brak logo

Aflofarm Farmacja Polska

Pabianice

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Maks 2015-09-23 12:00:53
Czytając te wpisy mam wrażenie, że to forum sfrustrowanych przedstawicieli… Sam pracuję w Aflo od 3 lat i muszę powiedzieć, że choć jest to wymagająca praca, to szczerze polecam to miejsce. Firma daje możliwości dużego rozwoju i realizacji własnych ambicji zawodowych, atmosfera w biurze bardzo dobra, a na wynagrodzenie nie narzekam. Oczywiście, jeśli komuś nie chce się pracować, nie jest to miejsce dla niego – ale w obecnych czasach nikt nie płaci już za przychodzenie do pracy i picie kawy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić pracę w Aflo zarówno dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę na rynku pracy jak i tych, którzy chcą rozwinąć się w jednej z największych firm farmaceutycznych.
Lizka 2015-09-29 09:37:28
W Aflo jest spoko, jak tylko chce się pracować, a nie obijać, umie się żyć z ludźmi i dogadać na spokojnie. Atmosfera przyjemna, nikt nikogo nie "zjada". Zarobki są przyzwoite - niektórzy chyba za dużo od razu by chcieli. Sama wiem po swoich znajomych świeżo po studiach, którzy chodzą na rozmowę o pracę, jakie kosmiczne wymagania mają w stosunku do pracodawcy. Najlepiej 5 tysi na rączkę od razu. Firma daje możliwość rozwoju osobistego i stawia przed pracownikiem kreatywne zadania
roman 2015-10-02 02:24:46
widze, że ta firma zajmująca się branżą i przemyslełm farmaceutycznym działa całkiem dobrze, zapotrzebownaie jest a to chyba najwazniejsze. Widziałem też, ze szukają kogoś jako reprezentanta medycznego do pracy tylko na województwo zachodniopomorskie, jak ktoś jest jeszcze chętny to aplikujcie do nich.
Nick 2015-10-15 12:55:24
Nie wiem czy ktos mi odpowie na takie pytanie, ale jaka jest placa na stanowisku technologa w Aflofarm. Ile moze oczekiwac osoba bez doswiadczenia w przemysle farmaceutycznym (z doswiadczeniem chemika w laboratorium)?
Pirat 2015-10-28 19:04:02
A jak wygląda flota Aflofarmu dla farmaceutycznych i medycznych? Jakie narzędzia pracy? laptopy? Ipady? Drukarki?
3
Rysio 2015-11-01 16:54:17
@Pirat - też jestem ciekawy, zwłaszcza, że zarobki na tego typu stanowiskach są dobrze opłacane. Ostatnio czytałem że pojawiło się ogłoszenie pracy m.in na stanowisko reprezentanta medycznego. Dobrze, że proponują umowy o pracę, ale ciekawe czy zapewnia się szkolenia dla pracowników, wie ktoś? Pozdrawiam
1
Hehehe 2015-11-24 20:55:34
Dostaniesz telefon samsunga s4, jakies auto sluzbowe na 99% po kims oklejone jak buda cyrkowa i zasuwasz - laptop i inne fanaberie to zapomnij, laptopa musisz miec wlasnego, nie proboj sie upomniec o legalnego offica , ktorego musisz miec , bo kierownictwo wymaga raportow w tych formatach , jedna przedstawicielke chcieli zwolnic bo sie upomniala kiedys , krzys stwierdzil ze jak sie nie podoba to niech spada
zidis 2015-11-25 00:13:04
Jak się godzisz na takie warunki to musisz później tak pracować, a wystarczy dobrze zagadać z jakimś kierownikiem czy ogólnie osobą nad i masz office'a. Poza tym poszukują ludzi od PRu. A konkretnie managera na to stanowisko. Ważną rzeczą jest to, że oferują oni cykliczne szkolenia i spotkania integracyjne.
1
pomidorova 2015-11-27 11:39:16
@zidis nie widzę jak mówisz ofert of PR, ale wielu przedstawicieli handlowych jak widzę aktualnie poszukują
krysia 2015-11-29 14:43:42
@zidis raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą.
klops 2015-12-01 17:53:53
dobrze i nie dobrze. niby na wlasnej dzialanosci mozna wiecej zarobic, ale jednak taka pewnosc zatrudnienia oraz stabilnosc daje podpisanie umowy o prace moim zdaniem
sąsiad 2015-12-03 13:22:11
Widzę, że pojawiły się ogłoszenia w temacie IT, jedno to admin IT a drugi to Kierownik działu IT. Czy ktoś ma wiedzę czy Panowie odeszli sami, bo było źle w firmie czy ich zwolnili, bo nie podołali obowiązkom. Ktoś coś słyszał jakiego rzędu wynagrodzenie na tych stanowiskach jest proponowane?
1
obi wan 2015-12-09 12:13:04
"raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą."

wyjazdy i szkolenia sa w jednym rano szkolenia , wieczorem integracja
tylko z reguly zahaczaja o weekend - sobota zmarnowana - nie platna
szkolenia sa rozne , czasami fajne, a czasami denne i niepotrzebne
trrttrt 2015-12-11 20:54:43
no ja widzę że u nich w firmie AFLOFARM FARMACJA POLSKA SP. Z O.O. rekrutacja nadal trwa..miedzy innymi na stanwosiko przedstawiciela handloego w woj. opolskim
1
Józka 2016-01-03 17:39:22
Moi drodzy, gorąco prosiłabym o wyjaśnienie kilku rzeczy związanych z pracą w dziale marketingu.
Jestem młodą osobą z doświadczeniem w produkcji reklamowej. Szukam pracy w tej branży w Łodzi. Od wielu osób słyszałam, że głównym żywicielem na łódzkim rynku reklamowym jest Aflofarm. Nie potrafię jednak znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na pytanie - kto jest producentem tych reklam? Czy to prawda, że wszystkim zajmują się marketingowcy z tej firmy i nie korzystają z klasycznego podziału klient - agencja - dom produkcyjny?
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!!!
2
fiol 2016-01-03 20:41:24
fajnie, ze oferują szkolenia w swoich pracownikow, poza tym nie jest chyba wazne gdzie bedzie sie ono odbywalo najlepiej to w firmie bo przeciz tam bedzie sie pracowalo bez zbednych dojazdow
fiol 2016-01-07 17:20:22
Witam was, powiedzcie mi prosze czy ktos z firmy odezwal sie do was, oczywisciechodzi mi o osoby ktore aplikowaly na przedstawiciela,bo poki co to nie mam zadnej informacji zwrotnej
semafor 2016-01-10 01:21:11
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. tutaj jest z nią podobno lepiej. Oby bo próbuję swoich sił jako asystent media managera
xxx 2016-01-10 19:55:34
z tego co mi wiadomo Aflofarm sam tworzy reklamy i posiada wlasne studio.
Tomek 2016-01-12 11:54:35
hej! jest praca u nich jako redaktork stron internetowyc i dla mnie jest to dobra opcja, bo jednak można opracowywać i redagować nadesłane przez autorów teksty no i tworzyć własne, autorskie teksty o tematyce zdrowia.
Mariusz 2016-01-14 03:37:10
Czytam tego bloga i nie wierzę. Pracowałem w tej firmie przez 6 lat za czasów prezesa AF. Pracy było dużo i na 100% wymagająco !.
Pamiętam jak dziś jak prezes AF mówił o swojej wizji i o pensji na produkcji większej niż POLFA Pabianice. W końcu na początku nazywaliśmy się AFLOPA ;)
Pozdrawiam wszystkich "starych" pracowników !
Mno 2016-01-14 18:11:12
A mi się wydaje @Mariusz że jeśli się coś zmieniło to tylko na lepsze i nie ma się co za bardzo przejmować, zmiany są naturalne, nie wszystkim się podobają, no cóż robić
1
PH 2016-02-03 18:07:46
Cześć orientuje się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych oraz jakieś info co do tego stanowiska bo 3 miesiące temu też była ta oferta?? Z góry dzięki
semafor 2016-02-03 18:10:41
no z tego co wiem to ciągle kogoś na te oferte poszukują. Widocznie rotacja duża a przedstawicieli handlowych do spraw odżywek nigdy za mało w naszym kraju
PH 2016-02-03 18:15:55
Tak , tylko ciekawe czy dają słabe warunki czy targety nie do zrealizowania?
1
nowyy 2016-02-04 14:57:15
na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku przedstawiciel handlowy w tej firmie??
diono 2016-02-05 18:16:05
Chyba tak jak i wszędzie, na samym początku koło 2000 złotych podstawy, w zależności jeszcze jakie posiada się doświadczenie, no a do tego jeszcze dochodzi premia.
obi wan 2016-02-07 10:45:54
Zarobki to okolo 2000 2500 na reke, plus premia tylko w ostatnim roku tak dziwnie sie sklada ze zamiast premi dostaje sie kola ratunkowe - taki opier... zamiast premii
Poza tym ph to robota nie 8 godzin tylko 8 godzin w aucie i wizyty plus praca w domu 4-6 godzin plus zjazdy firmowe obowiazkowe w soboty rowniez - czyli zasuwasz dla tej firemki za 1000 bo nadgodziny nie platne. A pracujesz na dzialalnosci wiec nie masz urlopu l4 ani okresu wypowiedzenia
W zaleznosci od regionu mozesz trafic na kierownika lub kierowniczka nie polecam poludnia kierownik to nieporozumienie
Bartas 2016-02-07 12:34:12
To kiedy dostałes ostatni raz premie?
fakor 2016-02-07 18:26:35
obi wan, kwestia organizacji czasu pracy, czasem da się obrobić z papierkową robotą nawet w 7 godzin. Trzeba oczywiście dobrze znać rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych. Ogółem PH to tutaj ciągle poszukuja, ale kazdy dostaje auto służbowe, więc jest plus.
erfgth 2016-02-09 18:47:12
no pewnie na kakzdym stanowisku to sa inne zarobki..widzialem ze szukaja na przyklad do zatrudnienia Junior product manager linia RX w Łodzi trzeba miec doswiadczenie w marketingu
bl@bl@ 2016-02-09 20:41:05
a wiecie coś o pracy na stanowisku Technolog Analityk? Czy to praca zmianowa i w weekendy?
janek 2016-02-11 18:49:13
mi się podoba, ze maja bardzo precyzyjne oferty pracy np. tutaj jako Przedstawiciel handlowy do współpracy z aptekami jest ciekawa oferta.. a co do koemnatrzy to faktycznie rekrutacja nie jest trudna.
piksel 2016-02-14 20:40:15
Janku, fajnie, że szukają przedstawicieli do różnych farmaceutyków czy suplementów. Ważne, że każdy przedstawiciel ma konkretną pulę oferty, nie sprzedaje wszystkiego :)
Jaś 2016-02-16 20:51:14
Od kilku dni są fajne oferty do wielu województw Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych i powiem Wam, że dają umowę o pracę i godziwą kasę + premie
daf 2016-03-02 14:21:14
a ja się zastanawiam jak tam jest w dziale marketingu - czasem widzę fajne oferty, ale komentarze na temat pracy w tej firmie nie są za dobre.
Ma ktoś z marketingu może jakieś doświadczenia? Atmosfera, praca, zarobki?
niko 2016-03-02 20:45:48
według mnie nie warto za bardzo się sugerować opiniami.. Zwłaszcza, że mowa o dziale marketingu, a jednak osoba znająca się na tym sprawi, że w firmie zadzieje się nieco lepiej :)
jelonek 2016-03-10 09:00:16
na pewno przesadzasz, może nie dałeś rady po prostu. w sumie ja bym się cieszyła że siedziałbym w tak potężnym biznesie i bogatym jak produkcja lekarstw i suplementów diety
Piotrek 2016-04-18 10:48:05
Witam orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki i organizacja pracy na kierunku mechanik oraz specjalista ds technicznych. To ciekawe oferty które by mnie interesowały.
andy 2016-04-18 10:53:43
firma poszukuje aktualnie na obydwa stanowiska @Piotrek i oferuje umowę o pracę i szkolenia a po nich możliwość rozwoju zawodowego, warto skorzystać. Co do wynagrodzenia to trudno powiedzieć bo zależne jest od wykształcenia i doświadczenia jakie posiadasz
ajaj 2016-05-05 22:02:09
To skoro z wynagrodzeniami nie ma u nich żadnego problemu to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o takie dobre zatrudnienie jest na rynku trudno, a pewnie i premie się jeszcze trafiają, prawda? Podobno warto. Dzięki za odpowiedź
asika 2016-05-16 17:17:20
+ stabilne zatrudnienie
+ wypłata zawsze na czas
- duża premia w porównaniu do podstawy
- zabieranie premii według "uznania"
- nieciekawa, monotonna praca
- brak możliwości rozwoju
- nerwowa i napięta atmosfera
Ogólnie - NIE POLECAM
6
niemoge 2016-05-25 09:47:14
LUDZIE! "Wypłata zawsze na czas"
Serio? WoooooooW!!! Co za mentalność niewolnicza...
1
mmm 2016-06-08 20:43:53
Firma stricte marketingowa. Jak ktoś gdzieś wyżej napisał: produkcja jest traktowana jak piąte koło u wozu.(usunięte przez administratora) Dramat.
2
roman 2016-06-11 15:22:12
@do był, nie wiem czy pracowałeś kiedykolwiek na PKSie, ale chyba niewiele wiesz. To dość logiczne, że zatrudnia się kierowców na zmiany, zresztą typowe PKSy nie kursują nocą, tylko do późnego wieczora i od świtu :)
jacek 2016-08-06 22:02:27
jak jest obecnie z praca przedstawicieli farmaceutycznych? jakie zarobki? plany realnie do zrealizowania? na co najwieksza uwage zwracaj na rozmowach i w CV?
li 2016-08-06 22:04:39
jak ktoś ma lekkie pióro to szukają redaktorów portalu
call me 2016-09-05 17:03:31
A może wiecie jakie są średnie zarobki dla młodszego specjalistę ds. planowania i rejestracji produktów? Dobrze, że jest zapewniony odpowiedni karnet na siłownię, a skoro jest umowa o pracę, to jeszcze lepiej o nich świadczy. Dzięki za szybką odpowiedź
Jackie 2016-09-20 19:53:19
call me serio ? karnet na siłke i umowa to w dzisiejszych czasach taka abstrakcja ? Dostaniesz tam pierwszą wypłatę to będziesz żałował, ze w ogolę podpisałeś tą umowę ...
Maciek 2016-09-20 20:25:25
Daj spokój, wiadomo przeciez, że wszystko jest w firmie tak jak jest napisane na ulotce, gdyby nie było to by tak nie pisali przecież, to chyba jasne jest
Zostaw swoją opinię o Aflofarm Farmacja Polska - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska