MK Company Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o MK Company Sp. z o.o.

Andżii 2012-09-26 11:04:59
Byłam, zobaczyłam, zwiedziłam... Pracowałam tam kilka miesięcy.. W 100% zgadzam się z przedmówcą! Nie polecam
obecny 2013-03-04 01:11:14
A ja sobie tam pracuję od ponad roku, właśnie czekam na pensje która przyjdzie mi w piątek 8go marca bo jeśli 10ty wypada w weekend to zawsze jest wcześniej. W lutym który był TRAGICZNYM miesiącem wyjdzie mi ok 1450 zł netto. Do tego 500 zł zwrot podatku z PIT za 2012 też z SST ktory wlasnie dostalem. Dla mnie to wystarczająca kasa, moze nie kokosy ale siedze 6 godzin i sie obijam :)

kiedyś pracowałem w pcm i jest lepiej.
chcesz przyjdz i sprawdz sam. nie chcesz to nie przychodz i pracuj w tesco. ale nie kłam hejterze bo to przyzwoita firma i szanują ludzi.

pozdro dla sluchawkowiczow :)
do obecny 2013-03-07 09:04:24
Taaaa jasne !!!!
baaaaardzo zadowolona 2013-03-08 10:12:48
Dziś, tj. 8 marca 2013 roku pensji na pewno nie otrzymasz, ale nie martw się !! Możesz wziąć zaliczkę - max 200 złotych. Od miesiąca obiecywali wypłatę na 8go. Ludzie, którzy pracują i mają opłaty na, przykład za mieszkanie, będą teraz musieli nieźle pogłówkować.

Tak...SST TO PRZYWZWOITA FORMA I SZANUJE LUDZI :-) ....
hahhahahahah. Może kiedyś tak było. Omijajcie ten obóz z daleka.
ciekawe 2013-03-08 10:16:31
obecny - 2013-03-04 01:11:14

A ja sobie tam pracuję od ponad roku, właśnie czekam na pensje która przyjdzie mi w piątek 8go marca bo jeśli 10ty wypada w weekend to zawsze jest wcześniej. W lutym który był TRAGICZNYM miesiącem wyjdzie mi ok 1450 zł netto. Do tego 500 zł zwrot podatku z PIT za 2012 też z SST ktory wlasnie dostalem. Dla mnie to wystarczająca kasa, moze nie kokosy ale siedze 6 godzin i sie obijam :)



kiedyś pracowałem w pcm i jest lepiej.

chcesz przyjdz i sprawdz sam. nie chcesz to nie przychodz i pracuj w tesco. ale nie kłam hejterze bo to przyzwoita firma i szanują ludzi.



pozdro dla sluchawkowiczow :)
Praca w tesco jest dla gorszych ludzi? To jedyna alternatywa, jeśli rezygnuje się z sst :-)? Żenująca wypowiedź.
Ciekawe jakim cudem dostałeś zwrot podatku JUŻ, skoro pity doszły w zeszłym tygodniu. Bardzo ciekawe.
piotruś2510 2013-03-08 16:53:26
Uwielbiam Cię Piotruś ;)hehe
pssss 2013-03-09 19:18:09
A żebyś sraczki pernamentnej dostała
k.... 2013-03-12 20:30:36
Ogarnijcie się naprawdę wszyscy z tymi wrzutami. Pracuję trzeci miesiąc, starałam się to fakt żeby uciułać przyzwoitą prowizję, bywało ciężko, dni lepsze i gorsze. Jedyne co mam do zarzucenia to brak dostępu do niektórych danych klienta, wtedy pracowałoby się płynniej i być może poprawiłoby to wyniki i sam kontakt z klientem. Chociaż biorąc pod uwagę ochronę danych osobowych to i tak mamy raj pod tym względem. Najlepiej narzekać na wszystko i wszystkich.To nie jest instytucja charytatywna, i prezes nie będzie nikomu płacił za obijanie się jak sam powiedział ostatnio na zebraniu. Telemarketing ?? logiczne, że sam pracujesz na swoje wyniki. Prawo dżungli. Nie pasuje Ci to nara. Ale cóż... ludzie dzielą się na dwie kategorie- na tych, którzy w każdym rozwiązaniu widzą problem, i na tych, którzy w każdym problemie widzą rozwiązanie.
pracownik 2013-03-21 11:40:07
nie pracuję może długo w tej firmie, ale narzekać nie mam na co;P hajs się zawsze zgadzał, a że raz się zdarzyło, że przelewy były po 10 to tragedii nie ma, z resztą można brać zaliczki, poza tym w umowie jest zapis, że kasa będzie wypłacana max do 14 dnia następnego miesiąca. To jedynie [usunięte przez moderatora] inicjatywa że wypłaca kasę wcześniej. Ogólnie praca w porządku, koordynatorzy również, jak najbardziej polecam ;)
rzeczywistość czy fikcja 2013-03-24 11:20:59
szanowny Panie kolego to ze masz zwrot podatku to świadczy ze kasa nie jest duża tylko o tym ze kasa jest mala i ze nie przekracza kwoty wolnej od podatku nic us nie zwraca jesli wszystko poprawnie został obliczany i odprowadzane zwracana jest nadwyżka podatku naliczonego a należnego
albo ze masz jakieś ulgi a może są inne przyczyny? wiec nie pisz takich bzdur ze super kasa ze zwrot podatku bo tylko wystawisz sobie cenzurkę z wiedzy ....ile raz dostajesz zwrot w w m-c ? co m-c a to ciekawe co ty jesteś vatowcem ?

[usunięte przez moderatora]
zadowolony pracownik 2013-12-07 13:52:01
Witam, pracuje w SST juz od ponad roku jestem bardzo zadowolony, pieniądzę sa naprawde bardzo dobre powyzej 1500 na reke+ karta multi sport. osoby które piszą takie bzdury powyżej najprawdopodobniej są zazdrosne że nie potrafią sposywac i są głupi SST GÓRA!!! kocham was wszystkich!!!!
pracujw w sst 2013-12-10 13:16:19
pracuje i co z tego , pieniądze można było zarobić kiedyś a teraz masz wybór albo spisujesz minimum i zarabiasz grosze albo spisujesz więcej i też wielkie (usunięte przez administratora)zarobisz(usunięte przez administratora)
jony 2014-03-27 15:55:50
Lubie placki
exxx pracownik 2014-03-27 16:26:18
a ile razy dałem to moje
1
pycha 2014-03-27 16:34:06
ja Lubie Pierogi z dzemem
ale poziom...... 2014-03-27 18:06:59
no... po komentarzach widać, że doborowe towarzystwo teraz w SST!
(usunięte przez administratora)
wrrrrrrrr 2014-03-27 18:43:27
odczepcie sie juz od nas mamy was dosc co wy chcecie od nas zenada
optima 2014-03-27 20:01:21
czy ktoś coś wie na temat bonów ?
toja 2014-04-23 06:58:45
I jak widać najlepsi odeszli. Może potrzebowali czasu...tak najbardziej brakuje ludzi z którymi siedziało się biurko przy biurku(usunięte przez administratora)
justys 2014-04-24 15:37:51
Placimy wam duza za siedzenie i dzwonienie kazdy ma mozliwosc awansu i jasna droge kariery a wy marudzicie nie ma tu osoby ktora zarabia mnsiej niz 1500. (usunięte przez administratora)Zapraszamy do nas. Oferujemy profesjonalne szkolenia awans po 6
rysio 2014-04-24 17:51:36
hahahahahaha :D:D a umowa o prace jest?
mery 2014-06-24 14:40:17
dziwne ze musza tak sie tyu reklamowac a ludzi sami nie aplikuja jak taka najlepsze CC w LBN. ja mam takie pytanie jak kontrolowana jest praca doradcy klienta, chodzi mi o to czy jest jakas norma telefonow ktore trzeba odebrac w ciagu dnia itp dzieki
mery 2014-06-25 14:03:35
z drugiej strony jak masz dostep do tych statystyk to to jest troche motywujace w sumie- z jednej strony wiesz jak pracuja inni- mozesz sie podciągać do najlepszych, a z drugiej nie chcesz wypasc słabo w oczach innych więc tez sie starasz :)
arek 2014-07-01 15:54:55
a jak jest na stanowiskach programistycznych? bo widze tu same opinie na temat pracy na słuchawce. Chodzi mi o prace w Gliwicach przy programowaniu ABAP. nie wiem jakie widełki podać na rozmowie, (usunięte przez administratora)
pracownik 2014-07-09 09:05:15
Do dwulicowosci co niektorych mozna przywyknac, do kablowania tez ,wystarczy ueazac co i do kogo sie mowi, wiec dopoki kasa jest w miare to da sie przezyc, przeciez to pracaa , wychodzisz po tych paru godzinach i zyjesz jak chcesz.
rom 2014-07-09 13:55:14
Ciekawa ta oferta pracy zdalnej w programistyce na Gliwice. Mieszkam w Częstochowie, a nie chce sie przeprowadzac za bardzo. Chwalicie tę pracę u siebie, mam nadzieje.
maciek 2014-12-30 15:01:55
wydaje mi sie, ze przesadzasz @praca jak marzenie.. tak naprawde skoro podobno jest tak źle to dlaczego ludzie tam pracują? masz na to jakieś wyjaśnienie? może dlatego, że jednak stawki nie sa wcale takie niskie i niektórym jednak się tam podoba? radze wszczesniej przemysleć swoje wpisy i komentarze.
www 2014-12-30 23:30:53
na pewno się podoba, dlatego jest taka rotacja. Powodzenia zatem:)
45678 2015-10-12 22:44:11
cześć, @SST to MK Company ale to chyba nie zmienia nic w ich rekrutacji..całe szczęście że to tylko nazwa..bo widziałem że szukali kiedyś doradcy klienta w dziale sprzedaży Sektor SOHO (B2B), uważam że idealnie sprawdziłbym się na tym stanowisku, tylko szkoda że teraz nie prowadzą nie nie rekrutacji..
Ania 2015-11-09 12:48:29
Widzę, SST szuka obecnie specjalisty ds. rekrutacji wewnętrznej i marketingu pracowniczego. Jak na pracownika z zakresu HR, to nie mają wielkich wymagań. Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i wykształcenie wyższe w tym zakresie, np. na kierunku psychologia. Ważne, żeby mieć dobre podejście.
zyzio 2015-11-11 16:24:55
@Ania - 2 letnie doświadczenie wcale nie jest takie duże. Przecież specjalistę musi cechować profesjonalizm w obowiązkach.
ziko 2015-11-13 23:09:16
tak, w dodatku są to rekrutacje, wiec nawet jakies psychologiczne podejscie tez byloby plusem, do kazdego trzeba przeciez podejsc indywidualnie
nowa_a87 2016-01-25 16:53:53
yyyy a mi to się tam nawet podoba. pracuje tu kilka dni dopiero, ale szkolenie było spoko bo chyba trzy czy cztery dni i pozniej od razu do pracy. (usunięte przez administratora)siedzi sie wygodnie, spisuje te umowy, wspolpracownicy sa fajni i jest sie do kogo odezwac i z kim pogadac. no tam zebrania robia co dwie godziny i z tymi wynikami, ale oni chyba nas tak musza cisnac. ja zostaje na dluzej, bo mi odpowiada i wcale nie jest tak jak tutaj pisza inni. (usunięte przez administratora)
1
halmalltom 2016-01-28 23:08:42
Ja jestem z ziomkami ze studiów i nie narzekam. Muszę wyrobić grafik czyli 6,5 godziny dziennie, a z racji studiów dziennych zawsze mogę ustalić sobie tak jak mi pasuje z zajęciami. Dobra opcja bo siedzisz i się nie męczysz, jak np.w barach czy restauracjach gdzie już pracowałem. No i mam czas żeby się wyspać wiadomka :-) ja polecam, bo jest i podstawa i premia, zawsze 10tego na koncie mam już od października, z 2 razy chyba było nawet dzień wcześniej.
1
Mobile 2016-01-29 11:30:19
Nie wiem jak jest na biurze ale najlepsza grupa to (usunięte przez administratora)!!!! juhuuu tam nic sie nie ukryje zero klamstwa.. wzajemny szacunek.. pelen relax :) atmosfera mega :)
Ja 2016-01-29 13:19:16
Potwirdzam (usunięte przez administratora)najlepsze
Sylwia 2016-02-20 21:16:24
nie wiem o co chodzi z grupą (usunięte przez administratora), ale słyszałam nie raz, że w SST panuje dobra atmosfera. Zarobki też podobno nie kuleją, ale chętnie poznam zdanie aktualnych pracowników @Mobile
hey 2016-04-11 22:29:22
Ciekawe czy niedługo będzie szansa znaleźć zatrudnienie u nich jako doradca klienta, podobno można liczyć na dwuskłądnikowe wynagrodzenie i odpowiednie premie, i to mnie bardzo zachęciło teraz o nich.
1
lans 2016-05-11 18:50:12
Doradca klienta @hey ma podstawę i premię, więc no rzeczywiście dwuskładnikowe
-Brak- 2016-08-25 17:08:40
Dla ludzi którzy poszukują pierwszego startu, bardzo często z pustym cv jest to super praca! Przedewszystkim pracuję z młodymi ludźmi! Wynagrodzenie zawsze na czas i nie marne 5 czy 7 zł, plus premie. Przedewszystkim można doskonale wykształcić umiejętność rozmowy z drugim człowiekiem. Ja pracuję i jestem bardzo zadowolona.
-Brak- 2016-08-26 17:05:10
Ja pracuję w MK Company w Łomży, sory nie zauważyłam, że tu jest mowa tylko i wyłącznie na temat MK Company Sp. z o.o. Lublin.
edmund00712 2016-09-02 15:50:42
Firma MK Company nadal poszukuje pracowników na stanowisko Doradcy Klienta.
więcej szczegółów na www.kariera.mk-company.pl
marko 2016-09-02 18:03:12
@45678 a czy wiadomo chociaż tak mniej więcej, kiedy taka rekrutacja może zostać uruchomiona? Ciekawi mnie, czy jest na to realna szansa w najbliższym czasie, czy też może być z tym różnie? Będę wdzięczny za info
Takeshi 2016-09-18 23:49:07
A jak wygląda sytuacja z benefitami do pensji? Mam na myśli ten cały karnet na siłownię za darmo? Rzeczywiście oferują to każdemu czy jest jakiś haczyk i premiują takimi nagrodami tylko osoby ze świetnymi wynikami ( tak jak to wygląda w coltelu, wspominając na marginesie ). Nawiasem mówiąc to przepracowałem w coltel-u 8 miesięcy, czy są jakieś stanowiska w firmie, opierające się na NIE SPRZEDAŻY, tylko na rozmowach przychodzących, dzwonieniem do klientów z powodu kończących się umów i przedstawianiem nowej oferty, itd??? Choć na ich stronie jasno pisze "Zadaniem zespołu naszej dynamicznie rozwijającej się firmy jest realizowanie celów "sprzedażowych" operatora(...)". Ale jak wiadomo różnie bywa to w praktyce :). Na umowie pisze co innego, a oni robią i tak swoje...

Więc jak to z tym jest? ;) :)
Bez imienny 2016-10-22 23:06:53
Karnet na siłownię lub opiekę medyczną otrzymasz jeżeli sobie sam za to zapłacisz.Inaczej mówiąc np. karnet kosztuje 80 zł wiec 80 zł odejmą Ci z wypłaty .
2
Zostaw swoją opinię o MK Company Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Company Sp. z o.o.