Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski

Pracowałeś w firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-03-21 13:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stara spiewka niby pokrzywdzonego pracodawcy oj jak mu ciezko
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-11 07:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich życze wam powodzenia w tej firmie Właśćciel to [usunięte przez admina] ładnie gada ale przez tel. jak przyjmuje a póżniej problemy sie zaczynają z pracą jej godz itd Nie mówie o końcowym wynagrodzeniu bo pieniędzy raczej nie zobaczycie. Nie polecam naprawde robiłem to wiem nie pieniądze a ubranie robocze dostaniecie z płocka z giełdy hehehe omijać te szambo z daleka pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
toby - 2014-05-11 15:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik to ile w takim razie udało Ci się przepracować u tego Pana w firmie? za coś Ci zapłacił chociaż?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-05-12 16:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem Piotr, facet jest wporządku ,wypłaca normalnie pieniądze,polecam kazdemu taki pracodwaca to skarb . kocham Cie Tomek:*
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-05-13 00:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie o tej firmie?? potrzebuje wiarygodnej opinii !
zdjecie uzytkownika
Odp nowy - 2014-05-15 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiarygodna opinia jest taka że to kłamca i tyle a prezes jest tak poukładany że szkoda mówić brak kultury i tyle jednym zdaniem kawał hu.. A kto u niego pracował a juz nie pracuje to jest zadowolony taką ma opinie na Płocku wiem bo robiłem Do pracy przyjmuje wszystkich dla niego liczy się sztuka i tyle. A umowa zlecenie 300zł albo wcale jak wolisz. a ten wpis co pisze że poleca go to moze łączy ich coś innego jak pisze taka ścieme!!!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-05-16 22:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) Ładnie przez tel. nawija. Odszedłem do innej roboty, teraz mam problem z wyrwaniem pieniędzy. Jest może Nas więcej? Należy usadzic dziada.
zdjecie uzytkownika
Tomik - 2014-06-03 01:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli coś w ogóle miałoby pomóc to pewnie tylko drogą sądową. A to wiadomo potrafi trwać w nieskończoność.
zdjecie uzytkownika
Mąż Ewy - 2014-07-04 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuje u Tomka niedługo.Napisze krótko,z wypłatami kasy nie miałem problemu.Chciałeś zaliczkę(choć nie brałem)nie było problemu.No tak w czerwcu spóźnił się jeden dzień ale o tym wszystkich powiadomił.Miał chłop trochę problemów ale czuję wyszedł na prostą.Tylu nas pracowało i w zasadzie było ok.A te żale które tu są napisane to grubymi nićmi szyte.Przecież każdy wiedział na jakich zasadach pracuje.I jeszcze ta zazdrość o ten nowy wózek.Hahahahaha.Reasumując,kasa była na czas,ubrania robocze ok,zaliczki też.Czyli można nam pozazdrościć.A Izotechnik to nie sielanka,i tak wielu dopiero tam nauczyło się roboty.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-07-14 18:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i muszę tu swoją przygodne opisać z Panem od Czarnego Mercedesa.Bajer facet ma nie ziemski ,zaliczki daje owszem ,wypłacać wypłać ale jak odchodzisz to możesz mieć problemy z kasą."JA MIAŁEM ".A jak ktoś tu napisał łapie jak leci sztuka jest szuka możesz być i z pod budy z piwem o tym nie wiedziałem ale się przekonałem.To prawda.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-09 14:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEN PRACOWNIK KTÓRY PRZYJDZIE I POWIE ŻE MU NIE WYPŁACIŁEM PIENIĘDZY TO DOSTANIE 10.000ZŁ.POZDRAWIAM KONKURENCJĘ Z PŁOCKA.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-09-09 15:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE U TOMKA PETRYKOWSKIEGO 11 MIESIĘCY CO MIESIĄC WYPŁATA JEST NA CZAS CZĘSTO WCZESNIEJ . PIENIADZE NA KTÓRE SIE UMAWIAM I NIE TYLKO JA BO OKOŁO 30 OSÓB Z KTÓRYMI PRACUJE U TOMKA PETRYKOWSKIEGO MA TAKIE NA JAKIE SIE UMAWIA .
DBA O PRACOWNIKA JEŻELI SIE KOŃCZY JEDNA ROBOTA ZARAZ ZAŁTAWIA INNA PRACE I NIE ZOSTAWIA LUDZI NA LODZIE PRACODAWCA GODNY POLECENIA . TYLE MAM DO POWIEDZENIA A PANOM KTÓRZY PIERDOLĄ BZDURY POLECAM ZAPIERDALAĆ NA BUDOWE ZA 10 ZŁ :)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-09-09 15:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam bardzo dobre zdanie,jest to jeden z najlepszych pracodawców na Płocku,który zapewnia dobre warunki pracy,daje dobre stawki na godzinę.Co mogę powiedzieć to pan(usunięte przez administratora) jest osobą bardzo wypłacalną, jeszcze się nie zdarzyło żeby nie było pensji bo wypłata jest na czas,Jest to moje ZDANIE!!!
zdjecie uzytkownika
pikalak - 2014-09-09 15:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEB.. WASZE NEGATYWNE OPINIE( usunięte przez administratora )NA KASĘ NIE OSZUKUJE NIE MA ZŁYCH INTENCJI ROBOTA JAK KAŻDA KTOŚ POWIE- JEDNAK SIĘ MYLI W ROBOCIE JAK KAŻDEJ NIE DOSTANIESZ NOWYCH UBRAŃ TYLKO WYPRANE,ZALICZKA LUB WYPLATA ZAWSZE NA CZAS A W INNYCH ROBOTACH NIE ZAWSZE DODATKOWO TRANSPORT PAN PETRYKOWSKI TO NAJLEPSZY PRACODAWCA NA PŁOCKU A KTO INACZEJ UWAŻA TO JUŻ JEGO SPRAWA. NIE MAM WIĘCEJ NIC DO POWIEDZENIA.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-09-09 15:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE 8 MIESIECY U PETRYKOWSKIEGO TOMKA. MAM DO POWIEDZENIA TYLE ZE TE NEGATYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT I JEGO FIRMY TO BZDURY. PIENIADZE SA ZAWSZE NA CZAS A NAWET WCZESNIEJ. A CI LUDZIE CO PISZA JAKIES BZDURY TO BARANY. KAZDY WIE ZA CO PRACUJE I NA JAKICH WARUNKACH WIEC OGARNIJCIE SIE LUDZIE I NIE PSUJCIE KOMUS REPUTACI
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-09-09 20:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem u niego jakiś czas temu i teraz z powrotem wróciłem ,facet jest w porządku pieniądze wypłaca tak jak się umawia i wszystkie co do grosza. Mnie się nie zdarzyło żeby mi nie wypłacił.
zdjecie uzytkownika
Mąż Ewy - 2014-09-09 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz Petrykowski,jako pracodawca w pełni wypłacalny.Ile godzin przepracowanych za tyle zaplacił.Pracując przez 9(dziewięć) miesięcy nie było problemów z kasą.Kasa do 15 dnia miesiąca była wypłacana.Dziwię się że ktoś wypisuje takie brednie o oszustwach na kasie.Zresztą spawacze;Krzysiek,Heniek,Łukasz,Arek oraz monterzy Stasiu,Mirek,mokry Janusz,i wielu innych mogą powiedzieć....Pracodawca ok, co więcej chcieć???Takie brednie to wypisuje konkurencja albo małolaci którym się robić nie chciało..A może nie wynajmował normalnych kwater??Byłem na jednej w bloku, normalne mieszkanie W tych czasach mało który pracodawca jest zdolny do tego, aby swoim pracownikom postawić pół kilo chleba i zagrychę na zdrowie(Boże Narodzenie,Wielkanoc).I jakoś wszyscy byli szczęśliwi.Reasumując,chcącym zarabiać kasę jako pracodawcę naprawdę polecam.Ludzie powtarzam raz jeszcze.Nie ufajcie tym bredniom co ktoś wypisuje.Warto spróbować,uwierzcie mi.Nie jednemu dupe uratował, a teraz tak mu dziękują..Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-09-09 21:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE U PANA PETRYKOWSKIEGO JUŻ 3 LATA JESTEM JUŻ NA 6 BUDOWIE I NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKĄ OPINIĄ ŻEBY KOMUŚ NIE WYPŁACIŁ PIENIĘDZY.POLECAM TEGO PRACODAWCĘ BO JEST GODNY ZAUFANIA.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-09-09 21:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TAKŻE PRACUJE U PANA TOMASZ JUŻ PONAD 2 LATA I NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW CZY Z ZALICZKĄ CZY Z WYPŁATĄ ZAWSZE BYŁA NA CZAS ALBO PRZED CZASEM A TE BZDURY CO WYPISUJĄ TO ZAPEWNE KONKURENCJA.
zdjecie uzytkownika
KITEK - 2014-09-09 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM U PETRYKOWSKIEGO OKOŁO 3 M-CY NA WŁOCŁAWKU OPRÓCZ MNIE MIAŁ JESZCZE OKOŁO 100 LUDZI I NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW Z PIENIĘDZMI .LUDZIE NIE SŁUCHAJCIE TAKICH GŁUPOT BO NIEKTÓRZY TO Z ZAZDROŚCI WYPISUJĄ BZDURY.
zdjecie uzytkownika
ŁYSY - 2014-09-09 21:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA POPIERAM TYCH LUDZI Z DOBRĄ OPINIĄ O PANU TOMKU PONIEWAŻ JA TEŻ PRACOWAŁEM NIE DŁUGO I NIGDY NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW I NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ NIC ZŁEGO NA TEN TEMAT .FACET JEST PO PROSTU SUPER UCZCIWY.
zdjecie uzytkownika
SIWY - 2014-09-09 21:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEM SPAWACZEM PRACOWAŁEM U TEGO PANA W POLICACH OPRÓCZ MNIE JESZCZE BYŁO 9 OSÓB .NAPRAWDĘ FIRMA PIERWSZA LIGA POLECAM KAŻDEMU SPAWACZOWI PONIEWAŻ DAJE ZAJEBISTE STAWKI I UMOWĘ O PRACĘ.
zdjecie uzytkownika
szczur - 2014-09-09 21:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE U NIEGO W SOCHACZEWIE JAKO MONTER NAPRAWDĘ ZA ZAJEBISTE PIENIĄDZE KTÓRE SĄ WYPŁACANE PRZED CZASEM ZALICZKI NA ZAWOŁANIE CO NIERAZ JESZCZE NIE KTÓRYM DO DOMU PODWOZI.PAN TOMEK GODNY POLECENIA.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-09-16 09:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O ..to widzę teraz nawet ze Pan Petrykowski włożył swoich ludzi do tego obozu pracy zwanym Auschwitz -Sochaczew..A jak teraz tam są Normy ..ustalone przez debily ?PS.Coś mnie się wydaje ze te opinie pisane wielkim literami /wersie dla słabo widzących/to pisał jakiś ten sam wafelek...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-27 14:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich nie pracuje tomka za dlugo ale szczeze powiem ze ludzie którzy u niego pracuja od razu powiedzieli mi o co chodzi z pieniédzmi nie ma problemu jest wyplacalny i ma zaplecze robot no i nie pracujé pierwszy raz u takiego goßcia i wiem ze jezeli pracujesz w firmie która placi jemu za Twoja roboczo godzine no to nie bardzo chce mi sié wierzyc zeby nie placilno poprostu trzeba bylo cos odjebac beszczelnego ze nie zaplacil wam pieniedzy.
A druga sprawa piéc ostatnich lat pracowalem za granica z polakami w jednej firmie pluli na niá mówili ze nie placi ze nie ubezpiecza duæe osób posluchalo i pojechalo do polski a pózniej chcieli wrócic zas inni ludzie których poznalem pracowali w tej firmie co i ja i tez az plakali ze ta firma w której pracuje to zlo ze nie placa nic ubezpieczenia,podatku a nawet i wyplat i co ja mam powiedziec jak po 9 miesiácach spotykam goscia który tak plul na firmé w której pracuje,on przyszedl a nawet powiem wrócil jak ostatnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do tej firmy na która plul a dzisiaj pracuje i donosi na pracowników do biura i to jest w porzadku????Dla tego ja nie slucham i bioré poprawke na to co mówicie i piszecie bo sam zobaczylem do czego jest zdolny polak,szanuj szefa swego bo mozesz miec gorszego pozdrawiam i przepraszam za bledy mam ustawiona klawiature w innym jezyku
zdjecie uzytkownika
Wisiek - 2014-10-14 10:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Obserwator Jak możesz w ogóle porównywać jakąkolwiek pracę do obozu Auschwitz? Trochę poszanowania godności pomordowanych tam ludzi... Powracając do tematu jaki jest sens w niepłaceniu pracownikom, skoro normalnie się otrzymuje za nich pieniądze? U tego pana nie powinno mieć miejsca takie zachowanie, bo pracownicy zasługują na szacunek.
zdjecie uzytkownika
Budzillak - 2015-01-10 02:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niefortunne porównanie, ale podejrzewam, że i w tym roku nic raczej ku lepszemu nie zmierza u tego pana? Mimo wszystko sporo osób decyduje się na podjęcie pracy u niego. Zastanawiam się czym jest to wszystko motywowane, jakie warunki oferuje i jak przebiega rozmowa rekrutacyjna. Dzięki za podpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-01-31 22:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczylem ostatnio kurs spawania - poszukuje pracy orientujecie sie moze czy tutaj jest szansa na zalapanie sie do rpacy czy trzeba najpeirw za darmo pracowac zeby nabrac wprawy zeby dopiero sie brac za porzadna robote. chcialbym sie doweidziec czegos na temat pracy jesli sa osoby ktore cos wiedza cos na ten temat.
zdjecie uzytkownika
niepowiazany - 2015-02-05 20:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Artur - 2014-09-09 15:16:38]:
a dlaczego Pan Tomek pisze za chwile, z Caps Lockiem-- zapomniał wyłączyć, czy sam nie wie ,że oba komentarze wszyscy już wiedza kto napisał :)))
zdjecie uzytkownika
wwwwww - 2015-02-17 19:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem przez u niego pieniadze byly na czas praca byla w delegacji kwatera bardzo wporzadku lecz obiecywano prace na LATA a praca bylo na 2-3 tyg . umowa tak o 300 zl zgadza sie ale przy tylu ludziach nie sadze zeby ktos dawal normalne umowy :) ciekawe jak wy byscie postepowali majac taka firme :D
zdjecie uzytkownika
Kierowwnik - 2015-03-12 17:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora), jest osobaa lekcewazaca. Nie wywiazuje sie z danego slowa, nie odbiera telefonow kiedy zbliza sie dzien wyplaty. Nie szanuje pracownikow.Nie ubezpiecza pracownikow. Traktuje ludzi pracujacych jak zlo konieczne.
zdjecie uzytkownika
Pan R. - 2015-03-21 18:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Tomasz..hmm... kłamca,oszust, nie dotrzymuje slowa.. z gęby robi du...e ! Nie wywiazuje sie finasowo, nie odbiera teleonow, lub odbiera jego zona. Mial dokladac do paliwa , a dawal grosze...noo, raczej na wode nie jezdze! Wyplata nie na czas, zero wyjasnien. Lekcewazy, nie szanuje pracownikow.. Przerost ambicji nad trescia. Z daleka od takich pracodawcow !!
zdjecie uzytkownika
Porucznik R - 2015-04-01 19:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszust... po odejsciu z pracy ciezko wyrwac pieniadze. Nie daje umow, nie ubezpiecza. Nie warto zaczynac u tego Pana pracy...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-01 23:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio są takie problemy z umową w usługach spawalniczych Tomasz Petrykowski? Bo wiecie, ja na waszym miejscu w ogóle bym nie zaczynał pracy, gdybym nie miał w rekach podpisanego papierka, chociaż istnieje coś takiego jak umowa ustna, to trudniej ją wyegzekwować. Skoro są tu w ogóle takie problemy z traktowaniem, to co Was trzyma tu w firmie?
zdjecie uzytkownika
hubal - 2015-04-11 14:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze nie wyplaca w plocku znany jest jak i inne firmy nie slowny,nie odbiera telefonow,nie placi.moze jest tu ktos komu nie wyplacil pieniedzy to porozmawiamy co z tym fantem zrobic.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-04-16 04:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam na imię Roman i pracowałem u (usunięte przez administratora) Dostałem ubranie robocze łącznie z obuwiem kaskiem i przyłbicą pracowałem u niego z trzy miesiące ale tak jak się z Tomkiem dogadałem tak było do samego końca małżonka Tomka wypłaciła mi pieniądze zgodnie z tym jak się z Tomkiem umawiałem według mnie jest wiarygodny i godzien polecenia Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
byk - 2015-05-26 17:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich tak sobie czytam te opinie no i myślę że wszystkie dobre od samej góry są autorstwa samego właściciela firmy lub jego wafelka.Napisane tego samego dnia i godziny,żenada panie Tomek,oddaj Pan lepiej kase ludziom.Teraz szuka jeleni podobno do Libii,najlepiej by zgłaszali się wierzyciele pana Tomasza,wyjazd 100% bilet w jedną stronę.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2015-07-16 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jakoś nie widze tych opinii napisanych tego samego dnia, ani tej samej godziny, dziwna sprawa, może napisz drogi byku o które opinie dokładniej Ci chodzi, bo przecież te powyższe mają różne godziny, jak i odstepu kilku tygodniowe, Może zamiast węszyć takie spiski lepiej wziąć się uczciwie do roboty.
zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-07-22 08:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem u niego, wywiązał się z danego słowa, kase zapłacił co do złotówki.
zdjecie uzytkownika
Jatom - 2015-09-06 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się wydaje @byk, że przesadzasz. Właściciel firmy chyba nie ma czasu na to, żeby pisać sobie komentarze pod fałszywymi nickami. Może jeden-dwa, to bym jeszcze zrozumiał, ale reszta.. Wydaje mi się, że masz wygórowane ambicje i dlatego tak narzekasz, a jednak to zwykły zakład, więc tam kariery nie zrobisz
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2015-09-28 13:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe czy ktos tu normalny jest kto moglby odpowiedziec na pytanie czy Petrykowski Tomek jest wyplacalny na czas itd...tylko prosze bez sciem bo jak sie niektore komentarze czyta to az sie smiac chce...
zdjecie uzytkownika
nero - 2015-10-06 17:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pytajacy, a dlaczego uwazasz, że te powyższe komentarze to jakaś ściema, przecież bobo powyżej napisał, że był zadowolony i firma jest wypłacalna. Wiadomo w branży jest kryzys to i pewnie niewielkie opóźnienia się przytrafiają, ale nie nagminnie. Nie ma tu też komentarzy z narzekaniem, to chyba jest wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-03 20:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec w takim razie nie wiem skad pochodza ngatywne komentarze,byc moze pisze je konkurencja lub jakis niezadowolony zwolniony, nieuczciwy pracownik, widac koleś jest w porządku
zdjecie uzytkownika
Abedało - 2016-01-04 07:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jatom - 2015-09-06 13:16:24]:
Właściciel to nie ma czasu ale dużo czasu ma jego żona i tacy pracownicy którzy maja u niego dług wdzięczności za tzw .przymykania oka za nadużywania alkoholu..a kapusia tam jest co nie miara .
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-05 07:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to można wiedzieć na jakie stanowisko pracy się ubiegałeś jeśli poproszono Ci o rozwiązywanie taki testów na zdrowe myślenie -dowódce czołgu itp ?Bo z tego co słyszałem Pan P. rekrutując ludzi spotykał się na mieście i wszystko ..a pożnie było podpisywanie umów itp.
zdjecie uzytkownika
toby - 2016-01-06 16:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawca podchodzi do swoich pracowników, jakie warunki i narzędzia im zapewnia. A co ponad wszystko to oczywiście kasa
zdjecie uzytkownika
Kronikarz firmowy - 2016-04-05 08:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten co rozbił samochód nadal tam pracuje ,Mistrz wazeliny .
zdjecie uzytkownika
lemon - 2016-04-09 11:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, w sumie jeśli komuś przydarzyło się rozbicie służbowego auta, to wcale bym go nie przekreślał :) chyba każdemu zdarzają się błędy, a dobrego spawacza ciężko teraz znaleźć. Widać też, że mają komplet, skoro nikogo nie poszukują w sieci, zero ogłoszeń
zdjecie uzytkownika
orange - 2016-04-09 15:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lemon - 2016-04-09 11:28:04]:
Hm. No a może na to spójrzmy inaczej ..Ze firma ledwie ciągnie lub że firmy niem i dlatego się nie ogłasza .No jeśli w grę wchodzą pieniądze ..moze one biorą górę nad umiejętnościami :]-temat auta .
zdjecie uzytkownika
waka - 2016-05-09 19:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tu się można zatrudnić czy jednoosobowa firma to jest?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert