brak logo

Peter Renz Sp. z o.o.

Grójec

Opinie o Peter Renz Sp. z o.o.

anonim 2011-02-09 08:11:36
tak, a najmilsza jest współpraca z sekretarką he he he. Nie dość, że wysoko wykwalifikowana, to w dodatku nienagannie posługuje się słowem.
Stokrotka 2011-04-21 10:38:00
Zgadzam się z przedmówcą w 100%. Nie wiem skąd ta powyższa pochlebna opinia o tej firmie. Ogólny chaos, brak wpółpracy między sobą, nieprzyjemna atmosfera, nieuprzejmi pracownicy, a do tego prezes, którego wszyscy boją się jak ognia, sami dyrektorzy skaczą przy nim(usunięte przez moderatora).Odradzam nawiązywanie współpracy z tą firmą.
anonim 2011-08-18 07:06:41
chodzą plotki,że pensje to mają najwyższe w całym Grójcu,śmieszne!!!
mirek skwara 2012-01-24 17:43:33
uwaga. wietrzenie załogi. zapraszamy.
klient 2012-06-13 23:30:19
Renomowana, znana firma, a sekretarka?
Opryskliwa, wyniosła, rzuca słuchawką, co to ma być?
anonim 2012-06-22 21:28:35
zgadzam się z przedmówcą. Zostałem ostatnio tak potraktowany przez tę tzw. sekretarkę, że moje zainteresowanie tą firmą jest równe "0". Są inne firmy, gdzie człowiek również się zaopatrzy.
Ciekawe co zyskuje firma trzymając takiego (usunięte przez moderatora)? jedno jest pewne- firma traci potencjalnych klientów...
1
:) 2012-06-30 00:39:34
Ten (usunięte przez moderatora)dobrze ściemnia i dlatego jeszcze zarząd nie zorientował się kogo zatrudnił:D.
tygrys 2012-07-01 08:42:15
Zarząd sam wykazuje duże braki zarówno w wykształceniu jak i w działaniu, he he- \"wielka improwizacja\". Główna księgowa też ma dobre odzywki..., szczególnie jak nie wie o co chodzi..., a przeważnie nie wie...
klient 2012-08-24 19:38:29
Ci wszyscy tzw. specjaliści z tej firmy to \"śmiech na sali\". Większość z nich to ludzie z ulicy, albo znajomi kierownictwa bez żadnego przygotowania... , tych rzetelniejszych się pozbywają, albo degradują. Jak nie (usunięte przez moderatora) nie pojedziesz daleko. (usunięte przez moderatora)
marcin 2014-04-09 23:32:36
No prosze sklep internetowy, mają rozwój jednak, coś jeszcze ostatnio pozmieniali, czy tylko ten sklepik otworzyli?
tomek 2015-01-07 15:58:53
no jest rozwój widać, że jest tak, że firma jednak stawia na rozwój ich i to konkretny, nie wiem czy jednak nie jest tak, że firma się rozwija nie tylko internetowo, ale ogólnie również i to całkiem dobrze jak sądzę. Poza tym na pewno jest tak, że musisz przejść jakiś proces cały rekrutacyjny, ato pewnie różnie wygląda.
jacek 2015-03-16 12:19:46
to znaczy, ze jaki to jest proces rekrutacyjny? jakieś milion etapów @tomek? Jstem zielony w tej sprawie, bo zawsze jak szukałem pracy to tylko jeden był etap rozmowy, potem to już tylko mnie brali na romowe o konkretnych wrunkach jeśli chcieli mnie przyjąć do pracy, a tutaj no prosze... sma nie wiem czy teraz do nich rekrutowac.
machniom 2015-03-30 22:43:04
Trochę z innej beczki, ale mam nadzieję ze mi wybaczycie i że będę mógł liczyć na waszą pomoc jeśli jesteście zorientowani - powiedzcie mi czy kupował ktoś moze z was w Peter Renz podnośniki kolumnowe ale takie z zastosowaniem ich do komunikacji miejskiej i serwisów samochodowych. Licze na opinie o sprzęcie
amra 2015-04-28 14:46:52
Kiedys pracowałem 3 miechy w tej firmie ,nie wiedziałem,że będę tam tylko na zastępstwo ,nikt mnie nie poinformował ,osoba wróciła i mnie zwolniono.Nie polecam
gal 2015-05-14 13:49:37
@amra Twoja opinia jest strasznie stronnicza, z tego co piszesz wynika, że miałem umowę na okres próbny. Równie dobrze mogłeś się nie sprawdzić, jaka jest prawda w Twoim przypadku? Nie mam zielonego pojęcia i jestem daleki od oceniania.
Jaś 2015-08-25 09:42:25
Rozwój firmy jest, fakt a co do rekrutacji to wydaje mi się, że trzeba wysyłać CV, jeśli akurat będzie zapotrzebowanie to jest szansa. Na stronie są podane dane do kontaktu, więc zwyczajnie trzeba próbować.
erf 2016-05-11 17:40:02
hej to jest to ryzyko ze bedziemy zatrudnieni tylko wtedy kiedy dana osoba bedzie na zastepstwie a potem to nikt nam raczej nie zagwarantuje ze ebdziemy w danej firmie na dluzej zatrudnieni niestety..
Zostaw swoją opinię o Peter Renz Sp. z o.o. - Grójec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Peter Renz Sp. z o.o.