Profit Point

Warszawa

Opinie o Profit Point

ania 2015-10-11 18:33:19
jakbyś się dopytał na rozmowie kwalifikacyjnej to byś wiedział, że podpisują umowę na szkolenie z gwarancją zatrudnienia po zdanym egzaminie. Tego typu firmy działają na całym świecie. Tylko jak zwykle w Polsce ciemne, nie wykształcone gówniarstwo się nie zna i ma najwięcej w temacie do powiedzenia. To nie jest firma co szuka pracowników na umowę o pracę. Dostajesz kontrakt. Pracujesz w domu. Zastanawiam się jaką ofertę pracy przemądrzałe polaczki by chciały żeby nie marudzić. Kasę każdy by chciał tylko za pierdzenie w stołek. Tutaj trzeba główką ruszać. Mózg trzeba mieć. To nie jest dla wszystkich praca. Wystrzegać trzeba się firm co każą inwestować swoje środki. Ten kurs nawet jakby kosztował 2000 to i tak by się opłacał. Tylko niestety jak widać większość piszących nie ma pojęcia o pracy TRADERA czy BROKERA. Polecam i powodzenia dla inteligentnych.
1
Jacek 2015-11-06 15:50:03

jakbyś się dopytał na rozmowie kwalifikacyjnej to byś wiedział, że podpisują umowę na szkolenie z gwarancją zatrudnienia po zdanym egzaminie. Tego typu firmy działają na całym świecie. Tylko jak zwykle w Polsce ciemne, nie wykształcone gówniarstwo się nie zna i ma najwięcej w temacie do powiedzenia. To nie jest firma co szuka pracowników na umowę o pracę. Dostajesz kontrakt. Pracujesz w domu. Zastanawiam się jaką ofertę pracy przemądrzałe polaczki by chciały żeby nie marudzić. Kasę każdy by chciał tylko za pierdzenie w stołek. Tutaj trzeba główką ruszać. Mózg trzeba mieć. To nie jest dla wszystkich praca. Wystrzegać trzeba się firm co każą inwestować swoje środki. Ten kurs nawet jakby kosztował 2000 to i tak by się opłacał. Tylko niestety jak widać większość piszących nie ma pojęcia o pracy TRADERA czy BROKERA. Polecam i powodzenia dla inteligentnych.
http://profitpoint.pl/
Mark 2015-12-18 16:43:13
A ty tam pracujesz?
adamoto 2015-12-19 14:49:47
Z mojej grupy egzaminu nie zdał nikt i podobno jest to norma.
1
wwa 2016-01-10 21:45:19
A ja znalazłam kilka w ciągu 2min
giguś 2016-01-22 16:02:07
Powiem wam tak, jestem po egzaminie. Mimo, że nie udało mi się go zdać to nie mogę narzekać, że wiedzy nie przekazali. Warunki są bardzo trudne, uczę się od paru miesięcy handlować i nie ustawiam TP i SL na 50 pisów, to jest bezsensowne. Mimo wszystko szkolenie praktyczne powiększyło moją wiedzę. Do zdania egzaminu brakło mi jednej zyskownej transakcji, trochę umiejętności, trochę szczęścia miałam. Jak to ujęli przed egzaminem, mogę się z nimi związać nie tylko handlując na rachunek inwestora, są też inne opcje. Ale to się okaże dopiero po weekendzie. Nie żałuje, że zapłaciłam te 400zł za praktykę. Miałam zajęcia z dwoma osobami, obie wykazały się wiedzą, nawet umiały ją przekazać, tłumaczyli po kilka razy jak było coś niezrozumiałe, powtarzali. Uważam to za dobrze spędzony czas. Wspominali także o możliwości powtórzenia egzaminu. Jednak teraz nadchodzi weekend i dopiero po będzie można coś powiedzieć więcej. Jeśli nie będę miała możliwości związania się z nimi w formie handlu na rachunek inwestora, to szukam innego brokera i na własnym kapitale podziałam. Trening czyni mistrza, dzięki ich pomocy zaczynam zarabiać.
1
żoliborzec 2016-01-29 00:36:16
Jak masz doświadczenia na rynku realnym, chcesz w tym się rozwijać - oni poszukują teraz ludzi na stanowisko Managera ds. Międzynarodowych Rynków Finansowych i jest to prawdziwa oferta, jest umowa o pracę + bonusy jak u każdego pracownika Profit Point, z sekretarką))) Firma jest w sumie w 100% związana z rynkiem finansowym, więc nie chodzi o wyciągnięcie kasy za szkolenie, z tego nie zarobisz. Tylko niestety jak widać większość piszących nie ma pojęcia o pracy TRADERA czy BROKERA i nie chce to wyjaśnić wprost na rozmowie.Problem większości w tym że nie każdy chce się uczyć poważnego zawodu tylko marzy o poważnych zarobkach w fotelu przed telewizorem..i.. dalej wiecie)))))
3
Maaati 2016-07-08 10:34:07
Witam, kilka dni temu zacząłem kurs wszystko wygląda OK rozmowa kwalifikacyjna przebiegła ciekawie, zarobki zachęcające, zobaczymy jak będzie przy podejściu do egzaminu…
1
Patina 2016-07-11 20:07:04
Patina

Byłam dwa lata temu w PP na szkoleniu i ogólnie wygladalo to słabo tak naprawde, natomiast niedawno slyszałam juz z kilku zrodel ze firma poszla mocno do przodu rozwijaja sie i chcialabym sprobowac u nich podejsc do tego egzaminu o prace. Orientuje sie ktos moze jak wyglada teraz u nich kwestia szkolenia i egzaminu ?

Z góry dziekuje.
3
Michu 2016-07-14 21:04:56
W tamtym roku byłem w PP na szkoleniu a pozniej podchodzilem do egzaminu i egzamin zdalem, w ciągu 2 tygodni od odpowiedzi pozytywnej o zdanym egzaminie dostalem dostep do konta oraz podpisalem umowe z Optimum Invest i wyplaty przez 3 miesiace otrzymywalem regularnie raz bylo kilku dniowe spoznienie ale poza tym nie mam zadnych zastrzezen. Pozdrawiam
1
1234565 2016-07-17 19:29:22
Wybieram sie w przyszlym tygodniu na rozmowe kwalifikacyjna, zastanawialem sie kilka dni czy sie zdecydowac na wspolprace z nimi i mysle, ze warto sprobowac, dam znac jak przebiegla rozmowa.
1
1234565 2016-07-21 06:57:09
Rozmowa przebiegła bardzo pozytywnie (spójnie wszystko sie trzyma kupy i Pani z którą miałem rozmowę bardzo miła i wie o czym mówiła) także zdecyduje sie na ich usługi co będzie dalej zobaczymy :)
Pozdrawiam.
1
1234565 2016-07-23 13:04:49
Specjalista ds. Miedzynarodowych Rynków Finansowych
1
LukiLuki 2016-07-25 20:47:31
Witam, czytam wasze niektóre opinie i sie troche dziwie, że narzekacie, gdzie znajdziecie kurs forex, miesieczny kurs forexa za 700zl ? Szukalem takich kursów w internecie i większość zaczyna się od 2000-2500tys zl. Mimo tego kurs w PP oferuje jeszcze prace po zaliczonym egzaminie a wszedzie indziej jest sam kurs bez żadnej możliwości dalszej współpracy. Więc uważam osobiście, ze taki kurs za 700zl nawet jeżeli ktoś nie zaliczy egzaminu to pozostanie mu w głowie bardzo przydatna wiedza na temat rynków finansowych. Osobiscie polecam i byłem na na tym kursie.

Pozdrawiam
1
Dymek 2016-08-03 00:31:45
W piatek wybieram sie do pp na rozmowe o pracę, analityk/trader rynkow finansowych? Mam rozumiec ze najpierw jest platny miesieczny kurs, a po zdaniu egzaminu umowa o prace. W trakcie trwania kursu nie dostaje sie zadnej wyplaty? Jesli nie to lipa. Z czego sie utrzymac w wawie jesli nie jestem stad
Aldi 2016-08-04 20:33:01
jesli jestes poczatkujacy bez doswiadczenia na forexie to tym lepiej poniewaz nie masz swoich przekonan co do handlu i managerowie sa wstanie nauczyc Cie odpowiedniego systemu ktorym oni sie posluguja na rynkach, brak doswiadczenia jest plusem akurat w tej sytuacji.
2
Maja 2016-08-09 14:23:34
Byłam dziś na rozmowie. Nie oczekują żadnego doświadczenia (troche dziwne, ale może dają młodym szansę). Nie wiem co myśleć o tym. Brzmi zachęcająco bo pani oferowała 2000 dolarów brutto. Tylko trzeba zapłacic 700 zł za ten kurs, który kosztuje 5000zł. Co myślicie o tym ?
1
Maja 2016-08-09 14:23:51
Byłam dziś na rozmowie. Nie oczekują żadnego doświadczenia (troche dziwne, ale może dają młodym szansę). (usunięte przez administratora). Co myślicie o tym ?
... 2016-08-10 09:50:12
O jakim ty stanowisku piszesz @Maja? I o jakich dolarach i kursach? Bo tak przeglądam te aktualne ogłoszenia i zachodzę w głowę o co chodzi..myślałam, że nie wiem może ten teleankieter dzwoni do USA czy coś w tym stylu ale nie..ludzie piszcie jaśniej!
nieznajomy 2016-08-16 10:53:11
... chodzi o prace trejdera, praca na rynkach finansowych i tutaj poprostu obracasz głównie walutami a decyzje podejmujesz na podstawie informacji ze świata i analizy technicznej ktorej ucza przed podjeciem pracy
pzdr
1
Kasiaaaa 2016-08-16 10:57:15
Droga Maju co do doswiadczenia w tej branzy to nie jest wymagane dlatego, ze ludzie ktorzy ucza CIe strategi zarabiania maja ulatwione zadanie poniewaz nie masz swoich przekonan co do trejdingu i nie jestes nauczona zlych nawykow ktore bardzo ciezko później z czlowieka wyrzucić.
Floyd 2016-08-16 10:58:53
takie moje pytanie czy słyszał ktoś o podobnej ofercie jaką ma Profit Point na rynku ? czy spotkał sie ktos z czyms podobnym ?
1
Marek 2016-08-19 12:32:58
Nie wiem jak Manager ale trader to tu nie ma ŻADNEJ realnej podstawy. Podstawa jest wtedy kiedy wypełni warunki handlowe (zbliżone do egzaminu). W cywilizowanym świecie to się nazywa Praca PROWIZYJNA.
Floyd 2016-08-24 07:48:13
z tego co sie orientuje ofertra na specjaliste ds. rynków finansowych jest aktualna ale pojawila sie jakas nowa oferta na facebooku mi wyskoczylo jakies ogłoszenie od PP które umieścili na olx musicie sami rzucić okiem bo już konkretnie nie pamiętam o co tam chodziło
1
Michu 2016-08-24 07:51:17
tutaj Marek ma rację jest to głównie praca prowizyjna uzależniona od Twoich wyników na rynkach ale z tego co sie orientuję jest podstawa 1000$ i do tego dochodzą właśnie owe prowizje
Michu 2016-08-27 10:26:11
tak, taka podstawa jest i to masz w kontrakcie uwzglednione. Trejding jezeli potrafisz to robic to jest mega dobrze zarobkowa praca, wiadomo ze odrazu nie zarobisz Bańki rocznie bo zeby tyle robic musisz miec odpowiedni kapital do inwestowania i poukładane w głowie co jak robić czyli doświadczenie. PP dobry punkt zaczepienia zeby się zaczac w tym rozwijac.
Pozdrawiam
1
Floyd 2016-09-07 14:56:18
teraz zwiekszyli podstawe do 2000$ miesiecznie
Maaati 2016-09-07 14:57:45
niestety nie zdalem egzaminu ale sie nie zniechecam dalej bede sie rozwijal w tym kierunku
pozdrawiam
Nataliia 2016-09-07 14:58:42
czy ktos moze napisac jakie sa warunki tego egzaminu ? bo chetnie bym spróbowała takiej pracy
tralalala 2016-09-07 15:00:45
#alol atmosfera jest wporzadku nie moge powiedziec zlego slowa natomiast jak juz uzyskasz prace po zdanym egzaminie to wtedy prace wykonujesz mobilnie, atmosfera jest juz nie istotna w PP :P
Nataliia 2016-09-14 09:48:06
pytam o stanowisko specjalisty ds rynków finansowych ale o stanowsiko managera tez jestem ciekawa
Michu 2016-09-14 09:50:41
#Natalio z tego co sie orientuje to egzamin trwa tydizen czasu i musisz w tym czasie zrobic 20 transakcji tylko nie wiem dokładnie jakie są wytyczne dotyczace skutecznosci, 70-30 % tak mi sie wydaje
Mlody 2016-09-19 15:17:37
Hej a powiecie mi coś o profit maximizer ??
kkkk 2016-09-28 19:54:42
A co to Profit maximizer ?
Monika 2016-09-28 19:56:20
Polecam bardzo ciekawa i przydatna wiedza dla ludzi ciekawych świata.
Piotreek 2016-09-28 19:57:30
Witam mam takie pytanie do was słyszalem, że we Wrocławiu działa jakas firma podobna jak profit point. Slyszal ktos cos ?
Pozdrawiam
malyyy 2016-09-28 19:58:53
Wiecie moze czy wszystkich tam przyjmuja ? czy jest rozmowa i dopiero wybieraja z najlepszymi predyspozycjami ?
Michu 2016-09-30 15:08:52
szkolenie z tego co sie orientuje trwa miesiac tydzien teoria i 3 tygodnie praktyka pozniej egzamin tydzien
a pozniej podpisanie kontraktu po zaliczonym egzaminie i wio na rynek trejdowac :)
zosia 2016-09-30 15:10:30
wie moze ktoś czy są przyjęcia na managera albo coacha w PP ??
z gory dziekuje
malyyy 2016-10-02 11:17:24
a jak wygladaja te premie ? podstawa tez jest rozumie ?
Kacperski 2016-10-03 12:29:06
Byłem teraz na kursie w PP i jedna osoba z mojej grupy zdała egzamin i dostała prace a w drugiej równoległej grupie zdały 4 osoby. Także praca jest realna i osiągalna dla wszystkich, nie słuchajcie głupich komentarzy, że się nie da tego egzaminu zdać czy że oszuści. Praca realna, pieniądze realne i warunki takie jak są ustalane na początku kursu!
Polecam firmę Profit Point ludziom którzy chcą się rozwijać i poszerzać swoje horyzonty. Tryb szkolenia na bardzo wysokim poziomie tak samo jak wiedza managerów którzy te szkolenia prowadzą.
Jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania co do firmy Profit Point z miłą chęcią odpowiem na nie.
Pozdrawiam.
2
ziaaaja 2016-10-05 17:49:51
co do tematu managera no to jest oczywiscie ze im wiecej doswiadczenia tym lepiej ;P w kazdej pracy doswiadczenie jest mile widziane. Z tego co wiem manager ma obowiazki prowadzenia wykladow oraz prowadzenie pozniej zajev praktycznych z trejderami ktorzy sa przygotowywani do pracy.
Karusia 2016-10-05 17:52:56
wybiore sie na rozmowe do PP po Twoim komentarzu, zobaczymy czy rzeczywiscie jest jak mowisz.
1
Karusia 2016-10-10 19:24:45
tylko tele ankieterow ?
1
Michu 2016-10-12 16:58:46
Pracowałem kiedyś u nich i nie było spóźnień w wypłatach tak jak zapis na umowie tylko juz Ci nie powiem który konkretny to był dzień. Dostałem 4 wypłaty w terminie także ja zastrzeżeń nie mam.
Pozdrawiam
1
Karusia 2016-10-12 17:03:16
Widzę, że duże zainteresowanie jest PP, tyle ludzi chce pracować na rynkach finansowych?
1
zzzzzz 2016-10-17 18:16:22
Słyszałem jakiś czas temu, że był problem z wypłatami własnie nie wiem jak w tym momencie to wygląda
Poczatkujacy trejder 2016-10-18 20:35:21
Mam takie pytanie troche z innej beczki, rozumie ze jak sie juz zalape i dostane prace jako trejder bede gdzies handlował u jakiego brokera wie ktos moze z jakim brokerem wspolpraca jest zawierana? Bo z tego co sie orientuje Profit Point to jest tylko firma szkoleniowa a nie broker wiec u kogos musimy pracowac? Jestesmy zatrudnieni w Profit Point czy u jakiegos brokera bo slyszalem bardzo nie dawno, ze brokerzy w Polsce maja bardzo negatywne opinie i malo kto chce inwestowac u brokerow w naszym kraju.
Pozdrawim poczatkujacy trejder
Luki Sky 2016-10-23 10:22:16
Zdałem egzamin podpisałem umowę teraz czekam na dostęp do REAL rachunku i zaczynam trejdować :)
Profit Point Polecam!
33333 2016-11-04 22:01:39
jest teraz rekrutacja na trejdera ? wie ktos cos ?
Zostaw swoją opinię o Profit Point - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profit Point