Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Pracowałeś w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LOLek - 2012-10-01 10:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pan Ktoś" Pracował na Salonie, a większość osób, które się wypowiadają opisują pracę na serwisie/częściach. A to dwa róźne światy... Nie da się opisać pracy po 9h na dobę, mając [usunięte przez administratora]. za plecami...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bestia - 2012-11-23 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to parodia westernu, dziwi się, że są jeszcze na rynku, ale to przez wypłacanie pięniedzy pod stołem brak unormowania umów o pracę z pracownikami itd... najgorszemu wrogowi nie polecam, a Pani [usunięte przez administratora] to zdecydowanie najbardziej zepsuta osoba jaką spotkałem w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Świadek - 2012-11-25 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za akcja, gdzie [usunięte przez administratora] wysłała pracownika do klienta, bo pracownik nie miał prawa jazdy - rowerem? Rower - dwa koła, pedały. Nie mogłem uwierzyć w to co słyszałem... Ale śmiechu co nie miara
zdjecie uzytkownika
ryś50 - 2013-07-23 09:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam każdemu kupno samochodu w tej firmie i odradzam serwisowanie. Kupiłem tam nowy L200, to dobry samochód ale w tym serwisie wiecznie były naprawy i to kiepskiej jakości. Dla mnie to oszuści. Naprawdę szczerze odradzam. Wymiana uszczelki sprzęgła spowodowała że wymienili sprzęgło i skasowali. Pi rok przypadkowo byłem w prywatnym warsztacie i okazało się że mój samochód był tam naprawiony a Wache dołożył 100% i wykasował. To dno.
zdjecie uzytkownika
Nie dziękuję - 2013-09-26 14:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis to kpina, paranoja .... mają klienta w głębokim ... Samochód na gwarancji z zgrzytającą za każdym razem skrzynią biegów przy wbijaniu wstecznego (plus problemy z 1-ką). Problem zgłoszony podczas przeglądu okresowego został skwitowany przez serwis "No przecież oni fabryki nie poprawią...". Omijać szeroooookim łukiem.
PS.
Najbardziej rozbawił mnie osobnik przyjmujący auto do serwisu. Wsiadł do auta wkleszczył 2 razy wsteczny z prędkością zaspanego żólwia i stwierdził, iż problem nie występuje :D
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-10-02 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ostatnio tutaj są opinie klientów. Ja natomiast chciałem się dowiedzieć jakie na początek są zarobki w Auto Wache? Dzięki
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-28 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak nikt nie wie jak aktualnie jest w Auto Wache, z tego co patrzyłem to rekrutacji specjalnie tez nie mają, co najwyżej mozna osobiście zanieść CV, szkoda.
zdjecie uzytkownika
Seb - 2014-05-20 15:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę, że nie ma na GoWork aktualnych i byłych pracowników? Dajcie jakieś info o tej firmie, bo jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-03 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem że praca w naszej nastawiona jest żle .że p (usunięte przez administratora)ma swe humory itd . dzięki szefowa że pozbyła się pani pupila przez którego opinia o nas była jaka była .dobrze że pani w pore zobaczyła na oczy co robi myśleliśmy że jak opowiadał że jest wnukiem pana (usunięte przez administratora) który jest kolegą szefa to wszysko mu wolno.z pozdrowieniami wierni mużyni
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-08-11 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis AUTO WACHE to duże nieporozumienie usunięcie szkody od momentu zgłoszenia trwa już drugi miesiąc. Dzwoniąc słyszę zawsze to samo że kolega zapomniał albo że jeszcze cześć nie dojechały z centrali a telefon do szefa albo szefowej nikt nie zna i sprawa stoi w miejscu .Będę zmuszony skorzystać z innego serwisu .
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-09-09 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki trzeba spełnić i gdzie złożyhć papiery najlepiej żeby się u nich załapać na posadę machanika samochodowego? słyszałem że bardzo fajnie płacą i ogólnie dobra praca dla ludzi takioch jak ja kochających motoryzację. najbardziej mnie interesuje w jakich godzinach praca jest i czy weekendy roboczesą obowiąxzkowe
zdjecie uzytkownika
Wujek - 2014-11-04 21:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta jest chora to tyran , siedzi po pracy i wydzwania żeby zmienić ekipę na młodszą ,bardziej wydajną Odradzam chora atmosfera w pracy za marne grosze
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-11-05 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę tyranii w firmie być musi żeby wszystko działało i było wydajne.tak już po prostu musi być.dajcie proszę znać jak z tymi weekendami czy są w firmie Auto Wache pracujące bo to muszę wiedzieć a jak najszybciej chcę wysłać do nich papiery żeby się starać o zatrudnienie,.bęę wdzięczny za szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słabiaki z was jak tak narzekacie to przebiegnijcie się po innych firmach.ja uważam że firma auto wache nie jest zła.trzeba umieć się w niej poruszać.jak wszędzie są minusy i plusy.puki co pracuje i wypłata jest zawsze na czas.myślę że ci co tak narzekają to słabiaki. nie macie jaj.co do pani Mirki to jest piękna kobieta szefowa również.szef fajny.ja mogę się podpisać legalnie nie tak jak wy z ukrycia.Marceli
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-12-12 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
ile dostałeś od szefowej za tą wypowiedż?man7
zdjecie uzytkownika
łooł gorąco - 2014-12-15 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem że zrobiło się w temacie gorąco z tego co widzę a człowiek chciałby się dowiedzieć czegoś na temat pracy... hmm możę jak tak piszecie- to podzieliibyście się opinią o pracy tam i tym czy tam kogoś nowego może szukają na jakieś stanowisko. jeszcze jakbyscie o pieniadzach napsiali byloby wybornie !
zdjecie uzytkownika
teodor - 2014-12-16 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.."słabiaki"-to delikatne określenie prowincjonalnych autorów w/w wpisów!! czytając te opinie mam takie dziwne odczucie jakoby autorzy tych słów mieli coś do czynienia z jedną z partii (wszędzie widzą afery,aferzystów itp.mącicieli)!!
Podzielam zdanie Marcela,iż szefostwo jest jak rodzina,nie pamiętam aby komuś odmówili w jakiś sposób pomocy czy to w finansowej,czy innej formie.
A co do Pani Mirki,siostry szefowej,potwierdzam i podpisuję się,że to fajna babka!! której,jak jeden z wielu którym pomogła,zawdzięczam coś więcej niż tylko zdrowie!!!
..a tym co chcą wiedzieć czy są jakieś wolne miejsca pracy,i jak się zarabia,na złożenie CV i rozmowę kwalifikacyjną w siedzibie firmy Auto-Wache! Jacek.
zdjecie uzytkownika
mateuszw - 2014-12-16 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia i uwagi pod adresem firmy Auto Wache oraz moich rodziców to zapraszam do rozmowy w cztery oczy bo albo nie macie jaj lub jesteście jakimiś ciotami ze potraficie pisać takie głupoty na tego typu stronach a nie potraficie tego powiedzieć nikomu wprost.
Pozdrawiam Mateusz Wache :)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-12-16 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzi oceniamy po tym kim są i co robią a nie jak wyglądają. Wasza ocena jest chamska i prostacka. Jak się komuś nie podoba to nie musi pracować. Nikt nikogo siłą nie trzyma. Jeżeli pracujesz to pracuj dobrze, a będziesz będziesz doceniany,a oceniając innych spójrz najpierw krytycznie w lustro.
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-16 21:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
nieżle Jacek widzę że stara przyjażń popłaca.Ludzie którzy pamiętają mojego przyjaciela z auto Wache Nupusia to moi koledzy.ktoś pytał ile dostałem kasy za wypowiedz?.no cóż Pani Wache w 2000r. przyjęła mnie do pracy wszedłem dosłownie z ulicy.to był jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym strzał w dziesiątke.wydarzenia które miały miejsce potem spowodowały że dziś coś umiem.mam prawie 42 lata i jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć firmie auto wache to właśnie dobrym wpisem.pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-20 15:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawne było to jak Pani Wacha załatwiła pracownikom z obsługi klienta używane koszule z lumpeksu (to jest pomoc?). Albo że mogą pomóc finansowo, heh, lepiej jakby płacili tak jak się należy czyli raz w miesiącu tego samego dnia i żeby zarobione pieniądze były na papierze (każdy chciałby w końcu mieć ten kredyt na mieszkanie, a co ci dadzą jak na papierze 1600 na umowe zlecenie).
Mateusz nie denerwuj się, jedyny jesteś normalny z Wachów. Ale jak to mówi się rodziny nie wybiera się.
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą to mówię jeszcze raz, TA FIRMA SIĘ KRĘCI więc skąd mają być pieniądze na dobre wypłaty.
Jak ktoś mówi że Ewa i jej jeszcze lepsza siostra są ładne to ma nieźle wyprany mózg.
Pozdrooo, no następnego....
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-12-23 02:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co wypisujesz kolego Prawdomówny to jest żenada. Mateusz ma rację albo jesteś ciotą albo nie masz jaj. Wydaje mi się ,że w twoim przypadku to jedno i drugie. Dlaczego nie masz odwagi przyjąć zaproszenia Mateusza, przyjść i powiedzieć otwarcie, prosto w oczy, to co myślisz tylko jak szczur z kanału kąsasz z ukrycia? Wypisujesz jakieś bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością, obrażasz nie tylko właścicieli firmy ale też i swoich współpracowników. Jak jest ci tak źle to po prostu wynoś się i już.
I jeszcze jedno wbij sobie do tego swojej pustej i wypranej mózgownicy , że nikogo ale to nikogo nie oceniamy po wyglądzie, takie zachowanie to totalny brak elementarnych zasad kultury, ale tobie jest to chyba obce , prawda? Tak zachowują się tylko najwięksi prostacy.
I na koniec ostatnia rzecz: wiedz o tym , że nazwisko wymaga takiego samego poszanowania jak godność człowieka, nie można go złośliwie przekręcać czy też odmieniać . To co ty zrobiłeś to najwyższy przejaw zwykłego chamstwa.
Mam nadzieję , że " no następnego" nie bedzie bo od tego twojego bełkotu robi się niedobrze.
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-23 22:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan po co mam się spotykać z Mateuszem? Żeby mieć guza czy sprawę w sądzie.
Po to są takie strony żeby wystawić opinie.
Cipą bez jaj to może ty jesteś, i w ogóle co ci do tematu, co tu robisz? Pracowałeś, pracujesz, chcesz pracować, czy jesteś z Ligi Obrony Wache?
Cham
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-03-14 23:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorszy serwis, jaki spotkałam. Auto po kolizji czekało miesiąc na naprawę. Przy odbiorze okazało się, że kierownica jest przekrzywiona, dochodzą bardzo głośne i wyraźne stukania z okolic kół (hamulce?). Po zawróceniu do serwisu, diagnosta przejechał się razem ze mną moim autem, stwierdził, że kierownica, no trochę może jest krzywo, a stuki ustaną po jakimś czasie. To rzekomo miało być od dłuższego u nich postoju! Dodam, że auto było nowe, 3-tygodnie minęły od jego zakupu. Wjechał na kanał, coś tam niby poprawił, sam nie bardzo wiedział co ma zrobić. Po bardzo nieprzyjemnej rozmowie, właściciel Auto Wache stwierdził, że to minie po kilkudziesięciu kilometrach, jednak nie chciał tego dać na piśmie. Na moją prośbę, by przejechał się teraz i on razem ze mną i diagnostą (ponownie), nic nie odpowiedział, gdzieś sobie poszedł! Okazało się, że do mojego auta, zabrał je i bez mojej zgody sami pojechali w teren. Podejrzewam, że przy prędkości 120-130km gwałtownie hamował, albo na ręcznym. Po powrocie powiedział, że teraz wszystko jest dobrze, że nic nie słychać i mogę sobie na własny koszt wezwać rzeczoznawcę z PZMOT. Kierownica nadal przechylona, dodatkowo, gdy wróciłam do domu, po dokładnych oględzinach okazało się, że elementy karoserii nie są dokładnie spasowane. Odradzam jakąkolwiek wizytę w tej firmie. Arogancja, chamstwo, brak profesjonalizmu i niekompetencja!
zdjecie uzytkownika
Kukum - 2015-07-07 00:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niezadowolony Skoro auto było nowe to dlaczego wybrałeś "pierwszy lepszy" serwis po drodze .. ? Nie wziąłeś pod uwagę, że nie każdy serwis radzi sobie ot tak z nowymi autami - jeżeli nie pomyślałeś o tym to wydajesz się być niesamowitym ignorantem. No chyba, że ktoś chce na siłę oszczędzić- wtedy inna kwestia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache?
Zadaj pytanie
alert