Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Opinie o Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-27 14:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego jak Panowie dzwonią do dzialu plac to co innego mówicie?
zdjecie uzytkownika
jamar - 2016-04-27 15:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konwojent - 2016-04-26 22:29:11]:
Iskierka "pomyślónku" ? Pełen polot w polskiej ortografii :))
zdjecie uzytkownika
Wypłata - 2016-04-27 16:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego jest tak rze dzwoniąc do płac pani mówi rze wypłaty za zlecenia będą wypłacane do 29 a iak ktoś inny zadzwoniy to muwicie co Jynnego to w końcu jak to jest .
zdjecie uzytkownika
Załogant - 2016-04-27 17:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wypłata - 2016-04-27 16:01:53]:
Czego wy oczekujecie??? Zobaczcie jakie błędy ortograficzne występują we wpisach.To świadczy o wykształceniu i kwalifikacjach. Jaki pan taki kram. Dlatego nie ma co liczyć na konkretne zarobki w tej profesji bo po wpisach widać kto do tego typu prac jest przyjmowany!Nie mówiąc już o egzekwowaniu swoich praw pracowniczych i godnej zapłaty za przepracowany czas min 240h. O czym my tu mówimy? Prawda jest taka że są pracownicy którym by nawet obniżyli stawkę godzinową to będą pracować bo po prostu do innej pracy nikt ich nie przyjmie gdyż się do niej nie nadają. Na załogach też znam przypadki kolegów co dużo krzyczeli i krzyczą a jak przychodzi co do czego to jak gówniarze chowają się jeden za drugim i palcem wskazując na kolegę mówiąc to nie ja to ten to ten... Masakra-i praca i ludzie z którzy sprzedali by kolegę za przysłowiową złotówkę.
zdjecie uzytkownika
Rudi - 2016-04-27 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o numer do dzialu plac, szukam.od kilka dni I niestety nie moge znalesc, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-27 19:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi dziale płac -po 1 to nie ładnie nie odbierać telefonów przez ponad godzinę albo odkładać słuchawkę ,po 2 wejście sie tam do roboty bo za was tez niebawem sie wezmą.tel 225605275. I 2gi tel -225605263-dzwońcie do skutku i napiszcie co usłyszeliście drodzy panowie .....
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-27 20:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Proszę Pana my nie mamy czasu co sekundę odbierać waszych telefonów i odpowiadać ciągle na te same pytania dotyczące wypłat.A rozłączamy się ponieważ rozpraszają nas te ciągłe dzwonki a mamy ogrom pracy.A widzę że to chyba Panu się strasznie nudzi skoro co chwile Pan wydzwania.
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-27 20:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli byłby Pan chodż trochę inteligentny potrafiłby Pan czytać tekst ze zrozumieniem. A widzę że i z tym ma Pan problem.I niech Pan uważa żeby to do Pana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nie dobrali,bo może Pan szybko tą pracę stracić za takie bezpodstawne oskarżenia.Dowidzenia
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-27 20:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Panowie ten dzial plac na tym forum to pic na wode! jakas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie podszywa. Na Ludzka logike nikt z dzialu plac nie siedzialby na forum.no bo po co!? wyplaty beda 29 kwietnia dla wszystkich ktorzy maja umowy zlecenia. Po drugie nr tel do dzialu plac 225605276. Dzwonilem do dzialu plac i uzyskalem taka informacje jami ze nie siedza na zadnym forum. pozdro z Torunia
zdjecie uzytkownika
Czeka na Piechiochy - 2016-04-27 21:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli zapewne przelewy beda robic 30 kwietnia chyba ze w czwartek zeby byly max do piatku, tak jak.bylo w marcu jesli chodzi o wyplate do 10 marca, no nic czekamy dalej na pieniazki zobaczymy kiedy to nastapi..
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-28 07:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30 to sobota !!!
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-28 07:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odrazu po wypowiedzi widać ze w dziale płac pracują sami idio.i:))) 1.wasym obowiązkiem jest odbieranie telefonów bo chyba nie stoją jako ozdoba tego kurnika . rozumiem ze nadmiar kawy i ciastek sprawił ze ciężko ruszyć wam te tłuste du.y z krzesła ,,,ale to wasz zas..ny obowiązek..jeszcze jedno -..Jedynym bezprawiem z którym mamy do czynienia to są zagrywki firmy Konsalnet ..Wiec drogi dziale płac ;))) pocałujcie mnie w du...e :***ja tych waszych nędznych groszy nie potrzebuje -fuckkkkk youuuuu!!!! Straszyć to możecie cieci na bramie :))))
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-28 08:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoroionik...Masz zapewne racje bo kto z firmy Konsalnet ,szczególnie z działu płac siedzi o 21 na forum :))) moze to byc tez jakaś osoba która chce przedstawić Konsalnet w jaśniejszym świetle :€) ze niby w tej firmie nie ma czegoś takiego jak przekręty i omijanie ZUS ..ja zatem pisze wyraźnie -robią wałki i tyle ...
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 10:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Danny o walkach zgodze sie z toba w 100%, co jak co wyplaty sa na czas i nie oszukuja na wyplatach. Bo jest stawka taka i taka i ja wplacaja. Ja np mam na Biedronce 9zl na reke a konsalnet zazwyczaj wyplaca wiecej pare grosze.Walki moze robia a napewno robia ale uwazam ze jako pracodawca firm ochroniarskich to najlepsza firma.
zdjecie uzytkownika
Rudi - 2016-04-28 10:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli konkretnie wiadome jest kiedy bedzie wyplata dla osob ktore maja zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 11:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rudi - 2016-04-28 10:52:06]:
Panowie na umowy zlecenia wypłata ma być 29 kwietnia.
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 11:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Wczoraj zostały zrealizowane przelewy.W dniu dzisiejszym każdy powinien mieć.Proszę sprawdzać konta
zdjecie uzytkownika
Devil - 2016-04-28 12:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego dział płac najpierw pisze ze przelewy bedą do 10 dla wszystkich ??? W poniższych komentarzach ?? Teraz natomiast informują ze pieniądze już zostały wysłane ??? Ci jest totalną bzdurą !!!! Pieniądze zostaną wysłane jutro rano dla osób ze zleceniem .dzwonilem i takie info uzyskałem
zdjecie uzytkownika
Rudi - 2016-04-28 12:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Devil - 2016-04-28 12:06:06]:
To grubo ja dzwonilem przed sekunda I Pani powiedziala mi ze pieniadze beda do 10 maja !!!!
zdjecie uzytkownika
Devil - 2016-04-28 12:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grubo grubo !!!! Jak ktoś dostanie dzisiaj pieniądze to niech pisze !!
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 13:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Dokładnie.Jutro z do południa wysyłamy przelewy.Część osób może dostać wypłatę w pn tj 2 mają.W zależności od księgowań wypłat.
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-28 13:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu dziś nie możecie puścić przelewów żeby wszyscy mieli na weekend majowy.
zdjecie uzytkownika
slawi - 2016-04-28 13:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już mam dwie wypłaty.Gdynia:-)
zdjecie uzytkownika
DZiał płac - 2016-04-28 13:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Proszę Pana mamy za dużo oddziałów do rozliczenia żeby wszystkie przelewy puścić jednego dnia.Proszę o cierpliwość i sprawdzanie konta.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-04-28 13:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czemu najpierw pisaliście ze wypłaty bedą do 10 tego ????????????
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 13:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze do wczoraj nam mówiono że będą do 10ego dlatego takie informacje przekazałam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 13:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie dlaczego dzwoniac do kadry plac dowiaduje sie ze wynagrodzenie za kwiecien na umowie zlecenie bedzie 10 maja ???
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 13:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Pan bzdur nie opowiada.Nikt napewno Panu takiej informacji nie sprzedał.Prosze czekač na wypłatę do 2 maja
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 15:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slawi sluchaj dostales dwie wyplaty ta 37,38 oraz ta glowna wszystko sie zgadzalo?
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 15:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rudy Lis wyplaty na zlecenia beda di jutra. A ten dzial plac to jakis oszust! popatrz od samego poczatku. Najpierw pisze ze przelewy poszly wczoraj a za chwile pisze ze do 2 maja beda na kontach,to nie wydaje sie wam dziwne!?
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-28 15:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział Płac ;))))) trole internetowe !!!!
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 15:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, kasa wplynela na konto, sprawdzajcie swoje konto Panowie na dniach powinniscie dostac, chyba ze macie w Mbanku to od razu .Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
slawi - 2016-04-28 15:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się cała wypłata zgadza.Za 290 godz Dostałem 2610zł.:-)
zdjecie uzytkownika
almonz - 2016-04-28 16:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Rudego Lis.A ty masz w mbanku?
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-28 16:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tylko konwoj dostał wypłatę czy może inni też ,czy ktoś kto jest na etacie już dostał dzięki
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 16:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slawi - 2016-04-28 15:38:16]:
aLE DOSTAŁEŚ DWIE WYPŁATY ? OTRZYMAŁEŚ TEŻ TE 37,38?
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-28 17:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś dostał wypłatę czy tylko konwoje?
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-28 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dalej nie mam kasy nie wiem jak oni wysyłają
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mam w mbanku, oni z mbanku wysylaja, dostalem jedna wyplate na cala sume , Ci ktorzy nie dostali dzis dostana zapewne jutro
zdjecie uzytkownika
Gryby - 2016-04-29 11:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisać na forum kto dostał już wypłatę i w jakim banku ma konto.
zdjecie uzytkownika
Redakcja - 2016-04-29 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet oglosil upadlosc? Wyplat nie bedzie?
zdjecie uzytkownika
Gryby - 2016-04-29 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz?Jaką upadłość?We [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z forum jak masz takie głupoty pisać

zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-29 12:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie spokojnie są wypłaty ja dziś dostałem rano.
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-29 12:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłatę dostałem ,jak widać panowie -dział płac to pierdo.one oszustwo...miało byc do 10tego ,potem do 2 giego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j wam w tłuste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szablozebne ciastkodupne parowczaki ....
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-29 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłatę dostałem ,jak widać panowie -dział płac to pierdo.one oszustwo...miało byc do 10tego ,potem do 2 giego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j wam w tłuste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szablozebne ciastkodupne parowczaki ....
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Gdyni już dostał?
zdjecie uzytkownika
Chudy - 2016-04-29 12:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Gdyni przelewy dostaną w pn.Dzwoniłem do działu płac i dla rejonu Gdańsk Gdynia dziś puszczają przelewy
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 13:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chudy ale wszyscy czy tylko konwoje ja mam dwie umowy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa krótka ,podpisanie umowy zlecenie ,nizka stawka ,w sumie wszystko w pożądku . Problemy się zaczynają przy rozpoczęciu pracy.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Chudy - 2016-04-29 13:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mistrza.Wszyscy z okręgu gdańskiego dostaną w pn.Jakby coś się u Ciebie zmieniło i dostaniesz kasę to daj znać
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do chudy ok odrazu daję cynk dzięki za informacje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert