Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Pracowałeś w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Damian - 2010-12-28 13:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znalazłeś już opinie o własnym pracodawcy? Opowiedz innym pracownikom o zajęciach w spółce Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache, której siedzibą jest Baranowo . Pomóż promować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym osobom zatrudnionym o warunkach panujących w waszej firmie. Ewentualni pracownicy będą bardzo wdzięczni za radę pomocną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
worker - 2011-02-12 10:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, ogłoszenia na ich stronce są tylko po by zastraszyć długoletnich pracowników, po co się koleś odzywasz jak jesteś amatorem i laikiem. Problem wynika ze spowolnienia rynku i jednym się płaci premie a drugim udaje, że płaci. do czasu kiedy pracownik będzie mógł przebierać w ofertach pracy skończy się ta parodia.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2011-12-14 11:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadzieja a nie serwis.Olewają wszystko a najgorzej że nie mają pojęcia o samochodach.
zdjecie uzytkownika
pipazdrapa - 2012-01-01 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba Cię totalnie pojebało!! co za stek bzdetów!!
zdjecie uzytkownika
głos wlkp - 2012-02-07 08:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z Tobą!!! Po przeczytaniu tej wypowiedzi wiem ze musisz być podstawiony przez szefową!!!! W całej firmie nie ma jednej osoby która tak by uważała!!!! To co sie dzieje w firmie Wache nadaje się do tvn uwaga!!! szef nie ma nic do powiedzenia,musi robic to co ona mu powie!!! Jakaś masakra!!! Ona się msci na wszystkich, ubliża wyzywa od najgorszych, stosuje kary pieniężne, sytuacja jest tak poważna ze pracownicy co niektórzy korzystają z psychologa! Podejrzewam że z psychiatry tez! Zadaje sobie pytanie-gdzie my żyjemy i w jakich czasach?
Kto ma prawo w taki sposób traktowac ludzi??? Myślę że sprawa jest na tyle poważna że trzeba to nagłośnić, bo ktoś taki nie może być pracodawcą!
Do zobaczenia w tvn tam zobaczycie wszystkie szczegóły dotyczące tej Pani i firmy!!!!
redaktor
zdjecie uzytkownika
klijent - 2012-02-14 17:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam mojego przedmówce.Bylem niedawno swiadkiem rozmowy szefowej tej firmy z pracownikami niewiem jak mozna sobie pozwolic tak ublizac i ponizac pracowników.cytuje słowa które padły podczas tej rozmowy'''''nas dotknoł kryzys a was jeszcze nie ale teraz to nastapi bedziemy ciac wynagrodzenia!!!!!!!!'''''''Ktoś naprawde powinien przyjzec sie tej firmie.pracownicy sympatyczni i posiadaja wiedze.Panowie szukajcie innej pracy podziwiam was!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Alban - 2012-02-19 20:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie wiecie o czym w ogóle piszecie! Pracuję w tej firmie już kilka lat szefowa jest wymagająca, ale jak by tak nie było to firma już dawno by sie rozpadła. Ludzi musi trzymać krótko bo by jej weszli na głowe. To co piszecie to obraźliwe bzdury i pomówienia . Nie znam ani jednego współpracownika, który musiał korzystać z pomocy psychologa czy psychiatry. Ten ostatni jest chyba wam potrzebny skoro takie bzdury wypisujecie. a w ogóle to nie ma przymusu pracy w Auto- Wache. Jak sie komu nie podoba to w każdej chwili może odejść nikt nikogo na łańcuchu nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2012-08-14 12:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Wache jest osobą, która uważa że DOBRY pracownik (posiadający wiedzę, wykształcenie, doświadczenie, kulturę, maniery i znajomość języków obcych) rośnie na drzewie i tylko czeka aż mu się zaproponuje pracę na zlecenie, a po 6 miesiącach umowę za 2000 PLN BRUTTO (i to jest wariant optymistyczny).
Wymagania:
1) Praca minimum 9h/dobę (zawsze ponad 200h/miesiąc) + co trzecia sobota (pieniądze lub dodatkowy urlop za nadgodziny - NIGDY nie było i nie będzie!)
2) Bezwzględne posłuszeństwo wobec \"szefowej\".
3) Wszyscy zajmują się wszystkim - nie ma czegoś takiego jak podział obowiązków lub opis stanowiska pracy.
4) Wymagany chart ducha i odporność psychiczna na: czepialstwo, krzyki, obelgi, kary finansowe za nic, itp. itd.

Ogólnie należy mieć na uwadze że w tej firmie nie obowiązuje prawo pracy, tylko Konwencja Genewska (np. \"humanitarne traktowanie jeńców\" i to też nie zawsze).
Dla Ewy W. pracownik=niewolnik.

Odradzam wysyłanie CV do tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pan ktoś - 2012-09-26 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporu tu prawdy piszecie, ale nie do końca się z tym zgodzę...
Nie jestem podstawiony ani spokrewniony , po prostu pracowałem u [usunięte przez administratora].
Pensje zawsze miałem wypłaconą, wiadomo czasami musiałem stękać o więcej ,ale tak to już jest w prywatnej firmie.
Co do poddaństwa itp to owszem kto siebie nie szanował to był manipulowany - ja nie byłem..
Zawsze dostawałem to co mi się należało, a nawet i więcej...
Jeśli ktoś szuka miejsca w którym nauczy się fachu i przetrwa kilka lat to na pewno świetne miejsce.
Przede wszystkim nie ma tam wyścigu szczurów wśród pracowników i panuje atmosfera koleżeństwa - czego może brakować w korporacjach.
Zapytacie dlaczego zatem odszedłem? bo osiągnąłem tam wszystko co mogłem i nie widziałem już dalszej ścieżki rozwoju dla siebie.
Jeśli masz mocny charakter i dobrze sprzedajesz to poradzisz sobie..
zdjecie uzytkownika
LOLek - 2012-10-01 10:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pan Ktoś" Pracował na Salonie, a większość osób, które się wypowiadają opisują pracę na serwisie/częściach. A to dwa róźne światy... Nie da się opisać pracy po 9h na dobę, mając [usunięte przez administratora]. za plecami...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bestia - 2012-11-23 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to parodia westernu, dziwi się, że są jeszcze na rynku, ale to przez wypłacanie pięniedzy pod stołem brak unormowania umów o pracę z pracownikami itd... najgorszemu wrogowi nie polecam, a Pani [usunięte przez administratora] to zdecydowanie najbardziej zepsuta osoba jaką spotkałem w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Świadek - 2012-11-25 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za akcja, gdzie [usunięte przez administratora] wysłała pracownika do klienta, bo pracownik nie miał prawa jazdy - rowerem? Rower - dwa koła, pedały. Nie mogłem uwierzyć w to co słyszałem... Ale śmiechu co nie miara
zdjecie uzytkownika
ryś50 - 2013-07-23 09:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam każdemu kupno samochodu w tej firmie i odradzam serwisowanie. Kupiłem tam nowy L200, to dobry samochód ale w tym serwisie wiecznie były naprawy i to kiepskiej jakości. Dla mnie to oszuści. Naprawdę szczerze odradzam. Wymiana uszczelki sprzęgła spowodowała że wymienili sprzęgło i skasowali. Pi rok przypadkowo byłem w prywatnym warsztacie i okazało się że mój samochód był tam naprawiony a Wache dołożył 100% i wykasował. To dno.
zdjecie uzytkownika
fan-mitsubishi - 2013-08-22 12:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się!!! i to już od kilku lat (od 2004, odkąd kupiłem Outlandera...a potem następne), że centrala Mitsubishi jeszcze nie cofnęła akredytacji, zwłaszcza na usługi servisowe!!
Przecież ta czarna, karykaturalna kobieta niszczy firmę Wache (to pół-biedy) ale niszczy wizerunek marki Mitsubishi!
Czyżby centrali az tak to było obojętne???
Na szczęście istniej w Poznaniu jeszcze inna firma deal;ersko-servisowa. I tam kupiłem i nowego...i tylko tam będę serwisował.
Mam nadzieje, że upiory się skończą!
zdjecie uzytkownika
Nie dziękuję - 2013-09-26 14:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis to kpina, paranoja .... mają klienta w głębokim ... Samochód na gwarancji z zgrzytającą za każdym razem skrzynią biegów przy wbijaniu wstecznego (plus problemy z 1-ką). Problem zgłoszony podczas przeglądu okresowego został skwitowany przez serwis "No przecież oni fabryki nie poprawią...". Omijać szeroooookim łukiem.
PS.
Najbardziej rozbawił mnie osobnik przyjmujący auto do serwisu. Wsiadł do auta wkleszczył 2 razy wsteczny z prędkością zaspanego żólwia i stwierdził, iż problem nie występuje :D
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-10-02 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ostatnio tutaj są opinie klientów. Ja natomiast chciałem się dowiedzieć jakie na początek są zarobki w Auto Wache? Dzięki
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-28 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak nikt nie wie jak aktualnie jest w Auto Wache, z tego co patrzyłem to rekrutacji specjalnie tez nie mają, co najwyżej mozna osobiście zanieść CV, szkoda.
zdjecie uzytkownika
Seb - 2014-05-20 15:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę, że nie ma na GoWork aktualnych i byłych pracowników? Dajcie jakieś info o tej firmie, bo jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-03 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem że praca w naszej nastawiona jest żle .że p (usunięte przez administratora)ma swe humory itd . dzięki szefowa że pozbyła się pani pupila przez którego opinia o nas była jaka była .dobrze że pani w pore zobaczyła na oczy co robi myśleliśmy że jak opowiadał że jest wnukiem pana (usunięte przez administratora) który jest kolegą szefa to wszysko mu wolno.z pozdrowieniami wierni mużyni
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-08-11 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis AUTO WACHE to duże nieporozumienie usunięcie szkody od momentu zgłoszenia trwa już drugi miesiąc. Dzwoniąc słyszę zawsze to samo że kolega zapomniał albo że jeszcze cześć nie dojechały z centrali a telefon do szefa albo szefowej nikt nie zna i sprawa stoi w miejscu .Będę zmuszony skorzystać z innego serwisu .
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-09-09 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki trzeba spełnić i gdzie złożyhć papiery najlepiej żeby się u nich załapać na posadę machanika samochodowego? słyszałem że bardzo fajnie płacą i ogólnie dobra praca dla ludzi takioch jak ja kochających motoryzację. najbardziej mnie interesuje w jakich godzinach praca jest i czy weekendy roboczesą obowiąxzkowe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x