Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Pracowałeś w firmie Aflofarm Farmacja Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kruk - 2015-09-04 21:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie inwestuje, tylko ludzie sie masowo zwalniaja z tego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-09-16 21:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i nie ma wynikow w aflo, premie mizerne, i kierowniczki zgrzytaja zebami, bo tez nie dostali :)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2015-09-23 12:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy mam wrażenie, że to forum sfrustrowanych przedstawicieli… Sam pracuję w Aflo od 3 lat i muszę powiedzieć, że choć jest to wymagająca praca, to szczerze polecam to miejsce. Firma daje możliwości dużego rozwoju i realizacji własnych ambicji zawodowych, atmosfera w biurze bardzo dobra, a na wynagrodzenie nie narzekam. Oczywiście, jeśli komuś nie chce się pracować, nie jest to miejsce dla niego – ale w obecnych czasach nikt nie płaci już za przychodzenie do pracy i picie kawy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić pracę w Aflo zarówno dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę na rynku pracy jak i tych, którzy chcą rozwinąć się w jednej z największych firm farmaceutycznych.
zdjecie uzytkownika
Lizka - 2015-09-29 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Aflo jest spoko, jak tylko chce się pracować, a nie obijać, umie się żyć z ludźmi i dogadać na spokojnie. Atmosfera przyjemna, nikt nikogo nie "zjada". Zarobki są przyzwoite - niektórzy chyba za dużo od razu by chcieli. Sama wiem po swoich znajomych świeżo po studiach, którzy chodzą na rozmowę o pracę, jakie kosmiczne wymagania mają w stosunku do pracodawcy. Najlepiej 5 tysi na rączkę od razu. Firma daje możliwość rozwoju osobistego i stawia przed pracownikiem kreatywne zadania
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-10-02 02:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że ta firma zajmująca się branżą i przemyslełm farmaceutycznym działa całkiem dobrze, zapotrzebownaie jest a to chyba najwazniejsze. Widziałem też, ze szukają kogoś jako reprezentanta medycznego do pracy tylko na województwo zachodniopomorskie, jak ktoś jest jeszcze chętny to aplikujcie do nich.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-10-15 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktos mi odpowie na takie pytanie, ale jaka jest placa na stanowisku technologa w Aflofarm. Ile moze oczekiwac osoba bez doswiadczenia w przemysle farmaceutycznym (z doswiadczeniem chemika w laboratorium)?
zdjecie uzytkownika
Pirat - 2015-10-28 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda flota Aflofarmu dla farmaceutycznych i medycznych? Jakie narzędzia pracy? laptopy? Ipady? Drukarki?
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2015-11-01 16:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pirat - też jestem ciekawy, zwłaszcza, że zarobki na tego typu stanowiskach są dobrze opłacane. Ostatnio czytałem że pojawiło się ogłoszenie pracy m.in na stanowisko reprezentanta medycznego. Dobrze, że proponują umowy o pracę, ale ciekawe czy zapewnia się szkolenia dla pracowników, wie ktoś? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Hehehe - 2015-11-24 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz telefon samsunga s4, jakies auto sluzbowe na 99% po kims oklejone jak buda cyrkowa i zasuwasz - laptop i inne fanaberie to zapomnij, laptopa musisz miec wlasnego, nie proboj sie upomniec o legalnego offica , ktorego musisz miec , bo kierownictwo wymaga raportow w tych formatach , jedna przedstawicielke chcieli zwolnic bo sie upomniala kiedys , krzys stwierdzil ze jak sie nie podoba to niech spada
zdjecie uzytkownika
zidis - 2015-11-25 00:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się godzisz na takie warunki to musisz później tak pracować, a wystarczy dobrze zagadać z jakimś kierownikiem czy ogólnie osobą nad i masz office'a. Poza tym poszukują ludzi od PRu. A konkretnie managera na to stanowisko. Ważną rzeczą jest to, że oferują oni cykliczne szkolenia i spotkania integracyjne.
zdjecie uzytkownika
pomidorova - 2015-11-27 11:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zidis nie widzę jak mówisz ofert of PR, ale wielu przedstawicieli handlowych jak widzę aktualnie poszukują
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-11-29 14:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zidis raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą.
zdjecie uzytkownika
klops - 2015-12-01 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze i nie dobrze. niby na wlasnej dzialanosci mozna wiecej zarobic, ale jednak taka pewnosc zatrudnienia oraz stabilnosc daje podpisanie umowy o prace moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2015-12-03 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że pojawiły się ogłoszenia w temacie IT, jedno to admin IT a drugi to Kierownik działu IT. Czy ktoś ma wiedzę czy Panowie odeszli sami, bo było źle w firmie czy ich zwolnili, bo nie podołali obowiązkom. Ktoś coś słyszał jakiego rzędu wynagrodzenie na tych stanowiskach jest proponowane?
zdjecie uzytkownika
obi wan - 2015-12-09 12:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą."

wyjazdy i szkolenia sa w jednym rano szkolenia , wieczorem integracja
tylko z reguly zahaczaja o weekend - sobota zmarnowana - nie platna
szkolenia sa rozne , czasami fajne, a czasami denne i niepotrzebne
zdjecie uzytkownika
trrttrt - 2015-12-11 20:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ja widzę że u nich w firmie AFLOFARM FARMACJA POLSKA SP. Z O.O. rekrutacja nadal trwa..miedzy innymi na stanwosiko przedstawiciela handloego w woj. opolskim
zdjecie uzytkownika
Józka - 2016-01-03 17:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi drodzy, gorąco prosiłabym o wyjaśnienie kilku rzeczy związanych z pracą w dziale marketingu.
Jestem młodą osobą z doświadczeniem w produkcji reklamowej. Szukam pracy w tej branży w Łodzi. Od wielu osób słyszałam, że głównym żywicielem na łódzkim rynku reklamowym jest Aflofarm. Nie potrafię jednak znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na pytanie - kto jest producentem tych reklam? Czy to prawda, że wszystkim zajmują się marketingowcy z tej firmy i nie korzystają z klasycznego podziału klient - agencja - dom produkcyjny?
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!!!
zdjecie uzytkownika
fiol - 2016-01-03 20:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, ze oferują szkolenia w swoich pracownikow, poza tym nie jest chyba wazne gdzie bedzie sie ono odbywalo najlepiej to w firmie bo przeciz tam bedzie sie pracowalo bez zbednych dojazdow
zdjecie uzytkownika
fiol - 2016-01-07 17:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was, powiedzcie mi prosze czy ktos z firmy odezwal sie do was, oczywisciechodzi mi o osoby ktore aplikowaly na przedstawiciela,bo poki co to nie mam zadnej informacji zwrotnej
zdjecie uzytkownika
semafor - 2016-01-10 01:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiol - 2016-01-07 17:20:22]:
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. tutaj jest z nią podobno lepiej. Oby bo próbuję swoich sił jako asystent media managera
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-10 19:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo Aflofarm sam tworzy reklamy i posiada wlasne studio.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-12 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jest praca u nich jako redaktork stron internetowyc i dla mnie jest to dobra opcja, bo jednak można opracowywać i redagować nadesłane przez autorów teksty no i tworzyć własne, autorskie teksty o tematyce zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-14 03:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tego bloga i nie wierzę. Pracowałem w tej firmie przez 6 lat za czasów prezesa AF. Pracy było dużo i na 100% wymagająco !.
Pamiętam jak dziś jak prezes AF mówił o swojej wizji i o pensji na produkcji większej niż POLFA Pabianice. W końcu na początku nazywaliśmy się AFLOPA ;)
Pozdrawiam wszystkich "starych" pracowników !
zdjecie uzytkownika
Mno - 2016-01-14 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi się wydaje @Mariusz że jeśli się coś zmieniło to tylko na lepsze i nie ma się co za bardzo przejmować, zmiany są naturalne, nie wszystkim się podobają, no cóż robić
zdjecie uzytkownika
PH - 2016-02-03 18:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć orientuje się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych oraz jakieś info co do tego stanowiska bo 3 miesiące temu też była ta oferta?? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
semafor - 2016-02-03 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2016-02-03 18:07:46]:
no z tego co wiem to ciągle kogoś na te oferte poszukują. Widocznie rotacja duża a przedstawicieli handlowych do spraw odżywek nigdy za mało w naszym kraju
zdjecie uzytkownika
PH - 2016-02-03 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak , tylko ciekawe czy dają słabe warunki czy targety nie do zrealizowania?
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2016-02-04 14:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku przedstawiciel handlowy w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
diono - 2016-02-05 18:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba tak jak i wszędzie, na samym początku koło 2000 złotych podstawy, w zależności jeszcze jakie posiada się doświadczenie, no a do tego jeszcze dochodzi premia.
zdjecie uzytkownika
obi wan - 2016-02-07 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki to okolo 2000 2500 na reke, plus premia tylko w ostatnim roku tak dziwnie sie sklada ze zamiast premi dostaje sie kola ratunkowe - taki opier... zamiast premii
Poza tym ph to robota nie 8 godzin tylko 8 godzin w aucie i wizyty plus praca w domu 4-6 godzin plus zjazdy firmowe obowiazkowe w soboty rowniez - czyli zasuwasz dla tej firemki za 1000 bo nadgodziny nie platne. A pracujesz na dzialalnosci wiec nie masz urlopu l4 ani okresu wypowiedzenia
W zaleznosci od regionu mozesz trafic na kierownika lub kierowniczka nie polecam poludnia kierownik to nieporozumienie
zdjecie uzytkownika
Bartas - 2016-02-07 12:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy dostałes ostatni raz premie?
zdjecie uzytkownika
fakor - 2016-02-07 18:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obi wan, kwestia organizacji czasu pracy, czasem da się obrobić z papierkową robotą nawet w 7 godzin. Trzeba oczywiście dobrze znać rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych. Ogółem PH to tutaj ciągle poszukuja, ale kazdy dostaje auto służbowe, więc jest plus.
zdjecie uzytkownika
erfgth - 2016-02-09 18:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie na kakzdym stanowisku to sa inne zarobki..widzialem ze szukaja na przyklad do zatrudnienia Junior product manager linia RX w Łodzi trzeba miec doswiadczenie w marketingu
zdjecie uzytkownika
bl@bl@ - 2016-02-09 20:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś o pracy na stanowisku Technolog Analityk? Czy to praca zmianowa i w weekendy?
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-11 18:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się podoba, ze maja bardzo precyzyjne oferty pracy np. tutaj jako Przedstawiciel handlowy do współpracy z aptekami jest ciekawa oferta.. a co do koemnatrzy to faktycznie rekrutacja nie jest trudna.
zdjecie uzytkownika
piksel - 2016-02-14 20:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janku, fajnie, że szukają przedstawicieli do różnych farmaceutyków czy suplementów. Ważne, że każdy przedstawiciel ma konkretną pulę oferty, nie sprzedaje wszystkiego :)
zdjecie uzytkownika
Harpun - 2016-02-15 17:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie inwestuje w pracowników, dział produkcji jest uznawany wręcz jako 5 koło u wozu, a przeciez to on jest najwazniejszy bo bez produkcji nie ma sprzedaży. Szkolenia tylko wewnetrzne i nic nie warte. Czesto szkolenia odbywają sie tylko na papierze bo nie ma na to czasu ... Kupowane są coraz gorsze maszyny (sredniowiecze) ktore czesto są tańsze od samochodów we flocie. Smieszne zasady dostawania podwyżek. Generalnie chorujesz 14 dni w ciagu roku, nie dostajesz podwyzki ... Tendencja spadkowa.
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2016-02-16 20:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku dni są fajne oferty do wielu województw Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych i powiem Wam, że dają umowę o pracę i godziwą kasę + premie
zdjecie uzytkownika
daf - 2016-03-02 14:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja się zastanawiam jak tam jest w dziale marketingu - czasem widzę fajne oferty, ale komentarze na temat pracy w tej firmie nie są za dobre.
Ma ktoś z marketingu może jakieś doświadczenia? Atmosfera, praca, zarobki?
zdjecie uzytkownika
niko - 2016-03-02 20:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie nie warto za bardzo się sugerować opiniami.. Zwłaszcza, że mowa o dziale marketingu, a jednak osoba znająca się na tym sprawi, że w firmie zadzieje się nieco lepiej :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik inny dział - 2016-03-09 23:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józka - 2016-01-03 17:39:22]:
Wszystkimi reklamami zajmuję się "dostojny Jacuś". Odrazu Ci mówię, odpuść. Tam są takie rotację,że maskara, nikt psychicznie nie wyrabia.Zarobki, podstawa mniejsza od premii (która zabierają kiedy tylko mogą). Przez inwestycje w reklamę na nic nie ma kasy (jesteśmy rozliczani z każdego długopisu itp). Możliwość rozwoju, to jakiś żart (wszystkie wyższe stanowiska są tylko i wyłącznie po znajomości, doświadczenie i inne atrybuty nie mają nic do tego)
zdjecie uzytkownika
jelonek - 2016-03-10 09:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno przesadzasz, może nie dałeś rady po prostu. w sumie ja bym się cieszyła że siedziałbym w tak potężnym biznesie i bogatym jak produkcja lekarstw i suplementów diety
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-04-18 10:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki i organizacja pracy na kierunku mechanik oraz specjalista ds technicznych. To ciekawe oferty które by mnie interesowały.
zdjecie uzytkownika
andy - 2016-04-18 10:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma poszukuje aktualnie na obydwa stanowiska @Piotrek i oferuje umowę o pracę i szkolenia a po nich możliwość rozwoju zawodowego, warto skorzystać. Co do wynagrodzenia to trudno powiedzieć bo zależne jest od wykształcenia i doświadczenia jakie posiadasz
zdjecie uzytkownika
tester - 2016-04-24 22:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szajs sprzedawany przez tą firmę to szampon który nie usuwa łupieżu, nie cofa siwienia i nie zatrzymuje wypadania włosów. To płyn który nie usuwa nadmiernego pocenia się. To też mazidła które nic nie poradzą na rumień i czerwoną cerę. A konar nie zapłonie niestety. Równie dobrze można iść do znachora.
zdjecie uzytkownika
ajaj - 2016-05-05 22:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skoro z wynagrodzeniami nie ma u nich żadnego problemu to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o takie dobre zatrudnienie jest na rynku trudno, a pewnie i premie się jeszcze trafiają, prawda? Podobno warto. Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
asika - 2016-05-16 17:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
+ stabilne zatrudnienie
+ wypłata zawsze na czas
- duża premia w porównaniu do podstawy
- zabieranie premii według "uznania"
- nieciekawa, monotonna praca
- brak możliwości rozwoju
- nerwowa i napięta atmosfera
Ogólnie - NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
niemoge - 2016-05-25 09:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE! "Wypłata zawsze na czas"
Serio? WoooooooW!!! Co za mentalność niewolnicza...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja profesjonalna, nie mam zastrzeżeń. Kilka etapów, zagadnienia z marketingu i reklamy, rozmowa prowadzona w sposób kulturalny, dająca niestety pozytywny obraz firmy, nie wskazująca w najmniejszym stopniu na to co czeka kandydata po podjęciu pracy w dziale marketingu.
Pytania: Nie padły żadne zaskakujące pytania. Rozmowa była rozmową, gdyż można było pytać o firmę, warunki, określić swoje oczekiwania względem pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-06-08 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma stricte marketingowa. Jak ktoś gdzieś wyżej napisał: produkcja jest traktowana jak piąte koło u wozu. W biurze jeden wielki wyścig szczurów i podpier*alanie na każdym kroku. Dramat.
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-06-11 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do był, nie wiem czy pracowałeś kiedykolwiek na PKSie, ale chyba niewiele wiesz. To dość logiczne, że zatrudnia się kierowców na zmiany, zresztą typowe PKSy nie kursują nocą, tylko do późnego wieczora i od świtu :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aflofarm Farmacja Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert