Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Konsalnet


Oceniono 56 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Konsalnet
Przasnyska 6A
01-756 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-08-05 22:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc oj jak zle i nie dobrze na tym pelnych niesprawiedliwosci swiecie jak tak zle to słowo niecenzuralne do irlandii
zdjecie uzytkownika
ukt - 2013-08-06 14:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś coś o tym przejęciu Konstalnetu? czy funkcjonują nadal pod swoim szyldem czy już nie???
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-10-09 22:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku, chciałem zapytać czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Szukam spokojnej i pewnej pracy w ochronie.. dziękuję
zdjecie uzytkownika
gwerty - 2013-11-29 15:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM. mama takie pytanie, ile na starcie płaca w konsalnecie w konwojach, moze ktos wie
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-02 16:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sylwestra bawiłem się w Markach na imprezie którą ochraniał Konsalnet jak się zaczęła przepychanka wśród gości to Załoga interwencyjna uciekła !!!!

Ale ta firma ma "ochraniaczy" kupa śmiechu jakieś (usunięte przez administratora)ktoś jeszcze miał podobne "doświadczenia" z grupą interwencyjną
zdjecie uzytkownika
sobwtór konsalnetu - 2014-01-10 17:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet do dobra firma jak pracujesz 400 godzin w mięsiącu to dostajesz 1,200pln, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KOT - 2014-01-10 18:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sobwtór konsalnetu - 2014-01-10 17:42:42]:
ale się z tobą zgadzam że tak jest, bo ja też pracuje w ochronie marketu TESCO 240 godzin na zlecenie za 1,150 pln.
kierownik powiedzial mi że dobrze zarabiam.
zdjecie uzytkownika
dorka - 2014-01-10 21:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Konsalnet to firma która oszczędza na ludziach, na płacach i na wydatkach za odzież dla ochraniarzy, sami muszą kupić obuwie,chodzą w prywatnym, ciepłą odzież albo donaszać zniszczoną po kimś innym. Proszę sprawdzić region podlaski Panie Prezesie,ludzie boją się upomnieć bo boją się że za to że się upomną o to co im się należy to stracą pracę. Polecam szczególną uwagę skierować na Suwałki, bo pani przedstawiciel tego regionu dba o interesy firmy ale nie pracowników, a chyba powinno być to zrównoważone. Powinna się tym zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy.
zdjecie uzytkownika
śliwka - 2014-01-22 16:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załoga z MAREK uciekła ??? ha ha ha przecież tacy kozacy,tyle lat pracują,oddali by wypłatę gościowi z radomia aby tylko ich nie zwolnił,bo ogródek nie raz już mu skopali,a tu taka heca ,ale nie przebiją załogi z tłuszcza, jeżdzi taki spaślak (zresztą brat tego bohatera z marek co uciekł)że potrafi zostawić swojego prawego na interwencji i wydzwania po wsparcie (impreza 3 gimnazjalistów na orlenie) żenada,
zdjecie uzytkownika
Bigcyc - 2014-02-19 22:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle pozostałej branży ochroniarskiej - słabe pensje, praca nie rozwijająca, tragiczne umowy. Niestety taka prawda, poszanowanie pracownika odchodzi do lamusa.
zdjecie uzytkownika
Gaweł - 2014-03-09 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ich stronie internetowej ciągle wiszą ogłoszenia o pracy, mam nadzieję, że są nadal aktualne, bo chcę startować :)
zdjecie uzytkownika
łysy gruby - 2014-04-17 09:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dorka - 2014-01-10 21:50:29]:
Co ty pierdzielisz kobieto.Niedawno się przyjąłem do Konsalnetu i dostałem wszystko nowe nawet półbuty z prawdziwej skóry a nie z jakiegoś tandetnego materiału jakie dają w innych firmach.
Wypłaty też są terminowo.
zdjecie uzytkownika
iq - 2014-04-19 20:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gaweł - 2014-03-09 09:26:39]:
jak jesteś po podstawówce to się nadajesz nawet na dyspozytora,bo cksYYi którzy są mają taki poziom intelektualny,że znajdziecie wiele wspólnych tematów,oprócz tych istotnych dla potrzeb danej branży
zdjecie uzytkownika
granit - 2014-04-20 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was lambadziary od dłuższego czasu pracuję w Konsalnecie obiekt Zachęta w Warszawie 8h pracy za 6.50 umowa smieciówka ledwo 1000zł się wyciGNIE nawet i mniej dyrekcja i kadry zachety traktują ochroniarzy jak smieci i pachołki każą nam znać język angielski to jest chore !! za 6.50 z agielskim.Jeden mężczyzna olał lekcje angielskiego za które płacił Konsalnet i co przeniesli go na lepszy obiekt 24/48 i spokojnie wyciagnie te marne 1200zł i przychodzi na dodatki do nas(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-05-02 16:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsalnet jako firma "polska" jest żywym trupem. Biznes plan nie opiera się na pozyskiwaniu menadżerów, którzy poprzednie firmy traktowali jak prostytutki. Były prezes Konsalnet(usunięte przez administratora) , jako menadżer miał za zadanie umieścić firmę na parkiecie giełdy.Co zrobił swym nieudolnym zarządzaniem to widać i słychać. Kierowanie Firmą powierzono w dużej mierze nieudacznikom. Zasrańcy zrobili sobie z działów prywatne vendetty. Brak jasnej i przejrzystej polityki kadrowej doprowadził do patologi. Dziwić może fakt utrzymania przez Konsalnet certyfikatów jakości , które są przyznawane przez niezależne instytucje , mamona robi kogel mogel w głowach.
zdjecie uzytkownika
Biber - 2014-05-02 23:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym firma ma całkiem uznaną markę więc może dlatego nie cofnęli certyfikatu? Trochę to dziwne - przyznaję, ale coś głębszego za tym musi być.
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-05-14 19:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za dużo tu z Waszej strony pocisków wobec Konsalnetu, żeby w ogóle brać ich pod uwagę przy wyborze pracodawcy
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-23 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a jak się pracuje w warszawie na sortowni?, ktoś tu jeszcze wchodzi?
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-06-24 19:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że konsalnet ma się co raz gorzej, a tu ofert pracy od nich jest obecnie chyba i na całą Polskę
zdjecie uzytkownika
TMS - 2014-06-30 10:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem na terenie województwa warmińsko-mazurskiego. Nie dość, że brak organizacji był porażający, gdyż dojeżdżając do pracy 40 km (w jedną stronę) mogłeś się dowiedzieć, że jej nie ma bez jakiegokolwiek wcześniejszego poinformowania (chociaż dni pracy były umawiane wcześniej), to stawka godzinowa została obniżona od wartości, która została wcześniej umówiona i tak samo było ze zwrotem za paliwo. Podsumowując - robienie ludzi w konia - tak powinna się nazywać ta firma. Serdecznie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
biko - 2014-06-30 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TMS - 2014-06-30 10:58:19]:
no to jak ich poziom organizacji dalej będzie stał w tym miejscu to to samo prędzej czy później walnie
zdjecie uzytkownika
add - 2014-07-12 09:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadostwo ludzie niepełnosprawni robią po trzysta godzin i proszą się o kasę.
Ogólnie kiła i mogiła!!!
zdjecie uzytkownika
hajko - 2014-07-12 16:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [add - 2014-07-12 09:51:01]:
czyli tak jak ktoś wcześniej wspominał. Brak organizacji i wyobraźni... jeżeli to działa w taki sposób w jaki opisują to użytkownicy tego forum to albo to samo wszystko walnie albo ktoś z włądz się zainteresuje wreszcie tą działalnością
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  Lider w branży usług bezpieczeństwa, na rynku od 1994 r., posiadający 12 spółek zależnych i zatrudniający 25 000 pracowników, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko:   Pracownik Ochrony - Kraków Miejsce pracy: duży biurowiec na terenie Krakowa Obowiązki: ochrona budynku i osób w nim przebywających, ró
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-07-27 10:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ochronie osiedla Marii Ludwiki jest bardzo stresująca ,pracownicy ochrony są często brutalnie atakowani,przez niektórych mieszkańców tego osiedla,którzy zarzucają im to,że nie pełnią swoich obowiązków należycie.Prawda jest taka,że sprzęt na którym pracuje ochrona w tym osiedlu,jest przestarzały,obraz z kamer umieszczonych w garażach jest prawie niewidoczny za mgłą,ochrona wykorzystywana jest do czynności zupełnie nie związanych z zakresem ich obowiązków,zastraszanie pracownika ochrony utratą pracy czyli Mobbing,tak wygląda praca ochroniarza osiedla Marii Ludwiki w Sopocie! Nie polecam tej pracy nikomu !
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-07-27 12:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy i niedowartościowane kierowniczki.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x