Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hochland Polska

Pracowałeś w firmie Hochland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dominik - 2015-05-31 01:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kroczek - 2015-05-27 19:28:07]:
myślę , że w tej chwili warto. Hochland poszukuje przede wszystkim przedstawicieli handlowych do Legionowa Krakowa i Katowic. Ale chętni na wyższe stanowiska również znajdą coś dla siebie. Tutaj chociażby oferta dla regionalnego kierownika sprzedaży http://www.pracuj.pl/praca/regionalny-kierownik-sprzedazy-pomorskie,oferta,3905430
zdjecie uzytkownika
Były kandydat na PH - 2015-06-07 23:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ŻYCZLIWY - 2015-01-26 00:25:37]:
Trzeba przyznać że w firmie Hochland panuje wirus który po zmianach w Firmie powoduje wzrost zwolnień lekarskich samych Liderów:-)a Wrocław wciąż leży na łopatkach!Tak się kończy kiedy zasadą rekrutacji Kierownika Regionu jest mniejsza kompetencja od niego samego
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-06-08 13:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kierownikiem regionu na Wrocław został jeden z najsłabszych przedstawicieli to czego tu oczekiwać. Ale kryterium spełniał. Był głupszy od Samuraja. Przykład idzie z góry. Najlepiej popytać ludzi którzy tu pracują jaki poziom reprezentują i jakie mają osiągnięcia te gwiazdy ze spranymi łbami, recytujące regułki piwnych i ketchupowych korporacji. A gdzie wyniki ? Wszytko się wali. Gratuluję !
zdjecie uzytkownika
elewina - 2015-06-17 19:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chciałam aplikować, ale dowiedziałam się, że grubo sie podziało w hochlandzie. bardzo duzo osob odeszlo, a ci co zostali rozgladaja sie za czyms innym. pieniadze z tego co pisze zatrudniony srednie jak na ilosc obowiazkow... moze ktos jeszcze cos podeslac?
zdjecie uzytkownika
ByłyZatrudniony - 2015-06-19 23:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam.
Warunki finansowe które opisałem wcześniej już nieaktualne. Przy obecnej konstrukcji systemu premiowego realne zarobki poniżej 3 000pln.
Premia do wyciągnięcia tylko za modern trade.
Do osoby pod kryjącej się pod nickiem "Dominik", nie wprowadzaj ludzi w błąd bo zdecydowanie nie warto.
Jak pisałem wcześniej ludzie z największym doświadczeniem zostają zwolnieni bądź sami odchodzą. Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco:
-zamiast pani dyrektor odpowiedzialnej za sprzedaż całej polski jest 2 dystryktów
-północ- chłop w porządku, mimo iż jego epizod ze stanowiskiem we wsparciu sprzedaży nie był udany i osobiście zraził mnie do swojej osoby (opowiadania dyrdymałów, kiepskie pomysły) to na obecnym stanowisku daje rade. Wcześniej był wiele lat RMem, jego PH stali za nim murem. Teraz jest podobnie, tych którzy jeszcze zostali promuje i rozwija. Niestety w tym układzie niema za wiele do gadania mimo zarządzania 1/2 polski.
-aktualnym "mózgiem" i prowodyrem wspomnianego wirusa panującego w Hochlandzie jest dystrykt z południa. Pracował z aktualnym prezesem w poprzedniej firmie. W skrócie- jako regionalny- nie robił planów. Jako KAM odpowiedzialny za mały i średni hurt mający pod sobą bodajże 5 ludzi nie robił planów. Prezentacja przygotowana na każdego z PH nawet nie ze swojego regionu a także na RMa. Aktualna "wojna" pomiędzy PH od moderna i detalu a ludźmi od małego i średniego hurtu wywołana przez niego. Doprowadził do zwolnienia RMa z najdłuższym stażem i wynikami, wprowadził na jego miejsce swojego człowieka który na dzień dobry otrzymał 4 wakaty w prezencie :) Na wrocku również RMmem została "gwiazda" wielkiego formatu. Generalnie mistrz marketingu własnej osoby, był wszędzie i z każdym rozmawiał, wszystko widział. Przyjacielski i miły, do czasu. To on zarządza całą polską, to jego głos i pomysł się liczą. Aktualni RMowie na jego terenie są tylko pionkami bez własnego zdania.
-dyrektor Chmura- jeszcze rok temu wydawało się że poukłada tą firmę i wyprowadzi na prostą, miał silną pozycję i własne zdanie. Potrafił przyjechać do PH który chciał odejść i przekonać go żeby został w firmie. Niestety z obietnic nic nie zostało, został zgaszony przez "beton", pewnie niedługo odejdzie
- na awans i obiecane od roku podwyżki niema co liczyć, mimo deklaracji brak rekrutacji wewnętrznych na wyższe stanowiska, mimo zapisu w polityce flotowej PH nadal tłuką się rozklekotanymi trupami bez bagażnika zagrażającymi ich zdrowiu i życiu (kto raz miał ostre hamowanie a przewoził akurat nie przypięte niczym pakunki na tylnej kanapie ten wie o czym mówię).
Całokształt firmy nie rysuje się zbyt wesoło, sprzedaż pikuje w dół, konkurencja depcze po piętach, pomysłów (sensownych) na rozwiązanie sytuacji brak.
Jeśli chcesz przyjść na region północ, teoretycznie można zaryzykować z uwagi na dystrykta, na południe daj sobie spokój bo szkoda zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Zatrudniony :) - 2015-06-21 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ByłyZatrudniony - 2015-06-19 23:22:03]:
Były zatrudniony chyba niezły był z Ciebie ORZEŁ :)I pewnie wszyscy za Tobą tęsknią w Hochland , a bez Ciebie Firma sobie nie radzi :)Co możesz wiedzieć jak Ciebie nie ma już w tej Firmie!Tacy jak Ty ,,doświadczeni "odchodzą he he i jak widać chyba sobie nie radzą bo mają czas tęsknić za tą Firmą ?Podajesz fałszywe informacje Kolego bo samochody już są NOWE !I to co piszesz to już pokazuje NIEPRAWDĘ!!zmiany są i będę sami wiemy jak było :) Fajnie się zarabiało prawie nic nie robiąc , Ja sam nie pamiętam czy choć raz był u mnie kierownik ??Aipaq przyjął wszytko:)A Pani Kierownik , na zadane pytanie odsyłała mnie wszędzie byle nie odpowiedzieć ?Ja się cieszę bo choć teraz nie ma tzn ,,ULUBIEŃCÓW " I nie pisz głupot bo obrażasz wszystkich a jesteś na BEZROBOTNYM :)I nie na Wrocku są vacaty więc gadasz bzdury!bo FRUSTRAT z ciebie i Kuroniówka Ci doskwiera .Zabierz się do roboty bo masz za dużo czasu !
zdjecie uzytkownika
jeszcze zatrudniony - 2015-06-21 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
były zatrudniony powiedział całą prawdę, oczywiście samochody nowe już są ale na "slajdzie na rzutniku". Co do przyszłości w firmie w zarządzaniu to sprawa prosta za 4-5 miesięcy samuraj wytnie swojego "przyjaciela" z północy, a potym to samo spotka Dyrektora Chmurę. Już w tej chwili samuraj realizuje swój plan, właśnie szabelką pokroił część tortu, a kolejną potnie za chwilę
zdjecie uzytkownika
oj - 2015-06-21 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe kiedy Piwosz odejdzie dość namieszała hurt na łopatkach ?
zdjecie uzytkownika
Zatrudniony :) - 2015-06-21 22:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze zatrudniony - 2015-06-21 22:14:46]:
ale was boli :) Chyba się go boicie , nie strać was powiedzieć to gościowi i Piwoszowi w oczy ha ha bo co ? Pamiętać trzeba ze to się do Was wróci, złość , złe życzenia i frustracja z ogromną siłą :)
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-06-23 14:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
w końcu ktoś napisał prawdę. Ludzie (PH)uciekają i nie sa na bezrobociu, tylko w lepszych firmach lub zostali RM gdzie indziej,

wszystkich, którzy cos potrafili szykanował i opowiadał głupoty. Nie zajmuje się pracą (raz zrobił plan), tylko własnym PR i kopaniem dołków pod innymi.

