Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o aflofarm

Pracowałeś w firmie aflofarm i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Moniaw - 2013-04-06 10:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A ile może zarobić specjalistA ds exportu?
Czy warto ?
Czy atmosfera w exporcie jest trochę inna?
PZPR,
Moni
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-10 21:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W exporcie było ok. Sympatyczni i pomocni ludzie. Być może coś się zmieniło w ciągu ostatnich trzech lat, ale osoby tam pracujące wspominam z sympatią.
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-04-12 13:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
mam pytanie jak wygląda praca przedstawiciela OTC W aflofarmie ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-15 18:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wychodzisz z domu wsiadasz do fiata bravo neomag i jedziesz sprzedawac 17 produktow z ktorych rozliczanych jestes ilosciowo plus wartosciowo, cykl w zaleznosci od preparatu :) kosmiczne plany,
stres, zmiany, walka
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-04-23 13:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,

pojawiło się ogłoszenie na wawę odnośnie ph ds. aptek. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, czy rzeczywiście forma zatrudnienia to działalność i czy opłacają zus, czy tego Fiata Bravo można użytkować również po za godzinami pracy, itp. Będę wdzięczny za jakiekolwiek info.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-28 17:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu użyj mózgu jak chcą na działalności to nie zus bedą płacić za ciebie...... i pensje dostaniesz co tydzień
zdjecie uzytkownika
asd - 2013-04-28 17:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz użytkować ale dodatkowo płatne za kilometr
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2013-05-21 10:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam widzę sporo opinii mało ciekawych chciałbym się jednak dowiedzieć jak wygląda praca w marketingu dostałem zaproszenie na rozmowę Assistant Product Manager - Junior Product Manager,
- jak wygląda atmosfera w dziale
- jakie jest kierownictwo
- jakie zarobki netto
- czy duża rotacja

będę wdzięczny za opinię
zdjecie uzytkownika
randy - 2013-07-03 09:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wygląda praca grafika w Aflofarmie? Dużo pracy? Jak wynagrodzenie? Praca po godzinach? Ciśnienie?
Proszę o jakieś informacje...
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2013-07-08 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek - 2013-05-21 10:47:49

Witam widzę sporo opinii mało ciekawych chciałbym się jednak dowiedzieć jak wygląda praca w marketingu dostałem zaproszenie na rozmowę Assistant Product Manager - Junior Product Manager,

- jak wygląda atmosfera w dziale

- jakie jest kierownictwo

- jakie zarobki netto

- czy duża rotacja



będę wdzięczny za opinię
Witam,
Podobnie jak poprzednik, będę wdzięczna za informacje o dziale marketingu i stanowisku Assistant Product Manager.

Pozdrawiam wszystkich, którym będzie się chciało odpowiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
wiercioch - 2013-07-08 20:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jeśli chodzi o pracę w marketingu w Aflo to jest wyłącznie dla desperatow! Tyranie za 1800 zł netto, min. 10 h dziennie. Do tego przykry obowiązek obcowania z p. [usunięte przez moderatora], prezesem firmy, który bezpośrednio kieruje działem. [usunięte przez moderatora] Praca z nim to droga przez mękę, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
olga - 2013-07-09 01:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałam się przenieść do tej firmy ale lekarze z mojego terenu odradzali mówiąc ,że poziom repów i kierowników jest poniżej krytyki...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 17:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiercioch, a możesz opisac kilka sytuacji z kierownikiem w aflofarm? Co to znaczy, że jest humorzasty i himeryczny? Proponują w aflo umowy o prace od 1 dnia?
zdjecie uzytkownika
quasi - 2013-08-05 15:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
randy - 2013-07-03 09:59:06

A jak wygląda praca grafika w Aflofarmie? Dużo pracy? Jak wynagrodzenie? Praca po godzinach? Ciśnienie?

Proszę o jakieś informacje...
ja również dołączam się do prośby poprzednika. czy ktoś może udzielić jakiejś informacji na temat pracy grafika?
zdjecie uzytkownika
Wnusia - 2013-08-08 23:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to ma służyć zwiększonym zyskom! Większa sprzedaż, większe pieniądze! Polacy są bardzo podatni na reklamę, nie dziw się że właścicielowi firmy zależy na zyskach!
zdjecie uzytkownika
alex - 2013-09-25 23:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olga - 2013-07-09 01:23:26

miałam się przenieść do tej firmy ale lekarze z mojego terenu odradzali mówiąc ,że poziom repów i kierowników jest poniżej krytyki...
za jakie 1800? co Ty piszesz? srednia kasa jaka dostaje sie na wejscie to 4000-4500 zł brutto, wiem bo pracowalem i podpytałem pozostałych. ogolnie pracuje sie srednio, robisz na 2 etaty, obslugujesz apteki i lekarzy, i pracujesz po godzinach. ogromna rotacja, kadra kierownicza - pozim menagerstwa sredni, nie umieja motywować. product menagerzy - no coz ludzie z ulicy, wiedza o swoich produktach tyle co szareczek z ulotki. warunki pracy - idziesz na l4 wizyty do odrobienia w niektorych przypadkach z tego co slyszlem. ostanio rekrutowali na tarnow do pani [usunięte przez moderatora]. tyle powiem
zdjecie uzytkownika
Ciekawski Georg - 2013-09-30 17:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Ludzie AFLO!
A kto teraz pracuje w marketingu?
Piszę, bom ciekaw.
Dostałem propozycję (bez ogłoszenia) i tak się zastanawiam.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski Georg - 2013-10-04 18:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawy kto tam jeszcze jest.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-02-14 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem w tej firmie, sam odszedłem w najlepszym czasie. Jeżeli prezesi wiedzieliby co wyprawia dyrektor RX to załamaliby ręce. Niestety są nieświadomi, gdyby podjęli decyzję o jego jak najszybszym zwolnieniu firma nie tylko rowijałaby się w znacznie szybszym tempie ale ludzie by szanowali tą pracę. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aflo - 2014-04-12 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety a'la Buisness Unit Manager swoją polską myślą managerowania upodlił tą firmę. Ludzie się dziwią w rynku firma mega reklamowana a ludzie poniewierani i rotacja ogromna. Nie nie zwalniają sami ludzie uciekają....
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-06-19 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dla jasnosci napiszcie co "wyprawia" ten dyrektor, może którys z prezesów aflofarm akurat czyta forum i będzie w stanie zareagować.
zdjecie uzytkownika
regeneracja - 2014-07-09 12:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześć wszystkim. :)
Czy ktoś może przybliżyć mi wysokośc zarobków na stanowisku Technologa w Aflofarmie? Mają tam jakieś benefity? Premie roczne, kwartalne, bony świateczne?

pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
MALA - 2014-08-04 11:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi w aflofarmie okropnie sie pracowało... ludzie jacys dziwni, mysla ze zarabiaja kokosy, i maja duze premie a po przeliczneniu tej premii kwartalnej na produkt i na mieisac to wychdoza psie pieniadze za jakimi nie chcialo mi sie pracowac, wytrzymalam tam 3 miesiace bo nie mialam motywacji do pracy a wiadomo ze pracujac jaki medyczny to nic fajneo robota ciagnie tylko kasa
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-20 12:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MALA - 2014-08-04 11:54:50]:
Pracowalas moze na zach.pom w dziale
Rx? Bo jest teraz rekrutacja? Jak sama praca godzinowo jak sie wyrabialas i jak atmosfera?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-20 23:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2014-08-20 12:08:25]:
Byłeś może dziś na rekrutacji zach-pom?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aflofarm
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski