brak logo

Kancelaria Księgowo-Podatkowa mgr Marzena Gezler

Czechowice-Dziedzice

Opinie o Kancelaria Księgowo-Podatkowa mgr Marzena Gezler

niezadowolona 2016-04-29 16:52:40
jest kilka osób zadowolonych ale większość nie, proszę mi powiedzieć jak można brać pieniądze za nie wykonaną pracę? prosić się 2 miesiące o skrót książki dla banku? ja mam też dziecko i nie zwalam na nie jak coś zawalę, a pani Marzena nie daje rady, może mąż by pomógł to miałaby lepiej i łatwiej, moi znajomi też powoli myślą o zmianie ksiegowego bo dość znacznie podniosła ceny, a ma opóźnienia, nie wprowadza nic do książki p-r. nie polecam
2
iza 2016-05-01 12:38:08
znam ten problem, branie pieniędzy a jak coś trzeba załatwić w zus lub us to wiecznie trzeba się prosić, ceny podniosła by nadrobić straty po klientach którzy odeszli, ja też odchodzę na koniec miesiąca maja 2016 r. bo mam już dość wiecznych problemów pani marzeny, jak nie daje rady to niech zwinie ten interes i nie udaje że wszystko jest ok, najlepiej niech wszyscy niezadowoleni rozwiążą umowy i wtedy może kpp-gezler otworzy oczy ale już może okazać się za późno, i tak uważam że ta firma nie pociągnie już długo, więc faktycznie trzeba szukać kogoś innego, bardziej kompetentnego, rzeczowego i zaufanego a przede wszystkim bezproblemowego!!!
4
sam 2016-05-01 18:28:58
Jaki okres wypowiedzenia ma Pani MG ,3 miesiace?
1
iza 2016-05-02 10:41:07
proszę sprawdzić w swojej umowie, ja w mojej mam 30-dniowy okres wypowiedzenia
3
kaja 2016-05-03 18:38:35
w czechowicach az huczy o sprawie gezlerow, niejaki sławomir klimek - inżynier informatyk na bezrobociu chwalił sie wszem i wobec ze "ciagaja" goscia po sadach by wyciagnac od niego pieniadze ale juz wiadomo ze nie udało się, rodzinka gezlerow musi chycic sie pracy bo nic "przyrobić" sie nie dało, ostrzegam wszystich przed wspolpraca z kpp-gezler bo to ludzie problemowi, cwaniaki, naciagacze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pseudofachowcy
3
mariw 2016-05-04 08:04:43
Też słyszałam o tej sprawie i tak sobie myślę-,jak trzeba mieć zryty beret,żeby się po czechowicach jeszcze chwalić,że się nie winnego człowieka po sądach ciągnie,żeby zarobić na czyjeś krzywdzie
Wszyscy ludzie,którzy mają z "mafią Gezler" cokolwiek wspólnego powinni mieć świadomość z kim mają do czynienia ,bo potencjalnie każdy może być na celowniku
Repertuar pomysłów jak udupić człowieka mają bardzo bogaty, a brat p.marzeny-s.klimek to powinien zostać prokuratorem a nie informatykiem,w wymyślaniu paragrafów jest wyjątkowy
Ludzie którzy zostali poszkodowani przez tych obłudników i hipokrytów w wyniku pomówień i zwykłych wymuszeń,a także strat wygenerowanych w wyniku nie udolnej pracy p.Gezler,powinni się zebrać i nagłaśniać temat,gdzie się da,żeby przestrzec innych przed potencjalnymi kłopotami
5
money 2016-05-04 11:44:28
To jest jakiś niebywały skandal z tym Szemranym Towarzystwem jeżeli to jest prawda o czym tu piszą użytkownicy tego forum
Czym prędzej ludzie którzy zostali poszkodowani przez właścicieli tej firemki,powinni zgłosić ich karygodne postępowanie odpowiednim służbą tj.policji,cbś,skarbówce,przecież na to wszystko w kodeksie karnym są odpowiednie paragrafy
4
tom 2016-05-07 11:16:54
To jaką niesłowną osobą jest Pani Marzena G. przekracza wszelkie normy jakiejkolwiek kultury i szacunku do drugiego człowieka. Mówi jedno, robi drugie.
