Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

zdjecie uzytkownika
DDD - 2015-03-26 12:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Miałem szkodę w Austrii i szukam Firmy która pomogła by mi uzyskać odszkodowanie za szkodę osobową co byście doradzili ? dariuszd32@wp.pl
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-30 08:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DDD - 2015-03-26 12:49:22]:
Proponuję Votum jeśli chcesz niewiele:)
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-01 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to podpisać się imieniem i nazwiskiem
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-04-13 19:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-01 17:34:14]:
Może Ty się podpiszesz!
Szefostwo Ci kazało coś pozytywnego napisać?
zdjecie uzytkownika
Paweł X - 2015-04-17 13:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem Paweł. W 2009r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu. Od 2010r. przeszedłem do ww firmy od mniejszej pseudo firmy z pobliskiej miejscowości. Czytając Wasze opinie jestem przekonany,że piszą to konkurencyjne firmy bądź osoby które nie miały nic do czynienia z tą firmą a popychają jedynie plotki. Moja sprawa jest w toku (czekam na ostatniego biegłego sądowego). Nie zgadzam się z opinią że Votum podpisuje ugody wręcz przeciwnie w mojej sprawie odradzali ugodę. Pracują tam fachowcy którzy analizują każdą sprawę i tak jak wyżej czytam jeżeli ktoś był potrącony na pasach bez znacznego uszczerbku na zdrowiu i bez dokumentacji medycznej to rzeczywiście stwierdzają, że ugoda w tym przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem gdyż szkoda zachodu, a wiadomo że sądy są niezawistne i to jest loteria. Nie zgadzam się również że Votum pożycza pieniądze od klientów (haha) to jak mi pomogli finansowo jest dla mnie największym dowodem, że to jest pomówienie. Mam u nich prawie 50 tys długu i gdyby nie te pożyczki bo było ich kilka nie miał bym za co zatankować auta by dojeżdżać na rehabilitację. Fakt sprawa ciągnie się już 5 lat ale stwierdzam, że nie działa to na moją niekorzyść wręcz przeciwnie, myślę tu o odsetkach ustawowych i na fakturach i innych dokumentach które zbieram do sądu. W tym okresie umowy z Votum (5 lat) miałem nieprzyjemność spotkać na swojej drodze inną bardzo dużą firmę 'M....." która nachodziła mnie, obiecywali gruszki na wierzbie i omotali mnie tak, że zerwałem umowę z Votum a podpisałem z Nim. Na moje szczęście nie trwało to długo gdyż okazało się że po 2 tygodniach zadzwoniła Pani z ubezpieczalni w sprawie śmiesznej ugody. To dało mi do myślenia i od wróciłem do Votum. Mimo, że moja sprawa się nadal ciągnie to bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. I na pewno po zakończeniu wszystkiego będę chciał się podzielić z wyników tego całego długiego procesu odszkodowawczego. I proszę zastanowić się co się pisze w szczególności gdy nie ma się z jakąś firmą do czynienia. Służę pomocą, gdyby ktoś miał jakieś pytania. Dodam jestem z woj. łódzkiego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
katia - 2015-04-18 10:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się zwróciłam do nich jak moją córkę potrącił jakiś konował i jeszcze zbiegłz miejsca wypadku.... Pan z Votum mnie znalazł i mi pomógł. na początku chciałam to sama załatwić. niestety okazało się że ubezpieczyciel ma mnie gdzieś, wiec zdecydowałam się ze jednak zadzwonie do Votum. No i dobrze zrobiłam bo pewnie do tej pory bym nie widziała tych pieniędzy na oczy
zdjecie uzytkownika
stasia - 2015-04-25 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z usług jestem zadowolona. Z moim ubezpieczycielem nie mogłam dojsć ładu i składu. Odszkodowanie odzyskałam w pełnej kwocie dziekiVotum właśnie. Oceniam współpracę na plus
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-01 17:34:14]:
Brawo za obronę firmy "pracowniku"
HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 19:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stasia - 2015-04-25 12:32:50]:
pewnie niewielkie więc nie wiem z czego się cieszyć:)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł X - 2015-04-17 13:42:40]:
Powiem tak PIERO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam jesteś pracownikiem Votum.
A pozytywy piszą tu jak widzę tylko pracownicy!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł X - 2015-04-29 16:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-04-28 19:27:11]:
Chcesz możemy się spotkać i się przekonasz "niewierny Tomaszu". Opisuję tu tylko swoje poczynienia z tą firmą i służę pomocą osobą które szukają tak jak ja kiedyś opinii na temat tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-05-03 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł X - 2015-04-29 16:07:58]:
O czym chcesz rozmawiać!
Pracowałem dla tej firmy więc mam wiedzę!
Odszedłem bo odszkodowania były dramatycznie niskie!
Poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia!
Więc o czym chcesz rozmawiać!
Chyba o zmianie kancelarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-05-08 18:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te złe opinie piszą sami flustraci
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2015-05-15 06:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2015-03-16 19:16:16]:
Bzdury opowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawy prowadzą likwidatorzy, którzy nie mają wykształcenia prawniczego.
Ich praca polega na wysyłaniu standardowych zgłoszeń szkody do TU.
Adwokat może i jest ale dopiero podczas postępowania sądowego.
Niestety do niego żadko dochodzi gdyż Votum woli zadowolić się "jałmużną", jaką proponuje TU na drodze postępowania polubownego!
Poza tym nie prawdą jest że nie ma lojalek i można współpracować z innymi podmiotami z tej samej branży.
Lojalka wotum obejmuje agenta, jego małżonka, rodziców i dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wspomniałeś o awansie. Ayby awansować trzeba namówić kolejne osoby które będą pracowały na twojego menago bo do puki ty nie awansujesz to nic z tego nie masz.
Jeżeli masz jeszcze jakieś wspaniałe teorie dotyczące współpracy z Votum chętnie się im przyjrzę i z przyjemnością je obalę
Z poważaniem
Były pracownik

zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-18 10:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przesadzacie trochę? A co ma zrobić taki człowiek po wypadku który nie ma rodziny, jest sam jak np ja. Wtedy dobrze jest jak przyjdzie ktoś z pomocą, nawet taka firma. Ja po wypadku nie mogłem dojść ładu z tymi ubezpieczeniami i w końcu sam się zgłosiłem do Votum, bo już nie widziałem innej drogi. Nie ubyło mnie, że zapłaciłem parę złotych prowizji. Prawnikowi też trzeba zapłacić, nawet za glupią poradę. Ja nic do nich nie mam bo obsłużyli mnie jak trzeba i był efekt ich działań
zdjecie uzytkownika
naturia - 2015-05-18 13:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie dużo tu jest nieprawdy na temat Votum. Moim zdaniem - i przekonałem się o tym - to uczciwa firma. Nie robią nic na siłę, i to nieprawda, że zadowoalają sie byle czym, bo dużo jest spraw, w których wygrali naprawdę znaczne odszkodowania - chyba by ich nie było gdyby tylko dogadywali się z TU? Jaki mieli by z tego pożytek. Czasami jest tak, że nie da się w sądzie wywalczyć więcej - oni mają od tego prawników, żeby zaopiniowali sprawę.
zdjecie uzytkownika
BUHAHA - 2015-05-19 22:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franc - 2015-05-18 10:53:03]:
SORKI FRANC ale teraz to pojechałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Kto Ci to kazał napisać??????????????????????????????????????????????/
DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
BUHAHA - 2015-05-19 22:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naturia - 2015-05-18 13:42:15]:
NATURIO a jak znalazłaś tą wspaniałą firmę?
I skąd wiesz o tych wygranych sprawach?
Bajki czytałaś czy Ci je opowiedzieli?

zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-05-20 15:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawnikowi też trzeba zapłacić, bo za darmo sprawy nie weźmie, a przynajmniej jeszcze o czymś takim nie słyszałam. A Votum zdaje się ma prowizję od wywalczenia odszkodowania, więc im też zależy na tym żeby sprawa się potoczyła dobrze dla klienta. Jak ktoś nie chce to nie musi przecież korzystać z ich usług :).
zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-20 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BUHAHA - 2015-05-19 22:11:17]:
Nie wiem czemu masz taką obsesję na punkcie tej firmy i o co człowieku Tobie chodzi... I niestety ale to Ty przesadzasz. moja opinia i tyle.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-05-30 18:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poszkodowany - 2015-03-22 20:11:17]:
witam. korzystałam z usług firmy votum w 2014 i na poczatku 2015 roku i jedno co moge powiedziec-oszusci..obiecują gruszki na wierzbie(w moim przypadku po smierci czlonka rodziny mialo byc to ponad 100 tysięcy złotych zadośćuczynienia i za znaczne pogorszenie się sytuacji życiowej). Kwota bezsporna wyplacona przez ubezpieczyciela to 35000 zł a kwota uzyskana w toku postepowania sądowego-25 000 czyli łacznie 60 000 zł. Jak to się ma do ich obietnic? z perspektywy czasu uwazam,iz bledem jest korzystanie z uslug takich firm. Rodziny poszkodowane moga same wyslac taki wniosek,ktory znajduje się na stronie ubezpieczyciela nie placac przy tym prowizji,w moim przypadku bylo to 33% od kazdej uzyskanej kwoty. Dodatkowo firma dwa razy pomylila odbiorcę przelewu strasząc przy tym komornikiem. Na sprawie-według obietnic-miał być obecny profesjonalny prawnik a skonczylo się na aplikancie adwokackim. Oczywiscie mozliwa byla apelacja lecz firma stwierdzila,ze jest to ryzykowne...wczesniej o tym nie wiedzieli? zastanowcie sie zanim podpiszecie umowe,bo wszystko to potraficie zrobic sami,dokumentacje przeciez tez trzeba im dostarczac... i przede wszystkim nie dzialajcie pod wplywem chwili. na zakonczenie moge dodac iz jestem bogatsza o kolejne doswiadczenie i biedniejsza o kupe pieniedzy przez ta firme. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
VOT - 2015-05-31 10:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem agentem Votum.
Negatywy które tu czytam raczej są prawdziwe.
Pozytywy na pewno nie.
Osobiście nic dobrego nie mogę o nich powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
glik - 2015-06-01 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [VOT - 2015-05-31 10:34:13]:
i jak długo udało Ci się wytrzymać @vot w Votumie ? ja sam chce obecnie zaaplikować do tej firmy na stanowisko przedstawiciela regionalnego którego szukają we Włocławku i zastanawiam się czy własciwie jest sens. Nie pisza niestety w swojej ofercie co własciwie mają do zaoferowania więc aplikowanie trochę w ciemno
zdjecie uzytkownika
lele - 2015-06-03 16:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja sądze że te negatywy są raczej przesadzone. Przecież to jest ogromna firma im też zależy na tym żeby klienci wygrywali jak największe odszkodowania - przecież to ich praca... Skoro sądzisz,że można było samemu złożyć ten wniosek to trzeba było złożyć. Nie sądzę że bez ich pomocy udaloby się uzyskac te kwotę, no ale to moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-03 21:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle,ze tak,wyplacili by ta sama kwote poniewaz byla to kwota bezsporna i kancelaria nie musiala sie specjalnie wysilac zeby otrzymac wplyw...po 2.skoro analizowali wszystkie dokumenty przed zalozeniem sprawy i znali moja sytuacje to dlaczego po zapadnieciu wyroku uznali,ze apelacja jest ryzykowna-mimo mniejszej o ponad 100 tysiecy zł kwoty od ządanej- i gdyby sie nie udalo to bede musiala poniesc koszty tej sprawy(apelacji) czyli ponad 6 tysiecy zlotych? dla mnie jest to dziwne.
zdjecie uzytkownika
naturia - 2015-06-08 12:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BUHAHA - 2015-05-19 22:15:33]:
Nie wiem dlaczego administracja usunęła mój wcześniejszy post. Natomiast tak jak pisałam: w internecie można znaleźć informacje o wygranych sprawach votum - ostatnio była to sprawa upadku na śliskim chodniku i ponad 200 tyś. odszkodowania wywalczonego przez Votum.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-10 08:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazaj,bo jeszcze uwierze..dodam,iz koszty sprawy sadowej sa pokrywane przez skarb państwa wiec firma votum nie byla zbytnio stratna. Poza tym ani razu nie mialam w tej firmie do czynienia z profesjonalnym doradcą tylko z aplikantami-zarowno na sprawie w sądzie jak i podczas rozmowy telefonicznej.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-10 19:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze i uzyskali takie odszkodowanie,ale osoba która zarabia najnizsza krajową nie ma szans na taka kwote. Widocznie dana sprawa dotyczyla kogos,kto np.zarabia 10 tysięcy miesiecznie i przez ten wypadek nie byla zdolna do wykonywania pracy przez co utracila wiele pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
miszmasz - 2015-06-11 15:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-04-28 19:27:11]:
nie rozumiem po co te negatywne emocje. nie powinniśmy tu spokojnie rozmawiać o tym, jak się w Votum pracuje, jak wygląda rekrutacja, itp.
zdjecie uzytkownika
nanana - 2015-06-11 20:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie negatywne emocje? niech ludzie znają prawdę i wiedzą,że sami sobie poradza bez takich "pomocnikow",ktorzy wykonuja minimum pracy a my glupcy im za to placimy
zdjecie uzytkownika
agent - 2015-06-13 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Byłem agentem Votum, teraz pracuję dla innej kancelarii.
Mogę śmiało powiedzieć że kwoty wywalczane przez votum są śmiesznie niskie w porównaniu z obecną kancelarią dla której pracuję!

zdjecie uzytkownika
EFEK - 2015-06-17 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Odpowiedź na: [naturia - 2015-06-08 12:32:34]:
Sprawa jest prosta, bezsporną załatwia się zwykłym wezwaniem, a na sporną trzeba zatrudnić dobrego pełnomocnika ( kancelarię adwokacką ) który weźmie w przybliżeniu tyle ile wyniesie dodatkowy zysk z podwyższenia kwoty odszkodowania. Dlatego firma moloch, woli zrobić w tym czasie trzy umowy z kwota bezsporną, niż "boksować" się poważnie z jedną sprawa w sądzie. nie muszą angażować aż takich środków a zarobek trzy razy większy. Wniosek jeżeli nie masz na adwokata, wybieraj małe kancelarie, które współpracują z dobrym adwokatem specjalizującym się sprawach odszkodowawczych - jeżeli takiego mają to się tym pochwalą. Jeżeli będą bełkotali "sprawę prowadzą prawnicy" i zero konkretów, to twoją sprawę poprowadzą aplikanci albo kiepski adwokacina.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-17 23:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się z Tobą w 100 %. Jednak wcześniej nie posiadałam tej wiedzy...teraz żałuję i czekam na rozwój wydarzeń.
zdjecie uzytkownika
nosek - 2015-06-18 13:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALe to jest przecież wątek dotyczący pracy w votum a nie tego kto komu pomógł. Do opiniowania pracodawców ta strona służy!
zdjecie uzytkownika
Adresat - 2015-06-18 23:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zakończyła sie moja sprawa w Wotum. Dostalem tyle ile trzeba(zwrot kosztów leczenia + zadośćuczynienie), było tego jakieś 26000zł po odciągnięciu procentu dla wotum. Byłem na tej stronie kilka miesiecy temu i już mialem zrezygnować przez te opinie, ale sie wstrzymalem, bo bylem ciekaw czy ta firma tak oszukuje. Wydaje mi sie ze wszystkie te złe opinie pisze konkurencja, szczególnie małe firmy, bo mam kolege w EUCO i to też dobra firma.
U mnie przebiegło wszystko bez problemów, ale mam kolege co mu sie nic nie stało w wypadku, wotum mu wywalczylo 3 tys a on chciał 7 bo tyle dostał jego brat w wypadku wcześniej. I też wypisuje takie bzdury o wotum bo nie dostał tych 7 tys. Powinien sie cieszyc ze cos wogole dostal
zdjecie uzytkownika
Nikifor - 2015-06-19 10:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nosek - 2015-06-18 13:17:17]:
To też jest ważna informacja, bo praca polega w skrócie, na nagonieniu firmie kilku znajomych jako klientów i na tym najczęściej się kończy. Firmie nie zależy na utrzymaniu pracownika tylko na "dopływie świeżej krwi". Jeżeli "sprzedajemy" klientów ze swojego otoczenia, to przynajmniej niech są dobrze obsłużeni.
zdjecie uzytkownika
barksza - 2015-06-19 11:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to temat do oceniania pracy tam! nie zarzucajcie go swoimi narzekaniami, bo osoby, które chcą się zatrudnić nie mogą znaleźć informacji!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-19 18:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
no niestety nie jestem z konkurencji a jak ktos chce pracowac jako oszust to jego sprawa. moge pisac co chce. nie wypisuje bzdur tylko tak jak napomknelam wczesniej-to firma obiecywala duzo wiecej pieniedzy i wnioskowala o nie a sedzia na sprawie powiedzial,ze nie wie skad taka kwota sie wziela...pomijajac fakt,ze zadnego prawnika od nich na ogloszeniu wyroku nie bylo. a oni sami nie wiedza co i jak wyglad.kazda osoba z ich firmy,z ktora rozmawialam przekazywala inne informacje.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-06-28 09:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [barksza - 2015-06-19 11:27:44]:
Myślę że nieszczęśnicy którzy chcą się tam zatrudnić po przeczytaniu kilku postów zmądrzeją.
W Votum możesz być zatrudniony poprzez układ lub poprzez samozatrudnienie (agent).
Reszta jest w postach
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-01 14:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy więcej nie podejmę współpracy z Votum. Kiedyś miałem podobny przypadek i sam dochodziłem odszkodowania od ubezpieczyciela i odbyło się to trzy razy szybciej a kwotą jaka wówczas sam uzyskałem była nieporównywalnie wyższa. Zdecydowałem się na Votum bo chciałem sprawdzić jak wygląda współpraca z nimi i może uda się coś więcej wynegocjować. Porażka, całą sprawę odwaliłem za nich, wszystkie dokumenty, opisy, negocjacje, odwołania itp. Oni byli tylko przekaźnikiem pomiędzy mną a ubezpieczycielem. O wszystko musiałem się upominać bo inaczej z ich strony zero informacji. Nikomu nie polecam Votum!
zdjecie uzytkownika
roberm - 2015-07-01 16:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz - ok nie podbała Ci się współpraca. ALe co to ma wspólnego z Votum jako pracodawcą? To chyba nie jest miejsce na tego typu posty...Potem ktoś kto szuka informacji o pracy w tym gąszczu nic nie może znaleźć.
zdjecie uzytkownika
pani natka - 2015-07-02 13:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem @Tomek dlaczego tak ich krytykujesz. poza tym praca z ubezpieczeniach, i to jeszcze w odszkodowaniach rolniczych i komunikacyjnych to jest tak naprawdę żyła złota tylko trzeba umieć się zakręcić. Niestety dla ludzkości wypadków jest coraz więcej, aqle stety dla firm bo są pieniądze i się bardzo branża rozwija, pensje rosną
zdjecie uzytkownika
dobitnie - 2015-07-16 09:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasia, czy też pracowniku firmy GOCAL - to jest wątek o pracy w firmie Votum a nie o usługach twojego pracodawcy. To nie jest miejsce gdzie się masz reklamować! Nie zaśmiecaj tego forum, bo to jest wątek NA TEMAT PRACY I REKRUTACJI do firmy
Votum. Przez to tylko utrudniasz komuś dotarcie do informacji! To co zapewnia twoja firma to chyba wyjątkowy spam...
zdjecie uzytkownika
os - 2015-07-18 08:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam!
Lepiej samemu wystąpić do TU z roszczeniem!
A za pośrednictwem Votum nie dosyć że mniej dostaniemy to jeszcze prowizję zapłacimy!


zdjecie uzytkownika
vot - 2015-07-18 08:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [dobitnie - 2015-07-16 09:37:30]:
dobitnie czy też pracownico VOTUM - Czy podpisując umowę z Votum podpisujemy lojalkę dla: siebie, małżonka, rodziców, dzieci i rodzeństwo!?
Czy umowa nakłada na nas karę finansową!?
Nie musisz się wysilać na odpowiedź!
Otóż TAK!!!!!!!!!!!!!!
związując się z Votum podpisujemy lojalkę dla całej rodziny. (proponuję rozszerzyć ją o znajomych, sąsiadów i osoby czekające na przystankach)
Kara finansowa również widnieje w umowie.
Mam nadzieję że poruszone w tym poście zagadnienia otworzą oczy tym którzy chcą się związać z tą kancelarią.
zdjecie uzytkownika
mastif - 2015-07-22 18:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSCY KTORZY CHCA SIE STARAC O ODSZKODOWANIE Z ZAGRANICY NP.PO WYPADKU W PRACY.
FIRMA VOTUM PODEJMUJE SIE TAKICH ZDARZEN PO CZYM INFORMUJE ZE NIE MA UPRAWNIEN DO PROWADZENIA SPRAWY W SADACH ZAGRANICZNYCH.
NASTEPNIE KIERUJE DO PLATNEJ KANCELARII.UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
Hit - 2015-08-02 01:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dosyć ciekawe - po co więc przyjmować zlecenie od osoby, która potrzebuje pomocy a nie można jej udzielić... Jest to przegięcie jak dla mnie, chyba że takie osoby są informowane, że decyzja nastąpi po weryfikacji sprawy etc - wtedy jestem w stanie się przychylić do takiego stanu rzeczy, ewentualnie ryzyka jakie trzeba ponieść.
zdjecie uzytkownika
mjr.Monogram - 2015-08-02 11:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Hit - 2015-08-02 01:51:24]:
Jak to po co ??
Prowizja dla firmy za przekazanie sprawy - ot cała tajemnica.
A że po kilku takich "numerach" pracownik musi chodzić opłotkami, nikogo w firmie nie obchodzi - kasa musi się zgadzać .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test wiedzy merytorycznej z branży odszkodowawczej oraz firmy, rozmowa kwalifikacyjna.
Pytania: Pytano o moje doświadczenie zawodowe i plany na przyszłość. Sprawdzano moją umiejętność rozmowy, czy potrafię przekazywać treści w sposób zrozumiały i wartościowy dla odbiorcy.
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-08-10 19:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć ,czy firma Votum ul Budowlanych, w Opolu rzeczywiście zatrudnia swoich pracowników w biurach-Grodków,Opole?Czy jest po kursie praca?Czy trzeba mieć znajomych w policji żeby napisać kilka prac i jest to zdalne,masz znajomości masz pracę ,nie masz to twoja strata,że na tym szkoleniu byłeś..
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-08-10 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z BARKSZĄ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ NIE MÓWIĄ O WARUNKACH ZATRUDNIENIA-jest to układ.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert