Profit Point

Warszawa

Opinie o Profit Point

t6y7 2016-01-29 19:39:15
@walkor a nie wiesz czy na kazdym stanowisku oferuja umowe o prace, bo ja bym chetnie aplikowal na stanowsiko trader gdy tylko pojawia sie nowe oferty..
dragon 2016-02-17 17:08:55
nie wierze jak można otwarcie @Nick_profitPoint pisać o tym, że na szkolenia szkoda kasy wydawać, przecież firma to przede wszystkim ludzie trzeba w nich inwestować!
1
darek 2016-05-15 09:38:05
Na to wygląda @das chociaż to trochę dziwne bo u nich na stronie nie ma żadnej tego typu informacji ale skoro tyle ludzi tak pisze to chyba coś w tym jest ;/
1
Maaati 2016-07-08 10:34:07
Witam, kilka dni temu zacząłem kurs wszystko wygląda OK rozmowa kwalifikacyjna przebiegła ciekawie, zarobki zachęcające, zobaczymy jak będzie przy podejściu do egzaminu…
1
tylda 2016-07-08 12:37:27
jak będziesz po egzaminie to napisz. ja na początkującego będę startować, liczę że w Warszawie start zapewni prestiż
1
Patina 2016-07-11 20:07:04
Patina

Byłam dwa lata temu w PP na szkoleniu i ogólnie wygladalo to słabo tak naprawde, natomiast niedawno slyszałam juz z kilku zrodel ze firma poszla mocno do przodu rozwijaja sie i chcialabym sprobowac u nich podejsc do tego egzaminu o prace. Orientuje sie ktos moze jak wyglada teraz u nich kwestia szkolenia i egzaminu ?

Z góry dziekuje.
2
xoxo 2016-07-11 22:01:50
Świetnie, że zarobki są zachęcające, ale czy wypłata jest terminowa? dzięki
1
Michu 2016-07-14 21:04:56
W tamtym roku byłem w PP na szkoleniu a pozniej podchodzilem do egzaminu i egzamin zdalem, w ciągu 2 tygodni od odpowiedzi pozytywnej o zdanym egzaminie dostalem dostep do konta oraz podpisalem umowe z Optimum Invest i wyplaty przez 3 miesiace otrzymywalem regularnie raz bylo kilku dniowe spoznienie ale poza tym nie mam zadnych zastrzezen. Pozdrawiam
1
65 2016-07-14 22:23:04
czesc znalalzem od nich najnowsza oferte pracy na stanowisko specjalsity do spraw rynikow finansowych w Warszawie fajnie ze oferuja możliwości awansu zawodowe atrakcyjne wynagrodzenie, podstawa + dodatkowe premie za wyniki w pracy specjalistyczne szkolenia
1
1234565 2016-07-17 19:29:22
Wybieram sie w przyszlym tygodniu na rozmowe kwalifikacyjna, zastanawialem sie kilka dni czy sie zdecydowac na wspolprace z nimi i mysle, ze warto sprobowac, dam znac jak przebiegla rozmowa.
1
das 2016-07-17 19:31:29
a jak wygląda cały ten egzamin do zadnia? rozumiem ze rozwiazuje sie jakis test? czy na kazde stanwsoiko jest inny, wogole ciekawi mnie to z ilu pytan sie sklada, czy jest łatwy, jak wyglada, jakie są pytania czego dotycza głownie oraz ile czasu masz na napisanie go
1
1234565 2016-07-21 06:57:09
Rozmowa przebiegła bardzo pozytywnie (spójnie wszystko sie trzyma kupy i Pani z którą miałem rozmowę bardzo miła i wie o czym mówiła) także zdecyduje sie na ich usługi co będzie dalej zobaczymy :)
Pozdrawiam.
1
mo 2016-07-21 11:32:43
a ty na jakie konkretnie stanowisko się rekrutowałeś?
1
1234565 2016-07-23 13:04:49
Specjalista ds. Miedzynarodowych Rynków Finansowych
1
Nomek 2016-07-23 21:14:25
MANAGER/Specjalista ds. Rynków Finansowych ma się tutaj chyba całkiem dobrze, tak mi się wydaje, ma godziwą pensję, aż dziwne że ten ziomeczek odszedł tak niespodziewanie z pracy, pewnie prywatne kwestie
1
LukiLuki 2016-07-25 20:47:31
Witam, czytam wasze niektóre opinie i sie troche dziwie, że narzekacie, gdzie znajdziecie kurs forex, miesieczny kurs forexa za 700zl ? Szukalem takich kursów w internecie i większość zaczyna się od 2000-2500tys zl. Mimo tego kurs w PP oferuje jeszcze prace po zaliczonym egzaminie a wszedzie indziej jest sam kurs bez żadnej możliwości dalszej współpracy. Więc uważam osobiście, ze taki kurs za 700zl nawet jeżeli ktoś nie zaliczy egzaminu to pozostanie mu w głowie bardzo przydatna wiedza na temat rynków finansowych. Osobiscie polecam i byłem na na tym kursie.

Pozdrawiam
1
das 2016-08-02 19:36:03
a jak poczatkujace osoby zatrudniaja takie bez dosiwadczenia to jest jakas szansa na wstepne szkolenia?
1
Dymek 2016-08-03 00:31:45
W piatek wybieram sie do pp na rozmowe o pracę, analityk/trader rynkow finansowych? Mam rozumiec ze najpierw jest platny miesieczny kurs, a po zdaniu egzaminu umowa o prace. W trakcie trwania kursu nie dostaje sie zadnej wyplaty? Jesli nie to lipa. Z czego sie utrzymac w wawie jesli nie jestem stad
edf 2016-08-04 20:22:55
widze ze szukaja do pracy na stanowisko tele ankietera w Warszaiwe caly czas teraz oferuja m.in. tu system szkoleń wprowadzających do wykonywania zadań,system wynagrodzenia: podstawa + premie wynikowe
1
Aldi 2016-08-04 20:33:01
jesli jestes poczatkujacy bez doswiadczenia na forexie to tym lepiej poniewaz nie masz swoich przekonan co do handlu i managerowie sa wstanie nauczyc Cie odpowiedniego systemu ktorym oni sie posluguja na rynkach, brak doswiadczenia jest plusem akurat w tej sytuacji.
1
e 2016-08-04 22:08:25
hej widzieliscie ze szukaja managera/ specjalsity do spraw rnkow finansowych w Warszaiwe wymagana jest znajomość branży z zakresu MRF,komunikatywność i zdolności interpersonalne (czytelne, właściwe, umotywowane)
1
Alegoria 2016-08-05 12:27:53
A moim zdaniem to naprawdę fajna praca, dobrze się rozwija człowiek, gdy tutj pracuje, uczy się codziennie czegoś nowego i w coraz sensowniejszy sposó
1
Alom 2016-08-08 11:29:22
No na pewno potwierdzę to, że nie jest źle i wszystko jest tutaj w porządku tak jak umowy o pracę, tak opieka medyczna, paczki dla dzieci, bardzo fajna sprawa, bardzo dobre warunki finansowe
1
Maja 2016-08-09 14:23:34
Byłam dziś na rozmowie. Nie oczekują żadnego doświadczenia (troche dziwne, ale może dają młodym szansę). Nie wiem co myśleć o tym. Brzmi zachęcająco bo pani oferowała 2000 dolarów brutto. Tylko trzeba zapłacic 700 zł za ten kurs, który kosztuje 5000zł. Co myślicie o tym ?
1
Maja 2016-08-09 14:23:51
Byłam dziś na rozmowie. Nie oczekują żadnego doświadczenia (troche dziwne, ale może dają młodym szansę). (usunięte przez administratora). Co myślicie o tym ?
t6y7 2016-08-09 14:40:40
a mnie powiem Wam zaintersowała oferta pracy na stanowisko managera/ specjalsity do spraw rynków finansowych w Warszawie widze ze szukaja wazna jest znajomość branży z zakresu MRF,komunikatywność i zdolności interpersonalne (czytelne, właściwe, umotywowane)
1
... 2016-08-10 09:50:12
O jakim ty stanowisku piszesz @Maja? I o jakich dolarach i kursach? Bo tak przeglądam te aktualne ogłoszenia i zachodzę w głowę o co chodzi..myślałam, że nie wiem może ten teleankieter dzwoni do USA czy coś w tym stylu ale nie..ludzie piszcie jaśniej!
nieznajomy 2016-08-16 10:53:11
... chodzi o prace trejdera, praca na rynkach finansowych i tutaj poprostu obracasz głównie walutami a decyzje podejmujesz na podstawie informacji ze świata i analizy technicznej ktorej ucza przed podjeciem pracy
pzdr
1
Kasiaaaa 2016-08-16 10:57:15
Droga Maju co do doswiadczenia w tej branzy to nie jest wymagane dlatego, ze ludzie ktorzy ucza CIe strategi zarabiania maja ulatwione zadanie poniewaz nie masz swoich przekonan co do trejdingu i nie jestes nauczona zlych nawykow ktore bardzo ciezko później z czlowieka wyrzucić.
Floyd 2016-08-16 10:58:53
takie moje pytanie czy słyszał ktoś o podobnej ofercie jaką ma Profit Point na rynku ? czy spotkał sie ktos z czyms podobnym ?
1
jacek 2016-08-16 14:39:05
słuchajcie, a wiecie coś o tej ofercie pracy jako MANAGER/Specjalista ds. Rynków Finansowych i można tutaj zarobić naparwde dobrze, zastnawiam się tylko nad tym jak premie wyglądają i czy można na awans liczyć.
Marek 2016-08-19 12:32:58
Nie wiem jak Manager ale trader to tu nie ma ŻADNEJ realnej podstawy. Podstawa jest wtedy kiedy wypełni warunki handlowe (zbliżone do egzaminu). W cywilizowanym świecie to się nazywa Praca PROWIZYJNA.
jacek 2016-08-19 12:41:53
Specjalista ds. Rynków Finansowych jak na razie jest u nih potrzebny z tego co widze tak naparwde, dajcie znac cz to aktualne jest na pewno.
Floyd 2016-08-24 07:48:13
z tego co sie orientuje ofertra na specjaliste ds. rynków finansowych jest aktualna ale pojawila sie jakas nowa oferta na facebooku mi wyskoczylo jakies ogłoszenie od PP które umieścili na olx musicie sami rzucić okiem bo już konkretnie nie pamiętam o co tam chodziło
1
Michu 2016-08-24 07:51:17
tutaj Marek ma rację jest to głównie praca prowizyjna uzależniona od Twoich wyników na rynkach ale z tego co sie orientuję jest podstawa 1000$ i do tego dochodzą właśnie owe prowizje
gfi 2016-08-24 22:30:21
@ Micchu serio jest ataka podstawa? to jeżeli ktoś naprawde orientuje sie w tych tematach to może zarobić naprawde bardzo dobre pieniądze. Super sprawa, oczywiscie pod warunkiem że ktoś nma do tego słowe
Michu 2016-08-27 10:26:11
tak, taka podstawa jest i to masz w kontrakcie uwzglednione. Trejding jezeli potrafisz to robic to jest mega dobrze zarobkowa praca, wiadomo ze odrazu nie zarobisz Bańki rocznie bo zeby tyle robic musisz miec odpowiedni kapital do inwestowania i poukładane w głowie co jak robić czyli doświadczenie. PP dobry punkt zaczepienia zeby się zaczac w tym rozwijac.
Pozdrawiam
1
majka 2016-08-29 13:03:46
A jaka ta podstawa? bo piszecie, ze dobra a nikt nie napisał ile wynosi?
alol 2016-08-30 12:26:49
Pewnie, że jest zapewniona normalna praca, ale jaka jest atmosfera?
1
t6y7 2016-09-02 21:35:19
no jestem tylko wlasnie ciekaw na jakie zarobki można liczyc i czy jest może oferowana tutaj umowa o prace czy jakas inna? jakby ktoś mogl na te ptania odpisac meytorycznie to bylbym wdzięczny bardzo
Floyd 2016-09-07 14:56:18
teraz zwiekszyli podstawe do 2000$ miesiecznie
Maaati 2016-09-07 14:57:45
niestety nie zdalem egzaminu ale sie nie zniechecam dalej bede sie rozwijal w tym kierunku
pozdrawiam
Nataliia 2016-09-07 14:58:42
czy ktos moze napisac jakie sa warunki tego egzaminu ? bo chetnie bym spróbowała takiej pracy
tralalala 2016-09-07 15:00:45
#alol atmosfera jest wporzadku nie moge powiedziec zlego slowa natomiast jak juz uzyskasz prace po zdanym egzaminie to wtedy prace wykonujesz mobilnie, atmosfera jest juz nie istotna w PP :P
das 2016-09-07 15:06:00
ale zależy o jakie stanowisko pytasz? Wiem, ze teraz posuzkuja Teleankieterów i Managerów, ci drudzy pewnie zarabiaja dobrze
Nataliia 2016-09-14 09:48:06
pytam o stanowisko specjalisty ds rynków finansowych ale o stanowsiko managera tez jestem ciekawa
Michu 2016-09-14 09:50:41
#Natalio z tego co sie orientuje to egzamin trwa tydizen czasu i musisz w tym czasie zrobic 20 transakcji tylko nie wiem dokładnie jakie są wytyczne dotyczace skutecznosci, 70-30 % tak mi sie wydaje
dragon 2016-09-14 10:07:23
@michu a za taki tydzień bądź co bądź... pracy firma płaci, nawet jeśli nie zdecyduje się na zatrudnienie pracownika? Ciekawi mnie podejście do tego szkolenia
Mlody 2016-09-19 15:17:37
Hej a powiecie mi coś o profit maximizer ??
Jan 2016-09-19 16:19:49
Ogólnie jeśli chodzi o Profil Point to jedna z fajniejszych firm, jeśli ktoś ma zamiłowanie do Forexu to z pewnością da sobie radę, ja to widzę pozytywnie
Zostaw swoją opinię o Profit Point - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profit Point