Ideal Pflege

Kraków

Opinie o Ideal Pflege

Wiola 2016-06-14 22:48
Nie bede sie wypowiadała za innych, ale ja jezdze z nimi juz ponad rok i jesli chodzi o kase zawsze płacili w terminie, paski wypłat dostawałam i ZUS też mam płacony - 2 miesiące temu brałam zaswiadczenie z ZUs i było wszystko ok
Stawki podnieśli pod koniec zeszlego roku i za podróż płacą, mam stalą dobra zmiane więc nie mam co narzekac i narazie jezdzę z nimi..
Ania 2016-06-18 00:41
Nie płacą zus dlatego cwaniaki płacą zaliczkowo zeby ominąc zus a na koncu wyrownanie I wtedy jeden zus takze odeszłam do innej firmy ktora nie oszukuje
1
Ania 2016-06-23 08:14
Nie mają umów o pracę tylko zlecenie. Są wypłacane zaliczki a na koniec szteli rozliczają z całości i wtedy odprowadzają skladki.
Ale normalnie jestem zgloszona i wszystko dziala tak jak powinno.
1
Stefa 2016-06-24 11:26
Jeżdżę drugi rok. Zawsze zlecenie. Pieniądze w porządku i faktycznie zawsze na czas. ZUS płacą. Paski mam.
Ewa 2016-06-28 20:11
Niepłacą zus I mało płacą
Kociak 2016-07-01 16:41
maja dobre oferty, podnieśli stawki i zawsze płacą w terminie - pod tym wzglecdem są ok
Patrysia 2016-07-12 12:56
Zosia, coś ty zrobiła, że Cię z kontraktu ściągnęli?
Wiesia 2016-07-12 13:05
Wcześniej jeździłam z 2 innymi firmami. Tutaj jeżdżę 2 lata. Na początku miałam mniej trafione dwa kontrakty, teraz mam dobrą rodzinę i spokojne miejsce. Polubiliśmy się. Jak mam problem zawsze któraś dziewczyna wysłucha i próbuje go rozwiązać. Chyba nie mam mniejszych wymagań niż inni. Polecam.
1
Zoika 2016-07-12 21:56
Jestem już kolejny raz. Nie opowiadają jaka to fajna stelle dla mnie mają tylko jak jest. Duży plus za rzetelne informacje. A jeśli chodzi o pieniądze, to nie wiem z kim jeździcie, że tak niby inni świetnie płacą. Ja jestem zadowolona z tego co mam tutaj.
Niusia 2016-07-30 00:22
Prawie rok już jeżdżę, mówią jak jest i naprawdę się starają.
Niusia 2016-07-30 09:51
Nie ma obaw. Ja jestem opiekunką.
danka 2016-08-19 11:08
właśnie do nich wracam po rocznej przerwie, maja teraz duzo kontraktów, a i chyba sie troche tez zmieniło na lepsze - mam nadzieje :) stawki ok, umowa ok, podpytywałam koleżanke - mówi ze wypłaty na czas, zusy, ubezpieczenia, interesuja sie co sie dzieje. stela tez wydaje sie obeicujaca, wyjeżdzam pojutrze
trzymajcie kciuki :)
Barbara 2016-08-22 18:43
Jestem drugi raz i póki co, nie narzekam . To znaczy ponarzekać mogę , bo każdemu można coś zarzucić ... ale mam spokojną pracę i wypoczywam tutaj jak na wczasach. Byłoby lepiej, gdybym lepiej znała niemiecki - więc też na mnie mogą narzekać . :( Byłam wcześniej z inną firmą - więc mam porównanie ...i ta firma wypada w mojej dotychczasowej opinii jak na razie lepiej .
Barbara 2016-08-22 18:45
Jestem drugi raz i póki co, nie narzekam . To znaczy ponarzekać mogę , bo każdemu można coś zarzucić ... ale mam spokojną pracę i wypoczywam tutaj jak na wczasach. Byłoby lepiej, gdybym lepiej znała niemiecki - więc też na mnie mogą narzekać . :( Byłam wcześniej z inną firmą - więc mam porównanie ...i ta firma wypada w mojej dotychczasowej opinii jak na razie lepiej .
Gwiazdeczka 2016-08-22 19:04
Basia, ja też mam porównanie, to nie jest pierwsza firma, z którą jeżdżę. Każda cukruje, ale tu się starają.
1
iza 2016-08-26 02:08
mają chyba tego trochę, co rusz do mnie dzwonią z nowymi propozycjami, ale ja teraz wypoczywam :) i wracam na stele dopiero za misiac. Moze nawet sie skusze na ich jakas propozycje
Kaśka 2016-08-26 09:21
Izka, a ja nie wiedziałam co się z Tobą dzieje. Do mnie ciągle też dzwonią. Może byśmy znów pojechały w tę samą okolicę?
Mariola 2016-09-19 23:39
Zosia, ja dopiero teraz wróciłam. Niestety internet nie zawsze dobrze działał, ale za to jakie warunki. Świetna rodzina. Szukam kogoś zaufanego na zmianę, bo chcę tam wracać. Dziadzio taki fajny i pomaga mi się uczyć niemieckiego.
1
damiano 2016-09-20 10:11
Ja to się zastanawiam czy opróćz dobrej podstawy jest jeszcze jakaś szansa na premie? W koncu dbałość o takie zatrudnienie sprawia, że lepiej się wypełnia obowiązki.
Lidka 2016-11-24 20:40
Oj zmieniło się w Ideal. Rok z nimi nie byłam, jeszcze w Krakowie sie kontaktowali a teraz są w Warszwie. Dobrze sie z nimi teraz rozmawia Ofertę dostałam od ręki, bbyłam 2 mce w miłej rodzinie. Teraz wróciłam na świeta, ale po nowym roku jadę znowu.
Werka 2016-11-24 21:00
Ja też jestem zadowolona, ktoś im nawalił i pilnie szukali, dzięki temu to już 3 razy w tym roku z nimi byłam i rodzina jest fajna.
Józia 2016-11-24 21:08
Dobrze to wiedzieć, jeździłam z tą firmą jakieś 2 lata temu, potem nasze drogi trochę się rozeszły, bo z tymi busami nie wiadomo jak było, no ale dobrze wiedzieć, że jest ok. Chętnie do nich znów wrócę.
Lidka 2016-11-27 22:16
Ha, ha :) Masz rację, pamietam tez z tymi kosztami podróży zawsze kiedys był problem z rozliczeniem.
Teraz daja 100 euro netto na podróż i za Ciebie rezerwuja Sindbada lub busa. Ja jeżdzę teraz SIndbadem - mam dobre połaczenia do Stuttgartu, więc mi to wystarcza w ta i z powrotem i kilka euro jeszcze zostanie :)
Mobil 2017-01-05 13:45
Czy ktoś wie o zatrudnianiu kierowców w Niemczech? Bardzo bym chciał za ich pośrednictwem pracować za granicą. Jak przedstawiają się warunki socjalne i zarobki?
Lubiś 2017-01-18 10:41
Jestem mechanikiem i szukam pracy w Niemczech. Czy przez Ideal Work znajdę coś? Może ktoś wie i mógłby przekazać na jakie zarobki mogę liczyć ? Czy dają kwaterę?
Marek 2017-02-15 20:36
Nie widzę nigdzie nowych ofert pracy w Niemczech. Kiedyś kilka razy korzystałem z ich ofert i zawsze było wszystko ok. Dograne taj jak powinno być. Może uda się i teraz?
Wandzia 2017-02-17 13:31
Nie wiem, o czym ty Zosia piszesz. Ja jeżdżę z tą firmą od dawna. Jeśli jesteś w porządku to nie musisz się martwić o kary.
1
Witek 2017-02-19 13:26
Zawsze uważam, że takie agencje to fajna opcja pracy dla ludzi. Wszystko organizują szczególnie za granicą a ludzie jadą na gotową pracę.
Maria 2017-02-19 20:48
No co ty. Rok z nimi juz jestem bo kolezanka mi ich poleciła i jestem zadowolona. Maja dobre stelle, płacą na czas a ich obsługa czsami wrecz juz denerwuje tak czesto dzwonia i wciaz sie pytaja czy wszystko ok .
Znajoma miała problem,y z babcia to jej załatwili szybko inna stelle i jest super zadowolona.
Danka 2017-02-21 21:52
Z Ideal jestem juz po 2 wyjazdach. Pierwszy nie wypalił bo byl bardzo cięzki stan dziadka i po 2 miesiacach zrezygnowalam. Ale 2 stelle znalezli mi super. Własnie wrócilam i po swietach jadę z powrotem.
Nie powiem, starają się, jak jest problem z rodziną czy podopiecznym załatwaiją. Nie to co w poprzedniej mojej firmie gdzie odzywali sie tylko kiedy trzeba umowe podpisac. Tutaj poki co jestem zadowolona.
1
Joanna 2017-02-26 16:58
Jeżdzę z nimi od 2015. Miałam już 3 podopiecznych, teraz dla odmiany wzięłam małżeństwo za lespszą kasę. Placą coraz lepiej, zawsze na czas i maja sprawdzone stelle. jest ok
1
Agata 2017-02-28 10:32
Czy firma zapewnia transport na miejsce pracy?
Wiolka 2017-03-01 17:01
Witam koleżanki po fachu. W ideal jestem już od prawie roku i ogolnie jestem zadowolona - raz na poczatku trafiła mi się tylko wredna rodzina. Co do ransportu to daja dodatkowo 100 euro na reke do wynagrodzenia za podróż i pomagaja znalezć i zarezerwować Sindbada lub busiarza. Pamietam jak za pierwszym razem było z tym troche zamieszania zanim zrozumiałam ich rozliczenia bo pierw dodaja do wynagrodzenia a potem potracaja, ale chodzilo o to ze jak za mnie placą za bilet to potem mi to potracaja z tych 100 euro. Ale jest ok, jak jade Sindbadem to za bilet w 2 strony potracaja mi 350 zł a dostaje 100 euro, czyli prawie sto złociszy jeszcze zostaje. No i mnie przynajmiej zawsze albo rodzina albo ich jakiś przedstawiciel odbierał z dworca i potem odwozil z powrotem. Busem z nimi nie jezdziłam bo mam dobre połaczenia od siebie Sinbadem.
1
Joanna 2017-03-02 15:04
Mi za busa tez zwracają 100 euro. Jestem wtedy ok stowy do tyłu, bo za busa w dwie strony płacę 540 zł. Ale ja lubię busami, zabiorą zpod domu i dostarcza na miejsce. Dla mnie to wygodne, ale jak tam kto woli. O gustach się nie dyskutuje :)
Agata 2017-03-07 10:17
Wiolka, Joanna dziękuję za Wasze odpowiedzi. Zapewne będą cenne dla innych użytkowników. :)
Martyna 2017-05-03 20:20
Same plusy -przeszłam do nich z w zeszłym roku i jestem zadowolona. Mam super stelle, pomagaja i placą tez nieżle. Oby tak dalej ... :)
Mańka 2017-05-09 16:15
Ideal Pflege śmiało można nazwać super agencją pracy.
Asia 2017-05-21 12:23
Popieram. Fajne oferty, super opieka koordynatorów, bezpiecznie.
Mobilek 2017-05-22 22:42
Myślę, że Ideal Pflege to świetna agencja. Dobrze mi się pracuje i jak poczytałam opinie to widzę, że sporo osób chwali sobie współpracę z nimi. Jest opieka za granicą a to jest bardzo ważne, można im zaufać.
Angelika 2017-06-12 15:15
Polecam p.Izabele - super koordynator!
Gosia 2017-06-12 20:44
Też tak uważam, dużo zleceń dostałam od pani Izy. Bardzo lubię też pana Andrzeja i pana Darka. Bardzo mili ludzie.
Magda 2017-06-18 16:39
Jedna.wielka zenada oszukują na składkach w. Zus mało płacą OMIJAĆ Z DALEKA
2
Norbi 2017-06-20 18:42
Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla konsultanta ds. rekrutacji pracowników za granicę. Jakie wymagania stawia firma kandydatowi? Jeśli ktoś wie proszę o info.
Mobil 2017-06-24 16:56
Mam pytanie jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać pracę młodszego konsultanta ds. rekrutacji pracowników tymczasowych za granicę? Podpowiedzcie coś
Mobil 2017-07-02 21:18
Jak zawsze jedne osoby są bardzo zadowolone z pracy a inne bardzo negatywnie się wypowiadają i jak mam teraz myśleć o firmie. Słyszałem sporo dobrego o nich a tu taka niespodzianka! Sądzę, że prawda jest pośrodku.
Marek 2017-07-03 09:25
Masz rację - to jak z historią o weselu. Na weselu gości masa, wszyscy się bawią, jedzą, piją tylko jedna osoba w kącie siedzi niezadowolona bo jej albo kotlety nie smakują, albo muzyka gra za głośno ... albo inne coś jej przeszkadza. Jaki komentarz taki niezadowolony gość wystawi można przypuszczać - ale czy to znaczy że wesele było nieudane, że wszyscy byli niezadowoloeni ... ?
Mobilek 2017-07-14 11:18
@Michal Czy jesteś pewny, że w firmie pracują tylko osoby niezadowolone? Może akurat Tobie ta praca nie odpowiada ale nie narzucaj innym co ma się im podobać. Ja pracuję i nikt mi nie kazał pisać żadnej opinii. Oceniasz i wymieniasz ludzi na forum to zupełnie nie wypada.
Renata G. 2017-07-20 15:21
Od jakiej kwoty Ideal Pflege płaci składki? I czy przelewają całą należność, czy w formie diet?
Iza 2017-07-24 22:51
Czy oferta dla recepcjonistki jest jeszcze aktualna? Może ktoś wie i mógłby podzielić się na forum? Jak sie pracuje , w jakiej atmosferze? Proszę o kilka informacji.
Agata 2017-08-03 06:54
@Iza rekrutacja na stanowisko, o które pytasz nadal trwa - firma nadal utrzymuje takie ogłoszenie o pracy w sieci, więc warto aplikować. A może ktoś brał już w niej udział i zna konkrety na temat tej posady?
Zostaw swoją opinię o Ideal Pflege - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ideal Pflege