brak logo

ARTEK Centrum Dystrybucji Mięsa

Zielona Góra

Opinie o ARTEK Centrum Dystrybucji Mięsa

znowu 2014-06-21 16:03:32
I znowu wykasowano wszystkie opinie - ciekawe dlaczego?
5
ja 2014-06-24 11:33:20
No właśnie drogi Artku. Prawda w oczy kole, co??? Swoją drogą, jak to świadczy o samym portalu, że kasuje opinie, które ani nie są obelżywe ani chamskie, tylko szczere i prawdziwe.
4
nie 2014-06-26 13:12:52
Nie warto - czy taka odpowiedź nie łamie aby regulaminu?
3
doriss@ 2014-10-09 22:11:45
Najgorsza firma na jaką trafiłam.Totalny wyzysk człowieka, zero szacunku dla pracownika, nie wspomnę o premiach.Ty możesz (usunięte przez administratora)jak wół a i tak najwiecej kasy dostaje kierownik i zastępca.Manka w tej firmie to jakiś kosmos!nie ma miesiąca żeby było dobrze.wiecznie jest minus.Nigdy w życiu nie wrócę tam.a o bonach czy jakiekolwiek kasie na święta możesz zapomnieć.szef to jest sknera,tak samo jak dyrektorka.psychiczna w cholerę.
5
to nie marki tej firmy 2014-11-14 12:19:50
oni tylko tym handlują - praca tam nie ma nic wspolnego z renomą
xxx 2014-11-14 16:54:28
Nawet najgorszemu wrogowi nie polecam:) chamstwo i jeszcze raz chamstwo..
2
? 2014-11-24 12:24:56
Bo wszystkie "opisy sytuacji" są natychmiast kasowane...
Jak nie chcesz mieć kolejnej najstraszniejszej to odradzam...
hahahaha 2014-12-08 20:26:30
to nie wina centrum....
irminaa33 2015-01-06 18:06:24
Taka LEna nie ma pojęcia jak pracuje się w tej firmie. Powodzenia życzę. To najgorsza firma, jaką można spotkać - mobbing na porządku dziennym i praca po godzinach za darmo. Mam nadzieję, że inspekcja pracy w końcu zrobi z tym porządek
5
? 2015-01-22 10:28:43
Dużo jest pracy po godzinach.. fryzjer ? dentysta ? nie ważne ich to nie interesuje.. musisz zostać i tyle. Zapomnij o fryzjerze , dentyscie i o czym kolwiek innym a i z góry mówię zapomnij o życiu prywatnym tylko praca , praca i praca no i wyzysk ludzi , chamstwo i nic więcej. Pozytywne komentarze o artku ? ciekawe kto je pisze pewnie sam artek..
6
Kriss 2015-01-26 22:15:50
Nie do wiary. Czy żyjemy w czasach gospodarki centralnie sterowanej? Nie. Żyjemy w czasach kapitalizmu. Wszyscy narzekają na firmę Artek. Tymczasem droga wolna. Każdy może założyć własną działalność gospodarczą, a w przyszłości otworzyć swoją hurtownię. Zrobicie konkurencję dla Artka. Zatrudnicie ludzi na etatach 8 godzinnych, z wypłacaną co miesiąc premią oraz bonami na święta. Co stoi na przeszkodzie? Każdy potrafi tylko krytykować. Prawda jest natomiast taka, że firma jak na rynek zielonogórski, oferuje przyzwoite warunki pracy, jak i płacy. Są owszem etaty wymagające nadgodzin, ale nie jest to w żadnym wypadku praca za darmo. Natomiast zarzuty odnośnie chamstwa i braku kultury wśród pracowników firmy. Jak to jest, że każdy widzi chamstwo u innych, a u siebie nie? Przecież zła atmosfera nie bierze się z znikąd. Nie wywołuje jej jedna osoba. Dlatego proponuje aby każdy zaczął od siebie, a wówczas i rzekome złe fluidy znikną.Dotyczy to zresztą nie tylko pracy w firmie, ale i życia osobistego. Więcej pozytywnej energii i życzliwości.
3
lola 2015-02-26 19:51:29
Do Kriss... zgadzam sie ze kazdy ma przawo wyboru , oczywiscie ze nikt nikogo nie trzyma na sile w tej firmie ,ale z ta premia to jest tak ze podnosi sie plany miesieczne tak zeby tej premi nie bylo!!!Natomiast bonow na swieta juz dwa lata jak na oczy ich nie widzimy wiec nie wiem moze sa wyjatki ktore dostaja !!!Skoro tak firma dobrze prosperuje to pytam sie gdzie sa te bony , bo zeby na swieta Bozego Narodzenia nie dac pracownikowi zakichanych paru groszy to juz sie teraz raczej w zadnej firmie nie zdarza!!!!A i jeszcze o atmosferze pracy ,jesli jest problem na sklepie i mowi sie to otwarcie Pani koordynator a ona po pewnym czasie udaje ze problemu nie ma i nic z tym nie robi , to pytam sie u kogo mamy szukac pomocy zeby atmosfera a zarazem problemy byly rozwiazane .Szkoda ze widzac jak wyglada praca na sklepach i jak traktowane sa dziewczyny przez swoje kierowniczki prawie mobingowane, nic z tym nie robi !!! To jest zenujace , ze bardzo buzo sie od nas wymaga nie dajac nawet zrozumienia .
1
bart91 2015-02-28 01:40:31
znowu po staremu z kasą! Wypłaty coraz mniejsze i to znacznie mniejsze to jeszcze część na konto a premia w kopertach pod stołem! tak to ja moge sobie dorobić na boku a nie zapi....lać na 300% normy! Przecież tu sie ciągle biega rzucając TONY dziennie i człowiek po 8 godzinach nie wie jak sie nazywa a gdzie tu jeszcze reszta pracy. Dobija cie fakt jeszcze, że ty masz jeszcze robić a kierownik daw.. bucz.. nie których puszcza do domu po 2-3 godzinach bo to kolega przecież, inny sie rucha gdzie popadnie i wystawia paragony bo coś nie tak było przy szykowaniu towaru i musisz za to zapłacić. Tragedia ta firma naprawde nie ma po co tam siedzieć bo tylko można ucierpieć wśród tych głąbów i obecnie niewiele zarobić bo 2000 to max co można tam dostać. W hurtowniach konkurencyjnych zarobisz więcej
4
bobo 2015-02-28 01:59:19
Cała masa alkoholików! szkoda gadać
2
ja 2015-04-29 12:19:33
Bony to nie dobra wola pracodawcy, tylko pieniądze pracownika z funduszu . To tak na marginesie.
1
my 2015-04-29 12:24:31
Niestety ale ta wypowiedź nijak nie odnosi się do faktycznych zasad i atmosfery jaka panuje w tej firmie. Zastraszanie i szantażowanie a do tego donosicielstwo. Niestety :-( szkoda. Bo atmosfera w pracy to podstawa sukcesu firmy i lojalności pracowników.
była P !!! 2015-05-14 20:43:00
Praca w tej firmie to jakaś kara za grzechy...
Pracowałam tam przez 1,5 roku bo nie miałam wyjścia, takie życie.
Bywało tak, że przez 3 miesiące nie było mnie wcale w domu, premie które (niby) dostawałam nawet nie starczały na pokrycie manka.
W TEJ FIRMIE NIE MA ZWROTÓW!!!!!
Koordynatorzy nic nie robią bo boją się odezwać żeby przypadkiem nie podpaść pani EWIE. A jak się odezwiesz o zapłatę za nadgodziny to wysyłają na e-mail firmowy jakieś głodne teksty że niby my wiemy że to od nas zależy jak będzie ustawiony grafik, ale jeśli nie ma komu pracować no to jak to zrobić??!!!!
OSTRZEGAM WSZYSTKICH NIE PCHAJCIE SIĘ W TO BAGNO BO JA DO DZIŚ ŻAŁUJĘ!!!
2
reksio 2015-09-04 15:34:53
ile zarabia tam zastępca kierownika ktoś może napisać....
reksio 2015-09-04 15:36:36
ile zarabia tam zastępca kierownika ktoś może napisać....
2
? 2015-09-30 10:34:45
żartowniś
Zocha 2015-11-14 20:45:57
Brak realizacji zamówień od stałych klientów,zmieniła się kierowniczka z Leszna z Zamenhofa i jest bałagan
neapol 2016-04-20 18:26:04
nie polecam nikomu kto ceni swój czas i pieniądze . Chyba , że lubisz przyjść sobie do pracy na 20 , wyjść np o 6 rano i na 12 wrócić na renament ( to tak dla przykładu ) . Wieczne ucinanie premii , godziny nadliczbowe , brak szacunku ze strony kierownictwa , fałszowanie list obecności żeby w papierach grało ... długo by ta wymieniać ..Tak było za moich czasów . Czy teraz też tak jest ? Nie wiem . Wyleciałem za pyskowanie i sprzeciwianie się wobec polityce tej chorej firmy
3
Mariola 2016-07-02 13:13:17
Byłam zachwycona obsługą i samym sklepem na Zdrojowej w Zielonej Górze. Ale to już w czasie przeszłym niestety. Zmieniła się obsługa i zaraz widać to w sklepie: zmienił się zapach, towar byle jak wystawiony w ladach, obsługa nic nie umie, w trakcie mojej obecności w sklepie ktoś oddawał sprzedane mu nieświeże mięso - katastrofa. Kiedy tylko trafiłam na kogoś z poprzedniej obsługi - zaraz " na patrz widać" odmianę - ktoś kto umie i komu się chce. Może trzeba dbać o obsługę w sklepie bo to ona właśnie tworzy wizerunek marki. Jeśli o nich nie zadbacie dobrzy uciekną a zostaną tylko tacy którym się nie chce, bądź nie umieją, bądź do niczego się nie nadają. Doceńcie proszę tych których my klienci również doceniamy.
ziuta 2016-08-31 19:16:48
Ta firma to niewypał, nie polecam tam pracy.Jeden wielki wyzysk, ciągłe manka, za które trzeba słono płacić.Ciągłe narzekanie koordynatorki, że ciągle coś jest źle ułożone itp.Koordynatorka na Poznaniu to też niewypał, nie zna się na pracy za ladą a się ciągle udziela,że coś jej nie pasuje.Ciagła praca po godzinach, listy obecności ciągle przepisywane są by inspekcja pracy nie dopatrzyła się, że są przekręty z godzinami pracy (dziś idziesz na 13:30-21:30 a na następny dzień idziesz na 5:30-13:30 i czasami w ten dzień przychodzisz na 17 na inwentaryzacje i do wieczora).Nakazują sprzedać dana ilość danych wędlin w ciągu miesiąca dając w nagrodę 1 zł za sprzedany kilkogram, a koordynatorka dostaje mega duże ilości bonów do siebie za to,że dany rejon tyle sprzedał. I kto tu ma najwieksze zyski? Bonów ani paczek na święta już bardzo dawno nie było. Szef nie widzi co się dzieje na sklepach ważne że interes sie jakoś kręci. A o urlopach to zapomnijcie, nie chcą dawać twierdząc, że nie ma ludzi na ten czas więc pracować trzeba cały czas.To jest mega nieporozumienie.Tu musi zabrać się za to wszystko jakaś odpowiednia instytucja bo tak dalej nie może być,jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami.
3
ziuta 2016-08-31 21:14:03
Uwierz w te negatywy osobiscie pracuje juz kilka lat w tym bagnie ale koniec tego kończę z tym.Odkąd zmieniła nam się koordynatorka to nie da się pracować, ciągle coś jej nie pasuje, ale jak coś potrzebuje to odrazu jest miła dla tej osoby.
Jarek 2016-09-04 15:57:32
Słyszałem, że w firmie artek jest dużo godzin pracy, trochę trudne warunki, ale wynagrodzenia są bardzo dobre, czasami powyżej średniej krajowej. Jeżeli to prawda to myślę o angazu tam
hejo 2016-09-04 16:29:29
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się spodziewać jako początkujący sprzedawca? W końcu ważne jest to, że oprócz dobrej podstawy są jeszcze jakieś premie do tego, to wążne jest dla każdego pracownika.
TUZINEK 2016-11-08 15:32:56
TYLKO ZE PIENIADZE NA WYJAZDY KIEROWNIKÓW DO SPA,W GÓRY NAD MORZE SA A LUDZI TYLKO NA TO PATRZA JAK KILKA RAZY W ROKU ZBIERAJA SIE OBŁADOWANI MARKOWYMI ALKOCHOLAMI ITP...A PRACOWNIKA NA SWIETA DAJE SIE 2 KG KOSCI KARKOWYCH SUPER
TUZINEK 2016-11-08 15:48:17
JESLI CHODZI O FIRME ARTEK TO POWIEM TAK ....
PRACA JEST BARDZO CIEZKA PRACUJE SIE NA 3 ZMIANY 6-14 14-22 22-6 TYLKO ZE TAK NAPRAWDE BARDZO CZESTO PRZYCHODZI SIE JUZ NA NOCKI NP O GODZ 20 ZEBY WSZYSTKO ZROBIC...JEST BARDZO NERWOWA ATMOSFERA LUDZIE SA ZASTRASZANI,WYKORZYSTYWANI..ZA KAZDA POMYŁKE TRZEBA PŁACIC Z WŁASNEJ KIESZENI... PRACUJE SIE PO 6 DNI W TYGODNIU BARDZO CZESTO JEST TAK ZE NP NOCKI CIAGNIE SIE PRZEZ MIESIAC CZASU...ALBO PRZEZ CAŁY TYDZIEN CHODZI SIE NA NOCKE SCHODZI SIE W SOBOTE O 6 RANO I JUZ O 12 TRZEBA WRACAC BO JEST INWENTARYZACJA PO TAKIM MAR5ATONIE CZŁOWIEK NIE WIE JAK SIE NAZYWA....JESLI NIE WCHODZISZ W DUPE PANA KIEROWNIKĄ TO TEZ MASZ PRZEJEBANE....ZAROBKI WACHAJA SIE W PRZEDZIALE 2000-2500 ALE ZA TAKA PRACE TO NIE JEST DUZO BO W CIAGU ZMIANY TRZEBA PRZEJEBAC TONY ......
1
napoleon 2016-11-12 17:25:34
tony jak tony ale ile godzin faktycznie sie pracuję to już inna bajka .. Pozdrawiam byłych pracowników :) jełopy bez szkoły pracują tam nadal :)))
Zostaw swoją opinię o ARTEK Centrum Dystrybucji Mięsa - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARTEK Centrum Dystrybucji Mięsa