Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache

Pracowałeś w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bestia - 2012-11-23 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to parodia westernu, dziwi się, że są jeszcze na rynku, ale to przez wypłacanie pięniedzy pod stołem brak unormowania umów o pracę z pracownikami itd... najgorszemu wrogowi nie polecam, a Pani [usunięte przez administratora] to zdecydowanie najbardziej zepsuta osoba jaką spotkałem w swoim życiu
zdjecie uzytkownika
Świadek - 2012-11-25 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za akcja, gdzie [usunięte przez administratora] wysłała pracownika do klienta, bo pracownik nie miał prawa jazdy - rowerem? Rower - dwa koła, pedały. Nie mogłem uwierzyć w to co słyszałem... Ale śmiechu co nie miara
zdjecie uzytkownika
ryś50 - 2013-07-23 09:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam każdemu kupno samochodu w tej firmie i odradzam serwisowanie. Kupiłem tam nowy L200, to dobry samochód ale w tym serwisie wiecznie były naprawy i to kiepskiej jakości. Dla mnie to oszuści. Naprawdę szczerze odradzam. Wymiana uszczelki sprzęgła spowodowała że wymienili sprzęgło i skasowali. Pi rok przypadkowo byłem w prywatnym warsztacie i okazało się że mój samochód był tam naprawiony a Wache dołożył 100% i wykasował. To dno.
zdjecie uzytkownika
fan-mitsubishi - 2013-08-22 12:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się!!! i to już od kilku lat (od 2004, odkąd kupiłem Outlandera...a potem następne), że centrala Mitsubishi jeszcze nie cofnęła akredytacji, zwłaszcza na usługi servisowe!!
Przecież ta czarna, karykaturalna kobieta niszczy firmę Wache (to pół-biedy) ale niszczy wizerunek marki Mitsubishi!
Czyżby centrali az tak to było obojętne???
Na szczęście istniej w Poznaniu jeszcze inna firma deal;ersko-servisowa. I tam kupiłem i nowego...i tylko tam będę serwisował.
Mam nadzieje, że upiory się skończą!
zdjecie uzytkownika
Nie dziękuję - 2013-09-26 14:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis to kpina, paranoja .... mają klienta w głębokim ... Samochód na gwarancji z zgrzytającą za każdym razem skrzynią biegów przy wbijaniu wstecznego (plus problemy z 1-ką). Problem zgłoszony podczas przeglądu okresowego został skwitowany przez serwis "No przecież oni fabryki nie poprawią...". Omijać szeroooookim łukiem.
PS.
Najbardziej rozbawił mnie osobnik przyjmujący auto do serwisu. Wsiadł do auta wkleszczył 2 razy wsteczny z prędkością zaspanego żólwia i stwierdził, iż problem nie występuje :D
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-10-02 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ostatnio tutaj są opinie klientów. Ja natomiast chciałem się dowiedzieć jakie na początek są zarobki w Auto Wache? Dzięki
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-28 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak nikt nie wie jak aktualnie jest w Auto Wache, z tego co patrzyłem to rekrutacji specjalnie tez nie mają, co najwyżej mozna osobiście zanieść CV, szkoda.
zdjecie uzytkownika
Seb - 2014-05-20 15:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę, że nie ma na GoWork aktualnych i byłych pracowników? Dajcie jakieś info o tej firmie, bo jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-03 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem że praca w naszej nastawiona jest żle .że p (usunięte przez administratora)ma swe humory itd . dzięki szefowa że pozbyła się pani pupila przez którego opinia o nas była jaka była .dobrze że pani w pore zobaczyła na oczy co robi myśleliśmy że jak opowiadał że jest wnukiem pana (usunięte przez administratora) który jest kolegą szefa to wszysko mu wolno.z pozdrowieniami wierni mużyni
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-08-11 14:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis AUTO WACHE to duże nieporozumienie usunięcie szkody od momentu zgłoszenia trwa już drugi miesiąc. Dzwoniąc słyszę zawsze to samo że kolega zapomniał albo że jeszcze cześć nie dojechały z centrali a telefon do szefa albo szefowej nikt nie zna i sprawa stoi w miejscu .Będę zmuszony skorzystać z innego serwisu .
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-09-09 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki trzeba spełnić i gdzie złożyhć papiery najlepiej żeby się u nich załapać na posadę machanika samochodowego? słyszałem że bardzo fajnie płacą i ogólnie dobra praca dla ludzi takioch jak ja kochających motoryzację. najbardziej mnie interesuje w jakich godzinach praca jest i czy weekendy roboczesą obowiąxzkowe
zdjecie uzytkownika
Wujek - 2014-11-04 21:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta jest chora to tyran , siedzi po pracy i wydzwania żeby zmienić ekipę na młodszą ,bardziej wydajną Odradzam chora atmosfera w pracy za marne grosze
zdjecie uzytkownika
grabix - 2014-11-05 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę tyranii w firmie być musi żeby wszystko działało i było wydajne.tak już po prostu musi być.dajcie proszę znać jak z tymi weekendami czy są w firmie Auto Wache pracujące bo to muszę wiedzieć a jak najszybciej chcę wysłać do nich papiery żeby się starać o zatrudnienie,.bęę wdzięczny za szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-02 01:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Coś o firmie Autowache:
- umowa zlecenie na czas nieokreślony, (niektórzy nie widzieli swojej umowy przez pół roku)
- wypłata w ratach (lepiej brać jak dają bo później może nie być oczywiście część pod stołem,
- klimatyzacja działa jak jest szefostwo (klima nie jest dla klientów czy pracowników,
- serwis jest źle zarządzany, samochód po przyjęciu na serwis który powinien trwać np. 2 godziny nagle odnajduje się na parkingu po 4 godzinach nieruszony,
- posiadają jednego mechanika z prawdziwego zdarzenia, jak go nie ma to serwis leży (reszta to wymieniacze),
- na blacharni samochody stoją po kilka tygodni aż ktoś je rozbierze i chociaż zamówi części,
- na częściach brakuje części na bieżące naprawy,
- lakiernia może jakoś działa, chociaż lepiej jak by malował najlepszy lakiernik który ma oko a nie najstarszy,
- dział elektryków działa bez zastrzeżeń,
- na stacji diagnostycznej pracuje bardzo źle wychowany pan,
- na myjni pracuje niedorozwinięty umysłowo pracownik który nie potrafi umyć samochodu.
- szefowa jest tak wysuszona że aż patrzeć nie można, ma 60-70 lat a wydaje się jej że ma z 25, śpi chyba w solarium.
- syn który jest kierownikiem działu motocykli sępi od mamy przy wszystkich na paliwo do motoru,
- szef nie wiem w ogóle po co tam przyjeżdża.
- ogólna niechęć pracowników do pracy ale jak tak się płaci i traktuje to czego można spodziewać się po pracownikach (aha, nie licz na jakiś rozwój zawodowy, firma nie zapewnia żadnych szkoleń czy certyfikatów.
Ogólnie tyle o tej firmie, może i lepsza praca niż mc'donalds czy w biedronce ale jeśli masz jakieś umiejętności to poszukaj pracy gdzieś indziej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-12-10 18:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona niszczy nie tylko firme ale niszczy tez zycie mlodych ludzi a zwlaszcza swojego syna to kobieta bez skrupułów która nie zasługuje żeby być matką i szefową!!!!!!Gow tu hell!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-12-10 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [pan ktoś - 2012-09-26 16:33:24]:
nie dajcie się omamić ten pan ktoś! to siostra Ewy która jest bezdzietną dewotą która ma z niej korzyśc!!!
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-12-10 19:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan ktoś - 2012-09-26 16:33:24]:
nie dajcie się omamić ten pan ktoś! to siostra Ewy która jest bezdzietną dewotą która ma z niej korzyśc!!!
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słabiaki z was jak tak narzekacie to przebiegnijcie się po innych firmach.ja uważam że firma auto wache nie jest zła.trzeba umieć się w niej poruszać.jak wszędzie są minusy i plusy.puki co pracuje i wypłata jest zawsze na czas.myślę że ci co tak narzekają to słabiaki. nie macie jaj.co do pani Mirki to jest piękna kobieta szefowa również.szef fajny.ja mogę się podpisać legalnie nie tak jak wy z ukrycia.Marceli
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-12-12 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
ile dostałeś od szefowej za tą wypowiedż?man7
zdjecie uzytkownika
łooł gorąco - 2014-12-15 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem że zrobiło się w temacie gorąco z tego co widzę a człowiek chciałby się dowiedzieć czegoś na temat pracy... hmm możę jak tak piszecie- to podzieliibyście się opinią o pracy tam i tym czy tam kogoś nowego może szukają na jakieś stanowisko. jeszcze jakbyscie o pieniadzach napsiali byloby wybornie !
zdjecie uzytkownika
teodor - 2014-12-16 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.."słabiaki"-to delikatne określenie prowincjonalnych autorów w/w wpisów!! czytając te opinie mam takie dziwne odczucie jakoby autorzy tych słów mieli coś do czynienia z jedną z partii (wszędzie widzą afery,aferzystów itp.mącicieli)!!
Podzielam zdanie Marcela,iż szefostwo jest jak rodzina,nie pamiętam aby komuś odmówili w jakiś sposób pomocy czy to w finansowej,czy innej formie.
A co do Pani Mirki,siostry szefowej,potwierdzam i podpisuję się,że to fajna babka!! której,jak jeden z wielu którym pomogła,zawdzięczam coś więcej niż tylko zdrowie!!!
..a tym co chcą wiedzieć czy są jakieś wolne miejsca pracy,i jak się zarabia,na złożenie CV i rozmowę kwalifikacyjną w siedzibie firmy Auto-Wache! Jacek.
zdjecie uzytkownika
mateuszw - 2014-12-16 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia i uwagi pod adresem firmy Auto Wache oraz moich rodziców to zapraszam do rozmowy w cztery oczy bo albo nie macie jaj lub jesteście jakimiś ciotami ze potraficie pisać takie głupoty na tego typu stronach a nie potraficie tego powiedzieć nikomu wprost.
Pozdrawiam Mateusz Wache :)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-12-16 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzi oceniamy po tym kim są i co robią a nie jak wyglądają. Wasza ocena jest chamska i prostacka. Jak się komuś nie podoba to nie musi pracować. Nikt nikogo siłą nie trzyma. Jeżeli pracujesz to pracuj dobrze, a będziesz będziesz doceniany,a oceniając innych spójrz najpierw krytycznie w lustro.
zdjecie uzytkownika
mały blacharzyk - 2014-12-16 21:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały blacharzyk - 2014-12-11 22:48:37]:
nieżle Jacek widzę że stara przyjażń popłaca.Ludzie którzy pamiętają mojego przyjaciela z auto Wache Nupusia to moi koledzy.ktoś pytał ile dostałem kasy za wypowiedz?.no cóż Pani Wache w 2000r. przyjęła mnie do pracy wszedłem dosłownie z ulicy.to był jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym strzał w dziesiątke.wydarzenia które miały miejsce potem spowodowały że dziś coś umiem.mam prawie 42 lata i jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć firmie auto wache to właśnie dobrym wpisem.pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-12-20 15:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawne było to jak Pani Wacha załatwiła pracownikom z obsługi klienta używane koszule z lumpeksu (to jest pomoc?). Albo że mogą pomóc finansowo, heh, lepiej jakby płacili tak jak się należy czyli raz w miesiącu tego samego dnia i żeby zarobione pieniądze były na papierze (każdy chciałby w końcu mieć ten kredyt na mieszkanie, a co ci dadzą jak na papierze 1600 na umowe zlecenie).
Mateusz nie denerwuj się, jedyny jesteś normalny z Wachów. Ale jak to mówi się rodziny nie wybiera się.
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą to mówię jeszcze raz, TA FIRMA SIĘ KRĘCI więc skąd mają być pieniądze na dobre wypłaty.
Jak ktoś mówi że Ewa i jej jeszcze lepsza siostra są ładne to ma nieźle wyprany mózg.
Pozdrooo, no następnego....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Auto Wache Sp. z o.o. Ewa Józef Wache?
Zadaj pytanie
x