Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Opinie o Konsalnet Konwój Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 13:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze do wczoraj nam mówiono że będą do 10ego dlatego takie informacje przekazałam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 13:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie dlaczego dzwoniac do kadry plac dowiaduje sie ze wynagrodzenie za kwiecien na umowie zlecenie bedzie 10 maja ???
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-04-28 13:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Pan bzdur nie opowiada.Nikt napewno Panu takiej informacji nie sprzedał.Prosze czekač na wypłatę do 2 maja
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 15:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slawi sluchaj dostales dwie wyplaty ta 37,38 oraz ta glowna wszystko sie zgadzalo?
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 15:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rudy Lis wyplaty na zlecenia beda di jutra. A ten dzial plac to jakis oszust! popatrz od samego poczatku. Najpierw pisze ze przelewy poszly wczoraj a za chwile pisze ze do 2 maja beda na kontach,to nie wydaje sie wam dziwne!?
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-28 15:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział Płac ;))))) trole internetowe !!!!
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 15:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, kasa wplynela na konto, sprawdzajcie swoje konto Panowie na dniach powinniscie dostac, chyba ze macie w Mbanku to od razu .Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
slawi - 2016-04-28 15:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się cała wypłata zgadza.Za 290 godz Dostałem 2610zł.:-)
zdjecie uzytkownika
almonz - 2016-04-28 16:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Rudego Lis.A ty masz w mbanku?
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-28 16:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tylko konwoj dostał wypłatę czy może inni też ,czy ktoś kto jest na etacie już dostał dzięki
zdjecie uzytkownika
Skorpionik - 2016-04-28 16:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slawi - 2016-04-28 15:38:16]:
aLE DOSTAŁEŚ DWIE WYPŁATY ? OTRZYMAŁEŚ TEŻ TE 37,38?
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-28 17:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś dostał wypłatę czy tylko konwoje?
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-28 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dalej nie mam kasy nie wiem jak oni wysyłają
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-04-28 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mam w mbanku, oni z mbanku wysylaja, dostalem jedna wyplate na cala sume , Ci ktorzy nie dostali dzis dostana zapewne jutro
zdjecie uzytkownika
Gryby - 2016-04-29 11:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisać na forum kto dostał już wypłatę i w jakim banku ma konto.
zdjecie uzytkownika
Redakcja - 2016-04-29 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet oglosil upadlosc? Wyplat nie bedzie?
zdjecie uzytkownika
Gryby - 2016-04-29 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz?Jaką upadłość?We [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z forum jak masz takie głupoty pisać

zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-04-29 12:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie spokojnie są wypłaty ja dziś dostałem rano.
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-29 12:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłatę dostałem ,jak widać panowie -dział płac to pierdo.one oszustwo...miało byc do 10tego ,potem do 2 giego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j wam w tłuste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szablozebne ciastkodupne parowczaki ....
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-04-29 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłatę dostałem ,jak widać panowie -dział płac to pierdo.one oszustwo...miało byc do 10tego ,potem do 2 giego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j wam w tłuste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szablozebne ciastkodupne parowczaki ....
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Gdyni już dostał?
zdjecie uzytkownika
Chudy - 2016-04-29 12:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Gdyni przelewy dostaną w pn.Dzwoniłem do działu płac i dla rejonu Gdańsk Gdynia dziś puszczają przelewy
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 13:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chudy ale wszyscy czy tylko konwoje ja mam dwie umowy
zdjecie uzytkownika
Chudy - 2016-04-29 13:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mistrza.Wszyscy z okręgu gdańskiego dostaną w pn.Jakby coś się u Ciebie zmieniło i dostaniesz kasę to daj znać
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-04-29 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do chudy ok odrazu daję cynk dzięki za informacje
zdjecie uzytkownika
DLNŚ - 2016-05-05 14:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zapytać czy wpłynęły już wypłaty ? W sensie te co miały być na 30 kwietnia lub 10 maja, jedni dostali przed ostatnim a niektórzy nie mają wciąż.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-05-06 20:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie zmieniłem pracę z konsalnet na Securitas - uwierzcie tutaj nikt nie myśli kiedy będzie pensja Jest zawsze do 10 każdego miesiąca!
zdjecie uzytkownika
nerd - 2016-05-06 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwerty, to tylko pogratulować. Jednak dla mnie ważne, by pracownicy Konsalnetu walczyli o swoje :) i nie będą musieli pracować u konkurencji
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-05-10 11:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet sie kończy panowie ...konwoje sprzedane /kto kupił ??? G4 :)))))) po wakacjach o Konsalnecie będziecie już tylko wspominać
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-05-10 11:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsalnet sie kończy panowie ...konwoje sprzedane /kto kupił ??? G4 :)))))) po wakacjach o Konsalnecie będziecie już tylko wspominać
zdjecie uzytkownika
Al - 2016-05-12 19:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, że w Securitasie wypłata ZAWSZE do 10 !
zdjecie uzytkownika
art - 2016-05-17 12:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsalnet to naigorsza firma ochroniorszka jaka moze byc pracowalem prawie 2 lata naigorsza firma same debile
zdjecie uzytkownika
grey - 2016-05-17 19:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma to konsalnet nie idzcie na bociana krakow impel lduzo duzo lepszy bardzo dobry pracowalem tam nie narzekam swietni ludzie i koordynatorzy tu dno niewyszkolona załoga zła kadra nie mająca pojecia o ochronie auchan ochrona kleska życiowa kazdy zlodziej obrobilby ten sklep w 60 sek i nikt by nie zareagowal a no i koordynatorzy chamy i prostaki ktorzy mysla ze maja niewolników a nie ludzii zastraszanie pracowników a są dla mnie nikim dno i dno i jeszcze raz dno odradzam wszystkim
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-05-18 08:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
informujemy ze zgodnie z zaleceniami które otrzymaliśmy wczoraj ,wszystkie wynagrodzenia na umowę zlecenie bedą wypłacane do 20 tego każdego nastepnepnego miesiąca
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-05-18 08:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie na tych samych zasadach jakie obowiązywały do tej pory .
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-18 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co teraz, wynagrodzenie ktore zawsze bylo do 10 kazdego miesiaca , ma byc 20 kazdego miesiaca ? Powiedzcie mi bo nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-18 13:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem od menagera Umowe zlecenie kolejna juz do podpisania, o wynagrodzenie Ryczaltowe na sume 50 zl , do 21ego kazdego miesiaca, rowniez nie rozumiem o.co w tym chodzi, czy zeby jakos.obejść ZUS czy.co nie wiem, niech mi ktos to wytlumaczy , dziekuje
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-18 13:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli defacto mam czekac 20 dni az laskawie Konsalnet mi pieniądze wysle na.konto ,a w tyn czasie zdechnac z głodu i zeby w sciane ?
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-18 14:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze pytanie, bo ja mam 2 umowy zlecienia, czy rowniez.do 20 kazdego miesiaca musze czekac.na wynagrodzenie czy tylko Ci ktorzy maja 1 umowe zlecenie ?? Jak to jest w koncu
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-05-18 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy mają umowy zlecenie bedą otrzymywać wynagrodzenie do 20 (tyczy sie to podwójnych umow jak i pojedynczych ).
zdjecie uzytkownika
Ernest - 2016-05-18 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem umowę na 50 zł z której wynika ze będę miał płatne do 21 !!! -ktoś mi to wytłumaczy ??
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-05-18 16:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co teraz nie będzie wypłaty na początku miesiąca i na końcu?Jak było?Znowu ktoś wkręca z wyplatami.Tak samo jak i w tamtym miesiącu było.
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-18 16:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ernest, to jest wynagrodzenie ryczałtowe 50zl miesięcznie do konca sierpnia, ja tak bynajmniej mam napisane i platne do 21ego kazdego miesiaca..
zdjecie uzytkownika
Danny - 2016-05-19 13:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam mowię ze ten dział płac to jedna wielka ściema !!!!
zdjecie uzytkownika
slawi - 2016-05-19 13:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy gadacie za bzety???Wypłata będzie teraz 7 czerwca za maj i 30 czerwca za czerwiec.A ten dział płac co tu się podszywa jakiś głupek i kłamstwa wypisuje powinien zostać ukarany.Mi powiedzieli w dziale płac że wszystko pozostaje bez zmian
zdjecie uzytkownika
Rudy Lis - 2016-05-19 14:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglby ktos Panstwa podac mi numer do działu plac ? Rowniez sie dowiem tejże informacji odnośnie wynagrodzenia, pozdro
zdjecie uzytkownika
Rutkowski - 2016-05-24 21:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak wiadomo kiedy beda wynagrodzenia za maj ?
zdjecie uzytkownika
Dział płac - 2016-05-25 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.W związku z pogarszającą się sytuacją finansową firmy Konsalnet ogłasza upadłość.Wypłaty wpłyną do końca sierpnia.Przelewy będą realizowane sukcesywnie.Za zaistniała sytuację serdecznie przepraszamy. W razie pytań proszę o kontakt z działem płac.Pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa krótka ,podpisanie umowy zlecenie ,nizka stawka ,w sumie wszystko w pożądku . Problemy się zaczynają przy rozpoczęciu pracy.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2016-05-25 21:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże jakie Wy głupoty piszecie.Ten kto podszywa się pod dział plac powiem być ukarany.
zdjecie uzytkownika
Rutkowski - 2016-05-27 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplata bedzie normalnie do 10 . Dzis rozmawialem z swoim szefem I nic sie.nie zmienilo.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Konwój Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert