logo Berner Polska

Berner Polska

Kraków

Opinie o Berner Polska

re 2016-08-24 20:55:34
a kogo jeszcze można utrzymać za taką stawkę?
re 2016-08-24 21:41:57
gdy brakuje ci siana, posłuchaj bociana. Karola Bociana.
3
sanders 2016-09-01 21:38:50
Pamiętam ją, ona już chyba dawno tu nie pracuje. Swoja drogą ciekawe gdzie teraz...
Dawid 2016-09-05 11:26:06
Napewno potwierdzam to ze zapewnienie pani po wsteonej rozmowie telefonicznej,o skontaktowaniu sie w ciagu 2 tyg.niezaleznie od decyzji mozna miedzy bajki wlozyc.Minely 2 tyg.I zero jakiejkolwiek wiadomosci.Czyli juz na start pokazuja jak szanuja ludzi.
Dawid 2016-09-05 11:26:31
Napewno potwierdzam to ze zapewnienie pani po wsteonej rozmowie telefonicznej,o skontaktowaniu sie w ciagu 2 tyg.niezaleznie od decyzji mozna miedzy bajki wlozyc.Minely 2 tyg.I zero jakiejkolwiek wiadomosci.Czyli juz na start pokazuja jak szanuja ludzi.
1
dick 2016-09-05 17:26:13
ha, ha, ha
2
stefan b 2016-09-05 21:50:21
chcesz być starszym specjalistą IT i szukasz informacji na forum a nie w firmie? Oj chłopie, chyba się nie nadajesz.
2
stefan b 2016-09-05 21:50:46
chcesz być starszym specjalistą IT i szukasz informacji na forum a nie w firmie? Oj chłopie, chyba się nie nadajesz.
Dawidoff 2016-09-23 17:49:08
W ubiegły piątek były przeprowadzane rozmowy w jednym z miast w wielkopolsce,całkiem miłenie było wyżelowanego gogusia a całkiem dobrze gadajacy RMS.Mieli sie odzywac bez względu na wynik do dziś,zero odzewu.Zero profesjonalizmu ze strony Bernera,tyle moge napisać.
2
Rafał. 2016-09-28 10:08:32
Tak czytam te opinie i na tych co marudza smiech mnie bierze,panowie zapraszam do innych hurtowni np.z rynku motoryzacyjnego.Np 1 najwieksza w polsce Ic,gdzie handlowiec musi byc na własnej działalności,co za tym idzie Vat,dochodowy t i ZUS jest na jego barkach i portfelu, za użytkowanie auta tez musi płacić i ogólnie ma tyle rzeczy na głowie że najlepiej żeby pracował po 12 godz. a pracuje 10. I to wszystko za bajońska sumę 3000 zl.netto podstawy na Fv. plus premia jeśli wyrobi nieskonczenie dużo czynników do niej.A wy tu marudzicie że firma daje tyle czy tyle.
Aaaauris 2016-10-04 19:44:34
Jak wygląda wzrost tej podstawy? Dla mnie 3000 brutto to trochę mało, chciałbym 4000 ale wiadomo, że na początku można chcieć mniej, pytanie tylko czy wzrost jest realny czy to tylko ściema i jak nie wyszarpiesz na rozmowie to nie dostaniesz? W poprzedniej firmie tak było, że jak dobrze się sprzedałeś to była dobra podstawa i to było ważne, bo podwyżki potem śmieszne...
Auris 2016-10-05 10:40:19
Taa pewnie też dostali propozycję działalności i sobie poszli...
Auris 2016-10-05 11:59:20
Eeee pomyłka, to było o innej firmie ;)
Auris 2016-10-05 13:32:23
Napisałem o działalności gospodarczej itp, wypowiedź dotyczyła innej firmy którą jestem zainteresowany, można skasować, nie ważne :)
rozsądny 2016-10-06 20:47:35
Szkoda czasu na rozmowy w tej firmie, koleś z dziwnym tikiem nerwowym nie bardzo wie o co pytać, a kobieta która mu towarzyszy ewidentnie przyszla z jakiejs korpo-szczurowni, bo probuje za wszelka cene zdominowac i stłamsić. Atmosfera jaka tworzą jest nie do zaakceptowania na rozmowie kwalifikacyjnej, powinni przedstawić firmę od jak najlepszej strony i zachęcić do współpracy - to oczywiście poza poznaniem kandydata, tymczasem skutecznie odstraszają. Proponowana kasa słaba, atmosfera już na rozmowie słaba. Brak informacji o rezultacie rekrutacji. NIE POLECAM!
7
Auris 2016-10-10 10:57:35
Ciekaw jestem jak dużą trzeba mieć wiedzę techniczną i branżową na stanowisko PH... wiedza raczej ogólnomotoryzacyjną przeciętnego faceta wystarczy? Trudno mi okreslić jak bardzo trzeba się znać technicznie a jak bardzo sprzedażowo, są ludzie np z innych branż?
Auris 2016-10-10 19:55:26
to to mogę przeczytać w ogłoszeniu także yyy... dzięki?
To nie jest odpowiedź na moje pytanie.
frf 2016-10-17 17:47:36
nooooooooooooo
dickchenney 2016-10-17 22:02:22
"czasami samochód"?. A ci co nie dostają to zapier...ą metrem?
Dociekliwy 2016-10-18 09:06:27
PTH dostaje na dzień dobry trzy tysiace brutto plus 500 zl brutto tzw ochronke. Samochod jak Ci sie uda to fieste, albo fabie II, raczej corse daja z 200 000 przebiegiem. Bazy klientow przeorane przez innych handlowcow i plany raczej nie do zrobienia. Oczywiscie jest legenda ze ktos widzial kiedys premie, ale nie wiem kto, 2% prowizji i na tym koniec. Duzy plus to szkolenia ktore w pierwszym okresie pracy masz czesto. Rozmowa kwalifikacyjna to Twoj bezposredni przelozony i Pani z HRow, ktora ta rozmowe prowadzi. Po 6 miesiach pracy dostajesz gola podstawe i jazda. Brak stanow magazynowych, problematyczny CRM i raporty raporty i jeszcze raz raporty. I najwazniejsze limity paliwowe, ktore to wygladaja plus minus 200 litorw na miesiac.
5
Forsch 2016-10-27 15:25:13
Ostatnio handlowcy jezdza micrami, spotkalem kolege z dzialu auto i mowi ze dramat
berner 2016-10-27 18:41:12
a koledzy z forsch zapitalają na skuterach
Shell 2016-11-04 20:03:08
Jak z kadra zarządzająca? kierownicy? Jaka flota w firmie dla kier dyr? benefity?
Zainteresowany pracą 2016-11-14 12:20:46
Witajcie Recenzenci!
Startuję na stanowisko Przedstawiciel Techniczno - Handlowy obszar: Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław.
Jestem osobom młodą [22 lata] z wykształceniem technicznym, od 2 lat pracuje w branży Automotive.
Mam kilka pytań:
1. Czy na początku do 3000zł brutto podstawy doliczane są jakieś premie, prowizje, inne dodatki?
2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy?
3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy?
4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy)
5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę ?
6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów odbywa się wizytą niezapowiedzianą czy zapowiedzianą, a może zależy to od strategii indywidualnej PTH ?
7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie?
8. Czy raportować trzeba każdy godzinę pracy skrupulatnie?

Pozdrawiam,
Zainteresowany pracą
1
Niepolecam 2016-11-18 11:14:56
1. Czy na początku do 3000zł brutto podstawy doliczane są jakieś premie, prowizje, inne dodatki?
Ad1 ochronka 500zl
2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy?
Ad2 szkolenia sa ale bardzo slabe, kiedys byly lepsze. Teraz strata czasu
3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy?
Ad3 po 12miesiacach pod warunkiem obrotu
4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy)
Ad4 po miesiacu jak zrobisz plany
5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę ?
Ad5 Ok 8h powinno starczyc
6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów odbywa się wizytą niezapowiedzianą czy zapowiedzianą, a może zależy to od strategii indywidualnej PTH ?
Ad6 indywidualna pth
7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie?
Ad7 sam na siebie
8. Czy raportować trzeba każdy godzinę pracy skrupulatnie?
Ad8 zalezy od kr, ale raczej sms na koniec dnia i raport w crm
1
Masakra 2016-11-19 10:45:18
Jezdza micrami z wypozyczalni. Haha to jest powazna firma? Stany magazynowe ubogie. Limity paliwowe. Masakra.
Zainteresowana pracą 2016-11-23 13:49:32
Ubiegam się o stanowisko Młodszego Specjalisty ds. personalnych w tej firmie. Orientujecie się jakiej podstawy (brutto) mogę się spodziewać? Nie chcę podać zbyt wygórowanej kwoty w oczekiwaniach... Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie cenne wskazówki i rady ;)
2
Uciekać 2016-11-24 16:02:04
Dziewczyna ktora byla wytrzymala od sierpnia, ale zobaczyla ten balagan i uciekla.
2
uciekać ale dokąd? 2016-11-24 17:43:40
widziałem ją wczoraj.
dalej biegła
3
Zainteresowana pracą 2016-11-28 13:24:50
naprawdę jest aż tak źle? dlaczego?
uciekać ale dokąd? 2016-11-28 18:51:57
to był żart. nie jest najgorzej.
Bart 2016-12-07 00:12:45
A ktoś pracował na stanowisku RKS? Mocna presja na realizację sprzedaży w regionie? Jakie płace?
ghhkjljkp;o 2016-12-07 17:46:58
Czasem mam wrażenie że ludzie pracujący w centrali firmy w Krakowie nie bardzo wiedzą jak pomagać handlowcom w terenie.To oni powinni być dla nas a nie my dla nich.Tam na wszystko mają czas,a człowiek zapierdziela w terenie bo chce zrobić wynik,ale jak skoro tamtym nigdzie sie nie spieszy.Az dziw bierze że firma niemiecka,ale standardy w polsce ma chyba południowe.Poza tym co tu mówić,kasa słaba jeśli chodzi o podstawe,produkty drogie.
2
zainteresowany 2016-12-08 12:31:46
A czy ktoś wie jak wygląda taka rekrutacja na stanowisko młodszego specjalisty ds. personalnych? Bo otrzymana informacja o "mini assessment center" niewiele mi mówi...
uciekać ale dokąd? 2016-12-08 19:05:52
Ja Ci, niestety, nie pomogę.
zainteresowany 2016-12-09 09:55:48
A czy Ty kolego wiesz już może jak wygląda to "mini assessment center"?
noniemozliwe 2016-12-09 17:08:47
Opiszę pokrótce moje doświadczenie w związku z procesem rekrutacji.
Aplikacje wysłałem w połowie września(data końca procesu - 31.10). Od razu dostałem zwrotkę, że w ciągu 2ch tygodni wszyscy kandydaci zostaną poinformowani o wynikach procesu. Dokładnie po miesiącu(w połowie października), otrzymałem informację, że proces nadal trwa, proszą o cierpliwość i że niebawem wyślą informację. Zaproszenie na rozmowę telefoniczną dostałem w połowie listopada, czyli 2 miesiące po wysłaniu aplikacji. Mniej więcej tydzień po rozmowie tel. dostałem zaproszenie na rozmowę w firmie i test kompetencji. Do tej pory za dobrego wrażenia ten proces na mnie nie wywarł - strasznie się przeciągał. Przyzwyczajony jestem, że w ciągu trzech miesięcy od wysłania aplikacji, dostaję list intencyjny z zamiarem zatrudnienia albo informację o wykluczeniu z procesu. Znacząco to obniżyło moją ich ocenę.
Jeżeli chodzi o rozmowę rekrutacyjną i testy to tutaj zaplusowali znacząco. Wszystko punktualnie i profesjonalnie. Dostałem godzinę na rozwiązanie paru zadań kompetencyjnych, które okazały się bardzo "życiowe" jeżeli chodzi o specyfikę stanowiska. Nie było testowania umiejętności nieprzydatnych jak to ma miejsce w wielu korpo. Później standardowa rozmowa kwalifikacyjna, wymiana informacji i na koniec zapewnienie, że otrzymam informację zwrotną niezależnie od wyniku procesu.

3
Karol 2017-01-01 14:07:58
Czy miałeś na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś szczególne pytania? Czy miałeś jakieś specjalnie scenki do odegrania? "Prosze sprzedać mi ten produkt albo inny" ? Jakie scenki były zawarte w tym teście??
Karol 2017-01-01 14:08:10
Czy miałeś na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś szczególne pytania? Czy miałeś jakieś specjalnie scenki do odegrania? "Prosze sprzedać mi ten produkt albo inny" ? Jakie scenki były zawarte w tym teście??
2
On 2017-01-05 08:41:57
Produkty drogie. Cisnienie na sprzedaz. Brak wsparcia rksa. Ktory nie ma pojecia o produktach. W krakowie siedzi moze jeden gosc ktory wie cos na temat.produktow skrot MM powinien wszystkim cos powiedziec. Reszta wraz z trenerami na czele powinna zmienic zawod. Nie wspomne o kompetentnej ekipie hr :) ehh dokad zmierzasz bernerze?
1
E.P. 2017-01-15 14:20:46 [użytkownik zarejestrowany]
Na rozmowie faktycznie spotkałam fachowców, panią i pana, oboje znali się na swoich działkach, niestety rozmowa na tematy techniczne z panem mi nie poszła :/ ale wrażenie jak najbardziej pozytywne.
1
Adam K 2017-01-15 18:45:52
firma została mi pokazana przez kolegę po fachu. Głównie zamawiam u nich wkrętarki oraz narzędzia serwisowe. Zawsze gdy mam problem, śmiało dzwonie na infolinie i tam dalej rozwiązuje swoje problemy. Czasem uda mi się zareklamować sprzęt w ciągu 30minut, czasem trwa to parę dni, jednak ogólnie jestem zadowolony ze współpracy z firmą
1
Patrykowski-K 2017-01-16 17:59:57 [użytkownik zarejestrowany]
Byłem na rozmowie i bardzo przyjemnie, brakło mi kompetencji niestety, bo to w sumie moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna.
2
Anonimownik 2017-01-16 23:39:19
Całkiem niedawno miałem sporo wspólnego z tą firmą i muszę powiedzieć, że mimo, że nasze drogi się rozeszły, wszystko zawsze było na odpowiednim poziomie i nie mogę złego zdania powiedzieć :)
2
Andriu 2017-01-17 00:50:15
produkują dobre kosmetyki do samochodów, raz kupiłem i się przekonałem. Bardzo dobry stosunek jakość/cena i przede wszystkim są skuteczne. POLECAM
1
Dawid Mi 2017-01-17 01:35:28
Profesjonalna kadra, roboty w ciul, szefowie gonią ale wiedzą co robią
1
Marchewa 2017-01-17 18:39:12
wynagrodzenia nawet ok, jednak mogłyby być trochę wyższe. Jako handlowiec w terenie sporo zapieprzania na dobry wynik. Firma nawet ok, wspólne wyjazdy integracyjne, niezła zabawa ale jednak zarobki mogłyby być ciut wyższe
Mariusz 2017-01-18 11:20:05
Pracowałem kiedys w Bernerze i nie rozumiem złych opinii na temat tej firmy, zdrowa komunikacja, jasne warunki, najął was ktos do pisania negatywow czy co?
an 2017-01-19 20:11:32
Czy ktoś jest stanie napisać jakie zadania były na drugim spotkaniu na teście?
dno 2017-01-20 11:09:04
Na jakim drugim spotkaniu ? Przeciez berner przyjmuje jak leci, nawet nie sprawdza w cv co wczesniej robiles, poprzez ludzi w ogole nei zwiazanych z branza. Fajnie sobie napukac o sobie pozytywnych komentarzy, naszczescie sa tez te prawdziwe. Ludzie pracuja po 5 lat i nie widzieli 5 z przodu przy wyplacie, juz nie wspominajac o 4. Wiec sami sobie mozecie dopowiedziec co to za praca. Kierownik na spotkaniu regionalnym myli branze, dyrektor go musi poprawiac. wielkie dno. nie polecam !!
1
Zostaw swoją opinię o Berner Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berner Polska