brak logo

Hochland Polska

Kaźmierz

Opinie o Hochland Polska

... 2015-10-03 16:45
Myślałem że Hochland to poważna firma. Byłem na rozmowie, rekruter powiedział że niezależnie od wyniku dadzą odpowiedź. Nie mam pretensji że się nie dostałem, widocznie byli lepsi. Tylko jeśli nawet nie stać Was na wysłanie maila o wynikach rekrutacji, to nie obiecujcie tego ludziom.
3
Morfeusz 2015-10-15 23:44
Widzę że nadal szukają. Np Płońsk jak sytuacja teraz kształtuje się w hochland? Jakie szansę rozwoju awansu?
W
max 2015-10-31 19:54
Słyszałem że są jeszcze vacaty , i ze sa bardzo pozytywne zmiany w sprzedaży ?
Czy ktoś wie jakie są warunki finansowe ?Czy są jeszcze rekrutacje na południu ?Pozdrawiam
Kleks 2015-11-02 19:55
wciąż wisi ogłoszenie na dolny śląsk, więc pewnie i etat wolny.
Rozczarowany.. 2015-11-20 19:36
Jak sie idzie na rozmowę, poświęca swój cenny czas to sie oczekuje informacji zawrotnej, czyz nie? Pamiętajcie drodzy rekruterzy firmy hochland ze to działa w dwie strony - nie tylko kandydat ma zrobić dobre wrażenie, ale przede wszystkim wy. Zdecydowany minus ze brak odpowiedzi po rozmowie.
4
Rozczarowany 2015-11-22 20:12
To niech nie obiecują ze dadzą odpowiedz bez względu na podjęta decyzje. Dla mnie to brak szacunku. Proste..
4
Hoh 2015-12-14 18:32
Ostatnio szukali w Kazimierzu na HR. Jest to jeszcze aktualne?
nitk 2015-12-14 22:00
DObre osoby odeszły więc jak po pracujecie tu 3 miesiące i zarobisz samą podstawę to sam się zorientujesz że Wymagania mają a kasy nie dadzą.
1
kasent 2016-01-04 00:04
ofert są piszecie głupoty, faktycznie atmosfera zespołów fajna, premia rożnie, ale HR ma wiele do życzenia, niestety bardzo słaba komunikacja od nich ?Zresztą widać że nie mają pojęcia o handlu, a Regionalny który mnie rekrutował ..............dramat ! po piśmie jakie wysłali , szefostwo same i Hr będą sobie sprzedawać .
kondzio 2016-01-07 22:21
Obecnie szukają sześciu PH, rzeczywiście "wszyscy są zadowoleni" jak tylko znajdą pracę gdzie indziej...
dbdbdbdbdb 2016-01-08 10:34
Ale chyba tutaj nie chodzi o odpowiedź wszystkim kandydatom, którzy tylko wysłali maile. Chodzi o to, że obiecano odpowiedź osobom, które poświęciły swój czas na przyjazd do nich i dobre zaprezentowanie się, więc potraktowały Hochland z szacunkiem.
ZORK 2016-02-07 21:42
BYŁEM NA REKRUTACJI OSTATNIO JAKIŚ GOŚĆ GRUBY MNIE REKRUTOWAŁ Z OSOBĄ HR , CO BYM NIE WYMYŚLIŁ TEN KUPIŁ WSZYTKO ,WIEDZĘ MA SUPER:) PIWO SPRZEDAWAŁ CZY COŚ , WIDAĆ STANDARD BYM PODNIÓSŁ .JEDEN PH MI MÓWIŁ ŻE NALOTY ROBI BEZ ZAPOWIEDZI I ŻE CIĘŻKO Z PREMIĄ ,MOŻE DOBRZE ŻE TAM NIE JESTEM.
1
DJ 2016-02-11 23:50
Prawda szkoda tak fajnej firmy i tej atmosfery która panowała i tak mija już dwa lata jak to się mówi z "dużej chmury mały deszcz" , a i HR dziś pozwolił odejść kolejnemu doświadczonemu PH ,
byly 2016-02-12 00:02
Masz rację pracowałem tu jakiś czas temu. Nikt nie pyta dlaczego odszedłem , a raczej woleli pytać przez kogo?Odpowiadam -podstawa słaba system premiowy żaden, kolesiostwo Danon i dr KC wielkie rozczarowanie .Hr mega słabe zamiast spierać to szuka afery.A szefowa -nawet nowi mówią bez uśmiechu nikomu dzień dobry nie odpowie , widać nie dla ludzi ?Szacunku 0 , ktoś odszedł?Pewnie nie ostatni , wiem bo mam kontakt :)Gdyby nie atmosfera w zespole nie było by ICH więcej.
kli 2016-02-16 09:31
Witam! Na samym wstepie pragne podziekowac Firmie Hochland za wspanialy program i wyjazd z tym związany. Miejsce i organizacja wspaniała -dziekuje w imieniu swoim jako klientka i dystrybutora.Jednak chcialam zwrócić uwage na zachowanie brak jakich kolwiek zasad dobrego wychowania oraz standardów ponizej ktorych część Panów nie zaznajomila sie.Awantura i pijanstwo w samolocie(przez caly pobyt również) gdzie w Etiopi chciano ladowac i wysadzic Panow z wschodu , pijanstwo i zajmowanie sie soba nie klientami bylo normalnoscia??Licze ze nowe Władze zainteresuja sie i zapytaja uczestników wyjazd o zdanie na ten temat , my Klienci zapraszamy? Dla nas motywacja i wyjazd byl wspaniały i jak Państwo wiecie z innych Firm korzystamy?prosimy o kolejne ale z osobami decyzyjnymi i na poziomie zgodne z etyka . Pozdrawiam Klientka
7
gość 2016-05-16 08:37
Może zwolni się miejsce na stanowisku kierownika utrzymania ruchu ... w końcu ktoś zwróci uwagę na to ,że do pracy przychodzi na kacu .
7
olek 2016-06-11 15:18
Kasia, ja tam widzę opinie najnowsze, aby zobaczyć starsze muszę zjechać w dół. A firma się sama broni, wystarczy zajrzeć do ofert pracy i zobaczyć. Mnie bardzo zachęca stanowisko .NET Developera, choć boję się odpowiedzialności tutaj w CoolPeople :)
5
Zzzzz 2016-11-14 16:49
Siema. Kiedy jest wigilia firmowa?ktoś wie?
4
Lolek 2017-01-25 07:30
olek, nie idź tam, dobrze radzę, kierownik IT to stary dyktator.
3
Kaziu 2017-02-20 09:49
Lolek ma rację, facet najchętniej zatrudniłby studenta z 10-letnim stażem za minimalną krajową. Zachowuje się jakby był drugim Billem Gatesem, a jak przychodzi co do czego to braki w wiedzy wychodzą.
Tango 2017-03-26 19:08
Nepotyzm jeśli chodzi o dobrze płatnie miejsca pracy natomiast na stanowiska które są na stronie hochlandu nikt nie chce nikogo z rodziny na minę wysłać. Na te stanowiska nepotyzmu juz nie ma.
2
ITspecjalist_junior 2017-04-02 08:10
Zaproponowano mi staż ze stawką 1300pln bo to zaszczyt tu pracować i do CV mogę sobie dopisać staż w takiej super firmie . Chyba im się w głowach poprzewracało i zapomnieli ze rynek IT troche "stawkowo" im odjechał - nie bez powodu ciągle tam szukają tanich "mudżinów". Nigdy więcej tam.
5
ORA_DBA 2017-04-03 07:18
Krótko na temat - GROSZE a najlepiej za darmo. Szkoda czasu i jeszcze ten dojazd z Poznania na tą wioskę.
6
Były pracownik 2017-04-28 08:33
Trzeba kogoś znań znać, żeby tu pracować a to jest niezgodne z compliance.
2
wow 2017-05-08 08:48
Ciągle szukają informatyków, ale z takim pogardliwym podejściem i z takimi żałosnymi stawkami nikt nie będzie jeździł na tę wieś. Tak jak pisze ORA_DBA, to się po prostu nie opłaca.
2
Grosik 2017-05-25 23:21
Od 23.05.2017 znowu szukają młodszego specjalistę it i darmowego stażystę. Młodszego znaczy taniego. Taniego znaczy niedouczonego. Trzeba się otaczać takimi ludźmi żeby być z nich najmądrzejszą. Najwidoczniej ten co zatrudnia za mądry to on nie jest. Co z tą firmą jest nie tak że nie mogą nikogo znaleść? Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy albo obawa ze szybko zostaną rekruterzy rozpoznani.......
3
Grosik 2017-05-25 23:27
Nabory tak częste - prawie jak w Glaxo....... Prawie robi różnice.
2
Do WOW 2017-05-26 07:36
Bo Poznań to jest dzielnica Każmierza......
3
Cisco# 2017-05-27 12:46
Kolaga był to powiedzieli za mało umie, ja byłem to moga dac 1/3 tego co mam teraz. Szkoda czasu. Nie polecam.
3
Stażysta 2017-06-02 20:31
otrzymasz referencje po zakończeniu stażu;

dojazd? To nie problem. Codziennie na trasie Poznań-Kaźmierz kursują autobusy podmiejskie (linia 813, 102) – zwracamy koszt biletów na linie podmiejską w czasie trwania stażu. - dlatego płatny


hłe hłe hłe hłe
beka

2
załamana 2017-06-14 08:55
Czas się opamiętać .... jeśli kadra zarządzająca nie podniesie zarobków handlowcom to chyba sama zacznie sprzedawać -praca za miskę ryżu....szkoda garstki dobrych handlowców którzy jeszcze zostali..... a nie mają możliwości przeżycia za takie pieniądze nie mówiąc już o motywacji....
5
O rany! 2017-06-30 19:57
Specjalista ds. Wsparcia IT z 30.06.2017
Czy naprawdę nie ma nikogo kto spełnia oczekiwań hochlandu?


2
Jober 2017-07-13 00:49
Oferują 6 tys netto obecenie
1
Lobber 2017-07-23 11:31
@Jober: Jakby tyle oferowali to 80% obecnych informatyków by się pozwalniało. Tyle to nawet brutto nie mogą zaoferować :P
1
Karolina 2017-07-25 08:08
@Lobber ale to są Twoje przypuszczenia, czy jesteś pracownikiem Hochland Polska i znasz sytuacje od środka? @Jober czy to są stawki, na które mogą również liczyć nowi pracownicy firmy?
1
HR 2017-07-25 12:56
budzet to max. 6000brutto na to stanowisko
1
Nowa 2017-08-07 21:12
Dziś byłam ale zachwycona to nie jestem.
1
Nie dajcie się nabrać 2017-08-10 10:05
Te 6000 brutto to bzdura, jedna z wielu w Wieślandzie. Nic dziwnego, że ludzie odchodzą, dojazd tragiczny, ponadto ogrom pracy i duże wymagania. Kto był na rozmowie ten będzie wiedział jak traktuje się tam potencjalnych pracowników. To nie te czasy, żeby jechać po człowieku jak po świni.
1
Pawel 2017-08-11 17:12
Co jest nie tak z ta firmą że ciągle ludzi szukają?
1
Karolina 2017-08-14 12:55
@Nie dajcie się nabrać jak traktowany jest potencjalny na rozmowie rekrutacyjnej w Hochland Polska? Możesz napisać coś więcej? Proces rekrutacyjny sam w sobie jest bardzo stresującym momentem, a takie informacje mogą to tylko potęgować. Więcej konkretów pozwoli zrozumieć zainteresowanym całą sytuacje.
Nie dajcie się nabrać 2017-08-15 17:32
HR nie przejmuje się takimi rzeczami jak mapka czy informacja jak dojechać, samo to daje do myślenia. Rozmowa jest przeprowadzana z osobą z HR i kierownikiem działu. Najpierw jest test, niestety pytania są przypadkowe i niezbyt aktualne. Podejrzewam, że test ułożono 10 lat temu, ale nikomu nie chciało się go zmieniać. Potem zaczyna się rozmowa właściwa, kierownik w wyrafinowany sposób zmiesza Cię z błotem, przeczyta CV i stwierdzi, że nie posiadasz wymaganych kompetencji lub to co jest napisane w CV to kłamstwo, od tak po prostu. Później stwierdzi, że lata doświadczenia to tak naprawdę zmarnowane lata i ewentualnie może się zgodzi żeby Cię zatrudnić, ale musisz się wykazać bo na razie jesteś nikim. Osoba z HR będzie zadawać tylko takie pytania, które ukażą Cię w złym świetle typu: Skoro masz pracę, ale coś Ci w niej nie pasuje to dlaczego chcesz zmienić pracę, a nie siebie? Swoje nastawienie (które w tym kontekście wychodzi na negatywne i godne hańby)? Nie czujesz się winna? Podsumowując Karolino, wrogie podejście dyskwalifikuje tę firmę w moich oczach. Jeżeli to Cię nie przekonuje to niech przekona Cię rotacja, ta jest niezmienna od kilku lat.
1
IT 2017-08-18 10:18
Problemem działu IT jest kierownik oraz płace. Kierownik utknął mentalnie w czasach komuny, podział który stosuje między sobą, a pracownikami sprawia, że to nie ma prawa działać. Jeżeli chodzi o płace to nie wiem skąd wzięliście te 6k netto czy brutto. Pensje są porównywalne do tych na helpdeskach z tym, że nie dostaje się żadnego dodatku z tytułu dojazdu na tę wieś. Tak jak było wcześniej napisane: zarabia się gorsze, pracuje za trzech, a ten dojazd to jakieś nieporozumienie.
Karolina 2017-08-24 07:57
@Nie dajcie się nabrać a wiesz, czy takie sytuacje ze stylem rozmowy, jaki opisujesz, zdarzają się regularnie? Oczywiście rozmowa rekrutacyjna, jak każda inna - podlega osobistej ocenie. Pytanie, czy faktycznie można wnioskować, że proces rekrutacyjny w tej firmie nie przebiega w miłej atmosferze?
Herk 2017-08-24 12:21
Nie ma co obwijac w bawelne, brak szacunku do kadydata i tyle. Wpisow na ten temat bylo conajmniej kilka tylko ktos je usunal...
Filip 2017-08-25 13:11
Cześć, chcę aplikować na stanowisko technologa, wiecie jakie są zarobki na tym stanowisku? jaki jest kierownik? Bo po wpisach od PH i IT wolę Was dopytać :)
Karolina 2017-09-02 20:54
@Herk, jedyne posty, które mogą zostać usunięte z portalu gowork.pl muszą naruszać regulamin, jeśli jednak spełniają wszystkie jego wymagania, nikt nie ma prawa ich usuwać. Więc na pewno przydałyby się inne komentarze mówiące o procesie rekrutacyjnym ze względu chociażby na pytanie @Filipa.
Herk 2017-09-04 08:49
Ty to chyba jesteś z HR. Komentarze były o dziale IT były, o rekrutacji także, ale ich nie ma. Jak mogły naruszać regulamin? Nie wiem, normalne wpisy jak @Nie dajcie się nabrać. Może boli was to, że macie taki bajzel w firmie, a udajecie wielkie korpo. Może pora spojrzeć prawdzie w oczy i zacząć traktować ludzi z należytym szacunkiem?
123 2017-09-06 10:45
Bardzo niesympatyczna rozmowa kwalifikacyjna, będę omijać szerokim łukiem
Karolina 2017-09-11 08:59
@Herk nie jestem w żaden sposób związana z Hochland Polska. Jestem moderatorem forum na portalu gowork.pl. Rozumiem, że docelowo komentarze zawierały informacje o wymienionych przez Ciebie aspektach - a czy między słowami nie obrażały konkretnych osób?
Herk 2017-09-18 12:17
Nie pamiętam żeby obrażały konkretną osobę. Problem polega na tym, że usuwacie sobie wpisy niewygodne dla firmy, a potem pytacie czy jest dowód, że nie słusznie. Jak mamy spamiętać wszystkie wiadomości? Może powinniście podawać powód usunięcia.
1
Zostaw swoją opinię o Hochland Polska - Kaźmierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hochland Polska