Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA

Pracowałeś w firmie KRKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sonia123 - 2014-05-20 13:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na pierwszym etapie rozmowy ale nie było mowy o tym ze odezwa się bez względu na decyzje. Mnie na drugi dzień zaproszono do Warszawy na drugi etap. Jestem juz po rozmowie powiem ze bardzo sympatycznej. Teraz czekam na odpowiedz która ma być do dwóch tygodni. Czy ktoś z Was był w poniedziałek na drugim etapie na PN w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-05-24 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na drugim etapie w Wawie, rozmowa niezbyt przyjemna w zasadzie powtórzenie rozmowy z pierwszego etapu tylko w gorszej atmosferze. Mają dzwonić bez względu na decyzję. Nawet nie czekam, od czasu mojej wizyty w Warszawie ołoszenie pojawiło sie juz dwa razy. Twierdzę, że skoro zwalniają z dnia na dzień to mogą tez tak zatrudnić. Byc może juz jest ktos zatrudniony a po kilku kontrolach czy szkoleniu zwolnią osobę i zadzwonią do kogoś i powiedzą, ze po długotrwałej rekrutacji zapraszaja na podpisanie umowy. Popytałem, posłuchałem i z tego co się dowiedziałem szkoda zachodu....Opinie powyżej osób zwolnionych razcej słuszne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-25 08:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krka dobra na start dla ludzi bez doświadczenia. Po roku pracy należy szukać pracy gdyż pozostanie tam dłużej grozi uwstecznieniem umysłowym:(
zdjecie uzytkownika
nitka - 2014-05-25 18:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zadzwonili do kogoś po drugim etapie z Wawy?
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-05-25 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czytałaś powyższych opinii? podobno naprawdę nie opłaca się tu męczyć... chyba, że chcesz wpaść tu na krótką chwile?
zdjecie uzytkownika
anna peha - 2014-05-28 18:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie...są odpowiedzi z rozmów? kto był na tzw trzecim etapie?
zdjecie uzytkownika
Aloha - 2014-06-02 16:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo prosze o więcej informacji na temat tej dziewczyny z Dolnego Śląska. Proszę o info czy rzeczywiście jest w śpiączce/zmarła ze względu na udar? Czy coś więcej wiadomo na temat tej sprawy? Bardzo mi zależy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-02 19:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aloha - 2014-06-02 16:07:09]:
Jakie to ma znaczenie? Co to za temat e ocenie firmy?
Ludzie opamiętajcie się piszecie o ludziach których nie znacie! Trochę szacunku i zrozumienia tematu forum- ocena firmy jako pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
Wewes - 2014-06-04 09:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To aż tak Ci zdrowie psychiczne siadło, że rok miałaś przerwy ..? nieźle.Trzeba chyba uważać z kim się robi interesy i nie dać sobie wejść na głowę.
zdjecie uzytkownika
zonk - 2014-06-04 10:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby drugi etam za nami a ogłoszenie od nowa się pojawiło.po co dra ludzi do Warszawy jak i tak nikt im nie odpowiada. Strata czasu i pieniędzy na paliwo.
zdjecie uzytkownika
hola hola - 2014-06-04 16:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wewes, racja - najwazniejsze to dbac o swoje interesy i mozna wszystko. :) pytanie, jak tam w Krka Polska z atmosferą, socjalem? Ok jest?
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2014-06-07 22:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj
Socjal - zapomnij to słowo idąc do pracy w KRKA, zapomnij też o prawie pracy, karalności za mobbing, uczciwości, rozwoju, kulturze. Pewnie jak się nie ma co jeść to można iść tam i pracować, Ja pracowałam w KRKA 6 miesięcy i to było najgorsze sześć miesięcy mojego życia. Szefowa prymitywna i głupia psychopatka, awantury codziennie, śledzenie, upokarzanie, oszustwo, ploty, podjudzanie na kolegów, kłamstwo. Oczywiście nadal tam pracuje, bo to taki wzorzec kierownika. W ciągu całego 2013 mając 10 etatów zatrudniła 14 osób - taką miała rotację. Albo sama wyrzucała ludzi z pracy, lub uciekali. Zwykle zwalniali się w kadrach, żeby nawet z nią nie rozmawiać. Najgorsze wyniki sprzedażowe w Polsce. Łudziliśmy się nadzieją że w końcu ją wyrzucą, nic z tego. Takich ludzi w Krka się promuje.
zdjecie uzytkownika
Roczniak - 2014-07-20 21:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w KRKA rok. Na początku w miarę luz, po ok. 2 miesiącach nie było przebacz. 12 wizyt, jak nie wyrobisz, to ściemniasz w raportach. Wszyscy wiedzą, że to nierealne, a i tak się tego wymaga, aby raportować fikcyjne wizyty. Kierownik? To zależy na kogo się trafi. U mnie był młody koleś z dystansem, ale jak jego przycisnęli, to i w terenie przedstawiciele mięli ciężko. Dziewczyny ryczały jak bobry. Dziwne kontrole, niepoważne pytaniami jakaś dziecinada: wyskakiwanie zza krzaka, nalot na parkingu, śledzenie w trasie :"a gdzie jesteś? który słupek autostrady mijasz? podaj mi numer". Rok to dobry czas dla tych, co nie mają doświadczenia - wystarczający okres, aby nauczyć się czegoś nowego, ale jednocześnie wypalić się zawodowo. Osobiście? Nigdy więcej. Usterkowa biała corolla o mało nie doprowadziła do kraksy (przecięcie opony przez rozwalone nadkole, przy 120 km/h na autostradzie).
zdjecie uzytkownika
heinsenberg - 2014-07-24 11:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja opinia o firmie i przeprowadzania rekrutacji brzmi następująco - to jest śmieszne i niepoważne, aby firma, która nazywa siebie pionierem na rynku leków przeprowadzała wstępne rozmowy w fast foodach, poczym zapraszała do Warszawy na drugi etap ( koszt własny dojazdu ) poczym dziękowała. Natomiast dla tych, którzy udają się na drugi etap - to wcale nie jest pro forma tylko lawina pytań. Do tego prezentacja ulotki bądź scenka z lekarzem, bądźcie na to przygotowani. Życzę powodzenia w starania o stanowisko.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-24 14:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heinsenberg - 2014-07-24 11:11:44]:
oj tam, oj tam - rozmowa w fast foodzie, ja kiedys mialam rozmowe na schodach, na takim półpiętrze na dmuchanych sofach takich piaskowych. na pewno kojarzycie o co mi chodzi. Ale to była akurat bardzo swobodne miejsce pracy, młodzi ludzie i inna branza - bo to agencja reklamowa. ale jak mowilam - zdarza sie w kazdej wlasciwie branzy ze rozmowa nie jest taka spięta, tylko na większym luzie. ja wlasnie znalazlam w necie ofertę na przedstawiciela naukowego do na podlaskie i mazowieckie, ale zastanawia mnie jedna sprawa odnosnie tej oferty. Czy jak pracowalam dość krótko w malej lokalnej hurtowni leków to w ogóle mozna mowic o mnie ze mam doswiadczenie w tym temacie. napiszcie, bo czuje sie troche jak świeżynka przy Was :).
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-07-30 10:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roczniak - 2014-07-20 21:30:24]:
Masz koleżanko racje. Ja pracowałem przez rok przejąłem teren na poziomie 60-70 % realizacji planu, mój teren był ciezki ale dzieki relacjom wyciagnąłem na 92%. przy wręczaniu rozwiązania umowy nawet nie dowiedziałem się dlaczego tej umowy mi nie przedłużą. Mało tego rano kierowniczka była ze mną na podwójnych i mówiła że super prowadzone wizyty, po czym pojechaliśmy na omówienie IMS i Planu na następny kwartał. tam już czekała inna kierowniczka i dowidzenia. mało tego cały czas pracy był na wesoło hi ha ha i tak dalej, a po odczytaniu rozwiązania umowy postawa nie dostępna. coś w stylu "rzucasz piłeczką w ścianę, a ściana nawet Ci nie odda". Jak zapytałem o powód to usłyszałem że " mogę zadzwonić sobie do Warszawy i tam mi powiedzą". A wcześniej wizyty z za krzaka. narzucanie targetu klientów. Kierowniczka z rozdwojeniem jaźni, raz jest ok a rza robisz to samo i jest dobrze. Może dla kogoś kto nie ma wyjścia to tylko na jakiś czas bo szkolenia są ciekawe, natomiast reszta lipa totalna.Ja się tylko dziwię że moja b. kierowniczka jeszcze jest w tej firmie bo grupa jej zrotowała chyba cała. za mnie zwolniło się 3 starych pracowników i 2 nowych. Pracowała u mnie w grupie dziewczyna która ciężko tyrała na pierwszej umowie (3 m-ce) od 8-18 na wizytach i została zwolniona przez moja kierowniczkę. ta firma nie ma szacunku do pracowników i to mówią też klienci.Nie szanują nikogo. Ale problem tkwi w kierownikach. Jak możecie to darujcie sobie tą firmę bo będziecie żałować tak jak ja. pozdro z-p
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Jelenia Góra
(Ząbkowice Śląskie)
Doskonałość jest częścią tego kim jesteśmy!Jesteśmy jedną z wiodących firm generycznych, działających na światowym rynku farmaceutycznym. Cenimy wiedzę i promujemy kreatywność. Naszym pracownikom zapewniamy optymalne warunki zatrudnienia. Innowacyjność to nasz sposób działania, a doskonałość jest naszą nieodłączną częścią.Poszukujemy:PRZEDSTAWICIEL NAUKOWY (Jelenia Góra, Ząbkowice Śląskie, Świdnica) Nr ref.: dolnośląskie - Przedstawiciel Naukowy
zdjecie uzytkownika
MP - 2014-08-01 11:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-01 11:29:22]:
Te ogłoszenia to jakaś bzdura. Może i jakiś socjal jest - szczególnie dla tych którym uda się przetrwać rok! Optymalne warunki !!! szczególnie na tym terenie! Traperzy wizyty za krzaka, limity paliwowe- jak się nie zmieścisz to płacisz!!!
Zwalniają bez podania przyczynie nawet tych, którzy mają bardzo dobre wyniki! Nie na tym terenie i nie u tych kierowniczek!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-04 22:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz zarabiać 5,10 lat bez podwyżki pensji w KRKA to zapraszam.Nawet jeśli przeżyjesz w tej firmie tyle lat to i tak się nie doczekasz.Wieczne słupki i plany Pana Prezesa bajery rowery a pracownika ma się głeboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dziwne sprzedasz spadła a tu nadgodziny wiecznie i kto tu kłamie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-04 22:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się z jednego ze w tej firmie już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
wiarolomny - 2014-08-13 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przyjmują tam młodych ludzi, magistrów farmacji z doświadczeniem handlowym? Nawet nie wiecie jak cięzko jest w Warszawie znalezc dobra prace dla takich mlodych absolwentow jak jak. probowalem wszedzie, ale wychodzi na to ze lepiej lekko sie przebranzowic i pracowac bardziej jako sprzedawca czy przedstawiciel. W ofercie na stronie internetowej Krka jest napisana informacja o wymaganej znajomosci jezyka angielskiego. ja co prawda tyle co po niemiecku potrafie i troche laciny ze studiow - czy ten angielski to jakiś mus absolutny jest? prosze takze o informacje odnośnie tej rekrutacji. Samej rozmowy w jakimś fast foodzie sie nie boje, nawet uważam że to nawet zabawne. Bardziej mnie zastanawia jak dlugo trzeba czekac od rozmowy do ponownego telefonu bo nie ukrywam, ze mam mocne cisnienie na prace.
zdjecie uzytkownika
chrzanickrka - 2014-08-13 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja na odpowiedź czekałam 2 miesiące od 2 etapu rozmowy w wawie.. i w koncu przyszedl mail, ze w tej chwili nie mogą mi zaproponować tego stanowiska.. mimo, ze Pani, ktora przeprowadzala ze mną tę rozmowę zapewniała, że odpowiedz bedzie w ciagu 2 tygodni!!! załosne!!! nie polecam nawet marnować paliwa na dojazd...
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2014-08-17 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chrzanickrka - 2014-08-13 22:47:01]:
Witaj
Firma KRKA jest najgorszą firmą farmaceutyczną na rynku. Niepoważną, łamiącą prawo pracy notorycznie. Nieuczciwą wobec pracowników. Ok 10 lat temu kiedy firma budowała swoją pozycję w Polsce i musiała konkurować z bogatymi zachodnimi koncernami farm. dbała o jakość leków i pracowników.Po sytuacji kryzysowej w Europie i braku refundacji wiele koncernów wycofało się z rynku polskiego, lub zwolniło 80% pracowników. Firma KRKA poczuła się na tyle mocna że robi z pracownikami co chce. Najchętniej zatrudnia ludzi młodych, bez stażu pracy lub z bardzo niewielkim doświadczeniem. Takimi pracownikami łatwiej kierować, wykorzystać i wyrzucić z pracy. Nie pójdą do sądu, nie znają swoich praw, można ich oszukać, można im kazać pracować 12 godzin dziennie -bez płacenia nadgodzin oczywiście. Zależy też do jakiego zespołu trafisz i do jakiego przełożonego. Jeżeli bardzo potrzebujesz pracy, napisz do Krka, popracujesz 2-3 miesiące, może pół roku, może rok. Zawsze dostaniesz jakąś pensję. Będziesz miał co jeść.
zdjecie uzytkownika
Padre - 2014-08-20 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiarolomny - 2014-08-13 13:40:14]:
Daj sobie spokój z tą firmą, bo jeszcze się uwstecznisz. Żaden język obcy nie jest do niczego potrzebny. Wszystkie opinie na tym forum są jak najbardziej prawdziwe, chociażja, jak się zatrudniałem w ww firmie, to pomyślałem sobie " oj tam oj tam, opinia jest jak D.... Każdy ma swoją"
A teraz żałuję, że straciłem tam 1,5 roku, bo w tym czasie dałoby się znaleźć lepszą pracę za przyzwoitsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
opas - 2014-08-21 16:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [toto - 2014-07-30 10:40:45]:
Zgadzam się z tobą w 100%!
Szczególnie przestrzegam przed (usunięte przez administratora) z pomorskiego! Chyba, że ktoś chce podupaśc na zdrowiu. Ale trzymam kciuki,że firma przejrzy na oczy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski