Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Konsalnet


Oceniono 64 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Konsalnet
Przasnyska 6A
01-756 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2013-06-02 02:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie komuna za darmo nic nie ma do roboty a jak nie to pod pkp
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-06-28 08:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna z osob uwaza ze ludzie ze wsi to miernota nieposiadajaca zdolnosci myslenia ktora nie ma za grosz inteligencji. Ale czy osoba ta pomyslala o tym dlaczego ci ludzie przychodza do pracy za 5zl na godzine? I dlaczego narzekaja?
Bo czesto: NIE MAJA warunkow do ksztalcenia, rodzice nie oplacili im studiow, wrecz przeciwnie kazali sobie radzic samemu., BO NIE MAJA na zycie, a dzieci na ksiazki do szkoly, wiele ludzi zostalo zwolnionych z zakladow pracy poddanych likwidacji itd. Jest mnostwo powodow a zyc za cos trzeba i nie dziwcie sie ze ludzie narzekaja. W kraju jest coraz gorzej a perspektyw BRAK. Nie kazdy ma mozliwosc sie wyksztalcic w pieciu fakultetach i przyjac w renomowanej firmie. Niestety, prosze nie ublizac ludziom pochodzacym ze wsi, czesto oni prezentuja soba wieksza inteligencje i oglade niz niejeden mieszczuch.
zdjecie uzytkownika
ukt - 2013-07-24 21:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, czytałem wyżej o przejęciu GAS24 przez Konsalnet, czy ktoś coś wie więcej w tym temacie? doszło do skutku?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-08-05 22:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc oj jak zle i nie dobrze na tym pelnych niesprawiedliwosci swiecie jak tak zle to słowo niecenzuralne do irlandii
zdjecie uzytkownika
ukt - 2013-08-06 14:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś coś o tym przejęciu Konstalnetu? czy funkcjonują nadal pod swoim szyldem czy już nie???
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-10-09 22:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku, chciałem zapytać czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Szukam spokojnej i pewnej pracy w ochronie.. dziękuję
zdjecie uzytkownika
gwerty - 2013-11-29 15:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM. mama takie pytanie, ile na starcie płaca w konsalnecie w konwojach, moze ktos wie
zdjecie uzytkownika
sobwtór konsalnetu - 2014-01-10 17:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsalnet do dobra firma jak pracujesz 400 godzin w mięsiącu to dostajesz 1,200pln, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KOT - 2014-01-10 18:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sobwtór konsalnetu - 2014-01-10 17:42:42]:
ale się z tobą zgadzam że tak jest, bo ja też pracuje w ochronie marketu TESCO 240 godzin na zlecenie za 1,150 pln.
kierownik powiedzial mi że dobrze zarabiam.
zdjecie uzytkownika
Bigcyc - 2014-02-19 22:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle pozostałej branży ochroniarskiej - słabe pensje, praca nie rozwijająca, tragiczne umowy. Niestety taka prawda,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Gaweł - 2014-03-09 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ich stronie internetowej ciągle wiszą ogłoszenia o pracy, mam nadzieję, że są nadal aktualne, bo chcę startować :)
zdjecie uzytkownika
łysy gruby - 2014-04-17 09:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Niedawno się przyjąłem do Konsalnetu i dostałem wszystko nowe nawet półbuty z prawdziwej skóry a nie z jakiegoś tandetnego materiału jakie dają w innych firmach.
Wypłaty też są terminowo.
zdjecie uzytkownika
Biber - 2014-05-02 23:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym firma ma całkiem uznaną markę więc może dlatego nie cofnęli certyfikatu? Trochę to dziwne - przyznaję, ale coś głębszego za tym musi być.
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-05-14 19:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za dużo tu z Waszej strony pocisków wobec Konsalnetu, żeby w ogóle brać ich pod uwagę przy wyborze pracodawcy
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-23 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a jak się pracuje w warszawie na sortowni?, ktoś tu jeszcze wchodzi?
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-06-24 19:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że konsalnet ma się co raz gorzej, a tu ofert pracy od nich jest obecnie chyba i na całą Polskę
zdjecie uzytkownika
TMS - 2014-06-30 10:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem na terenie województwa warmińsko-mazurskiego. Nie dość, że brak organizacji był porażający, gdyż dojeżdżając do pracy 40 km (w jedną stronę) mogłeś się dowiedzieć, że jej nie ma bez jakiegokolwiek wcześniejszego poinformowania (chociaż dni pracy były umawiane wcześniej), to stawka godzinowa została obniżona od wartości, która została wcześniej umówiona i tak samo było ze zwrotem za paliwo. Podsumowując -( usunięte przez administratora ) Serdecznie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-06-30 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TMS - 2014-06-30 10:58:19]:
no to jak ich poziom organizacji dalej będzie stał w tym miejscu to to samo prędzej czy później walnie
zdjecie uzytkownika
hajko - 2014-07-12 16:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli tak jak ktoś wcześniej wspominał. Brak organizacji i wyobraźni... jeżeli to działa w taki sposób w jaki opisują to użytkownicy tego forum to albo to samo wszystko walnie albo ktoś z włądz się zainteresuje wreszcie tą działalnością
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2014-08-04 15:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2013-06-28 08:35:02]:
To nie komuna , nic za darmo ......
TYLKO SIŁA ROBOCZA DARMOWA ?
To jest typowe myślenie pseudo - kapitalistów = wyzyskiwaczy.
Nie martwcie się i wam skończą się jelenie i woły robocze.
zdjecie uzytkownika
kombo - 2014-08-09 14:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tak tak - 2014-08-04 15:53:58]:
konsalnet jest obecnie największą firmą ochroniarską w naszym kraju, więc jeżeli uważasz , że warunki jakie ona zapewnia swoim pracownikom są poniżej wszelkiej krytyki to pomyśl w jakich warunkach pracują ludzie w innych firmach w tej branży - a nie narzekają tak jak Ty. Oczywiste jest, że ochroniarze nie dostają niesamowicie wysokich pensji i nie mają komfortowej pracy, ale idąc do pracy w ochronie większość osób zdaje sobie z tego sprawę. Gdyby chcieli robić kariery to poszliby na prawo lub medycyn . Ale poszli do ochrony i wiedzą, że Konsalnet zapewnia głównie pewną stabilność zatrudnienia swoim ludziom ( 25 tysiącom ludzi) dzięki ponad 3200 obiektom ochranianym fizycznie czy też 40 tysiącom obiektów na których montowali monitoring. Bo oczywiście ta firma po za standardową ochroną osób i mienia zajmuje się również montażem monitoringu i obsługą gotówki (na przykład chodzi tutaj o konwojowanie )
zdjecie uzytkownika
Skin - 2014-08-11 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha. Kiedy widzę komentarze pisane przez koordynatorów wzgl kierowników czy innych to mogę powiedzieć tylko haha. O jakiej stabilności mówisz? Ja pracowałem tam tymczasowo i wiem jaką ,,stabilność'' mają ci ludzie. Praca stojąca 11-13 godzin 5-6 dni w tygodniu na umowie zlecenie. Chorujesz-zdychaj z głodu. Stawka śmieszna jak za taką robotę. 0 życia prywatnego. To tyle jeżeli chodzi o opinie przeciętnych ochroniarzy pracujących tam 2-3 lata. A teraz moja opinia jako pracownika tymczasowego. Prawdopodobnie na rozmowie kwalifikacyjnej naopowiadają ci cuda niewidy, stały obiekt w pobliżu miejsca zamieszkania, grafik na 1-2 tygodnie w przód, zwroty za bilety itp. Rzeczywistość? Przez 3 miesiące pracy nawet nie powąchałem grafiku, w najlepszym wypadku wiedziałem jak stoję z pracą na 2-3 dni do przodu, w najgorszym- telefon o 19 wieczorem mówiący że jutro na 9 mam się stawić na obiekcie bo jakiś ty zalał się w trupa i nie może nawet ruszyć palcem. W teorii w takich przypadkach koordynator rzuca ci gadkę typu-no to za dyspozycyjność pan sobie doliczy 2-3 dyszki, ale to jest tylko kolejny kit który ci wciskają po to żebyś stawił się jutro do pracy. To samo tyczy się zwrotów za bilety. Kij w to że mieszkam w warszawie i dojazd do łomianek to dla mnie jakieś 30 dychy wydatku w ciągu tygodnia. Gdy mówię że nie mogę że w taki sposób to ja tyram za 6 zł za godzinę koleś mówi- spokojnie zwracamy za bilety ale to po prostu kolejny kit. I tu dochodzimy do obiektów ,,W pobliżu miejsca zamieszkania" nie wiedziałem że mówiąc to mieli na myśli ogólnie warszawę tzn. mieszkasz w warszawie (w moim przypadku bemowo) to dojazd np. do wawra nie sprawi ci problemu no bo to w końcu też warszawa nie? Chyba nie muszę tego mówić bo można się tego domyśleć ale o stałym obiekcie też można zapomnieć.
zdjecie uzytkownika
Ozib - 2014-08-12 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety tu sie zgodzę z nie którymi opiniami ze najgorsze są telefony ok.19 lub i pozniej ze nastepnego dnia trzeba isc tu albo tu bo ktos sie nie stawi bo jest zalany i to jest minus..
z doliczaniem za pojscie gdzies ze bedzie premia ze pojdzie sie itp. to jest niestety tez kit.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
  Lider w branży usług bezpieczeństwa, na rynku od 1994 r., posiadający 12 spółek zależnych i zatrudniający 25 000 pracowników, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko:   Pracownik Ochrony - Konwojent Miejsce pracy: Wrocław Obowiązki: odbiór, konwojowanie i deponowanie wartości pieniężnych Wymagania:
zdjecie uzytkownika
Skin - 2014-08-14 11:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze że kazali mi zapłacić za UŻYWANIE służbowych ubrań. Widzę zresztą że w dalszym ciągu się ogłaszają więc apeluje do was ludzie abyście nie dali się zrobić tak jak ja.
zdjecie uzytkownika
KonRad - 2014-08-31 22:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOT - 2014-01-10 18:03:20]:
Nażekacie , ja pracuję w konsalnecie a dokładnie w biedronce pilnuję , przepracuję 220 h i mam 1700 zł Ciulowy ochroniaż to ciulowa pensja , ja dostałem premie i zwiększyli mi stawke po 2 miesiącach pracy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski