brak logo

Aflofarm Farmacja Polska

Pabianice

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Maks 2015-09-23 12:00:53
Czytając te wpisy mam wrażenie, że to forum sfrustrowanych przedstawicieli… Sam pracuję w Aflo od 3 lat i muszę powiedzieć, że choć jest to wymagająca praca, to szczerze polecam to miejsce. Firma daje możliwości dużego rozwoju i realizacji własnych ambicji zawodowych, atmosfera w biurze bardzo dobra, a na wynagrodzenie nie narzekam. Oczywiście, jeśli komuś nie chce się pracować, nie jest to miejsce dla niego – ale w obecnych czasach nikt nie płaci już za przychodzenie do pracy i picie kawy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić pracę w Aflo zarówno dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę na rynku pracy jak i tych, którzy chcą rozwinąć się w jednej z największych firm farmaceutycznych.
Lizka 2015-09-29 09:37:28
W Aflo jest spoko, jak tylko chce się pracować, a nie obijać, umie się żyć z ludźmi i dogadać na spokojnie. Atmosfera przyjemna, nikt nikogo nie "zjada". Zarobki są przyzwoite - niektórzy chyba za dużo od razu by chcieli. Sama wiem po swoich znajomych świeżo po studiach, którzy chodzą na rozmowę o pracę, jakie kosmiczne wymagania mają w stosunku do pracodawcy. Najlepiej 5 tysi na rączkę od razu. Firma daje możliwość rozwoju osobistego i stawia przed pracownikiem kreatywne zadania
roman 2015-10-02 02:24:46
widze, że ta firma zajmująca się branżą i przemyslełm farmaceutycznym działa całkiem dobrze, zapotrzebownaie jest a to chyba najwazniejsze. Widziałem też, ze szukają kogoś jako reprezentanta medycznego do pracy tylko na województwo zachodniopomorskie, jak ktoś jest jeszcze chętny to aplikujcie do nich.
Nick 2015-10-15 12:55:24
Nie wiem czy ktos mi odpowie na takie pytanie, ale jaka jest placa na stanowisku technologa w Aflofarm. Ile moze oczekiwac osoba bez doswiadczenia w przemysle farmaceutycznym (z doswiadczeniem chemika w laboratorium)?
Pirat 2015-10-28 19:04:02
A jak wygląda flota Aflofarmu dla farmaceutycznych i medycznych? Jakie narzędzia pracy? laptopy? Ipady? Drukarki?
2
Rysio 2015-11-01 16:54:17
@Pirat - też jestem ciekawy, zwłaszcza, że zarobki na tego typu stanowiskach są dobrze opłacane. Ostatnio czytałem że pojawiło się ogłoszenie pracy m.in na stanowisko reprezentanta medycznego. Dobrze, że proponują umowy o pracę, ale ciekawe czy zapewnia się szkolenia dla pracowników, wie ktoś? Pozdrawiam
1
Hehehe 2015-11-24 20:55:34
Dostaniesz telefon samsunga s4, jakies auto sluzbowe na 99% po kims oklejone jak buda cyrkowa i zasuwasz - laptop i inne fanaberie to zapomnij, laptopa musisz miec wlasnego, nie proboj sie upomniec o legalnego offica , ktorego musisz miec , bo kierownictwo wymaga raportow w tych formatach , jedna przedstawicielke chcieli zwolnic bo sie upomniala kiedys , krzys stwierdzil ze jak sie nie podoba to niech spada
zidis 2015-11-25 00:13:04
Jak się godzisz na takie warunki to musisz później tak pracować, a wystarczy dobrze zagadać z jakimś kierownikiem czy ogólnie osobą nad i masz office'a. Poza tym poszukują ludzi od PRu. A konkretnie managera na to stanowisko. Ważną rzeczą jest to, że oferują oni cykliczne szkolenia i spotkania integracyjne.