Tak się nie robi Pani Marzeno. Jeśli nie zajdzie zmiana w tej osobie,to firmy bedą zmuszone przerwać współpracę z tą kancelarią.
3
luxya 2016-05-07 21:42:27
rodzeństwo-pan 'prokurator' klimek i 'sędzia' gezler parę postów wyżej pod nickami m.innymi;obecny prawdziwy klient,obserwator,daro,szymon dali jasno do zrozumienia jakimi tak naprawdę są ludźmi,odpisując i sugerując swoim klientom na ich krytyczne uwagi dot.ich zachowania i słabej jakości usług oferowanych przez nich, zaprzestania krytycznych odpowiedzi takim oto cytatem:
"tym to już chyba prokurator mógł by się zająć, śmiało można to podciągnąć, pod między innymi stalking internetowy i kilka innych paragrafów"-
tak,że strach się bać;
tyle że od takiego sraczkowatego podejścia,klientów na pewno nie przybędzie
a przyszłość będzie nie ciekawa,krecha sama się nie spłaci
2
fakt 2016-05-07 22:35:42
Zostanie szczaw i mirabelki
I mniej smrodu
2
kalka 2016-05-09 10:45:35
nie polecam,ta firma to porażka
2
Ada 2016-05-10 16:06:01
Najlepiej jakbyś zadzwonila do KKP i dowiedzieala sie, wiem ze kogos szukała, ale teraz jaka jest sytuacja to nie wiem.
sylwia 2016-05-10 21:17:11
ale co tam na stażu można się nauczyć, jak sama "Sedzia" gelzer sama nic nie umie i jest niesamowicie niekompetentną osobą, nieszczerą i niedouczoną osobą i co "prokurator" klimek może nauczyć chyba cwaniactwa i kombinatorstwa, myślę, że wkrótce koniec kichy kpp-gezler w czechowicach.
2
Damian 2016-05-11 12:11:18
Wiem ze mozna znalezc w internecie biura rachunkowe, ale czy nikt nie moze polecic jakiegos dobrego biura rachunkowego z ktorego jest zadowolony, nie chce znowu kolejnej wpadki z ksiegowoscia. Prosze kogos polecic.
1
marek 2016-05-11 16:15:14
mam wrażenie że opinie rzekomo zadowolonych klientów pod nickami: obecny prawdziwy klient, obserwator, daro czy szymon to opinie napisane przez same biuro kpp-gezler by spróbować odzyskać zaufanie rzekomo zadowolonych klientów, na chłopski rozum: komu chciało by się pisać takie elaboraty o tak obszernym spektrum jak to wspaniale wypełnia swoje obowiązki kpp-gezler, zapewne s.klimek - bezrobotny brat pani marzeny gezler dostał nakaz wyprostować sprawę i przywrócić dobre imię kpp-gezler po tym jak ogłaszał wszem i wobec, że ciągają gościa po sądach, że może uda się coś "przyrobić" nic nie robiąc - te słowa osobiście słyszałem od s.klimek - bezrobotnego inżyniera informatyka! pani marzena gezler podniosła również ceny czego również nie rozumiem bo kiepsko rozlicza, mówi co innego, robi co innego a na moje prośby o wydruk 6-miesięcznych raportów wcale nie reaguje albo udaje że zapomniała, ale mnie pewnie zapamięta bo ja też zrezygnowałem już z usług pani marzeny bo to skandal płacisz a swojego doprosić się nie mogę, ogólnie przestrzegam przed współpracą
3
max 2016-05-12 10:04:13
z tego co słyszałem właśnie przygotowywany jest pozew i zawiadomienie do prokuratury o pomówienie,próbę wyłudzenia znacznej kwoty pieniędzy i składanie fałszywych zeznań
nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka
ta historia nie zakończy się po myśli tych państwa
2
OLA 2016-05-13 17:03:07
SPRAWA JUŻ JEST W SĄDZIE, BĘDZIE HUCZEĆ W CAŁYCH CZECHOWICACH-DZIEDZICACH. RODZEŃSTWO PRÓBOWAŁO SIĘ ZMÓWIĆ BY ZAROBIĆ A TERAZ WSZYSTKO OBRÓCIŁO SIĘ PRZECIWKO NIM. JAK MOŻNA BYĆ TAKIM DRANIEM,WARIATEM I NACIĄGACZEM ŻEBY NA CUDZEJ BIEDZIE SIĘ DORABIAĆ. NAPRAWDĘ POWINNI DOSTAĆ ZA SWOJE I NAWET Z NAWIĄZKĄ BY ZAPAMIĘTALI ŻE KOMBINATORSTWO I KŁAMSTWO ORAZ POMÓWIENIA WYJDĄ WKRÓTCE NA JAW. NALEŻY IM SIĘ, SKORO TYLE ZŁEGO LUDZIOM ROBIĄ. WKRÓTCE RÓWNIEŻ PANI MARZENA ZOSTANIE BEZROBOTNĄ KSIĘGOWĄ I RAZEM Z BRATEM KLIMKIEM ULICE BĘDĄ ZAMIATAĆ W RAMACH PROGRAMÓW PRAC INTERWENCYJNYCH.
2
kaya 2016-05-17 09:19:54
Najwyższa pora,aby ktoś poważny zainteresował się przewałami i postępowaniem tych osobników,żeby nikt inny nie musiał mieć wątpliwej przyjemności kontaktu z takimi 'ludźmi"
1
X-MEN 2016-05-25 10:01:07
Po przeczytaniu wszystkich postów, odnoszę nieodparte wrażenie, iż w przeważającej większości autorem jest jedna, lub dwie osoby.
Powtarzające się treści pod różnymi nickami, te same zarzuty , szczegółowe informacje( nazwiska i imiona), ten sam styl, a raczej jego brak, te same błędy w pisowni, itd,nie pozostawiają wątpliwości.
Nie piszę nic więcej, bo zaraz zostanę storpedowany i posądzony o autopromocję.
Każdy zdrowo myślący, niech sam wyciągnie wnioski, nie mam zamiaru mówić nikomu co ma robić.
Ps.
Jestem z CZ-DZ i nigdzie nie słyszałem o żadnej aferze na wspomniany temat.
Chyba ktoś tu sztucznie nadyma sprawę.
MEN-X 2016-05-27 09:20:46
Bredzisz Chłoptasiu
Wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem
I uważaj żeby ciebie,ktoś nie nadymał,bo du.psko będzie boleć
1
były klient 2016-05-30 08:08:58
Odniosę się do Twojej wypowiedzi, "te same zarzuty" proszę wytłumacz mi jak mogłyby być inne skoro Pani Marzena prowadzi kancelarię k-p? byłem klientem i na początku było wszystko ok,bo niczego nie potrzebowałem.Problemy zaczęły się kiedy potrzebowałem na już kilka rzeczy np. skrót książki pr, dzwoniłem i prosiłem ale niestety zawsze jakaś wymówka.Ok.pomyślałem że może za dużo na raz chcę, po jakimś czasie znowu poprosiłem o to samo ale że potrzebuję to na przyszły tydzień, i znowu historia się powtórzyła. Wiesz jak to jest zastanawiać się czy zaraz do drzwi nie zapuka urząd skarbowy? nie mam pewności że księgowość była dobrze prowadzona. Zawsze jak coś potrzebujecie to piszcie maila, macie wtedy podstawę że pisałeś,prosiłeś. A teraz do Pani Marzeny prośba, proszę wziąć te wszystkie uwagi do siebie i się nie poddawać, czasem lepiej mieć mniej klientów a dobrze ich prowadzić.
PS też nie słyszałem o jej bracie, jakoś mam to gdzieś, ja piszę o księgowości o jej złym prowadzeniu.
2
IRONIA 2016-05-31 09:42:06
To może babsko na pal nabijemy, wystawimy na rynku i będziemy się głośno śmiać. Czy o to wam prawie wszystkim , co to w media mark nie kupują chodzi.
Nikomu źle nie życzę (przeważnie), ale mam nadzieję, że i wam ktoś tak dupsko obsmaruje , wasze rodziny będą się was wstydzić a znajomi na ulicy wytykać palcami, jak trędowatych, tego wam życzę bezmózgie i bezduszne matoły.
Rozumiem, kiedy klient nie jest zadowolony z usług i odchodzi, jego święte prawo. Można napisać rzeczowo , co było nie tak i wyrazić swoją opinię i nikt nie ma do nikogo pretensji, tyle, że większość z was, mam wrażenie , że zaraz z pochodniami w białych kapturach stanie przed domem Pani Marzeny.
Jak mówi przysłowie "Świat jest mały", więc są duże szanse na rewanż z drugiej strony.
Dajcie se już spokój, każdy powiedział już co chciał a często co mu ślina na jęzor przyniosła, nie ma sensu ciągnąć tego syfu dalej.
Nikomu to nie jest do niczego potrzebne, nikomu nic nie daje, nic nie wnosi do sprawy.
aronia 2016-06-02 11:42:35
W pierwszym cytacie twoich wypocin,przyznam że miałbyś dużo racji
Ale w dalszej części,no to trzeba się zastanowić czy jesteś taki tępy naprawdę,czy tylko udajesz,nie mogąc zrozumieć,że bardzo duża grupa zawiedzionych kontaktem i współpracą z firmą Gezler chciało się tylko podzielić swoimi subiektywnymi opiniami na temat ich działalności jak i nie uczciwego postępowania w wielu sytuacjach zawodowych.
Tak więc zanim zaczniesz umoralniać i obrażać kogokolwiek czytaj posty ze zrozumieniem, i tak na zdrowy rozsadek,
jeżeli właściciele tej firmy byliby w porządku,to na pewno nie było by tylu negatywnych postów,komu chciało by się specjalnie nad nimi produkować
3
była już klientka 2016-06-04 15:53:13
i właśnie o to w tym wszystkim chodzi, pani gezler za dużo na siebie wzięła, oszczędza i nie zatrudnia dodatkowych ludzi bo szkoda jej zapłacić za pracownika ale za to traci klientów, tak jak ja odeszłam po pół roku z trybem natychmiastowym bo z pracy pani gezler zadowolona nie byłam. Pani marzena dopiero próbowała kogoś zatrudnić na zastępstwo gdy sama wylądowała w szpitalu i nie było komu poprowadzić kancelarii, w sumie to nie rozumiem jej systemu działania do dzisiaj bo więcej klientów równa się większy zarobek i pracownika na zastępstwo trzeba mieć tym bardziej że jak się chce wyjechać na urlop to trzeba mieć kogoś godnego kto solidnie i terminowo rozliczy ale tak pani marzena nie działała wolała z opóźnieniem rozliczać i tracić klientów, w sumie uważam że i tak bardzo dużo straciła bo jak klienci odchodzili, dochody w firmie spadły a koszty stałe trzeba ponieść więc próbowała podnieść ceny i klient znowu odchodził, w sumie reasumując wszystko uważam że chytrość pani marzeny wzięła górę nad mądrością i skutki końcowe i opinie są takie na jakie sobie zasłużyła na własne życzenie
2
elka 2016-06-04 22:16:38
bardzo trafna opinia powyżej, chciwość i chytrość wzięły górę nad rozumem, ponadto pani marzena uważa się za najlepszą i niezastąpioną ale w mojej ocenie dużo rzeczy nie rozumie i gubi się we własnych wypowiedziach, często słyszałam że musi sprawdzić i dopytać a tytułuje się mianem magistra więc powinna raczej wiedzieć i znać przepisy ale niestety jak słoma z butów wychodzi to nie ma co zawracać sobie głowy z tym jak ktoś to również trafnie nazwał "szemranym towarzystwem" jakim jest kpp gezler czechowice-dziedzice
1
akra 2016-06-20 19:54:43
Niech się pochwalą,na jaką kasę chcieli gościa w sądzie naciągnąć i co im z tego wyszło?
sfrajeżyli się i będą musieli się zabrać za robotę,a nie szukać łatwych pieniędzy
2
alka 2016-06-26 21:55:27
ale jak tu się zabrać za uczciwą robotę gdy nie zna się podstaw rachunkowości a słoma z butów wychodzi, w sumie zastanawiam się za co ta pani ma magistra bo za moich czasów trzeba było naprawdę się uczyć by być kimś a w przypadku pani marzeny która tytułuje się tytułem magistra to nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości
1
jolanda 2016-07-11 22:42:31
Tak, a świstak siedział i zawijał sreberka,życzę powodzenia
1
hohey 2016-07-14 16:33:38
W Ruskim banku są lepsze gwarancje wypłaty
1
anga 2016-07-15 20:57:17
Dlaczego wacku wprowadzasz ludzi w błąd?
Ładnie to tak ludzi robić w bambuko?
Widocznie jaki nick,taki klient
1
Gala 2016-07-17 14:25:53
Mocną chyba w gębie,zwłaszcza w pomawianiu innych ludzi.
Zamiast redagować bałwochwalcze posty na swój temat weźcie się za poprawę relacji z ludźmi z którymi macie kontakt.
Lub od razu zaznaczcie w Waszych postach,że każdy negatywny komentarz na Wasz temat jest zgłaszany waszym znajomym na policję pod zarzutem nękania,tak żeby potencjalni klienci,którzy mieli by ochotę napisać niepochlebną opinię ,mieli świadomość z kim mają do czynienia
Wasza działalność to nic innego jak pieniactwo i próba zastraszania,tyle że skutek będzie odwrotny,nie zamkniecie wszystkim ust
Żegnam oschle.
1
anonim 2016-07-17 19:08:49
za moich czasów na takich wołano; Konfitura
2
lil 2016-07-22 08:25:05
na stratę czasu,nerwów i pieniędzy?
2
LORET 2016-08-08 17:00:21
witam wszystkich .
pierwszy raz wchodzę na tą stronę i czytam te opinie. Jestem w szoku bo pani Marzena prowadzi mi działalność 2 rok i nie mam żadnych problemów o których nie które osoby tu piszą . Profesjonalne podejście i zawsze wszystko na czas dostarczane , dokumenty prowadzone ok, mam księgową bo nie znam się na wszystkich tych sprawach , dużo się od pani Marzeny nauczyłam i oczywiście polecam. Jak dla mnie to to jest księgowa z prawdziwego zdarzenia , a nie jakaś nadęta biurokratka która mówi tak że nic się nie rozumie, ile ludzi tyle opinii , ale myślę że takimi wpisami można człowiekowi zniszczyć życie najlepiej samemu się przekonać jak jest ,a nie czytać te wpisy i nie znając człowieka na starcie się go zakreśla bo ktoś coś napisał . Pozdrawiam zadowolona klientka pani GEZLER
juchasina 2016-08-08 23:47:24
prowda,tys prowda i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prowda
1
agi 2016-08-10 18:12:10
Witam Państwa
Poszukuję uczciwej księgowej i właśnie jakiś czas temu,ktoś mi polecił KKP Gezler
Poszperałam trochę na ich temat po Czechowicach i ludzie mają o nich nie najlepsze zdanie,choć też byli tacy ,zaznaczam w mniejszości dla których są ok.
Ponieważ ludzie mówią,że interes powoli im się zwija mam pytanie ,czy opłaca się zaczynać współpracę z tą firmą?
Bo jeszcze czytając to forum nabieram wątpliwości,czy aby osoba polecająca tą księgową nie wsadza mnie na minę.
Co sądzicie?

1
stefka 2016-08-14 12:39:36
a ja również nie polecam usług tej firmy, bo właścicielka dużo mówi, mało robi i to na tyle w temacie
2
zośka 2016-09-15 20:46:24
A ja znam tą firmę lat pięć i na początku podjętej współpracy przy podpisaniu umowy wszystko ok, w samych superlatywach, jakie zaangażowanie bo pani gezler dzwoniła 3 razy w tygodniu z zapytaniem czy coś pomóc a już przy pierwszym rozliczeniu (a otwierałam firmę, byłam vatowcem i w ciągu pierwszych trzech miesięcy były zakupowane wszystkie niezbędne maszyny i urządzenia do prowadzonej działalności aby uzyskać zwrot vatu) jaka kompromitacja pani marzeny bo korekt do faktur przy zwracanych towarach zaksięgować prawidłowo nie umiała bo zamiast je odjąć to dodała i wyszło jakbym chciała naciągnąć urząd skarbowy i tak po trzech miesiącach zrezygnowałam z usług tej pani rzekomej magister co niewiele wie, tyle co dopyta w urzędach czy zusie. Z tego co wiem to pani marzena potraciła klientów, podniosła ceny dla tych którzy pozostali ale jest ich już niewielu bo nawet nie zatrudnia nikogo do pomocy. Podczas swego pobytu w szpitalu rozliczenia stały, były wykonane po czasie bo robić nie miał kto. Jak chcę się mieć spokój to proszę unikać współpracy z kpp gezler bo brak wierzy pani marzeny oraz opieszałość w rozliczeniach spowoduje tylko problemy i kontrole w urzędzie skarbowym
1
moya 2016-09-15 23:53:47
Prawdopodobnie chyba padła sztuka,tak się kończy krętactwo.
1
nana 2016-09-25 18:02:06
Zobaczysz jak ślepy niebo
Powodzenia
2
mama 2016-10-09 20:56:01
Klimek,zastanawiaj się dalej pajacu i nie wprowadzaj w błąd ludzi
2
kaśka 2016-10-16 11:50:14
chyba nie masz pojęcia jak niesłowną i niekompetną osobą jest pani marzena, mówi co innego, robi co innego, na prośby o wydruki księgi rozchodów nie mogłam doczekać się trzy miesiące a swoją firmę chciałam rozwijać i były mi wydruki niezbędne do zasięgnięcia kredytu na nową inwestycję więc rozwiązałam umowę po nie mogłam doczekać się swojego a przecież płacę za usługi więc chyba nie trzeba tego komentować
2
Ruda 2016-10-23 18:14:35
Trudne i zaskakujące czasy macie? - Chyba na własne życzenie
Najwyższa pora zamknąć ten wasz grajdołek,jak się nie umie rzetelnie prowadzić biznesu,a do tego te Wasze charakterki,z którymi możecie iść co najwyżej do lasu,a nie między ludzi.
Tak,więc życzliwie podpowiadam:
Dajcie już sobie spokój z naganianiem na tą waszą firemkę,bo na dłuższą metę ostatni klient zgasi światło,albo oddajcie interes do prowadzenia,komuś bardziej kompetentnemu?
Po prostu - "Baba z wozu,koniom lżej"
4
rak 2016-10-28 22:55:17
HaHa dobre,ale niestety prawdziwe
2
Lez 2016-11-12 20:46:17
Gdzie się stracili wszyscy naganiacze na pseudo-fachowców z KKP. Gezler? Już Wam nie płacą z wpisy?
1
nAGAN 2016-11-13 10:21:32
ubrani na usługi kkp.gezler: WYSTĄP !!!!!!!
1
olek 2016-11-13 22:42:11
klimek już nie nagania bo wybitny informatyk podjął się nowej pracy - sprzątania
1
mewa 2016-11-14 06:57:07
kto mu powierzył takie ambitne zajęcie?chyba nawet to Go przerośnie,przecież wiadome jest,że kolo nie ogarnięty i ogólnie cienki jak guma w majtach jego siostry:
amen
2
lena 2016-11-15 17:18:53
pewnie sprząta u siostry, skoro już jej komputer nie trzeba naprawiać bo wypadła z wozu
1
kuc 2016-11-15 19:21:03
A jednak?
"Baba z wozu,koniom lżej"
Najwyższa pora
1
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Księgowo-Podatkowa mgr Marzena Gezler - Czechowice-Dziedzice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Księgowo-Podatkowa mgr Marzena Gezler