brak logo

usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski

Płock

Opinie o usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski

spawacze.dolnyslask 2013-12-28 23:56
Uwaga nie wypłaca pieniędzy mi i koledze nie wypłacił łącznie 4000tyś innych też nie wypłacił boi się tylko swoich z okolic Płocka .Byliśmy u niego na 2 kontraktach miały być super warunki mieszkaniowe spaliśmy na materacach bez poduszek pościeli parodia a na koniec nie wypłacił nam pieniędzy. 10lat jeżdżę po kontraktach i takiego (usunięte przez administratora)nie było nigdzie.Tym gościem powinien zająć się państwowa inspekcja pracy i urząd skarbowy ludzie pracują po12godz a on daje umowy śmieciowe na 300zł na które trzeba jeszcze czekać.
3
usługi spawalnicze 2014-01-10 16:38
Witam nazywam się Tomasz Petrykowski!
tych dwóch panów którzy mnie opisują: to nabrali zaliczek ,płaciłem za kwaterę ,zwracałem koszty ich dojazdu do domu za każdym razem jeszcze odwiozłem ich pod pracę nic mi nie mówiąc poszli tylko do szatni i się zmyli z pracy .Myślałem ze to są ludzie porządni a jednak sie myliłem...wypłaty mieli do 15-go każdego miesiąca.
2
Artur 2014-03-21 13:36
stara spiewka niby pokrzywdzonego pracodawcy oj jak mu ciezko
pracownik 2014-05-11 07:52
Witam wszystkich życze wam powodzenia w tej firmie Właśćciel to [usunięte przez admina] ładnie gada ale przez tel. jak przyjmuje a póżniej problemy sie zaczynają z pracą jej godz itd Nie mówie o końcowym wynagrodzeniu bo pieniędzy raczej nie zobaczycie. Nie polecam naprawde robiłem to wiem nie pieniądze a ubranie robocze dostaniecie z płocka z giełdy hehehe omijać te szambo z daleka pozdrawiam
Piotr 2014-05-12 16:34
Witam jestem Piotr, facet jest wporządku ,wypłaca normalnie pieniądze,polecam kazdemu taki pracodwaca to skarb . kocham Cie Tomek:*
nowy 2014-05-13 00:17
Co powiecie o tej firmie?? potrzebuje wiarygodnej opinii !
Mąż Ewy 2014-07-04 20:13
Witam.Pracuje u (usunięte przez administratora)niedługo.Napisze krótko,z wypłatami kasy nie miałem problemu.Chciałeś zaliczkę(choć nie brałem)nie było problemu.No tak w czerwcu spóźnił się jeden dzień ale o tym wszystkich powiadomił.Miał chłop trochę problemów ale czuję wyszedł na prostą.Tylu nas pracowało i w zasadzie było ok.A te żale które tu są napisane to grubymi nićmi szyte.Przecież każdy wiedział na jakich zasadach pracuje.I jeszcze ta zazdrość o ten nowy wózek.Hahahahaha.Reasumując,kasa była na czas,ubrania robocze ok,zaliczki też.Czyli można nam pozazdrościć.A Izotechnik to nie sielanka,i tak wielu dopiero tam nauczyło się roboty.
Dawid 2014-09-09 15:08
PRACUJE U (usunięte przez administratora) 11 MIESIĘCY CO MIESIĄC WYPŁATA JEST NA CZAS CZĘSTO WCZESNIEJ . PIENIADZE NA KTÓRE SIE UMAWIAM I NIE TYLKO JA BO OKOŁO 30 OSÓB Z KTÓRYMI PRACUJE U (usunięte przez administratora)MA TAKIE NA JAKIE SIE UMAWIA .
DBA O PRACOWNIKA JEŻELI SIE KOŃCZY JEDNA ROBOTA ZARAZ ZAŁTAWIA INNA PRACE I NIE ZOSTAWIA LUDZI NA LODZIE PRACODAWCA GODNY POLECENIA . (usunięte przez administratora)
1
Artur 2014-09-09 15:16
Ja mam bardzo dobre zdanie,jest to jeden z najlepszych pracodawców na Płocku,który zapewnia dobre warunki pracy,daje dobre stawki na godzinę.Co mogę powiedzieć to pan(usunięte przez administratora) jest osobą bardzo wypłacalną, jeszcze się nie zdarzyło żeby nie było pensji bo wypłata jest na czas,Jest to moje ZDANIE!!!
Daniel 2014-09-09 15:38
PRACUJE 8 MIESIECY (usunięte przez administratora) MAM DO POWIEDZENIA TYLE ZE TE NEGATYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT I JEGO FIRMY TO BZDURY. PIENIADZE SA ZAWSZE NA CZAS A NAWET WCZESNIEJ. A CI LUDZIE CO PISZA JAKIES BZDURY (usunięte przez administratora) KAZDY WIE ZA CO PRACUJE I NA JAKICH WARUNKACH WIEC OGARNIJCIE SIE LUDZIE I NIE PSUJCIE KOMUS REPUTACI
Jaro 2014-09-09 20:00
Pracowałem u niego jakiś czas temu i teraz z powrotem wróciłem ,facet jest w porządku pieniądze wypłaca tak jak się umawia i wszystkie co do grosza. Mnie się nie zdarzyło żeby mi nie wypłacił.
mirek 2014-09-09 21:09
PRACUJE U PANA (usunięte przez administratora) JUŻ 3 LATA JESTEM JUŻ NA 6 BUDOWIE I NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKĄ OPINIĄ ŻEBY KOMUŚ NIE WYPŁACIŁ PIENIĘDZY.POLECAM TEGO PRACODAWCĘ BO JEST GODNY ZAUFANIA.
mati 2014-09-09 21:12
JA TAKŻE PRACUJE (usunięte przez administratora) JUŻ PONAD 2 LATA I NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW CZY Z ZALICZKĄ CZY Z WYPŁATĄ ZAWSZE BYŁA NA CZAS ALBO PRZED CZASEM A TE BZDURY CO WYPISUJĄ TO ZAPEWNE KONKURENCJA.
KITEK 2014-09-09 21:15
PRACOWAŁEM U PETRYKOWSKIEGO OKOŁO 3 M-CY NA WŁOCŁAWKU OPRÓCZ MNIE MIAŁ JESZCZE OKOŁO 100 LUDZI I NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW Z PIENIĘDZMI .LUDZIE NIE SŁUCHAJCIE TAKICH GŁUPOT BO NIEKTÓRZY TO Z ZAZDROŚCI WYPISUJĄ BZDURY.
ŁYSY 2014-09-09 21:18
JA POPIERAM TYCH LUDZI Z DOBRĄ OPINIĄ (usunięte przez administratora)PONIEWAŻ JA TEŻ PRACOWAŁEM NIE DŁUGO I NIGDY NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW I NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ NIC ZŁEGO NA TEN TEMAT .FACET JEST PO PROSTU SUPER UCZCIWY.
SIWY 2014-09-09 21:22
JESTEM SPAWACZEM PRACOWAŁEM U TEGO PANA W POLICACH OPRÓCZ MNIE JESZCZE BYŁO 9 OSÓB .NAPRAWDĘ FIRMA PIERWSZA LIGA POLECAM KAŻDEMU SPAWACZOWI (usunięte przez administratora)
1
szczur 2014-09-09 21:25
PRACUJE U NIEGO W SOCHACZEWIE JAKO MONTER NAPRAWDĘ ZA ZAJEBISTE PIENIĄDZE KTÓRE SĄ WYPŁACANE PRZED CZASEM ZALICZKI NA ZAWOŁANIE CO NIERAZ JESZCZE NIE KTÓRYM DO DOMU PODWOZI (usunięte przez administratora) GODNY POLECENIA.
adaś 2015-01-31 22:07
skonczylem ostatnio kurs spawania - poszukuje pracy orientujecie sie moze czy tutaj jest szansa na zalapanie sie do rpacy czy trzeba najpeirw za darmo pracowac zeby nabrac wprawy zeby dopiero sie brac za porzadna robote. chcialbym sie doweidziec czegos na temat pracy jesli sa osoby ktore cos wiedza cos na ten temat.
wwwwww 2015-02-17 19:54
pracowałem przez u niego pieniadze byly na czas praca byla w delegacji kwatera bardzo wporzadku lecz obiecywano prace na LATA a praca bylo na 2-3 tyg .(usunięte przez administratora) ciekawe jak wy byscie postepowali majac taka firme :D
1
bobo 2015-07-22 08:29
pracowałem u niego, wywiązał się z danego słowa, kase zapłacił co do złotówki.
Ona 2016-01-05 07:55
A to można wiedzieć na jakie stanowisko pracy się ubiegałeś jeśli poproszono Ci o rozwiązywanie taki testów na zdrowe myślenie -dowódce czołgu itp ?(usunięte przez administratora)
Piotr Szmulewicz 2016-07-15 11:53
Witam. Pracowałem w tej firmie. Co prawda krótko ale nie mogę złego słowa powiedzieć. Pieniądze na czas, zapewnione zakwaterowanie i odzież ochronna, dojazd do miejsca zakwaterowania i na plac budowy, dobry kontakt z pracodawcą. Dobre warunki pracy. Polecam osobom mającym choć trochę pojęcia o robocie. (usunięte przez administratora)
Anty wazelina . 2016-09-25 07:23
Tak tak pamiętam Cię lizusie i ciągłe problemy z samochodem i te 300 zł ubezpieczenie .
1
pracownik 2016-09-25 12:16
Tak zgadza się wszystko ten pracodawca to oszust i kłamca nic dodać i ująć !
1
Piotrek S. 2016-09-29 12:39
A za ten rozbity samochód ile Cie skasował ?
1
anak 2016-09-29 14:26
Posiadanie odpowiednie doświadczenia nie stanowi dziwnego wymogu do spełnienia @hjgtr, bo doskonale dbają o stabilne zatrudnienie. Wiecie jednak czy wypłata jest u nich terminowa? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dobrze dbają o zarobki. Dzięki
Zostaw swoją opinię o usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie usługi spawalnicze Tomasz.Petrykowski