brak logo

Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Baranowo

Opinie o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Nie dziękuję 2013-09-26 14:48:14
Serwis to kpina, paranoja .... mają klienta w głębokim ... Samochód na gwarancji z zgrzytającą za każdym razem skrzynią biegów przy wbijaniu wstecznego (plus problemy z 1-ką). Problem zgłoszony podczas przeglądu okresowego został skwitowany przez serwis "No przecież oni fabryki nie poprawią...". Omijać szeroooookim łukiem.
PS.
Najbardziej rozbawił mnie osobnik przyjmujący auto do serwisu. Wsiadł do auta wkleszczył 2 razy wsteczny z prędkością zaspanego żólwia i stwierdził, iż problem nie występuje :D
Seb 2014-05-20 15:58:02
Nie wierzę, że nie ma na GoWork aktualnych i byłych pracowników? Dajcie jakieś info o tej firmie, bo jestem ciekawy.
pracownik 2014-06-03 14:13:19
myślałem że praca w naszej nastawiona jest żle .że p (usunięte przez administratora)ma swe humory itd . dzięki szefowa że pozbyła się pani pupila przez którego opinia o nas była jaka była .dobrze że pani w pore zobaczyła na oczy co robi myśleliśmy że jak opowiadał że jest wnukiem pana (usunięte przez administratora) który jest kolegą szefa to wszysko mu wolno.z pozdrowieniami wierni mużyni
Mariusz 2014-08-11 14:00:10
Serwis AUTO WACHE to duże nieporozumienie usunięcie szkody od momentu zgłoszenia trwa już drugi miesiąc. Dzwoniąc słyszę zawsze to samo że kolega zapomniał albo że jeszcze cześć nie dojechały z centrali a telefon do szefa albo szefowej nikt nie zna i sprawa stoi w miejscu .Będę zmuszony skorzystać z innego serwisu .
Wujek 2014-11-04 21:48:34
Kobieta jest chora to tyran , siedzi po pracy i wydzwania żeby zmienić ekipę na młodszą ,bardziej wydajną Odradzam chora atmosfera w pracy za marne grosze
mały blacharzyk 2014-12-11 22:48:37
słabiaki z was jak tak narzekacie to przebiegnijcie się po innych firmach.ja uważam że firma auto wache nie jest zła.trzeba umieć się w niej poruszać.jak wszędzie są minusy i plusy.puki co pracuje i wypłata jest zawsze na czas.myślę że ci co tak narzekają to słabiaki. nie macie jaj.co do pani Mirki to jest piękna kobieta szefowa również.szef fajny.ja mogę się podpisać legalnie nie tak jak wy z ukrycia.Marceli
2
zszokowana 2014-12-12 19:24:22
ile dostałeś od szefowej za tą wypowiedż?man7
1
teodor 2014-12-16 00:55:52
.."słabiaki"-to delikatne określenie prowincjonalnych autorów w/w wpisów!! czytając te opinie mam takie dziwne odczucie jakoby autorzy tych słów mieli coś do czynienia z jedną z partii (wszędzie widzą afery,aferzystów itp.mącicieli)!!
Podzielam zdanie Marcela,iż szefostwo jest jak rodzina,nie pamiętam aby komuś odmówili w jakiś sposób pomocy czy to w finansowej,czy innej formie.
A co do Pani Mirki,siostry szefowej,potwierdzam i podpisuję się,że to fajna babka!! której,jak jeden z wielu którym pomogła,zawdzięczam coś więcej niż tylko zdrowie!!!
..a tym co chcą wiedzieć czy są jakieś wolne miejsca pracy,i jak się zarabia,na złożenie CV i rozmowę kwalifikacyjną w siedzibie firmy Auto-Wache! Jacek.
mateuszw 2014-12-16 09:41:02
Witam!
Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia i uwagi pod adresem firmy Auto Wache oraz moich rodziców to zapraszam do rozmowy w cztery oczy bo albo nie macie jaj lub jesteście jakimiś ciotami ze potraficie pisać takie głupoty na tego typu stronach a nie potraficie tego powiedzieć nikomu wprost.
Pozdrawiam Mateusz Wache :)
3
Stefan 2014-12-16 14:53:00
ludzi oceniamy po tym kim są i co robią a nie jak wyglądają. Wasza ocena jest chamska i prostacka. Jak się komuś nie podoba to nie musi pracować. Nikt nikogo siłą nie trzyma. Jeżeli pracujesz to pracuj dobrze, a będziesz będziesz doceniany,a oceniając innych spójrz najpierw krytycznie w lustro.
3
mały blacharzyk 2014-12-16 21:28:32
nieżle Jacek widzę że stara przyjażń popłaca.Ludzie którzy pamiętają mojego przyjaciela z auto Wache Nupusia to moi koledzy.ktoś pytał ile dostałem kasy za wypowiedz?.no cóż Pani Wache w 2000r. przyjęła mnie do pracy wszedłem dosłownie z ulicy.to był jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym strzał w dziesiątke.wydarzenia które miały miejsce potem spowodowały że dziś coś umiem.mam prawie 42 lata i jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć firmie auto wache to właśnie dobrym wpisem.pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną
2
Prawdomówny 2014-12-20 15:53:28
Zabawne było to jak Pani Wacha załatwiła pracownikom z obsługi klienta używane koszule z lumpeksu (to jest pomoc?). Albo że mogą pomóc finansowo, heh, lepiej jakby płacili tak jak się należy czyli raz w miesiącu tego samego dnia i żeby zarobione pieniądze były na papierze (każdy chciałby w końcu mieć ten kredyt na mieszkanie, a co ci dadzą jak na papierze 1600 na umowe zlecenie).
Mateusz nie denerwuj się, jedyny jesteś normalny z Wachów. Ale jak to mówi się rodziny nie wybiera się.
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą to mówię jeszcze raz, TA FIRMA SIĘ KRĘCI więc skąd mają być pieniądze na dobre wypłaty.
Jak ktoś mówi że Ewa i jej jeszcze lepsza siostra są ładne to ma nieźle wyprany mózg.
Pozdrooo, no następnego....
1
Stefan 2014-12-23 02:05:20
To co wypisujesz kolego Prawdomówny to jest żenada. Mateusz ma rację albo jesteś ciotą albo nie masz jaj. Wydaje mi się ,że w twoim przypadku to jedno i drugie. Dlaczego nie masz odwagi przyjąć zaproszenia Mateusza, przyjść i powiedzieć otwarcie, prosto w oczy, to co myślisz tylko jak szczur z kanału kąsasz z ukrycia? Wypisujesz jakieś bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością, obrażasz nie tylko właścicieli firmy ale też i swoich współpracowników. Jak jest ci tak źle to po prostu wynoś się i już.
I jeszcze jedno wbij sobie do tego swojej pustej i wypranej mózgownicy , że nikogo ale to nikogo nie oceniamy po wyglądzie, takie zachowanie to totalny brak elementarnych zasad kultury, ale tobie jest to chyba obce , prawda? Tak zachowują się tylko najwięksi prostacy.
I na koniec ostatnia rzecz: wiedz o tym , że nazwisko wymaga takiego samego poszanowania jak godność człowieka, nie można go złośliwie przekręcać czy też odmieniać . To co ty zrobiłeś to najwyższy przejaw zwykłego chamstwa.
Mam nadzieję , że " no następnego" nie bedzie bo od tego twojego bełkotu robi się niedobrze.
Prawdomówny 2014-12-23 22:45:49
Stefan po co mam się spotykać z Mateuszem? Żeby mieć guza czy sprawę w sądzie.
Po to są takie strony żeby wystawić opinie.
Cipą bez jaj to może ty jesteś, i w ogóle co ci do tematu, co tu robisz? Pracowałeś, pracujesz, chcesz pracować, czy jesteś z Ligi Obrony Wache?
Cham
niezadowolony 2015-03-14 23:43:33
Najgorszy serwis, jaki spotkałam. Auto po kolizji czekało miesiąc na naprawę. Przy odbiorze okazało się, że kierownica jest przekrzywiona, dochodzą bardzo głośne i wyraźne stukania z okolic kół (hamulce?). Po zawróceniu do serwisu, diagnosta przejechał się razem ze mną moim autem, stwierdził, że kierownica, no trochę może jest krzywo, a stuki ustaną po jakimś czasie. To rzekomo miało być od dłuższego u nich postoju! Dodam, że auto było nowe, 3-tygodnie minęły od jego zakupu. Wjechał na kanał, coś tam niby poprawił, sam nie bardzo wiedział co ma zrobić. Po bardzo nieprzyjemnej rozmowie, właściciel Auto Wache stwierdził, że to minie po kilkudziesięciu kilometrach, jednak nie chciał tego dać na piśmie. Na moją prośbę, by przejechał się teraz i on razem ze mną i diagnostą (ponownie), nic nie odpowiedział, gdzieś sobie poszedł! Okazało się, że do mojego auta, zabrał je i bez mojej zgody sami pojechali w teren. Podejrzewam, że przy prędkości 120-130km gwałtownie hamował, albo na ręcznym. Po powrocie powiedział, że teraz wszystko jest dobrze, że nic nie słychać i mogę sobie na własny koszt wezwać rzeczoznawcę z PZMOT. Kierownica nadal przechylona, dodatkowo, gdy wróciłam do domu, po dokładnych oględzinach okazało się, że elementy karoserii nie są dokładnie spasowane. Odradzam jakąkolwiek wizytę w tej firmie. Arogancja, chamstwo, brak profesjonalizmu i niekompetencja!
3
Marcin 2015-08-21 14:15:17
Rozmowa kwalifikacyjna trwała ponad 2 godziny, dużo pytań prywatnych, np wiek dzieci, gdzie pracuje żona itp.
Po rozmowie zaproszenie na szkolenie, które polegało na czytaniu katalogów.
Po szkoleniu propozycja dalszego szkolenia/wdrażania w firmę.
Nie było umowy, szkolenie bez wynagrodzenia za poświęcony czas.

Nie oceniam, jedynie opisuje model rekrutacji, w której uczestniczyłem.

Ponieważ w wątku padały już obraźliwe komentarzu, z góry uprzedzam, że nie będę na nie odpowiadać.
adrian_perz 2015-10-29 23:30:48
Dokładnie tak Mateuszku. Wasz serwis to kpina w żywe oczy. Kompletny olewizm klienta na każdym kroku: telefonicznie, osobiście oraz w odniesieniu do jakości napraw. Bardzo niekompetentna obsługa, niechętna do pomocy i robiąca problemy. Miejmy nadzieję, że w końcu odbiorą Wam licencję. Na szczęście w przypadku Mitsubishi można skorzystać z konkurencji. Niestety gorzej z Mazdą... Odradzam zakup czegokolwiek w tej firmie, a tym bardziej pracę u tych cwaniaczków i dusigroszów.

Pozdrawiam,

(usunięte przez administratora)
zig 2015-11-23 10:48:49
Właściciel, pan Józef Wache, wyczuwając konieczność spełniania oczekiwań klienta jest DOSKONAŁY!!! absolutnie wrażenie dla całej firmy psuje jego żona, "pani" Ewa Wache. Złośliwa!!! niesympatyczna, niekompetentna, arogancka, obrażająca klientów....osoba! Psuje absolutnie wizerunek marki tej firmy!!!
Firma ma zbyt duso "zadań jak na swoje możliwości intelektualne i menedżerskie!
SX-em, Outlanderem 2004 a poprzednio z Deewoo. Ludzie w serwisie...w sumie w miarę dobrzy, szef OK, ale osoba o mentalności "czarnej mamby" paraliżuje wszystkich. Kliniczny obraz destrukcji firmy przez osobę niekompetentną!!
Przeniosłem się do firmy Polody
5
Piotrek firma Kortevente sp. z o.o. 2015-12-24 11:34:06
Moi drodzy nie rozumiem skąd tu tyle jadu na temat tej firmy . Ja zakupiłem mazdę Cx 5 w sierpniu 2015 i jestem zszokowany negatywnymi opiniami na temat tego Salonu.
Miejcie odwagę i podpiszcie się tak jak ja to czynie i wówczas się wypowiadajcie . Zachowujecie się jak tchórze pisząc bzdury anonimowo . Nie pochodzę z Poznania i jestem bardzo obiektywny. Sadzac po wpisach są to dziwne zachowania konkurencji lub niedowartościowanych malkontentów którzy po prostu albo nie kupili auta bo ich nie stać albo marzyli o zakupie i zrobili sobie tylko jazdę próbna . Jakim PRAWEM NISZCZYCIE DOROBEK CAŁEGO ŻYCIA WŁAŚCICIELI SALONU ROZUMIECIE ZE ONI NA TO PRACOWALI CAŁE ŻYCIE A JEDNYM PASKUDNYM I ZŁOŚLIWYM ANONIMOWYM WPISEM ROBICIE KOMUŚ ZWYKŁA PRZYKROŚĆ . Jeśli ktoś ma problem to idzie do szefowej i wprost na miejscu od ręki załatwia takie sprawy . Osoby negatywnie wypowiadający się o salonie Auto Wache to zwykle szczury bez honoru i dzieciaki zakompleksione co mażą o samochodzie i szukają dziury w całym. W życiu przerabiałem rożne salony w zakupach aut od Audi po Mercedesy ale nigdzie nie zrobiono mi rezerwacji auta ze stoku bez wpłaty zaliczki byłem u konkurencji wiadomo gdzie na Michała i tam dopiero doznałem złych praktyk ale nie będę o tym pisał ponieważ szefostwo tam tez nie jest w stanie dopilnować swoich pracownikow i nie powiem ze to zły salon mam tylko zastrzeżenia do jednego sprzedawcy mowię o konkurencji wiec zastanówcie się co piszecie dzieciaki plując jadem dookoła
Pozdrawiam Piotrek
2
Tadeusz 2015-12-28 08:53:38
Jestem klientem AUTO-WACHE od blisko 4 lat zawsze byłem dobrze obsługiwany zarówno podczas pobytu w serwisie jak i przy zakupie części. Krzywdą byłoby mówić że byłem zle obsłużony.Chcąc rozmawiać z mechanikiem n. Panem Marcinem,który zajmował się moim autem nie było żadnego problemu, a zadawałem pytania czysto natury technicznej na co należy zwrócić uwagę,lub co należało by zrobić przy moim aucie w najbliższym czasie.Gdy nie będę zadowolony z w/w serwisu to przestanę tam jezdzić i poszukam innego mniej znienawidzonego pozdrawiam Tedeusz
Tadeusz 2015-12-28 08:55:16
Jestem klientem AUTO-WACHE od blisko 4 lat zawsze byłem dobrze obsługiwany zarówno podczas pobytu w serwisie jak i przy zakupie części. Krzywdą byłoby mówić że byłem zle obsłużony.Chcąc rozmawiać z mechanikiem n. Panem Marcinem,który zajmował się moim autem nie było żadnego problemu, a zadawałem pytania czysto natury technicznej na co należy zwrócić uwagę,lub co należało by zrobić przy moim aucie w najbliższym czasie.Gdy nie będę zadowolony z w/w serwisu to przestanę tam jezdzić i poszukam innego mniej znienawidzonego pozdrawiam Tedeusz
Tadeusz 2015-12-30 13:51:39
Miło mi Panie Kamilu ,że uważa Pan podobnie jak ja. Wczoraj byłem na przeglądzie moją MAZDA 5 po 160tys.km znałem zakres czynności wynikający z tego przeglądy,jednak obsługujący Pan z serwisu zapytał mnie czy jak zauważą jakieś usterki ma dzwonić do mnie, otrzymałem pojazd zastępczy abym mógł załatwić potrzebne sprawy w mieście,a do serwisu mam blisko 100km .Czas przeglądu przebiegł zgodnie z zapowiedzią . Może jednak dużo zależy od wspólnego porozumienia się a na pewno znikną animozje i nieporozumienia. Życzę całej Firmie AUTO-WACHE dużo sukcesów osobistych i zawodowych w nowym 2016 roku ps.nie mam powiązania z rodziną Wache- do zobaczenia na przeglądzie po 180tys.km
Sprawiedliwy 2016-01-29 11:39:52
Skoro taki uczciwy ten warsztat to dlaczego zostały usunięte niewygodne ale prawdziwe wpisy na temat tego serwisu. Gdzie są wpisy z 2013 roku? Przynajmniej moje. Jak znajdę czas to opiszę wszystko od nowa, jak to tam, pracownicy nie widzą swoich umów po 6 miesiącach nawet, jak samochód przyjezdza na naprawe blacharską i w ciągu miesiąca nie sa nawet zamówione częsci do naprawy, jak to tam jest tylko jeden mechanik z prawdziwego zdarzenia a reszta to wymieniacze itp. Nie mówiąc o zadowoleniu klientów którego raczej tam nie ma, bo nie ma tam osoby która by umiała to poprowadzić.
Do zobaczenia
2
powiedzmy Franek ;) 2016-01-29 15:13:06
Fora takie jak te są po aby dowiedzieć się czegoś o firmach, aby nie zostać oszukanym, czy warto korzystać z usług. Ludzie piszecie że trzeba mieć odwagę i żeby załatwiać normalnie po ludzku. Ale tak się tam nie da, każdy wie gdzie duże przedsiębiorstwo ma poszczególnego pracownika czy klienta który jest nie zadowolony i jest różnica poglądów (cztery litery). Proponujecie wywiązać bójkę czy co? Czy może napisać na murze ZLODZIEJE!!! ? Nie. Od tego jest forum żeby przestrzec ludzi. A teraz najlepsze. Wiadomo jak ktoś jest zadowolony to nie odwiedza i nie umieszcza wpisów, wiadomo że wpisy umieszczają tutaj osoby/firmy które przejechały się na Auto Wache. Zastanawiające jest to skąd tyle pozytywnych wpisów HAHAHA. Wiadomo że są to osoby wydelegowane przez szefostwo do siania propagandy. Szefostwo jest takie że jak jest w biurze to klimatyzacja działa, a jak szefostwa w budynku nie ma to i pilota od klimatyzacji nie ma i wszyscy się gotują, nieważne czy to pracownicy czy klienci czy kooperanci. Wypłaty w ratach, nie ma opcji żeby dostać wypłatę raz np. 10 dnia miesiąca. Jak się nie weźmie raty w połowie miesiąca to później jest problem z uzyskaniem swojej wypłaty. Umowy o prace tam to są jakieś kpiny, dziwie się że nie boją się o to że chodzą po firmie osoby które nie mają podpisanych umów. Zawsze można takie coś zgłosić tam gdzie trzeba czy na przykład PIP lub US. Ale uważam że lepiej jest napisać takie coś tutaj niż pisać donos. Chyba że szefostwo woli żeby nie pisać tutaj tylko tam. Czekam na odpowiedz Państwa Szanownych Wache.
4
Tadeusz 2016-02-17 10:00:47
Czytając niektóre opinie zastanawiam się kto to pisze,czy są to faktyczni klienci czy może zawiedzeni pracownicy lub kandydaci na pracowników.Mam pewne spostrzeżenia otóż w miniony wekend byłem z przyjaciółmi w pięknym hotelu Dziki Potok w Karpaczu i powiem krótko było zajefajnie choc czytałem różne opinie. Pytam się czy znaczenie słowa nie LUBIĘ ? jest równoznaczne z określeniem NIE DOBRE ?,i tu należy wybrać właściwie. Pozdrawiam wszystkich malkontentów-a co do serwisu AUTO-WACHE jeśli twoje niezodowolenie jest nadal to idż do właścicieli i wyłóż im kawe na ławe po czym zmień serwis lub pracodawcę być może trafisz na coś nadzwyczajnego.
1
Ty 2016-03-22 19:19:42
Najgorszy serwis w kraju. Na samym końcu. Oni mają jeszcze autoryzacje?
3
franek 2016-03-28 14:08:29
Panie Tadeuszu, oczywiście już tam nie pracuje ale jestem tutaj żeby ostrzec innych ludzi przed niepowodzeniem. Jeszcze raz odradzam. Może teraz Pan Tadeusz zrewanżuje się i powie czy jest klientem tego serwisu czy należy do ligi obrony wache.
Tadeusz 2016-03-30 08:38:36
Miło mi Panie Franciszku ,że dołączył Pan do pisarczyków. Zapewniam ,że jestem /od 4lat/wyłącznie klientem serwisu AUTO-WACHE i to wybrednym,gdy ktoś nadepnie mi na nogę to uchowaj go,nie pozostawię na nim suchej nitki.Jestem w posiadaniu drugiej Mazdy 5 i nadal powierzam ją serwisowi.Mam wybranego mechanika ,który zajmował się moim autem gdy pierwszy raz byłem w serwisie/imię podałem w innej opinii/a po rozmowie nabrałem do niego zaufania.Niebawem podstawiam auto na kilka dni do serwisu AUTO-WACHE/samochód jest sprawny lecz będzie to okresowy przegląd z wymianą zużytych części eksploatacyjnych/ oczywiście do wybranego mechanika. Po odebraniu samochodu po wizycie w serwisie wypowiem się co do moich spostrzeżeń i obiecuję że będą one bardzo obiektywne.Pozdrawiam
klient 2016-03-31 00:08:52
Jestem klientem Suzuki Auto Wache od kwietnia 2007r. kiedy kupiłem w salonie firmy Suzuki Swifta 1490 cm3 (102 KM)przez czas do chwili obecnej serwisowany
zgodnie z instrukcją producenta plus moje indywidualne zlecenia. Obsługa od przyjęcia do odbioru samochodu bardzo dobra; pełna informacja o zakresie wykonywanych czynności i użytych części (stare części okazywane bez pytania z
mojej strony).Ze strony serwisu otrzymuje dodatkowe informacje o stanie samochodu. Do obsługi przez minione 9 lat nie mam uwag. Następny Suzuki, Baleno, Ignis lub Swift także kupię w Auto Wache.
Pozdrawiam klient.
Tomasz W. 2016-04-13 09:41:37
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu, zero profesjonalnych szkoleń, zero normalnych umowy o pracę, zero szacunku do człowieka, szkoda czasu i słów na wchodzenie w szczegóły. A tak nawiasem pozytywne komentarze na temat firmy powstają pod palcami synów właścicieli :)
5
none 2016-05-10 14:25:42
hmmm... ciekawe czy Pana było stać? a więc.....NIE. Nie stać Pana było nawet na wpłatę kilku tysięcy zaliczki aby mogł Pan kupić w/w Mazdę CX 5... nie mówiąc już o ratach leasingowych.....
Tadeusz 2016-05-17 08:07:46
Zgodnie z moim zobowiązaniem chcę podzielić się nowościami z pobytu w serwisie. W dniach 18-23.04.2016r. Moje auto MAZDA 5 II była podstawiona na wymianę sprzęgła kpl. rozrządu kpl. i klocków hamulcowych. Ja w tym czasie przebywałem na wycieczce w Bieszczadach. Oddając samochód poprosiłem P.Macieja aby moim autem zajął się P Marcin jak również aby na bieżąco informowano mnie o postępach w realizacji zadania oraz o ewentualnych spostrzeżeniach. Wszystko odbyło się na wysokim poziomie. Po odebraniu auta od razu nie pisałem gdyż chciałem trochę pojeżdzić ,aby ocenić jakość wykonania obranego zakresu robót.Do dnia dzisiejszego przejechałem blisko 2500km i wszystko gra. Dziękuję za solidną robotę.Zapomniał bym o najważniejszym wstępna wycena za wykonanie zlecenia nie odbiegała od tego co płaciłem, wręcz była trochę niższa.Oby tak dalej.
Piotrek 2016-08-21 13:24:20
Kupiłem u nich Mazdę CX5 , prędzej byłem na św. Michała gdzie uwaga jazda próbna polegała na tym że jakiś sprzedawca wsadził mnie do auta i byłem w szoku cała jazda próbna polegała na tym że jechałem jako pasażer, facet totalnie mnie olał .Na szczęście udałem się do Baranowa Do Auto Wache gdzie potraktowano mnie z pełnym szacunkiem i zrobiono doskonałą kalkulację , gdzie dostałem za 1 zł : komplet opon zimowych , blokadę skrzyni biegów oraz kamerę cofania . Zamierzam właśnie kupic ponownie drugie auto u nich po roku mazdę CX3 .
Gorąco polecam ten salon sprzedaży samochodów Mazda , przemiła obsługa nie patrząca na człowieka z góry , sprzedawcy bardzo wyrozumiali i sprawnie działający , pamiętam mazda cx5 była praktycznie nie osiągalna , trzeba było czekać pól roku na dostawę mi załatwiono ją w tydzień już gotową do rejestracji.
Robiłem w tamtym tygodniu przegląd i dostałem 210 zł rabatu jako już stały klient.
Gorąco polecam Salon Auto Wache W Baranowie koło Poznania , pozdrowienia dla obsługi Piotrek Wnuk .
jańcio wodnik 2016-08-30 20:40:38
Ja potwierdzam opinię tych co piszą że to oszuści. Prawda jest taka, że tylko debil pójdzie tam do roboty. Prawo pracy w tej firmie nie istnieje. Za pracę w sobotę przewidziana jest 1/3 dnia wolnego, czyli trzeba przepracować trzy soboty....śmiech na sali. Część ludzi pracuje na umowe zlecenie, część bez umowy. Tylko wybrańcy mają prawdziwą umowę o pracę. Pracowałem w różnych miejscach ale moje wspomnienia z tej firemki są jak najgorsze. Burdel na kółkach...
5
jańcio wodnik 2016-09-09 19:03:11
Nie wiem. Może odpiwiadają, ale idąc na urlop lub zwolnienie lekarskie przy tak skonstruowanej umowie lub zupełnym jej braku możesz być pewien że całej kasy nie zobaczysz. I non stop węszenie i drążenie czy do czegoś nie można się doczepić. Nie wiem jak pracodawca zateudniający tyle osób w dodatku ASO uchował się na rynku. Tak można pracować u pana Zenka co zbiera puszki.
1
jańcio wodnik 2016-09-09 19:09:57
Karte to sobie wyrobisz stałego klienta w poradni psychiatrycznej po miesiącu pracy.
2
jańcio wodnik 2016-09-09 19:15:09
A atmosfera jest jakna budowie przy noszeniu cegieł
1
jańcio wodnik 2016-09-09 19:17:35
Tam nie ma takiego stanowiska chyba, że miałeś na myśli opiekuna niedorozwoju.
dupa 2016-09-17 00:13:49
Taa zwłaszcza jak usłyszysz że za urlop dostaniesz połowę kasy. Albo że "bo miesiąc był krótki"
1
jańcio wodnik 2016-09-19 18:03:21
Aaaaaaahahahahahahahahaha.........
2
Były pracownik autolache 2016-10-04 22:01:07
Praca w tej firmie to pomyłka, brak umów, wypłaty w ratach, przymus noszenia pseudo firmowych ubrań z LUMPEKSU, śmieszne kierownictwo. Samochody na naprawy blacharsko-lakiernicze stoją ponad miesiąc, niektórych samochodów na serwisie po prostu nie potrafią naprawić. Ogólnie żenada, też pracowałem w paru miejscach ale to jest niepowtarzalne, nie wiem jak to jest że firma może funkcjonować na takim bezprawiu. Ostrzegam przed tą firmą ludzi którzy szukają pracy i dobrego mechanika. I jeszcze jedno spostrzeżenie, kto odwiedza takie portale jak ten? Ci co są zadowoleni z usługi lub pracodawcy czy ci co chcą ostrzec przed pracodawcą wałkarzem?
5
Dexter 2016-10-08 19:57:53
Kozak z necie, pizda w świecie. Ewa?? Albo ja wywala albo padnie tam nawet microcar ktory był by dla niej wyzwaniem. Teori i opini nie trzeba potwierdzac sila dzieciaku. Przyjada i Ci napizgaja a matka jeszcze Cie w dupe kopnie. Na pewno dostaniesz kieszonkowe od mamci za ten koment. Zalosne dzieciaku bez marzen.
1
fider 2016-10-10 15:14:53
Noooo fakt opieka psychiatryczna by sie przydała po pracy w Autowache!!
3
jańcio wodnik 2016-10-11 08:29:57
Jak najbardziej potwierdzam. Znam przynajmniej dwóch pracowników, którzy prosili się przynajmniej 2, 3 miesiące o umowę i z wielką łaską jedna z tych osób ją otrzymała a druga z tego co wiem - jeszcze nie.
2
jańcio wodnik 2016-10-11 08:33:45
Niedługo juz na kieszonkowe nie będzie.... A te wafle co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysoko noszą jak wielke pany wlasciciele nie będą miały na cukierki nawet.
1
ja 2016-10-11 16:15:23
...opieka medyczna której nikt nigdy w tej firmie nie doświadczył.... Hahaha ..... Normalnie kon by sie usmial....
2
bym 2016-10-12 11:40:08
Penwie, że jak zarobki są całkiem niezłe @manio to jeszcze lepiej, ale zastanawia mnie jaka jest teraz atmosfera.
niegdysiejszy 2016-11-02 10:54:26
Trafiłem na tutejsze forum z czystego przypadku, ale taki drobiazg rzucił mi się w oczy - Mateusz W (przyszły właściciel tej "firmy"?) podpisując się imieniem i nazwiskiem nazwał wypowiadających się tutaj negatywnie - swoich pracowników i klientów - ciotami bez jaj.
Ciekawe czy następnego dnia pojawił się na serwisie i miał odwagę patrzeć ludziom w oczy.
Po przepracowaniu tam paru miesięcy dawno temu, trauma zostanie mi do końca życia. To co oni uskuteczniają podchodzi pod znęcanie się nad pracownikami.
Najgorsza firma jaką jestem w stanie sobie wyobrazić, dno, poniżenie, żenada.
4
Jańcio wodnik 2016-11-16 22:23:27
Spoko. Ja też przepracowałem tam parę miesięcy. Ale teraz już się z tego śmieję. Kabaret. Traumy nie mam. A młodzi mają ludzi w pompie, to co się będą przejmować wpisami tutaj. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.Szkoda mi tylko osób, które nie mają w sobie samozaparcia na tyle, żeby znaleźć PRACĘ, bo to co się odbywa w tej firmie to sitcom klasy D.
Grzegorz 2016-11-29 21:29:39
Opinia negatywna. Pojechałem na pierwszy przegląd po 1000 kilometrów z moim suzuki w dniu 29 listopada br. Obsługa miła, zaraz po przyjeździe zabrali autko na serwis, a ja czekałem na Pana od "papierów". Po załatwieniu formalności pan poinformował, że czas oczekiwania to około 1 godzina ponieważ wymiana oleju, filtrów, kontrola 12 punktów itp...oraz mycie pojazdu. Poprosiłem grzecznie aby nie myć...auto czyste, sam myłem na bezdotykowej 2 dni temu, więc...a lakier piękny, bez jednej ryski, cały czas czekałem aż ktoś mi jakąś szkodę parkingową zrobi.. już nie muszę... NIESTETY UMYLI.. Czym myli tego nie wiem, wygląda mi to na jakieś szczoty albo nie spłukali przed myciem..cholera wie..ale CAŁY jest porysowany jak po szczotkach na myjni...a prosiłem. Nie dość, że zapłaciłem za przegląd to teraz jeszcze muszę go dać na polerowanie.. a rączki temu Panu od mycia to..jak tak można? Odradzam serwis z MYCIEM auta.
Zostaw swoją opinię o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache - Baranowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache