Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA Polska

Pracowałeś w firmie KRKA Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-03-05 19:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała Aurora i jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszyscy mamy nadzieję,że i z nią ktoś tak postąpi,że pojedzie na spotkanie do firmy,a tam ktoś mądrzejszy wręczy jej wypowiedzenie. Może ziści się historia opowiedziana wcześniej na forum,że spotkamy ją na kasie w Biedronce :-)
zdjecie uzytkownika
znam_Cię - 2015-03-06 23:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy Jacek, lala, Pani, prawda.....to też nicki tej samej osoby
Trzeba mieć trochę odwagi cywilnej i samokrytyki
Żyjemy w cywilizowanym kraju- sądy są od sądzenia a nie samosąd na forum były pracownik urządza- i to jeszcze taki co dwa biznesy kręcił a teraz udaje że jest niewinny i taki uczciwy.
Żal
zdjecie uzytkownika
żal - 2015-03-06 23:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo widzę,że komuś tutaj żal dupę ściska,że ktoś jest obrotny :-) gdyby facet nie miał czegoś na boku to po wyrzuceniu go z KRKA nie miałby nic,a tak dalej sobie coś dłubie. A Ty powinieneś się od niego uczyć frajerze.jak nie dać się zniewolić korporacji :-)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-07 09:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj ostatni komentarz na forum. Po pierwsze nigdy nie ukrywałem,ze mam własna działalnosc, Po drugie mówiłem o tym na rozmowie kwalifikacyjnej, Po trzecie..co to kogo obchodzi co robię po pracy??? Przynajmniej mam wolny czas,a Ty jak się domyślam oddajesz się cały firmie KRKA kosztem swojego życia rodzinnego. Działalność nie jest związana z farmacją,więc nie ma konfliktu interesów. Pomyśl dw lub trzy razy zanim coś napiszesz. Żegnam i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
znam go - 2015-03-07 15:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiemy kto robi wpisy o Tobie Jacku prawda? :) ale niedługo się zdziwi facecik,który ubzdurał sobie,że zrobi karierę w Krka dzięki ludziom.
zdjecie uzytkownika
myślacy - 2015-03-07 16:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pracy tak tyle że Pan Jacek kręcił biznes w trakcie pracy, kłamał a teraz wielce zdziwiony. Nie no jasne firma powinna jeszcze Panu dać nagrodę za obrotność. Boże widzisz i nie grzmisz. Kolejnym kłamstwem jest to że wszyscy wiedzieli od początku - nikt nie może mieć działalności i Pań też to widział co więcej miał zamknąć. Stek klamstw i pomówień. Zazwyczaj najbardziej krzyczy ten który jest najbardziej winny.
zdjecie uzytkownika
A... - 2015-03-07 21:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pieknie odwrócili kota ogonem. Do wiadomosci osób niezadowolonych...niedługo ruszamy z planem.Osoby które mają dowody na poniżanie,obniżanie wartości pracownika itd proszę o kontakt. Niedługo ruszamy...
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-03-07 21:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to żałosne co sie dzieje u nas w Polsce,żeby polak niszczył polaka. Pracowałemw tej firmie i powiem szczerze,że to był najgorszy czas jesli chodzi o mój przebieg zawodowy. Gnębienie Przedstawicieli to norma. Z pewnych źródeł wiem,że Aurora wyleciała z Reckitt,Sandoz za mobbing.Teraz robi to samo w krka,wraz ze swoimi-dupowłazami. Pięknie ktoś napisał,że spotkamy ją w Biedronce.ha ha ha
zdjecie uzytkownika
fajna - 2015-03-08 11:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.niestety czasem "władza" odwala na główkę. to dowód jak można skrzywdzić człowieka proponując jemu/jej stanowisko kierownicze. zazwyczaj nieodpowieni ludzie na nieodpowiednim stanowisku obejmują ludzie z komplekasami,którzy "wyżywają" się na ludziach żeby siebie dowartościować. To straszne
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-08 18:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ubiegam się na stanowisko PN na rejon Wielkopolski. Napiszcie jakie kierownictwo jest na tym terenie. Też mobbing?
zdjecie uzytkownika
wtajemniczony - 2015-03-08 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie kochani jest takie powiedzenie "ciszej będziesz dalsze budziesz..." Kyrka to firma w której nie szuka się kolegów... bo twoim kolegą może być dupowłaz Aurory z brązowym językiem od lizanie jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jacek znałem osobiście to spoko koleś... A prywatny czas można wykorzystywać jak komu się podoba skoro z kyrki nie można wyżywić rodziny to co komu przeszkadza ze cos się robi dodatkowo. Świadczy to o pracowitości. Zresztą jego zajecie nie zabierało dużo czasu. A tY kierowniczku nie pisz już nic na tym forum. Wykorzystaj ten czas na lizaniu du..y dla Aurorki.
zdjecie uzytkownika
naczasie - 2015-03-08 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem Wam tak : znam to z autopsji... mobbing , nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach (karierowicze którzy potrafią w minutę zgnoić człowieka a niby jest napisane na ogłoszeniu firmy że :|Oferujemy dobrze zorganizowane środowisko pracy, z możliwością realizacji swych ambicji oraz rozwoju umiejętności zawodowych. Twoje osiągnięcia zostaną zauważone, a praca odpowiednio doceniona."-stek bzdur), zero szacunku, zwalnianie po chamsku....zero emocji ...pierwsze pół roku ok -polecam na przetrwanie ... NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-08 22:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowisko na naukowy otc lubelskie już obsadzony ? Były oferty i cisza ? czy nie doszły mnie interesujące wieści
zdjecie uzytkownika
obecny pf - 2015-03-09 19:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuję z patologicznymi przełożonymi.Wszyscy wiedzą co robią,a czego nie robią a powinni.Nikt nic nie robi u "góry" zeby to zmienic udając,że nia ma problemu z przetrzymywaniem faktur od farmaceutów przez kilka miesięcy. Aptekarze wkurzeni nie chcą domawiać gdy nie otrzymają swoich pieniędzy,a ja k...a jestem rozliczany z wyników sprzedażowych. Najgorsze to,że Rafał,Dominik i reszta nic z tym nie robią wiedząc co się wyprawia..o co tutaj k...a chodzi????
zdjecie uzytkownika
biuro - 2015-03-09 21:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie będę się ujawniac...ale powiem,że w biurze jest podobna atmosfera.Kazdy z nas boi sie jak Wy (przedstawiciele) każdego kolejnego dnia,że to nas dzien ostatni. Wszyscy wiedzą jak "zarządzają" Wami przełożeniu ale odgórnie jest na tego typu ciśnienie zgoda. Tylko sprawa w Sądzie może coś zmienić-miejmy nadzieję, że osoby które zebrały dowody na mobbing złożą niedługo pozew,Liczymy na zmiany jak i Wy.
zdjecie uzytkownika
laski - 2015-03-13 03:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w lekkim szoku po przeczytaniu tych komentarzy na temat pracy w KRKA. Od zawsze tak było? W ogóle sa czeste zwolnienia, skoro jak kolega napisał żyje sie w strachu? Czy tylko straszą, a tak naprawdę nikogo nie zwolnili? Chyba zreszta musi byc konkretny powód do zwolnienia, to nie rozumiem czego tu się bać, jak pracuje się uczciwie i ma się wyniki.
zdjecie uzytkownika
doswiadczony - 2015-03-13 07:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ty mało wiesz laska o pracy w KRKA. W firmie nawet jak masz zajebiste wyniki to wreczaja wypowiedzenia bez słowa wyjasnienie,więc nie pieprz głupot,ze jak ktos uczciwie pracuje i ma wyniki to go firma nie zwolni!!! Tak juz jest,ze najwiecej głupot do powiedzenia maja osoby które nie maja pojecia. Mimo wszystko zyczymy Tobie powodzenia i wielkiej kariery.
zdjecie uzytkownika
relax - 2015-03-13 12:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miruś się przyłączył
zdjecie uzytkownika
Kat - 2015-03-16 20:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętaj... Jeśli ty tego nie zrobisz, ja to zrobię, albo zrobi to ktoś inny, ale to ma być zrobione i będzie zrobione! Nie piszą? Będą pisali! T.Indihar
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-03-17 07:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie o pracy w KRKA.Dostałam propozycje spotkania rekrutacyjnego ale pytając przedstawicieli z innych firm WSZYSCY mi odradzali KRKA. Czytając opinie w internecie to jestem przerażona,że ludzie tam pracują. Ile w tym prawdy,bo mam pracę ale nie chciałabym wpaść w deszczu pod rynnę. Wszędzie przewija się negatyw o nie jakiej Aurorze. Czy to rzeczywiście taka kosa? Mam nadzieję,że nie będę musiała z nią współpracować gdy dostanę się do firmy.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-03-18 06:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc. Nie wiem na jakie stanowisko,linię,dział aplikujesz ale nie polecam działu aptecznego. Szefowa-masakra!!! Jej pupilki? -jeszcze gorzej. Generalnie przełozeni maja gdzies dobro swoich pracowników.Stres max. Wyrywanie narzędzi pracy pod apteka to norma.Naloty pod aptekami,wynurzanie się zza śmietników to ich "standardy" ale miejmy nadzieję,że to się niedługo skończy :-) Liczymy na WAS
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-18 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szumu z sądem narobiliście na forum, a w praktyce brak odważnych :)
zdjecie uzytkownika
Sąd - 2015-03-18 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cierpliwości :-))) już niedługo :P-)))
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani Maria bardzo miła, lecz słabo przygotowana. Wszystkie pytania zadawała z kartki. Do pracy zniechęcała, bo wg niej praca bardzo ciężka i mało płatna. W ogłoszeniu napisane ze potrzebują na konkretne województwo w trakcie rozmowy okazuje się, że są to dwa województwa. Zaraobki marne bardzo marne jak na przestawiciela 2700 na ręke. Szukają jeleni do pracy. Rozmowa w Gorzowie.
Pytania: Co Cię motywuje, Jaki był Twój ostatni sukces, jaka porażka. Pytanie hit to sprzedaj śnieg eskimosowi czyli jak wcisnąć kit. Wg mnie firma niepoważna jak na firmę farmaceutyczną.
zdjecie uzytkownika
Do gościa - 2015-03-22 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-18 15:01:34]:
Nie martw się desperato z stanowiska kierowniczego którego nikt nie chciał z regionu, uważnie obserwuj listonosza.
zdjecie uzytkownika
hipcio - 2015-03-22 21:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do gościa - 2015-03-22 20:05:04]:
potwierdzam,,,,Krka zapłaci,a osoby odpowiedzialne stracą zapewne pracę i będą musiały oddać kasę :-) Reputacja firmy KRKA zapewne wiele straci,a i tak na chwilę obecną nie jest za najlepsza. Miejmy nadzieję,że osoby które "wyżywają" się na pracownikach otrzymają karmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA Polska?
Zadaj pytanie