Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Konsalnet

Opinie o Konsalnet

Pracowałeś w firmie Konsalnet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
august1954 - 2015-03-14 11:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duże wymagania za minimalną pensję 24h/dobę.Brakzaiteresowania pracodawcy,warunki sanitarne godne pozalowania.
zdjecie uzytkownika
SZARY CIEĆ - 2015-03-17 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chodzą słuchy że wschodnie oddziały tej nieuczciwej instytucji szykują pozew zbiorowy. Widocznie miarka się przebrała i ktoś wyjedzie z tego syfu na taczce.(tak trzymać chłopy!!!. Niech nie myślą że jak ochroniarz to ograniczony umysłowo.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-03-19 10:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Południe Konsalnetu też będzie miało problemy lecą zwolnienia nawet podwójne zlecenia już im nie wystarczają. Wpierw wywalili wszystkich z umów o pracę zmuszając pod grożbą utraty pracy do zwolnienia , a teraz wywalają ze zleceń. To odpowiedni moment na Sąd pracy, kontrolę PIP-u i ZUS-u. To chyba jedyna firma w Polsce która zarejestrowana jest pod tyloma szyldami Konsalnetu zmienia się tylko końcówka. Tak w polsce manipuluje się prawem pracy i unika składek na ZUS. Do czasu Panowie
zdjecie uzytkownika
LECH - 2015-04-13 16:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czako - 2015-01-12 11:19:16]:
Nie kłam. W Konsalnecie : premie,paczki ,ha ha ha !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcio - 2015-04-17 08:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pierdole w sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmę Konsalnet, a najbardziej jej koordynatorów w szczególności Janusza.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-04-21 14:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
nunka - 2015-04-24 09:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak praca,idzie się przyzwyczaić! ale zarobki-masakra!!! a poza tym sprawdzcie sobie te pożal się Boże umowy zlecenie!!! Najgorsze dziadostwo, jakie istnieje!!! po prostu robienie z ludzi idiotów!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Rebeliant - 2015-04-27 13:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wymagania w pracy coraz większe, zarobki tragedia, umowa jeden z najgorszych śmieci jakie są, i najlepiej jakby sie pełniło wszystkie funkcje za 5zł a kordynator z pseudo-dowódcami grzebali sobie tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sprawdzali jak pracują w ich miemaniu jełopy pomijając że są najgorszymi lizusami i donsicielemia oraz debilami firma psów dla psów, firma dobra dla starych dziadów co ich życie to tylko pierdzenie w fotel już tylko.
zdjecie uzytkownika
Wiesz kto? - 2015-04-30 10:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracodawca moj sam bierze nowe umundurowanie a mi dał po sobie używane ciuchy ....
zdjecie uzytkownika
asssasin - 2015-04-30 13:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojojoj - 2015-02-05 10:42:00]:
racja! te wszystkie kierownicze stanowiska powinny miesiąc pracować jak my na umowie zlecenie.
24 zmiany 12 godzinne w miesiącu 31 dniowym!!! to jest chore!!!
a odezwać się nie można, bo pada zapytanie "a to pani chce pracować czy nie?"
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-04-30 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
kasia-wzka - 2015-05-01 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maloneq - 2015-03-09 11:09:38]:
tak to nie tylko warszawa ale i slask tychy
zdjecie uzytkownika
Bej - 2015-05-03 15:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje 3 lata w SOLID i nie narzekam :)))))
zdjecie uzytkownika
bagietka64 - 2015-05-14 19:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dowiedziałem się od kierownika że jest to zakład pracy chronionej a okazalo się że jest obozem pracy z przekrętami od początku .umowa o pracę na 40h tygodniowo ale musisz robić 200 godz w miesiącu lecz zapłacone masz za normę czyli w zależności od miesiąca od 168 do 192 h jak się upomniałem że to jest przekręt i to na moją niekorzyść to usłyszałem że robię do końca miesiąca bo nikt nie będzie się ze mną wykłócał o godz.pracy ,więc pożegnam się z tą firmą bez żalu i innym też to doradzam niech sami bakają po 200 h za 1249,50 na miesiąc mając dotacji za osobę ze znacznym stopniem niepełnosprawności ponad 2800 zł na miesiąc .
zdjecie uzytkownika
bagietka64 - 2015-05-14 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bagietka64 - 2015-05-14 19:19:16]:
dodam jeszcze tylko że po raz pierwszy w życiu złożę doniesienie do PIP-u o tych przekrętach a dowodem może być choćby grafik jaki mam skserowany i umowa o pracę której jeszcze nie podpisałem bo czekałem na nią ponad miesiąc .a odnośnie rotacji pracowników to głowa mała .chyba tylko ludzie z nożem na gardle u nich będą pracować .
zdjecie uzytkownika
bagietka64 - 2015-05-14 19:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kanamet - 2015-02-28 11:43:44]:
jak nie masz pomysłu na życie to idż tam pracować ale jeśli szanujesz samego siebie to se odpuść
zdjecie uzytkownika
obóz pracy - 2015-05-17 01:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak z PRL u i nawyki te same Pan Mackiewicz był moim inspektorem, jak na sbeka fajny chłop, czemu tylko 5 złoty placą.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-05-21 06:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i - 2015-02-11 22:28:26]:
pracowalem w tej pieprzonej firmie osiem lat przezylem 4 kierownikow....ale teraz jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie idzie....jeszcze gorzej niz bylo...po polaczeniu z grupa4 to jest jedna wielka pomylka.....odradzam pracy w tej pieprzonej firmie....wyzysk,wyzysk i jeszcze raz wyzysk.....nie szanuja ludzi....jak pracujesz to jestes ok!a jak chcesz wolne to niema ludzi.....jedna wielka dupna porazka....nie szanuje sie pracownikow ktorzy dlugo pracuja......
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-05-24 09:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcio - 2015-04-17 08:51:42]:
A co to jest premia ,coś mi świta ale już zapomniałam a tez pracuję w tej firmie
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-05-25 16:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam najpierw w g4s kilka lat po połałączeniu z konsalnetem zostałam na pare kolejnych lat i co z tego od 6 lat zarabiam wciąż tyle samo a coraz mniej szacunku i coraz większy mobbing. firma porażka robisz wszystko za 1300 zł
zdjecie uzytkownika
HEBE - 2015-05-25 17:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna wielka hamówa i wyzysk.Szkoda sobie głowy zawracać.Kierownicy tylko płaczą że ludzi im brakuje. A kto wam qur... będzie robić za taką kase na tych piep... monitorkach. Pozdro hb
zdjecie uzytkownika
mackowiak - 2015-05-28 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Afera korupcyjna w Marynarce Wojennej w Wejherowie. Policjanci z Wydziału do walki z Korupcją KWP w Gdańsku wspólnie z żołnierzami Żandarmerii Wojskowej zatrzymali dwóch mężczyzn podejrzanych o organizowanie nieuczciwych przetargów. Nieprawidłowości dotyczyły organizacji przetargów na ochronę obiektów wojskowych realizowanych przez Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej w Wejherowie. Fajna zabawa w KONSALNECIE
zdjecie uzytkownika
norman - 2015-06-02 13:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bej - 2015-05-03 15:48:44]:
w bytomiu jest tak samo.sprawdzanie ludzi na kazdym kroku oraz zwalnianie z pracy za byle co.koordynatorzy spoko idzie z nimi pogadac o roznych sprawach ,a dowodcy obiektow(ORZEL BIALY)pozal sie boze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania odnośnie doświadczenia w poprzedniej pracy, zakresu obowiazków, dlaczego nie pracuję w poprzedniej firmie, kwestie dojazdu, rozmowa z menedzerem w biurze.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
andypendy - 2015-06-09 14:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HEBE - 2015-05-25 17:08:03]:
na lotnisku bemowo rzadzi niekompetetna karinka grzanka
zdjecie uzytkownika
nola - 2015-06-14 19:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Mam niestety nóż na gardle i jestem zmuszona podjąc pracę w Konsalnecie na stanowisku liczarza. Jakie są realne zarobki (mój kolega, który tu pracuje twierdzi, że na umowe o pracę zarabia 1800 zł- pracuje już trzy lata). Mnie zaproponowano um/zlec oczywiście i podczas pierwszej rozmowy kwalifikacyjnej podano kwotę 2000 brutto na początek (160 godzin/ mc).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsalnet?
Zadaj pytanie
alert