Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRKA Polska

Pracowałeś w firmie KRKA Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pozewsądowyKRKA - 2015-05-04 00:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Tak czytam te wszystkie komentarze i ...horror z przeszłości powrócił, mimo iż od pewnego czasu nie mam "przyjemności" z ludźmi i tym całym srodowiskiem dupowłazów do czynienia, gdzie nowo zatrudnieni "pseudo kumple" robili wszystko by utrzymać się w firmie, łącznie z kablowaniem...a DM na wspólnych wizytach była wyśmiewana za brak kompetencji i profesjonalnego podejścia...nie wspomne juz o mobbimgu, do którego ...musiałam sie przyzwyczaić, bo jak każdemu zależało mi na pracy.
Kilka dobrych lat tam spędziłam, wiele widziałam, wiele słyszałam...za wiele jak dla firmy...
Jezeli ktoś tutaj zamierza wkroczyć na drogę sądowa, to...powiem tylko tyle - wiem co to jest walka w sadzie z KRKA i...zrobiła bym to drugi raz!!! każdy kto czuje się skrzywdzony powinien walczyć o swoje!
Gdyby ktos miał pytania, chętnie odpowiem.
p.s. domniemam, że mój post "zdominuje" admin
zdjecie uzytkownika
lulek - 2015-05-04 07:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witaj..chętnie skorzystam z dobrej rady jeśli chodzi o pozew sądowy. Nie długo wybieram się do Prawnika z wszelkimi dokumentami świadczącymi o mobbingu ze strony słynnej Aurory i jej (DM) P.M. Wiem,że kilka spraw sądowych już ma KRKA na swoim koncie,więc będzie kolejna. Nawet jeśli uzyskam 1 zł zadośćuczynienia za stres nabyty w firmie to i tak warto,Liczę na to,że w/w osoby otrzymają to na co zasługują i że obecni pracownicy zaczną chodzić do pracy bez strachu,że Aurora wyskoczy zza śmietnika wraz z P.M. wyrwie tablet i z uśmiechem na twarzy wręczy wypowiedzenie. Co za typ człowieka-MASAKRA
zdjecie uzytkownika
zew - 2015-05-04 23:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
technik ds jakości zarabia 1500?żartujecie chyba?chyba ogólnie w hurtowniach w wawie i fabrykach zarabia się 2200- 3000
zdjecie uzytkownika
ja pierdziu - 2015-05-06 08:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie porobiło z przełożonymi po "majówce" Wiekszosc z nas chciało odpocząć od Tyranów z KRKA ,a oni-przełożeni naładowali akumulatorki i wyżywają się na pracownikach. Stali się bardziej wredni.To straszne.Trzeba coś z tym zrobić żeby się ich utemperować lub pozbyć. ps. jestem pracownikiem i mam sporo dowodów na mobbing ze strony A.L jak i jej DM P.M. tylko słowo o pozwie sądowym i chętnie się podzielę.
zdjecie uzytkownika
xik - 2015-05-06 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technik ds. jakości ile u Was zarobi?
zdjecie uzytkownika
pozewKRKA - 2015-05-08 00:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulek - 2015-05-04 07:34:52]:
gg 44836783
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-09 15:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest praca dla pn na Górnym Śląsku. Jaki jest kierownik na tym terenie ?
Czy to jest wakat po Arku K ?
zdjecie uzytkownika
M. - 2015-05-12 09:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2013-03-27 14:25:28]:
moze nie chce wysylac do innych firm w tym czasie, zeby glowy nie zawracac innym i sobie i nie spqalic sie u innego pracodawcy CIEMNOTO
zdjecie uzytkownika
noname - 2015-05-14 10:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dostałam propozycję pracy w krka na PM, dolnyśląsk warto??
zdjecie uzytkownika
Tereska - 2015-05-17 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Jak chcesz kochana zobaczyć co to mobbing to idź pracować do KRKA na Dolnym Śląsku. A poważnie, jak nie masz co jeść i komornik się czai za płotem - to idź. Nie daj sobie wyprać mózgu, nie przejmuj się robotą, oszukuj ich, nie rób 12 wizyt i szukaj sobie normalnej pracy. Klasyką są tzw wizyty u ":kluczowych klientów" czyli jeździsz zgodnie z trasówką i raportujesz tylko tych lekarzy którzy są w pracy czyli " klucze wiszą w drzwiach". Siadasz sobie na korytarzu raportujesz wizytę, jak jest pusto wchodzisz do doktora, nie przepychaj się przez pacjentów. Jeżeli nie jesteś w dramatycznej sytuacji finansowej i nie MUSISZ IŚĆ NATYCHMIAST DO PRACY, to poszukaj sobie innej. Szkoda zdrowia i nerwów na KRKA. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
txa - 2015-05-23 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lub - 2015-04-28 20:56:48]:
Aaa to o tej slynnej żylecie pisza tu na stronie Sandoza haha , no miedys przyjdzie kryska na matyska . Wszystko miedys sie skonczy i jej rzady takze , wszystko co komus sie robi zlego w zyciu to wraca wiec i taka zapłaci za swoje czyny , samotna biedna nieszczesliwa kobieta , żal .
zdjecie uzytkownika
TSA - 2015-05-23 18:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dni Aurorki i jej pupilków są w KRKA policzone :-)))
zdjecie uzytkownika
Daria _K - 2015-05-25 15:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki płacowe może liczyć przedstawiciel farmaceutyczny ? Na początek także niecałe 3 tys. zł netto ? Czy na Śląsku atmosfera pracy jest pozytywna ?
zdjecie uzytkownika
wiedzaca - 2015-05-28 20:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stella - 2015-01-22 21:35:03]:
odezwała sie...najwiekszy postrach w całej Krka. hehe jak można uczyc wywoływania u ludzi strachu???? kto wam takie szkolenia robi?? z takiej firmy każdy będzie uciekał. po co komu zespół który ciąglle sie zmienia i ciągle nowe oosoby sie wdrazają. z własnego doświadczenia wiem, ze lepszymi pracownikami są osoby nie stersujace sie w pracy ( az tak!! jak w krka) i pracujące z chęcią, pasją, z zamiłowaniem.... najwazniejsze sa kontakty a nie to czy ktos jest słaby, ta firma to samo dno!!!
zdjecie uzytkownika
z terenu - 2015-05-28 21:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz pracowac w fajnej firmie,promowac fajne preparaty..ale jesli masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełożonych-karierowiczów to masz przerąbane Prawda Pani A.L? Panie P.M? i inni?
zdjecie uzytkownika
duszka - 2015-05-29 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani a ta Aurorka to gdzie rządzi ? w którym oddziale? czy ma wpływ na całą polskę ? czy pognębieni nie mogą się zebrać i założyć jej zbiorową sprawę i dać info gdzieś w eter w media, telewizja i radio kochają takie sprawy, popiszcie do redaktorów, możecie naprawdę zyskać spokój ducha, polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
kiedyś gdzieś - 2015-06-01 10:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duszka - 2015-05-29 12:51:59]:
P.Aurora nie pracuje w KRKA od 8 lat, nie wiem skąd ten szum o tej osobie w ostatnim czasie.
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2015-06-01 22:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieprzysz głupoty!!!!! Aurorka ma się dobrze w KRKA gdzie mobbinguje przedstawicieli. Ale już niedługo :-)))) Aurorka już nie pracuje w Sndoz i Reckitt gdzie wyleciała za....zainteresowane osoby i ona sama wie :-))
zdjecie uzytkownika
MBC - 2015-06-03 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczy o których opowiadasz są przerażające. Nigdy nie miałem styczności w swoich środowiskach pracy z mobbingiem i mobberami. Zastanawiam się co Ci ludzie musieli czuć i jak to wszystko udaje się w firmie rozwiązać bo przecież to jest poważne naruszenie prawa i wolności osobistej człowieka. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.
zdjecie uzytkownika
lupo - 2015-06-04 12:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w terenie fajna ale to co się dzieje po powrocie do domu to..maile, maile nowe zadania na już,sms, tel. od DM. Także z 8 godzin pracy robi się 13-14. To co na forach to 99% prawdy.
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2015-06-05 17:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca stresująca, pieniądze max dla nowych 3000 jak masz doświadczenie, jak nie to mniej. Zależy na jakiego przełożonego sie trafi. Produkty w miarę dobrze przyjmowane na rynku, ale wsparcie marketingowe marne w porównaniu do konkurencji. Flota masakra auta po 300 000km, limity na paliwo, chyba jedna z niewielu firm farmaceutycznych z limitami, jak sie nie wyrobisz płacisz z własnej kieszeni..
zdjecie uzytkownika
q - 2015-06-05 17:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak praca w linii aptecznej naprawdę taka ciężka jak piszą na forum? jest ogłoszenie i nie wiem czy warto cv wysyłać?
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-06-09 07:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam to co piszą poprzednicy. Dział apteczny z przełożonymi typu Aurora,która zyje po to żeby pracować bo nie ma własnego zycia i jej przydupasy to masakra.Limity na paliwo-zgadza się..jesli wyjeżdzisz limit przed końcem miesiąca to...wlewasz za swoje-firma nie oddaje kasy lub musisz iść na L4. To jakaś patologia,że firma każe swoim pracownikom iść na lewe zwolnienia lekarskie. Najgorsze jest to, że Ty zrobisz wszystko żeby była sprzedaż,a firma dla której pracujesz nie płaci farmaceutom za faktury przez kilka miesięcy..nawet do pół roku.I jak Ty masz sie pokazać w aptekach?? wyglądasz i czujesz się jak oszust,ale nie z własnej winy. Aurora chyba jest chora lub robi to celowo,że przetrzymuje faktury marketingowe przez kilka miesięcy po terminie. Jeśli nie musisz to nie aplikuj do Krka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pani Maria bardzo miła, lecz słabo przygotowana. Wszystkie pytania zadawała z kartki. Do pracy zniechęcała, bo wg niej praca bardzo ciężka i mało płatna. W ogłoszeniu napisane ze potrzebują na konkretne województwo w trakcie rozmowy okazuje się, że są to dwa województwa. Zaraobki marne bardzo marne jak na przestawiciela 2700 na ręke. Szukają jeleni do pracy. Rozmowa w Gorzowie.
Pytania: Co Cię motywuje, Jaki był Twój ostatni sukces, jaka porażka. Pytanie hit to sprzedaj śnieg eskimosowi czyli jak wcisnąć kit. Wg mnie firma niepoważna jak na firmę farmaceutyczną.
zdjecie uzytkownika
sandoz - 2015-06-16 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani to samo robi się w Sandozie. Dno, rozpacz, strach, mobing i zwolnienia na północy kraju. Patologia. Sprawa nadaje się do sądu i telewizji. W Trojmiescie szykuje się kilka spraw sądowych przeciwko Sandoz i ich kierownikom na czele z FF. Dwie osoby już sprawy wygrały także warto walczyć o sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
sandoz-krka - 2015-06-18 12:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Slynna Aurora i Rafalek byli w Sandoz lecz wylevieli za to na co się uskarzacie.Teraz to samo robi w Krka..co do pozwów sądowych to potwierdzam. Krka tez będzie mialo w najbliższych dniach sprawę za mobbing
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRKA Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRKA Polska?
Zadaj pytanie
alert