logo Aviva

Aviva

Koszalin

Opinie o Aviva

wiarus 2010-03-16 20:36:03
FIRMA "BOMBA", PŁACI REGULARNIE I DUŻO, PROFESJONALNE SZKOLENIA, KADRA MANAGERSKA NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE. OGÓLNIE POLECAM.
bodzio 2010-03-16 20:39:50
HM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, same superlatywy.
Extra, zapraszam
anonim 2010-11-24 20:50:51
FIRMA Z MARKĄ I RENOMĄ.
SAME SUPERLATYWY. SZKOLENIA, KADRA ZARZĄDZAJĄCA I PRODUKTY NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE. POLECAM
PIKUŚ 2010-11-24 20:54:29
Polecam, na prawdę warto. Duża kasa za ciężką ale potrzebną dla ludzi pracę. OK!!!!!!!!!!
PRACUŚ 2010-11-24 20:57:16
REWELKA.
CHCESZ KASĘ I TO DUŻĄ? DO AVIVY. DUŻO I NA CZAS.
szefuncio 2013-03-28 13:37:59
PRACUŚ - 2010-11-24 20:57:16

REWELKA.

CHCESZ KASĘ I TO DUŻĄ? DO AVIVY. DUŻO I NA CZAS.
szkoda tylko ,ze wszystkie 5 komentarzy tak cudownych i tak wspanialych zostalo dodane w tym samym dniu z roznica srednio czterech minut pomiedzy nowo powstalymi komentarzami trzeba byc glupim i nawinym zeby wierzyc w to ,ze ludzie nie dostrzega wewnetrzego promowania firmy a najlepsza ocene wystawiacie sobie w ten sposob sami glowna i podstawowa zasada działania firmy kto sam sobie[usunięte przez moderatora]czyt. jest zmuszony promowac wlasna firme poprzez dodawanie komentarzy przez samego siebie wystawia automatycznie opinie o firmie taka, iz firma cienko zyje i potrzebuje desperackich krokow bo na lepsza reklame niz takowa w postaci wlasnych komentarzy jej po prostu nie stac :) pozdrawiam - Piotr - przyszly manager w AVIVA ps. jak mi dacie 20 tys/ mc netto na umowie moge zrobic z was ludzi
1
jajakobyły 2014-07-16 11:04:06
Kandydacie na menedżera, nic nie dostaniesz; zapłacą Ci tylko to, co uda się wypracować dzięki pozyskaniu efektywnych kandydatów na agentów. Zakładasz własną działalność, rekrutujesz, ubezpieczasz, Twoi ludzie ubezpieczają (realizują tzw. produkcję i plany). Inaczej - masz nadprowizję z pracy grupy i prowizję z własnych ubezpieczeń. To nie jest etat
1
diana 2016-05-19 19:03:07
ciekawe że Przedstawiciel Aviva nie ma umowy o pracę. Trzeba mieć własną działalność gospodarczą. Ale firma dba o ludzi i zapewnia gwarantowane wynagrodzenie nimimalne
1
Zostaw swoją opinię o Aviva - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aviva