brak logo

Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Starachowice

Opinie o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Pijany Robus 2013-02-26 16:29:21
Kocham was chlopaki. Jestem dumny ze jestem spawaczem.
Waldus jestes moim idolem. Dzieki tobie wiem jak dobrze spawac.
(usunięte przez administratora)
Zadowolony 2014-04-02 16:46:54
Ja jestem zadowolony z tego że trafiłem do Gorzelaka. Może pracuje za krótko bo kilka miesięcy ale mi się podoba. Firma wygląda oniebo lepiej niż pozostali prywaciarze gdzie byłem. Robota jest, kasa zawsze jest na czas i zarabiam więcej niż miałem dostawać. Tyle że nikt mi nie powiedział że dostaje podwyżke czy coś. Kierownik bez pojecia
1
laser 2014-10-08 16:40:57
Już pracuje tu bardzo długo i wiem jak sie ta firma i ludzie zmieniaja. Roboty jest coraz wiecej a czasu coraz mniej- zapierdol non stop. Na pewno jest mase rzeczy robionych bez pojecia
Ludzie co przychodzą z ulicy do przyuczenia bez pojęecia o robocie. Czasami nawet po 1 dniu gościa nie widać - ale to tylk kwestia człowieka i tego czy chce pracować.
@soel - ostro koloryzujesz, a z tego co się domyślam kim jesteś, to na pewno orłem tu nie byłeś...
3
basen 2014-10-30 11:36:53
Czy te oferty pracy u Gorzelaków są nadal aktualne ?, Ukazują się od dawna na olx i wynika z nich ,że W Firmie Gorzelak występuje duża rotacja pracowników i kadry.
zbych 2015-01-13 09:26:44
Zawsze można pójść i przejść etap rekrutacji. Jeżeli się danej osobie spodoba praca no to nic tylko zacząć się w to wszystko angażować. Mam nadzieję, że oferują w Gorzelaku całkiem niezłe warunki, bo konkurencja jest spora, a trzeba zachować również i swoje wpływy na rynek. Podpowiecie jak tam przebiega rekrutacja?
Erni 2015-01-19 15:44:05
Panowie jaka stawka godzinowa na laserach lub prasie krawędziowej netto? ile zmian, czy soboty, święta też pracujące? czemu padła opinia że na laserach po paru dniach odchodzą?
Bonhart 2015-02-02 15:54:25
Pracuję w ZMG jakiś czas i nie widziałem jeszcze, żeby ktoś "wyleciał" z pracy jeśli sobie na to solidnie nie zasłużył albo nie odszedł samemu, bo np musiał pilnie wyjechać do Anglii. Warunki pracy jak na Starachowice bardzo dobre, zarobki nie najgorsze. Oczywiście szefowie bywają narwani, ale to już chyba taki charakter wszystkich szefów...Oczywiście pracować trzeba dość intensywnie, ale daje się wytrzymać i można się przyzwyczaić.
3
hugo 2015-02-06 13:12:53
Do junaka, stary chyba ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o, w jakim ty świecie żyjesz karty sportowe fit flex,opieka medyczna... To gdzie ty teraz pracujesz może bym się tam załapał. Państwo nie potrafi zapewnić opieki medycznej a wymagasz tego od pracodawcy?
gutek 2015-03-17 16:40:26
w sumie zgadzam się z poprzednikami z tym, że nie ma nic złego w pytaniu o jakieś dodatkowe benefity. Tak naprawdę niezależnie od miejsca i branży firma może zaoferować do wynagrodzenia jakiś pakiet. Co do warunków- 11-11,50 to rozumiem że netto- do ręki i czy jak mowa o tych 12h to za te nadgodziny jest płacone?
Benny 2015-06-01 18:25:35
Dzisiaj byłem na rozmowie w tej firmie i odniosłem wrażenie że wszystko tam jest bardzo poukładane. Ludzie na maszynach pracowali normalnie bez pośpiechu. Gościu pokazał mi maszyny na jakich się pracuje to aż mi szczęka opadła. Nie ma co nawet porównywać warunków gdzie obecnie pracuje - to jest syf i cyrk na kółkach.
Olo - czy Ty tam pracowałeś? Gdzie teraz pracujesz, warunki lepsze, są przyjęcia, jakie wynagrodzenie?
Nadgodziny podobno płatne + 50?
xxx 2015-06-15 21:49:57


poczytaj sobie wszystkie posty powyżej, to oddaje realia jakie są
xxx 2015-06-27 15:50:39
maniek - poczytaj sobie posty wyzej, ktore mowia tylko prawde
xxxx 2015-07-18 11:09:58
Dlaczego w ogloszeniach Z.M. Gorzelak oferuje "wysokie wynagrodzenie" ??
Czy (usunięte przez administratora)l na godzine mozna nazwac wysokim wynagrodzeniem ??
helmut 2015-08-28 12:30:22
nini , to stos bredni
też robię 2015-10-13 10:03:28
oj Łosiek, Łosiek jesteś
xxxx 2015-10-29 17:58:20
piatnic - nie wspomniales o tym iz najnizsza krajowa netto na konto.

1
Burmistrz 2015-12-17 13:26:57
na co sie zmieni??
Lopez 2015-12-29 14:08:20
w całym watku macie wszystko dobrze opisane - sama prawda i tylko prawda , najnizsza na umowie
ardi88 2016-01-07 17:57:36
Często są ogłoszenia na prasę krawędziową, mam staż około 4 lat na prasie CNC na jaką stawkę można liczyć ?
kalosz 2016-01-13 10:05:09
Najniższa krajowa, 11 zł do łapy na godzinę
2
xxx 2016-01-14 13:21:14
Nie kapujesz? Umowa na najniższą krajową i ta kwota na konto.
M_aly 2016-01-21 18:32:15
Panowie jak się pracuję zimą ? ogrzewana hala? po ile godzin? soboty, niedziele ? interesuje mnie praca na produkcji
striker 2016-01-21 23:50:11
Nie wiem skąd masz takie info, ja mam tam kumpla co pracuje kilka lat i wiem że ludzie na produkcji zarabiają do ręki sporo więcej niż 1760. Sam chciałem tam iśćale nie znam rysunku. Biurowi podobno mają bardzo dobre zarobki.
striker 2016-01-23 23:16:16
Fizyczny pracuje na prasie i wygina blachy
Kermit 2016-01-25 11:37:05
na hali ciepło, atmosfera ok, ludzie na produkcji ok, nigdzie nie ma idealnie, ale tu jest całkiem ok, masz robić swoje i tyle :)
luki 2016-06-03 11:33:45
jaka stała umowa , weź bzdur nie pisz
roki 2016-06-14 10:33:21
Chyba nie masz dobrych informacji. Ja mam umowę na stałe. Chłopaki co pracują dłuższy czas też słyszę że dostają.
dede 2016-06-28 11:31:55
no to źle słyszysz, pracuję 6 lat i mam terminową
komik 2016-06-28 11:34:24
OGLOSZENIA SIE POJAWIAJA A I OWSZEM ZE WZGLEDU NA ROTACJE PRACOWNIKOW PEWNIE,
bimbaj 2016-06-30 13:29:12
Przyzwoite miejsce pracy, atmosfera miedzy ludzmi ok, kasa w miare ok, wiadomo zawsze mozna sie do czegos przyczepic gdyz nigdzie nie jest idealnie. Ocena w skali 1-6 to 4-
a 2016-07-14 10:36:29
to, że nie ma ogłoszeń nie znaczy iż nie ma rotacji kadr
zorro 2016-07-27 08:50:24
Bo nie potrzebuja nikogo na ta chwile
kamrat 2016-08-12 15:27:01
średnio 10-11 zł na godzinę
robol 2016-08-22 13:48:16
aktualnie jest pełna obsada
Jack 2016-08-23 12:09:02
Studentów na pewno nie ma i nie było.
Z tego co wiem to systematycznie są ludzie z UP na staż.
bosz. 2016-08-30 19:52:04
Widzę, że wszyscy mają wiedzę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na temat tej firmy. Bez kitu. Nie ma studentów, a ile się zarabia to już opisano wyżej.
Lolo 2016-09-02 10:38:52
Na olx masz kilka ofert na magazyn, lasery i krawędziarki
Don Corleone 2016-09-07 13:51:53
Beda jakies przyjecia bo ponoc produkcja ma wzrosnac. Aktualnie potrzebuja na : - magazyn, - lasery, - krawedziarki oraz tokarza.
1
Don Corleone 2016-09-08 09:49:27
Co to znaczy dla Ciebie około ?
Karmazynowy Pirat 2016-09-08 11:59:58
Zartownis z ciebie. Na MAN-ie takich zarobkow nie uswiadczysz. Za wciskanie guzikow chcesz ponad 3k ,buahahahahah.
1
Don Corleone 2016-09-08 12:08:35
a skąd wiesz czy zapowiadali czy nie skoro tam nie pracujesz? Wzrasta produkcja to i zatrudniają z tym,że raczej mężczyzn. Atmosfera jest więcej niż ok.
1
Don Corleone 2016-09-08 12:09:22
a skąd wiesz czy zapowiadali czy nie skoro tam nie pracujesz? Wzrasta produkcja to i zatrudniają z tym,że raczej mężczyzn. Atmosfera jest więcej niż ok. Kobiety raczej nie mają szans na zatrudnienie.
Vv 2016-09-08 17:13:22
Fantasy
szerlok 2016-09-08 23:12:57
Jak możesz być mile zaskoczony na podstawie kilku wpisów, które NIC nie mówią poza tym iż jest kilka ofert pracy na OLX?
bosz 2016-09-28 19:30:26
3 tysiące złotych, to nigdzie w Starachowicach na CNC nie zarobisz, więc odpowiedź na twoje pytanie jest oczywista.
bosz 2016-09-28 19:34:09
chyba pomyliłeś firmy. opiekę medyczną zapewnia Ci co najwyżej NFZ :), a wyjazd integracyjny to możesz sobie strzelić "5" jadąc na Brody i z powrotem.
Bosz 2016-10-05 17:39:26
Ile uzgodnisz, tyle dostaniesz. Każdy pracuje na swój rachunek i wizerunek, nie ma uniwersalnych stawek. Pójdź, zapytaj.
Ayrton Senna 2016-10-07 23:14:45
Tak, jest terminowo.
nini 2016-10-08 14:19:45
no to super że wypłata u nich jest terminowa bo wiadomo jak to bywa w dzisiejszych czasach nie zawsze tak jest
Ayrton Senna 2016-12-04 14:11:04
Firma dajaca stabilizacje, wyplacalna, wszystko niby ok , poza tym iz brak jakicholwiek mozliwosci rozwoju, zero szkolen itp itd
Zostaw swoją opinię o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC