brak logo

CE Lingua

Jarosław

Opinie o CE Lingua

adam 2014-09-22 09:19
Ja pracuję u nich jako instruktor rytmiki 3 rok i jak dotąd nie miałem żadnych problemów, współpraca w przyjemnej atmosferze, bez problemowo, stawki ok. polecam
1
Ja 2014-09-23 19:19
Może się ktoś wypowie o tym, jak wyglada tam naprawdę staż w biurze?
anonim 2014-09-25 17:34
Nie idźcie na staż do CE Lingua !!!!!
Tam non stop przyjmują stażystów. Po dwóch lub trzech a nawet więcej. Jak się kończy okres stażu jednym to między czasie szukają już nowych. Staż wygląda tak że siedzisz i wystawiasz cały czas ogłoszenia o prace na portalach, a czasem dają ci coś innego do zrobienia. Po odbyciu stażu mówią dziękuję i przyjmują następnych.(usunięte przez administratora) Szkoda czasu.
7
domi 2014-09-27 09:50
Ja po stażu dostałam propozycje pracy i pracuje już pół roku. Bardzo dużo się nauczyłam i zdecydowanie polecam te staże bo to często duża szansa na pracę tylko trzeba się angażować.
mala 2014-10-03 11:18
Nikomu nie polecam współpracy z CE LINGUA. Jeden wielki bałagan.
7
Mariusz 2014-10-11 12:02
Długo współpracowałem z CE Lingua, nigdy nie miałem żadnych problemów.
1
Jasiek12 2014-10-13 00:53
Pracuję Lingua już 3 miesiące, mam pełną dowolność w układaniu grafiku nie mogę narzekać.
1
Ilona31 2014-10-15 11:50
Pracując w CE Lingua można zdobyć dużo doświadczenia i dobrze zarobić. Od roku pracuję choć tylko na część etatu nie narzekam.
1
Piotr89 2014-10-22 00:29
Też współpracuje z CE Lingua nie mogę narzekać, stawki wyższe niż u konkurencji.
Aaaaa 2014-10-24 16:28
Czy ktoś orientuje się czy można z nimi wcześniej umowę o dzieło rozwiązać, bo niestety wyjeżdżam za granicę... w CeLingua mam tylko kilka godzin jako lektor.
zosia 2014-10-29 11:29
Ciężko z nimi rozwiązać umowę chyba że polecisz kogoś na swoje miejsce. Ja od dwóch miesięcy próbuję się uwolnić od CE lingua i nic z tego. Złożyłam wypowiedzenie ale tak naprawdę dopiero po 5 cyklach zajęć mogę przestać pracować.
4
Kasia 2014-10-29 19:30
W jaki sposób udało Ci się unieważnić umowę? Byłabym wdzięczna za wskazówki
3
Bogdan22 2014-11-12 05:58
Grup jest bardzo dużo, grafik jest bardzo elastyczny.
1
Magda30 2014-11-12 23:54
Każda firma stara się zabezpieczyć przed skrajnymi sytuacjami, nie spotkałam się by moim znajomym pracującym CE Lingua robiono jakieś problemy.
JacekKrakus 2014-11-13 07:23
CE Lingua jest bardzo elastyczne wystarczy porozmawiać nie mam problemów ze zmianą grafiku czy warunków umowy.
jowizna 2014-11-14 19:48
Pierwszy rok ogólna masakra miałam obiecane 5 przedszkoli zostało 1 (usunięte przez administratora) Po drugim roku pracy trochę lepiej ale szału niema. Jedynie zarobki dobre, ale pod warunkiem, że ma sie ok 5 przedszkoli. Inaczej się nie opłaca
3
MAtes 2015-02-21 14:54
CE Lingua oferuje sporo kursów językowych, chociaż jest kilka bardziej doświadczonych szkół na terenie całego miasta a może bardziej województwa. Pytanie jak ich ocenić, czy warto wpłacać kasę i podejmować u nich tę naukę, bo nie chciałbym władować kasy w błoto. Poza tym jaka jest kadra nauczycielska? Dzięki za sugestie.
1
ZdDkGocha 2015-04-17 07:50
Nie polecam w pracy z nimi. Jak pójdziesz do pracy danej placówki, to źle Cię potraktują. Lepiej w państwowych a nie w takim czymś. (usunięte przez administratora)
2
niezadowolona 2015-04-20 18:31
Byłam dzisiaj na rozmowie o staż Każdemu odradzam. Brak wykwalfikowanej kadry do przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych. Proponowane warunki umowy nie mieszczą mi się w głowie. Jak można tak traktować ludzi młodych chcących pracować. Nie polecam.
3
mony 2015-04-25 12:18
Nie idzcie do placówki w Mielcu, bo Cię jezscze źle potraktuja. Mam to za sobą
2
mena 2015-05-21 16:09
Czy ktoś brał udział w stażu -pracownik biurowy? Czy rzeczywiście po 3-miesiącach zatrudniają?
mena 2015-05-25 07:43
Staz który proponuja Z firmy CE Lingua jest z ich srodków finansowych (usunięte przez administratora) (jałmuzna za 8godz. pracy od pon.-piatku)- I czy jest pewność zatrudnienia?Ktos coś wie???Uczestniczył w ich stazu?
Agi 2015-05-29 22:32
Ja odbyłam staż 3 mc potem zostałam zatrudniona na 12 mc w okresie stażu płacą niewiele, ale po 2800 zł tylko osoby które zdadzą egzamin otrzymują pracę.
Niestety umowa tylko na rok. Ale kadra jest młoda i bardzo pomocna miło wspominam.

Klaudia 2015-06-15 08:54
Staż w Ce Lingua jest pomocny dla osób, które rozpoczynają swoją karierę zawodową. Stażysta ma wsparcie ze strony Opiekuna, z każdym problemem można się zgłosić i ta pomoc jest udzielana. Zadania są różne m.in. udział w procesach rekrutacyjnych, mailing, rozliczenia projektów europejskich itp. W dodatku staż jest odpłatny.
1
AnnaKatarzyna 2015-06-15 12:31
Ce Lingua naprawdę dba o swoich uczniów, jako mama mogę polecić :)
1
beata 2015-08-21 00:54
Witam, czy ktoś ma problem z odzyskaniem weksle po rozwiązaniu umowy? Bo ja mam i mnie to bardzo męczy :(
1
Karinka 2015-09-28 20:43
Witam, chciałabym zapytać o zarobki i czas pracy w firmie CE lingua? Czy placówki szkolne w których ma się pracować są od siebie daleko oddalone ?
Proszę o pomoc
zastanawiająca się 2015-11-06 13:35
Widziałam ich ogłoszenie jako nauczyciel gimnastyki korekcyjnej,czy ktoś z Was ma doświadczenia we współpracy z nimi na tym stanowisku? Może ktoś przybliżyć jak to wygląda? Bo szkoła językowa wchodząca w gimnastykę budzi u mnie nieco wątpliwości...
ja 2016-02-03 17:55
I jak rozwiala sie sprawa? Mnie tez to wlasnie meczy;/ podaj swojego maila to moze porozmawiamy i cos ustalimy:)
1
ja 2016-02-03 17:57
Chodzi o sprawe z wekslami o ktorej pisala beata:)
1
Marta 2016-02-29 18:06
Umowa zlecenie płacą zawsze 15 kolejnego mc. tyle ile wypracujesz tyle zarobisz płacą w terminie. Ja pracowałam u nich w Kłobucku. Pozytywnie oceniam ten okres.
Super jest szefowa.
Agnieszka 2016-04-13 22:31
Ja dorabiam u nich na zlecenie, to się bardziej opłaca jest wyższa stawka, ale wiem że można otrzymać UP tylko musisz wypracować min. pół etatu.
Pytaj u Dyrektorki z nią załatwisz wszystko. Aga
Agnieszka 2016-05-17 20:13
Raczej nie dostaniesz umowy o pracę na start. Zlecenie na pewno ale to zależy od ilości godzin.
beata 2016-06-25 12:22
dlatego ja nie chcę na fitnesskę, już to w życiu robiłam, chce iść wyżej, a widzę że terapeuta sensoryczny w Żninie wam jest potrzebny - realna szansa nawiązania dłuższej współpracy podobno jest - ale jak realna?
Karolina 2016-10-27 10:17
Witam, pracuję z firmą Ce Lingua już dwa lata i nigdy nie miałam problemów z wypłatą pieniędzy w terminie, dyrekcja bardzo miła a Panie pracujące w Ce Lingua bardzo uprzejme i wyrozumiałe, jeżeli mam jakiś problem zawsze można się dogadać. Polecam!!!
Dominik-Rzeszów 2016-10-27 10:24
Polecam współpracę z firmą Ce Lingua. Zarobki są dobre, zwracają pieniądze za dojazd, wypłata zawsze w terminie.Pracuje w firmie Ce Lingua jako lektor języka angielskiego , naprawdę warto.
Ola.M 2016-10-27 10:30
Pracowałam jako stażysta w firmie CELINGUA i mogę bardzo polecić. Wiele się można nauczyć i współpracownicy są bardzo uprzejmi i wyrozumiali i fachowa opieka opiekuna stażu, sama praca bardzo przyjemna.
SabinaR. 2016-10-27 10:36
Witam, jeżeli chodzi o pracę w firmie CeLingua to myślę, że warto. Pracuję już jakiś czas jako lektor w Przedszkolu i mam dużo godzin a zarobki też są całkiem dobre no i współpraca z Paniami z CeLingua też jest zawsze ok. Bardzo polecam! Można zdobyć doświadczenie i przy tym zarobić całkiem dobrze.
Agata666 2016-10-27 13:14
Bardzo dobra firma zaangażowana, terminowa. Pracuję już z nimi 1 rok i jeszcze do tej pory mnie nie zawiedli.Zarobki są ok i wypłata w terminie. Można zdobyć fajne doświadczenie w pracy! Polecam każdemu! :)
Damian1981 2017-03-28 09:40
Dla mnie ok. Bylo to co proponowali i to, co jest napisane w umowie. Ja robilem wszystko co do mnie nalezy i nie mialem problemow, Polecam.
opinia 3 2017-05-25 15:07
Oipnia napisana przez pracownik ce lingua napisana została w złości i bezmyślnie proszę nie brać jej pod uwagę.
xxx 2017-05-28 22:28
Całkowicie potwierdzam słowa pracownika Ce Lingua.
1
adam91 2017-05-31 10:40
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą.
Polecam
sabina333 2017-05-31 11:28
Ja również polecam wspołpracę z firmą. Firma jest solidna i uczciwa
Nie polecam 2017-06-01 09:18
Widzę, że same och i ach-y pisane przez zmuszanych pracowników, a negatywy usuwane. Kto tu pracował ten wie, że ze warto.
Zainteresowana 2017-06-01 11:17
Rozumiem,że Pan pracował i był wzorowym pracownikiem, a firma źle Pana potraktowała Panie Przemku ?
Nie polecam 2017-06-01 12:29
Ten wie, że nie awrto*
robertg 2017-06-01 21:23
polecam prace w tej firmie! zarobki są ok
kaja18 2017-06-01 21:28
Ja również serdecznie polecam wspołpracę z firmą.
Marta 2017-07-20 11:41
@robertg @kaja18 chętnie dowiemy się co sprawia, że w CE Lingua warto pracować. Co uważacie na największe plusy tej pracy? Takie informacje będą bardzo cenne dla osób, które na wątek trafiły szukając opinii na temat przyszłego miejsca zatrudnienia.
Zostaw swoją opinię o CE Lingua - Jarosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CE Lingua