Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aflofarm Farmacja Polska

Pracowałeś w firmie Aflofarm Farmacja Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
radzio - 2015-04-23 19:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a pracuje ktoś może na stanowisku Specjalista Ds. Sprzedaży - Rynek Nowoczesny i byłby w stanie je polecić? Bo widze, że szukają i się zastanawiam nad aplikacją.
zdjecie uzytkownika
tolo - 2015-06-03 08:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli ktoś chce pracować w tej firmie to musi zapomnieć o: życiu prywatnym, godności, poszanowaniu jego osoby, musi być na każde zawołanie, nie mieć własnego zdania. Nikt cię nie doceni, nikt nie powie dobrego słowa. Masz być bezwolna maszynka na usługach pseudo managerów.
Podstawowe wymagania na PH
- ładna, młoda dziewczyna - kierownicy to sami faceci
- bez doświadczenia, bo mogłaby chcieć zarabiać za dużo
- inteligencja i asertywność nie mile widziane
- w pełni dyspozycyjna , najlepiej bez dzieci i męża
takie osoby są ostatnio rekrutowane
zdjecie uzytkownika
niepracujacywaflo - 2015-06-03 08:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"Bardzo ciekawa konwersacja o jednej z najsilniejszych firm na rynku farmaceutycznym. Widać problemy jak w każdej innej organizacji zarządzanej w sposób "pseudo-amerykański"."

Właśnie, Krzysio jest osobą która sądzi, że jest nie omylna, a ta nieomylność spływa na kierowników, stąd mierny sposób zarządzania. Zresztą co niektórzy kierownicy to ludzie kompletnie nie mający podstaw zarządzania. Zarządzanie przez cele, sposoby motywacji, to pojęcia o których chyba nawet nie słyszeli.
Pisze Krzysio, bo jestem z dyrektorem na ty.

"Jeśli się jednak nad tym panuje to człowiek pozostaje człowiekiem dla innych ludzi a nie jakąś k.... bez zasad i etyki. Problem jednak w tym, że większość kierowników nie jest na tyle silna psychicznie by pod ciśnieniem właściwie współpracować z ludźmi szeregowymi."

I tu mamy tego świetny przykład. Kierownicy którzy mieli własne zdanie i potrafili budować zespół , musieli odejść , niekiedy w dość dziwnych okolicznościach. Po szefunio chce mieć miernych ale wiernych.

"Jak czytam żę dyrektor w AFLO nie znosi krytyki i widać to po nim (pąsowieje na twarzy) to znaczy, że nie nadaje się na dyrektora z punktu widzenia XXI wiecznych teorii zarządzania ludźmi. Jeśli kierownik otwarcie grozi zwolnieniami - to jest mobbing - Nagrałbym go od razu i do sądu. Jak jest podejrzenie, że firma fałszuje wyniki żeby okraść pracowników - polecam Państwową Inspekcję Pracy i Urząd Skarbowy. Świat jest piękny, a spawiedliwość zwycięża. tylko trzeba mieć odwagę :-)"

Wiesz np PH ciężko zwolnić, bo oni nie mają umowy o prace, tylko jednoosobowa działalność. To sie kwalifikuje do PIPu, bo mają umowy o współprcy miedzy firmami, ale pracują jak siła najemna
- 8 godzinny dzień pracy, rozliczany na podstawie GPS'a
- mają przełożonego, do którego raportują
choć oficjalnie, są niezależna firma, ale to jest tylko po to aby obejść prawo pracy, nie płacić za L4, nie dawać urlopów, móc zwolnić z dnia na dzień

zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2015-06-03 13:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niepracujacywaflo nie ma sensu obarczanie wina kierowników, skupmy się uczciwie na sobie.w sumie ja to po dziennikarstwie bardzo chętnie do nich uderzę bo widze szukają redaktora stron internetowych a farmacji połączona z dziennikarstwem możby być ciekawym połączeniem, słyszałem że to praca dla kreatywnych
zdjecie uzytkownika
HELP ME - 2015-06-16 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie szukam kolegi pracującego w Aflo.
Jak to bywa ze zmianą telefonu straciłem do Niego numer.Na imię ma Robert i jest z Łodzi.
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-07-03 12:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w aflo nie ma sie kolegow, pryjaciol, w aflo sie zapierd..a
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-07-03 16:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no, @III kolegów czy koleżanki z pracy to ma się zawsze, bez znaczenia gdzie sie pracuje także myślę że z tym nie powinieneś przesadzać. Swoją drogą warunki Aflofarm Farmacja Polska tez daje całkiem niezłe jak tak patrzę na ofertę na pracuj.pl dla przedstawiciela handlowego. Samochód służbowy, szkolenia, całkiem nieźle
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-07-07 13:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te opinie i może przydałoby się kilka sprostowań. W AFL były świetne warunki i prawdziwie rodzinna atmosfera za Pana Andrzeja Furmana. To człowiek który przede wszystkim dbał o pracowników a nie własne potrzeby. Jego mottem były słowa: "W trosce o dobro ludzi, chcemy aby nasze leki były w każdej aptece". I to był Aflofarm. Obecnie AFL prowadzi Jacek Furman, syn Andrzeja i śmiało można powiedzieć że dobre czasy już dawno za NAMI. I tak jak w tamtych czasach AFL był dobrym pracodawcą tak w chwili obecnej na rynku farmaceutycznym nawet nie można go porównywać.. Obecnie pracownicy są przyjmowani za najniższą krajową -jeżeli chodzi o podstawę. po okresie próbnym obiecywana jest premia uznaniowa która trochę tę pensję podnosi, a która za WSZYSTKO jest zabierana. Pracownik który choruje. Otrzymuje 80% wynagrodzenia (zgodnie z prawem), nie dostaje za te dni premii i w dodatku za karę zostaje ukarany zabraniem ok 100-200zł premii. Dodam że ja po nastu latach pracy w sytuacji kiedy zabraliby mi całą premię otrzymam mniej niż pracownik biedronki. Wszelkie podwyżki jeżeli już są to większa premia uznaniowa (o ok 100zł). Ostatnia była uwarunkowana absencją w pracy. Jeżeli kogoś nie było ponad 15 dni - nie dostał. Dodam że wlicza się w to, macierzyński, wychowawczy, wypadki w pracy.. nie ma znaczenia powód. Jeżeli pracownik przyjdzie chory do pracy, również mu się zabiera premię. A jeżeli ktoś pracował w podobnej firmie to nie muszę dodawać że przy klimatyzacji, różych ciśnieniach i temperaturze nie trudno o przeziębienie. W AFL mile widziane jest donoszenie (co na ostatnim zebraniu zostało przez panią kierownik otwarcie powiedziane) Za donoszenie na kolegów otrzyma się część premii którą koledze czy koleżance zabiorą. Jak można się domyśleć atmosfera między pracownikami jest coraz "lepsza". Z pozytywów są premie świąteczne w wysokości 350zł na BN i Wielkanoc. oraz wczasy pod gruszą w kwocie ok 400zł na osobę. Nie wiem jak procentowo jest przy zwrocie za fakturę. ale na logikę im ktoś jeździ na droższe wycieczki tym wiecej dostanie. Dodam że prezes też jest pracownikiem i jego wycieczki także się wliczają, a pula jest jedna. Długo by opisywać inne zalety AFL jako pracodawcy.. Co do przedstawicieli handlowych. No ładnie to wygląda na pracuj.pl. ale tam jest taka rotacja pracowników (podobnie jak w marketingu) że jeżeli ktoś ma pracę to uwierzcie - nie warto. Może pytajcie, jak chcecie wiedzieć coś więcej. Dodam na koniec, jeżeli masz jakiekolwiek doświadczenie i wiedze w farmacji, to wybierz zakład gdzie doceniają pracownika i go szanują. Z AFL dużo ludzi odchodzi. Zostają tylko Ci którym mniej niż dalej do emerytury, czy mają jakieś zobowiązania i boją się zmieniać pracę. A przyjmowani są raczej starsi pracownicy - nie młodzi, bo Ci znajdą pracę. A dla takiego 50 latka to jak dar od losu. Oczywiście pozostali musza mu "pomagać" jak czegoś nie może zrobić.

Więc jeżeli chcesz pracować za innych, nie musisz wiele zarabiać i nie przeszkadza Ci że wciaż zabierają Ci część wypłaty. Jeżeli nie chorujesz (wliczając macierzyństwo), jeżeli chcesz być zmuszany do przychodzenia w weekendy do pracy to zapraszamy. Aflfoarm Farmacja Polska czeka na Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
beznicka - 2015-07-21 21:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Dotyczy jednego z produktów tejże firmy a mianowicie chodzi o "PERSPIBLOCK".Ma to być suplement diety,który pomaga i przyczynia się do hamowania nadmiernego pocenia się na całym ciele!!.A ja go stosuję już któryś raz z rzędu,tzn.połykam(bo to są tabletki)i powiem tyle,że reklamy kłamią i jak się pocę tak się pocę z równym skutkiem a naprawdę wydzielam dużo potu,więc połknę co mam i już więcej nie kupuję i raczej to będę faktycznie używał innych produktów jak choćby te które choć faktycznie na chwilę pomagają a nie jak ten!.Tak że nie wierzcie reklamom i faktycznie spytajcie się dziadków jak sobie radzili z potem domowymi sposobami.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-08-02 20:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@beznicka A jesteś przekonany czy aby na pewno spełniasz wszystkie warunki przedstawione w ulotce, bo znam kilka osób, które doświadczyły realnego działania tych tabletek - chyba że to efekt placebo...Albo dobrzy marketingowcy pracują w firmie. Swoją drogą - jakieś informacje o rekrutacji do firmy, bo słyszałem,, że niezłą kasę dają.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-08-07 00:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niezłą kasę? Rekrutację na jakie stanowisko masz na myśli? Bo słyszałem, że w Marketingu nie jest różowo.
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-08-12 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba być nie lada DEBILEM żeby wypisywać takie głupoty o takich wysokich zarobkach pracuję tam 2 lata
zdjecie uzytkownika
smutny - 2015-08-21 12:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyslalem tam na 3 rekrutacje technologa r&d cv i dotad nikt sie nie odezwal, czy oni faktycznie kogos szukaja, czy to tak wisi tylko? ktos wie, czy to ogloszenie pod kogos, czy po prostu nie wpisuje sie w ich wizje pracownika?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-21 23:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie wpisujesz się w normy bo dzwonią
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-09-01 23:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem, ze teraz firma inwestuje w pracowników i się rozwija, bo sporo nowych ofert się pojawiło pod koniec sierpnia. Mnie szczególnie zainteresowała ta jako technolog w dziale R&D, bo można podobno dobrze zarobić, masz pewne zatrudnienie, zespół zgrany, możliwość realizacji własnych projektów no i szkolenie.
zdjecie uzytkownika
kruk - 2015-09-04 21:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie inwestuje, tylko ludzie sie masowo zwalniaja z tego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-09-16 21:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i nie ma wynikow w aflo, premie mizerne, i kierowniczki zgrzytaja zebami, bo tez nie dostali :)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2015-09-23 12:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy mam wrażenie, że to forum sfrustrowanych przedstawicieli… Sam pracuję w Aflo od 3 lat i muszę powiedzieć, że choć jest to wymagająca praca, to szczerze polecam to miejsce. Firma daje możliwości dużego rozwoju i realizacji własnych ambicji zawodowych, atmosfera w biurze bardzo dobra, a na wynagrodzenie nie narzekam. Oczywiście, jeśli komuś nie chce się pracować, nie jest to miejsce dla niego – ale w obecnych czasach nikt nie płaci już za przychodzenie do pracy i picie kawy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić pracę w Aflo zarówno dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę na rynku pracy jak i tych, którzy chcą rozwinąć się w jednej z największych firm farmaceutycznych.
zdjecie uzytkownika
Lizka - 2015-09-29 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Aflo jest spoko, jak tylko chce się pracować, a nie obijać, umie się żyć z ludźmi i dogadać na spokojnie. Atmosfera przyjemna, nikt nikogo nie "zjada". Zarobki są przyzwoite - niektórzy chyba za dużo od razu by chcieli. Sama wiem po swoich znajomych świeżo po studiach, którzy chodzą na rozmowę o pracę, jakie kosmiczne wymagania mają w stosunku do pracodawcy. Najlepiej 5 tysi na rączkę od razu. Firma daje możliwość rozwoju osobistego i stawia przed pracownikiem kreatywne zadania
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-10-02 02:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że ta firma zajmująca się branżą i przemyslełm farmaceutycznym działa całkiem dobrze, zapotrzebownaie jest a to chyba najwazniejsze. Widziałem też, ze szukają kogoś jako reprezentanta medycznego do pracy tylko na województwo zachodniopomorskie, jak ktoś jest jeszcze chętny to aplikujcie do nich.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-10-15 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktos mi odpowie na takie pytanie, ale jaka jest placa na stanowisku technologa w Aflofarm. Ile moze oczekiwac osoba bez doswiadczenia w przemysle farmaceutycznym (z doswiadczeniem chemika w laboratorium)?
zdjecie uzytkownika
Pirat - 2015-10-28 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda flota Aflofarmu dla farmaceutycznych i medycznych? Jakie narzędzia pracy? laptopy? Ipady? Drukarki?
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2015-11-01 16:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pirat - też jestem ciekawy, zwłaszcza, że zarobki na tego typu stanowiskach są dobrze opłacane. Ostatnio czytałem że pojawiło się ogłoszenie pracy m.in na stanowisko reprezentanta medycznego. Dobrze, że proponują umowy o pracę, ale ciekawe czy zapewnia się szkolenia dla pracowników, wie ktoś? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Hehehe - 2015-11-24 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz telefon samsunga s4, jakies auto sluzbowe na 99% po kims oklejone jak buda cyrkowa i zasuwasz - laptop i inne fanaberie to zapomnij, laptopa musisz miec wlasnego, nie proboj sie upomniec o legalnego offica , ktorego musisz miec , bo kierownictwo wymaga raportow w tych formatach , jedna przedstawicielke chcieli zwolnic bo sie upomniala kiedys , krzys stwierdzil ze jak sie nie podoba to niech spada
zdjecie uzytkownika
zidis - 2015-11-25 00:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się godzisz na takie warunki to musisz później tak pracować, a wystarczy dobrze zagadać z jakimś kierownikiem czy ogólnie osobą nad i masz office'a. Poza tym poszukują ludzi od PRu. A konkretnie managera na to stanowisko. Ważną rzeczą jest to, że oferują oni cykliczne szkolenia i spotkania integracyjne.
zdjecie uzytkownika
pomidorova - 2015-11-27 11:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zidis nie widzę jak mówisz ofert of PR, ale wielu przedstawicieli handlowych jak widzę aktualnie poszukują
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-11-29 14:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zidis raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą.
zdjecie uzytkownika
klops - 2015-12-01 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze i nie dobrze. niby na wlasnej dzialanosci mozna wiecej zarobic, ale jednak taka pewnosc zatrudnienia oraz stabilnosc daje podpisanie umowy o prace moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2015-12-03 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że pojawiły się ogłoszenia w temacie IT, jedno to admin IT a drugi to Kierownik działu IT. Czy ktoś ma wiedzę czy Panowie odeszli sami, bo było źle w firmie czy ich zwolnili, bo nie podołali obowiązkom. Ktoś coś słyszał jakiego rzędu wynagrodzenie na tych stanowiskach jest proponowane?
zdjecie uzytkownika
obi wan - 2015-12-09 12:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"raczej wyjazdy integracyjne nie są najważniesze, Ale skoro zapewione są szkolenia to dobrze, tyle że współpraca jest w oparciu o własną działalność gospodarczą."

wyjazdy i szkolenia sa w jednym rano szkolenia , wieczorem integracja
tylko z reguly zahaczaja o weekend - sobota zmarnowana - nie platna
szkolenia sa rozne , czasami fajne, a czasami denne i niepotrzebne
zdjecie uzytkownika
trrttrt - 2015-12-11 20:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ja widzę że u nich w firmie AFLOFARM FARMACJA POLSKA SP. Z O.O. rekrutacja nadal trwa..miedzy innymi na stanwosiko przedstawiciela handloego w woj. opolskim
zdjecie uzytkownika
Józka - 2016-01-03 17:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy, gorąco prosiłabym o wyjaśnienie kilku rzeczy związanych z pracą w dziale marketingu.
Jestem młodą osobą z doświadczeniem w produkcji reklamowej. Szukam pracy w tej branży w Łodzi. Od wielu osób słyszałam, że głównym żywicielem na łódzkim rynku reklamowym jest Aflofarm. Nie potrafię jednak znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na pytanie - kto jest producentem tych reklam? Czy to prawda, że wszystkim zajmują się marketingowcy z tej firmy i nie korzystają z klasycznego podziału klient - agencja - dom produkcyjny?
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!!!
zdjecie uzytkownika
fiol - 2016-01-03 20:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, ze oferują szkolenia w swoich pracownikow, poza tym nie jest chyba wazne gdzie bedzie sie ono odbywalo najlepiej to w firmie bo przeciz tam bedzie sie pracowalo bez zbednych dojazdow
zdjecie uzytkownika
fiol - 2016-01-07 17:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was, powiedzcie mi prosze czy ktos z firmy odezwal sie do was, oczywisciechodzi mi o osoby ktore aplikowaly na przedstawiciela,bo poki co to nie mam zadnej informacji zwrotnej
zdjecie uzytkownika
semafor - 2016-01-10 01:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiol - 2016-01-07 17:20:22]:
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. tutaj jest z nią podobno lepiej. Oby bo próbuję swoich sił jako asystent media managera
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-10 19:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo Aflofarm sam tworzy reklamy i posiada wlasne studio.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-12 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jest praca u nich jako redaktork stron internetowyc i dla mnie jest to dobra opcja, bo jednak można opracowywać i redagować nadesłane przez autorów teksty no i tworzyć własne, autorskie teksty o tematyce zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-14 03:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tego bloga i nie wierzę. Pracowałem w tej firmie przez 6 lat za czasów prezesa AF. Pracy było dużo i na 100% wymagająco !.
Pamiętam jak dziś jak prezes AF mówił o swojej wizji i o pensji na produkcji większej niż POLFA Pabianice. W końcu na początku nazywaliśmy się AFLOPA ;)
Pozdrawiam wszystkich "starych" pracowników !
zdjecie uzytkownika
Mno - 2016-01-14 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi się wydaje @Mariusz że jeśli się coś zmieniło to tylko na lepsze i nie ma się co za bardzo przejmować, zmiany są naturalne, nie wszystkim się podobają, no cóż robić
zdjecie uzytkownika
PH - 2016-02-03 18:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć orientuje się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko Przedstawiciel handlowy - rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych oraz jakieś info co do tego stanowiska bo 3 miesiące temu też była ta oferta?? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
semafor - 2016-02-03 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2016-02-03 18:07:46]:
no z tego co wiem to ciągle kogoś na te oferte poszukują. Widocznie rotacja duża a przedstawicieli handlowych do spraw odżywek nigdy za mało w naszym kraju
zdjecie uzytkownika
PH - 2016-02-03 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak , tylko ciekawe czy dają słabe warunki czy targety nie do zrealizowania?
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2016-02-04 14:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku przedstawiciel handlowy w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
diono - 2016-02-05 18:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba tak jak i wszędzie, na samym początku koło 2000 złotych podstawy, w zależności jeszcze jakie posiada się doświadczenie, no a do tego jeszcze dochodzi premia.
zdjecie uzytkownika
obi wan - 2016-02-07 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki to okolo 2000 2500 na reke, plus premia tylko w ostatnim roku tak dziwnie sie sklada ze zamiast premi dostaje sie kola ratunkowe - taki opier... zamiast premii
Poza tym ph to robota nie 8 godzin tylko 8 godzin w aucie i wizyty plus praca w domu 4-6 godzin plus zjazdy firmowe obowiazkowe w soboty rowniez - czyli zasuwasz dla tej firemki za 1000 bo nadgodziny nie platne. A pracujesz na dzialalnosci wiec nie masz urlopu l4 ani okresu wypowiedzenia
W zaleznosci od regionu mozesz trafic na kierownika lub kierowniczka nie polecam poludnia kierownik to nieporozumienie
zdjecie uzytkownika
Bartas - 2016-02-07 12:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy dostałes ostatni raz premie?
zdjecie uzytkownika
fakor - 2016-02-07 18:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obi wan, kwestia organizacji czasu pracy, czasem da się obrobić z papierkową robotą nawet w 7 godzin. Trzeba oczywiście dobrze znać rynek suplementów diety dla sportowców i osób aktywnych. Ogółem PH to tutaj ciągle poszukuja, ale kazdy dostaje auto służbowe, więc jest plus.
zdjecie uzytkownika
erfgth - 2016-02-09 18:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie na kakzdym stanowisku to sa inne zarobki..widzialem ze szukaja na przyklad do zatrudnienia Junior product manager linia RX w Łodzi trzeba miec doswiadczenie w marketingu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja profesjonalna, nie mam zastrzeżeń. Kilka etapów, zagadnienia z marketingu i reklamy, rozmowa prowadzona w sposób kulturalny, dająca niestety pozytywny obraz firmy, nie wskazująca w najmniejszym stopniu na to co czeka kandydata po podjęciu pracy w dziale marketingu.
Pytania: Nie padły żadne zaskakujące pytania. Rozmowa była rozmową, gdyż można było pytać o firmę, warunki, określić swoje oczekiwania względem pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
bl@bl@ - 2016-02-09 20:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś o pracy na stanowisku Technolog Analityk? Czy to praca zmianowa i w weekendy?
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-11 18:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się podoba, ze maja bardzo precyzyjne oferty pracy np. tutaj jako Przedstawiciel handlowy do współpracy z aptekami jest ciekawa oferta.. a co do koemnatrzy to faktycznie rekrutacja nie jest trudna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aflofarm Farmacja Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aflofarm Farmacja Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert