Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet

Pracowałeś w firmie Konsalnet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Antonio - 2014-11-08 16:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KONSALNET KWIDZYN

Jak czytam te glupoty ze konsalnet daje tylko umowy o prace to smiac mi sie chce,tak daje ale tylko niepelnosprawnym ktorzy maja grupe inwalidzka u nas mlodzi chlopacy zasuwaja na zlecenie za 5.50. Chory kraj !!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-08 16:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
KONSALNET = ZŁODZIEJE
zdjecie uzytkownika
OLO - 2014-11-09 17:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [konsalnet - 2014-09-09 20:43:14]:
A JA POBI LEM REKORD ZA 6 ZMIAN 12 GODZINNYCH DOSTAŁEM 38 ZŁ PRACOWAŁEM W GDAŃSKU W STOCZNI REMONTOWEJ
zdjecie uzytkownika
pele - 2014-11-13 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ech szkoda gadać chyba w tej chwili o jakiejkolwiek pracy w ochronie,. Tym bardziej jak widać po wpisach również o pracy w konsalnecie. Co jest tego głównym powodem? wystarczy przeczytać kilka postów niżej . Pieniądze są tragiczne. ( choć akurat @olo, to chyba poniosła zanadto wyobraźnia). Inni piszą już o faktach
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-11-14 13:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miły - 2014-10-07 22:43:12]:
miły to ty jesteś przygłup, człowieku chyba jesteś z partii nowy prawicy.
zdjecie uzytkownika
hasas - 2014-11-18 10:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-10-19 16:57:35]:
Tak tylko ,że właśnie w tej firmie jesteś czarnuchem zarabiająć 5-8zł ,a na budowie pomęczysz się ,ale zarobisz konkretne pieniądze . Kogo ty człowieku chcesz nabrać tą opinią ?
zdjecie uzytkownika
zetel - 2014-11-18 14:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro mam iść na rozmowę z jakąś tam kierowniczką w sprawie pracy. Dzięki Waszym opiniom już wiem co jej odpowiedzieć. Serdeczne dzięki za ostrzeżenie.
zdjecie uzytkownika
typ - 2014-11-28 00:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo Myślisz, że naprawdę jest się czym chwalić? Nie wiem kto rozsądny pracuje w konsalnecie za taką beznadziejną stawkę. Jeżeli jest to dodatkowe źródło dochodów to spoko, a jeżeli praca u nich traktowana jest jako podstawowe źródło dochodu to nie pojmuję jak z to można się utrzymać przy obecnie panujących cenach za wszystko.
zdjecie uzytkownika
Nida - 2014-11-28 14:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bercik - 2014-10-21 14:36:42]:
Ha,ha,ha uśmiać się można A na święta to tylko zapomogi bo podatku nie odprowadzają a gdzie poszanowanie wieloletniego bardzo dobrego pracownika? niestety nie należy mu się zapomoga to nic nie dostanie po mimo że przez cały rok rzetelnie wykonywał swoje obowiązki i ma umowę o pracę. Nie ma motywacji to nie chce mi się już pracować.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-04 18:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy się dziwicie ze na obiektach takie stawki są, a ja w administracji zarabiam nie wiele więcej od Was, a pracy przybywa z roku na rok, umowa też zlecenie i jak tu żyć... Ci co po znajomości siedzą i kawki piją a jak zwrócisz się do nich nie mile to na dywaniku u prezesa siedzisz! tak wygląda praca w korporacji liczy się tylko zysk a z człowieka jak najwięcej wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
adamus - 2014-12-10 09:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsalnet to taka firma ,kto sie z nimi sądził w sprawach pracowniczych to zawsze wygrywał a ona mu jeszcze odszkodowanie płaciła
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-12 16:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ja mam z nimi tylko pozytywn wsponienia i nie wiem czy jakaś osoba serio ma aż takie negatywne, czy ludzie nie przesadzą czasem w tym wszytskim..bo jak tak czytam i czytam, końca nie widać, moze to i prawda, że w administracji nie ma mega wysokich stawek, ale przynajmniej praca jest pewna i stabilna.
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2014-12-23 22:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-12 16:13:10]:
Gwarantuję, że te opinie są prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
kret - 2014-12-24 15:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a sul. - 2014-10-04 21:14:48]:
To dziaderia piepszona po 10-latach wspolpracy nawet nie dala mandarynki na swieta.wziasc pale i lac bo tu juz niema innej opcji
zdjecie uzytkownika
rym - 2014-12-26 20:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mieszkam we Wrocławiu od niedawna i poszukuję pracy. Słyszałem, że w Konsalnet warto się zatrudnić,czy tak serio jest? bo na stronie znalazłem oferte dla Kontrolera Jakości Znaków Pieniężnych i z tego co wymagają to się łapie wiec o to się nie boje. chce tylko wiedzieć od kogoś doświadconego czy warto?
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-01-04 22:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsalnet nie jest aż taką złą firmą mam stawkę 7 zł pracuje w lublinie codziennie pracuje po 10 godzin czasem po 11 i jakoś nie czuje sie zmęczony, mundur jest dobry chociaż mógł by być lepszy. Mogli by dać siłownię i jakieś szkolenie do tego pałka teleskopowa wtedy nikt by sie nie bał że zostanie uszkodzony.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-11 23:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciał bym SIE zatrudnic do ochrony czy mam jakies szanse jestem bez zadnej jakijs tam szkoly lepszej gola zawodowka
zdjecie uzytkownika
Czako - 2015-01-12 11:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne opinie osób które mają zapewne złe doświadczenia i już nie pracują z tych czy innych powodów.Zawsze firmę można zmienić na np.Solid?Ja pracowałem w Konsalnecie kilka lat u Wesołowskiwgo,Warszawa.Kasa na czas,stawka taka jaką ustaliłem na początku 9.40,umundurowanie spoko,Menago też ok.Współpracę będę miło wspominał.Premie,paczki,dobre słowo?Ktoś to jeszcze daje w firmach?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andy pendy - 2015-01-13 12:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsalnet to patologia wiem cos o tym pracowałem jako dowódca na lotnisku bemowo a inspektor jabłoński to osoba spod ciemnej gwiazdy
zdjecie uzytkownika
eee.. - 2015-01-13 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pier.... glupoty .. Mam umowe zlecenie a netto 9.50 .. 2 dni pracuje 2 dni wolneg ..
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-01-15 10:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki na pewno lepsze niż w Solidzie, ale raju nie ma. Wkurza mnie to, że zgadzają się na podpisywanie mniejszego niż 12 godzin wymiaru pracy na obiekty - to pozbawia szeregowych pracowników pieniędzy i jest nieprofesjonalne - widziałeś kiedyś niezabezpieczony przez cały czas obiekt handlowy? To pożywka dla złodziei. Takich obiektów jest coraz więcej, tylko na tych, gdzie są najgorsze jazdy dają 12 godzin. Stawki też zmniejszają. Wrocław - w Tesco było 9 złoty na um. zl., teraz jest 8, na Grunwaldzie też obcięli o 25 gr. A najgorsze jest Netto, nie zgadzajcie się na pracę na tym obiekcie, znajomy z ekipy z Grunwaldu mówił, że jeden z pracowników został na Netto pogryziony przez bezdomnego i jakieś miał przeboje ze zdrowiem. Wiem, że to ostatnie brzmi śmiesznie, ale taka jest prawda. Słyszałem, że w ogóle Netto to supermarket, gdzie stoi się za niecałe 7 zł, po 8 godzin, a Netto chciało, żeby przez te 8 godzin ochroniarz tak sobie na 15 minut przychodził i wychodził, żeby łącznie pracować 2 godziny i za to by mu płacili, żeby się przez cały dzień tylko pojawiał i wychodził, no kpina jakaś.
zdjecie uzytkownika
bogobojny - 2015-01-19 06:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet Siedlce pani inspektor zwolniła mnie z pracy bo obchodziłem imieniny na wolnym i zrobiłemzamianę na drugi dziń .Niewolnictwo czy głupota ?
zdjecie uzytkownika
olk - 2015-01-19 09:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze lepiej dla nizadowolonych posuzkac nowej pracy ? ja osobiscie skorzystalem ze strony rekrutacyjnej rewolucji ! i szczerze wam polecam poniewaz jest duzo ofert ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania odnośnie doświadczenia w poprzedniej pracy, zakresu obowiazków, dlaczego nie pracuję w poprzedniej firmie, kwestie dojazdu, rozmowa z menedzerem w biurze.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
lkajdldas - 2015-01-23 10:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Poznań to też chora oddział!!! Same układy i układziki, policjanci, ex-policjanci, jakieś kochanki menedżerów, znajome szefów ochrony, wciąganie znajomków na emeryturze na umowy o pracę, jak nie jesteś z nimi, jesteś przeciwko nim, a spróbuj się jakkolwiek wyróżnić, to przypiszą sobie Twoje zasługi!! Zero podziękowania za zaangażowanie w pracę, lizodupstwo, spoufalanie, dwulicowość! Pracowałam dla Konsalnetu w DHL pół roku, wyleciałam przez tak zwaną prawą rękę szefa obiektu, bo byłam ładniejsza, zdolniejsza i zgrabniejsza, a jej nie pomogło nawet wazelinarstwo u szefa obiektu i to że dała się macać, żal!!!! Nie mogła tego zdzierżyć, więc pozbyła się mnie za pomocą menedżera, dobrego kolegi szefa... Teraz pracuję dla konkurencji, z perspektywami na dalszy awans, Konsalnet to dno!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-27 21:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewolnika szukają za darmo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsalnet?
Zadaj pytanie
x