brak logo

Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wrocław

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

patka 2014-10-29 10:19:06
Witam mam pytanie odnośnie zadośćuczynienia. Czy, jeżeli tak jak w moim przypadku zginęła moja babcia, która została potracona na pasach dostane to rzekome odszkodowanie tak jak zapewnia to Votum. Sa?? Powiem ze sprawa trwa już 8 miesięcy a ja jeżeli sama do nich nie zadzwonie badz nie napisze to sami nie racza sie do mnjie odezwac i powiedziec co juz wiadomo itp. prosze o pomoc. Patrycja
4
monia 2014-10-31 03:07:11
Patryca rozumiem że już podjęłaś z nimi współpracę i teraz czekasz tak naprawdę na wypłatę zadośćuczynienia tak? Nawet jeśli źle zrozumiałam i dopiero myślisz o współpracy z nimi to zawsze warto chociaż pójść na rozmowę. Tylko radziłabym zorientować się w kilku źródłach. Idąc tylko do jednej placówki dajesz sobie wmówić jedną wersję. A wiadomo, nie mamy zbyt wielkiego wykształcenia w prawie :/ daj znać jak sprawa się wyjaśni ;)
1
Patka 2014-10-31 09:51:29
Dostalam odpowiedz bo na nich ciagle napieram. Zostala przyznana mi decyzja odnowna od strony ubezpieczyciela i teraz jak to napisali sprawa zostanie rozpatrzona pod katem votum. To pytam po co zawracali mi glowe skoro nic nie potrafia w tym kierunku zrobic? Tak nalezalo sie wnukom. Potrafili niezle namacic w glowach i teraz niestety jak sama ich nie zapytam nic nie bede wiedziala. Bylam bardzo zwiazana z babcia emocjonalnie i chocianie zyje juz 8 miesiecy ciagle mi jej brak. Mnie tylko intetesuje po co to wszystko skoro nic nie potrafia zrobic? Chcialam sie od nich wypisac ale zostalam poinformowana ze bede musiala zwrocic w takim razie za wszystkie listy i pisma skierowane do ubezpieczyciela czy tez sadu. Pomozcie prosze bo juz nie wiem co mam robic. Pozdrawiam:(
2
najka 2014-10-31 09:52:07
takie sprawy potrafią się ciągnąć naprawdę długo... a votum pobiera wynagrodzenie z wygranej sprawy więc im też zależy na tym, aby wygrać :)
Patka 2014-10-31 11:00:15
to co ja mam w takim badz razie zrobic? :( sami nie informuja mnie czy cos sie ruszylo czy tez nie to po co chca to dalej ciagnac?!
Patryk 2014-11-06 19:23:40
Witam mam pytanie odnośnie Pracy Przedstawiciela Regionalnego na Umowie Zlecenie Tzn ile trzeba dziennie Godzin Pracować ile można około średnio zarobić nie pytam o szczegóły zarobków oczywiście oraz czy firma daje samochód i nie zbędne narzędzia pracy Dziękuje za wszystkie odp
4
kartes90 2014-11-07 13:27:36
W twojej sytuacji jeżeli firma obiecuje więcej nic nie tracisz. Rozumiem, że sama już nie chciałaś więcej starać się o odszkodowanie. Jeżeli uda się im jeszcze coś wyciągnąć to myślę, że będziesz zadowolona, jeżeli nie to nic nie tracisz - płacisz % od tego co uzyskają. Więc ja bym na pewno próbował. Tylko zanim zaczniesz współpracę upewnij się czy poprzednia firma nie podpisała z ubezpieczycielem ugody. tj. pisma w którym przyjmujesz odszkodowanie i zrzekasz się możliwości dalszego roszczenia. w tej sytuacji jeżeli pismo o podobnej treści jest podpisane nic się nie da zrobić.

Pati jeszcze kilka słów do cb. Spotkała Cię bardzo przykra sytuacja. I rozumiem, że ciężko Ci się z tym pogodzić. Chciałem Cię jednak upewnić, że zadośćuczynienie Ci się należy i nie mówię tego jako pracownik VOTUM czy innej firmy odszkodowawczej, lecz pracowałem dla ubezpieczyciela. Okres jaki musisz czekać na decyzję może wydawać się długi, ale sprawy ze skutkiem śmiertelnym czasem też długo się ciągną. Decyzja odmowna ze strony ubezpieczyciela nie znaczy, że likwidacja sprawy jest zakończona i nic się da zrobić. Likwidator mógł wystawić taką decyzję, ponieważ na chwilę obecną innej nie mógł, np. ciągnie się sprawa w sądzie, prokuraturze i firma ubezpieczeniowa nie ma jak wydać decyzji uznającej roszczenia. Jeżeli mogę zapytać czy komuś już zostało wypłacone świadczenie z racji tego wypadku z ubezpieczenia OC pojazdu sprawcy?

Nie jestem może jakimś specjalistą i za takiego nigdy się nie uważałem, ale pracowałem 3 lata dla firmy ubezpieczeniowej od strony likwidacji szkód kom-maj, spraw os. a z drugiej strony gdy uległem wypadkowi udało mi się uzyskać 3x wyższe odszkodowanie niż zaproponowała mi firma odszkodowawcza po analizie dokumentów.
Pozostawiam kontakt do sb gdyby ktoś miał jakieś pytania: e-mail: kartes90@gmail.com, tel. 509 361 355
1
Ka 2014-11-13 17:11:18
Czy wy ludzie jesteście, tak głupi, czy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Pisze się tu opinie o pracodawcy, jaki jest, jakie warunki, czy warto podjąć współpracę, A Nie wylewa żale na jakoś usług firmy z punktu widzenia klienta. Macie inne portale, gdzie możecie pozalic się na jakoś usług. Nie zasmiecajcie tu forum, bo są ludzie, którzy szukają info nt pracy w firmie, a wy marnujecie ich czas, pisząc nie n temat.
5
Kaśka 2014-11-17 16:34:09
Podpisz, nic nie ryzykujesz. Poprzednicy wywalczyli to, co wywalczyli, więcej nie dostaniesz od nich nic.
2
Kaśka 2014-11-17 16:36:22
Masz infolinię na ich stronie, podajesz nr sprawy i wszystko wiesz ;) albo dzwoń do przedstawiciela, który był u Ciebie.
Gustaw 2014-11-17 16:50:25
Filip, bzdury wypisajesz. Słyszał ktos o najniższej krajowej na umowę - zlecenie?
Dociekliwy 2014-11-17 17:27:12
Myślenie nie boli, jak ktoś jest dociekliwy, jak ja, będzie wiedział - przede wszystkim - jakiej firmy odszkodowawczej NIE WYBIERAĆ. Po wrzuceniu hasła "odszkodowania" na pierwszej stronie wyskoczyły takie firmy: Auxilia‎, Mentor Group‎, drb, Codex, euco, i kilka kancelarii. Weźmy więc na tapetę pierwszą z nich: jest to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością... Ponadto, podnajmują prawników z kancelarii Lexbridge, która zajmuje się ubezpieczeniami, spółkami prawa handlowego, naruszeniami dóbr osobistych i jeszcze czymśtam: jak ktoś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Niestety, na stronie brak nr KRS, wpisu do GIODO, KNF, REGONu choćby. Dla mnie to dyskwalifikuje firmę.
Dobrze, więc przyjrzyjmy się następnej z kolei, czyli Mentor Group. Kolejna spółka, której odpowiedzialność jest ograniczona... ale maja KRS i REGON. No to wrzucam W GIODO, gdzie dowiaduję się, że nie maja prawa przetwarzać danych osobowych swoich klientów, bo ich tam nie ma. To trochę kosztuje... Za to maja wpis do KRS z datą 10-2010, 4 lata na rynku. Sposób reprezentacji? Wklejam cytat ze strony KRS: "WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU ŁĄCZNIE LUB CZŁONKA ZARZĄDU I PROKURENTA, Z ZASTRZEŻENIEM IŻ ZOBOWIĄZANIA FINANSOWE PRZEKRACZAJĄCE WYSOKOŚĆ KAPITAŁU ZAKŁADOWEGO WYMAGAJĄ OŚWIADCZEŃ DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU." Dodam, że tzw. zarząd, to dwie osoby, czyli spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Mocno ograniczoną, jak widać... Kapitał zakładowy przeciętnej sp. z o.o. to 5000 zł. Szaaaaał!!!!! W GIODO ich nie ma, bo po co. A jak ktoś jest jeszcze bardziej dociekliwy, nich sobie wejdzie w Google Street View, i poogląda ich okazałe siedziby, polecam, naprawdę warto :)
2
najniz 2014-11-25 23:55:08
tak wlasciwie to ta najnizsza krajowa to chyba dotyczy tylko umowy o prace i prawa pracy tyle wiem, ale mozecie mnie poprawic. dajcie znac co i jak bo wlasciwie to nie wiem czego mozna sie spodziewac po tym co tutaj piszecie. ludzie zale wylewaja ale nikt konketnie chyba jeszcze nie napisal, a szkoda. czekam na konkretne
2
Mateusz 2014-11-30 16:10:23
Witam,
Współpracuję z firmą VOTUM od stycznia 2013 roku.
Firma świetna, wspaniali i pomocni ludzie. Bardzo dużo się dzieje jeżeli chodzi o pomoc w rozwoju.
Jeżeli chodzi o zarobki to wiadomo uzależnione od działań.
Najlepszy miesiąc jaki miałem to jest niecałe 13.000 zł.
Teraz może krótko o w/w opiniach na temat działań VOTUM.
Kontakt z Votum jest zawsze, ostatnio zmieniły się godziny pracy na Infolini gdzie można teraz dzwonić bez problemu do 18:00. Jeżeli chcemy siędowiedzieć na jakim etapie jest nasze postępowanie - dzwonimy, podajemy nr sprawy i wszystko wiemy - ewentualnie dzwonimy do przedstawiciela, który również jest w stanie odpowiedzieć na wszystkie zadane pytania dotyczące sprawy.
Teraz tak z innej beczki: zanim zacząłem pracować w Votum miałem wypadek i to właśnie TA firma wywalczyła dla mnie odszkodowanie, które mi się należało. skąd mam pewność ? otóż na początku sam starałem się sprostać wyzwaniu i wywalczyć sobie odszkodowanie gdzie Ubezpieczyciel wypłacil mi 700 zł i na każde odwołanie, które napisałem odpowiadał odmową. Wtedy zadzwoniłem do firmy Votum, która wywalczyła dla mnie 7.600 zł. Oczywiście trwało to około 8 miesięcy, ale warto było zaczekać w spokoju niż olać sprawę. Dlatego też dołączyłem do tego zespołu. Więc proszę Państwa z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że jest to najlepszy pracodawca.
david 2014-12-12 00:10:23
Moja rada skotaktuj sie z inna firma miałem to samo to ja musiałem dzwonić poprostu partacze teraz rozwiazuje umowe i szukam innej firmy mam uszkodzony poważnie kręgosłup po wypadku a oni nie zamierzaja negocjować przydtali na propozycji 5 tys gdzie za badania itp. wydałem o wiele więcej a uraz mam stały nie polecam szkoda nerwów i czasu także przemyśl pozdrawiam
2
anti 2014-12-15 00:24:07
Votum to doświadczona firma... Wydaje mi się że jak mówią że się wiecej nie da wyciągnąć to się nie da. Im też zależy na tym żeby jak najwięcej wyciągnąć, bo mają z tego prowizje po prostu :) Moim zdaniem są skuteczni
1
voka 2014-12-20 16:39:54
Mnie sie podoba, że Votum wszystko za mnie załatwiło. Samej by mi sie nie chciało tego dopilnować i pewnie bym nie odzyskała pieniędzy bez nich
2
chrabąszcz 2014-12-20 21:57:41
Witam, chciałbym wyrazić swoją opinie na temat Votum.

Moja przygoda z odszkodowaniami może nie jest długa (współpracuje od początku tego roku z PCO VERSUS), ale dosyć spore mam już rozeznanie w firmach, jak działają itp. Musze przyznać że jestem mocno poirytowany i zdenerwowany faktem, że takie firmy jak votum krzywdzą ludzi.

Miałem mnóstwo przypadków i wciąż mam gdzie trafiam do poszkodowanych po votum. To co ta firma robi z ludzi to się w głowie nie mieści! Na porządku dziennym ugody, w ogóle do sądu nie idą, nie biorą sprawy karnej( klientom mówią że jak najbardziej działają w tej sprawie) Klienci sami muszą się upominać o jakiekolwiek informacje dotyczące przebiegu sprawy. Przykład z dziś nawet( po którym postanowiłem w końcu się wypowiedzieć) klientka straciła męża i syna w wypadku, votum podpisało ugodę firmą ubezp. na kwotę 15 tys. zł !!! Bez wiedzy klientki i zgody, dokument po prostu przyszedł pocztą!! w takim przypadku nic się nie da zrobić, kobieta jest w szoku, przekazała mi tą ugodę i powiedziała, żebym wszędzie tam gdzie jakaś rodzina podpisała umowę z votum pokazywał tą ugodę i mówił o jej przypadku.

O współpracy z VOTUM też mogę co nieco powiedzieć.

Kiedy zacząłem ,,odbierać'' im klientów, po jakimś czasie miałem telefon od przedstawiciela regionalnego firmy VOTUM(nazwiska nie będę podawał), który jak to ujął zauważył że jestem ,,aktywny'' w swoim rejonie i ,,podebrałem'' im kilku klientów i płynnie przeszedł do zaproponowania mi pracy u nich, zapewniając że w ich firmie są lepsze warunki (jak sam powiedział,,przede wszystkim dajemy zaliczki'' za podpisane umowy). Nie wspomniał jednak, że ten miecz ma dwa końce, bo w przypadku gdy klient z którym podpisano umowę wypowiada ją, trzeba takową zaliczkę zwrócić w całości. Znam osobę która pracowała w votum i stąd wiem, że te super zaliczki nie są takie super, bo w przypadku gdy w miesiącu wypowie umowe 10,20 klientów to możesz czasem być na zero albo i nawet na minusie.


na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich pracowników Votum ; )
poszkodowany 2014-12-22 11:01:38
banda zlodzieji i oszustow!!! nic nie potrafia zrobic by wywalczyc nalezne odszkodowanie a pieniadze biora i tak. przyznano mi 1000 zl tytulem odszkodowania czyli tyle albo i mniej jezeli bym sam dzialal w tej sprawie bez tej zjebanej firmy, a i tak wzieli swoja czesc do kieszeni... Zlodzieje i tyle nie polecam nikomu. uwazajcie na oszustow
1
szymon 2015-01-09 13:20:41
masz rację, miałem wypadek za granicą. Oddałem sprawę odszkodowania do Votum. Pytali czy mój kuzyn nie mógłby się przejść na policje po papiery z wypadku bo akurat mieszka niedaleko.Następnie jak już otrzymali dokumentacje drogą pocztową to przez 3 m-ce nic nie zrobili tylko powiedzieli, że jak chce sprawę wygrać to muszę zapłacić około 100-150 euro dla niemieckiego adwokata. To po co mi to Votum?
ewelina 2015-01-11 13:05:04
ja teraz jestem w takiej sytuacji, że potrzebuję wsparcia w kwestii wyciągnięcia większej kwoty ubezpieczenia. Votum oddzwoniło do mnie i w sumie to myslę że to dobry pomysł żeby to oni za mnie sprawe przejeli
równierz poszkodowany 2015-01-19 09:55:52
Witam co mogę doradzić to wziąć sobie dobrego radce z swojej okolicy i żądać na rozprawie opinii biegłych sądowych najlepiej z uniwersytetu jakiegoś oni wyliczą uszczerbek i wtedy zacząć całą batalie nie podpisywać żadnej ugody co skutkuje na przyszłość.Co do Votum nigdy nie proponowali ugody wręcz przeciwnie,lecz lekceważąco podchodzą do sprawy,niby do każdego klienta indywidualnie wynajmują lokalnych prawników co sprawa to innego który nawet nie jest zorientowany w sprawie szczerze odradzam tą firme.
andreess 2015-01-20 10:43:32
Witam, votum wypłaciło mi za potrącenie na przejściu z winy kierowcy 9 tys. zł brutto. Wzieli 25% i zastanawiałem się czy to brać czy iść na ugodę. Poniewaz mam znajomych w Automobile (też bardzo skuteczna firma) zapytałem co robic i odpowiedzieli żeby brać, bo ono moga zrobić poprawke, ale więcej nie wyciagną.Jak nie zgadzasz się na ugodę, sprawa może trafić do sądu ale tu prawnicy firmy analizuja sprawę i jesli sprawa jest ewidentna, t zn. mozna wysądzić więcej, wtedy prawnicy kieruja sprawę do sądu. Jeśłi natomiast jest ryzyko(sad np. może w ogóle stwierdzic że się nic nie należy bo jest niezawisły) wtedy na Twoje ryzyko prawnicy moga skierowac sprawę do sądu, ale płacisz np. 1000 czy 1500 zł zanim sprawa trafi na wokandę i możesz wygrać lub stracić jak na loterii. W przypadku gdy otrzymałas juz pieniadze inna firma moze sprawę przejąć i starać się o więcej ale w przypadku "poprawki" z kwoty którą uda ise uzyskać zabiora min. 50%. Natomiast (piszesz że sprawa się ciagnie bardzo długo), w momencie gdy firma wypłaciła Ci 50 tys. i podpisałaś oświadczenie że chcesz zakończyć sprawę, wówczas juz nic sie nie da zrobić. Mozesz ewentualnie skierować osobiście sprawę do sądu bezpośrednio przeciwko sprawcy (za szkody moralne..itp), ale przy podpisywaniu oświadczenia zazwyczaj jest klauzula że nie będziesz miała roszczeń równiez do sprawcy, wiec musiałabyś wykazać przed sądem że podpisując oświadczenie nie wiedziałaś że wystapią jakies tam nowe okoliczności z powodu których poniosłaś dalsze straty(wtedy musisz to wykazać przed sadem). Tak to wygląda...ceedart. blogspot.com (tam jest mój mail.. jak chcesz to pisz i pytaj
NIKA! 2015-01-22 22:06:50
jestem przerazona tym co czytam!Duzo opini negatywnych!Moja sprawe prowadzą od wrzesnia2014.Zostalam poinformowana ze odszkodowanie wplynelo do Votum w ubieglym tyg.jednak na moim koncie kasy nie ma!Czekam juz tydzien i zaczynam sie bać jak czytam te wszystkie opinie!
NIKA! 2015-01-22 22:09:04
jestem przerazona tym co czytam!Duzo opini negatywnych!Moja sprawe prowadzą od wrzesnia2014.Zostalam poinformowana ze odszkodowanie wplynelo do Votum w ubieglym tyg.jednak na moim koncie kasy nie ma!Czekam juz tydzien i zaczynam sie bać jak czytam te wszystkie opinie!
Sylwia 2015-01-23 23:56:53
Z całego serca odradzam Votum, EUCO, czy tym podobne firmy. Przeszłam piekło z nimi. Wolę mniejsze firmy. Obecnie staram się dostać do multi-form Kancelarie Prawne współpracującą w wieloma innymi kancelariami, bo zajmują się tym od 99 roku i dają dużo lepsze warunki, i to bez niedozwolonych klauzul o konkurencji itd. W dodatku będę miała stała pensję od innych spraw nie odszkodowawczych. Uważajcie, co podpisujecie. Wkopałam się tak w DRB, ale mi pomogli się wykaraskać z umowy. Obiecacnki niby tych najw. firm już mnie bawią, a wcześniej dawałam się nabrać. Ostrożności życzę.
3
Sylwia 2015-01-24 00:02:22
Jak ktoś by sobie życzył kontakt do nich, to podam. Będę miała pierwszych ludzi do grupy. Mam zamiar zostać tam managerem. W najbliższym czasie prowadzą kolejną rekrutację. Są telefony, auta itd.
TO mi się podoba. Poważne traktowanie człowieka.
1
dydydupa 2015-01-25 09:00:58
co ty Sylwia bredzisz? Nie chlej tyle w samotności przed komputerem bo się gubisz w zeznaniach.
poszkodowany przez Votum 2015-01-27 09:41:01
Votum to zwykli naganiacze i naciągacze. Ja też dałem się wmanipulować w podpisanie umowy z nimi. Przyjechali do mnie do szpitala gdzie leżałem po operacji i podszywali się że to mój dobry znajomy ich do mnie wysłał. Było to KŁAMSTWO. Żenada. Byłem na lekach po operacji i podsuneli mi dokumenty do podpisania. Na szczęście gdy wyszedłem ze szpitala posłuchałem innego prawnika który pomógł mi odstąpić od umowy zawartej z Votum w szpitalu. Nie dajcie się nabrać! Warto skorzystać z kancelarii prawnej ale nigdy z usług Votum które przede wszystkim posługuje się KŁAMSTWEM i postępuje nieetycznie.
1
Wypadek 2015-01-27 23:53:09
Witam od kilku lat działam w ubezpieczeniach od 2lat w odszkodowania chwili. Są firmy lepsze gorsze ale tak okropne firmyn nieważne ma chyba że DRB to się nie mieści w głowie że można tak ludzi krzywdzi. Taka firma nie powinna istnieć UGODA za ugodę,bez wiedzy klienta. NAJGORSZE DNO Idźcie do małych firm a dopiero wtedy można zobaczyć jak powinna być zalatwiona sprawa. Agenci znajdzi
poszkodowana 2015-01-30 21:21:27
Banda oszustów,mojej cioci zginął mąż dostała 15 000zł i przysłali jej ugodę,której ona nie podpisała.Chciała iść do sądu to powiedzieli jej ,że sprawę ma przegraną i to ona sama poniesie koszty procesu a firma ubezpieczeniowa nie ma pieniędzy DNO!!!Sąsiadka wzięła firmę z Rzeszowa Ve...s uzyskali dla niej takie pieniądze,że nawet nie śniła w tym profesjonalna usługa.Ludzie którzy pracujecie dla Votum opamiętajcie się robicie pokrzywdzonym kolejną krzywdę!!!Jeśli ktoś się zastanawia czy Votum to NIE!!!
zadowolony 2015-02-13 13:03:23
Nie prawda co wypisujecie na firme VOTUM jest to firma rzetelna i uczciwa dla mnie wywalczyli odszkodowanie po smierci syna a teraz jeszcze raz poraz drugi walcza o wieksze odszkodowanie w sadzie zobaczymy jak bedzie .Ale jako firma sa rzetelni i uczciwie podchodza do kazdej sprawy maja dobrych prawnikow i wiedza czy mozna wywalczyc z PZU odszkodowanie nikogo nie naciagaja jak sie nie chce to na siłe nic nie robia .Pozdrawiam p.E.K i całe VOTUM życze samych udanych spraw...
1
poszkodowany 2015-03-16 19:16:16
Votum znane jest tylko z ugód,nachodzenia klientów a nawet pożyczania przez agentów pieniędzy od klientów a potem jest problem odzyskać te pieniądze. Odradzam a szczerze słyszałem o nich dużo złych opinii. Co do pożyczania pieniędzy to osobiście się z tym spotkałem . Pewien dyrektor z Votum pożycza pieniądze od klientów. żenada
aureola 2015-03-16 23:19:34
Aleś ty głupi! Zaliczek nie trzeba zwracać a votum nie podpisuje ugody bez wiedzy klienta. Takie pierdoły piszesz.
1
VOTUM 2015-03-16 23:23:31
No chyba sobie żartujesz w tej chwili. Palnij się w swój głupi łeb.

Ludzie CZYTAJCIE UMOWY! VOTUM NIE PODPISUJE UGODY BEZ ZGODY KLIENTA!
Poszkodowany 2015-03-22 20:11:17
Tak wywalczyli grosze i o grosze idą na ugodę albo do sądu.Jeżeli ktoś nie wie o jakie pieniądze chodzi to się wydaje ,że dużo to co uzyskuje votum to 20-góra 30% tego co się należy,Żal ludzi poszkodowanych.A co do dobrych prawników to jedną sprawą zajmuje się raz jeden raz drugi prawnik i tak na prawdę nie wiedzą o co chodzi.Jak ktoś pisze ,że votum uzyskało duże odszkodowanie TO AGENT VOTUM .
osoba 2015-03-24 18:48:38
Jesteś śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Votum ma dopiero zakazy!!!!!!!!!!!!!!!!
Śmiesznie niskie odszkodowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRA 2015-03-24 18:55:02
Brak pozytywnych opinii:)
No poza tymi które piszą pracownice/pracownicy Votum!
V 2015-03-25 19:29:18
Podpisując umowę z Votum, podpisujesz lojalkę nie tylko dla siebie ale i dla żony.dzieci, braci, siostry, rodziców!
A tu patrz pomagają ją obejść?
Czyżby lojalki Votum były inne?
DDD 2015-03-26 12:49:22
Witam
Miałem szkodę w Austrii i szukam Firmy która pomogła by mi uzyskać odszkodowanie za szkodę osobową co byście doradzili ? dariuszd32@wp.pl
:) 2015-03-30 08:41:57
Proponuję Votum jeśli chcesz niewiele:)
1
beata 2015-04-01 17:34:14
Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to podpisać się imieniem i nazwiskiem
4
Michał 2015-04-13 19:38:07
Może Ty się podpiszesz!
Szefostwo Ci kazało coś pozytywnego napisać?
Paweł X 2015-04-17 13:42:40
Witam jestem Paweł. W 2009r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu. Od 2010r. przeszedłem do ww firmy od mniejszej pseudo firmy z pobliskiej miejscowości. Czytając Wasze opinie jestem przekonany,że piszą to konkurencyjne firmy bądź osoby które nie miały nic do czynienia z tą firmą a popychają jedynie plotki. Moja sprawa jest w toku (czekam na ostatniego biegłego sądowego). Nie zgadzam się z opinią że Votum podpisuje ugody wręcz przeciwnie w mojej sprawie odradzali ugodę. Pracują tam fachowcy którzy analizują każdą sprawę i tak jak wyżej czytam jeżeli ktoś był potrącony na pasach bez znacznego uszczerbku na zdrowiu i bez dokumentacji medycznej to rzeczywiście stwierdzają, że ugoda w tym przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem gdyż szkoda zachodu, a wiadomo że sądy są niezawistne i to jest loteria. Nie zgadzam się również że Votum pożycza pieniądze od klientów (haha) to jak mi pomogli finansowo jest dla mnie największym dowodem, że to jest pomówienie. Mam u nich prawie 50 tys długu i gdyby nie te pożyczki bo było ich kilka nie miał bym za co zatankować auta by dojeżdżać na rehabilitację. Fakt sprawa ciągnie się już 5 lat ale stwierdzam, że nie działa to na moją niekorzyść wręcz przeciwnie, myślę tu o odsetkach ustawowych i na fakturach i innych dokumentach które zbieram do sądu. W tym okresie umowy z Votum (5 lat) miałem nieprzyjemność spotkać na swojej drodze inną bardzo dużą firmę 'M....." która nachodziła mnie, obiecywali gruszki na wierzbie i omotali mnie tak, że zerwałem umowę z Votum a podpisałem z Nim. Na moje szczęście nie trwało to długo gdyż okazało się że po 2 tygodniach zadzwoniła Pani z ubezpieczalni w sprawie śmiesznej ugody. To dało mi do myślenia i od wróciłem do Votum. Mimo, że moja sprawa się nadal ciągnie to bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. I na pewno po zakończeniu wszystkiego będę chciał się podzielić z wyników tego całego długiego procesu odszkodowawczego. I proszę zastanowić się co się pisze w szczególności gdy nie ma się z jakąś firmą do czynienia. Służę pomocą, gdyby ktoś miał jakieś pytania. Dodam jestem z woj. łódzkiego. Pozdrawiam
1
katia 2015-04-18 10:49:36
ja się zwróciłam do nich jak moją córkę potrącił jakiś konował i jeszcze zbiegłz miejsca wypadku.... Pan z Votum mnie znalazł i mi pomógł. na początku chciałam to sama załatwić. niestety okazało się że ubezpieczyciel ma mnie gdzieś, wiec zdecydowałam się ze jednak zadzwonie do Votum. No i dobrze zrobiłam bo pewnie do tej pory bym nie widziała tych pieniędzy na oczy
stasia 2015-04-25 12:32:50
Z usług jestem zadowolona. Z moim ubezpieczycielem nie mogłam dojsć ładu i składu. Odszkodowanie odzyskałam w pełnej kwocie dziekiVotum właśnie. Oceniam współpracę na plus
Pracownik 2015-04-28 18:30:50
Brawo za obronę firmy "pracowniku"
HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH
Pracownik 2015-04-28 19:23:54
pewnie niewielkie więc nie wiem z czego się cieszyć:)
Pracownik 2015-04-28 19:27:11
Powiem tak PIERO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam jesteś pracownikiem Votum.
A pozytywy piszą tu jak widzę tylko pracownicy!!!!!!!!!!!!
Paweł X 2015-04-29 16:07:58
Chcesz możemy się spotkać i się przekonasz "niewierny Tomaszu". Opisuję tu tylko swoje poczynienia z tą firmą i służę pomocą osobą które szukają tak jak ja kiedyś opinii na temat tej firmy.
Zostaw swoją opinię o Votum Centrum Odszkodowań S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.