brak logo

KRKA Polska

Warszawa

Opinie o KRKA Polska

Miz 2017-03-10 11:43
Czy ktoś może powiedzieć co dzieje się na produkcji, chodzi mi o stanowisko technologa?
Magdalena 2017-03-10 21:43
I to jest cała firma KRKA i jej pracownicy. Kłamią , kręcą , przeinaczają fakty. Skoro Piotrze piszesz cokolwiek to pisz prawdę . Pan z Bydgoszczy nie przegrał sprawy bo to nie jej koniec. Ja osobiście byłam świadkiem Twojego zachowania jako przełożonego. Chamski, wulgarny, bezczelny. Jako klientka apteki byłam zszokowana , jak i farmaceutki za pierwszym stołem. Pracowałam w wielu firmach ale w takiej jak KRKA nie chciałabym nawet za gorę złota. Nie prowokuj do napisania wszystkiego bo uwierz mi , nie chciałbyś tego przeczytać. i pamiętaj...przełożonym, kierownikiem się bywa a człowiekiem się jest a Bozia nierychliwa ale sprawiedliwa i możesz być podwładnym własnie tej osoby która tyrałeś wiec usiądź kiedyś w domu , wieczorem ze szklaneczką whisky i zastanów się nad sobą i tym co sobą jako osoba kierująca zespołem reprezentujesz.
11
Przedstawiciel z KRKA 2017-03-12 20:49
Koleżanko czytając twój wpis powiem tyle:
1) pan z Bydgoszczy przegrał w pierwszej instancji i to jest fakt. Tego nie zmienisz. A czy bedzie się odwoływał- nie sądzę.
2) Imię jakie mi nadałaś- jest nietrafione. Mylisz mnie z kimś. Ale mogę być dla ciebie Piotr, Paweł lub nawet Jacek. Jak chcesz.
3) jeśli chcesz pisać o kimś z Krki na tym forum- pisz. Internet przyjmie wszystko. Mamy powyżej naprawdę piękne wpisy. Możesz nawet napisać ze kierownicy w Krka biją swoich przedstawcieli. Na takim poziomie są wpisy osób twojego pokroju.
4) sugeruje nie odgrażać się innym osobom a odstawić w końcu Chipsy i wstać od komputera. Musisz trochę schudnąć prosiaczku. Prawda?

Na tym kończę z tobą korespondencje.
Żegnam oziemble.
Więcej nie odpisuję. ENDE.
1
Steff 2017-03-12 22:35
Spotkanie do działu kontrola jakości to jakaś żenada. Dwie osoby rekruterki jedna chyba to szefowa. Pytania zupelnie podstawowe, wyciąganie informacji prywatnych, poziom zerowy. Myślałem że firma krka to marka - jednak nie. Nie polecam
2
Magdalena 2017-03-13 11:21
A więc :
1) nie jestem Twoja koleżanką, ponieważ nawet nie mam pojęcia czy Ciebie znam bo jesteś takim tchórzem, że piszesz jako anonim. Ja mam tyle odwagi w sobie, że używam swoich prawdziwych danych bo nie mam nic do ukrycia i pisze prawdę.
2) co do Twojego imienia, śmiem twierdzić zw jest takie jakie napisałam a skoro uważasz że nie trafiłam to znajdź w sobie trochę z człowieka a nie tchórza i przedstaw się ale myślę że tego nie zrobisz bo przecież nie wszystko jest jak piszesz a anonimowi łatwiej płynąć z wyobraźnią.
3) jeżeli piszą tutaj ludzie, jak mówisz mojego pokroju, to super bo teraz jestem pewna ze wszystko co czytam o waszej porąbanej firmie jest prawda.
Nie będę pisała że wasi zwierzchnicy biją o tego nie widziałam. Ja piszę tylko to czego jestem naocznym bądź "nausznym" świadkiem. Więc powtórzę. Jeden z kierowników - Ty - to chamski człowiek który sam siebie nazywał korporacyjną mordą. Człowiek który do swojego pracownika odzywał się jak do śmiecia, który powtarza mu ze wszystko robi źle, że jest do niczego. Mam przypuszczenie że robi to dlatego bo czuje się zagrożony, bo wie że jego pracownik jest 100x lepszy od niego, ma więcej doświadczenia itd dlatego trzeba go wyeliminować. Kierownikiem którego u siebie nie chcą apteki - ile razy stałeś pod apteka a przedstawiciel wchodził sam bo farmaceuta nie chciał ciebie u siebie? No ile???
Jeszcze jedno firma KRKA jest jedną z niewielu firm które zwalniają swoich pracowników na ulicy, traktując ludzi gorzej niż zwierzęta ale cóż jaka firma takie zwyczaje.
4) chyba jednak mnie z kimś mylisz, nie muszę odstawiać chipsów, ani chudnąć, mi niczego nie brakuje. Nie jestem tą osobą o której myślisz. Przedstawię się jeszcze raz skoro masz kłopoty z czytaniem. Magdalena mam na imię od urodzenia. I nikomu się nie odgrażam ewentualnie mogę ubliżyc i chętnie zrobiłabym to w stosunku do ciebie ale mija kultura osobista każe mi się powstrzymać.

P.s. Ciekawe że twarzą w twarz nie jesteś taki mądry i pamiętaj... Karma wraca
6
Szukam pracy 2017-03-13 21:00
Magdalena, przeglądam to forum bo planuję zmienić pracodawcę i podjąć pracę w tej firmie.
Mam do Ciebie prośbę. Nie pisz już nic więcej i nie zaśmiecaj swoją osoba tego forum.
Nie pracowałaś w tej firmie, nie planujesz podjąć pracy w Krka- to zamknij się i idź na forum o swojej firmie. Myśle jednak ze możesz mieć z tym problem bo najprawdopodobniej siedzisz na kuroniu.
Jesteś przykra. Nikogo nie obchodzą Twoje wypociny....To forum ma inny cel.

Błagam, znikaj stąd.

Obiektywna 2017-03-14 09:29
Magda zacznij leczyć się na nogi bo na głowę jest już u Ciebie ewidentne za późno.

Nie chcesz pracować w tej firmie to sp........laj.

Twoje teksty są tak nie spójne.
Marcin 2017-03-14 10:01
ja pracowałem i szczerze odradzam KRKA.
6
Magdalena 2017-03-14 10:19
A mnie nie interesuje co Ty masz do powiedzenia. to jest forum publiczne i będę pisała wtedy kiedy odczuje taka potrzebę. Owszem nie byłam i NIGDY nie będę pracownikiem firmy KRKA bo większego gó..a niż ta firma nie widziałam. Jestem rodzina waszego byłego pracownika i widziałam na codzień co ta firma z nim robiła. Powiem więcej, słyszałam osobiście co i jak mówi kierownik. Mało tego,, moja rodzina jest właścicielem aptek które was, kierownictwa do siebie nie wpuszcza. Może i produkty macie ok ale to nie wszystko. Żal mi tych ludzi którzy u was pracują więc będę właśnie tutaj ich ostrzegac przed pracą w waszej chorej korporacji
2
Magdalena 2017-03-14 10:25
Zabrakło inteligencji i wychowania. Na bank ktoś z kierownictwa KRKA
1
Szukam pracy 2017-03-14 12:10
Dobra skończ już pisać.
W d...ie byłaś i g....o widziałaś.

Wejdź na forum dla bezrobotnych tam możesz ostrzegać swoich ziomali jak to jest być na kuroniu.
Obiektywna 2017-03-14 14:31
Nie, moja droga. To był głos zdrowego rozsądku, którego nie usłyszałaś.
A nie usłyszałaś bo jesteś taka tempa.

Poważnie ci mowię- idź do lakarza.
Raz piszesz ze byłaś klientka, teraz jesteś rodziną, a ty poproszę jesteś nikim.
escobar 2017-03-14 19:58
pytanie; jak zrobić z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dać jemu kierownicze stanowisko
3
Magdalena 2017-03-15 20:20
Skończę jak będę chciała , nie takie proste stworzenie jak ty będzie mi mówiło co mam robić. Ti tak dla jasności sytuacji. Dodam jeszcze ,żeby cię uspokoić bo widzę że martwisz się o moje jestestwo - pracuje zawodowo i dobrze mi się powodzi a tutaj będę ostrzegała ilę się da osoby które maja nie do końca pojęcia o tym jaką porąbaną , mobbingującą firmą jest KRKA. Oby przeczytali wszystkie kom od początku jakie tu są i uciekają jak najdalej
2
Magdalena 2017-03-15 20:26
Myślę ,że jestem dużo bardziej inteligentna od ciebie ponieważ tylko mało inteligentni ludzie, słabi i z wielkimi kompleksami uzywa w konwersacji agresji wobec drugiej osoby. No coż , mogę tylko powiedzieć - żal mi ciebie istotko.
P.s. Rozumku mało więc wyjaśnię. Jako klientka słyszałam jak kierownik odzywa się do swojego podwładnego , pracownika KRKA. Zresztą nie tylko ja ale reszta klientów i pierwszy stół. Co do rodziny..ech..nie wiem jak jaśniej to napisać. Spróbuję najprościej - MAJĄ SWOJE APTEKI . Teraz zrozumiała ta część która powinna mieć w środku mózg a jak widze go nie ma??
3
Obiektywna 2017-03-16 09:16
Jeśli osoba z twojej rodziny która została zwolniona z tej firmy jest chociaż w połowie tak popieprzona jak ty to faktycznie dobrze postąpiła firma ze zwolniła takiego debila.

Widać ze jesteście tak zawistni i powaleni ze szok.

Rozumku mało to widocznie jest u Ciebie.

Nie będę ci odpisywała już więcej bo widzę ze jesteś osoba której zdanie zawsze musi być na końcu, chociażby było to najdurnijsze zdanie na świecie, ale ostatnie zdanie musi należeć do Ciebie. Wiec dobrze napisz prosiaczku (tak zostałaś już powyżej nazwana) co tam chcesz, a potem idź pobiegaj, moze trochę schudniesz.

Chrumkaj dalej świnko.
Szukam pracy 2017-03-16 10:41
Jak najdalej to trzeba uciekać od takich pojebow jak ty.
Mam informacje z terenu od ludzi tam pracujących ze Krka jest firma która daje szanse na rozwój.
Napewno nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie sugerował się opinią takiej osoby jak ty która nigdy tu nie pracowała a pisze niepochlebne komentarze w zawiści bo bliska osoba (która była cienka) została zwolniona z tej firmy. Jesteś chora i faktycznie musisz się leczyć.

Napisz moze o swoich sukcesach zawodowych skoro uważasz siebie i swoich członków rodziny za takich wspaniałych. Raczej bedzie to krotki komentarz.
Pogódźcie się z tym ze najwyrazńiej cała wasza rodzina należy do osob nie za bardzo rozwiniętych intelektualnie. Ty tutaj najlepiej to potwierdzasz.
Jeśli ktoś jest cienki jak barszcz - to wylatuje. Proste.

P.s napisze jak wyżej ktoś już napisał- "chrumkaj dalej prosiaczku".
ZM 2017-03-17 12:25
4300 brutto
była pracownica 2017-03-17 22:17
Żal mi Was. Jak widać po formie pisania postów, że pochlebne opinie pisze ta sama osoba pod różnymi nickami. To żałosne,że w taki sposób ktoś z KRKA próbuje wybielić straszną opinię o firmie jako pracodawcy. Wystarczy poczytać fora internetowe, gdzie mnóstwo jest niepochlebnych lecz prawdziwych opinii i KRKA. Wystaczy wpisać w goole hasło: mobbing KRKA i wszystko jasne-jakim pracodawcą jest KRKA. Pracowałam w tej korporacyjnej, rumuńskiej firmie i odradzam w 100% współpracę. Fajne produkty,lecz kierownicy i przełożeni są desperatami, którzy mają wyprane mózgi przez szefostwo. Każdy przedstawiciel i pracownik biura jest postrzegany jako oszust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kombinator itd, dlatego przełożeni w ten sposób na nas patrzyli. MASAKRA
4
Były rep 2017-03-18 23:54
To fakt, ta firma pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Po objęciu stołka przez nowego prezesa z każdym miesiącem jest coraz gorzej - DNO !!!
To co się tam wyrabia to gorzej niż absurd.
Nie ma chyba w całej firmie regionu bez wakatu.
Zarobki żałosne, wymyślone awanse z rocznym stażem - po nim podwyżka to mniej niż jałmużna. Kolejny sposób na wyzysk pracownika....
Kontroling nade wszystko, oszczędności na wszystkim: autach, telefonach, za awarię sprzętu często z powodu jego eksploatacji obciąża się notorycznie pracownika.... itd. itp.
Naprawdę szkoda zdrowia!!!
6
Ktośka 2017-03-20 21:49
Pisze się ozięble :-P
Niedługo mam rozmowę i napiszę coś więcej..
Iza 2017-03-22 10:17
KRKA Polska to świetna firma, z piękna historią ale niektórzy nie dorastają do pracy w takiej firmie. Mam wrażenie , że pewne osoby są mocno inspirowane do dokonywania wpisów z negatywnymi opiniami, może przez konkurencję? Pracuję w firmie i jestem zadowolona.
Boston 2017-03-23 20:00
Obiektywnie na plus:
- firma daje szanse osobom bez doświadczenia, więc jeśli ktoś chce zadomowić się w branży farmaceutycznej to firma może dać mu szansę na to
- dobrej jakości leki

Obiektywnie na minus:
- mobbing - tutaj nie ma się co rozwodzić, firma chyba odgórnie przyjęła politykę "zarządzania przez mobbing", pod tym kątem dobierani też są kierownicy, a niektóre osoby na górze chyba nic innego nie potrafią jak orać ludzi i czerpać z tego chorą satysfakcję. zresztą chamskie i wulgarne wpisy wyżej (pozujące na obiektywne i bezstronne w prymitywny sposób) , oddają klimat jakiego doświadczają pracownicy ze strony większości przełożonych. kultura korporacyjna na poziomie chamów z pod budki z piwem, którym się udało załapać przez przypadek w odpowiednim czasie, na odpowiednie stanowiska.
- samochody - zdarzały się nówki dla niektórych, ale ogólnie flota jest zajechana
- partyzanckie wizyty podwójne - nigdy nie wiesz, kiedy ktoś nie wyskoczy zza krzaka żeby uczynić twój dzień drogą przez mękę

ogólnie stanowczo odradzam, chyba że masz twardą głowę i ogrom determinacji aby pracować w farmacji - wtedy zatrudniaj się i po trzech miesiącach zacznij już szukać nowego pracodawcy
6
Manager 2017-03-23 22:09
Spotkanie na stanowisko kierownicze do działu zakupów było żenujące. Poziom rozmowy i pytań już na pierwszym etapie był bardzo niski. Ja nie wie kto pracuje tam jako rekruterzy. Panie miłe i niekompetentne w tym co robią. Nie polecam i nie podejmę na bank zatrudnienia.
5
co za pastuchy 2017-03-29 10:29
tempo = rzeczownik
tępy = przymiotnik
jeśli jesteś tak samo obiektywna, jak poprawnie używasz języka polskiego - winszuję.
2
Belinda 2017-04-06 09:28
KRKA Polska jest jedną z największych i dynamicznie rozwijających się firm sektora farmaceutycznego w Polsce i tyle.
1
Jan33 2017-04-18 00:07
Na jakie wynagrodzenie może liczyć nowy pracownik bez doświadczenia? Chodzi o przedstawiciela naukowego w Bydgoszczy.
Asa 2017-04-18 13:35
2800 na reke
były pn 2017-04-18 18:27
Janie z Bydgoszczy-odradzam
3
Taaa 2017-04-19 11:19
Odradzasz, bo Ciebie zwolnili......
1
były pn 2017-04-19 22:52
bo sam sie zwolniłem. nie chciałem pracowac w patologicznej firmie
2
Iwan 2017-04-20 21:57
W pełno sie zgadzam. Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej
1
Anka 2017-04-20 21:59
O zwolnieniach juz tu nie ma mowy. Z tego co słyszałam ten rok był obfity zwolniło sie mnóstwo ludzi
3
Prawda 2017-04-21 11:42
Kurcze, to poważna sprawa.
To po co zatrudniales się w tej patologiczne firmie.
Nie rozumiem...
Przecież opinia o krka jest znana od dawna.

Jak już nie pracujesz to przestań narzekać. Brałes kasę to było ok, a teraz to już patologia. Oj nie ładnie ...
Michał 2017-04-22 10:33
Odradzam. Traktują pracownika jak robola. Zero szacunku
1
Linda 2017-04-22 13:47
Czy w KRKA Polska są prowadzone szkolenia dla pracowników?
pablo 2017-04-22 13:55
Pracuje w tej firmie.Jak tylko znajdę coś lepszego to odchodzę natychmiast. W tej firmie zero podwyżek, zero premii. Nikt chyba z was nie uwierzy że ludzie pracujący po 10 lat nigdy nie dostali podwyzki w tej firmie.Taka jest prawda o KRKA.Zdecydowanie odradzam. Ci Słowenii tylko nas wykorzystują
3
Jan33 2017-04-23 00:42
Dziękuję
Jan33 2017-04-23 00:49
Słyszałem że firma dobra na początek dla osoby bez doświadczenia jako przedstawiciel. Raczej bez doświadczenia nie mam gdzie indziej szans...
Gregor 2017-04-25 20:21
Może ktoś podpowiedzieć co należy do obowiązków "Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów w Płocku". Słyszałem dobre opinie o firmie i zależy mi na pracy. Jakie wymagania stawia firma kandydatowi? Może jak się pracuje w firmie?
Xyz 2017-04-26 23:24
Spoko.Ja premie zgarniam co kwartał i to całkiem spore bo za każde następne wyrobienie planu dostaje się dodatkowy bonus do premii.Mi pracuje się nawet spoko czasami się wkurzam na jakieś kolejne nowe pomysły ale ogólnie jest ok.
Anban 2017-04-28 11:53
Hmm interesujące:)
Barbara 2017-05-10 09:15
@Anban Czy możesz rozwinąć swoją myśl? Zainteresowała Cię firma po przeczytaniu opinii? KRKA to dobra firma a może masz jakieś nowe informacje o nich?
powodzenia 2017-05-17 20:48
Dla wszystkich co się zastanawiają... Ten kto już pracuje w branży wie jak jest w krka i nie szuka opinii raczej na tym forum. Jeśli chcesz zostać przedstawicielem medycznym/farmaceutycznym to KRKA da Ci taką szansę, nauczy Cię zawodu, wyszkoli Cię w tym kierunku. To, że będziesz jeździł starym samochodem, a jak masz szczęście to dostaniesz nową fabię z którą zwiążesz się na 300tys km, to że na każdym kroku będziesz kontrolowany (co robisz, gdzie jesteś, dlaczego tak wcześnie kończysz), to że będziesz robił rzeczy które nie ma głębszego sensu itp, to skutki uboczne pracy w firmie :)
Nie ma sensu się zastanawiać - bo ciężko dostać się do "lepszej" firmy bez doświadczenia. W KRKA doświadczenie można zdobyć, nauczyć się zawodu i szukać gdzie lepiej.
4
Dokładny 2017-05-18 09:21
Mega fajny wpis.
Pracuję tutaj i potwierdzam.
Belinda 2017-05-19 09:49
@powodzenia Myślę, że jesteś przewrażliwiony na punkcie firmy. Jakbyś nie pamiętał to przypomnę Ci, że wszędzie pracownik jest kontrolowany przez zwierzchnika. Myślę, że nie masz nic do ukrycia .
realista 2017-05-19 14:51
każdy ma trochę racji - jak w życiu ....
powodzenia 2017-05-19 22:43
@Belinda - mam bardzo dobrą pamieć. jeśli myślisz, że wszędzie pracownik jest kontrolowany przez pracodawcę to się mylisz i chyba nie masz zbyt dużo porównania co do firm z branży. Uwierz mi, że są firmy na rynku które oferują więcej zaufania dla pracowników niż krka... Nie zrozum mnie źle, bo dla mnie nie ma nic złego w kontrolowaniu pracowników, szczególnie nowych (bo w krka duża rotacja) ale jeśli pracownik który ma wyniki i jest w firmie od dłuższego czasu jest traktowany na takim samym poziomie jak świeżak to jest coś nie tak..
2
nick 2017-05-22 11:54
Ile zarabia przedstawiciel naukowy w Poznaniu? (netto/brutto)
Belinda 2017-05-24 09:02
@powodzenia Jeśli jest tak jak piszesz to może warto przy jakiejś okazji porozmawiać z szefem firmy. Jak wiesz nie zawsze bezpośredni zwierzchnicy chcą słuchać pracownika, z różnych powodów. Ale to jeszcze nie znaczy, że firma jest do niczego bo KRKA jest dobrą firmą.
Zostaw swoją opinię o KRKA Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska