Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Pracowałeś w firmie Aflofarm Farmacja Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olga - 2013-07-09 01:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miałam się przenieść do tej firmy ale lekarze z mojego terenu odradzali mówiąc ,że poziom repów i kierowników jest poniżej krytyki...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 17:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiercioch, a możesz opisac kilka sytuacji z kierownikiem w aflofarm? Co to znaczy, że jest humorzasty i himeryczny? Proponują w aflo umowy o prace od 1 dnia?
zdjecie uzytkownika
quasi - 2013-08-05 15:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
randy - 2013-07-03 09:59:06

A jak wygląda praca grafika w Aflofarmie? Dużo pracy? Jak wynagrodzenie? Praca po godzinach? Ciśnienie?

Proszę o jakieś informacje...
ja również dołączam się do prośby poprzednika. czy ktoś może udzielić jakiejś informacji na temat pracy grafika?
zdjecie uzytkownika
Wnusia - 2013-08-08 23:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...to ma służyć zwiększonym zyskom! Większa sprzedaż, większe pieniądze! Polacy są bardzo podatni na reklamę, nie dziw się że właścicielowi firmy zależy na zyskach!
zdjecie uzytkownika
alex - 2013-09-25 23:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olga - 2013-07-09 01:23:26

miałam się przenieść do tej firmy ale lekarze z mojego terenu odradzali mówiąc ,że poziom repów i kierowników jest poniżej krytyki...
za jakie 1800? co Ty piszesz? srednia kasa jaka dostaje sie na wejscie to 4000-4500 zł brutto, wiem bo pracowalem i podpytałem pozostałych. ogolnie pracuje sie srednio, robisz na 2 etaty, obslugujesz apteki i lekarzy, i pracujesz po godzinach. ogromna rotacja, kadra kierownicza - pozim menagerstwa sredni, nie umieja motywować. product menagerzy - no coz ludzie z ulicy, wiedza o swoich produktach tyle co szareczek z ulotki. warunki pracy - idziesz na l4 wizyty do odrobienia w niektorych przypadkach z tego co slyszlem. ostanio rekrutowali na tarnow do pani [usunięte przez moderatora]. tyle powiem
zdjecie uzytkownika
Ciekawski Georg - 2013-09-30 17:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Ludzie AFLO!
A kto teraz pracuje w marketingu?
Piszę, bom ciekaw.
Dostałem propozycję (bez ogłoszenia) i tak się zastanawiam.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski Georg - 2013-10-04 18:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawy kto tam jeszcze jest.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-02-14 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem w tej firmie, sam odszedłem w najlepszym czasie. Jeżeli prezesi wiedzieliby co wyprawia dyrektor RX to załamaliby ręce. Niestety są nieświadomi, gdyby podjęli decyzję o jego jak najszybszym zwolnieniu firma nie tylko rowijałaby się w znacznie szybszym tempie ale ludzie by szanowali tą pracę. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aflo - 2014-04-12 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety a'la Buisness Unit Manager swoją polską myślą managerowania upodlił tą firmę. Ludzie się dziwią w rynku firma mega reklamowana a ludzie poniewierani i rotacja ogromna. Nie nie zwalniają sami ludzie uciekają....
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-06-19 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może dla jasnosci napiszcie co "wyprawia" ten dyrektor, może którys z prezesów aflofarm akurat czyta forum i będzie w stanie zareagować.
zdjecie uzytkownika
regeneracja - 2014-07-09 12:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cześć wszystkim. :)
Czy ktoś może przybliżyć mi wysokośc zarobków na stanowisku Technologa w Aflofarmie? Mają tam jakieś benefity? Premie roczne, kwartalne, bony świateczne?

pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
MALA - 2014-08-04 11:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi w aflofarmie okropnie sie pracowało... ludzie jacys dziwni, mysla ze zarabiaja kokosy, i maja duze premie a po przeliczneniu tej premii kwartalnej na produkt i na mieisac to wychdoza psie pieniadze za jakimi nie chcialo mi sie pracowac, wytrzymalam tam 3 miesiace bo nie mialam motywacji do pracy a wiadomo ze pracujac jaki medyczny to nic fajneo robota ciagnie tylko kasa
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-20 12:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MALA - 2014-08-04 11:54:50]:
Pracowalas moze na zach.pom w dziale
Rx? Bo jest teraz rekrutacja? Jak sama praca godzinowo jak sie wyrabialas i jak atmosfera?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-20 23:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-08-20 12:08:25]:
Byłeś może dziś na rekrutacji zach-pom?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-27 21:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy miesiące to nawet sporo, może nie było tak źle w alofarm, że tyle wytrzymałas, gdyby było tragicznie to pewnie odeszłabyś szybciej. Takim opiniom chyba warto wierzyć, pewnie nie była to praca dla Ciebie, więc zamiast narzekac zrezygnowałaś. Podobnie radze robić innym, bo nikt nikogo siłą nigdzie nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-09-12 14:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witajcie.
Zagląda tu ktoś z działu recepturowania? Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko technologa, no i mam ciężką rozkminkę, bo pracę już mam, nie jest najlepiej, ale najgorzej też nie i nie wiem, czy się w ogóle decydować na tą rozmowę?
Czy Aflofarm może mi zagwarantować w miarę stałą pracę na stanowisku technologa? Tak min. 2-3 lata? Czy mogę liczyć na to, że moj dzień pracy skończy się po 8 godzinach, a resztę czasu będę mógł spędzić z rodziną?

Proszę o pomoc, bo nie chciałbym się przenosić do firmy, w której będę się męczył i za pół roku będę musiał szukać nowego zajęcia.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-10-21 14:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie skonczylem wydział farmaceutyczny i zastanawiam sie nad podjeciem pracy w Aflofarmie. Tylko na jakie warunki umowy moge liczyc? Nie mam zbyt duzego doswiadczenia, w tej branzy, oprocz teorii i praktyk - łącznie dwuletnich. Jesli, mozecie to napiszcie, czego moge sie spodziewac na rozmowie w tej firmie
zdjecie uzytkownika
biuroo? - 2014-11-12 14:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wygląda praca w biurze w aflofarmie? bo widziałem parę ogłszeń do pracy w biurze aflofarmu np w dziale marketingu jako junior brand menager. interesuje mnie to stanowisko najbardziej, ale chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tą atmosferą w biurze, czy nowi pracownicy są dobrze traktowani?
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-11-20 15:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [biuroo? - 2014-11-12 14:51:37]:
Tak są dobrze traktowani. Nikt ich nie bije nie szczypie, nie przezywa...
zdjecie uzytkownika
semafor - 2014-11-26 18:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnn - 2014-11-20 15:14:34]:
@nnn, dobrze wiesz , że nie chodzi o to i nie podchodź do tego pytania jakby zadawało je dziecko. Dobrze wiesz , że pytanie głównie odnosi się tego jak wygląda atmosfera w pracy w Aflofarmie. W niektórych miejscach pracy jest ona napięta jak struna tak że wysiedzieć się nie da, także myślę , że @biuroo? właśnie takiej sytuacji chciałby uniknąć
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-11-27 22:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie kto jest dyrektorem przedstawicieli medycznych w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-30 13:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak wygląda rekrurutacja na stanowisko technologa? Ile jest rozmów jakie padają pytania? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aflo - 2014-12-05 18:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja widze, to na stanowisko technologa to rekrutują już od 3 miesięcy i nic. Podejrzana sprawa. Ma ktoś jakieś info na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Raku strąku - 2014-12-09 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ludzie ! Mam rozmowę w aflofarm na rx lekarze pediatrzy teren Śląsk , ktoś cos wie ? Zarobki, atmosfera, dyrektor ?
Bardzo będę wdzięczna za pomc !!!!
zdjecie uzytkownika
szyjka - 2014-12-10 22:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Raku strąku - 2014-12-09 20:37:55]:
kiedy masz właściwie te rozmowę kwalifikacyjną ? czy już za późno piszę ? bo jeżeli masz jeszcze do niej trochę czasu to mogę popytać po znajomych bo pamiętam , że po moim kierunku ze dwie osoby tutaj w Aflofarmie pracowały. Jeśli się jednak spóźniłem to napisz jak poszła Ci ta rozmowa i czego można się spodziewać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aflofarm Farmacja Polska?
Zadaj pytanie
x