brak logo

Rovers Polska Sp. z o.o.

Piaseczno

Opinie o Rovers Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-11 18:44
Masz informacje odnośnie pracy, zarobków lub atmosfery w firmie Rovers Polska Sp. z o.o.? Czekamy na Twoją opinię.
10
Stefan 2016-07-01 20:54
Rodzinna, mała firma która zatrudnia za średnią krajową bez względu na zaangażowanie czy doświadczenie. NIe ma szans na podnoszenie kwalifikacji, szkolenia, bonusy czy dodatkowe świadczenia. Praca dobra dla studentów tak żeby zobaczyć jak wygląda praca w biurze albo absolwentów żeby móc wpisać w CV jakieś doświadczenie. Odradzam!
8
ktoś kto tam pracował 2016-10-13 11:23
Zgadzam się ze Stefanem, z autopsji mogę powiedzieć: praca mocno absorbująca za takie sobie wynagrodzenie, atmosfera w mojej ocenie nienajlepsza. Dla mnie świetne doświadczenie z jaką firmą nie należy łączyć swojej przyszłości zawodowej. NIE POLECAM!!!
5
Betty 2016-10-21 10:04
Dobrze wspominam pracę w tej firmie. Fajna atmosfera, niezłe zarobki, praca ciekawa, ale jednak tylko dla tych, którzy lubią samodzielne myślenie.
2
olga 2016-11-12 02:02
No właśnie, ciekawe projekty z zakresu medycyny. Dla zainteresowanych tematyką Polecam!
1
Gall 2016-11-13 16:37
Bety napisała: '"...ale jednak tylko dla tych, którzy lubią samodzielne myślenie" - czy to by napisał były pracownik??? Oj, wątpię. Jako były pracownik, który mocno nie poleca tej firmy, podsumowując właśnie prace w Roversie stwierdzam: więcej szacunku do ludzi Betty, a raczej Szanowni Państwo :-)
5
betty 2016-11-20 20:00
To raczej ty Gall jak widać zamiast dać merytoryczną opinię, załatwiasz jakieś swoje własne porachunki. Ja odeszłam z firmy ze względów osobistych i chciałabym, po dłuższej przerwie coprawda, wrócić bo mi się tam podobało i chyba wolno to napisać?
2
Pan Nikt 2017-01-25 19:10
Pracowałem... Mała firma, praca biurowa, nacisk na sprzedaż chociaż produkty są drogie i mało konkurencyjne. Są "specjaliści" i "specjaliści", pensje różne na tych samych stanowiskach i takim samym stażu pracy, w zależności jak bardzo Cię lubią. Nierówne traktowanie personelu to norma, wyduszą z Ciebie każdą kropelkę. Brak terminowości, a potem świeć oczami przed klientem. Nie raz załatwianie trudnych spraw spadało na pracowników... Atmosfera, hmm powiedziałbym, że cały czas napięta. I co najważniejsze, zabieranie Twojego urlopu, nawet gdy to szefostwo zamyka firmę, Nie ma gadania, dają wypełnione urlopówki do podpisu. pracowałem niecały rok. Lecz nie polecam... może teraz coś się zmieniło? któż wie, nie zamierzam sprawdzać.
3
Anulka 2017-02-20 23:38
Kazdy widzi sprawy inaczej. Ja pracowalam tam przez rok i sporo sie nauczylam. Odeszlam, bo bylam zaraz po studiach i zbieram rozne doswiadczenia. Poza tym firma ma dobra opinie w branzy i jak wpiszesz do CV, ze jakis czas tam pracowalas to procentuje na rozmowie rekrutacyjnej
1
Zostaw swoją opinię o Rovers Polska Sp. z o.o. - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rovers Polska Sp. z o.o.