Klienci i rynek to zweryfikuja.

Szkoda firmy i ludzi, którzy ją budowali. Krzystof Ch.- wielkie rozczarowanie,

Do "jeszcze zatrudniony" - właśnie wraca, do tych oszustów i PR-owców bez pmysłu na biznes
zdjecie uzytkownika
analityk - 2015-06-25 15:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie, jeśli myślicie i wierzycie w to, że za dramatyczną sytuację biznesową odpowiadają zmiany w śmiesznie małej strukturze sprzedaży, to chyba nie wiecie o czym mówicie. Przecież za wynikami biznesu stoi zdecydowanie więcej ! cała branża ? strategia firmy ? konsument ? polityka cenowa ? strategia marek ? nowości ?
zastanawialiście się nad tym ? chyba nie skoro nadal myślicie, że przedstawiciele handlowi i kilku regionalnych mają realny wpływ na biznes :-)
za dużo siedzicie przed ekranami komputerów albo na komórkach przy uchu bo pogubiliście się letko :-)
zdjecie uzytkownika
do dyslektyka analityka - 2015-06-25 18:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [analityk - 2015-06-25 15:10:25]:
"Letko" to wybarwiasz odpowiedzialność osób, które mają za to płacone by sprzedaż rosła. W normalnych firmach jeżeli PH nie wykonuje planów jest z tego rozliczony, jeżeli cały zespół - to kierownik obrywa, a tutaj twój PR "?" ciągnie tą firmę na dno. Owszem planów nie musisz robić bo swoje na boku "zdobędziesz"?", ale Niemcy w końcu wyciągną liczydło "?" i pójdziesz gdzie indziej swoją "karierę PR-owca" kontynuować... "?" każdy, wie kto dopisuje w tej firmie znak "?" w zdaniach twierdzących...
zdjecie uzytkownika
analityk - 2015-06-28 23:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam wrażenie, że nasz sprytny dyslektyk pracuje w Hochland, od co najmniej fefnastu lat, przychodzi do swojej pracy rano albo wsiada do służbowego auta, generalnie jest sfrustrowany bo ma to zapisane w naturze, jest przeciętnym menad'zerem, nikt go nie zaprasza do procesów rekrutacyjnych, ona nawet nie szuka nowej pracy, nie lubi pewnie zmian i reaguje na nie agresją, stąd wszystko co się od 3-4 lat dzieje w Hochland tak mocno go wkurwia ? i to nie jest zdanie twierdzące, choć pewnie powinno nim być :) mając naturę przedstawiciela handlowego trudno podejmować z kimś takim dyskusję o perspektywie szerszej niż poziom żółci w każdym artykułowanym słowie. Generalnie żenujące ale widocznie taka kultura organizacji.
zdjecie uzytkownika
swenson - 2015-06-28 23:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zatrudniony :) - 2015-06-21 20:26:23]:
"beton" to niby kto ? Niemcy ?
już nie pracujesz w Hochland ? co się stało ?
zdjecie uzytkownika
BYŁY PH - 2015-06-29 22:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?? kiedy się w końcu do roboty weźmie piwosz i danonowiec wraz z wszystkimi wszystko wiedzącymi kamami którzy do klientów wcale nie jeżdżą to jak w reklamie PRAWIE JAK PIWO PRAWIE JAK DANONE NIE RABI ŻADNEJ RÓŻNICY.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-06-30 04:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą przedstawiciela handlowego w Rzeszowie bądź Katowicach, ew. Gorlicach czy Legionowie to teraz ma chyba szansę. http://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-rzeszow,oferta,4002556 Hochland ma też spoko socjal - prywatna opieka medyczna, pracowniczy program emerytalny.
zdjecie uzytkownika
Sw - 2015-07-13 09:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te komentarze i naprawdę robi mi się przykro gdy widzę co się stało z firmą Hochland. Uprzedzę komentarze pracowałem jakiś czas temu jako PH zwolniłem się sam poprzednio dźwigając teren na którym pracowałem z 5 na 16 ton miesiecznie. Uważam że wykonałem kawał dobrej roboty. Niestety ktoś później tą prace zmarnował ale nie mnie to oceniać. A teraz o Hochland słychać na rynku o genialnych negocjacjach z Lewiatanem o polityce cenowej w grupie Eurocash. Byliscie kiedys liderem to prawda ale jeszcze rok moze dwa i kupi was serpol :). Pozbyliście się ludzi którzy znali się na tej robocie a ich stanowiska obstawiliscie mało reprezentatywnymi hmmmm aby nikogo dalej nie obrazac napisze ludzmi. Nie skonczy sie to dla firmy dobrze. Dla was zreszta też. Mam nadzieje że mitoman podający się za samuraja zejdzie ze statku ostatni jak przystało na kapitana.
zdjecie uzytkownika
Szczęsliwy posiadacz nowego sam.służbowego - 2015-07-19 17:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jeszcze zatrudniony - 2015-06-21 22:14:46]:
Pewnie teraz sam zostaniesz na zdjęciu haha samochody już w Polskę wyjechały i reklamują HOCHLAND. GŁUPIO CI CO HAHAHA
zdjecie uzytkownika
emi - 2015-07-19 18:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szczęsliwy posiadacz nowego sam.służbowego - 2015-07-19 17:38:57]:
he he kolego sam się zwolniłeś ?? :) Widać taki gwałtowny przyrost miałeś ze Firma nie wie co z kasą robić?Ty jesteś mitoman pisząc ze pracujesz od-do ?Widać boli Cię. to zeteraz trafiłeś do super Firmy co tak dobrze płacą , jak w Hochland nie trzeba pracować , wpisywać co się chce , kasa leci jak deszcz z nieba a pomimo tego tak tęsknisz :)??? Ja jestem Ph co właśnie przyszedł do Tej Firmy jakiś czas temu !Nigdy tak super mnie nie powitał w Firmie oraz mi nie pomógł jak ten o kim piszesz !I cieszę się ze tu pracuje , bo teraz Ja sprzątam po Mistrzach ? I powiem ze jestem =zdumiony ze Firma to akceptowała??Te komentarze negatywne to od osób pełnych frustracji , pseudo FACHOWCÓW którym dopiero życie dokopie ~Cóż !szkoda piany na takich ~~
zdjecie uzytkownika
ach te pytajniki... - 2015-07-20 12:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emi - 2015-07-19 18:53:58]:
powiedz mi kolego emi a gdzie Ty sprzatasz i co? z tego co sie orientuje to wakat watem pogania i żadnego pistoleta ostatnio hochland nie zatrudnił...
zdjecie uzytkownika
nauczyciel polskiego od 30zł/h - 2015-07-27 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emi - 2015-07-19 18:53:58]:
niezła składnia EMI
zdjecie uzytkownika
Sw - 2015-07-29 14:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak zwolniłem sie sam co więcej firma chciała mnie zatrzymać . Poziom twoich wypowiedzi świadczy właśnie o ludziach którzy teraz tam pracują . Nie ta klasa pH co kiedyś :)
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-07-30 12:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sw rozumiem, że możesz coś więcej opowiedzieć na ten tamat, jak to było kiedyś.. może troche zmieniły się warunki, ale chyba nie na gorsze z tego co mi wiaodmo chyba nie można narzekać na nich, bo dostajesz benefity i z urlopami też nie ma żadnego problemu tak naprawde jednak, wiec to raczej na plus jest.
zdjecie uzytkownika
uzii - 2015-08-25 12:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z Hochlandem Baranowo??? Bo coś cicho ostatnio , wie ktoś co się stało??
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-08-29 15:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się miało stać z Baranowem ja o tym nic nie wiem @uzii, wydaje mi się, że działają normalnie, nie ma w internecie żadnych informacji na ten temat, więc nie powinni mieć nadal normalnie pracować, ale też z drugiej strony nie zatrudniają nowych pracowników do firmy, wiec moze coś jest na rzeczy...
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2015-09-10 19:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że zwolnili szefa wszystkich szefów ze Szczecina.To teraz niech sie wezmą za jego przydupasów z każdego działu zaczynając od magazynu ;-)
zdjecie uzytkownika
FASAtor - 2015-09-26 15:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A maja w tym Hochlandzie takie litewskie prymitywy, które doprowadzają ludzi do nerwicy o nazwie ARU?
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-09-28 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem własnie, że firma zrobiła krok naprzód i teraz będą rekrutować widze na stanowiska jako przedstawiciel handlowy i w Warszawie i w Legionowie, a ogólnie warunki nie są złe, bo w obowiazkach jest realizacja zadań sprzedażowych indywidualnych i zespołowych głownie no i budowanie długofalowych relacji biznesowych i profesjonalna obsługa klienta.
zdjecie uzytkownika
redondo - 2015-10-02 23:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe Michał nice try:)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-10-03 16:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałem że Hochland to poważna firma. Byłem na rozmowie, rekruter powiedział że niezależnie od wyniku dadzą odpowiedź. Nie mam pretensji że się nie dostałem, widocznie byli lepsi. Tylko jeśli nawet nie stać Was na wysłanie maila o wynikach rekrutacji, to nie obiecujcie tego ludziom.
zdjecie uzytkownika
Morfeusz - 2015-10-15 23:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że nadal szukają. Np Płońsk jak sytuacja teraz kształtuje się w hochland? Jakie szansę rozwoju awansu?
W
zdjecie uzytkownika
maksik - 2015-10-29 00:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Morfeusz wydaje mi się, że te oferty pracy już są nieaktualne, a szkoda, bo jednak fajnie by było znaleźć zatrudnienie w tej firmie. Zwłaszcza że rozmowa kwalifikacyjna przebiega u nich pozytywnie. Słyszałem ostatnio, że do zarobków są teraz naliczane jakieś premie, ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
max - 2015-10-31 19:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że są jeszcze vacaty , i ze sa bardzo pozytywne zmiany w sprzedaży ?
Czy ktoś wie jakie są warunki finansowe ?Czy są jeszcze rekrutacje na południu ?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kleks - 2015-11-02 19:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wciąż wisi ogłoszenie na dolny śląsk, więc pewnie i etat wolny.
zdjecie uzytkownika
Ogi - 2015-11-18 03:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne ogłoszenia jakie teraz znalazłem od hochland to przedstawiciel handlowy, ale szukaja w trzech lokalizacjach - Myślenice, Jelenia Góra oraz Bielsko-Biała. W sumie to sam zastanawiam sie, czy nie zaaplikowac, nie wyglada to tak źle. Mam jednak pytanie, jak tu jest z baza klientów, w sensie, czy jakas zapewniaja i jest ona aktualna, czy trzeba miec własną?
zdjecie uzytkownika
cebulka - 2015-11-20 11:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ogi myslę że firma ma swoją jakąś bazę już, chociaż wiemy jak powinien działać przedstawiciel.ale za to już zapewniają programy emerytalne ciekawe
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany.. - 2015-11-20 19:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak sie idzie na rozmowę, poświęca swój cenny czas to sie oczekuje informacji zawrotnej, czyz nie? Pamiętajcie drodzy rekruterzy firmy hochland ze to działa w dwie strony - nie tylko kandydat ma zrobić dobre wrażenie, ale przede wszystkim wy. Zdecydowany minus ze brak odpowiedzi po rozmowie.
zdjecie uzytkownika
pizio - 2015-11-22 15:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rozaczarowany.. odpowiadaja pewnie tym osoba ktorymi sa zainteresowani nic dziwnego jezeli ci nie odpisali widocznie nie selniles ich kryteriow
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2015-11-22 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niech nie obiecują ze dadzą odpowiedz bez względu na podjęta decyzje. Dla mnie to brak szacunku. Proste..
zdjecie uzytkownika
tog - 2015-11-24 18:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest bardzo duża firma, samych przedstawicieli poszukują obecnie czterech, więc i kandydatów było mnóstwo, ja im się nie dziwie że odpowiadają wybranym.
zdjecie uzytkownika
Hoh - 2015-12-14 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio szukali w Kazimierzu na HR. Jest to jeszcze aktualne?
zdjecie uzytkownika
nitk - 2015-12-14 22:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DObre osoby odeszły więc jak po pracujecie tu 3 miesiące i zarobisz samą podstawę to sam się zorientujesz że Wymagania mają a kasy nie dadzą.
zdjecie uzytkownika
gfgfgfgf - 2015-12-14 22:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hoh niestety w Kazimierzu nie ma juz aktualnie ofert pracy, ale widzialem ze szukaja nadal przedstawiciela handlowego miedzy innymi w Jeleniej Górze..
zdjecie uzytkownika
acn - 2015-12-27 04:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gfgfgfgf w ogóle żadna oferta pracy nie jest teraz u nich aktualna. Kiedyś to szukali przedstawicieli handlowych, a ostatnio cisza, wiadomo czy coś będzie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
kasent - 2016-01-04 00:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [acn - 2015-12-27 04:29:27]:
ofert są piszecie głupoty, faktycznie atmosfera zespołów fajna, premia rożnie, ale HR ma wiele do życzenia, niestety bardzo słaba komunikacja od nich ?Zresztą widać że nie mają pojęcia o handlu, a Regionalny który mnie rekrutował ..............dramat ! po piśmie jakie wysłali , szefostwo same i Hr będą sobie sprzedawać .
zdjecie uzytkownika
bohun - 2016-01-04 03:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@acn rzeczywiśćie ostatnio nie pojawiła się żadna oferta pracy. Widocznie wszyscy są zadowoleni z atmosfery jak i podwyżek w firmie. Ciekawe tylko jakie są benefity.
zdjecie uzytkownika
majak - 2016-01-07 18:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich oferta pracy jako Partner HR – doradca sprzedaży. Tylko, że tutaj trzeba mieć wykształcenie wyższe na pewno no i doświadczenie min 3 lata.
zdjecie uzytkownika
kondzio - 2016-01-07 22:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie szukają sześciu PH, rzeczywiście "wszyscy są zadowoleni" jak tylko znajdą pracę gdzie indziej...
zdjecie uzytkownika
dbdbdbdbdb - 2016-01-08 10:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gfgfgfgf - 2015-12-14 22:08:12]:
Ale chyba tutaj nie chodzi o odpowiedź wszystkim kandydatom, którzy tylko wysłali maile. Chodzi o to, że obiecano odpowiedź osobom, które poświęciły swój czas na przyjazd do nich i dobre zaprezentowanie się, więc potraktowały Hochland z szacunkiem.
zdjecie uzytkownika
kizon - 2016-01-09 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra ale takie pytanie, gdybyś przeprowadzał rekrutację i miałbyś kilkudziesięciu ochotników na jedno stanowisko to każdemu byś odpowiadał. Pewnie im się nie opłaca.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hochland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert