Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA

Pracowałeś w firmie KRKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tereska - 2014-02-04 22:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie Ciągle pytacie się o kasę. Jak jesteś Przedstawicielem z doświadczeniem, super doświadczonym, miłym, ładnym, z polecenia lekarzy itp to dostaniesz maksymalnie 3000 zł netto. O podwyżce i premii zapomnij. Jak nie jesteś genialnym PM to dostaniesz na rękę mniej, ok 2400 netto. Do tego dostajesz stare awaryjne auto, rozliczasz się z każdego km, płacisz 60zł miesięcznie z góry za użytkowanie służbowego samochodu do celów prywatnych ( oczywiście płacisz za paliwo), możesz max prywatnie przejechać miesięcznie 500km. Limit km się nie sumuje, nie ważne czy prywatnie jeździłeś 100 km czy 500 km i tak zostawiasz im 60zł. Tak więc na urlopie nie poszalejesz. Oczywiście teoretycznie możesz przekręcić 2000 km, ale co zrobisz jak auto się zepsuje w trasie? Albo masz wypadek? Ale i tak samochody i pracownicy Floty to jest drobiazg w porównaniu z Szefem, Szefami linii i stosunkiem do pracownika.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-02-10 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio była rekrutacja na Rzeszów. Wiecie czy już kogoś przyjęli?
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-02-20 12:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz za to KRKA szuka na Warszawę, poszukiwany Product Manager Trainee (Kierownik Produktu - stażysta), Analityk i Sekretarka, może być ciekawie.
zdjecie uzytkownika
Dz - 2014-02-23 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, powiedzcie mi ile czasu się czeka na odpowiedź po II etapie rozmów?
zdjecie uzytkownika
MC - 2014-02-23 17:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem w zeszłym roku w KRKA na rekrutacji na Kierowika Regionu. Czekałem w recepcji prawie godzinę od umówionego czasu, bo pani z HR raczyła sie spóźnić, potem rozmowa o niczym, żadnych konkretnych pytań, sprawdzenia kompetencji, prośby o przykłady konkretnych działań "z życia", cala rozmowa 15 minut. Na odpowiedz czekałem miesiąc, w konczu przyszedł odmowny mail - pytanie po co zawracać komuś głowę i ciągnąc go z Krakowa do Warszawy na 15 minut jak sie w zasadzie nie jest tą osobą zainteresowanym?
zdjecie uzytkownika
mc - 2014-02-23 17:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anita - 2013-12-05 12:00:43]:
bo w warszawie lekarze mają nieco większe wymagania w stosunku do PM niż głupawe chińskie gadżety, poza tym w Warszawie aby mieć wynik trzeba kombinowac w hurtowniach i sieciach aptecznych - a do tego trzeba miec narzedzia oraz jakąkolwiek wiarygodność i relacje długoterminowe. Nowi PM tego nie mają, wiec nie robią wyniku, wiec szuka się nowych. Inna rzecz, że w Warszawie jest stosunkowo latwo o prace w lepszych firmach, wiec jesli ktos zdobedzie doswiadczenie i zobaczy jakie jest w KRKA dziadostwo sam ucieka gdzie indziej. Stąd ciągłe zmiany i wieczna rekrutacja
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-02 08:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nue pakujcie sie tu. na dolnym slasku dziewczyna z krki jest w szpitalu w spiaczce. po udarze b powaznym. efekt - stres zawodowy. do tego prowadzi praca w krce
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-04-14 09:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wskazana koleżanka już zmarła-bardzo przykro .... i nie jest wykluczone że to wynik stresu ....
zdjecie uzytkownika
piti - 2014-04-27 01:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
odradzam każdemu, zwalniają z dnia na dzien bez powodu bo jest tak duża rotacja, chociaż są plany zrobione to nic nie daje, ciągły stres wprowadzany przez kierowników, niespodziewane najazdy kierownictwa lub osob szczebli wyższych, samochody stare zniszczone aurise lub corolle[białe nieoznaczone] z licznikami po ok 300tys km . na premie nie ma co liczyć wiec jedynie podstawa ok 2,5 tys na ręke gdzie cały dzien w pracy a po pracy czas na trasówki tabelki sprawozdania raporty i zbierania bęcków od kierownictwa za cokolwiek, ze wiecej wiecej i jeszcze raz więcej. nie polecam i odradzam
zdjecie uzytkownika
tata - 2014-05-19 21:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos ma jakies wieści na temat ostatnich rozmów? bo coś to śmiesznie wygląda. Zapraszają i mowią, że zadzwonią bez względu na decyzję, czeka sie miesiącami i nic a w tym czasie pojawiły sie juz dwa ogłoszenia. O co kaman?
zdjecie uzytkownika
sonia123 - 2014-05-20 13:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na pierwszym etapie rozmowy ale nie było mowy o tym ze odezwa się bez względu na decyzje. Mnie na drugi dzień zaproszono do Warszawy na drugi etap. Jestem juz po rozmowie powiem ze bardzo sympatycznej. Teraz czekam na odpowiedz która ma być do dwóch tygodni. Czy ktoś z Was był w poniedziałek na drugim etapie na PN w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-05-24 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na drugim etapie w Wawie, rozmowa niezbyt przyjemna w zasadzie powtórzenie rozmowy z pierwszego etapu tylko w gorszej atmosferze. Mają dzwonić bez względu na decyzję. Nawet nie czekam, od czasu mojej wizyty w Warszawie ołoszenie pojawiło sie juz dwa razy. Twierdzę, że skoro zwalniają z dnia na dzień to mogą tez tak zatrudnić. Byc może juz jest ktos zatrudniony a po kilku kontrolach czy szkoleniu zwolnią osobę i zadzwonią do kogoś i powiedzą, ze po długotrwałej rekrutacji zapraszaja na podpisanie umowy. Popytałem, posłuchałem i z tego co się dowiedziałem szkoda zachodu....Opinie powyżej osób zwolnionych razcej słuszne.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-25 08:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krka dobra na start dla ludzi bez doświadczenia. Po roku pracy należy szukać pracy gdyż pozostanie tam dłużej grozi uwstecznieniem umysłowym:(
zdjecie uzytkownika
nitka - 2014-05-25 18:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zadzwonili do kogoś po drugim etapie z Wawy?
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-05-25 23:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czytałaś powyższych opinii? podobno naprawdę nie opłaca się tu męczyć... chyba, że chcesz wpaść tu na krótką chwile?
zdjecie uzytkownika
anna peha - 2014-05-28 18:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie...są odpowiedzi z rozmów? kto był na tzw trzecim etapie?
zdjecie uzytkownika
Aloha - 2014-06-02 16:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo prosze o więcej informacji na temat tej dziewczyny z Dolnego Śląska. Proszę o info czy rzeczywiście jest w śpiączce/zmarła ze względu na udar? Czy coś więcej wiadomo na temat tej sprawy? Bardzo mi zależy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-02 19:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aloha - 2014-06-02 16:07:09]:
Jakie to ma znaczenie? Co to za temat e ocenie firmy?
Ludzie opamiętajcie się piszecie o ludziach których nie znacie! Trochę szacunku i zrozumienia tematu forum- ocena firmy jako pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
Wewes - 2014-06-04 09:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To aż tak Ci zdrowie psychiczne siadło, że rok miałaś przerwy ..? nieźle.Trzeba chyba uważać z kim się robi interesy i nie dać sobie wejść na głowę.
zdjecie uzytkownika
zonk - 2014-06-04 10:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby drugi etam za nami a ogłoszenie od nowa się pojawiło.po co dra ludzi do Warszawy jak i tak nikt im nie odpowiada. Strata czasu i pieniędzy na paliwo.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: monsterpolska.pl
woj. małopolskie
(małopolskie)
Opcje Zapisz Prześlij Drukuj Oferty pracy e-mailem   Praca w firmie KRKA-Polska Sp. z o.o. Zobacz podobne oferty         Doskonałość jest częścią tego kim jesteśmy! Jesteśmy jedną z wiodących firm generycznych, działających na światowym rynku farmaceutycznym. Cenimy wiedzę i promujemy kreatywność. Naszym pracownikom zapewniamy optymalne warunki zatrudnienia. Innowacyjność to nasz sposób działania, a doskonałość jest naszą nieodłączną cz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hola hola - 2014-06-04 16:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wewes, racja - najwazniejsze to dbac o swoje interesy i mozna wszystko. :) pytanie, jak tam w Krka Polska z atmosferą, socjalem? Ok jest?
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2014-06-07 22:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj
Socjal - zapomnij to słowo idąc do pracy w KRKA, zapomnij też o prawie pracy, karalności za mobbing, uczciwości, rozwoju, kulturze. Pewnie jak się nie ma co jeść to można iść tam i pracować, Ja pracowałam w KRKA 6 miesięcy i to było najgorsze sześć miesięcy mojego życia. Szefowa prymitywna i głupia psychopatka, awantury codziennie, śledzenie, upokarzanie, oszustwo, ploty, podjudzanie na kolegów, kłamstwo. Oczywiście nadal tam pracuje, bo to taki wzorzec kierownika. W ciągu całego 2013 mając 10 etatów zatrudniła 14 osób - taką miała rotację. Albo sama wyrzucała ludzi z pracy, lub uciekali. Zwykle zwalniali się w kadrach, żeby nawet z nią nie rozmawiać. Najgorsze wyniki sprzedażowe w Polsce. Łudziliśmy się nadzieją że w końcu ją wyrzucą, nic z tego. Takich ludzi w Krka się promuje.
zdjecie uzytkownika
Roczniak - 2014-07-20 21:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w KRKA rok. Na początku w miarę luz, po ok. 2 miesiącach nie było przebacz. 12 wizyt, jak nie wyrobisz, to ściemniasz w raportach. Wszyscy wiedzą, że to nierealne, a i tak się tego wymaga, aby raportować fikcyjne wizyty. Kierownik? To zależy na kogo się trafi. U mnie był młody koleś z dystansem, ale jak jego przycisnęli, to i w terenie przedstawiciele mięli ciężko. Dziewczyny ryczały jak bobry. Dziwne kontrole, niepoważne pytaniami jakaś dziecinada: wyskakiwanie zza krzaka, nalot na parkingu, śledzenie w trasie :"a gdzie jesteś? który słupek autostrady mijasz? podaj mi numer". Rok to dobry czas dla tych, co nie mają doświadczenia - wystarczający okres, aby nauczyć się czegoś nowego, ale jednocześnie wypalić się zawodowo. Osobiście? Nigdy więcej. Usterkowa biała corolla o mało nie doprowadziła do kraksy (przecięcie opony przez rozwalone nadkole, przy 120 km/h na autostradzie).
zdjecie uzytkownika
heinsenberg - 2014-07-24 11:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia o firmie i przeprowadzania rekrutacji brzmi następująco - to jest śmieszne i niepoważne, aby firma, która nazywa siebie pionierem na rynku leków przeprowadzała wstępne rozmowy w fast foodach, poczym zapraszała do Warszawy na drugi etap ( koszt własny dojazdu ) poczym dziękowała. Natomiast dla tych, którzy udają się na drugi etap - to wcale nie jest pro forma tylko lawina pytań. Do tego prezentacja ulotki bądź scenka z lekarzem, bądźcie na to przygotowani. Życzę powodzenia w starania o stanowisko.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-24 14:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heinsenberg - 2014-07-24 11:11:44]:
oj tam, oj tam - rozmowa w fast foodzie, ja kiedys mialam rozmowe na schodach, na takim półpiętrze na dmuchanych sofach takich piaskowych. na pewno kojarzycie o co mi chodzi. Ale to była akurat bardzo swobodne miejsce pracy, młodzi ludzie i inna branza - bo to agencja reklamowa. ale jak mowilam - zdarza sie w kazdej wlasciwie branzy ze rozmowa nie jest taka spięta, tylko na większym luzie. ja wlasnie znalazlam w necie ofertę na przedstawiciela naukowego do na podlaskie i mazowieckie, ale zastanawia mnie jedna sprawa odnosnie tej oferty. Czy jak pracowalam dość krótko w malej lokalnej hurtowni leków to w ogóle mozna mowic o mnie ze mam doswiadczenie w tym temacie. napiszcie, bo czuje sie troche jak świeżynka przy Was :).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x