Perfect Construction

Gdańsk

Opinie o Perfect Construction

Irton 2014-06-24 11:35:36
Witam wszystkich i dziękuję bardzo za Wasze opinie, bo właśnie rozważałem podjęcie współpracy z PC jako wykonawca. Pozdrawiam i życzę rzetelnych fachowców na drodze do urządzenia własnego mieszkania.
11
do Kris 2014-07-14 12:21:34
Dzięki za informacje, ale jestem tak zniechęcony szukaniem pracy w okolicy z moim wykształceniem (Filozofia), że mnie perspektywa pracy nie przerasta. Mam nadzieję, że przyjmują młodych, zdolnych.
radek 2014-10-01 15:16:55
no bez przesady, przeciez praca w Perfect Construction nie należy do jakos bardzo wymagających..na stronie napisali, że Perfect Construction to zespół specjalistów z różnych branż. Mamy wieloletnie doświadczenie nie tylko w budownictwie, ale także i w realizacji dużych oraz mniejszych przedsięwzięć jednorodzinnych.
nick 2014-10-02 10:21:06
Ten wasz bot z gowork pisze naprawdę humorystyczne kawałki. A tak na poważnie to Polska nie jest miejscem do życia. A biznesy oparte na szemranych podstawach to codzienność.
5
Perfect Construction 2014-10-20 20:41:52
Jeśli ma Pan doświadczenie i zespół (ekipę) zapraszamy do współpracy. Co do "pojawiających" się opinii to są one pisane " w kółko" przez kilka tych samych osób, podszywających się pod "różnych" wykonawców etc z tych samych adresów IP. Niestety internet przyjmie wszystko... i ciężko polemizować z anonimami. :)

pozdrawiamy
Zespół Perfect Construction
1
Perfect Construction 2014-11-04 14:43:54
:)
gałka pałka 2015-01-29 22:20:18
ponawiam w takim razie pytanie poprzednika, a mianowicie jak wygląda realna ścieżka awansu w firmie perfect construction? interesuje mnie w kontekście zatrudnienia przede wszystkim możliwość rozwoju, czy ta firma mi taki zapewni? również interesuje mnie jakie mają wymagania względem nowych pracowników i ile lat doświadczeniz zawdodowego trzeba mieć
pikatchu 2015-03-31 02:58:14
Wiecie co, tyle tutaj pytań i nie jasności, ale może nie idźcie na łatwizne, żeby ktoś podał wam wszystko na tacy, wszystkie informacje i odpowiedzi na pytania na temat perfect construction z trójmiasta. Ja powiem wam że oni zajmują się kompleksowym wykończeniem mieszkań to znaczy "pod klucz" a po wiecej informacje serio zajrzyjcie na ich stronę, jest napradwę ładna
Dawidos 2015-04-15 09:36:12
Miałem przyjemność z nimi współpracować i byłem bardzo zadowolony z danej mi możliwości. Mogłem robić to, co najbardziej lubię i wykazywać się swoją kreatywnością. Jestem na tak!
1
Kamila87 2015-04-15 16:40:28
Dostałam propozycję pracy w tej firmie i po przeczytaniu waszych relacji ze współpracy już się nie martwię o to, czy będą uczciwymi pracodawcami. Jestem już po odbyciu rozmowy i myślę, że się zdecyduję na bycie ich podwykonawcą:-)
4
Kamila87 2015-10-12 11:35:33
Wybaczcie mi, że tak długo nie odpisywałam, ale miałam dużo na głowie i zapomniałam tutaj zajrzeć. Podczas rozmowy pytano mnie głownie o moje doświadczenie, chcieli sprawdzić, czy jestem kreatywna i otwarta na nawet najbardziej wymagających klientów. Oczywiście był też poruszany temat oczekiwanego wynagrodzenia- taka standardowa rozmowa kwalifikacyjna.
darcos 2015-10-16 16:48:10
Radek a Ty u nich pracowałeś czy dopiero wydajesz się na rozmowę kwalifikacyjną?
CC 2015-10-21 16:49:33
Zamierzam z nimi współpracować i chętnie poznam wasze opinie na ich temat!
123Loras 2015-10-29 16:33:34
Podłączam się pod wypowiedzi poprzednich osób i czekam na jakieś info od osób, które z nimi pracowały. Czytałem w internecie różne opinie dotyczace Perfect Construction i szukam jakiś szczerych wypowiedzi...
Kamila87 2015-10-30 12:40:07
Słuchajcie tak jak wcześniej pisałam- jeśli jesteście solidnymi pracownikami i wywiązujecie się terminowo ze swoich zobowiązań, to nie macie czego się bać. Jeśli ktoś nie przykłada się do swojej pracy, to nic dziwnego, że potem jest niezadowolony z otrzymanej zapłaty i narzeka na firmę w internecie. ..
Thass 2015-11-23 17:12:31
a jakie wymagania stawiają swoim potencjalnym pracownikom? Trzeba przygotować się jakoś specjalnie do rozmowy o pracę?
Daniel11 2015-11-30 17:35:52
Ja mogę się wypowiedzieć jedynie jako osoba, której ekipa Perfect C. wykańczała mieszkanie, a nie jako pracownik, ale jeśli was to interesuje to dajcie znać.
123Loras 2015-12-02 10:51:21
Wolałbym przeczytać coś od podwykonawcy, ale w sumie dobre i to- napisz czy wszystko było zrobione na czas no i jak wyglądało to jakościowo
Sylwek 2015-12-09 16:21:46
Hej wszystkim! Nie wiecie może czy nie będą oni szukali w najbliższym czasie kogoś na stanowisko dekoratora?
koner 2015-12-30 17:26:16
Ja akurat dekoratorem nie jestem, ale chciałbym także dowiedzieć się na jak długo podpisuje się z nimi umowę- jest szansa na roczny kontrakt czy po prostu zatrudniają ludzi do poszczególnych zleceń? Ktoś coś wie?
bartłomiej 2016-01-27 10:44:07
Zatrudniają na stałe jak najbardziej także możesz śmiało się do nich zgłosić. Ja jestem zadowolony z pracy dla nich.
R. 2016-01-28 15:19:18
Sylwek własnie pojawiło się ogłoszenie- szukają ludzi do projektowania wnętrz

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/projektant-wnetrz-ogl58492099.html
trobik 2016-01-29 11:56:40
i co ktoś z was się będzie wybierał na rozmowę o pracę do Perfect Construction? Chyba dziś wyślę do nich swoją kandydaturę- ciekawe czy będzie duża konkurencja :-P
Weronika 2016-02-01 16:41:07
Ja też się wybieram do nich na rozmowę. Masz już jakieś doświadczenie trobik? Pracowałeś dla podobnej firmy? Ja dopiero zaczynam i nie wiem, czy mnie przyjmą jeśli nie mam bogatego portfolio... Jak myślisz?
Adrian81 2016-02-03 17:49:54
Pracowałem z nimi dwa lata i wszystko było ok więc możecie śmiało do nich aplikować.
Michał 2016-02-17 16:28:21
Perfect Construction to idealna firma dla każdego kreatywnego projektanta. Nic dodać nic ująć! Więc śmiało wysyłajcie swoje zgłoszenia do nich
piotr 2016-02-19 17:04:29
Wróciłem pół roku temu z Londynu i szukałem pracy w zawodzie- teraz mam fajną pracę w zgranej ekipie i spoko atmosferze
marek 2016-02-23 14:46:30
Wykonuję dla P.C. kuchnie, szafy i zabudowy i jestem szczęśliwy, że mogę być częścią ekipy, która robi wszystko by spełnić wszystkie życzenia klienta. Nie ma dla nas rzeczy, których nie da się wykonać, naprawdę czuję się zmotywowany do pracy. Zlecenia od firmy są częste i regularne, a wypłaty dostaję zawsze na czas.
Natalia 2016-02-29 14:00:25
Jestem zadowolona z pracy u was, zwłaszcza dlatego, że jestem traktowana indywidualnie i czuję się doceniona, a do tego zawsze w terminie dostaję wypłatę. Inne firmy powinny się od was uczyć, bo z tym płaceniem projektantom nie jest tak wesoło jak tutaj...
T. 2016-03-07 16:18:00
Pracuję dla Perfect Construction jako stolarz. Zawsze dostaję wysokie zaliczki, a płatności są realizowane w terminie. Godna polecenia firma.
perun 2016-03-09 17:12:51
A czy przyjmują do pracy projektantów cały rok czy tylko raz na jakiś czas, gdy publikują ogłoszenie dotyczące szukania specjalistów? Chętnie bym się do nich zgłosił, bo z waszych wpisów tutaj widzę, że warto.
1
ola 2016-03-17 12:29:26
Nie wiem czy są aktualnie jakieś ogłoszenia o pracę u nich, ale z własnego doświadczenia wiem, że można spróbować się do nich zgłosić- może akurat się uda :-) Ja jestem związana z nimi od roku i nie mam na co narzekać
Sabina 2016-03-18 11:53:17
Natalia chciałabym rozpocząć pracę w tej firmie na stanowisku projektanta, bo słyszałam o niej co nieco od znajomych, którzy zlecili im wykończenie mieszkania i byli bardzo zadowoleni. Mam trzyletnie doświadczenie w branży, mam nadzieję, że uda się dostać do ekipy, bo chciałabym tworzyć aranżacje na takim poziomie, jak powstają w Perfect Construction. (oglądałam zdjęcia na ich fb i naprawdę robią wrażenie!)
Jan 2016-03-22 12:04:33
Zawsze dostaję same ciekawe zlecenia- idealne miejsce dla każdego projektanta :-)
poszła 2016-05-07 17:24:41
no wiadomo, że pracownicy firzycznie, własnie tacy zajmujący sie wykonczeniówka zawsze będą potrzebni. Ludzie non stop cos remontuja, zmieniają. Tylko trzeba trafić naprawde na dobrą ekipe, zeby nie popsuli
Zostaw swoją opinię o Perfect Construction - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Construction