Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA Polska

Pracowałeś w firmie KRKA Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kat - 2015-01-31 18:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stella - 2015-01-30 21:00:12]:
Spoko gość kierownik jest na kuj-pom w kardio więc życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
kwiatek877 - 2015-02-01 09:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza krolewna z Gdynii stracila kolejnego pracownika....hmmm w ciagu roku z wlasnejj woli odeszlo kilkanascie osob :) to sie nazywa rotacja :) ciekawe kiedy ją wyje##ą
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-02 02:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aurora - 2015-01-22 18:30:22]:
kiedyś zabraknie
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-02-03 15:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuj.pl - 2015-01-30 16:11:58]:
tak pomogą, odpiszą Tylko narzekać potrafią !!!
zdjecie uzytkownika
oly - 2015-02-03 15:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kujawskie to na górze :)) a na dole coś się dzieje ??? Rzeczywiście ciężko coś od Was wyciągnąć ...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myślący - 2015-02-07 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom dyskusji jest żenujący i źle świadczy jedynie o Was. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
admin - 2015-02-09 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ty forumowicz nie widzisz po co to wszystko? Zebyś Ty i cała reszta zrozumiała,ze nie warto wysyłać CV do firmy KRKA,więc o co chcesz jeszcze pytać???
zdjecie uzytkownika
DO FORUMOWICZA - 2015-02-09 20:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FORUMOWICZU TA BABA (AURORA) MOZE ZMIENIC TWOJE ZYCIE NA PIRKŁO. TAKŻE OBYS TAKICH LUDZI NIE SPOTYKAŁ...
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2015-02-11 17:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2013-09-25 13:04:29]:
Tereska... Lecz się Kochana! Psychiatra na cito! W życiu nie czytałam większych bredni!!
zdjecie uzytkownika
Uczciwa - 2015-02-12 07:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze skoro Indi.. ma to gdzieś trzeba napisac na Słowenię i podać link do tej strony jedna osoba tego nie napisala o tym nie człowieku.
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-02-16 13:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam naiwna zatrudniając się do KRKA ,że negatywne opinie o firmie to są wpisy zwolnionych pracowników. Myliłam się. Pracując w KRKA zaobserwowałam,że mobbing propagowany przez przełozonych to normalne działanie zwane standardami Krka.Ich słynne standardy trafią do Sądu jako mobbing. Nie polecam pracy w Krka,chyba że lubisz być poniżany i życie w stresie.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-02-16 14:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt, firma jest mega słaba, jeżeli chodzi o zarządzanie ludźmi. Pracownicy są zastraszani, szczuci również przeciwko sobie. Dotyczy to nie tylko terenu, ale i biura. Również w siedzibie pracownicy siedzą jak zombie, pozbawieni samodzielnego myślenia. Przykładem jest sam dział marketingu stacjonarnego, gdzie ludzie wciąż rotują, albo rozgoryczeni przewracają oczami.
zdjecie uzytkownika
golins - 2015-02-20 08:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miałem aplikować do krka ale po przeczytaniu forum rozmyśliłem się...a tak na marginesie chciałem zaznaczyć że to ludzie tworzą firmę a nie jedna jakaś tam zjeb ... aurora, więc proponuję działać bo inaczej nic się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-02-20 13:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem umówiony na rozmowę, ale po przewczytaniu tych opinii, to aż się boję.
A jak to wygląda na terenie wielkopolski??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wielu z was wypowiada się niepozytywnie na temat szefowej lini OTC Aurory. Jestem osoba, która przez dłuższy czas z nią pracuje. Dziwią mnie wasze wypowiedzi i niegatywny stosunek do niej. Każdy kto pracuje w dużej korporacji powinnien być swiadomy wytycznych i standardów pracy w dużej firmie. Pewne wytyczne są odgórne i zadania muszą być realizowane. Jeśli chodzi o Aurore to jest to osboa, która umie docienić pracownika i zmotywować go do dalszego działania. W jasny soposób daje informację zwrotną na temat tego co jest dobre a co trzeba poprawić, mimo jej szczerości w stosunku do danej osoby nie jest to docenianie, a może przez wielu z was jest to odbierane jako mobbing. Mam wrażenie, że wielu z was powinno się douczyć definicji MOBBINGU i wziąć się w końcu do roboty. Nikt wam nie będzie płacił za wagetację i nic nie robienie!!!! analizując to formu stwierdzam, że mam doczynienie z osobami mało ambitnymi i klasycznymi nierobami!!! Zanim kogoś oczernicie zasanówcie się czy wy jako pracownicy wykonujecie swoje obowiązki prawidłowo!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Do pracownik - 2015-02-25 07:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ty (usunięte przez administratora), jeżeli dla Ciebie takie zachowania jak prezentuje ta osoba to norma , to znaczy ze nie pracowałeś/las nigdy w porządnej firmie tylko w jakiś okolicznych śmietnikach. Prosze takie osoby o nie wypowiadanie sie na forum , zjeb.. O których rozmawiamy jest juz sporo nie potrzebujemy następnych ;). Co do kompetencji pana Rafała P. I Aurory L., to,zostały trafnie określone w poprzednich firmach jak i firmach do których te osoby szukają pracy... Żaden headhunter po przeczytaniu sposobu myślenia tej pani z którym sie spotkaliśmy na forum nawet by nie marnował sobie czasu na telefon , o spotkaniu nie wspominając.
zdjecie uzytkownika
PN - 2015-02-25 08:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytyw powyżej pewnie napisał jej przydupas,który próbuje zrobić kariere:-) Chłopczyku/dziewczynko nie tą drogą ...Czy to przypadek,ze w poprzednich firmach Aurorka traciła pracę za działania podchodzące pod mobbing? chyba nie!!! Gdyby nie Rafałem P. to Aurora nie pracowałaby w KRKA, bo jak wiemy robi za niego niemal wszystko...gość jest cienki z komputerów,a Aurorka nie ma rodziny,wiec ma czas siedziec 24h i poswiecac sie firmie. Prawde mówiąc żal mi tej kobiety...rocznik 1967, jest już leciwą osobą,gdy tutaj przegnie i straci pracę no to rzeczywiście zostanie jej kasa w Biedronce. Tak mnie olśniło pisząc!!!! Jej przydupasy chcą udowodnić,że są zajebiści w tym co robią żeby zająć miejsce słynnej Aurory :-) No tak...cała KRKA i jej standardy...wyścig szczurów. Miejmy nadzieje,że grupa która już się zorganizowała złoży pozew przeciwko Aurorze,jej (usunięte przez administratora), no i (usunięte przez administratora) też się sięgnie za brak działań żeby ukrócić owy proceder.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-25 15:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafał podobno to pasywny kryptogej
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2015-02-26 19:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
informuję,że jest kilka osób które będą składały wiosną pozew do Sądu przeciwko firmie KRKA za nieetyczne działanie (mobbing) przełożonych typu Aurora i jej DM...jesli ktoś chce się dołączyć to zapraszamy....macie czas do połowy marca...Zbierajcie jak najwięcej dowodów: e-maile,nagrania,smsy,świadków,...mamy już tego mnóstwo ale każdy dowód jest na wagę złota...Trzeba ukrócić ten proceder,żeby Aurora,(usunięte przez administratora). nie robili tego w następnych firmach. Trzeba siebie szanować..nie jesteśmy niewolnikami do zapier...a Jesli nie będziemy siebie szanować to nikt nas nie będzie szanował. Nie będzie nikt awansował,robił karierę naszym kosztem!!!
zdjecie uzytkownika
andreas - 2015-02-26 23:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mobbing? nie wierze że w dzisiejszych czasach firmy jueszcze go stosują , moim zdaniem po prostu pracowicy robią z siebie święte krowy i nie chce im się pracowac i nie chcą żeby od nich cokolwiek wymagać. ale to moje prywatnezdanie. czy w takim razie jest sens żeby składac do vtej firmy cv do pracy jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Do Andreas - 2015-02-27 07:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy do współpracy....popracujesz to na 100% za kilka miesięcy będziesz pisał identycznie jak większość na forum. Łatwo jest krytykować innych nie mając pojęcia o pracy w KRKA. Nie ośmieszaj się "święta krowo"
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-27 13:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, przetrwałem w firmie 3 lata,!!! mobbing, śledzenie pracowników, szczucie ich zwolnieniami to porządek dzienny w tej firmie, .Liczyłem , że coś się zmieni, należałem do sumiennych pracowników. Po trzech latach pracy pojechałem na szkolenie cykliczne na którym byłem 3 dni i w ostatnim dniu dostałem wypowiedzenie i od razu zabrali mi wszystko. gdyby nie moja koleżanka nie wiem jak zabrałbym się do domy ze swoimi rzeczami.Brak szacunku.nie polecam nawet do pracy w celu zdobycia doświadczenia. Znam wiele osób które zamiast doświadczenia nabawiło się w młodym wieku wrzodów i zasiegało porad specjalistów.nie polecam
zdjecie uzytkownika
KRKA - 2015-03-01 21:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbierajcie dowody przeciwko Aurorze L.,Rafałowi P., Dominikowi R., i Dystrykt Managerom. To psychopatyczni ludzie,chorzy z ambicji,którzy udowadniają sobie,że zrobią kariere kosztem ludzi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani Maria bardzo miła, lecz słabo przygotowana. Wszystkie pytania zadawała z kartki. Do pracy zniechęcała, bo wg niej praca bardzo ciężka i mało płatna. W ogłoszeniu napisane ze potrzebują na konkretne województwo w trakcie rozmowy okazuje się, że są to dwa województwa. Zaraobki marne bardzo marne jak na przestawiciela 2700 na ręke. Szukają jeleni do pracy. Rozmowa w Gorzowie.
Pytania: Co Cię motywuje, Jaki był Twój ostatni sukces, jaka porażka. Pytanie hit to sprzedaj śnieg eskimosowi czyli jak wcisnąć kit. Wg mnie firma niepoważna jak na firmę farmaceutyczną.
zdjecie uzytkownika
todd - 2015-03-02 13:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idźcie do Krki, przyjmą i wywalą, zero stabilności, bleee
zdjecie uzytkownika
mewa - 2015-03-02 15:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z dala od KRKA!!!!! Aurora zwalnia pod aptekami wyrywając z ręki tablet. Firma wyrzuca przedstawicieli bez słowa wyjaśnienia. Jedziecie na 3-dniową cyklówkę gdzie w ostatnim dniu otrzymujecie wypowiedzenie.!!!Poniżanie ludzi to norma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA Polska?
Zadaj pytanie