MK Company Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o MK Company Sp. z o.o.

zoe 2013-08-16 08:49
A o co pytają na rozmowie kwalifikacyjnej? Łatwo dostać tam prace jeśli nie ma się doświadczenia?
bajkak 2013-11-19 11:36
Po wczorajszym dniu mogę jednoznacznie stwierdzić , w tej frimie w ocenie pracowników nie liczy się jak pracujesz (usunięte przez administratora)
1
zuna 2013-11-20 18:26
to się nazywa trzymać poziom i klasę .
zadowolony pracownik 2013-12-07 13:52
Witam, pracuje w SST juz od ponad roku jestem bardzo zadowolony, pieniądzę sa naprawde bardzo dobre powyzej 1500 na reke+ karta multi sport. osoby które piszą takie bzdury powyżej najprawdopodobniej są zazdrosne że nie potrafią sposywac i są głupi SST GÓRA!!! kocham was wszystkich!!!!
pracujw w sst 2013-12-10 13:16
pracuje i co z tego , pieniądze można było zarobić kiedyś a teraz masz wybór albo spisujesz minimum i zarabiasz grosze albo spisujesz więcej i też wielkie (usunięte przez administratora)zarobisz(usunięte przez administratora)
rtyguztef 2013-12-13 15:26
bo nie ma co tej pracy traktowac zbyt serio i trzeba sie zmywac jak sie cos sensownego trafi, bo na pewno nikt sie tu nie nazarabia, troche dystansu ludzie!!!
Michał 2013-12-14 16:37
Praca nawet wporządku, pracuje od niedawna kasa tez spoko najbardziej lubie retrenngu z (usunięte przez administratora) :)
v 2013-12-15 02:14
a z koncem tego miesiaca skutecznosc poleci, jak nigdy dotad.....
dfg 2013-12-18 14:40
nic tylko narzekać ale nic innego sie nie da powiedziec o tej pracy
aa1 2013-12-23 20:44
Ludzie to po kiedy tam chodzicie do pracy? Przecież takie firmy właśnie w ten sposób funkcjonują? kiepskie stawki plus (usunięte przez administratora)
dawz pracownik 2014-01-19 16:14
Ludzie pracowałem kiedyś w SST i tak sobie Was czytam;)
Jak jest Wam źle zwolnijcie się. Kto Wam każe tam siedzieć??
;) 2014-03-15 10:01
ale już jest i jest wszystko ok;)
jony 2014-03-27 15:55
Lubie placki
exxx pracownik 2014-03-27 16:26
a ile razy dałem to moje
1
pycha 2014-03-27 16:34
ja Lubie Pierogi z dzemem
ale poziom...... 2014-03-27 18:06
no... po komentarzach widać, że doborowe towarzystwo teraz w SST!
(usunięte przez administratora)
wrrrrrrrr 2014-03-27 18:43
odczepcie sie juz od nas mamy was dosc co wy chcecie od nas zenada
optima 2014-03-27 20:01
czy ktoś coś wie na temat bonów ?
toja 2014-04-23 06:58
I jak widać najlepsi odeszli. Może potrzebowali czasu...tak najbardziej brakuje ludzi z którymi siedziało się biurko przy biurku(usunięte przez administratora)
justys 2014-04-24 15:37
Placimy wam duza za siedzenie i dzwonienie kazdy ma mozliwosc awansu i jasna droge kariery a wy marudzicie nie ma tu osoby ktora zarabia mnsiej niz 1500. (usunięte przez administratora)Zapraszamy do nas. Oferujemy profesjonalne szkolenia awans po 6
rysio 2014-04-24 17:51
hahahahahaha :D:D a umowa o prace jest?
mery 2014-06-24 14:40
dziwne ze musza tak sie tyu reklamowac a ludzi sami nie aplikuja jak taka najlepsze CC w LBN. ja mam takie pytanie jak kontrolowana jest praca doradcy klienta, chodzi mi o to czy jest jakas norma telefonow ktore trzeba odebrac w ciagu dnia itp dzieki
mery 2014-06-25 14:03
z drugiej strony jak masz dostep do tych statystyk to to jest troche motywujace w sumie- z jednej strony wiesz jak pracuja inni- mozesz sie podciągać do najlepszych, a z drugiej nie chcesz wypasc słabo w oczach innych więc tez sie starasz :)
arek 2014-07-01 15:54
a jak jest na stanowiskach programistycznych? bo widze tu same opinie na temat pracy na słuchawce. Chodzi mi o prace w Gliwicach przy programowaniu ABAP. nie wiem jakie widełki podać na rozmowie, (usunięte przez administratora)
pracownik 2014-07-09 09:05
Do dwulicowosci co niektorych mozna przywyknac, do kablowania tez ,wystarczy ueazac co i do kogo sie mowi, wiec dopoki kasa jest w miare to da sie przezyc, przeciez to pracaa , wychodzisz po tych paru godzinach i zyjesz jak chcesz.
rom 2014-07-09 13:55
Ciekawa ta oferta pracy zdalnej w programistyce na Gliwice. Mieszkam w Częstochowie, a nie chce sie przeprowadzac za bardzo. Chwalicie tę pracę u siebie, mam nadzieje.
maciek 2014-12-30 15:01
wydaje mi sie, ze przesadzasz @praca jak marzenie.. tak naprawde skoro podobno jest tak źle to dlaczego ludzie tam pracują? masz na to jakieś wyjaśnienie? może dlatego, że jednak stawki nie sa wcale takie niskie i niektórym jednak się tam podoba? radze wszczesniej przemysleć swoje wpisy i komentarze.
www 2014-12-30 23:30
na pewno się podoba, dlatego jest taka rotacja. Powodzenia zatem:)
1
45678 2015-10-12 22:44
cześć, @SST to MK Company ale to chyba nie zmienia nic w ich rekrutacji..całe szczęście że to tylko nazwa..bo widziałem że szukali kiedyś doradcy klienta w dziale sprzedaży Sektor SOHO (B2B), uważam że idealnie sprawdziłbym się na tym stanowisku, tylko szkoda że teraz nie prowadzą nie nie rekrutacji..
Ania 2015-11-09 12:48
Widzę, SST szuka obecnie specjalisty ds. rekrutacji wewnętrznej i marketingu pracowniczego. Jak na pracownika z zakresu HR, to nie mają wielkich wymagań. Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i wykształcenie wyższe w tym zakresie, np. na kierunku psychologia. Ważne, żeby mieć dobre podejście.
zyzio 2015-11-11 16:24
@Ania - 2 letnie doświadczenie wcale nie jest takie duże. Przecież specjalistę musi cechować profesjonalizm w obowiązkach.
ziko 2015-11-13 23:09
tak, w dodatku są to rekrutacje, wiec nawet jakies psychologiczne podejscie tez byloby plusem, do kazdego trzeba przeciez podejsc indywidualnie
nowa_a87 2016-01-25 16:53
yyyy a mi to się tam nawet podoba. pracuje tu kilka dni dopiero, ale szkolenie było spoko bo chyba trzy czy cztery dni i pozniej od razu do pracy. (usunięte przez administratora)siedzi sie wygodnie, spisuje te umowy, wspolpracownicy sa fajni i jest sie do kogo odezwac i z kim pogadac. no tam zebrania robia co dwie godziny i z tymi wynikami, ale oni chyba nas tak musza cisnac. ja zostaje na dluzej, bo mi odpowiada i wcale nie jest tak jak tutaj pisza inni. (usunięte przez administratora)
2
halmalltom 2016-01-28 23:08
Ja jestem z ziomkami ze studiów i nie narzekam. Muszę wyrobić grafik czyli 6,5 godziny dziennie, a z racji studiów dziennych zawsze mogę ustalić sobie tak jak mi pasuje z zajęciami. Dobra opcja bo siedzisz i się nie męczysz, jak np.w barach czy restauracjach gdzie już pracowałem. No i mam czas żeby się wyspać wiadomka :-) ja polecam, bo jest i podstawa i premia, zawsze 10tego na koncie mam już od października, z 2 razy chyba było nawet dzień wcześniej.
1
Mobile 2016-01-29 11:30
Nie wiem jak jest na biurze ale najlepsza grupa to (usunięte przez administratora)!!!! juhuuu tam nic sie nie ukryje zero klamstwa.. wzajemny szacunek.. pelen relax :) atmosfera mega :)
Ja 2016-01-29 13:19
Potwirdzam (usunięte przez administratora)najlepsze
Sylwia 2016-02-20 21:16
nie wiem o co chodzi z grupą (usunięte przez administratora), ale słyszałam nie raz, że w SST panuje dobra atmosfera. Zarobki też podobno nie kuleją, ale chętnie poznam zdanie aktualnych pracowników @Mobile
hey 2016-04-11 22:29
Ciekawe czy niedługo będzie szansa znaleźć zatrudnienie u nich jako doradca klienta, podobno można liczyć na dwuskłądnikowe wynagrodzenie i odpowiednie premie, i to mnie bardzo zachęciło teraz o nich.
1
lans 2016-05-11 18:50
Doradca klienta @hey ma podstawę i premię, więc no rzeczywiście dwuskładnikowe
-Brak- 2016-08-25 17:08
Dla ludzi którzy poszukują pierwszego startu, bardzo często z pustym cv jest to super praca! Przedewszystkim pracuję z młodymi ludźmi! Wynagrodzenie zawsze na czas i nie marne 5 czy 7 zł, plus premie. Przedewszystkim można doskonale wykształcić umiejętność rozmowy z drugim człowiekiem. Ja pracuję i jestem bardzo zadowolona.
-Brak- 2016-08-26 17:05
Ja pracuję w MK Company w Łomży, sory nie zauważyłam, że tu jest mowa tylko i wyłącznie na temat MK Company Sp. z o.o. Lublin.
edmund00712 2016-09-02 15:50
Firma MK Company nadal poszukuje pracowników na stanowisko Doradcy Klienta.
więcej szczegółów na www.kariera.mk-company.pl
marko 2016-09-02 18:03
@45678 a czy wiadomo chociaż tak mniej więcej, kiedy taka rekrutacja może zostać uruchomiona? Ciekawi mnie, czy jest na to realna szansa w najbliższym czasie, czy też może być z tym różnie? Będę wdzięczny za info
Takeshi 2016-09-18 23:49
A jak wygląda sytuacja z benefitami do pensji? Mam na myśli ten cały karnet na siłownię za darmo? Rzeczywiście oferują to każdemu czy jest jakiś haczyk i premiują takimi nagrodami tylko osoby ze świetnymi wynikami ( tak jak to wygląda w coltelu, wspominając na marginesie ). Nawiasem mówiąc to przepracowałem w coltel-u 8 miesięcy, czy są jakieś stanowiska w firmie, opierające się na NIE SPRZEDAŻY, tylko na rozmowach przychodzących, dzwonieniem do klientów z powodu kończących się umów i przedstawianiem nowej oferty, itd??? Choć na ich stronie jasno pisze "Zadaniem zespołu naszej dynamicznie rozwijającej się firmy jest realizowanie celów "sprzedażowych" operatora(...)". Ale jak wiadomo różnie bywa to w praktyce :). Na umowie pisze co innego, a oni robią i tak swoje...

Więc jak to z tym jest? ;) :)
Bez imienny 2016-10-22 23:06
Karnet na siłownię lub opiekę medyczną otrzymasz jeżeli sobie sam za to zapłacisz.Inaczej mówiąc np. karnet kosztuje 80 zł wiec 80 zł odejmą Ci z wypłaty .
5
Czerpak 2017-01-15 11:46
Czy widział ktoś nowe rekrutacje? Od jesieni nic nie ma a ja bardzo bym chciał w MK pracować. Proszę o info
Macia777 2017-02-21 21:38
Jeśli chodzi o mk Lbn . wybaczcie ale to jest nieporozumienie. Jakiś czas temu za słaby wynik byla kara - od godz 17 po zebraniu wymyślono przez koordynatora oraz przez obecnego kierownika kare która polegała na tym ze póki nie spiszesz umowy STOISZ. Dosłownie kara jak w podstawowce. Dziwie sie ze nikt tego nigdzie nie zgłosił ale ja jako nowa osoba odradzam. Na poczatku wszystko super , szkolenie obiecanku cacanki a później takie postępowanie. Szkoda nerwow poza tym siedziba znajduje się na końcu Lublina więc po 21 jeśli nie masz samochodu to pozdro z autobusem. A jeśli chodzi o koordynatorów , to nie wiem na jakiej podstawie zostają wybierani - kto głośniej krzyczy ? Jedynie trener Kasia jest bardzo w porządku a reszta hmm. Każdy sra wyżej niż du*PE ma :)
Roberto 2017-02-25 09:23
Czytam te wpisy i nic nie rozumiem. Znajomy mówił, że to spoko firma i nawet złożyłem cv, czekam na rozmowę rekrutacyjną . Wiem, ze często na takich portalach ludzie piszą bzdury ale chciałbym sie przekonać jak jest naprawdę. Może ktoś coś powiedzieć?
Zuzanna 2017-03-01 09:37
@Roberto byłeś już na rozmowie rekrutacyjnej? Jak pierwsze wrażenia na temat firmy?
Zachęcam do odwiedzenia zakładki pracuj z nami (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,88303,0,0,pracuj_z_nami) znajdziecie tam ciekawy filmik pokazujący jak integrują się pracownicy firmy MK Company Sp. z o.o.!
Zostaw swoją opinię o MK Company Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Company Sp. z o.o.