Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Pracowałeś w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bestia - 2012-11-23 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to parodia westernu, dziwi się, że są jeszcze na rynku, ale to przez wypłacanie pięniedzy pod stołem brak unormowania umów o pracę z pracownikami itd... najgorszemu wrogowi nie polecam, a Pani [usunięte przez administratora] to zdecydowanie najbardziej zepsuta osoba jaką spotkałem w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Świadek - 2012-11-25 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za akcja, gdzie [usunięte przez administratora] wysłała pracownika do klienta, bo pracownik nie miał prawa jazdy - rowerem? Rower - dwa koła, pedały. Nie mogłem uwierzyć w to co słyszałem... Ale śmiechu co nie miara
zdjecie uzytkownika
ryś50 - 2013-07-23 09:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam każdemu kupno samochodu w tej firmie i odradzam serwisowanie. Kupiłem tam nowy L200, to dobry samochód ale w tym serwisie wiecznie były naprawy i to kiepskiej jakości. Dla mnie to oszuści. Naprawdę szczerze odradzam. Wymiana uszczelki sprzęgła spowodowała że wymienili sprzęgło i skasowali. Pi rok przypadkowo byłem w prywatnym warsztacie i okazało się że mój samochód był tam naprawiony a Wache dołożył 100% i wykasował. To dno.
zdjecie uzytkownika
Nie dziękuję - 2013-09-26 14:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis to kpina, paranoja .... mają klienta w głębokim ... Samochód na gwarancji z zgrzytającą za każdym razem skrzynią biegów przy wbijaniu wstecznego (plus problemy z 1-ką). Problem zgłoszony podczas przeglądu okresowego został skwitowany przez serwis "No przecież oni fabryki nie poprawią...". Omijać szeroooookim łukiem.
PS.
Najbardziej rozbawił mnie osobnik przyjmujący auto do serwisu. Wsiadł do auta wkleszczył 2 razy wsteczny z prędkością zaspanego żólwia i stwierdził, iż problem nie występuje :D
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-10-02 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ostatnio tutaj są opinie klientów. Ja natomiast chciałem się dowiedzieć jakie na początek są zarobki w Auto Wache? Dzięki
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-28 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak nikt nie wie jak aktualnie jest w Auto Wache, z tego co patrzyłem to rekrutacji specjalnie tez nie mają, co najwyżej mozna osobiście zanieść CV, szkoda.
zdjecie uzytkownika
Seb - 2014-05-20 15:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę, że nie ma na GoWork aktualnych i byłych pracowników? Dajcie jakieś info o tej firmie, bo jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-03 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem że praca w naszej nastawiona jest żle .że p (usunięte przez administratora)ma swe humory itd . dzięki szefowa że pozbyła się pani pupila przez którego opinia o nas była jaka była .dobrze że pani w pore zobaczyła na oczy co robi myśleliśmy że jak opowiadał że jest wnukiem pana (usunięte przez administratora) który jest kolegą szefa to wszysko mu wolno.z pozdrowieniami wierni mużyni
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-08-11 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis AUTO WACHE to duże nieporozumienie usunięcie szkody od momentu zgłoszenia trwa już drugi miesiąc. Dzwoniąc słyszę zawsze to samo że kolega zapomniał albo że jeszcze cześć nie dojechały z centrali a telefon do szefa albo szefowej nikt nie zna i sprawa stoi w miejscu .Będę zmuszony skorzystać z innego serwisu .
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-09-09 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki trzeba spełnić i gdzie złożyhć papiery najlepiej żeby się u nich załapać na posadę machanika samochodowego? słyszałem że bardzo fajnie płacą i ogólnie dobra praca dla ludzi takioch jak ja kochających motoryzację. najbardziej mnie interesuje w jakich godzinach praca jest i czy weekendy roboczesą obowiąxzkowe
zdjecie uzytkownika
Wujek - 2014-11-04 21:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta jest chora to tyran , siedzi po pracy i wydzwania żeby zmienić ekipę na młodszą ,bardziej wydajną Odradzam chora atmosfera w pracy za marne grosze
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-11-05 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę tyranii w firmie być musi żeby wszystko działało i było wydajne.tak już po prostu musi być.dajcie proszę znać jak z tymi weekendami czy są w firmie Auto Wache pracujące bo to muszę wiedzieć a jak najszybciej chcę wysłać do nich papiery żeby się starać o zatrudnienie,.bęę wdzięczny za szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słabiaki z was jak tak narzekacie to przebiegnijcie się po innych firmach.ja uważam że firma auto wache nie jest zła.trzeba umieć się w niej poruszać.jak wszędzie są minusy i plusy.puki co pracuje i wypłata jest zawsze na czas.myślę że ci co tak narzekają to słabiaki. nie macie jaj.co do pani Mirki to jest piękna kobieta szefowa również.szef fajny.ja mogę się podpisać legalnie nie tak jak wy z ukrycia.Marceli
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-12-12 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
ile dostałeś od szefowej za tą wypowiedż?man7
zdjecie uzytkownika
łooł gorąco - 2014-12-15 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem że zrobiło się w temacie gorąco z tego co widzę a człowiek chciałby się dowiedzieć czegoś na temat pracy... hmm możę jak tak piszecie- to podzieliibyście się opinią o pracy tam i tym czy tam kogoś nowego może szukają na jakieś stanowisko. jeszcze jakbyscie o pieniadzach napsiali byloby wybornie !
zdjecie uzytkownika
teodor - 2014-12-16 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.."słabiaki"-to delikatne określenie prowincjonalnych autorów w/w wpisów!! czytając te opinie mam takie dziwne odczucie jakoby autorzy tych słów mieli coś do czynienia z jedną z partii (wszędzie widzą afery,aferzystów itp.mącicieli)!!
Podzielam zdanie Marcela,iż szefostwo jest jak rodzina,nie pamiętam aby komuś odmówili w jakiś sposób pomocy czy to w finansowej,czy innej formie.
A co do Pani Mirki,siostry szefowej,potwierdzam i podpisuję się,że to fajna babka!! której,jak jeden z wielu którym pomogła,zawdzięczam coś więcej niż tylko zdrowie!!!
..a tym co chcą wiedzieć czy są jakieś wolne miejsca pracy,i jak się zarabia,na złożenie CV i rozmowę kwalifikacyjną w siedzibie firmy Auto-Wache! Jacek.
zdjecie uzytkownika
mateuszw - 2014-12-16 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia i uwagi pod adresem firmy Auto Wache oraz moich rodziców to zapraszam do rozmowy w cztery oczy bo albo nie macie jaj lub jesteście jakimiś ciotami ze potraficie pisać takie głupoty na tego typu stronach a nie potraficie tego powiedzieć nikomu wprost.
Pozdrawiam Mateusz Wache :)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-12-16 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludzi oceniamy po tym kim są i co robią a nie jak wyglądają. Wasza ocena jest chamska i prostacka. Jak się komuś nie podoba to nie musi pracować. Nikt nikogo siłą nie trzyma. Jeżeli pracujesz to pracuj dobrze, a będziesz będziesz doceniany,a oceniając innych spójrz najpierw krytycznie w lustro.
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-16 21:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
nieżle Jacek widzę że stara przyjażń popłaca.Ludzie którzy pamiętają mojego przyjaciela z auto Wache Nupusia to moi koledzy.ktoś pytał ile dostałem kasy za wypowiedz?.no cóż Pani Wache w 2000r. przyjęła mnie do pracy wszedłem dosłownie z ulicy.to był jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym strzał w dziesiątke.wydarzenia które miały miejsce potem spowodowały że dziś coś umiem.mam prawie 42 lata i jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć firmie auto wache to właśnie dobrym wpisem.pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-20 15:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawne było to jak Pani Wacha załatwiła pracownikom z obsługi klienta używane koszule z lumpeksu (to jest pomoc?). Albo że mogą pomóc finansowo, heh, lepiej jakby płacili tak jak się należy czyli raz w miesiącu tego samego dnia i żeby zarobione pieniądze były na papierze (każdy chciałby w końcu mieć ten kredyt na mieszkanie, a co ci dadzą jak na papierze 1600 na umowe zlecenie).
Mateusz nie denerwuj się, jedyny jesteś normalny z Wachów. Ale jak to mówi się rodziny nie wybiera się.
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą to mówię jeszcze raz, TA FIRMA SIĘ KRĘCI więc skąd mają być pieniądze na dobre wypłaty.
Jak ktoś mówi że Ewa i jej jeszcze lepsza siostra są ładne to ma nieźle wyprany mózg.
Pozdrooo, no następnego....
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-12-23 02:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co wypisujesz kolego Prawdomówny to jest żenada. Mateusz ma rację albo jesteś ciotą albo nie masz jaj. Wydaje mi się ,że w twoim przypadku to jedno i drugie. Dlaczego nie masz odwagi przyjąć zaproszenia Mateusza, przyjść i powiedzieć otwarcie, prosto w oczy, to co myślisz tylko jak szczur z kanału kąsasz z ukrycia? Wypisujesz jakieś bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością, obrażasz nie tylko właścicieli firmy ale też i swoich współpracowników. Jak jest ci tak źle to po prostu wynoś się i już.
I jeszcze jedno wbij sobie do tego swojej pustej i wypranej mózgownicy , że nikogo ale to nikogo nie oceniamy po wyglądzie, takie zachowanie to totalny brak elementarnych zasad kultury, ale tobie jest to chyba obce , prawda? Tak zachowują się tylko najwięksi prostacy.
I na koniec ostatnia rzecz: wiedz o tym , że nazwisko wymaga takiego samego poszanowania jak godność człowieka, nie można go złośliwie przekręcać czy też odmieniać . To co ty zrobiłeś to najwyższy przejaw zwykłego chamstwa.
Mam nadzieję , że " no następnego" nie bedzie bo od tego twojego bełkotu robi się niedobrze.
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-23 22:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan po co mam się spotykać z Mateuszem? Żeby mieć guza czy sprawę w sądzie.
Po to są takie strony żeby wystawić opinie.
Cipą bez jaj to może ty jesteś, i w ogóle co ci do tematu, co tu robisz? Pracowałeś, pracujesz, chcesz pracować, czy jesteś z Ligi Obrony Wache?
Cham
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-03-14 23:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorszy serwis, jaki spotkałam. Auto po kolizji czekało miesiąc na naprawę. Przy odbiorze okazało się, że kierownica jest przekrzywiona, dochodzą bardzo głośne i wyraźne stukania z okolic kół (hamulce?). Po zawróceniu do serwisu, diagnosta przejechał się razem ze mną moim autem, stwierdził, że kierownica, no trochę może jest krzywo, a stuki ustaną po jakimś czasie. To rzekomo miało być od dłuższego u nich postoju! Dodam, że auto było nowe, 3-tygodnie minęły od jego zakupu. Wjechał na kanał, coś tam niby poprawił, sam nie bardzo wiedział co ma zrobić. Po bardzo nieprzyjemnej rozmowie, właściciel Auto Wache stwierdził, że to minie po kilkudziesięciu kilometrach, jednak nie chciał tego dać na piśmie. Na moją prośbę, by przejechał się teraz i on razem ze mną i diagnostą (ponownie), nic nie odpowiedział, gdzieś sobie poszedł! Okazało się, że do mojego auta, zabrał je i bez mojej zgody sami pojechali w teren. Podejrzewam, że przy prędkości 120-130km gwałtownie hamował, albo na ręcznym. Po powrocie powiedział, że teraz wszystko jest dobrze, że nic nie słychać i mogę sobie na własny koszt wezwać rzeczoznawcę z PZMOT. Kierownica nadal przechylona, dodatkowo, gdy wróciłam do domu, po dokładnych oględzinach okazało się, że elementy karoserii nie są dokładnie spasowane. Odradzam jakąkolwiek wizytę w tej firmie. Arogancja, chamstwo, brak profesjonalizmu i niekompetencja!
zdjecie uzytkownika
Kukum - 2015-07-07 00:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@niezadowolony Skoro auto było nowe to dlaczego wybrałeś "pierwszy lepszy" serwis po drodze .. ? Nie wziąłeś pod uwagę, że nie każdy serwis radzi sobie ot tak z nowymi autami - jeżeli nie pomyślałeś o tym to wydajesz się być niesamowitym ignorantem. No chyba, że ktoś chce na siłę oszczędzić- wtedy inna kwestia.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-21 14:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa kwalifikacyjna trwała ponad 2 godziny, dużo pytań prywatnych, np wiek dzieci, gdzie pracuje żona itp.
Po rozmowie zaproszenie na szkolenie, które polegało na czytaniu katalogów.
Po szkoleniu propozycja dalszego szkolenia/wdrażania w firmę.
Nie było umowy, szkolenie bez wynagrodzenia za poświęcony czas.

Nie oceniam, jedynie opisuje model rekrutacji, w której uczestniczyłem.

Ponieważ w wątku padały już obraźliwe komentarzu, z góry uprzedzam, że nie będę na nie odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
jedela - 2015-08-23 21:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te wypytywanie o rodzinę i ogólnie o życie pracownika jest coraz częstsze, wiec temu to bym się nie dziwił. Tylko dziwni mnie to, ze były szkolenia przed podpisaniem umowy. Niby fajnie, bo pracownik ma okazję przekonać się jak wygląda firma, bez zobowiązań, ale dziwi mnie że firma chce w taki sposób inwestować w pracownika nie mając pewności że on z nimi zostanie.
zdjecie uzytkownika
adrian_perz - 2015-10-29 23:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateuszw - 2014-12-16 09:41:02]:
Dokładnie tak Mateuszku. Wasz serwis to kpina w żywe oczy. Kompletny olewizm klienta na każdym kroku: telefonicznie, osobiście oraz w odniesieniu do jakości napraw. Bardzo niekompetentna obsługa, niechętna do pomocy i robiąca problemy. Miejmy nadzieję, że w końcu odbiorą Wam licencję. Na szczęście w przypadku Mitsubishi można skorzystać z konkurencji. Niestety gorzej z Mazdą... Odradzam zakup czegokolwiek w tej firmie, a tym bardziej pracę u tych cwaniaczków i dusigroszów.

Pozdrawiam,

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
manio - 2015-10-30 02:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam kilk aosób, któe właśnie polecały mi tą firme jesli chodzi o auta, więc naprawde dziwie Ci troche Waszym opinim jak to wygląda, jak oszczędzają na częściach. Moze faktycznie czasem kupują tańsze części, ale nie znaczy, ze gorsze no i też dlatego ich usługi sa często tańsze, bo liczy się tylko serwis.
zdjecie uzytkownika
zig - 2015-11-23 10:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel, pan Józef Wache, wyczuwając konieczność spełniania oczekiwań klienta jest DOSKONAŁY!!! absolutnie wrażenie dla całej firmy psuje jego żona, "pani" Ewa Wache. Złośliwa!!! niesympatyczna, niekompetentna, arogancka, obrażająca klientów....osoba! Psuje absolutnie wizerunek marki tej firmy!!!
Firma ma zbyt duso "zadań jak na swoje możliwości intelektualne i menedżerskie!
SX-em, Outlanderem 2004 a poprzednio z Deewoo. Ludzie w serwisie...w sumie w miarę dobrzy, szef OK, ale osoba o mentalności "czarnej mamby" paraliżuje wszystkich. Kliniczny obraz destrukcji firmy przez osobę niekompetentną!!
Przeniosłem się do firmy Polody
zdjecie uzytkownika
manio - 2015-12-01 23:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że sprawy prywatne powinny być rozgrywane w innym miejscu. Tutaj prosze o konkretne opinie, czy dobrze płacą? widziałem oferte i dawali karte multisporti.
zdjecie uzytkownika
Piotrek firma Kortevente sp. z o.o. - 2015-12-24 11:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy nie rozumiem skąd tu tyle jadu na temat tej firmy . Ja zakupiłem mazdę Cx 5 w sierpniu 2015 i jestem zszokowany negatywnymi opiniami na temat tego Salonu.
Miejcie odwagę i podpiszcie się tak jak ja to czynie i wówczas się wypowiadajcie . Zachowujecie się jak tchórze pisząc bzdury anonimowo . Nie pochodzę z Poznania i jestem bardzo obiektywny. Sadzac po wpisach są to dziwne zachowania konkurencji lub niedowartościowanych malkontentów którzy po prostu albo nie kupili auta bo ich nie stać albo marzyli o zakupie i zrobili sobie tylko jazdę próbna . Jakim PRAWEM NISZCZYCIE DOROBEK CAŁEGO ŻYCIA WŁAŚCICIELI SALONU ROZUMIECIE ZE ONI NA TO PRACOWALI CAŁE ŻYCIE A JEDNYM PASKUDNYM I ZŁOŚLIWYM ANONIMOWYM WPISEM ROBICIE KOMUŚ ZWYKŁA PRZYKROŚĆ . Jeśli ktoś ma problem to idzie do szefowej i wprost na miejscu od ręki załatwia takie sprawy . Osoby negatywnie wypowiadający się o salonie Auto Wache to zwykle szczury bez honoru i dzieciaki zakompleksione co mażą o samochodzie i szukają dziury w całym. W życiu przerabiałem rożne salony w zakupach aut od Audi po Mercedesy ale nigdzie nie zrobiono mi rezerwacji auta ze stoku bez wpłaty zaliczki byłem u konkurencji wiadomo gdzie na Michała i tam dopiero doznałem złych praktyk ale nie będę o tym pisał ponieważ szefostwo tam tez nie jest w stanie dopilnować swoich pracownikow i nie powiem ze to zły salon mam tylko zastrzeżenia do jednego sprzedawcy mowię o konkurencji wiec zastanówcie się co piszecie dzieciaki plując jadem dookoła
Pozdrawiam Piotrek
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2015-12-28 08:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem AUTO-WACHE od blisko 4 lat zawsze byłem dobrze obsługiwany zarówno podczas pobytu w serwisie jak i przy zakupie części. Krzywdą byłoby mówić że byłem zle obsłużony.Chcąc rozmawiać z mechanikiem n. Panem Marcinem,który zajmował się moim autem nie było żadnego problemu, a zadawałem pytania czysto natury technicznej na co należy zwrócić uwagę,lub co należało by zrobić przy moim aucie w najbliższym czasie.Gdy nie będę zadowolony z w/w serwisu to przestanę tam jezdzić i poszukam innego mniej znienawidzonego pozdrawiam Tedeusz
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2015-12-28 08:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem AUTO-WACHE od blisko 4 lat zawsze byłem dobrze obsługiwany zarówno podczas pobytu w serwisie jak i przy zakupie części. Krzywdą byłoby mówić że byłem zle obsłużony.Chcąc rozmawiać z mechanikiem n. Panem Marcinem,który zajmował się moim autem nie było żadnego problemu, a zadawałem pytania czysto natury technicznej na co należy zwrócić uwagę,lub co należało by zrobić przy moim aucie w najbliższym czasie.Gdy nie będę zadowolony z w/w serwisu to przestanę tam jezdzić i poszukam innego mniej znienawidzonego pozdrawiam Tedeusz
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-12-28 18:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tez tak uwazam, kazdy z nas jest dorosly wiec wszelkie problemy prywatne wyjasnia na miejscu a nie na forum, uwazam ze to bardzo niedojrzałe.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2015-12-30 13:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło mi Panie Kamilu ,że uważa Pan podobnie jak ja. Wczoraj byłem na przeglądzie moją MAZDA 5 po 160tys.km znałem zakres czynności wynikający z tego przeglądy,jednak obsługujący Pan z serwisu zapytał mnie czy jak zauważą jakieś usterki ma dzwonić do mnie, otrzymałem pojazd zastępczy abym mógł załatwić potrzebne sprawy w mieście,a do serwisu mam blisko 100km .Czas przeglądu przebiegł zgodnie z zapowiedzią . Może jednak dużo zależy od wspólnego porozumienia się a na pewno znikną animozje i nieporozumienia. Życzę całej Firmie AUTO-WACHE dużo sukcesów osobistych i zawodowych w nowym 2016 roku ps.nie mam powiązania z rodziną Wache- do zobaczenia na przeglądzie po 180tys.km
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-12-31 01:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi również miło Panie @Tadeusz, widac jeszcze istnieja na swiecie ludzie dla któych pewne sprawy zostaja oczywiste i bez wątpienia, niestety widocznie inni są tchorzami
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-01-11 00:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, nie spodziewałem się, że tam tak szybko i sprawnie podchodzą do sprawy. Ceny też konkurencyjne, choć dziwne @dolores, że zakładasz dopiero zimówki :)
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2016-01-29 11:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro taki uczciwy ten warsztat to dlaczego zostały usunięte niewygodne ale prawdziwe wpisy na temat tego serwisu. Gdzie są wpisy z 2013 roku? Przynajmniej moje. Jak znajdę czas to opiszę wszystko od nowa, jak to tam, pracownicy nie widzą swoich umów po 6 miesiącach nawet, jak samochód przyjezdza na naprawe blacharską i w ciągu miesiąca nie sa nawet zamówione częsci do naprawy, jak to tam jest tylko jeden mechanik z prawdziwego zdarzenia a reszta to wymieniacze itp. Nie mówiąc o zadowoleniu klientów którego raczej tam nie ma, bo nie ma tam osoby która by umiała to poprowadzić.
Do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
powiedzmy Franek ;) - 2016-01-29 15:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fora takie jak te są po aby dowiedzieć się czegoś o firmach, aby nie zostać oszukanym, czy warto korzystać z usług. Ludzie piszecie że trzeba mieć odwagę i żeby załatwiać normalnie po ludzku. Ale tak się tam nie da, każdy wie gdzie duże przedsiębiorstwo ma poszczególnego pracownika czy klienta który jest nie zadowolony i jest różnica poglądów (cztery litery). Proponujecie wywiązać bójkę czy co? Czy może napisać na murze ZLODZIEJE!!! ? Nie. Od tego jest forum żeby przestrzec ludzi. A teraz najlepsze. Wiadomo jak ktoś jest zadowolony to nie odwiedza i nie umieszcza wpisów, wiadomo że wpisy umieszczają tutaj osoby/firmy które przejechały się na Auto Wache. Zastanawiające jest to skąd tyle pozytywnych wpisów HAHAHA. Wiadomo że są to osoby wydelegowane przez szefostwo do siania propagandy. Szefostwo jest takie że jak jest w biurze to klimatyzacja działa, a jak szefostwa w budynku nie ma to i pilota od klimatyzacji nie ma i wszyscy się gotują, nieważne czy to pracownicy czy klienci czy kooperanci. Wypłaty w ratach, nie ma opcji żeby dostać wypłatę raz np. 10 dnia miesiąca. Jak się nie weźmie raty w połowie miesiąca to później jest problem z uzyskaniem swojej wypłaty. Umowy o prace tam to są jakieś kpiny, dziwie się że nie boją się o to że chodzą po firmie osoby które nie mają podpisanych umów. Zawsze można takie coś zgłosić tam gdzie trzeba czy na przykład PIP lub US. Ale uważam że lepiej jest napisać takie coś tutaj niż pisać donos. Chyba że szefostwo woli żeby nie pisać tutaj tylko tam. Czekam na odpowiedz Państwa Szanownych Wache.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2016-02-17 10:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając niektóre opinie zastanawiam się kto to pisze,czy są to faktyczni klienci czy może zawiedzeni pracownicy lub kandydaci na pracowników.Mam pewne spostrzeżenia otóż w miniony wekend byłem z przyjaciółmi w pięknym hotelu Dziki Potok w Karpaczu i powiem krótko było zajefajnie choc czytałem różne opinie. Pytam się czy znaczenie słowa nie LUBIĘ ? jest równoznaczne z określeniem NIE DOBRE ?,i tu należy wybrać właściwie. Pozdrawiam wszystkich malkontentów-a co do serwisu AUTO-WACHE jeśli twoje niezodowolenie jest nadal to idż do właścicieli i wyłóż im kawe na ławe po czym zmień serwis lub pracodawcę być może trafisz na coś nadzwyczajnego.
zdjecie uzytkownika
kamillo - 2016-02-17 20:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawo panie @tadeuszu też słyszałem o nich same pozytywne opinie w koncu są autoryzowanym serwisem wątpie żeby robili jakieś przekręty za dużo mogą na tym stracić
zdjecie uzytkownika
Ty - 2016-03-22 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy serwis w kraju. Na samym końcu. Oni mają jeszcze autoryzacje?
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-03-28 14:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tadeuszu, oczywiście już tam nie pracuje ale jestem tutaj żeby ostrzec innych ludzi przed niepowodzeniem. Jeszcze raz odradzam. Może teraz Pan Tadeusz zrewanżuje się i powie czy jest klientem tego serwisu czy należy do ligi obrony wache.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2016-03-30 08:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło mi Panie Franciszku ,że dołączył Pan do pisarczyków. Zapewniam ,że jestem /od 4lat/wyłącznie klientem serwisu AUTO-WACHE i to wybrednym,gdy ktoś nadepnie mi na nogę to uchowaj go,nie pozostawię na nim suchej nitki.Jestem w posiadaniu drugiej Mazdy 5 i nadal powierzam ją serwisowi.Mam wybranego mechanika ,który zajmował się moim autem gdy pierwszy raz byłem w serwisie/imię podałem w innej opinii/a po rozmowie nabrałem do niego zaufania.Niebawem podstawiam auto na kilka dni do serwisu AUTO-WACHE/samochód jest sprawny lecz będzie to okresowy przegląd z wymianą zużytych części eksploatacyjnych/ oczywiście do wybranego mechanika. Po odebraniu samochodu po wizycie w serwisie wypowiem się co do moich spostrzeżeń i obiecuję że będą one bardzo obiektywne.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-03-31 00:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem Suzuki Auto Wache od kwietnia 2007r. kiedy kupiłem w salonie firmy Suzuki Swifta 1490 cm3 (102 KM)przez czas do chwili obecnej serwisowany
zgodnie z instrukcją producenta plus moje indywidualne zlecenia. Obsługa od przyjęcia do odbioru samochodu bardzo dobra; pełna informacja o zakresie wykonywanych czynności i użytych części (stare części okazywane bez pytania z
mojej strony).Ze strony serwisu otrzymuje dodatkowe informacje o stanie samochodu. Do obsługi przez minione 9 lat nie mam uwag. Następny Suzuki, Baleno, Ignis lub Swift także kupię w Auto Wache.
Pozdrawiam klient.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-05 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi się wydaje, że jeśli chodzi o erwos to naparwde nie ma nic do zarzucenia im moim zdaniem no i to jest na plus, ze serwis dobrze działa, bo wydaje mi się, e tak dbaj o klienta.
zdjecie uzytkownika
Tomasz W. - 2016-04-13 09:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu, zero profesjonalnych szkoleń, zero normalnych umowy o pracę, zero szacunku do człowieka, szkoda czasu i słów na wchodzenie w szczegóły. A tak nawiasem pozytywne komentarze na temat firmy powstają pod palcami synów właścicieli :)
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-05-05 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to autoryzowany sklep i wydaje mi się, że działają naparwde dobrze, bo można u nich spokojnie kupić samochód, a mają samochody, Kawasaki i Suzuki - Motocykle, wiec naparwde dobre marki tak naparwde.
zdjecie uzytkownika
none - 2016-05-10 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manio - 2015-12-01 23:55:20]:
hmmm... ciekawe czy Pana było stać? a więc.....NIE. Nie stać Pana było nawet na wpłatę kilku tysięcy zaliczki aby mogł Pan kupić w/w Mazdę CX 5... nie mówiąc już o ratach leasingowych.....
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2016-05-17 08:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodnie z moim zobowiązaniem chcę podzielić się nowościami z pobytu w serwisie. W dniach 18-23.04.2016r. Moje auto MAZDA 5 II była podstawiona na wymianę sprzęgła kpl. rozrządu kpl. i klocków hamulcowych. Ja w tym czasie przebywałem na wycieczce w Bieszczadach. Oddając samochód poprosiłem P.Macieja aby moim autem zajął się P Marcin jak również aby na bieżąco informowano mnie o postępach w realizacji zadania oraz o ewentualnych spostrzeżeniach. Wszystko odbyło się na wysokim poziomie. Po odebraniu auta od razu nie pisałem gdyż chciałem trochę pojeżdzić ,aby ocenić jakość wykonania obranego zakresu robót.Do dnia dzisiejszego przejechałem blisko 2500km i wszystko gra. Dziękuję za solidną robotę.Zapomniał bym o najważniejszym wstępna wycena za wykonanie zlecenia nie odbiegała od tego co płaciłem, wręcz była trochę niższa.Oby tak dalej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert