Vendor System Group S.A.

Radom

Opinie o Vendor System Group S.A.

Michał 2014-01-08 20:21:15
Współpraca z VSG wygląda bardzo normalnie. Dostaję zlecenie, czasem trzeba poprawić ale w sumie jest ok. Kasa zazwyczaj na czas.
1
Daniel 2014-03-23 16:44:48
współpracuję z VSG od 2012. Praca spokojna, czasem obsów przy wypłacie, ale zawsze tak jak się umawiamy, a czasem nawet jest bonus:)
Polecam.
Andrzej 2014-08-05 16:28:09
Byłem, zobaczyłem, rozliczyłem. Praca ciężka przy budowie ale doświadczenie niebagatelne. Jest ok. nie mam i nie miałem problemów z VSG. Mam nadzieję że będzie tak dalej. polecam.
michał 2014-09-16 23:08:55
No raczej nie prawda. Ale szef to ... Pilnuje roboty i jak nie jest zrobiona to jest zawzięty. Ciągle mówi jaka praca taka płaca ... Ale terminy na wykonanie realne. Więc zależy od chęci i jest spoko. Ja polecam.
2
SZEF 2014-09-17 18:11:13
Andrzeju Z. po pierwsze nie jesteś pracownikiem VSG tylko podwykonawcą zadania które parszywie wykonałeś i które kończy się w sądzie. Dla zainteresowanych to VSG jest pozywającym. Tak się nie robi biznesów jak ty to robisz. Ale z drugiej strony .... w tym kraju tak ponoć się to załatwia. Ja tego nie akceptuję! dlatego frustracja "pracownika". Na kasę trzeba zapracować a nie dostaje się jej za darmo.
SZEF 2014-09-30 15:58:52
Nie rozumiem. To w końcu niewypłacalna czy niskie stawki? :) Andrzeju Z. zajmij się swoim biznesem. Niewypłacalna tylko dla partaczy, zmieniających umowy w trakcie pracy, szantażujących i oszukujących. W dodatku takich którzy szperają w nie swoich dokumentach.
Marta 2014-11-11 20:49:57
A mi tu dobrze. Robię co mam do zrobienia i nie mam problemu. Jest stała ekipa od lat a odchodzą albo wylatują tylko ci którzy się nie sprawdzają. Taka prawda. Frustracja i złość tych którzy się nie sprawdzili.
Damian 2015-02-17 15:59:36
Witam serdecznie. Moja przygoda z firmą Vendor System Group była bardzo przyjemna. Rozmowa kwalifikacyjna przebiegła profesjonalnie, w której zabierałem większą część głosu. Jako pomocnik spawacza wykonywałem do montażu poszczególnych elementów masztu szereg prac ślusarskich. Pełne wyposażenie spawalni; zgrany, dobrze dobrany zespół pod kątek kwalifikacji może naprawdę dużo. Praca stała, wypłata środków pieniężnych o dogodnej porze miesiąca wraz z rekompensatą strat sprawia, że chętniej pracownik wykonywał powierzone mu zadania, zapewniając tym samym dobre samopoczucie i komfort w pracy. Firma jest otwarta na personalny rozwój pod kątem kwalifikacji oraz kursów, które sponsoruje, aby pracownik miał szerszy wachlarz możliwości za, oczywiście, wyższe wynagrodzenie. Po godzinach pracodawca zapewnia wyżywienie oraz dojazd do miejsca zamieszkania. Koszty dojazdu komunikacją miejską również są zwracane. Możliwość wyjazdu w delegacje nawet za granicę. Gorąco polecam.
Jola 2015-03-02 16:55:28
Rozmowa szybka i na temat. Ja startowałam na specjalistę ds środowiska. Pytania dotyczące głównie zagadnień z CV. Na początku "powiedz coś o sobie ...." żebym mogła się wygadać:) Później dopytywanie o doświadczenie, przebieg pracy, zakres. I długo o zainteresowaniach. Z tego co wiem zawsze pyta się o zainteresowania i dopytuje się o szczegóły. Mówi że pasja to podstawa w życiu. Jedna osoba mnie przesłuchiwała - pan Andrzej. Nie dostałam się ale zadzwonił i powiedział że niestety nie przekonałam go do siebie. Ale na prawdę przyjemnie wspominam rozmowę kwalifikacyjną. Kulturalna i niestresująca - powiedziałabym że nawet luźna i przyjemna. Oby więcej takich ludzi. Polecam.
Rekrutowana 2015-03-31 09:12:48
Moim zdaniem firma Vendor system rozwija się w dobrą stronę.Jak kiedyś obserwowałam rynek to opinie o tej firmie były niezbyt pochlebne a teraz widać, że jest u nich coraz lepiej. Byłam u nich na rozmowie i mogę potwierdzić, że atmosfera była bardzo normalna. Nikt nie wprowadzał nerwowej atmosfery, wręcz przeciwnie Pan który ze mną rozmawiał na początku zadawał ogólne pytanie, żebym mogła się wygadać i uspokoić. Nie dostałam się ale zadzwonili i poinformowali o wynikach rekrutacji.
prezes 2015-07-06 19:50:45
Nie przypominam sobie żebym się z jakimś pracownikiem nie rozliczył! Wiem tylko tyle, że ten to kto to pisze na pewno jest kobietą mimo, że przedstawia się "zawiedziony" - facet by się przedstawił. i te 500 zł ... ciekawe dlaczego taka kwota. Pewnie żeby przedstawić skalę biedoty w firmie. Ale z drugiej strony jeśli ktoś myśli ściągnie sobie sprawozdanie finansowe które jest dostępne i będzie wszystko wiadome. Poza tym jeśli jest zaległość to od tego jest sąd który za przewinienia wobec pracownika działa bardzo szybko. Więc gdyby takowa była wobec pracownika lub innego podmiotu byłaby ściągnięta przez komornika. Ale komornika ani widu ani słychu. Biuro stoi, można bez problemu się dodzwonić 48 3890383 - telefon stacjonarny, który jest od początku działalności firmy, firma się rozrasta, nawet jak stwierdził ktoś powyżej jest kontener budowlany na nowo zakupionej działce, gdzie trwa budowa hali produkcyjnej. kryzys? Co prawda 25 osób już nie ma (poprawię to, jest 14) ale na tym etapie nie są potrzebne, poza tym zwolnieniu uległy niegenerujące zysku osoby. Zaznaczam, że nikt z własnej woli nie odszedł tylko zwolnienie lub porozumienie wychodzące od pracodawcy.
Także od razu widać, że ten kto to pisze jest "zawiedziony" bo nie udało mu się nie pracować i dostawać wynagrodzenie. Dla tych którzy pracują jest miejsce w VSG i będzie. Ale dla leserów i osób po okresie próbnym, gdzie nie wykaże się zatrudniona osoba, gdzie zaznaczam, że to pracodawca wiele poświęca czasu oraz kapitału na szkolenie, a osoba jak przyszła niewiedząca tak wychodzi.... NIE PRZEDŁUŻAMY UMOWY. PYTANIE: KTO JEST STRATNY? Pracownik dostający wynagrodzenie i mogący uzyskać wiedzę czy pracodawca?

Widać po prostu złośliwość "zawiedzionego" o to że przymykane było oko na jego nijakość przez okres próbny (3 miesiące) - strategia naszej firmy zapewnia od początku umowę na 3 miesiące (nie żadną śmieciową tylko o pracę) z odprowadzeniem ZUS i US, po tym okresie na 1 rok, później na czas nieokreślony. ZAWSZE. Wiele osób zatrudnionych u nas jest od początku - czy byłyby gdyby nie były zadowolone? Odsyłam do zakładki na stronie vsg.com.pl "dokumenty formalne" - co jakiś czas będziemy uzupełniać dane ZUS i US.
Nie będę tłumaczyć czy jesteśmy "garbaci" czy nie - zachęcam do LEPSZEGO poznania firmy, a nie opieranie się na głupich i nie sprawdzonych opiniach. Pozdrawiam.
Milena 2015-08-16 18:46:59
Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej na asystentkę. Osoba która ze mną przeprowadzała rozmowę konkretna i wydaje mi się że wiedziała dokładnie kogo szuka. Co prawda ogólne pytania otwarte, ale na te stanowisko czego można chcieć więcej :) Dużo pytał o umiejętności i hobby.
W każdym razie do końca sierpnia ma się odezwać i zobaczymy co dalej :)
rewers 2015-12-16 15:13:19
byłem na rozmowie w sprawie pracy na spawacza. Fajna firma widać że rozwijają się. jest perspektywa. dla mnie ok
alo 2016-04-12 20:33:31
Płać najpierw pensje a później gadaj o szkoleniach
heh 2016-06-03 14:39:19
od początku istnienia ( który to już adres ich działalności?)
bodzio 2016-07-20 21:05:24
szacunek Andrzeju że ta firma jeszcze istnieje to jakiś cud z gówna uplótł bat hheheheheheh
d 2016-09-03 23:09:59
Kołki rozporowe rzeczywiście sa dobrej jakości @dolA, ale wiadomo czy prowadzą teraz nabór do pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że w zamian można liczyć na dobre zarobki tutaj. Pozdrawiam i dzięki
on 2016-10-27 11:12:05
Odprowadzony ZUS?- ani jedna składka nie została opłacona kilku pracownikom
on 2016-10-27 11:12:43
Odprowadzony ZUS?- ani jedna składka nie została opłacona kilku pracownikom
Zostaw swoją opinię o Vendor System Group S.A. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vendor System Group S.A.