brak logo

Level Up Finance

Warszawa

Opinie o Level Up Finance

tiny 2014-05-01 01:14:58
co ty trener to inaczej posrednik, który ma naganiać klientów do pożyczek a oni wysyłają sprawy do kolejnych podmiotów też posredników i tak naprawdę nie wiadomo kto ma zarobić i ile.
2
klaudisen 2014-05-06 14:38:47
zdecydowanie odradzam,totalny bałagan i brak profesjonalizmu, omijać firmę wielkim łukiem,porażka w każdym zakresie,
5
meg 2014-06-10 01:06:47
W bankach mi odmówili i bez szans,a tu wyszło,dziękuję,
Tomek
1
kasia 2014-06-16 13:59:09
mają najlepszą ofertę faktoringu na rynku! Szybka i profesjonalna obsługa. Dzięki!

Karolina 2014-07-10 16:48:23
byłam na spotkaniu, pieniadze dla firmy otrzymałam. Szybko i profesjonalnie. Dziękuje
ccccccccccccc 2014-07-14 15:56:24
jak dobry dzien to nawet 5 i 6 ;) pozdrawiam!
mada 2014-07-17 23:05:55
Wspaniała firma , otwarci ludzie , którzy tu pracują.... pokłony i ogromny szacun dla ludzi , którzy stworzyli Level :)
LUF best 2014-07-22 17:21:51
Najlepsi for ever !
1
zawiedziony 2014-07-25 17:45:45
Firma fajna. Ludzie fajni. Tylko wypłaty prowizji strasznie się przeciagają. Nawet jak wyrabiasz się w czołówce agentów.
4
xyz1 2014-07-29 00:52:27
fajna atmosfera dopóki nie zaczniesz upominać się o zaległą wypłatę...
3
abc 2014-09-06 08:20:14
Firma zamyka swoje oddziały. Wiecie co się dzieje? Rekrutacje też już się nie pojawiają. To już koniec?
1
Pablo 2014-11-10 11:13:35
lol wielki, sciema ogromna.
1
haah 2014-11-17 22:09:22
to firma krzak. byłem dwa dni, zobaczyłem co się dzieje i zrezygnowałem. kierowniczka sama sie uczy a ja mam jej podrzucac pomysły zeby awansowala? o nie.
1
dębowa tarcza 2014-12-26 00:13:31
a może ktoś z was opisać dokłądnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w level up finance? zawsze słabo wypadam na takich rozmowach więc tym razem zanim tam pójdę to chciałabym się dobrze psychicznie i praktycznie przygotować. biustem tego nie wygram tym razem. a ile płąca u nich za godzinę na rękę? pozdróweczka
Will 2015-02-25 03:38:22
Level up finance oferuje pomoc w postaci trenera finansowego, który wskaże indywidualnie każdemu jego własny najlepszy sposób na pomnażanie pieniędzy. Tak myślę, czy to rzeczywiście zależy od człowieka jak najlepiej będzie dla niego powiększać kapitał czy bardziej wszystko zależy od sytuacji na rynku - patrz chociażby Ukraina i Rosja.
YUO 2015-03-31 01:35:52
Może skorzystanie z ich usług to rzeczywiście nie byłaby najgorsza opcja... Co prawda osoba, która sama się tym zajmuje jest w stanie oceniać ryzyka i możliwe zyski w danych konfiguracjach ale takie usługi przypisane do podstawowego konta są na pewno mocno okrojone dlatego trzeba bacznie uważać na to co się podpisuje i przede wszystkim z kim...
ghj 2016-05-07 23:27:32
ja takze słyswzałam dobre opinie o Level Up Finance :)
Zostaw swoją opinię o Level Up Finance - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level Up Finance