Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA

Pracowałeś w firmie KRKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-25 13:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi tych co aplikują do kyrki i przezywają rozmowy kwalifikacyjne. ehhh też tak miałam ... też czytałam opinie i myślałam że jak ci wszyscy ludzie mogą tak pisać źle o kyrce, pomyślałam ze są to nieroby i dlatego narzekają- taka Polska mentalność. Cieszyłam się jak dziecko jak dostałam telefon z firmy ze zostałam przyjęta. W pełni się zaangażowałam, ganiałam jak głupia (rozwalonym autem) po przychodniach z uśmiecham na twarzy, zawsze wszystko wysyłam w terminie raporty, tabelki itd.(nie było jeszcze tabletów) ..., robiłam dziennie tyle wizyt ile trzeba było bez żadnych ściem, no po prostu wzorowy pracownik. No i co wykończyli mnie...i to dość szybko, zresztą jak nie jednego w tej firmie. Szczerze może 5% ludzi tam pracujących jest zadowolonych z tej pracy ... Tam panuje pełna dyktatura. Do nikogo nie można mieć zaufania i na nikim nie można polegać. Prawdziwy wyścig...Obóz pracy a i tak nawet najsilniejsi najbardziej zaangażowani nie przetrwają. Ludzie szanujcie się i trzymajcie się od nich zdala. Już tam parę lat nie pracuję a do tej pory mam koszmary przez nich po nocach... Nimi powinna zająć się inspekcja pracy i wszystkim tym co się przewinęli przez Krke powinni wypłacić odszkodowania od szkodliwości i ryzyka pracy psychicznej i fizycznej :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-11-25 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem za Inspekcją pracy w Krka :)
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-11-25 21:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mogę wiedzieć co takiego ci zrobili oprócz tego że cię zwolnili? Ciekawi mnie to.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-28 11:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola, ja nie zostałam zwolniona. Ja mam na tyle dużo w sobie godności,honoru i odwagi ze nie dałam sobą wiecej pomiatac i dawać traktować się jak śmiecia. Sama złożyłam wypowiedzenie. Z perspektywy upływu czasu uważam ze to była bardzo dobra decyzja której nie zalowalam nawet przez chwile.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-28 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ola, ja nie zostałam zwolniona. Ja mam na tyle dużo w sobie godności,honoru i odwagi ze nie dałam sobą wiecej pomiatac i dawać traktować się jak śmiecia. Sama złożyłam wypowiedzenie. Z perspektywy upływu czasu uważam ze to była bardzo dobra decyzja której nie zalowalam nawet przez chwile.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-30 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to w ogóle za firma skoro tak traktuje swoich pracowników, którzy tak naprawdę pracują dla "Niej" ???
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-01 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno i syf !!! Tragiczne narzędzia pracy m.in auta po 250 tyś km !!!
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2014-12-03 22:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w rzeczywistości wygląda użytkowanie auta służbowego? Bo to że są wyjechanie po 250 tyś km to już wiem, ale jak to wygląda podczas pracy i po godzinach lub w weekendy?
zdjecie uzytkownika
NikmożeNolte - 2014-12-04 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chhcesz korzystac z auta do celow prywatnych to mozesz, pobieraja 60-70 zł miesiecznie za to. nie pamietam dokładnie ile bo ja z tego nie korzystałem, ale masz limit miesieczny. mozesz zrobic prywatnie 500 km max.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2014-12-07 01:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o korzystanie podczas pracy czy są jakieś limity na kilometry itp ?
zdjecie uzytkownika
były zespół - 2014-12-07 21:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam serdecznie kierowniczkę amlessową z pomorskiego, której w przeciągu roku z haczykiem uciekło 10 osób :) Z tym ss nie dało się pracować!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-07 22:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Aurora jeszcze pracuje? nie wyrzucili jej za mobbing jak w Benciser? Z Sandoza tez ja wypieprzyli...
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-12-08 21:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest idealna firma dla kierowników, którzy stosują mobbing !! A później ludzie leczą psychę.....

Pozdrawiam E z Trójmiasta- niszczy ludzi ale zaraz sama zostanei zniszczona, bo pełno ludzi zwolniła a reszta się sama zwolniła w ostatnim czasie
zdjecie uzytkownika
arcykicia - 2014-12-09 13:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wybiera sie ktos z kielc na 2 etap 11go grudnia do wawy?
zdjecie uzytkownika
indi - 2014-12-10 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Indix, Parówka, Falka oraz Legnica-romans- nadchodzi apokalipsa dla taki jak WY!!
zdjecie uzytkownika
gobi - 2014-12-11 09:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arcykicia - 2014-12-09 13:11:27]:
Na drugie etap do tej firmy wybieraja die tylko bezmozgowce i osoby,ktore maja noz na gardle
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-12-12 00:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile trzeba czekać na decyzje po 2 etapie?
zdjecie uzytkownika
arcykicia - 2014-12-12 07:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-12-12 00:20:54]:
mi powiedzieli ze do tygodnia czasu. A byłaś na rozmowie?
zdjecie uzytkownika
arcykicia - 2014-12-12 07:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gobi - 2014-12-11 09:33:19]:
Spadaj zazdrosna pindo
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-14 04:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy wiecie coś o wolnych etatach w KRKA, bo wchodząc na ich stronę w zakładce "o pracy w firmie krka" można znaleźć tylko: -Dlaczego warto pracować w firmie krka? -rozwój pracowników -proces rekrutacyjny. a o wolnych miejsach brak info, chyba że ja coś źle szukam. gdzie wy znaleźliście skoro mówiecie o rekrutacji już.?
zdjecie uzytkownika
myszaaa - 2014-12-16 09:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy etap w regionie, rozmowa trwała około 1h, pytania podstawowe odnośnie wykształcenia, doświadczenia, trzeba wykazać się "kreatywnością" na sytuacje, w których możesz się znaleźć podczas pracy .. np.wymień w jaki sposób dostaniesz się do lekarza gdy jest kolejka przed drzwiami i ludzie cie nie wpuszczą, przekonaj lekarza do twojego leku choć on preferuje z innej firmy..

Drugi etap warszawa, dwie os.rekrutujące. 1 kobieta: dlaczego ta firma,weryfikacja wykształcenia, dlaczego chcesz być przedstawicielem, warunki finansowe. 2 kobieta: dostajesz ulotkę ich leku, czas przygotowania 15 min. i prezentacja"przed nią jako -lekarzem" 5min. Wymień swoje wady i zalety. Ogólny czas spędzony w Warszawie na drugim etapie : 40 min.
zdjecie uzytkownika
myszaaa - 2014-12-17 17:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arcykicia - 2014-12-09 13:11:27]:
Cześć:) dostałaś już wiadomość z warszawy ??
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2014-12-17 19:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszaaa - 2014-12-17 17:35:38]:
Chyba nie do końca jest tak jak piszesz u mnie było kompletnie inaczej i drugi etap trwał ponad godzinę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy etap w regionie, rozmowa trwała około 1h, pytania podstawowe odnośnie wykształcenia, doświadczenia, trzeba wykazać się "kreatywnością" na sytuacje, w których możesz się znaleźć podczas pracy .. np.wymień w jaki sposób dostaniesz się do lekarza gdy jest kolejka przed drzwiami i ludzie cie nie wpuszczą, przekonaj lekarza do twojego leku choć on preferuje z innej firmy..
Pytania: Drugi etap warszawa, dwie os.rekrutujące. 1 kobieta: dlaczego ta firma,weryfikacja wykształcenia, dlaczego chcesz być przedstawicielem, warunki finansowe. 2 kobieta: dostajesz ulotkę ich leku, czas przygotowania 15 min. i prezentacja"przed nią jako -lekarzem" 5min. Wymień swoje wady i zalety. Ogólny czas spędzony w Warszawie na drugim etapie : 40 min. Obie panie sympatyczne.
zdjecie uzytkownika
myszaaa - 2014-12-17 20:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosik - 2014-12-17 19:30:18]:
ponad godzinę? eh ;/ czyli za każdym razem jest tam inaczej ?;/ ja miałam spotkanie w warszawie w 12go w piątek, czyli dzień po tobie, i dziś dostałam telefon
zdjecie uzytkownika
myszaaa - 2014-12-17 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomyliłam się, sorki - 'arcykicia' miała dzień wcześniej spotkanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA?
Zadaj pytanie
x