Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet

Pracowałeś w firmie Konsalnet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
andy pendy - 2015-01-13 12:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
konsalnet to patologia wiem cos o tym pracowałem jako dowódca na lotnisku bemowo a inspektor jabłoński to osoba spod ciemnej gwiazdy
zdjecie uzytkownika
eee.. - 2015-01-13 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pier.... glupoty .. Mam umowe zlecenie a netto 9.50 .. 2 dni pracuje 2 dni wolneg ..
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-01-15 10:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki na pewno lepsze niż w Solidzie, ale raju nie ma. Wkurza mnie to, że zgadzają się na podpisywanie mniejszego niż 12 godzin wymiaru pracy na obiekty - to pozbawia szeregowych pracowników pieniędzy i jest nieprofesjonalne - widziałeś kiedyś niezabezpieczony przez cały czas obiekt handlowy? To pożywka dla złodziei. Takich obiektów jest coraz więcej, tylko na tych, gdzie są najgorsze jazdy dają 12 godzin. Stawki też zmniejszają. Wrocław - w Tesco było 9 złoty na um. zl., teraz jest 8, na Grunwaldzie też obcięli o 25 gr. A najgorsze jest Netto, nie zgadzajcie się na pracę na tym obiekcie, znajomy z ekipy z Grunwaldu mówił, że jeden z pracowników został na Netto pogryziony przez bezdomnego i jakieś miał przeboje ze zdrowiem. Wiem, że to ostatnie brzmi śmiesznie, ale taka jest prawda. Słyszałem, że w ogóle Netto to supermarket, gdzie stoi się za niecałe 7 zł, po 8 godzin, a Netto chciało, żeby przez te 8 godzin ochroniarz tak sobie na 15 minut przychodził i wychodził, żeby łącznie pracować 2 godziny i za to by mu płacili, żeby się przez cały dzień tylko pojawiał i wychodził, no kpina jakaś.
zdjecie uzytkownika
bogobojny - 2015-01-19 06:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet Siedlce pani inspektor zwolniła mnie z pracy bo obchodziłem imieniny na wolnym i zrobiłemzamianę na drugi dziń .Niewolnictwo czy głupota ?
zdjecie uzytkownika
olk - 2015-01-19 09:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze lepiej dla nizadowolonych posuzkac nowej pracy ? ja osobiscie skorzystalem ze strony rekrutacyjnej rewolucji ! i szczerze wam polecam poniewaz jest duzo ofert ;)
zdjecie uzytkownika
lkajdldas - 2015-01-23 10:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Poznań to też chora oddział!!! Same układy i układziki, policjanci, ex-policjanci, jakieś kochanki menedżerów, znajome szefów ochrony, wciąganie znajomków na emeryturze na umowy o pracę, jak nie jesteś z nimi, jesteś przeciwko nim, a spróbuj się jakkolwiek wyróżnić, to przypiszą sobie Twoje zasługi!! Zero podziękowania za zaangażowanie w pracę, lizodupstwo, spoufalanie, dwulicowość! Pracowałam dla Konsalnetu w DHL pół roku, wyleciałam przez tak zwaną prawą rękę szefa obiektu, bo byłam ładniejsza, zdolniejsza i zgrabniejsza, a jej nie pomogło nawet wazelinarstwo u szefa obiektu i to że dała się macać, żal!!!! Nie mogła tego zdzierżyć, więc pozbyła się mnie za pomocą menedżera, dobrego kolegi szefa... Teraz pracuję dla konkurencji, z perspektywami na dalszy awans, Konsalnet to dno!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-27 21:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewolnika szukają za darmo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-30 19:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [insejn - 2014-10-01 17:58:23]:
podpinam się pod opinią.
kilka osób pracuje na rzeszę dziadków z grupami inwalidzkimi.
stanie na głównej bramie niezależnie od pogody.
odradzam KAŻDEJ młodej osobie.
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-01-31 10:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Konsalnet nie jest zły tylko żeby dawali normalną umowe o prace a nie dwie umowy zlecenie.
zdjecie uzytkownika
GRUBY83 - 2015-02-02 09:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAZDY ZARABIA TYLE,NA ILE POTRAFI URUCHOMIC SZARE KOMURKI PRACA JAK PRACA ANI ZLA ANI DOBRA,JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIL CO BY WSZYSTKIM DOGODZIL,JAK WAM NIE PASUJE TO NA UKRAINE SIE ZACIAGNIJCIE DO WALKI BO TU I PRACA I LUDZIE SA SPOKO, NO CHYBA ZE KAWAL Z CIEBIE K..... TO SIE NIE DZIW ZE TAK CIE TRAKTUJA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-02 11:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecywane 7zł . na zlecenie to tylko we snach jak wzrosła najnisza krajowa. To my zarabiamy na ta firmę ,a ci pierdzi stołki na tym kozystaja.
zdjecie uzytkownika
lipko - 2015-02-03 10:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krotko zlodzieje nawet o godziny nie mozna sie dowiedziec tak jest w konwoju w gdansku
zdjecie uzytkownika
pączek - 2015-02-05 10:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ach ten Konsalnet... Najnizsza krajowa+te godziny nocne... Umowa o prace+umowa zlecenie... Na rozpoczecie kariery zawodowej- piekna perspektywa :-) A potem okazuje się, ze zalożenie rodziny jest niemozliwe przy takim trybie pracy, ba, nawet posiadanie zwierzatka domowego graniczy z cudem! Grafik zmieniany co 3 dni. Nic zaplanowac sie nie da. Pracowanie po 3-4 dni POD RZAD po 15 godz. Nadgodzin sie nie da doliczyc, placic za nie tez nie chca i o odbiorze tez nie masz co marzyc bo przeciez roboty w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciagle straszenie zwolnieniami, biedna firma nie ma z czego placic, przechodzeni naumowe zlecenie, odwieczny nieustajacy mobbing, warunki na liczarniach fatalne, brud, smrod, sale bez okien i klimatyzacji... Zycze zebyscie upadli, zdechli i odeszli w niepamiec, pochrzaniona firmo bez honoru.
zdjecie uzytkownika
ojojoj - 2015-02-05 10:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-23 18:20:13]:
odradzam stanowcze wielkie NIE
w delegacje kiedys mnie wyslano ze wschodu do Wwy
5 dni pod rzad po 15 h
mobbing
jak nie wyrabiasz normy to dowidzenia
nie podoba sie rowniez zegnamy bo przeciez na sile nikt nikogo nie trzyma
ciagle kary kary i kary. finansowe oczywiscie.
jezeli ktos z wlasnej woli idzie pracowac do konsalnetu to jest, za przeproszeniem, idiota
zdjecie uzytkownika
i - 2015-02-11 22:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile taki tuk i mamusi synek płaci firmie żeby menadzerem sie zwał więcej takich to markety pujdą wbankrut przyjmuje ludzi takich zdolnych jak i on co muchy nie potrafią złapać nimówiąc ozłodziejach.kto to a to pawlak mistrz nad mistrze marketów częstochowskich haha.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-28 10:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest może ktoś na forum kto pracował lub nadal pracuje w konsalnet siedlce? Jakie stawki i ogólnie warunki? no i oczywiście: jak kierownicy? Słowni czy oszukują? da się z nimi pracować? Pytam, bo w innych firmach to różnie z tym bywa. Składać cv czy sobie darować? Z góry dziękuje za opinie.
zdjecie uzytkownika
kanamet - 2015-02-28 11:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak jest zła atmosfera w Konsalnet? w sensie tak jak pisze ojojoj, wiecie? może może to ktoś zdementować albo niestety potwierdzić? bo co prawda ja już miałem w planach wybranie się do nich z CV, ale na szczęście coś mnie tknęło żeby poszukać info w interenecie i może dobrze się stało. Poczekam ąz coś odpowiecie
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-03 15:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Świebodzinie też zwalniali człowiek po 7 latach pracy zwolniony jak pies bez słowa dziękuję ale to norma teraz dopiero zaczną sie kradzieże nie ma ochroniarza to bierzesz towar i wychodzisz Kasierka Cie nie będzie zatrzymywać bo ma to w 4 literach
zdjecie uzytkownika
spojlerek - 2015-03-03 20:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ochroniarzem w firmie Konsalnet soje w biedronce:D bez licencji umowa zlecenie ale mam spoko kierownika na terytorium MAlborka i jak narazie jest dobrze :D
zdjecie uzytkownika
felicja - 2015-03-08 16:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz na śmieciówce...czy czujesz się śmieciem????

Nasz menadzer fajny chłop
myślał o nas cały rok
myślał,myślał kombinował jak by ludzi z bajerować.
Bo ludziska ciągle proszą,menadzerze wstydu oszczędż
harujemy i tyramy,we dnie w nocy,o północy,ale nic z tego nie mamy.
Firma wielka i bogata....toż by była wielka strata,
gdyby ludzi doceniła i podwyżki im zrobiła.

Ale gdzie tam...firma pałac postawiła
,bo się na nas wzbogaciła.
A ludziska,jak ludziska,starzy ,chorzy,pokręceni
pomarudzą,pogadają...cóż innego zrobić mają?
....zamknąć buzie
....nic nie mówić
....nie chorować
....nie narzekac
I z wielką pokorą,na te marne grosze czekać.
Więc odpowiedz menadzerze...czy nie mamy racji???
Że my ...to już tylko DO UTYLIZACJI . Konsalnet Warszawa
zdjecie uzytkownika
Maloneq - 2015-03-09 11:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa śmieciówa, pracowałem tam 6 dni, 10 miałem dostać wynagrodzenie za te 6 dni, dzis zadzwonił z rana do mnie koordynator i powiedział zebym przyjechał do jakiejś innej biedronki, na gape. Odpowiedziałem, że nie mam pieniedzy na bilet i nie mam zamiaru placic mandatu, a ten mi na to "to my w takim razie konczymy współprace" :D Ciekawe czy nie pracowałem za friko, mundur se wtedy zatrzymam.
zdjecie uzytkownika
majro - 2015-03-11 06:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpraca dobra ale na zaświadczenie że pracowałem na umowę zlecenie musiałem czekać pół miesiąca aż mi ją przyślą i przepadły mi dwie oferty pracy przez to . A atmosfera w porządku firma średnia ale biurokracja fatalna . Firma dla emerytów i rencistów .
zdjecie uzytkownika
august1954 - 2015-03-14 11:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże wymagania za minimalną pensję 24h/dobę.Brakzaiteresowania pracodawcy,warunki sanitarne godne pozalowania.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania odnośnie doświadczenia w poprzedniej pracy, zakresu obowiazków, dlaczego nie pracuję w poprzedniej firmie, kwestie dojazdu, rozmowa z menedzerem w biurze.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
SZARY CIEĆ - 2015-03-17 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzą słuchy że wschodnie oddziały tej nieuczciwej instytucji szykują pozew zbiorowy. Widocznie miarka się przebrała i ktoś wyjedzie z tego syfu na taczce.(tak trzymać chłopy!!!. Niech nie myślą że jak ochroniarz to ograniczony umysłowo.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-03-19 10:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Południe Konsalnetu też będzie miało problemy lecą zwolnienia nawet podwójne zlecenia już im nie wystarczają. Wpierw wywalili wszystkich z umów o pracę zmuszając pod grożbą utraty pracy do zwolnienia , a teraz wywalają ze zleceń. To odpowiedni moment na Sąd pracy, kontrolę PIP-u i ZUS-u. To chyba jedyna firma w Polsce która zarejestrowana jest pod tyloma szyldami Konsalnetu zmienia się tylko końcówka. Tak w polsce manipuluje się prawem pracy i unika składek na ZUS. Do czasu Panowie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsalnet?
Zadaj pytanie