Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski

Pracowałeś w firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spawacze.dolnyslask - 2013-12-28 23:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga nie wypłaca pieniędzy mi i koledze nie wypłacił łącznie 4000tyś innych też nie wypłacił boi się tylko swoich z okolic Płocka .Byliśmy u niego na 2 kontraktach miały być super warunki mieszkaniowe spaliśmy na materacach bez poduszek pościeli parodia a na koniec nie wypłacił nam pieniędzy. 10lat jeżdżę po kontraktach i takiego (usunięte przez administratora)nie było nigdzie.Tym gościem powinien zająć się państwowa inspekcja pracy i urząd skarbowy ludzie pracują po12godz a on daje umowy śmieciowe na 300zł na które trzeba jeszcze czekać.
zdjecie uzytkownika
usługi spawalnicze - 2014-01-10 16:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nazywam się Tomasz Petrykowski!
tych dwóch panów którzy mnie opisują: to nabrali zaliczek ,płaciłem za kwaterę ,zwracałem koszty ich dojazdu do domu za każdym razem jeszcze odwiozłem ich pod pracę nic mi nie mówiąc poszli tylko do szatni i się zmyli z pracy .Myślałem ze to są ludzie porządni a jednak sie myliłem...wypłaty mieli do 15-go każdego miesiąca.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-03-21 13:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stara spiewka niby pokrzywdzonego pracodawcy oj jak mu ciezko
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-11 07:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich życze wam powodzenia w tej firmie Właśćciel to [usunięte przez admina] ładnie gada ale przez tel. jak przyjmuje a póżniej problemy sie zaczynają z pracą jej godz itd Nie mówie o końcowym wynagrodzeniu bo pieniędzy raczej nie zobaczycie. Nie polecam naprawde robiłem to wiem nie pieniądze a ubranie robocze dostaniecie z płocka z giełdy hehehe omijać te szambo z daleka pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
toby - 2014-05-11 15:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik to ile w takim razie udało Ci się przepracować u tego Pana w firmie? za coś Ci zapłacił chociaż?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-05-12 16:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem Piotr, facet jest wporządku ,wypłaca normalnie pieniądze,polecam kazdemu taki pracodwaca to skarb . kocham Cie Tomek:*
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-05-13 00:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie o tej firmie?? potrzebuje wiarygodnej opinii !
zdjecie uzytkownika
Odp nowy - 2014-05-15 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiarygodna opinia jest taka że to kłamca i tyle a prezes jest tak poukładany że szkoda mówić brak kultury i tyle jednym zdaniem kawał hu.. A kto u niego pracował a juz nie pracuje to jest zadowolony taką ma opinie na Płocku wiem bo robiłem Do pracy przyjmuje wszystkich dla niego liczy się sztuka i tyle. A umowa zlecenie 300zł albo wcale jak wolisz. a ten wpis co pisze że poleca go to moze łączy ich coś innego jak pisze taka ścieme!!!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-05-16 22:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Ładnie przez tel. nawija. Odszedłem do innej roboty, teraz mam problem z wyrwaniem pieniędzy. Jest może Nas więcej? Należy usadzic dziada.
zdjecie uzytkownika
Tomik - 2014-06-03 01:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli coś w ogóle miałoby pomóc to pewnie tylko drogą sądową. A to wiadomo potrafi trwać w nieskończoność.
zdjecie uzytkownika
Mąż Ewy - 2014-07-04 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuje u Tomka niedługo.Napisze krótko,z wypłatami kasy nie miałem problemu.Chciałeś zaliczkę(choć nie brałem)nie było problemu.No tak w czerwcu spóźnił się jeden dzień ale o tym wszystkich powiadomił.Miał chłop trochę problemów ale czuję wyszedł na prostą.Tylu nas pracowało i w zasadzie było ok.A te żale które tu są napisane to grubymi nićmi szyte.Przecież każdy wiedział na jakich zasadach pracuje.I jeszcze ta zazdrość o ten nowy wózek.Hahahahaha.Reasumując,kasa była na czas,ubrania robocze ok,zaliczki też.Czyli można nam pozazdrościć.A Izotechnik to nie sielanka,i tak wielu dopiero tam nauczyło się roboty.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-14 18:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i muszę tu swoją przygodne opisać z Panem od Czarnego Mercedesa.Bajer facet ma nie ziemski ,zaliczki daje owszem ,wypłacać wypłać ale jak odchodzisz to możesz mieć problemy z kasą."JA MIAŁEM ".A jak ktoś tu napisał łapie jak leci sztuka jest szuka możesz być i z pod budy z piwem o tym nie wiedziałem ale się przekonałem.To prawda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x