brak logo

Rovita

Kielce

Opinie o Rovita

anonim 2009-01-22 12:05:32
pracaowalem tam w 2007r. [usunięte przez moderatora]a taka ze dramat!!!!!gps w samochodach, 50gr za
kazdy kilometr jazdy prywatnej, limit na telefon 50 zl, ogolnie duzo roboty a
kasa porazka!!!!!staraja sie dziubac premie na kazdym
kroku!!ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2009-01-22 15:01:02
Witam,

Ośmielę się nie zgodzić z tą opinią.
Wiem, że jeżli się dobrze pracuje można zarobić niezłe pieniądze.
Gps nie jest żadną przeszkodą, płaci się tylko za jazdy w weekendy.

Polecam.
anonim 2009-03-16 17:07:47
50 gr za km to nie jest duzo, wiadomo ze firma nie bedzie placila za wszystko nawet za weekendy kiedy sie nie pracuje, jakie maja samochody w tej firmie ?? pikoczento czy cos bardziej odbiegajacego od jezdzacej trumny?
niedoszly pracownik 2009-10-27 17:12:17
To ja też dorzucę swoje 5 groszy. Tylko startowałem na stanowisko przedstawiciela handlowego. A bylo tak.
Przeczytalem ogloszenie o pracę w firmie Rovita S.A. i wysłałem aplikację. Po jakimś czasie zadzwonił do mnie regionalny dyrektor d/s obslugi klienta Pan [usunięte przez moderatora] Przeprowadził ze mną rozmowę telefoniczną i umówiliśmy się na następny dzień na rozmowę w cztery oczy. Spotkaliśmy się, porozmawialiśmy, powiedział mi, że mam tą pracę, że już organizuje mi auto służbowe, telefon, palmtop i zgłasza to kadrowej, że będzie nowy pracownik. Kazal mi jeszcze tylko zrobić badania sanepidowskie i wniosek o niekaralność, plus badania od lekarza medycyny pracy. Oczywiście wszystko załatwiłem (cały koszt wyniósł mnie 130+50+40= 220 zl). Dzwonię do Pana [usunięte przez moderatora] i co? Cisza. Dzwoniłem tydzień czasu do niego po kilka razy dziennie. Niestety nie udało mi się z nim porozmawiać. Któregoś dnia przypadkiem odebrał telefon. Jak mu się przedstawiłem to był troszkę speszony i szybko powiedział, że jest zajęty, ale za godzinę zadzwoni. Niestety nie zadzwonił i już przez następne kilka dni nie odebrał ode mnie telefonu.
I co powiecie na to? Człowiek nie miał odwagi powiedzieć, że nie mam tej pracy. Zrobił mnie na szaro, wydałem bezsensownie pieniądze, a tymi zaświadczeniami to mogę sobie teraz buty wytrzeć. No ale ta historia obrazuje, że jest to niepoważna firma i niepoważni kierownicy w niej pracują.
UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I PANA DYREKTORA [usunięte przez moderatora]
kuraputa 2010-02-04 15:11:52
80 gr za kilometr po godzinach
anonim 2010-03-30 22:07:31
czytajac wasze opinie mam wrazenie ze wam ludzie w zyciu nie wyszlo i wylewacie swoje zale sorry!!!!!!! ale pracuje tu juz ponad rok i chcialbym dluzej bo uwazam ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma a trzeba zaraze docenic to co sie ma!! mi gsp nie przeszkadza w niczym a bynajmniej nie ma mi nikt nic do zarzucenia a zarobki uwazam ze sa dobre!! pozdr wszystkich narzekajacych:D hehe
an 2010-06-18 11:53:22
Witam,

Ja prace w Rovicie polecam, pracowałem tam 3 lata i nie mogę złego slowa powiedziec. Pracowałem w oddziale w Tarnowie, ludzie super pieniadze spoko, ogolnie wszytsko ok. Prace zmienilem bo byla szansa na awans ale na swoje miejsce polecilem kolege, pracuje tam do dzis, tez sobie chwali. pozdrawiam
Karolina 2011-02-17 01:11:25
witam [...] możecie uściślić jakie są w FIRMIE zarobki na stanowisku PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO [oczywiście przedział], jakie narzędzia pracy [samochód], czy założenia/targety są do wykonania, czy też maksymalnie wystrzelone w kosmos? - oczywiście prosiłabym o aktualne dane z 2011 roku. Gorąco pozdrawiam i dziękuję za pomoc :)
anonim 2011-03-17 20:14:57
wszystko zalezy od trasy i jakich masz klientow ja uwazam ze praca dobra w 2010r. bylo dobrze krecilo sie jakos kasa 2500-3200 na reke ale w tym roku to padaczka ze sprzedaza to i kasa mniejsza teraz to max 2500
hurtownik 2015-02-04 02:34:51
Witam, szukam pracy w takiej firmie jak Rovita. Chętnie zatrudnił bym sie przy pracy w ich e-hurtowni, a konkretnie przy kompletowaniu towaru do zamówień - czy ktoś z pracujących opowie jak to dokładnie funkcjonuje w tej firmie, bo pracowałem w podobnych ale wiadomo, ze wszędzie jest inaczej. Jakie są wymagania, jaki wymiar pracy i czy dużo mają zamówień?
Raban 2016-05-11 20:57:43
jak nie prowadzą, jak prowadzą :) Chyba, że oferty pojawiły się niedawno. Szukają doradców handlowych, gdzie oferty są dość konkurencyjne. Wydaje mi się, że prowizja ma szansę tutaj osiągać wysoki próg :)
Zostaw swoją opinię o Rovita - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rovita