Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA Polska

Pracowałeś w firmie KRKA Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-22 09:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można sie opierdalać w KRKA i nie mieć konsekwencji…… taki pan np Andrzej B z czestochowy (asm…hahahahha), niby jezdzi do PM a nie jeździ, raportuje wizyty z PM ale go tam nie ma, wpisuje co chce, mnie nie raz w ipadzie pojawiala się jego wizyta a nie było go u mnie. Dziwne bo podobno maja gps w autach a nie sprawdzają tego?
zdjecie uzytkownika
była - 2015-04-22 10:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najlepsze jest to że Pan Andrzej zaczyna prace o 10 i konczy o 13, później tylko kawka i domek, no ale się dobrze zarabia i pracuje lata w KRKA to nikt mu nic nie zrobi, a przedstawiciele mają zapierdziel i autorytet do naśladowania….hahahahahahaha.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-24 08:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na szkoleniu w KRKA strój oficjalny oznacza Garnitur? chciałbym żeby ktoś podpowiedział
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-24 10:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jakieś imprezy integracyjne? Jak wygląda uroczysta kolacja na szkoleniu w Falentach?
zdjecie uzytkownika
Ami - 2015-04-24 14:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie rekrutują na technika jakości, we wtorek mam rozmowę. Jak jest w tej dziedzinie? Proszę o opinie!
zdjecie uzytkownika
Biuro - 2015-04-26 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojj dzieje się dzieje.....zainteresowane osoby z forum mają sraczkę..mamy nadzieję,że to coś zmieni w postrzeganiu pracowników przez kierownictwo,że skończy się mobbing w KRKA. A to wszystko przez jedną osobę,która nie ma rodziny i żyje żeby pracować i gnębić ludzi...pytacie kto to? ...tak tak to słynna Aurora L.
zdjecie uzytkownika
lub - 2015-04-28 20:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto zaczyna szkolenie 4 maja? :)
zdjecie uzytkownika
szkolenia:-) - 2015-04-29 07:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra rada dla osób które jadą po Majówce na szkolenia do Falent...weźcie ze sobą walizkę na kółkach bo z pewnością nie wszyscy wrócą autami,a na dworzec PKP daleko,więc warto mieć torbę na kółkach. Aurorka będzie w swoim żywiole gdy będzie przedstawiać liczby za IQ. dlaczego nikt nie powie głośno(strach) o tym,że Aurora świadomie przetrzymuje faktury za wynajem powierzchni reklamowej? Że klienci się odsuwają od KRKA za niezapłacone należności? o mobbingu które stosuje wobec przedstawicieli farmaceutycznych?
zdjecie uzytkownika
grecza - 2015-04-29 18:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej napiszcie ile sie zarabia na stanowisku technik ds. jakości jest ogłoszenie?
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-04-30 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie przeglądam ogłoszenia pracy z KRKA-Polska i jedyne jakie znalazłem to Technolog, Przedstawiciel Naukowy, Przedstawiciel do spraw Kluczowych Klientów i Specjalista ds. Sprzedaży Szpitalnej. Technika niestety brak.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-05-01 20:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 zł
zdjecie uzytkownika
nonkomfornista - 2015-05-03 15:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grecza - 2015-04-29 18:06:16]:
A SKĄD MĄDRALO TY TO WSZYSTKO WIESZ?? CHCIAŁBYM SIĘ SPOTKAĆ Z TOBĄ I TE TWOJE PROBLEMY I MĄDROŚCI OMÓWIĆ
zdjecie uzytkownika
PNaukowy - 2015-05-03 19:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga uwaga!!!! mija majówka,więc szykujemy się na "szkolenie" do Falent. Aurora pewnie już ustala listę osób do zwolnienia. Jak pisali w poprzednich wpisach...weźcie walizki na kółkach bo na dworzec PKP daleko
zdjecie uzytkownika
pozewsądowyKRKA - 2015-05-04 00:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Tak czytam te wszystkie komentarze i ...horror z przeszłości powrócił, mimo iż od pewnego czasu nie mam "przyjemności" z ludźmi i tym całym srodowiskiem dupowłazów do czynienia, gdzie nowo zatrudnieni "pseudo kumple" robili wszystko by utrzymać się w firmie, łącznie z kablowaniem...a DM na wspólnych wizytach była wyśmiewana za brak kompetencji i profesjonalnego podejścia...nie wspomne juz o mobbimgu, do którego ...musiałam sie przyzwyczaić, bo jak każdemu zależało mi na pracy.
Kilka dobrych lat tam spędziłam, wiele widziałam, wiele słyszałam...za wiele jak dla firmy...
Jezeli ktoś tutaj zamierza wkroczyć na drogę sądowa, to...powiem tylko tyle - wiem co to jest walka w sadzie z KRKA i...zrobiła bym to drugi raz!!! każdy kto czuje się skrzywdzony powinien walczyć o swoje!
Gdyby ktos miał pytania, chętnie odpowiem.
p.s. domniemam, że mój post "zdominuje" admin
zdjecie uzytkownika
lulek - 2015-05-04 07:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj..chętnie skorzystam z dobrej rady jeśli chodzi o pozew sądowy. Nie długo wybieram się do Prawnika z wszelkimi dokumentami świadczącymi o mobbingu ze strony słynnej Aurory i jej (DM) P.M. Wiem,że kilka spraw sądowych już ma KRKA na swoim koncie,więc będzie kolejna. Nawet jeśli uzyskam 1 zł zadośćuczynienia za stres nabyty w firmie to i tak warto,Liczę na to,że w/w osoby otrzymają to na co zasługują i że obecni pracownicy zaczną chodzić do pracy bez strachu,że Aurora wyskoczy zza śmietnika wraz z P.M. wyrwie tablet i z uśmiechem na twarzy wręczy wypowiedzenie. Co za typ człowieka-MASAKRA
zdjecie uzytkownika
zew - 2015-05-04 23:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
technik ds jakości zarabia 1500?żartujecie chyba?chyba ogólnie w hurtowniach w wawie i fabrykach zarabia się 2200- 3000
zdjecie uzytkownika
ja pierdziu - 2015-05-06 08:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie porobiło z przełożonymi po "majówce" Wiekszosc z nas chciało odpocząć od Tyranów z KRKA ,a oni-przełożeni naładowali akumulatorki i wyżywają się na pracownikach. Stali się bardziej wredni.To straszne.Trzeba coś z tym zrobić żeby się ich utemperować lub pozbyć. ps. jestem pracownikiem i mam sporo dowodów na mobbing ze strony A.L jak i jej DM P.M. tylko słowo o pozwie sądowym i chętnie się podzielę.
zdjecie uzytkownika
xik - 2015-05-06 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technik ds. jakości ile u Was zarobi?
zdjecie uzytkownika
pozewKRKA - 2015-05-08 00:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulek - 2015-05-04 07:34:52]:
gg 44836783
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-09 15:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest praca dla pn na Górnym Śląsku. Jaki jest kierownik na tym terenie ?
Czy to jest wakat po Arku K ?
zdjecie uzytkownika
M. - 2015-05-12 09:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2013-03-27 14:25:28]:
moze nie chce wysylac do innych firm w tym czasie, zeby glowy nie zawracac innym i sobie i nie spqalic sie u innego pracodawcy CIEMNOTO
zdjecie uzytkownika
noname - 2015-05-14 10:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dostałam propozycję pracy w krka na PM, dolnyśląsk warto??
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2015-05-17 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Jak chcesz kochana zobaczyć co to mobbing to idź pracować do KRKA na Dolnym Śląsku. A poważnie, jak nie masz co jeść i komornik się czai za płotem - to idź. Nie daj sobie wyprać mózgu, nie przejmuj się robotą, oszukuj ich, nie rób 12 wizyt i szukaj sobie normalnej pracy. Klasyką są tzw wizyty u ":kluczowych klientów" czyli jeździsz zgodnie z trasówką i raportujesz tylko tych lekarzy którzy są w pracy czyli " klucze wiszą w drzwiach". Siadasz sobie na korytarzu raportujesz wizytę, jak jest pusto wchodzisz do doktora, nie przepychaj się przez pacjentów. Jeżeli nie jesteś w dramatycznej sytuacji finansowej i nie MUSISZ IŚĆ NATYCHMIAST DO PRACY, to poszukaj sobie innej. Szkoda zdrowia i nerwów na KRKA. Powodzenia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani Maria bardzo miła, lecz słabo przygotowana. Wszystkie pytania zadawała z kartki. Do pracy zniechęcała, bo wg niej praca bardzo ciężka i mało płatna. W ogłoszeniu napisane ze potrzebują na konkretne województwo w trakcie rozmowy okazuje się, że są to dwa województwa. Zaraobki marne bardzo marne jak na przestawiciela 2700 na ręke. Szukają jeleni do pracy. Rozmowa w Gorzowie.
Pytania: Co Cię motywuje, Jaki był Twój ostatni sukces, jaka porażka. Pytanie hit to sprzedaj śnieg eskimosowi czyli jak wcisnąć kit. Wg mnie firma niepoważna jak na firmę farmaceutyczną.
zdjecie uzytkownika
txa - 2015-05-23 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lub - 2015-04-28 20:56:48]:
Aaa to o tej slynnej żylecie pisza tu na stronie Sandoza haha , no miedys przyjdzie kryska na matyska . Wszystko miedys sie skonczy i jej rzady takze , wszystko co komus sie robi zlego w zyciu to wraca wiec i taka zapłaci za swoje czyny , samotna biedna nieszczesliwa kobieta , żal .
zdjecie uzytkownika
TSA - 2015-05-23 18:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dni Aurorki i jej pupilków są w KRKA policzone :-)))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA Polska?
Zadaj pytanie
alert