Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet

Pracowałeś w firmie Konsalnet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Konsalnet - 2014-09-16 13:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma żerująca na Ludzkim nieszczęściu Obiekt Świnoujście-......... Nakładanie kar finansowych na pracowników bez jakiego kol-wiek uzasadnienia - bazująca na tym, iż żaden pracownik się nie odwoła - a kary po 500 z. Ludzie szanujcie się. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-18 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Randze nie przyjmować się do tej firmy. Wygrali nowy obiekt na trzy miesiące,jest nim Nowe Muzeum Śląskie. Jest tam czysty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniądze. Dowódcy to zatrudnieni tyrani co mają w głębokiej du..ie ludzi. Dostali awans i obrośli w piórka. Szybko z tej firmy uciekłem i z tego obiektu. Pozbyli się najbardziej wartościowych ludzi którzy umieją pracować i są szanowani przez ludzi. Zostali potraktowani jak śmieci. Uciekajcie z daleka od obiektu Nowe Muzeum Śląskie, jak chodź jeden mnie posłucha to będzie sukces,bo to będzie uratowany jeden człowiek. Aha,nie da się u nich zarobić 1240zł za 168h,trzeba przepracować 200h żeby mieć 1680zł brutto.
zdjecie uzytkownika
wokus - 2014-09-21 02:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-18 19:09:03]:
to dziwne co piszesz, chyba że nie byłeś zatrudniony w Konsalnecie na umowie o prace, a z tego co wiem to właśnie taką umowę proponują swoim pracownikom w tej firmie. Oczywiście nie można zarobić więcej niż najniższa krajowa, ale to chyba ludzie zatrudnieni w ochronie wiedzą o tym najlepiej, bo tak jest wszędzie
zdjecie uzytkownika
człowiek z Gdańska - 2014-09-21 11:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kombo - 2014-08-09 14:59:21]:
Konsalnet to teraz wielka ściema. Ja pracuje w konwojach. Wiesz ile trzeba wyciągnąć godzin żeby zarobić np.: 3000 pln= 300h.Pracujemy od rana do nocy. Gdzie jest odpoczynek 12H? I co jest wszystko w porządku? Przestań bzdury wypisywać.Konsalnet dobrze stoi.Dlaczego są obcinane pensje?Ile mamy pracować 300,400,500 godzin w miesiącu.Zastanówcie sie zanim bedzięcie wypisywać takie bzdury,wy kierownicy ,dyrektorzy.Ja jestem z placówki Konsalnet konwój Gdańsk.Mnie nie oszukacie.
zdjecie uzytkownika
Szczecin - 2014-09-22 10:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja w Szczecinie na obiekcie Outlet Park ??
zdjecie uzytkownika
insejn - 2014-10-01 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONSALNET ZAWIERCIE huta cmc Zawiercie
stawka 5,19 netto na godzine plus dodatek 36 zł za monitoring, praca po 12 godzin jak w kazdej ochronie, czlowiek traktowany jak smiec, umowa zlecenie bez szans na umowe o prace, chyba ze masz grupe, kierownicy zmiany Robert i Włodek można sie dogadac, i tych dwoch pozostalych bez komentarza najlagodniej mowiac kmioty i chamy, szef ochrony w 4 oczy ok, telefony o kazdej porze dnia i nocy zawsze musisz byc w gotowosci, jak chcesz wolne musisz zalatwiac ludzi za siebie, nawet jak jestes chory, ciagle straszenie zwolnieniem z pracy, ogolnie beznadzieja odradzam kazdemu doslownie, kazdemu, kazda firma z tej branzy jest lepsza, a i oczywiscie problemy zwyplatami, co miesiac pieniadze sie na brygadach nie zgadzaja, jedenemu policza wiecej, innemu mniej
zdjecie uzytkownika
insejn - 2014-10-01 18:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [insejn - 2014-10-01 17:58:23]:
oczywiscie ten dodatek 36 pln to miesiecznie, a nie dziennie zebby ktos nie pomyslal, zeby dostac na reke 1100 zl trzeba miec przerobione 19 dniowek po 12 godzin (228 godzin)
zdjecie uzytkownika
a sul. - 2014-10-04 21:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwarzajajcie na p. kosmale kawał .... i tyn podobbne z łodziej jeżdzii obrabia kauflandy ze znajomym ciekawe jak długo sie to mu będzie udawało
zdjecie uzytkownika
miły - 2014-10-07 22:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziś poszedłem do bankomatu a z drugiej strony "pracusie" z Konsalnet wymieniali kasę. Słońce świeciło w monitor więc nie widziałem że bankomat nie czynny z rozmachu wsunąłem kartę a tu bum upadła i nie wiadomo gdzie. Więc słyszę że ktoś tam się krząta zawołałem i postukałem, a teraz najciekawsze, wylatuje osiłek i hajda do mnie z gadką niecenzuralną. Jak zapytałem jak się nazywa zmięk jak psi mały i nie powiedział nic, no to ja powiedziałem że dzwonie na policje a on jeszcze z jednym z bardziej mądrzejszą miną w samochód i dyru. Żenada. Więc samochód WB0976A który przyjeżdża do Pińczowa prawdopodobnie z Kielc wozi przygłupów z tępymi ryjami które oprócz przekleństwa umieją tylko dyrać
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-10-19 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy tu piszą straszne bzdury nt.Konsalnetu bo moim zdaniem to firma która bardzo dobrze traktuje pracowników.Sorty mundurowe wszystkie nowe,wypłata zawsze ok i terminowo.Jakieś zaświadczenie potrzebne to piszesz maila do Warszawy i po trzech dniach przychodzi na twój adres.Kierownika mam też ok.Co jeszcze trzeba? Nie podoba sie to na budowę "na czarnucha" tyrać bo tam to jest dopiero wyzysk (pracowałem to wiem)
zdjecie uzytkownika
Bercik - 2014-10-21 14:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet jak niektórzy określili trafnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą coraz mniej ja obecnie mam 6,30 i zapowiada się że będą jeszcze obcinać zatrudniają dziadków na rentach którzy chcą weekendy wolne. stawki głodowe i nic dziwnego że wiecznie szukają ludzi.0 szacunku dla człowieka.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-22 15:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
bolo- opel - 2014-10-22 15:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace to osoby co moją grupy i orzeczenia o niepełnosprawności ich oszukują tak etat jest 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
bolo- opel - 2014-10-22 16:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace to osoby co moją grupy i orzeczenia o niepełnosprawności ich oszukują tak etat jest 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują to jest ich strony przestępstwo to jest karane z kodeksu karnego art 286 kk pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-23 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mój znajomy pracując w tej firmie, będąc w pracy pare dni temu zabil sie.
Dzis byl pogrzeb.
Wiem ze zdarzalo mu sie pracować po 2, 3, a nawet 4 dni non stop. Nie widział sie z zona i dzieckiem.To byl młody człowiek, nie inwalida czy rencista.
To nienormalne tak zyc. On tego nie wytrzymal.
zdjecie uzytkownika
cieciulek - 2014-10-27 10:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [miły - 2014-10-07 22:43:12]:
Kosmale ??? Chcesz zobaczyć największego złodzieja ??? Przyjmij się do Ireneusza Wesołowskiego Warszawa !!!! Zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
janwies1@o2.pl - 2014-10-30 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
konsalnet jak kazda firma , balaganu nie brakuje i oszustwa , zgadzam sie placa terminowo ,ale z dodatkiem nocnym wykorzystuja . a Pip u nich to nnienowosc
zdjecie uzytkownika
Antonio - 2014-11-08 16:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KONSALNET KWIDZYN

Placa terminowo to fakt ale grosze ja 180 godz 930zl.Co miesiac wyplaty sie nie zgadzaja ciagle brakuje od 15 do 50 zl
zdjecie uzytkownika
Antonio - 2014-11-08 16:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONSALNET KWIDZYN

Jak czytam te glupoty ze konsalnet daje tylko umowy o prace to smiac mi sie chce,tak daje ale tylko niepelnosprawnym ktorzy maja grupe inwalidzka u nas mlodzi chlopacy zasuwaja na zlecenie za 5.50. Chory kraj !!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-08 16:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KONSALNET = ZŁODZIEJE
zdjecie uzytkownika
OLO - 2014-11-09 17:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konsalnet - 2014-09-09 20:43:14]:
A JA POBI LEM REKORD ZA 6 ZMIAN 12 GODZINNYCH DOSTAŁEM 38 ZŁ PRACOWAŁEM W GDAŃSKU W STOCZNI REMONTOWEJ
zdjecie uzytkownika
pele - 2014-11-13 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ech szkoda gadać chyba w tej chwili o jakiejkolwiek pracy w ochronie,. Tym bardziej jak widać po wpisach również o pracy w konsalnecie. Co jest tego głównym powodem? wystarczy przeczytać kilka postów niżej . Pieniądze są tragiczne. ( choć akurat @olo, to chyba poniosła zanadto wyobraźnia). Inni piszą już o faktach
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-11-14 13:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miły - 2014-10-07 22:43:12]:
miły to ty jesteś przygłup, człowieku chyba jesteś z partii nowy prawicy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-13
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
Zatrudnię kwalifikowanego pracownika ochrony na obiekt w Katowicach. Kontakt telefoniczny 661332311 lub 665450043
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hasas - 2014-11-18 10:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-10-19 16:57:35]:
Tak tylko ,że właśnie w tej firmie jesteś czarnuchem zarabiająć 5-8zł ,a na budowie pomęczysz się ,ale zarobisz konkretne pieniądze . Kogo ty człowieku chcesz nabrać tą opinią ?
zdjecie uzytkownika
zetel - 2014-11-18 14:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro mam iść na rozmowę z jakąś tam kierowniczką w sprawie pracy. Dzięki Waszym opiniom już wiem co jej odpowiedzieć. Serdeczne dzięki za ostrzeżenie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x