logo Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Lakmus 2017-08-16 12:27
Czyżby Konsalnet Konwój nie miał zupełnie nowych ofert pracy? Tak niektórzy narzekają na firmę ale chyba to jest tak na wyrost! Może tu nie wszyscy wykonują bardzo ambitną pracę ale wybór należy do pracownika.
Maja 2017-08-23 11:16
Witam,
proszę o informacje jak wyglądają zarobki dla osób które posiadają wpis na listę KPOF?
chce zmienić pracę i pomału orientuje się gdzie będzie mi lepiej...
Maja 2017-08-23 11:17
Witam,
proszę o informacje jak wyglądają zarobki dla osób które posiadają wpis na listę KPOF?
chce zmienić pracę i pomału orientuje się gdzie będzie mi lepiej...
Nowa 2017-08-23 23:10
Konsalnet Konwój w dalszym ciągu nie ma żadnych potrzeb kadrowych? Może ktoś słyszał o pracy w firmie i mógłby podpowiedzieć coś na forum? Ostatnio jakoś tak mało się wypowiadacie o pracy i firmie. Coś się pewnie zmieniło na dobre i nikomu nie chce sie pisać?
Gosc 2017-08-29 10:14
Sa szanse ze dzis bedzie kasa?....
Konsylnet 2017-08-29 11:36
Szansa w życiu zawsze jest :) tylko w konsalnecie nigdy nic nie wiesz napewno
2
Gosc 2017-08-29 11:54
????
Poznań 2017-08-29 16:56
Dzisiaj pewnie nie będzie. Obstawiam że jutro
Hm 2017-08-30 12:54
Jest szansa że będzie dzisiaj kasa ?
Quett 2017-08-30 15:52
Ma ktoś dziś kasę?
Poznań 2017-08-30 16:45
Zlecenie Poznań mBank jest kasa
Nowy 2017-08-30 21:34
Słyszałem, że Konsalnet Konwój mos a opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą o atmosferze w pracy. Czy do podstawowej pensji są w firmie dodatki typu socjalnego? Bardzo mało piszecie a dobrze jest coś wiedzieć od pracowników.
Pracownica 2017-08-31 10:43
Jakie macie stawki na obiektach typu hipermarkety, galerie? Będę wdzięczna i miasto i stawkę, bo czujemy, że ktoś nas robi w wałka.
Jasiek 2017-09-05 10:35
Czyżby firma ustabilizowana na tyle, że pracownicy nie odchodzą? Z jednej strony to dobrze ale mógłby ktoś napisać kilka słów jak się teraz pracuje dla innych?
Wrocław 2017-09-06 09:24
Panowie i Panie wiecie coś może kiedy można się spodziewać wypłat
Wawa 2017-09-06 10:39
Jutro pewnie po południu
4
Szczecin 2017-09-07 12:24
Dostał ktoś może już wypłatę?
Lublin 2017-09-07 14:39
Ma ktoś wypłatę?
1
wroclaw 2017-09-07 14:48
Nie ma
1
łódz 2017-09-07 15:23
masz jaki bank???
szako 2017-09-07 15:44
M bank jest kasa
2
xyz 2017-09-07 15:44
M bank
1
Quett 2017-09-08 10:11
Ma ktoś wypłatę oprócz m banku?
Error 2017-09-08 10:36
Tak wczoraj był przelew
K.Kapron 2017-09-10 11:08
Chora atmosfera, grafik układany pod dowódcę. Menedżer boi się klienta i nigdy nie staje po stronie pracownika. Podział na nowych i stałą ekipę. Grozenie zwolnieniami przy braku pełnego składu. Oczywiście nieudacznicy z grupą inwalidzka choćby nie wiem jak lecieli w kulki to i tak zwolnienie im nie grozi. Grafik wiecznie pozmieniany prywatne życie nie istnieje bo to dziadek dostał zatwardzenia i nie przyjdzie a to inny z chorym kręgosłupem nie może wstać z łóżka. Donosicielstwo, najbardziej donoszą najwięksi nieudacznicy bo to ich jedyna zaletą. Nie polecam. Firma wykorzystuje luki prawne by płuc w twarz pracownikowi gdy tylko jest okazja. Śmieszne szkolenia z jakimiś fujarami po znajomości dla podpisu i dla kasy. Menedżer nad niczym nie panuje ale dla klienta jest w stanie zrobić wszystko upokarzajac pracowników. Przy obecnym rynku pracy mam nadzieję że ta branża zostanie zdzarta i zostaną same kulawe dziadki, co w końcu doprowadzi do tragedii.
1
Literat 2017-09-11 22:43
Czyżby firma miała prace tylko dla pracownika działu kontroli? Odpowiada mi praca w firmie i pogodziłbym ją z innymi obowiązkami. Napiszcie na forum jak się tu pracuje? Może kilka informacji o atmosferze w firmie? Tak mało wpisów jest od właścicieli.
Agulka 2017-09-30 08:40
Witam. Dzisiaj ok 8 rano robiłam na szybko zakupy w Bierdronce. Ochrona Konsalnet. Na sklepie zjadłam bułkę. Resztę zakupów w koszyku. Tak się zagadałam z kasjerką że nie powiedziałam o zjedzonej 1 bułce. Odchodząc od kasy drogę zastawił mi PAN z ochrony. I na cały sklep tekst że zjadłam bułkę, bo do Biedronki wolno wchodzić i jeść, że zadzwoni po policje itd. Ja wiem że strzeliłam gafe, nietakt ale nie było to umyślne. Dobrze że nie miał broni bo by chyba wykonał na mnie wyrok. Też pracuje w ochronie w firmie Maxus i takie zdarzenia załatewia się kulturalnie i z dyskrecją. Ja rozumiem że wykonuje swoje obowiązki ale bez,przesady. Chan, prostak i tyle.
2
Lucyna dhl robakowo 2017-10-02 08:40
Po raz kolejny usuwaja moj komentarz!! Kochanki menedzerow, znajome szefow ochrony i jeszcze podlizijace sie zamezne dziwki ktore daja sie obmacywac.
Nowy 2017-10-03 19:16
Czy ma ktoś wiedzę o ewentualnej pracy dla młodego i silnego faceta? Wszedłem na forum żeby przy okazji dowiedzieć się coś więcej o pracy w firmie. Informacje bezpośrednio od pracowników mają dla mnie większe znaczenie. Będę bardzo wdzięczny za info.
12345 2017-10-04 22:18
Jak jesteś silny i bedziesz pracował na markecie to dobrze ,będzie Ci się może łatwiej ze złodziejami rozprawiać. Bo niektórzy to bandyci z wyrokami po 11 lat. Albo byli mordercy. Ostatecznie mogą mieć gaz przy sobie albo nóż a ty im nic nie możesz zrobić ale oni tobie i owszem... Zastanów sie.
Quett 2017-10-05 12:41
Podobno dziś przelewy. Dajcie znać jak ktoś już dostanie.
2
Gosc 2017-10-05 12:47
Oj obyś miał racje...bo nie mam nic a nic..
1
Gosc 2017-10-05 14:58
Nie ma kasy..:(((
Wrocław 2017-10-05 15:54
A z skąd masz takie info o wypłacie? najwcześniej będzie dopiero w poniedziałek popołudniu
1
Quett 2017-10-05 16:07
Wczoraj kobieta z księgowości udzieliła takiej odpowiedzi. Przez telefon.
3
Wrocław 2017-10-05 16:10
Nie zabardzo chce mi się wierzyć ale ok zobaczymy zawsze dają na styk 9 lub 10
1
Legionowo 2017-10-06 10:34
Będzie 9
Wrocek 2017-10-06 10:42
Skąd wiesz?
Abcs 2017-10-06 11:07
Będzie dziś dla mBanku po 14.00
1
praconik 2017-10-06 13:01
ktoś dostał zlecenie ?
Gość 2017-10-06 13:05
Narazie nie
Abcs 2017-10-06 14:33
Zlecenie i o pracę już przyszło. MBank. Także oczekujcie pod wieczór jeśli macie inny bank.
1
Gosc 2017-10-06 14:45
Jest kasa
1
nowy 2017-10-06 16:35
Nie ma kasy ciekawe może w poniedziałek będzie mam też MBank lipa
Legionowo 2017-10-06 17:50
Też nic... Będzie w poniedziałek
siwy 2017-10-06 22:11
opinia o konsalnet konwój ta firma to kpina zatrudnia wszystkich z łapanki kiedyś żeby pracować w konwoju trzeba było być z polecenia i ktoś za tą osobę ręczył a teraz strach jechać w trasę bo siedzący obok koleś morze cię skubnąć na kasę lub rozwalić ci łeb bo go nie znasz a pro po dwóch kozaków z Lublina wygrało sprawy za nadgodziny i podobno spora kasa
Gosc 2017-10-10 10:49
Pytanie do zleceniowcow...czy zdarza wam sie ze nie zgadza wam sie wypłata? Oczywiscie na nasza niekorzyść...
Maniek 2017-10-11 18:15
Jeśli ktoś czuje się na siłach to zawsze może podjąć pracę w bardziej prestiżowej firmie np. informatycznej. Niektórzy lubią tak pracować a na forum robią sobie wrzutkę, że niby tak tu jest źle wszystkim!
Wojska polskiego 15 kórnik 2017-10-17 15:43
Rozmiarkowa, mam nadzieję ze to czytasz i szlag cie trafia krzywy ryju z krótką szja. I tak pewnie zaraz usunąć mój komentarz z.j.e.b.y
Nowy 2017-10-17 22:54
Czyżby Konsalnet Konwój nie miał aktualnie nowych ofert pracy?
Zostaw swoją opinię o Konsalnet Konwój Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.