brak logo

Paramedica Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Paramedica Polska Sp. z o.o.

Andzela 2014-12-04 16:44
Byle dalej od firmy, kasy brak, jałmużna, lepiej już w Tesco
4
Stefan 2015-04-21 09:57
Cała prawda, byle dalej od paramedicy, oszukuja na każdym kroku pracowników, masakra
3
Opos 2015-09-10 20:49
Bardzo dobra firma z rodzinną atmosferą, praca w międzynarodowym środowisku, dobry szef sprzedaży od którego można się wiele nauczyć. Możliwość wstawiania śprzętu do testowania. Stabilny zespół bez korporacyjnego zadęcia. Marketing wdraża nowe produkty a Szefostwo buduje nową siedzibę i kupuje auta dla najlepszych. Na święta paczki i impreza dla pracowników. Możliwość awansu na stanowiska menedżerskie.
5
bachus 2016-08-26 10:27
Jak wygląda praca - atmosfera w ich Dziale Importu? Szukają teraz kogoś, nie wiem czy warto aplikować...
2
rtyu 2016-08-29 12:10
@bachus jak to szukają to gdzie sa ogłoszenia od nich?
1
KACZMAREK 2017-01-04 11:40
Produkty dobre, ale atmosfera do niczego. Z początkiem roku są lub będą zwalniani PH w ilości 7 osób. Targety nie do zrealizowania. Haos, brak premii itp. JAK NAJDALEJ OD PARAMEDICI
4
HABIN 2017-01-19 18:22
Firma kierowana przez prezesa wiek ok 75 lat chaos, kolesiostwo bity o kasę itp......Beznadziejny serwis, który utrudnia życie handlowca
2
Zośka 2017-02-08 20:44
Od Szefa się odczepcie, ma swoje lata ale rozwinął kilka dużych firm: Paramedica, Ratownik, Mil-sysi i Renault z żoną. Kto tak potrafi?
2
BOLO 2017-02-21 08:52
No kto potrafi w układach rodem z PRL komuny błyskotliwym ubeckim talentem. Teraz wszyscy wyglądają nobliwie są biznesmenami.......pozdrawiam
4
Joanna 2017-03-17 14:27
Obecnie trwa jeszcze rekrutacja do firmy na stanowisko Specjalista Produktu ds. Hill-Rom. Czego mogą się spodziewać osoby aplikujące na to stanowisko? Podziel się swoim doświadczeniem z rozmowy kwalifikacyjnej do Paramedica Polska.
2
grypa 2017-03-19 22:23
Niczego dobrego się spodziewaj Joanna !!! Firma fatalnie zarządzana, zarobki poniżej poziomu akceptacji, obiecanki, zakompleksione szefostwo bez znajomości języków obcych .....żenujące!!!! Aha i regularnie usuwają tego typu wpisy ..... Bardzo toksyczne środowisko !!!
7
Joanna 2017-03-27 15:11
@grypa chętnie poznam więcej szczegółów na temat pracy w firmie. Na jakie benefity/szkolenia moa liczyć pracownicy?
grypa 2017-04-24 23:16
Raczej na żadne, szkolenia na miernym poziomie, pseudo product managerowie znudzeni, generalnie bardzo demotywująca atmosfera.Księgowa jak za czasów PRL, kadrowa jako członek Zarzadu jeszcze gorzej, nawet pani która sprząta ma tu swoje natręctwa jak w filmie Dzień Świra .
Na prawdę z dala od tej firmy!!
1
Joanna 2017-04-25 09:47
@grypa a co uważasz, że w firmie warto zmienić? Jakie zmiany pomogłyby Wam pracować lepiej?
OOO 2017-04-26 20:05
NIE POLECAM-CHAOS-PRYWATA-ZARZĄD RODEM Z KOMUNY- BARDZO ZŁA OPINIA JAKO PRACODAWCY W ŚRODOWISKU
2
OOO 2017-04-30 13:08
Firma dołuje finansowo, wymagania baaaardzo duże a sprzęt który sprzedaje wystarczy na lata nie będzie wymieniany po 1-3 latach - tego nie potrafią zrozumieć pseudo menagerowie. Prezes zajmuje się wszystkim i do wszystkiego wtyka swój noc KONTROLA 24 GODZINY NA DOBĘ, potrafizadzwonić i pytać się szczegółów dot przetargów itp (chyba ma wpływ na zakup i rodzaj papieru toaletowego hi hi ) NIE POLECAM NIE PRACUJĘ JUŻ TAM OD PEWNEGO CZASU STRATA CZASU I SIŁ NA 100 %
2
XXX 2017-05-19 11:34
Firma sprzedaje dobre produkty ....ale atmosfera do bani ocierająca się o mobing. Zarobki bardzo słabe, ale dostajesz informacje jak dużo możesz zarobić jak sprzedaż ( premie niejasne i niewidoczne BRAK PREMII) Firmą kieruje starszy pan bardzo wścibski, wrtąca się do wszystkiego kontroluje swoimi telefonami poszczególne zapisy w przetargach itp. Został powołany zarząd, który nie daje sobie rady z kierowaniem i zarzadzanie CHAOS CAŁKOWITY NIEKOMPETENCJA........ PRACA W TEJ FIRMIE TRWAŁA JAKIŚ CZAS NIE PISZE JAKI BO NIE CHCE IDENTYFIKACJI ALE TO KOMPLETNA PORAZKA
2
BOLO 2017-05-22 10:55
STRATA CZASU I ENERGII FIRMA DO NICZEGO
2
Frida 2017-06-01 15:23
Nie jest to strata czasu!

Pracowałam w Paramedice przez pewien okres i doświadczenie tam zdobyte pozwoliło mi na znalezienie pracy w firmie zagranicznej. Co prawda za takie samie pieniążki ale w lepszych standardach zarządzania i bez typowego dla polskiej firmy folwarcznego podejścia managerów tego folwarku wychowanych przez Pana i Panicza. Folwarczni managerowie Paramedicy są pracownikami od początku zatrudnionymi w Paramedice i traktują Przedstawicieli "Fornali" tak jak ich Pan właściciel sam traktuje. To jest typowe dla polskich, rodzinnych firm-folwarków, nie jest to żadna strata czasu tylko dobra kuźnia folwarczna dla nowych talentów i każdy "Fornal" może odejść wolno.
2
JESZCZE PRACUJE ALE NIE DŁUGO HA HA 2017-06-08 08:32
Frida masz racje tylko ci pseudo menagerowie nie znaleźli by pracy w żadnej normalnie zarządzanej firmie są BARDZO SŁABI BEZ ZNAJOMOSCI JEZYKA, ZACHOWANIA SIĘ W BIZNESIE. TO NIE MANAGEROWIE TO CHAMY DO POTĘGI CZAPKUJĄCY POSTKOMUNISTYCZNEMU PREZESOWI Z KTÓRYM NAWET JEGO RODZONY SYN NIE MOZE SIE DOGADAC W TEJ FIRMIE.
Joanna 2017-06-09 14:58
@Frida wspominasz, że firma jest dobra na zdobycie doświadczenia. Komu polecałabyś pracę w Paramedica Polska? Czego można się podczas pracy w niej nauczyć?
@JESZCZE PRACUJE ALE NIE DŁUGO HA HA rozumiem, że według Ciebie jest problem z kierownictwem w firmie. Czy to jest główny powód Twojego planowanego odejścia?
Kilku z użytkowników wspomina również o chaosie. Czy chodzi tutaj o błędy w organizacji pracy, czy też komunikacji wewnętrznej w firmie?
Gulasz 2017-06-28 08:16
Prezes P. To autorstwa stary oligarcha z czasów PRL u postawił firmę na kumoterstwie itp. Firma zarządzana jak przez cara a gdy powołał marionetkowy pseudo zarząd pracuje się jeszcze gorzej.
1
Gecon 2017-07-06 08:09
Kpina paczki hi hi hi ,samochody he he he.uwierzy Ten kto nie był w tym bagnie.
2
Joanna 2017-07-06 09:32
@Gecon
bardzo negatywnie oceniasz Paramedica Polska? Dlaczego? Mógłbyś napisać, co konkretnie Tobie w firmie Ci nie odpowiada? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Byly 2017-07-07 11:28
Niewylsztalceni pseudo managerowie bez obycia i znajomości angielskiego. Prezes pseudokomuch autorstwa kręcąc całym biznesem. Nawet jego syn z nim nie wytrzymał. Managerowie UWAGA mają swoje firmy i kręcą swoje biznesowi. DNO
1
zorro 2017-07-19 08:44
Prezes i jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia... telefony po 18 i 19.00 to norma nauczył tego swoich kierowników i oni robią to samo. Firma do niczego szkoda pisać, ceny z kosmosu i serwis to dopiero KOSMOS dołują na rynku. Fatalna atmosfera zwłaszcza pan K.......rek to jest persona ....
1
zorro 2017-07-25 20:52
Zarobki:
Przedstawiciel Handlowy 3500-4500
Manager 5000-6000
Kierownik 7000-8000
Członek zarządu 12000-16000
Prezes ok. 80 000- 150 000
średnio brutto miesięcznie + megaaaaa stres w Firmie do d..py
1
bebok 2017-08-05 07:54
Prezes co innego mówi w rozmowach telefonicznych, ustala a potem się tego wypiera. Firma z fatalna atmosfera do niczego NIE POLECAM.
1
MM25 2017-08-16 16:37
A jak wygląda praca w biurze ??? Zarobki są w miarę ok ? Pytam bo jakiś czas temu bylo kilka ogloszen do zamowien publicznych.
Zostaw swoją opinię o Paramedica Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paramedica Polska Sp. z o.o.