logo Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Warszawa 2017-02-08 10:28
na 1000 procent dzis bedzie
4
Mistrz 2017-02-08 10:39
Wiesz kiedyś wypłaty były wypłacane 9.10 ,potem zaczęli wypłacać wcześniej i nie powiem ,że nie było to fajne bo każdy z nas ma jakieś wydatki ,jednemu wystarczy a drugiemu niestety nie bo coś tam nie wnikam bo to każdego indywidualna sprawa .Wedle umowy to oczywiste etat wypłacany do 10 zlecenie do 15 ale wiesz może nie każdy potrafi być aż tak z naszej pensji oszczędny
Mistrz 2017-02-08 10:40
Wiesz kiedyś wypłaty były wypłacane 9.10 ,potem zaczęli wypłacać wcześniej i nie powiem ,że nie było to fajne bo każdy z nas ma jakieś wydatki ,jednemu wystarczy a drugiemu niestety nie bo coś tam nie wnikam bo to każdego indywidualna sprawa .Wedle umowy to oczywiste etat wypłacany do 10 zlecenie do 15 ale wiesz może nie każdy potrafi być aż tak z naszej pensji oszczędny
Gosc 2017-02-08 10:46
A jak tu oszczędzić cokolwiek z 1500 zł...? Jak ostatnia wypłata była 30 grudnia ..a teraz jest 8 luty......przeciez to nawet na przeżycie nie starcza...
4
nowy pracownik 2017-02-08 10:47
Wiesz ja to rozumie ale tak jest najlepiej starać się trzymać tych terminów co w umowie są to jest ich zabezpieczenie jak i nasze ze 10 to 10 I nic im nie zrobisz to ich dobra wola jak dostaniemy wcześniej ale i tak dobrze ze są wypłacalni bo są firmy gdzie ludzie czekają po 2 mc po terminie i dostają jeszcze to w ratach
1
Mistrz 2017-02-08 11:00
Ja ciebie rozumiem z tych zarobków niestety nie da się tym bardziej jak masz rodzinę to jakoś trzeba ciulac ale nie wszyscy to rozumieją
Gosc 2017-02-08 11:10
Spokojnie...na pewno dzis cos wpłynie na konto...
Gonzo 2017-02-08 13:03
Dokładnie tak jak mówisz!##
piter 2017-02-08 13:36
Wiadomo coś czy dzisiaj będą wypłaty za zlecenie?
Warszawa 2017-02-08 13:44
Ludzie przestancie sie dopytywac czy bedzie czy nie bedzie,macie w umowie ze DO 10 kazdego miesiaca to znaczy ze DO 10 kazdego miesiaca bedziecie miec kase na koncie,jak wam sie nie podoba bo tylko potraficie narzekac ze malo placa itp itd jak sie wam nie podoba to zmiencie robote proste.Pozdrawiam
2
E.z.W. 2017-02-08 13:57
Ty Nie bądź taki kozak. Nie podoba się coś to nie wchodź na forum i tyle,!!!!
2
nowy pracownik 2017-02-08 13:57
No w końcu jakiś głos rosądku
2
Vader 2017-02-08 13:59
W Krakowie na jednym obiekcie wyszła akcja że na umowie jest (i było też wcześniej) do 15 następnego miesiąca. A międzyczasie powiedzieli nam słownie że wypłata będzie przychodziła między 25 obecnego miesiąca a 10 następnego... Koniec końców dostajesz 2 przelewy w jednym miesiącu 6-7 i 29 a później czekasz miesiąc i tydzień na przelew... W Banku nie idzie nic załatwić bo nieregularne przelewy dostajesz z kasą bo przychodzą po 2 co drugi miesiąc...
Gosc 2017-02-08 14:04
Tak vader ma racje.....moze tak byc
Gosc 2017-02-08 14:05
No to...moze jednak nie byc w tym tygodniu..
Gosc 2017-02-08 14:08
W wawie niestety tez tak jest...rezultat...czekasz na jedna pensje półtorej miesiaca
Warszawa 2017-02-08 14:13
Pracuje na warszawie i nie zdazylo sie nigdy zeby do 10 pieniedzy na koncie nie bylo,nie wiem jak wy macie przypadki ale ja nie narzekam jak narazie na wyplacalnosc firmy
1
nowy pracownik 2017-02-08 14:13
Gadałem z kierownikiem to mi powiedział ze do piątku będzie ale tak jest w tej branży ze firmy kombinują aby ominąć zus w solidzie którym pracowałem tyle lat od nowego go roku wprowadzili ze zarabiasz 2 tys brutto a nadgodziny będą wypłacane jako premia.a w konsalnecie umowę o pracę dali i jest napisana ze wynagrodzenie raz w miesiącu ale bez daty
Warszawa 2017-02-08 14:14
jest kasa mbank
1
nowy pracownik 2017-02-08 14:15
I masz rację ja jak narazie tez widzę ze firma jest ok
2
pracownik Lublin 2017-02-08 14:16
dostałem teraz zlecenie za styczeń czekam na pensie z umowy
Gosc 2017-02-08 14:21
Jest wypłata....wiec sprawdzajcie na koncie
Konsalnet 2017-02-08 14:21
Wypłaty będą prawie podobnie płacone w czwartek i w piątek a następna też w lutym 27 28 a marzec wogule dopiero 10 kwietnia tak ma być płacone dwie wypłaty w miesiącu
piter 2017-02-08 14:23
A jaki masz bank
Warszawa 2017-02-08 14:25
Mowilem juz nie raz na tym forum ze wszystko gra,wystarczy tylko łaskaqie zerknac do umowy i przeczytac a nie piszecie bzdury ze oszukuja na kasie itp itd ze kiedy chca to wyplacaja,jak wół jest napisane ze do 10!!!!!!! Wiec oczerniacie firme w ktorej pracujecie...załosne,ogarnijcie sie troche,bo czasami jak czytam te wasze opinie to zastanawiam sie czy choc troche co nie ktorzy maja w glowie...na firme narzekac nie mozna bo nie zdazylo sie ze oszukali,bynajmniej na moim przypadku to stwierdzam,no ale przypadki chodza po ludziach
2
Anonim 2017-02-08 14:35
Po nowej stawce jest wypłacone?wiecie może bo ja nie mam jeszcze na koncie muszę czekać ostatnim skierowaniem dostanę.
Warszawa 2017-02-08 14:36
Tak po nowej stawce czyli minimum 13 brutto w rzeczywistosci stawki warszawskie zaczynaja sie od 11 NETTO
joker 2017-02-08 14:37
ja jeszcze nie mam kasy . ale pewnie przyjdzie dzis albo jutro . pozdrawiam z rzeszowa
anonim 2017-02-08 14:38
mi dziś przyszła kasa z zlecenia w mbanku
Nowy 2017-02-08 16:42
Kasa jest pozdro
Pracus 2017-02-08 17:30
Jest podstawa. A co z dodatkami nocnymi?
Wiśnia 2017-02-08 19:02
Jest wypłata ale nie cala. Kurwicy można dostac
1
lemoniadowy_joe 2017-02-08 19:09
Też dostałem część tylko z jednej umowy. Do 10 ma wpłynąć reszta. Wymięk totalny. A ile to będzie razem i jak to liczyć to już cholera wie. Matematyka level hard.
1
konsalent 2017-02-08 19:24
Też dostałem tylko część wypłaty o co kaman >:D
Wiśniewski z Ich Troje 2017-02-08 22:21
No właśnie... Dajcie znać czy stawki się zgadzają i podajcie jakie macie umowy, bo to ważne przy obliczeniach.
Wiśnia 2017-02-09 05:27
Ja mam umowe zlecenie. Byc może dziś reszta wpłynie. Zawsze jest tak że jest rozłożone na 2 przelewy ale zwykle to jest odstep 10 min między nimi a teraz takie cos. Mam nadzieje ze to dzis wpłynie i że wgl wpłynie i że nie polecieli w chuja. @lemoniadowy_joe łatwo możesz se to policzyc liczba godz wypracowanych pomnożyć przez stawke jaką masz na godz i masz i tyle muszą wypłacić.
1
Gość 2017-02-10 22:04
Całą wypłatę z tytułu umowy zlecenia otrzymałem 9.2.2017, Czekajcie cierpliwie, dostaniecie należne pieniądze.
1
Furiat 2017-02-10 22:30
Ja tylko dostałem 680zl i nic nie wiem czy to związane jest z umowa że do 15 każdego miesiąca takim w styczniu podpisałem
konsalnet pracownik 2017-02-15 14:29
kiedy bedzie płacony ryczałt za paliwo
Warszawa 2017-02-15 17:55
Kiedy będzie wypłat reszta Bo niem jak nie ma to jutro nie idę na dyżur w Biedronce
Warszawa 2017-02-15 18:50
Nie ma wypłat nie ma pracownika
Madonna 2017-02-16 12:16
Konsalnet to potężna firma, jedna z większych firm ochroniarskich.
1
toruń 2017-02-16 13:32
dostaliscie ryczalt za paliwo???
Error 2017-02-17 19:29
Witam dostałem pity 11 z dwóch umów po złożeniu pity 37 wyszło mi za pełny rok pracy 800zł. To już sa cyrki rok temu za pełny miesiąc miałem 1500zl. Tez wam śmieszne wyszły pieniądze z pitu???
Error 2017-02-17 19:32
Rok temu za pełny rok miałem 1500zl
Neron 2017-02-21 22:44
Czy firma potrzebuje pracownika ochrony w Warszawie? Zależy mi na pracy w Konsalnecie, to duża agencja i miałbym pewność , że firma nie zginie z rynku.
Gosc 2017-02-24 09:49
Pytanie do zleceniowcow...czy wypłata bedzie teraz co miesiąc czyli do 10- tego.....czy co drugi miesiąc dwie....czyl teraz na koniec lutego...?
Gosc 2017-02-24 09:49
Pytanie do zleceniowcow...czy wypłata bedzie teraz co miesiąc czyli do 10- tego.....czy co drugi miesiąc dwie....czyl teraz na koniec lutego...?
Gonzo 2017-02-24 10:47
Witam wypłata dla zleceniobiorcy będzie jak była prędzej czyli teraz za luty dostaniemy w lutym.
Gosc 2017-02-24 14:44
Dzieki
Zostaw swoją opinię o Konsalnet Konwój Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.