Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA

Pracowałeś w firmie KRKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RR - 2015-01-07 12:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Aurorą to każdy ma wesoło :-) Kilku przedstawicieli medycznych "awasowało" na kierowników aptecznych.Nie maja pojęcia jak sie pracuje z farmaceutami i wprowadzają ferment w swoim zespole. Przedstawiciele sami odchodzą bo mają dość mobbingu. Jeśli poprzednicy będą składali pozew przeciwko Aurorze ,Krka to się zgłaszam. Aurora już ma sprawę w poprzedniej firmie,więc nie będzie trudno wygrać.
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-01-08 22:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jak wygląda praca repa na kujawsko-pomorskim?
zdjecie uzytkownika
rep - 2015-01-09 08:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo jak na innych rejonach
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-01-09 17:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rep - 2015-01-09 08:24:54]:
jak się w współpracuje z kierownikiem?;)jaka podstawa na początek i na jaki okres pierwsza umowa?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-01-09 18:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze, startowałem do tej firmy, dotrwałem do 2 etapu, nie otrzymałem potem telefonu i morale upadły... ale jak widać, niepotrzebnie :) Najbardziej zaskakujące było dla mnie pytanie na 1 rozmowie co złego słyszałem o Krka, jakiś mobbing no i oczywiście zasłona dymna, próba zdementowania plotek...
Jak się potem zorientowałem, to słoweński shit, w firmie zarabia się marne pieniądze jak na tą branżę kosztem ogromnego stresu. W firmie jedyne dobre wrażenie zrobiły na mnie 2 urocze panie recepcjonistki, reszta jakby wyjałowiona z życia lub z narzuconą maską, mam nadzieję że to tylko w tej firmie taki mrożące krew wrażenie..
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-01-09 20:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z Toba Arku...Wszyscy w firmie chodzą jak zombi..boja sie zrobic cokolwiek wbrew standardom firmy.Kazdy boi sie o prace. Wiedzą,że KRKA jest znana z mobbingu,dlatego zawsze na rekrutacji pytaja : a co Pan, Pani słyszała o firmie :-) sprawdzaja podejscie do firmy...czy trafił sie kolejny frajer który nie wie o stresujacej pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-12 21:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ex - 2014-12-26 18:55:11]:
Witam,
Czytając te wszystkie opinie odechciało mi się pracować w tej firmie! Nie stawiłem się na rozmowe rekrutacyjną bo stwierdziłem iż to strata czasu...
Jest tyle negatywnych wypowiedzi, że kilka pozytywnych nic nie pomoże. Masakra!!! Nie mam noża na gardle i szanuje siebie. Nie pozwolę sobie na takie traktowanie!
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-01-13 19:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam krótko w Krka, odeszłam sama bo za bardzo mnie ta praca "zjadała", spory teren, ok 10-11 godz poza domem ale takie są początki, mnie to za bardzo wykańczało i teraz wiem, że to nie dla mnie, praca Repa jest dość specyficznai trudna. Ja jednak nie mogę złego słowa powiedziec o kierowniku, był bardzo w porządku, wspierał jak mógł, ludzie z terenu także bardzo pomocni, mozna się sporo nauczyć szczególnie kiedy brakuje doświadczenia a w Krce przyjmują często bez doświadczenia. Auto mimo sporego przebiegu- ok 300 tyś chodziło bez problemu. Teraz mam spokojniejszą pracę, zarabiam mniej ale nie tęsknię za Krką. Przychodząc do domu z pracy już o niej nie myślę i to jest zasadnicza różnica. Duży plus za dobre szkolenia. Chłopaki z floty bardzo w porzadku.
zdjecie uzytkownika
bezDoswiadczenia - 2015-01-14 14:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,


jak jest obecnie w KRKA na stanowisko PN OTC Jak wygląda pierwsza rozmowa, jakie zarobki na start, auta, atmosfera. Jak kierownictwo na tereny płd-wsch.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Robert Rzeszów - 2015-01-16 19:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Reckicie z A.Lis....ą zwolniła mnie bo jej nie pasowałem.Jej nigdy nic sie nie podobało ,ta osoba nie powinna pracować z ludzmi ,całkowity zakaz kontaktu z ludzmi.Urodziło mi sie dziecko poszedłem na urlop tacierzyńki i się zaczeło.Li...ka jak to czytasz ,ty powinnaś być sądzona za wszystkie krzywdy które ludzią wyrządziłaś .Paragrafów brakuje dla ciebie Li...ka rozumiesz.Niech sądy ty l....ka dadzą surowy wyrok plus odsiadka na kilka lat w kiciu,tam nauczą szacunku szkarado do ludzi.Kto cie chował,co za margines spoełczny jaki ojciec jaka matka ,gestapowcy ,rodzinka cała
zdjecie uzytkownika
ex pm - 2015-01-17 09:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda,ze Aurorka miała sprawę w sądzie za mobbing? ze ją wywalili z Reckitt właśnie za poniżanie ludzi? Potem podobna sytuacja z Sandoz? teraz to samo robi w Krka..Czy ona się nie nauczy szacunku do ludzi???
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-01-18 10:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AURORA PRACUJE W KRKA DZIEKI RAFALOWI P. ZIOMEK Z POPRZEDNIEJ PRACY. WIDOCZNIE RAFALOWI ODPOWIADALO MIEC KATA ZA SZEFOWA LINI WYNIKI MUSZA BYĆ. AURORKA ZAPINAJ ROZPOREK W SWOJEJ GRANATOWEJ SPÓDNICY NA CYKLÓWKACH BO LUDZIE SIE SMIEJĄ. I KUP SOBIE JESZCZE COS A NIE TYLKO TA GRANATOWA SPÓDNICA I MARYNARKA NA CYKLÓWKACH. I ZMIEN FRYZURĘ TY PRZEPIÓRKO...
zdjecie uzytkownika
ciekaw - 2015-01-20 16:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex pm - 2015-01-17 09:54:53]:
co to za kobieta ??? Jest kierem ?? na jaki region ...
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-01-21 20:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2013-09-17 11:21:17]:
Marmoladka z imbirem ha ha ha umrę ze śmiechu
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-01-22 15:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex pm - 2015-01-17 09:54:53]:
Gdyby miała jakieś sprawy za mobing ta cała Aureola to byłby i wyrok jak by był wyrok to nie pracowałaby w firmie farmaceutycznej bo to głownie firmy płaca odszkodowania a ona za kolejne rozprawy dostałby wyrok a osoba karana nie mogłaby być zatrudniona. Takie strachy to ona ma gdzieś. Zamiast gadać głupoty to radzę wziąźć sie do roboty i złożyć ten pozew takie sprawy sa proste do udowodnienia.
zdjecie uzytkownika
Aurora - 2015-01-22 18:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro się czyta tego typu opinie, Państwo nie rozumiecie podstawowej zasady uniwersalnej w wielu firmach branży, że trzeba cisnąć, by był efekt. Na szkoleniach narzuca się nam managerom stosowanie systemu nagród (premie) i kar (wyzwalanie strachu), który zawsze działał, pracownicy są podwójne zdeterminowani. To nie jest branża dla ludzi słabych psychicznie, przecież na 1 spotkaniu rekrutacyjnym jest o tym wzmianka, a stres jest wszędzie.
W dodatku chętnych nigdy nie brakuje :)
zdjecie uzytkownika
Reckitt - 2015-01-22 20:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja coś wiem o sprawie za mobbing i owej Aurorki :-) dlaczego już tam nie pracuje :-) O Sandoz również i KRKA i zależności Aurory i R.P. :-)) więc nie pieprzecie głupot,ze nie ma nic na rzeczy
zdjecie uzytkownika
Stella - 2015-01-22 21:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z obecnych tutaj był ostatnio na drugim etapie rozmów na teren Włocławek, Płock, Grudziądz?
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-01-23 10:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i nie wierze...czy nikt z Was nie potrafi poradzić sobie z Aurorką czy inną postacią która wyżywa się nad przedstawicielami...Kazdy z Was ma telefon z dyktafonem.Wystarczy go włączyć gdy macie podwójne,potrójne wizyty i wszystko uwiecznić,zeby mieć dowód,że to co wszyscy piszą nie jest stekiem bzdur. Zgadzam sie z kims kto podpisał się Reckitt,że sprawa za mobbing i Aurora to nie jest przypadek :-)
zdjecie uzytkownika
434loka - 2015-01-27 00:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma gorszej regionalnej, która stosuje wieczny mobbing w pracy niż E#a z Gdyni :)
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-01-27 21:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszesz,że XXX z Gdyni jest najgorsza? dobry żart...popatrz i popytaj przedstawicieli nieco nizej Polski :-) Ludzie nie mogą spac,boją się codziennie wyjezdzac do pracy,ze jest to ich ostatni dzien pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2015-01-29 06:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam. Omijajcie Krka mobbing,sledzenie,wyrywanie z ręki tabletu,zwalnianie przedstawicieli na ulicy to norma!!! W firmie zmowa milczenia.Przełozona zwolniona z poprzedniej firmy za mobbing ściągnięta przez R.P. robi identycznie w obecnej firmie.To chore!!!! O w/w osobie krążą legendy wśród farmacji...
zdjecie uzytkownika
Rep - 2015-01-29 12:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reckitt - 2015-01-22 20:43:27]:
Ty mendo nienawidzę cie żeby ci ręka uschną
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy etap w regionie, rozmowa trwała około 1h, pytania podstawowe odnośnie wykształcenia, doświadczenia, trzeba wykazać się "kreatywnością" na sytuacje, w których możesz się znaleźć podczas pracy .. np.wymień w jaki sposób dostaniesz się do lekarza gdy jest kolejka przed drzwiami i ludzie cie nie wpuszczą, przekonaj lekarza do twojego leku choć on preferuje z innej firmy..
Pytania: Drugi etap warszawa, dwie os.rekrutujące. 1 kobieta: dlaczego ta firma,weryfikacja wykształcenia, dlaczego chcesz być przedstawicielem, warunki finansowe. 2 kobieta: dostajesz ulotkę ich leku, czas przygotowania 15 min. i prezentacja"przed nią jako -lekarzem" 5min. Wymień swoje wady i zalety. Ogólny czas spędzony w Warszawie na drugim etapie : 40 min. Obie panie sympatyczne.
zdjecie uzytkownika
oly - 2015-01-30 15:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej

ruszyły już jakieś rekrutacje ??? W necie pełno ogłoszeń na pm lub pf i nie wiem czy już nie za późno, bo są to oferty z grudnia, początku stycznia...czy bez doświadczenia mają szanse ??? jaka kasa ??? i kto sieje postrach 'z nieco nizej Polski :-)' heh

dzięki za odpowiedzi - o ile w ogóle ...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracuj.pl - 2015-01-30 16:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogłoszenia do pracy są automatycznie odnawiane bo rotacja jest bardzo częsta,więc ogłoszenia są cały czas aktualne :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA?
Zadaj pytanie
x