Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet

Pracowałeś w firmie Konsalnet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mati7 - 2014-09-07 22:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Konsalnet to złodziejska firma. W kodeksie pracy pracodawca ma obowiązek zapewnić darmowe ubranie ,a przy oddaniu oni każą płacić !!!
zdjecie uzytkownika
hiszpan - 2014-09-09 09:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsalnet schodzi do rynsztoka z braku niewolnikow przyjmuje juz kogo popadnie nawet takich ktorych inne firmy sie pozbyly z takich czy innych powodow jesli chodz o obiekt to jeszcze obleci ale o konwoje to trzeba byc chorym aby takich przyjmowac no ale zreszta jak cos sie stanie to ten co przyjmowal i tak za to nic nie bedzie odpowiadal tylko zaloga co z takim jezdzi co do jazdy to tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzyjmowali z jazda kiepsko a cisna bo sie filmow naogladali a pozniej wisza po drzewach TRAGEDIA Z TAKA OCHRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oferty Pracy odpowiedz
2014-09-09
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Lider w branży usług bezpieczeństwa, na rynku od 1994 r., posiadający 12 spółek zależnych i zatrudniający 25 000 pracowników, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko:   Pracownik Ochrony - Poznań Miejsce pracy: Poznań Obowiązki: podejmowanie działań mających na celu zapobieganie powstawaniu strat zapewnienie be
zdjecie uzytkownika
konsalnet - 2014-09-09 20:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-09 20:43:14]:
konsalnet to bagno jeśli ktoś mówi,że 1700 zyla za 240godzin to superja mu mówię,że albo jest emerytowany policjantem albo trepem i nawet za 3 złocisze brutto będzie gibał bo takim zawsze jest za mało.Pracowałem w konwojach w bydgoszczy 300,350 godzin a tym złodziejom było jeszcze mało.Co z tego ,że zarabiałem jakieś tam pieniądze jak z dzieciakami się nie widywałem.Ktoś tam pisał o stabilizacji to farsa za byle błąd wywalali z roboty albi zmuszali by samemu się zwolnić.Mobbing to codzienność,podejmowane przez kierownika decyzjeto idiotyzm.A najlepsz jest to,że od zwykłego pracownika chcą zaświadczenie o niekaralności a dytektorem od konwoji w warszawce jest nijaki M.Górniak z torunia,fagas z wyrokiem sądowym za kupno i posługiwanie się fałszywym świadectwem maturalnym.Taki to jest KONSALNET super firma UBecka dla UBeków.Odradzam wszystkim którzy nie chcą babrać się w błocie.napisał bym dobitniej ale usuną.
zdjecie uzytkownika
54himem - 2014-09-11 14:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwię się!!!!!! Czy z Inspekcji Pracy nikt tych stron nie ogląda? Nie czyta? Składajcie Państwo chociaż anonimy do PIP, bo jak widzę 350 przepracowanych godzin i 1700 zł do wypłaty, to na miejscu Społecznych Inspektorów Pracy sam podjąłby kontrolę!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jak - 2014-09-15 08:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na rozmowie o prace oferuja obiekty dalsze od miejsca zamieszkania;pozniej ma czlowiek klopot bo ci wpisze taki pacan jeden zdrugim ze odmawiasz oferty pracy na skirowaniu z up i cie wyrejestrowywuja normalnej pracy potrzeba a nie robienie za murzyna i wola niedlugo sami beda zasuwac po 300 godzin za te grosze szkoda slow na to badziewie isyw
zdjecie uzytkownika
jak - 2014-09-15 08:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowie o prace oferuja obiekty dalsze od miejsca zamieszkania;pozniej ma czlowiek klopot bo ci wpisze taki pacan jeden zdrugim ze odmawiasz oferty pracy na skirowaniu z up i cie wyrejestrowywuja normalnej pracy potrzeba a nie robienie za murzyna i wola niedlugo sami beda zasuwac po 300 godzin za te grosze szkoda slow na to badziewie isyw
zdjecie uzytkownika
Konsalnet - 2014-09-16 13:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma żerująca na Ludzkim nieszczęściu Obiekt Świnoujście-......... Nakładanie kar finansowych na pracowników bez jakiego kol-wiek uzasadnienia - bazująca na tym, iż żaden pracownik się nie odwoła - a kary po 500 z. Ludzie szanujcie się. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-18 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Randze nie przyjmować się do tej firmy. Wygrali nowy obiekt na trzy miesiące,jest nim Nowe Muzeum Śląskie. Jest tam czysty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniądze. Dowódcy to zatrudnieni tyrani co mają w głębokiej du..ie ludzi. Dostali awans i obrośli w piórka. Szybko z tej firmy uciekłem i z tego obiektu. Pozbyli się najbardziej wartościowych ludzi którzy umieją pracować i są szanowani przez ludzi. Zostali potraktowani jak śmieci. Uciekajcie z daleka od obiektu Nowe Muzeum Śląskie, jak chodź jeden mnie posłucha to będzie sukces,bo to będzie uratowany jeden człowiek. Aha,nie da się u nich zarobić 1240zł za 168h,trzeba przepracować 200h żeby mieć 1680zł brutto.
zdjecie uzytkownika
wokus - 2014-09-21 02:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-18 19:09:03]:
to dziwne co piszesz, chyba że nie byłeś zatrudniony w Konsalnecie na umowie o prace, a z tego co wiem to właśnie taką umowę proponują swoim pracownikom w tej firmie. Oczywiście nie można zarobić więcej niż najniższa krajowa, ale to chyba ludzie zatrudnieni w ochronie wiedzą o tym najlepiej, bo tak jest wszędzie
zdjecie uzytkownika
człowiek z Gdańska - 2014-09-21 11:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kombo - 2014-08-09 14:59:21]:
Konsalnet to teraz wielka ściema. Ja pracuje w konwojach. Wiesz ile trzeba wyciągnąć godzin żeby zarobić np.: 3000 pln= 300h.Pracujemy od rana do nocy. Gdzie jest odpoczynek 12H? I co jest wszystko w porządku? Przestań bzdury wypisywać.Konsalnet dobrze stoi.Dlaczego są obcinane pensje?Ile mamy pracować 300,400,500 godzin w miesiącu.Zastanówcie sie zanim bedzięcie wypisywać takie bzdury,wy kierownicy ,dyrektorzy.Ja jestem z placówki Konsalnet konwój Gdańsk.Mnie nie oszukacie.
zdjecie uzytkownika
Szczecin - 2014-09-22 10:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja w Szczecinie na obiekcie Outlet Park ??
zdjecie uzytkownika
insejn - 2014-10-01 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONSALNET ZAWIERCIE huta cmc Zawiercie
stawka 5,19 netto na godzine plus dodatek 36 zł za monitoring, praca po 12 godzin jak w kazdej ochronie, czlowiek traktowany jak smiec, umowa zlecenie bez szans na umowe o prace, chyba ze masz grupe, kierownicy zmiany Robert i Włodek można sie dogadac, i tych dwoch pozostalych bez komentarza najlagodniej mowiac kmioty i chamy, szef ochrony w 4 oczy ok, telefony o kazdej porze dnia i nocy zawsze musisz byc w gotowosci, jak chcesz wolne musisz zalatwiac ludzi za siebie, nawet jak jestes chory, ciagle straszenie zwolnieniem z pracy, ogolnie beznadzieja odradzam kazdemu doslownie, kazdemu, kazda firma z tej branzy jest lepsza, a i oczywiscie problemy zwyplatami, co miesiac pieniadze sie na brygadach nie zgadzaja, jedenemu policza wiecej, innemu mniej
zdjecie uzytkownika
insejn - 2014-10-01 18:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [insejn - 2014-10-01 17:58:23]:
oczywiscie ten dodatek 36 pln to miesiecznie, a nie dziennie zebby ktos nie pomyslal, zeby dostac na reke 1100 zl trzeba miec przerobione 19 dniowek po 12 godzin (228 godzin)
zdjecie uzytkownika
a sul. - 2014-10-04 21:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwarzajajcie na p. kosmale kawał .... i tyn podobbne z łodziej jeżdzii obrabia kauflandy ze znajomym ciekawe jak długo sie to mu będzie udawało
zdjecie uzytkownika
miły - 2014-10-07 22:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś poszedłem do bankomatu a z drugiej strony "pracusie" z Konsalnet wymieniali kasę. Słońce świeciło w monitor więc nie widziałem że bankomat nie czynny z rozmachu wsunąłem kartę a tu bum upadła i nie wiadomo gdzie. Więc słyszę że ktoś tam się krząta zawołałem i postukałem, a teraz najciekawsze, wylatuje osiłek i hajda do mnie z gadką niecenzuralną. Jak zapytałem jak się nazywa zmięk jak psi mały i nie powiedział nic, no to ja powiedziałem że dzwonie na policje a on jeszcze z jednym z bardziej mądrzejszą miną w samochód i dyru. Żenada. Więc samochód WB0976A który przyjeżdża do Pińczowa prawdopodobnie z Kielc wozi przygłupów z tępymi ryjami które oprócz przekleństwa umieją tylko dyrać
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-10-19 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy tu piszą straszne bzdury nt.Konsalnetu bo moim zdaniem to firma która bardzo dobrze traktuje pracowników.Sorty mundurowe wszystkie nowe,wypłata zawsze ok i terminowo.Jakieś zaświadczenie potrzebne to piszesz maila do Warszawy i po trzech dniach przychodzi na twój adres.Kierownika mam też ok.Co jeszcze trzeba? Nie podoba sie to na budowę "na czarnucha" tyrać bo tam to jest dopiero wyzysk (pracowałem to wiem)
zdjecie uzytkownika
Bercik - 2014-10-21 14:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet jak niektórzy określili trafnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą coraz mniej ja obecnie mam 6,30 i zapowiada się że będą jeszcze obcinać zatrudniają dziadków na rentach którzy chcą weekendy wolne. stawki głodowe i nic dziwnego że wiecznie szukają ludzi.0 szacunku dla człowieka.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-10-22 10:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich którzy łudzą się nadzieją o nazwie Konsalnet w Szczecinie.Piszę nawiązując do ogłoszenia zatrudnię w markecie budowlanym.Dla nie wtajemniczonych powiem że chodzi o Leroy Merlin.W tym o to przybytku rządzi miłościwie panujący pan o imieniu Aleksander.Szef ochrony z ramienia Leroy Merlin pan który uważa się za wszechmocnego w tej dziedzinie.We współpracy ze wspaniałą firmą Konsalnet stwożyli sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w którym docenia się ludzi nie za pracę lecz za przysłowiowe lizanie tyłka miłościwie panującego szefa tak zwanej ochrony.Co do uprawnień szefa ochrony w tej że firmie możemy powiedzieć że niestety ich nie posiada.Dziwić się można kierownictwu sieci Leroy Merlin iż zatrudnia na tym stanowisku kogoś kto wozi się ze swoją wiedzą na podległych mu pracownikach.Ogólnie przestrzegam wszystkich którzy chcą podjąć pracę w wyżej wymienionej firmie.Stawka to 8 złoty na rękę i dwie umowy aby uniknąć opłacania składki chorobowej i innych świadczeń.Aby w tej firmie zarobić przyzwoite pieniądze na to by godnie żyć miesiąc musiał by mieć 60 dni.Chciałbym również odnieść się do komentarza pana który napisał że są gorsze firmy.Zgadzam się z tym lecz powiem inaczej w tej branży w ogóle nie ma firm.Panowie pomylili pojęcia Mówiąc o profesjonalnych firmach ochrony.Dziś są to zakłady pracy chronionej i przechowalnie emerytów i rencistów.Nie mają nic wspólnego z profesjonalizmem a już tym bardziej z założeniami ustawy która dawała pracownikom tej branży możliwość doceniania za kwalifikacje typu licencja.Dziś pracownik z licencją zarabia tak samo jak ten który jej niema.A w szczególnych przypadkach nawet mniej jak to jest w wyżej wymienionym Leroy Merlin.Wspólczuję panom którzy konwojują wartości pienięzne bo za nędzne pieniądze narażają swoje życie w kraju gdzie coraz wieksza nędza zmusza do planowania napadów i złodziejstwa.Poświeciliście swój czas pieniądze i uwierzyliście twórcą ustawy iż będziecie doceniani tak jak i ja zresztą.Dziś widać dla kogo te firmy i ta praca.Wiemy kto zarabia pieniądze w tych firmach.Branżowi emeryci z czasów PRL którzy posługiwali się pałkami na ulicach dziś nadal upodlają uczciwych ludzi którzy niestety ze swoimi zdobytymi licencjami(nie z urzędu jak wspomniani emeryci)przewyższają ich wiedzą i wyszkoleniem.Panowie z dawnych czasów co stwierdzam ze swoich doświadczen nabytych w konwojach bankowych nie potrafią podpiąć magazynka do broni nie mówiąc o całej reszcie bo strzelania również mieli zaliczane dzięki znajomością to żenada.Tak naprawdę szkoda słów bo zmiany nie nastąpią szybko choć niebawem Konsalnet ani tym podobna firma już nie zatrudni na dwie umowy.Na koniec odradzam wszystkim pracę w tej i wszystkich jej podobnych za roznoszenie ulotek w Szczecinie płacą 11 zł na godzinę a odpowiedzialnośc żadna no i na świeżym powietrzu bez tych nad sobą którzy defakto nazywając się szefami nie kwalifikują się nawet do ulotek.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-22 15:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
bolo- opel - 2014-10-22 15:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace to osoby co moją grupy i orzeczenia o niepełnosprawności ich oszukują tak etat jest 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
bolo- opel - 2014-10-22 16:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie firma Konsoleta odział opole jest firma wyzysk województwie opolskim kadra menadżerów robi czyste pieniądze dla siebie karzą pracownikom pracować to jest etat na umowę o prace to osoby co moją grupy i orzeczenia o niepełnosprawności ich oszukują tak etat jest 24o godzin na umowę o prace menadżerowie oszukują to jest ich strony przestępstwo to jest karane z kodeksu karnego art 286 kk pracowników mają umowy o prace to jest że jest zmiana godzin do eteru o umowę o prace jest to 24o co norny na umowę o prace w kodeksie pracy nie ma takiej normy 240godzin na umowę o prace kadra menadżerska robi czysto kasę dla siebie pracownicy myślą tak jest zmianie czasu pracy tak nie jest to można udowodnić tym kierownikom ochrony oni oszukują pracowników te normy oni sami wymyślają sobie sami zarabiać sobie tak kasę dla siebie tak tacy pracownicy pamiętać takich norm nie ma w kodeksie pracy na umowę o pracę zgłosić do inspekcji pracy to opisać to że pracują po 240 godzin na etat jak kadra menadżerów zrobi karty pracy na 240 godzin nie realne przy umowie o pracę pracownik powinien mieć takim razie gdzie jest reszta godzin tego pracownika co robi kadra menadżerów jest karane takie machlojki w grafiki pracy z obiektów na którym pracuje przedstawić dla inspektora pip
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-23 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój znajomy pracując w tej firmie, będąc w pracy pare dni temu zabil sie.
Dzis byl pogrzeb.
Wiem ze zdarzalo mu sie pracować po 2, 3, a nawet 4 dni non stop. Nie widział sie z zona i dzieckiem.To byl młody człowiek, nie inwalida czy rencista.
To nienormalne tak zyc. On tego nie wytrzymal.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Czmoń
(wielkopolskie)
  Lider w branży usług bezpieczeństwa, na rynku od 1994 r., posiadający 12 spółek zależnych i zatrudniający 25 000 pracowników, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko:   Pracownik Ochrony - Czmoń gm. Kórnik Miejsce pracy: Czmoń gm. Kórnik Obowiązki: zapewnienie bezpieczeństwa osób i mienia Wymagania:
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
cieciulek - 2014-10-27 10:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miły - 2014-10-07 22:43:12]:
Kosmale ??? Chcesz zobaczyć największego złodzieja ??? Przyjmij się do Ireneusza Wesołowskiego Warszawa !!!! Zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
janwies1@o2.pl - 2014-10-30 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsalnet jak kazda firma , balaganu nie brakuje i oszustwa , zgadzam sie placa terminowo ,ale z dodatkiem nocnym wykorzystuja . a Pip u nich to nnienowosc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x