MK Company Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o MK Company Sp. z o.o.

samawdomu 2013-03-15 08:45:16
Jak ci sie nie podoba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do tesco. łaski tu nikomu nie robisz że przychodzisz.
pracownik 2013-03-21 11:40:07
nie pracuję może długo w tej firmie, ale narzekać nie mam na co;P hajs się zawsze zgadzał, a że raz się zdarzyło, że przelewy były po 10 to tragedii nie ma, z resztą można brać zaliczki, poza tym w umowie jest zapis, że kasa będzie wypłacana max do 14 dnia następnego miesiąca. To jedynie [usunięte przez moderatora] inicjatywa że wypłaca kasę wcześniej. Ogólnie praca w porządku, koordynatorzy również, jak najbardziej polecam ;)
rzeczywistość czy fikcja 2013-03-24 11:20:59
szanowny Panie kolego to ze masz zwrot podatku to świadczy ze kasa nie jest duża tylko o tym ze kasa jest mala i ze nie przekracza kwoty wolnej od podatku nic us nie zwraca jesli wszystko poprawnie został obliczany i odprowadzane zwracana jest nadwyżka podatku naliczonego a należnego
albo ze masz jakieś ulgi a może są inne przyczyny? wiec nie pisz takich bzdur ze super kasa ze zwrot podatku bo tylko wystawisz sobie cenzurkę z wiedzy ....ile raz dostajesz zwrot w w m-c ? co m-c a to ciekawe co ty jesteś vatowcem ?

[usunięte przez moderatora]
zoe 2013-08-16 08:49:34
A o co pytają na rozmowie kwalifikacyjnej? Łatwo dostać tam prace jeśli nie ma się doświadczenia?
bajkak 2013-11-19 11:36:02
Po wczorajszym dniu mogę jednoznacznie stwierdzić , w tej frimie w ocenie pracowników nie liczy się jak pracujesz (usunięte przez administratora)
1
zuna 2013-11-20 18:26:41
to się nazywa trzymać poziom i klasę .
zadowolony pracownik 2013-12-07 13:52:01
Witam, pracuje w SST juz od ponad roku jestem bardzo zadowolony, pieniądzę sa naprawde bardzo dobre powyzej 1500 na reke+ karta multi sport. osoby które piszą takie bzdury powyżej najprawdopodobniej są zazdrosne że nie potrafią sposywac i są głupi SST GÓRA!!! kocham was wszystkich!!!!
pracujw w sst 2013-12-10 13:16:19
pracuje i co z tego , pieniądze można było zarobić kiedyś a teraz masz wybór albo spisujesz minimum i zarabiasz grosze albo spisujesz więcej i też wielkie (usunięte przez administratora)zarobisz(usunięte przez administratora)
rtyguztef 2013-12-13 15:26:29
bo nie ma co tej pracy traktowac zbyt serio i trzeba sie zmywac jak sie cos sensownego trafi, bo na pewno nikt sie tu nie nazarabia, troche dystansu ludzie!!!
Michał 2013-12-14 16:37:57
Praca nawet wporządku, pracuje od niedawna kasa tez spoko najbardziej lubie retrenngu z (usunięte przez administratora) :)
v 2013-12-15 02:14:38
a z koncem tego miesiaca skutecznosc poleci, jak nigdy dotad.....
dfg 2013-12-18 14:40:51
nic tylko narzekać ale nic innego sie nie da powiedziec o tej pracy
aa1 2013-12-23 20:44:08
Ludzie to po kiedy tam chodzicie do pracy? Przecież takie firmy właśnie w ten sposób funkcjonują? kiepskie stawki plus (usunięte przez administratora)
dawz pracownik 2014-01-19 16:14:33
Ludzie pracowałem kiedyś w SST i tak sobie Was czytam;)
Jak jest Wam źle zwolnijcie się. Kto Wam każe tam siedzieć??
;) 2014-03-15 10:01:56
ale już jest i jest wszystko ok;)
jony 2014-03-27 15:55:50
Lubie placki
exxx pracownik 2014-03-27 16:26:18
a ile razy dałem to moje
1
pycha 2014-03-27 16:34:06
ja Lubie Pierogi z dzemem
ale poziom...... 2014-03-27 18:06:59
no... po komentarzach widać, że doborowe towarzystwo teraz w SST!
(usunięte przez administratora)
wrrrrrrrr 2014-03-27 18:43:27
odczepcie sie juz od nas mamy was dosc co wy chcecie od nas zenada
optima 2014-03-27 20:01:21
czy ktoś coś wie na temat bonów ?
toja 2014-04-23 06:58:45
I jak widać najlepsi odeszli. Może potrzebowali czasu...tak najbardziej brakuje ludzi z którymi siedziało się biurko przy biurku(usunięte przez administratora)
justys 2014-04-24 15:37:51
Placimy wam duza za siedzenie i dzwonienie kazdy ma mozliwosc awansu i jasna droge kariery a wy marudzicie nie ma tu osoby ktora zarabia mnsiej niz 1500. (usunięte przez administratora)Zapraszamy do nas. Oferujemy profesjonalne szkolenia awans po 6
rysio 2014-04-24 17:51:36
hahahahahaha :D:D a umowa o prace jest?
mery 2014-06-24 14:40:17
dziwne ze musza tak sie tyu reklamowac a ludzi sami nie aplikuja jak taka najlepsze CC w LBN. ja mam takie pytanie jak kontrolowana jest praca doradcy klienta, chodzi mi o to czy jest jakas norma telefonow ktore trzeba odebrac w ciagu dnia itp dzieki
mery 2014-06-25 14:03:35
z drugiej strony jak masz dostep do tych statystyk to to jest troche motywujace w sumie- z jednej strony wiesz jak pracuja inni- mozesz sie podciągać do najlepszych, a z drugiej nie chcesz wypasc słabo w oczach innych więc tez sie starasz :)
arek 2014-07-01 15:54:55
a jak jest na stanowiskach programistycznych? bo widze tu same opinie na temat pracy na słuchawce. Chodzi mi o prace w Gliwicach przy programowaniu ABAP. nie wiem jakie widełki podać na rozmowie, (usunięte przez administratora)
pracownik 2014-07-09 09:05:15
Do dwulicowosci co niektorych mozna przywyknac, do kablowania tez ,wystarczy ueazac co i do kogo sie mowi, wiec dopoki kasa jest w miare to da sie przezyc, przeciez to pracaa , wychodzisz po tych paru godzinach i zyjesz jak chcesz.
rom 2014-07-09 13:55:14
Ciekawa ta oferta pracy zdalnej w programistyce na Gliwice. Mieszkam w Częstochowie, a nie chce sie przeprowadzac za bardzo. Chwalicie tę pracę u siebie, mam nadzieje.
maciek 2014-12-30 15:01:55
wydaje mi sie, ze przesadzasz @praca jak marzenie.. tak naprawde skoro podobno jest tak źle to dlaczego ludzie tam pracują? masz na to jakieś wyjaśnienie? może dlatego, że jednak stawki nie sa wcale takie niskie i niektórym jednak się tam podoba? radze wszczesniej przemysleć swoje wpisy i komentarze.
www 2014-12-30 23:30:53
na pewno się podoba, dlatego jest taka rotacja. Powodzenia zatem:)
1
45678 2015-10-12 22:44:11
cześć, @SST to MK Company ale to chyba nie zmienia nic w ich rekrutacji..całe szczęście że to tylko nazwa..bo widziałem że szukali kiedyś doradcy klienta w dziale sprzedaży Sektor SOHO (B2B), uważam że idealnie sprawdziłbym się na tym stanowisku, tylko szkoda że teraz nie prowadzą nie nie rekrutacji..
Ania 2015-11-09 12:48:29
Widzę, SST szuka obecnie specjalisty ds. rekrutacji wewnętrznej i marketingu pracowniczego. Jak na pracownika z zakresu HR, to nie mają wielkich wymagań. Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i wykształcenie wyższe w tym zakresie, np. na kierunku psychologia. Ważne, żeby mieć dobre podejście.
zyzio 2015-11-11 16:24:55
@Ania - 2 letnie doświadczenie wcale nie jest takie duże. Przecież specjalistę musi cechować profesjonalizm w obowiązkach.
ziko 2015-11-13 23:09:16
tak, w dodatku są to rekrutacje, wiec nawet jakies psychologiczne podejscie tez byloby plusem, do kazdego trzeba przeciez podejsc indywidualnie
nowa_a87 2016-01-25 16:53:53
yyyy a mi to się tam nawet podoba. pracuje tu kilka dni dopiero, ale szkolenie było spoko bo chyba trzy czy cztery dni i pozniej od razu do pracy. (usunięte przez administratora)siedzi sie wygodnie, spisuje te umowy, wspolpracownicy sa fajni i jest sie do kogo odezwac i z kim pogadac. no tam zebrania robia co dwie godziny i z tymi wynikami, ale oni chyba nas tak musza cisnac. ja zostaje na dluzej, bo mi odpowiada i wcale nie jest tak jak tutaj pisza inni. (usunięte przez administratora)
1
halmalltom 2016-01-28 23:08:42
Ja jestem z ziomkami ze studiów i nie narzekam. Muszę wyrobić grafik czyli 6,5 godziny dziennie, a z racji studiów dziennych zawsze mogę ustalić sobie tak jak mi pasuje z zajęciami. Dobra opcja bo siedzisz i się nie męczysz, jak np.w barach czy restauracjach gdzie już pracowałem. No i mam czas żeby się wyspać wiadomka :-) ja polecam, bo jest i podstawa i premia, zawsze 10tego na koncie mam już od października, z 2 razy chyba było nawet dzień wcześniej.
1
Mobile 2016-01-29 11:30:19
Nie wiem jak jest na biurze ale najlepsza grupa to (usunięte przez administratora)!!!! juhuuu tam nic sie nie ukryje zero klamstwa.. wzajemny szacunek.. pelen relax :) atmosfera mega :)
Ja 2016-01-29 13:19:16
Potwirdzam (usunięte przez administratora)najlepsze
Sylwia 2016-02-20 21:16:24
nie wiem o co chodzi z grupą (usunięte przez administratora), ale słyszałam nie raz, że w SST panuje dobra atmosfera. Zarobki też podobno nie kuleją, ale chętnie poznam zdanie aktualnych pracowników @Mobile
hey 2016-04-11 22:29:22
Ciekawe czy niedługo będzie szansa znaleźć zatrudnienie u nich jako doradca klienta, podobno można liczyć na dwuskłądnikowe wynagrodzenie i odpowiednie premie, i to mnie bardzo zachęciło teraz o nich.
1
lans 2016-05-11 18:50:12
Doradca klienta @hey ma podstawę i premię, więc no rzeczywiście dwuskładnikowe
-Brak- 2016-08-25 17:08:40
Dla ludzi którzy poszukują pierwszego startu, bardzo często z pustym cv jest to super praca! Przedewszystkim pracuję z młodymi ludźmi! Wynagrodzenie zawsze na czas i nie marne 5 czy 7 zł, plus premie. Przedewszystkim można doskonale wykształcić umiejętność rozmowy z drugim człowiekiem. Ja pracuję i jestem bardzo zadowolona.
-Brak- 2016-08-26 17:05:10
Ja pracuję w MK Company w Łomży, sory nie zauważyłam, że tu jest mowa tylko i wyłącznie na temat MK Company Sp. z o.o. Lublin.
edmund00712 2016-09-02 15:50:42
Firma MK Company nadal poszukuje pracowników na stanowisko Doradcy Klienta.
więcej szczegółów na www.kariera.mk-company.pl
marko 2016-09-02 18:03:12
@45678 a czy wiadomo chociaż tak mniej więcej, kiedy taka rekrutacja może zostać uruchomiona? Ciekawi mnie, czy jest na to realna szansa w najbliższym czasie, czy też może być z tym różnie? Będę wdzięczny za info
Takeshi 2016-09-18 23:49:07
A jak wygląda sytuacja z benefitami do pensji? Mam na myśli ten cały karnet na siłownię za darmo? Rzeczywiście oferują to każdemu czy jest jakiś haczyk i premiują takimi nagrodami tylko osoby ze świetnymi wynikami ( tak jak to wygląda w coltelu, wspominając na marginesie ). Nawiasem mówiąc to przepracowałem w coltel-u 8 miesięcy, czy są jakieś stanowiska w firmie, opierające się na NIE SPRZEDAŻY, tylko na rozmowach przychodzących, dzwonieniem do klientów z powodu kończących się umów i przedstawianiem nowej oferty, itd??? Choć na ich stronie jasno pisze "Zadaniem zespołu naszej dynamicznie rozwijającej się firmy jest realizowanie celów "sprzedażowych" operatora(...)". Ale jak wiadomo różnie bywa to w praktyce :). Na umowie pisze co innego, a oni robią i tak swoje...

Więc jak to z tym jest? ;) :)
Bez imienny 2016-10-22 23:06:53
Karnet na siłownię lub opiekę medyczną otrzymasz jeżeli sobie sam za to zapłacisz.Inaczej mówiąc np. karnet kosztuje 80 zł wiec 80 zł odejmą Ci z wypłaty .
4
Czerpak 2017-01-15 11:46:37
Czy widział ktoś nowe rekrutacje? Od jesieni nic nie ma a ja bardzo bym chciał w MK pracować. Proszę o info
Zostaw swoją opinię o MK Company Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Company Sp. z o.o.