1
pomidorova 2015-11-27 11:39:16
@zidis nie widzę jak mówisz ofert of PR, ale wielu przedstawicieli handlowych jak widzę aktualnie poszukują
krysia 2015-11-29 14:43:42
@zidis raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą.
klops 2015-12-01 17:53:53
dobrze i nie dobrze. niby na wlasnej dzialanosci mozna wiecej zarobic, ale jednak taka pewnosc zatrudnienia oraz stabilnosc daje podpisanie umowy o prace moim zdaniem
sąsiad 2015-12-03 13:22:11
Widzę, że pojawiły się ogłoszenia w temacie IT, jedno to admin IT a drugi to Kierownik działu IT. Czy ktoś ma wiedzę czy Panowie odeszli sami, bo było źle w firmie czy ich zwolnili, bo nie podołali obowiązkom. Ktoś coś słyszał jakiego rzędu wynagrodzenie na tych stanowiskach jest proponowane?
1
obi wan 2015-12-09 12:13:04
"raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą."

wyjazdy i szkolenia sa w jednym rano szkolenia , wieczorem integracja
tylko z reguly zahaczaja o weekend - sobota zmarnowana - nie platna
szkolenia sa rozne , czasami fajne, a czasami denne i niepotrzebne
trrttrt 2015-12-11 20:54:43
no ja widzę że u nich w firmie AFLOFARM FARMACJA POLSKA SP. Z O.O. rekrutacja nadal trwa..miedzy innymi na stanwosiko przedstawiciela handloego w woj. opolskim
1
Józka 2016-01-03 17:39:22
Moi drodzy, gorąco prosiłabym o wyjaśnienie kilku rzeczy związanych z pracą w dziale marketingu.
Jestem młodą osobą z doświadczeniem w produkcji reklamowej. Szukam pracy w tej branży w Łodzi. Od wielu osób słyszałam, że głównym żywicielem na łódzkim rynku reklamowym jest Aflofarm. Nie potrafię jednak znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na pytanie - kto jest producentem tych reklam? Czy to prawda, że wszystkim zajmują się marketingowcy z tej firmy i nie korzystają z klasycznego podziału klient - agencja - dom produkcyjny?
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!!!
1
fiol 2016-01-03 20:41:24
fajnie, ze oferują szkolenia w swoich pracownikow, poza tym nie jest chyba wazne gdzie bedzie sie ono odbywalo najlepiej to w firmie bo przeciz tam bedzie sie pracowalo bez zbednych dojazdow
fiol 2016-01-07 17:20:22
Witam was, powiedzcie mi prosze czy ktos z firmy odezwal sie do was, oczywisciechodzi mi o osoby ktore aplikowaly na przedstawiciela,bo poki co to nie mam zadnej informacji zwrotnej
semafor 2016-01-10 01:21:11
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. tutaj jest z nią podobno lepiej. Oby bo próbuję swoich sił jako asystent media managera
xxx 2016-01-10 19:55:34
z tego co mi wiadomo Aflofarm sam tworzy reklamy i posiada wlasne studio.
Tomek 2016-01-12 11:54:35
hej! jest praca u nich jako redaktork stron internetowyc i dla mnie jest to dobra opcja, bo jednak można opracowywać i redagować nadesłane przez autorów teksty no i tworzyć własne, autorskie teksty o tematyce zdrowia.
Mariusz 2016-01-14 03:37:10
Czytam tego bloga i nie wierzę. Pracowałem w tej firmie przez 6 lat za czasów prezesa AF. Pracy było dużo i na 100% wymagająco !.
Pamiętam jak dziś jak prezes AF mówił o swojej wizji i o pensji na produkcji większej niż POLFA Pabianice. W końcu na początku nazywaliśmy się AFLOPA ;)
Pozdrawiam wszystkich "starych" pracowników !
Mno 2016-01-14 18:11:12
A mi się wydaje @Mariusz że jeśli się coś zmieniło to tylko na lepsze i nie ma się co za bardzo przejmować, zmiany są naturalne, nie wszystkim się podobają, no cóż robić
1
PH 2016-02-03 18:07:46
Cześć orientuje się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych oraz jakieś info co do tego stanowiska bo 3 miesiące temu też była ta oferta?? Z góry dzięki
semafor 2016-02-03 18:10:41
no z tego co wiem to ciągle kogoś na te oferte poszukują. Widocznie rotacja duża a przedstawicieli handlowych do spraw odżywek nigdy za mało w naszym kraju
PH 2016-02-03 18:15:55
Tak , tylko ciekawe czy dają słabe warunki czy targety nie do zrealizowania?
1
nowyy 2016-02-04 14:57:15
na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku przedstawiciel handlowy w tej firmie??
diono 2016-02-05 18:16:05
Chyba tak jak i wszędzie, na samym początku koło 2000 złotych podstawy, w zależności jeszcze jakie posiada się doświadczenie, no a do tego jeszcze dochodzi premia.
obi wan 2016-02-07 10:45:54
Zarobki to okolo 2000 2500 na reke, plus premia tylko w ostatnim roku tak dziwnie sie sklada ze zamiast premi dostaje sie kola ratunkowe - taki opier... zamiast premii
Poza tym ph to robota nie 8 godzin tylko 8 godzin w aucie i wizyty plus praca w domu 4-6 godzin plus zjazdy firmowe obowiazkowe w soboty rowniez - czyli zasuwasz dla tej firemki za 1000 bo nadgodziny nie platne. A pracujesz na dzialalnosci wiec nie masz urlopu l4 ani okresu wypowiedzenia
W zaleznosci od regionu mozesz trafic na kierownika lub kierowniczka nie polecam poludnia kierownik to nieporozumienie
Bartas 2016-02-07 12:34:12
To kiedy dostałes ostatni raz premie?
fakor 2016-02-07 18:26:35
obi wan, kwestia organizacji czasu pracy, czasem da się obrobić z papierkową robotą nawet w 7 godzin. Trzeba oczywiście dobrze znać rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych. Ogółem PH to tutaj ciągle poszukuja, ale kazdy dostaje auto służbowe, więc jest plus.
erfgth 2016-02-09 18:47:12
no pewnie na kakzdym stanowisku to sa inne zarobki..widzialem ze szukaja na przyklad do zatrudnienia Junior product manager linia RX w Łodzi trzeba miec doswiadczenie w marketingu
bl@bl@ 2016-02-09 20:41:05
a wiecie coś o pracy na stanowisku Technolog Analityk? Czy to praca zmianowa i w weekendy?
janek 2016-02-11 18:49:13
mi się podoba, ze maja bardzo precyzyjne oferty pracy np. tutaj jako Przedstawiciel handlowy do współpracy z aptekami jest ciekawa oferta.. a co do koemnatrzy to faktycznie rekrutacja nie jest trudna.
piksel 2016-02-14 20:40:15
Janku, fajnie, że szukają przedstawicieli do różnych farmaceutyków czy suplementów. Ważne, że każdy przedstawiciel ma konkretną pulę oferty, nie sprzedaje wszystkiego :)
Harpun 2016-02-15 17:48:40
Firma nie inwestuje w pracowników, dział produkcji jest uznawany wręcz jako 5 koło u wozu, a przeciez to on jest najwazniejszy bo bez produkcji nie ma sprzedaży. Szkolenia tylko wewnetrzne i nic nie warte. Czesto szkolenia odbywają sie tylko na papierze bo nie ma na to czasu ... Kupowane są coraz gorsze maszyny (sredniowiecze) ktore czesto są tańsze od samochodów we flocie. Smieszne zasady dostawania podwyżek. Generalnie chorujesz 14 dni w ciagu roku, nie dostajesz podwyzki ... Tendencja spadkowa.
4
Jaś 2016-02-16 20:51:14
Od kilku dni są fajne oferty do wielu województw Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych i powiem Wam, że dają umowę o pracę i godziwą kasę + premie
daf 2016-03-02 14:21:14
a ja się zastanawiam jak tam jest w dziale marketingu - czasem widzę fajne oferty, ale komentarze na temat pracy w tej firmie nie są za dobre.
Ma ktoś z marketingu może jakieś doświadczenia? Atmosfera, praca, zarobki?
niko 2016-03-02 20:45:48
według mnie nie warto za bardzo się sugerować opiniami.. Zwłaszcza, że mowa o dziale marketingu, a jednak osoba znająca się na tym sprawi, że w firmie zadzieje się nieco lepiej :)
Pracownik inny dział 2016-03-09 23:08:23
Wszystkimi reklamami zajmuję się "dostojny Jacuś". Odrazu Ci mówię, odpuść. Tam są takie rotację,że maskara, nikt psychicznie nie wyrabia.Zarobki, podstawa mniejsza od premii (która zabierają kiedy tylko mogą). Przez inwestycje w reklamę na nic nie ma kasy (jesteśmy rozliczani z każdego długopisu itp). Możliwość rozwoju, to jakiś żart (wszystkie wyższe stanowiska są tylko i wyłącznie po znajomości, doświadczenie i inne atrybuty nie mają nic do tego)
1
jelonek 2016-03-10 09:00:16
na pewno przesadzasz, może nie dałeś rady po prostu. w sumie ja bym się cieszyła że siedziałbym w tak potężnym biznesie i bogatym jak produkcja lekarstw i suplementów diety
Piotrek 2016-04-18 10:48:05
Witam orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki i organizacja pracy na kierunku mechanik oraz specjalista ds technicznych. To ciekawe oferty które by mnie interesowały.
andy 2016-04-18 10:53:43
firma poszukuje aktualnie na obydwa stanowiska @Piotrek i oferuje umowę o pracę i szkolenia a po nich możliwość rozwoju zawodowego, warto skorzystać. Co do wynagrodzenia to trudno powiedzieć bo zależne jest od wykształcenia i doświadczenia jakie posiadasz
tester 2016-04-24 22:35:05
Szajs sprzedawany przez tą firmę to szampon który nie usuwa łupieżu, nie cofa siwienia i nie zatrzymuje wypadania włosów. To płyn który nie usuwa nadmiernego pocenia się. To też mazidła które nic nie poradzą na rumień i czerwoną cerę. A konar nie zapłonie niestety. Równie dobrze można iść do znachora.
2
ajaj 2016-05-05 22:02:09
To skoro z wynagrodzeniami nie ma u nich żadnego problemu to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o takie dobre zatrudnienie jest na rynku trudno, a pewnie i premie się jeszcze trafiają, prawda? Podobno warto. Dzięki za odpowiedź
asika 2016-05-16 17:17:20
+ stabilne zatrudnienie
+ wypłata zawsze na czas
- duża premia w porównaniu do podstawy
- zabieranie premii według "uznania"
- nieciekawa, monotonna praca
- brak możliwości rozwoju
- nerwowa i napięta atmosfera
Ogólnie - NIE POLECAM
3
niemoge 2016-05-25 09:47:14
LUDZIE! "Wypłata zawsze na czas"
Serio? WoooooooW!!! Co za mentalność niewolnicza...
1
mmm 2016-06-08 20:43:53
Firma stricte marketingowa. Jak ktoś gdzieś wyżej napisał: produkcja jest traktowana jak piąte koło u wozu. W biurze jeden wielki wyścig szczurów i podpier*alanie na każdym kroku. Dramat.
1
roman 2016-06-11 15:22:12
@do był, nie wiem czy pracowałeś kiedykolwiek na PKSie, ale chyba niewiele wiesz. To dość logiczne, że zatrudnia się kierowców na zmiany, zresztą typowe PKSy nie kursują nocą, tylko do późnego wieczora i od świtu :)
jacek 2016-08-06 22:02:27
jak jest obecnie z praca przedstawicieli farmaceutycznych? jakie zarobki? plany realnie do zrealizowania? na co najwieksza uwage zwracaj na rozmowach i w CV?
li 2016-08-06 22:04:39
jak ktoś ma lekkie pióro to szukają redaktorów portalu
Zostaw swoją opinię o Aflofarm Farmacja Polska - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska