Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA Polska

Pracowałeś w firmie KRKA Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
q - 2015-06-05 17:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak praca w linii aptecznej naprawdę taka ciężka jak piszą na forum? jest ogłoszenie i nie wiem czy warto cv wysyłać?
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-06-09 07:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam to co piszą poprzednicy. Dział apteczny z przełożonymi typu Aurora,która zyje po to żeby pracować bo nie ma własnego zycia i jej przydupasy to masakra.Limity na paliwo-zgadza się..jesli wyjeżdzisz limit przed końcem miesiąca to...wlewasz za swoje-firma nie oddaje kasy lub musisz iść na L4. To jakaś patologia,że firma każe swoim pracownikom iść na lewe zwolnienia lekarskie. Najgorsze jest to, że Ty zrobisz wszystko żeby była sprzedaż,a firma dla której pracujesz nie płaci farmaceutom za faktury przez kilka miesięcy..nawet do pół roku.I jak Ty masz sie pokazać w aptekach?? wyglądasz i czujesz się jak oszust,ale nie z własnej winy. Aurora chyba jest chora lub robi to celowo,że przetrzymuje faktury marketingowe przez kilka miesięcy po terminie. Jeśli nie musisz to nie aplikuj do Krka.
zdjecie uzytkownika
sandoz - 2015-06-16 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani to samo robi się w Sandozie. Dno, rozpacz, strach, mobing i zwolnienia na północy kraju. Patologia. Sprawa nadaje się do sądu i telewizji. W Trojmiescie szykuje się kilka spraw sądowych przeciwko Sandoz i ich kierownikom na czele z FF. Dwie osoby już sprawy wygrały także warto walczyć o sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
sandoz-krka - 2015-06-18 12:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Slynna Aurora i Rafalek byli w Sandoz lecz wylevieli za to na co się uskarzacie.Teraz to samo robi w Krka..co do pozwów sądowych to potwierdzam. Krka tez będzie mialo w najbliższych dniach sprawę za mobbing
zdjecie uzytkownika
Pm - 2015-07-01 23:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś cicho ostatnio na forum, czyżby Aurorka i reszta się przestraszyli trochę????
Ciekawe....
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-07-09 07:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do zebrania dowodów na stosowanie mobbingu przez przełożonych co pozwoliło mi na napisanie pozwu przeciwko KRKA. Dziękuję również osobom które pracowały i były świadkami mobbingu za chęć reprezentowania na sprawie sądowej jako świadek. Bardzo Wam dziękuję i do zobaczenia...Mam pewność,że ktoś w firmie oberwie i skończy się mobbingowanie, a wieść o wyroku ciążącym na KRKA szybko się rozniesie wśród firm farmaceutycznych jak i samych pracowników i potencjalnych współpracowników którzy będą się zastanawiać czy aplikować do KRKA.
zdjecie uzytkownika
do ex - 2015-07-13 17:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem bylym pracownikiem firmy. Wiem, jaka polityke ma KRKA, ale ja siedzialem cicho. Powodzenia w dalszym szukaniu pracy ;) bedziesz mial w dokumentach, ze pozwales pracodawce do sądu, dlatego teraz bedziesz mial pod gorke. Ale i tak 3mam kciuki...Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-07-13 19:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za info...jesli wszyscy będziemy siedzieć cicho to ludzie typu Aurora i jej pupilki będą coraz bardziej gnębić pracowników. Jesli nie bedziemy siebie szanowac,to kto to zrobi? Nie mam nic do stracenia, tym bardziej,że skończyłem z farmacją :-) Pozew sądowy jest już przygotowywany przez prawnika,więc czekam na rozprawę sądową przeciwko KRKA za mobbing.
zdjecie uzytkownika
rozsądek - 2015-07-14 18:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ale gratulacji się sypnęło ciekawe czy będzie informacja gdy sąd odrzuci pozew uznając go za bezpodstawny. Żałosne są te wpisy na forum dokonywane przez jedną osobę.
zdjecie uzytkownika
wygrana - 2015-07-15 07:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne wiemy kto z firmy wypisuje głupoty,że w KRKA nie stosuje się mobbingu. Ja na własnym przykładzie wiem,że można wygrać sprawę o mobbing z firmą,a KRKA jest na dobrej drodzę żeby dołączyć do firm z wyrokiem za stosowanie mobbingu na swoich pracownikach. Pracuję wiele lat jako przedstwiciel farmaceutyczny i rozmawiam z ludźmi czekajac w kolejce do apteki i wiele słyszałam od kolegów i koleżanek z KRKA. Jesli osoby składające pozew przeciwko KRKA mają dowody o których słyszałam będąc w terenie to na 100% wygrają w Sądzie. Całe szczęscie są w Polsce instytucje, które pomagają pokrzywdzonym ludziom uzyskać odszkodowanie czy zadośćuczynienie za stosowanie mobbingu na ich osobie. Podpowiadam: Inspekcja pracy, Stowarzyszenia antymobbingowe, czy prawnicy itd. Ja wywalczyłam swoje z jedną z firm farmaceutycznych,więc można i trzeba walczyć o swoje. Trzymajcie się koleżanki i koledzy z KRKA,będzie dobrze. Jeśli macie pytanie to służę pomocą: blondynka178@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mars - 2015-07-15 11:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zlozylem aplikacje na przedstawiciela ds kluczowych klientow w firmie KRKA, ale przerazilo mnie co tutaj sie wypisuje odnosnie mobingu. Wczesniej od nikogo na ten temat nie slyszalem nic zlego. Jest to prawda? czy pare niezadowolonych pracownikow? odchodze od firmy gdzie sie nie nie dogadywalem z szefem, nie chce wpasc w jeszcze gorsza sytuacje.
zdjecie uzytkownika
do mars - 2015-07-15 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam fora internetowe gdzie wiele sie czyta o "standardach KRKA" jeśli nie musisz na siłę pracować to odpuść sobie firmę. Ogłoszenie jest na stanowsko ds.kluczowych klientow ,a na spotkaniu dowiesz się, że na zwykłego przedstawiciela. W ten sposób szukają frajerów którzy zechcą wysłać CV. Odpuść sobie. Polecam info o w/w osobach na stronie Sandoz,KRKA i Reckit
zdjecie uzytkownika
do blondynka - 2015-07-16 08:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielkie dzieki za rady, co zrobić żeby zwiększyc szanse na wygraną. Ludzie,wysyłajcie zapytania do osoby "blondynka" która wygrała sprawę o mobbing z firmą farmaceutyczną.Walczmy o swoje.Nie zamiatajmy sprawy pod dywan
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2015-07-18 22:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Ten Przedstawiciel ds. kluczowych klientów to po prostu Przedstawiciel w Dziale farmaceutycznym, zajmujący się zwykle większymi sieciami aptek. Mniejszymi sieciami i pojedynczymi aptekami zajmują się " zwykli farmaceutyczni" Masz trochę kasy na korumpowanie sieci i musisz upchać dużo, dużo.. jak najwięcej leków. Bez względu ile upchasz- zawsze jest za mało. Odpuść sobie, bo na pewno wejdziesz w jeszcze gorsze g... niż masz teraz. Tereska
zdjecie uzytkownika
po rozmowie - 2015-07-19 14:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam w części to co napisała Tereska. Byłam na rozmowie rekrutacyjnej na przedstawiciela naukowego ds.klientów kluczowych. Pierwsze pytanie: co Pani słyszała o naszej firmie? Wiedzą,że mają straszną opinię jako pracodawca. Drugie pytanie: czy zgodziłaby sie Pani na pracę w naszej firmie na stanowisko przedstawiciela naukowego do aptek,gdyż ogłoszenie jest błedne-dobry żart.Jak ktoś wczesniej napisał,firma KRKA nie poszukuje ludzi na przedstawiciela ds.kluczoych klientów tylko to taki wabik żeby ktokolwiek przyszedł na spotkanie rektutacyjne.szukaja frajerów,którzy są w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracą i wezmą to co daję. Patologia wśród firm farmaceutycznych.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-07-27 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,

Jeśli chodzi o firmę to dobrze szkoli i to chyba tyle.. z dobrych stron , bo reszta masakra, atmosfera słaba, zarobki to samo , flota tragedia auta po 300 000km . Zaś wymagania od Przedstawicieli to już inna sprawa bo oczekują dużo. Rotacja ogromna wśród repów, co chwilę nowe osoby. Chcesz poznać prace PM od podstaw to aplikuj ,ale na cuda nie licz.
zdjecie uzytkownika
Ktośkogo niec chcesz spotkać - 2015-07-28 12:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozsądek - 2015-07-14 18:49:25]:
napisał DM który nie radzi sobie zapewne:)
zdjecie uzytkownika
estrre - 2015-08-05 18:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma marna, dosłownie marna, produkty mają bardzo znane i bardzo często stosowane przez lekarzy, natomiast same akcje promocyjne, poczęstunki i temu podobne sprawy są beznadziejne, a lekarze śmieją się w twarz pokazując gadżety od innych firm. DM atakujący z krzaków pytając się czy już odpaliło się prezentacje. Sms przy rozpoczęciu i po zakończeniu pracy z informacjami co gdzie i ile się zrobiło/sprzedało. Tabele, które trzeba robić za swojego DM'a bo jest tak leniwy że nie chce mu się skopiować kilku kolumn z excela i stworzyć formuły, żeby samo wszystko się przeliczało. Firma tragedia, chcesz zacząć w farmacji to nie tutaj bo od razu Cię odrzuci.
zdjecie uzytkownika
Picolo - 2015-08-11 21:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sierpniu zostanie złozony pozew przeciwko....my wiemy komu :-) Dowody zebrane,świadkowie zgromadzeni,więc mozemy ruszać :-)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-14 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-14 12:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wciąż chyba to tylko suche wpisy i pogróżki... a w firmie , jak było tak jest i nic się nie zmieniło.
zdjecie uzytkownika
Kobra - 2015-08-18 16:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Dostałam ofertę pracy w KRKA. I nie wiem co mam teraz zrobić. Czytam opinie i mocno namieszały mi one w głowie. Czy ktoś z osób pracujących w firmie może mi napisać jak się w niej pracuje? Czy pracownicy dostają umowę na czas nieokreślony czy po dwóch latach pracy są zwalniani? I pytanie najważniejsze do jakiego wieku pracują tu przedstawiciele? Czyli do np. do 40? Co się dzieje później. Jakie są możliwości awansu i rozwoju? Będę wdzięczna za rzetelne i konkretne informacje.
zdjecie uzytkownika
razor - 2015-08-27 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Picolo - 2015-08-11 21:11:06]:
Witam,
Chciałbym dołączyć do pozwu (w dowolnym charakterze, również świadka). Jak można się z Panem skontaktować?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HRowiec - 2015-08-27 23:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ex - 2015-07-13 17:48:44]:
Brzmi jak błyskotliwa wypowiedź działu HR/prawnego firmy KRKA... jak zawsze najwyższy poziom merytoryczny ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani Maria bardzo miła, lecz słabo przygotowana. Wszystkie pytania zadawała z kartki. Do pracy zniechęcała, bo wg niej praca bardzo ciężka i mało płatna. W ogłoszeniu napisane ze potrzebują na konkretne województwo w trakcie rozmowy okazuje się, że są to dwa województwa. Zaraobki marne bardzo marne jak na przestawiciela 2700 na ręke. Szukają jeleni do pracy. Rozmowa w Gorzowie.
Pytania: Co Cię motywuje, Jaki był Twój ostatni sukces, jaka porażka. Pytanie hit to sprzedaj śnieg eskimosowi czyli jak wcisnąć kit. Wg mnie firma niepoważna jak na firmę farmaceutyczną.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 09:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
pozew o mobbing - 2015-08-28 09:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda,ze nie mozna wstawiac fotek.Pokazałabym Wam potencjalni i obecni pracownicy jak pieknie wyglada napisany pozew przeciwko KRKA za stosowanie mobbingu przez przełożonych.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-29 21:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeglądałem ogłoszenia o pracę i znalazłem dużo ogłoszeń dodanych przez tę firmę. samo ogłoszenie nie za wiele wyjaśnia bo zawiera tak enigmatyczne zwroty jak 'możliwość realizacji własnych ambicji'... ani słowa o umowie, zarobkach czy benefitach a opinie tutaj nie zachęcają do składania aplikacji...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA Polska?
Zadaj pytanie
alert