozda intermedio i prosił o jakieś informację . Przekazałem oczywiście Panu Mateuszowi..... nr. sprawy która jest prowadzona przeciwko panu drozdowi w Prokuraturze w Szczecinie. Jak również zobowiązałem się do złożenia swoich zeznań przed Sądem jako świadek w sprawie Pana Mateusza przeciwko panu sebastian drozd intermedio!!! Jak Pan Mateusz mówił płaciłem Panu drozdowi a teraz ZUS założył mi sprawę o niepłacenie składek w ZUS a Pan drozd umywa ręce mimo iż pobierał pieniadze. Aż żal sciska bo coraz więcej osób dzwoni i prosi o pomoc i pyat o A1 i zaległe składki ZUS...

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim adwokatem.

Ps. w dniu dzisiejszym też zgłosił się kolejny poszkodowany, więcej info. udzielę później lub telefonicznie

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 85
Słonecznego weekendu Piotr Rejman 2017-09-21 16:43
A gdzie się podział wpis byłego pracownika??? który twierdzi że pracownicy są traktowani jak szmaty a pan drozd tworzy swoje królestwo korporacyjne i szlaja się po Sądach!!! Oraz że komornik siedzi mu na karku!!! Ciekawe gdzie są te wszystkie negatywne wpisy które znikają tuż po ich opublikowaniu. Dla zainteresowanych i niedowiarków mogę udostępnić zrzuty ekranu takowych wpisów wraz z datami ich powstania. Poszkodowanych zapraszam do kontaktu ze mną oraz moim adwokatem!!!! Można również składać swoje zeznania na Policji w miejscu zamieszkania lub w Prokuraturze w Szczecinie. Dla ułatwienia mogę podać nr. prowadzonych spraw na które można się powołać .

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
NIE CZEKAJ DZWOŃ JUŻ DZIŚ
Cała PRAWDA 2017-09-21 16:44
" Barbara 2015-09-21 13:10:43 Mam kłopot z rozwiazaniem sprawy w ZUS. DROZD brał pieniądze i teraz pomóc nie chce, może ale za kasę!!!
Im płaciłam, a teraz będę musiała spłacić w ZUS!!!!!!!!!!!!!!!!

ŹLE wybrałam. "

Zapraszam do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub moim Adwokatem . Można również złożyć zeznania osobiście u Prokuratora w Szczecinie nad Odrą lub na komisariacie Policji w miejscu zamieszkania. W sprawach pana drozda można dzwonić 24 godziny na dobę, pomogę każdemu bez wyjątku bez wynagrodzenia i płacenia abonamentów.

Dzwoń już dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
Piotr Rejman Słonecznego dnia 2017-09-21 16:45
Wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić maile jakie otrzymuję od NIEZADOWOLONYCH klientów!!! Poniżej przedstawiam mail jaki otrzymałem od Pana z Liverpool u którego miałem wykupiony adres korespondencyjny przez pana drozda i jego firemke :

Drogi Panie Piotrze zalozyl Pan firme w Anglii korzystajác z uslug nieodpowiedzialnych ludzi którzy znikneli z Wielkiej Brytanii zakladajác Polakom firmy w GB oferujác swoje uslugi na tak zwane wirtualne biuro.Takie firmy posiadajá bardzo profesjonalne strony internetowe oferujác obsluge firmy w UK za 2oo funtów rocznie gdzie po zalozeniu firmy ltd. znikajá i wtedy zaczyna sie problem z urzedem podatkowym gdzie wezwania do banku i urzédu podatkowego jak równiez angielskiego zus-u ládujá na smietniku i wtedy przeniesiona firma nie ma pojécia ze jest poszukiwana przez kilka angielskich urzédów.Z tego co sie dowiedzialem Pana firma zarejestrowana byla w Londynie na adres ealing broadway gdzie jest tam zarejestrowanych w powyzszym schemacie tysiác firm jako pralnie pieniedzy bo zalozenie konta bankowego na ten adres moze narobic klopotów ktorych polacy,wlasciciele firm nie majá pojécia korzystajác z tzw.wirtualnego biura.Glównym celem dlaczego do Pana pisze jest to ze Pana firma jest zarejestrowana na moim legalnym adresie poniewaz czlowiek który oszukal Pana zrobil to samo ze mná.Czyli sytuacja wygláda tak ze ja utrzymuje pod swoim adresem legalnie firme PANA . Zbieram Pana korespondencje od 9-tego kwietnia i nikt nie czuje sie zobowiázany do rozliczenia sie ze mná.Pisze do Pana tak pózno poniewaz dopiero teraz znalazlem kontakt do Pana.Informuje Pana ze posiadam mnóstwo listów do firmy PANA z urzedów ,skarbowego, banku i angielskiego zusu które jak najszybciej chcialbym Panu wyslac poniewaz jest to korespondencja poufna tzn.ksiázeczki czekowe,karty z banku itd. które dawno powinien Pan posiadac u siebie i jak najszybciej chcialbym to poslac Panu kurierem.Jedynym problemem jest kwestia czy ja mam dalej utrzymywac firme legalnie czy Pan sobie zyczy zawiesic dzialanie Pana FIRMY na terenie UK i zablokowac konto bankowe i zawiesic dzialalnosc PANA FIRMY.Rozwiázania sá dwa-rozliczy sie Pan ze mná zamiast czlowieka który mnie oszukal jak równiez Pana i ja dalej sie zobowiázuje prowadzic Pana firme pod swoim adresem legalnie albo ja wyrejestruje Pana firme z mojego adresu i zawiesze dzialalnosc.Jestem uczciwym czlowiekiem i czekam na decyzje Pana
z uszanowaniem .

Takiego maila i wiele innych otrzymałem od Pana u którego pan drozd wykupił mi adres do prowadzenia Firmy w UK. Po przeczytaniu nie czekałem ani chwili i zrezygnowałem natychmiast z usług intermedio sebastian drozd!!!

TAK WŁAŚNIE DZIAŁA pan drozd i jego firemka , skoro jesteście zadowoleni z obsługi tego pana to ja życzę wam wszystkiego NAJLEPSZEGO. Każdy podejmuje własne decyzje jak uważa.

Zainteresowane osoby proszę o kontak ze mną pod tel. 665 503 853 lub rejmano@wp.pl
Piotr Rejman 2017-09-21 16:46
Piotr Rejman

Moje wpisy mają na celu ostrzec inne osoby które chcą nawiązać współpracę z panem drozdem!!! Ja na wszystko co piszę mam potwierdzenia i mogę to wszystko udokumentować i udowodnić jak robię to przed Sądem oraz Prokuraturą. Współpracę z panem drozdem nawiązałem już w 2014r lecz szybko z niej zrezygnowałem z wypowiedzeniem umowy a na dzień dzisiejszy muszę latać po Sądach , Prokuratorach , Policji i składać ciągle nowe zeznania!!! W dniu 22 września będę znowu zeznawał przed Sądem jako świadek w sprawie Pana Dariusza Flo.... który jak ja jest również poszkodowany i niezadowolony z obsługi pana drozda. W następnym miesiącu zeznania w kolejnym Sądzie jeśli ktoś chce złożyć swoje zeznania to mogę podać więcej informacji proszę dzwonić tel. 665 503 853. Nie ukrywam iż muszę ponosić ciągle koszta z tym związane dojazdy, Adwokaci, rozprawy, zeznania na Policji i ciągły stres!!!! Jeśli chcesz tego uniknąć to pomyśli 3 razy zanim nawiążesz współpracę z panem drozdem!!! Ja nie odradzam współpracy z panem drozdem tylko informuję jaki HORROR przeżyłem i przeżywam ja po współpracy z panem drozdem!!!! To była najgorsza decyzja mojego ŻYCIA nawiązując współpracę z panem drozdem!!!! A horror przeżywam do dziś i staram się podzielić tym z innymi i pomóc innym poszkodowanym i niezadowolonym BEZPŁATNIE bez wynagrodzenia i pobierania comiesięcznych abonamentów!!!!

Masz pytania lub wątpliwości to dzwoń tel. 665 503 853 pisz e-mail: rejmano@wp.pl lub spotakjmy się osobiście.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
BeBe 2017-09-21 16:48
Hahaha, nie kasuj komentarzy "pracowniku" Drozda. Tragiczne ze wspolpracujesz z taka pseudo-firemka....Zero rozwoju, tylko przekrety. zal.pl
3
Alicja 2017-09-22 00:29
Zachęcam do zapoznania się z wywiadem z Prezesem Intermedio Sebastian Drozd http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,886934,wywiad-sebastian-drozd @BeBe jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Regulamin znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin
Gall 2017-09-22 10:35
Szef wyzywa pracowników :)
3
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-09-22 16:56
Zapraszam do Prokuratury gdzie jest prowadzone postępowanie przeciwko panu drozdowi!!!Można zapoznać się z aktami lecz proszę o przeznaczenie większego czasu bo kilka godzin to zbyt mało aby zapoznać się z aktami sprawy. Można również składać swoje zeznania na komisariacie Policji w swoim miejscu zamieszkania. Dla zainteresowanych mogę podać nr. Spraw na które można się powołać w Prokuraturze lub Policji.

Ps. do Administratora gowork, proszę o zaprzestanie usuwania niechcianych komentarzy przez pana drozda !!! Jeśli administrator gowork jest zainteresowany zapoznaniem się z prowadzonym postępowaniem w Prokuraturze Szczecin to mogę udostępnić nr.spraw. Dajmy możliwość innym zapoznać się z negatywnymi opiniami a nie promujemy tylko wpisy pozytywne!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-09-22 16:58
Proszę mieć godność i w forach podpisywać się imieniem i nazwiskiem a nie jakiś anonimowy niby zadowolony klient!!! Proszę zadzwonić do Prokuratury w Szczecinie i zapytać czy jest prowadzone postępowanie przeciwko panu drozd sebastian intermedio. Każdy z niedowiarkow może zadzwonić i spytać jak również złożyć swoje zeznania, takie czy inne!!! Dla zainteresowanych pisze nie jako anonimowy tylko jako Piotr Rejman niezadowolony i poszkodowany klient pana Sebastiana drozda i jego firemki intermedio!!!! Wszystkiego zadowolonym mogę udostępnić nr. Prowadzonych spraw w Sadzie i Policji oraz pokazać usunięte negatywne komentarze gdzie mam zrzuty ekranu kazdego negatywnego wpisu.

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel 665 503 853
Piotr Rejman 2017-09-22 16:59
Witam ponownie,

w dniu 3.06.2017r. ponownie zgłosiła się zdesperowana i płacząca Pani która prosi o poradę i pomoc. Płaciła panu drozdowi a teraz ZUS założył Pani sprawę w Sądzie o zaległe składki!!! Podałem Pani nr. sprawy w Prokuraturze na którą będzie się powoływać i złoży swoje zeznania. Aż serce ściska jak ludzie płaczący dzwonią i pytają co mają robić bo pan droz jak zwykle brał pieniądze a teraz nie ma czasu pomoc. Jeszcze raz zapraszam wszystkich do składania zeznań na policji w miejscu zamieszkania lub w Prokuraturze podam nr. Prowadzonej sprawy, będzie szybciej i łatwiej!!!!

Zapraszam inne osoby poszkodowane lub niezadowolone do kontaktu ze mną tel. 665 503 853 lub mail: rejmano@wp.pl lub moim Adwokatem.


Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 85
Poszkodowany Piotr Rejman 2017-09-22 17:00
Jeśli jesteś poszkodowany -na to zadzwoń do mnie tel. 665 503 853 lub mojego Adwokata. Dla osób zainteresowanych mogę udostępnić nr. spraw na które można się powołać. Zeznania można składać w Prokuraturze Szczecin nad Odrą lub na Komisariacie Policji w miejscu zamieszkania.
W sprawach Pana drozda lub jakiejkolwiek porady lub pomocy można dzwonić 24h. Nie pobieram żadnych opłat ani żadnych abonentów. Nie czekaj dzwon już dziś tel. 665503853

Pozdrawiam
Piotr Rejman
Tel. 665503853
Piotr Rejman Słonecznego Dnia 2017-09-22 17:02
Do Administratora Gowork.pl , ponownie zwracam się z prośbą o zaprzestanie usuwania opinii negatywnych które ciągle są usuwane. Może warto sprawdzić opinie pozytywne które są wystawiane przez pracowników i samego pana drozda!!! Dla sprawdzenia moich negatywnych wpisów można zadzwonić na Komisariat Policji w Szczecinie nad Odrą lub do Prokuratury.
Dajmy szanse innym poznać całą prawdę na temat intermedio sebastian drozd i niech wszyscy zainteresowani mają szansę zapoznać się z opiniami NEGATYWNYMI!!! Ciągłe usuwanie moich i innych osób wpisów negatywnych ma na celu ukrywanie prawdy na temat intermedio sebastian drozd co chyba nie jest zgodne z regulaminem portalu gowork i Polskim PRAWEM....

Na wszelkie pytania lub wątpliwości odpowiem telefonicznie 665 503 853 lub mogę podać kontakt do mojego Prawnika!!!

Więc tak jak na wstępie, PROSZĘ O ZAPRZESTANIE USUWANIA MOICH NEGATYWNYCH WPISÓW NA TEMAT intermedio sebastian drozd!!!

Pozdrawiam
Piotr Rejman
tel. 665 503 853
Ypsylon 2017-09-22 19:55
Bzdura kompletna. Pracownico Drozda zastanow sie co wypisujesz.
Zostaw swoją opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd