brak logo

Petro-Oil Seewax Sp. z o.o.

Sulejówek

Opinie o Petro-Oil Seewax Sp. z o.o.

łoooleje buroki 2011-02-28 01:05:14
o komuś widzę się chciało wogóle tracić czas na pisanie o tym czymś (bo firmą tego nazwać nie można) . Mi szkoda czasu i napiszę krótko. Takiego warcholstwa jak w tej "firmie" to nie spotkałem nigdzie indziej. Zarządzanie na poziomie -0, traktowanie pracownika -0, zarobki (jałmużna) -0 ROBIĄC TAM MARNUJESZ SWÓJ CZAS I COFASZ SIĘ W ROZWOJU. były kierowca.
selektol 2011-03-03 16:14:36
oj tak tak, niespotykany trypel ten sewax , szkoda czasu ,by pisać o tym czymś, jak ktoś ogarnięty to po tygodniu roboty zorientuje się co to za bagno, a jak nie po tygodniu to już z całą pewnością po 1 wypłacie.stara blacha potrzebuje nie pracowników tylko pachołkow. jak chodzi o opinie w skali 1 - 10 to zdecydowanie daje minus dziesiec.
pchła 2011-03-26 01:56:22
podobno już nie istnieje ta firma , ... kury rozgrzebały.
fred 2012-07-26 13:08:01
łlOOOJ PANIE tragedija,ni ma tera gdzie oleja do kupienia,tak sie rządzili ,rozpadla sie firma ale do przewidzeniaa to bylo, t[usunięte przez moderatora]FIRMA STRASZNA
siusiuńska 2013-05-05 11:47:16
Syfax sewax to swego czasu najgorsza pseudofirma z tej strony wisły,zamiast premii i wypłat dla pracowników wieczne narzekania ,że nie ma kasy we firmie bo dłużników [usunięte przez moderatora] albo wieczne remonty domu albo jakieś domki na mazurach, nawet podstawy nie było nigdy na czas.w sumie to takie dno,że trudno to nawet opisać,michał zieliński,beata ,mirek,leszek i reszta jak wy tam wytrzymujecie?
adik 2014-04-27 15:39:01
No i chyba ociepliło się wystarczająco, co z tymi ofertami z petro-oil seewax? Coś już wiadomo, czy nadal nic?
sowa 2014-04-29 01:46:54
a w petro-oil niestety nadal wszystko po staremu, nie ma co chyba na razie liczyć na nowe miejsca pracy
Michał 2014-05-27 18:37:33
co to znaczy, że jest wszystko po staremu? bo ja nie pracowałem w petro-oil to i nie wiem jak kiedyś było..
krystian 2015-02-09 12:57:55
Sewaxu juz nie ma ! teraz starają się o zrobienie tam spalarni odpadów i opon ale ludzie sie nie zgadzają i nawet w gazecie opisali ten trypel soszynskich, syf jaki tam był to ci co mieli styczność to wiedzą a teraz jest już dno.Ruda kita niech zawinie rękawy i do roboty może niech zasadzi za magazynem rzydkiewke i kalafiory bo głównie tylko do tego sie nadaje, widły i do obornika ! drugiego tak tepego babska nie poznałam nigdy już w życiu a firma to dno.
nie jurek 2015-12-03 18:21:55
Jaka spalarnia działa? Słyszałeś gdzieś coś, ale nie wiesz o czym. Jako były, stwierdzam że bzdury piszesz. Wracając do kobiety, ma bardzo trudny charakter.
wymioty po syfaksie 2015-12-07 14:24:21
o jakie jurki burki sie tu owrzodziły, co do susynskich to w podziemniach tłocza se olej...ale do tępych swoich łbów, kara , hahhaah kara w końcu tumanów spotkała za wieczne ponizanie ludzi!!!!!!!! w ilosciach hurtowych, nieudaczniki 1 firmę zniszczyli, bo ludzi nie szanowali, teraz spalarnia, hahah siebie nie spala , najlepiej najpierw ze wstydu, bo o wiekszych tumanów jak była stara susunska ps ruda bladź to szukac z menorą.Żydostwo z czyżewa , spadł wam w końcu na pyzate ryje garniec z faktaliami?!!! dobrze. na ostrobramską myc szyby z rumunami.
WALDEK 2016-02-23 17:28:12
Soszynskie to najgorszy pracodawca w latach 1990 - 2013 potem to juz rozpad rozkład i dno, dziwię sie ż enie pozamykali ich we wiezieniach bydlaków stara zrudziała powinna byc tak traktowana jak swego czasu dzieczyny w biurze (sama tam sie męczyłam 3 lata) co niektóre ryczaly zamiast wyj...ac starej wiesniarze z czyzewa w pape. Ogólnie syfilis i tona fektaliów. kto nie zna to pozna...zapraszamy do współpracy. hahaha
Sylwia 2016-02-26 14:30:28
Sewax to juz tonąca dziurawa łódka, sklepu nie ma, biura podparte spróchniałymi deskami brama obita blachą, podobno Soślińska wróciła do szycia gaci a Wlodek musiał sprzedać kolekcje piłsudczyków i swoich drogocennych medali. Ogólnie dziś pozostałości po tej ..." firmie-chlewni" tylko straszą pordzewiałymi halami, Od 15 lat nie wykończone budynki ledwo stoją dachy dziurawe stropy i ściany zamieknięte, tylko czekac az sie zawali komus na łeb, najpredzej starej, co ludzi miala za nic. OOOOOOOOOgromnie się ciesza byli wyrobnicy tego kołchozu że sprawiedliwość jakaś czasem jest. Stare juz Elka nawet nie nadaje się żeby myc szyby na Marsa ( ul. w Wawie ) bo rumuny ja ganiają. Na te wszystkie dlugi które porobiła musieli sprzedać za bezcen daczę w bieszczadach i drewniany domek na mazurach i wraz nie starczyło...ahhh tak to jest jak glupie pazerne babsko ze wsi biere sie za cos o czym nie ma najmniejszego pojęcia, wracaj ty dyzmo na wies tam twoje miejsce przy pasaniu krów i swiń.SOSZYŃSKA STARA K..O SPOTKAŁA CIE KARA ZA PONIZANIE TYLU LUDZI !!!
mirek 2016-03-10 12:41:48
haha spalarnia smieci? hahahah królowa zycia stara suszynska, hahaha sprawdzcie adres i firme pontony baseny mumio czy mumi jakos tak, hahha
teraz wynajeli magazyny komus i ktos handluje basenami dla dzieci.Tak kończą stare ...wy które ponizaly ludzi przez lata! stara pochodzi z totalnej wiochy pod treblinką , jak do późnych lat młodości (jesli wogóle cos takiego miała) pasało sie krowy i macało kury to czego sie spodziewaliście ?????
Podobno KOMORNIK ZLICYTOWAŁ JUZ WŁODKA ordery po piłsudskim, znaczki i stare fotografie. a tak a propos stara powinna sie nazywac (tu ksywka) jak józka kobyła ( na poczatku ,rzecz jasna) haha nie kasztanka, nie nie, fantazja ? umorusana obornikiem na tłustyj ryyyu. hahahha na pohybel tumanom z ogrodowej w siujejówku. Buractwo precz z miasta ze spalanie smieci do siebie wracac na wiochy!!!!!!
Elizabeth vel Bursztin Soszynska 2016-03-22 13:35:00
Witam buractwo!!! glupoty tu wypisujecie, rodzinka cala ma się dobrze i bardzo dobrze nam sie powodzi, biura i magazyny wynajmujemy i stąd te baseny.Przez lata ciężkiej pracy z takimi tumanami jak byli praco-wyrobnicy jak wy uzbierala sie ladna kupka, więc zap...cie dalej jako parobki, jak u nas a my lezymu pod palmami teraz w slońcu (przypominam,że jest marzec) a wy ? tumany do roboty.Bardzo sie cieszę,że nikt tu u mnie sie nie dorobił.A jak komu nie pasuje to zapraszamy juz niebawem powdychac sobie trochę sie dotlenić... juz niebawem ruszamy ze spalarnią. Kiedys gazozo perlaszowaliśmy was na magazynie z ciężarówek, teraz nieposlusznych skierujemy krotszą sciezką. Własnie popijam szampana za 100 Eurosuw a wy co ? nadal czerstwa bułeczka i pasztet z kurzych paznokci? hahahaha bydłownictwo pastewne zawsze nim pozostanie, a dziewki były chyba najbardziej tępe i nie nasza winą, że nie potrafily faktury wypisac normalnie.my sa ludzie na poziomnie a byłe wyrobostwo to zwykła holota.nie wzrusza nas co tu wypisujecie, bo mielismy i nadal mamy was gleboko, juz nie takich petaków przerabialiśmy.a od rudych wlosow się od...olic prosze i czepiać sie wlasnych rodziców, ze do szkoly nie poslali dobrej i bieda sie za wami wszystkimi ciągnie pokoleniami. Nas i plebs dzielil i dzieli mór nie do pokonania. Zaraz pompujemy ponton z palemkom i wioslujemy z włodziem na kanary.
tamara 2016-03-25 11:11:41
Sewax ? hahhah nazwa u większości jak nie u wszystkich ludzi którzy znaja to coś wzbudza albo politowanie albo salwy śmiechu a co poniektórzy tarzają się ze smiechu po chodnikach.To jeszcze działa ??? niemozliwe, znajomy był tam w ub. roku i sklep i biuro zarosnięte pokrzywami, okna poobijane tekturą.
Do przewidzenie bylo to ,że kiedys albo tę stara rudą farbowana swinie wsadzi na miotłę za poniżanie pracowników i wysle na marsa albo,ze ktos tam zdefekuje w takiej ilosci,że fectum zaleje to wszystko i zatopi.sewax to nie była firma ale kołchoz dla ludzi i dno
anna ewa elka 2016-04-19 16:36:23
Witam forumowiczów, firma nie istnieje, chyba że na 1 stronach lokalnych szmatlawców co du..ę podcieraja sobie teraz ich nazwiskiem. Tematy o spalarni u szmaciarni, bo nie maja nawet za co wykończyć biura, stara ruda bladź nastawiała bunkrów za cierpienie ludzi i niewolniczą pracę i teraz jak sprawiedliwosci dopadły menta rudego to musi cos robić, żeby choc podatki co rok za tyle metrów budynkow popłacić!!! jakoś nikt procz goscia co handluje dmuchanymi balonami i materacami nie chce wynajmowac magazynow, a na biuro nie zdążyła okraść pracowników rura i zarastają mchem i trawą na dachach papa krytych. Hahahahaha dobrze! odrobina sprawiedliwości i mlotem w ruda kitę. Zapewne jak tak dalej pójdzie to wroci na wieś kopac kartofle, bo do tego tylko sie nadawala soszyńska srelka. batem ja jeszcze przydałoby sie wybatożyć i harapem morde obić, za nasze poniewieranie. dziewczyny z biura seewax- wychudek
robert dirv 2016-04-26 13:18:06
sewax to historia a raczej gruzy historii, bo jaka historie może mieć smietnik, rzadzony przez tepe babsko bez wyksztalcenia pochodzace z pcima dolnego? poniewierała wszystkimi zachłanna tumanica i musialo tak wyjść, i dobrze, teraz 4 komurników jej siedzi na przetłuszczonym karczychu i doja resztki majątku, bo niewiele juz pozostało, przejrzyjcie dobrze net a zobaczycie przetargi na nieruchomosci i ziemię (pracownikom nie płacił k...a ropucha a zobaczycie ile to ziemi nagromadziło je....ne !!!) pazerność z rudego ry..a wypełzła. Dobrze, bardzo dobrze. wróci w końcu tam gdzie jej miejsce było od początku, czyli do pasania krów i nawozenia pomidorów i łogłórków planktonem krowim. Siosińska staro ru...ro zakładaj gumofilce i na pole ! koniec poniewierania ludzi, zbyt wiele razy płakałysmy przez twoje chamstwo swinio i obrazanie nas! mamy cicha nadzieje ,że jak wrócisz tam gdzie twoje miejsce czyli na wygon gminny to na taczce o brorniakiem cie powiozą i tam, bo ty nawet z mimiki ryja nie do akceptacji jesteś. Nie zezre cie jeszcze jaki chorobotwórczy swiąd. Tfuu ci na ryło stara gnido!
DONEK 2016-05-04 21:02:49
Grzybnia w koncu przerosła rudy łeb ? uuuhahahha hahahahaah ee hahahha dobrze, nic tak nie cieszy jak widok susłynskiej rudej bladzi na skrzyżowaniu myjacej szybki razem z rumunami! hahaha jednak sprawiedliwośc jest na tym globie. Stara rursko ile ona sie ludzi na ponizała, powinna na stas pójść. Ale nie ma tego zlego... może zachoruje na cos powazniejszego w końcu opasła ebicha.Czego jej serdecznie życzą wszyscy byli pastucho-wyrobnocy jak to ona nas nazywala, hahah wracaj ty babo jak dyzma na wieś bo gnój ci zawsze z trzewików wypelzał, z morrrrdy rownież. tfuj. Włodek juz dawno powinien cię potraktować jak zapelniona pieluchę.
suseł 2016-05-18 13:01:12
gazety sulejówkowskie ich obsmarowały doszczętnie! spalarnie chcieli zrobić, bo mają kupę zadłużenia i wszędzie trypel, Stara ma chyba zamiar wrócić na wieś bo najlepiej jej szlo zbieranie kartofli, do ludzi bym jej nie puszczał. Dziwne i tak,że za tyle poniżań nikt jej nie wywalił z rurki w ryło, bo nalezałby się. To babsko , to przepaskudne wywłoctwo, pazerne , haha i ta pazerność jej właśnie wylazła bokiem. Teraz miotełka i zamiatać chodniki. Byznesmenka z koziej wółki , chamstwa ze wsi miejsce jest w stodole albo w oborze, tak więc łap ruda swołocz azymut i powrót na wioskę! Za tyle lat poniżania ludzi i okradania! dobrze ci tak stara ropucho.
leon 2016-05-22 10:59:44
muszę przyznać że język na tym forum i kultura niektórych ludzi powala na łopatki. Trochę więcej kultury. Może ktoś normalny z firmy powie czy są u was wolne miejscach, jak z zarobkami, czy jest umowa o pracę i może jakiś okres próbny Byłbym bardzo wdzięczny
Zostaw swoją opinię o Petro-Oil Seewax Sp. z o.o. - Sulejówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petro-Oil Seewax Sp. z o.o.