brak logo

Chde Polska Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Chde Polska Sp. z o.o.

mamnick 2012-11-03 20:30:00
Firma to ludzie...A tutaj...Wyścig;)
Jakieś urządzenia dziadowskie.......Wciskać kit ludziom...Ehhhhh
A zadzwoni jeszcze raz jakiś QTAS z tej fimry to przyjde osobiście i komuś w zęby dam!Tempaki!
Robert 2012-12-12 12:53:53
Pierwszy raz jestem na tym formum, choć firmę znam ale nie z autopsji. [usunięte przez moderatora] była moją siostrą. Wiele złożyło się na jej odejście ale nie tylko było to spowodowane przez pracę. Ci co znali ją bliżej wiedzą o co mi chodzi. A co do pracy - nigdzie nie ma tak, że jest coraz lepiej. Wymagania się podnoszą i trzeba im sprostać albo szukać niemożliwego.... nieistniejącego 'raju' pracowniczego ;)
Mario 2013-09-26 22:22:16
Najbardziej to chyba narzekają ci, którzy się nie sprawdzili... Ja pracuję już 4 lata i wiadomo - są lepsze i gorsze miesiące, ale patrząc na to całościowo nie mam na co narzekać. Pracować trzeba, jak wszędzie, ale kasa jest uczciwa i co w dzisiejszych czasach nie jest takie oczywiste - wypłata jest zawsze na czas. Mam czasem chwilę zwątpienia, ale to dopada każdego przedstawiciela, bez względu na branżę. Atmosfera w pracy jest w porządku, co osobiście bardzo cenię.
Lola 2013-10-02 10:37:36
Mario,a jakie oczekiwania finansowe moze miec przedstawiciel z dlugoletnim doswiadczeniem?Czy jest normalna umowa o prace?
Mario 2013-10-03 19:57:20
Oczywiście, że umowa o pracę, a jak inaczej? To nie jest firma krzak, gdzie musisz mieć swoją działalność. Masz normalną umowę, pensję + prowizję, samochód służbowy, telefon. Jak dobrze sprzedajesz to możesz naprawdę dobrze zarobić.
karol 2013-10-08 11:51:38
tak mozna liczyc na 10 000 zl netto, tylko trzeba zasuwac jak tralala
Piotrek 2013-11-12 20:04:11
Co dla Ciebie oznacza "samochód jest w pełni do mojej dyspozycji"? Możesz go używać prywatnie, jeśli to masz na myśli. W celach prywatnych tankujesz oczywiście za własne pieniądze. Atmosfera w firmie, jak na obecne czasy jest ok - każdy pracuje na siebie, więc nie ma wyścigu szczurów. Ja pracuję już 5 lat i póki co nie planuję zmiany.
patryk 2013-11-13 11:48:42
W pełni zgadzam się z Mario - jeśli dobrze pracujesz to dostajesz dobre pieniądze. Zawsze znajdzie się ekipa, która tylko marudzi,a tak na prawdę ledwo robi plany sprzedażowe. W CHDE pracuję od 2 lat i jak w każdej firmie czasami się człowiek denerwuje, ale jeśli dobrze sprzedajesz to kasa jest całkiem niezła, do tego służbowe auto i telefon.
Marek 2013-11-19 13:10:19
Przez przypadek wszedłem na to forum i włos na głowie mi się jeży jak czytam " wypociny" niektórych Przedstawicieli. Posłuchajcie starego pracownika. Firma jest jak każda inna. Ani dobra, ani zła. Na dzisiejsze czasy w sam raz. Na pewno 6-7 lat temu pracowało się trochę inaczej a i asortyment był inny, ale z Kierownictwem zawsze można było się dogadać. Więc nie narzekajcie "smarkacze" tylko bierzcie się do roboty, a i efekty będą. Co z tego , że zarabiam teraz o wiele większe pieniądze niż każdy z Was, ale tamtej atmosfery pracy i tamtych ludzi zawsze będzie mi brakować. Pozdrawiam wszystkich "weteranów".
1
SSS 2013-11-25 11:45:57
Podstawowa jest zenujaca 2800netto.Ale sprytny Regionalny prowadzi rozmowe w taki sposob,ze jak ostatecznie dotrzecie do finalu:ile chcialby Pan zarabiac?, to mowisz NIC,Bo te premie takie fantastyczne:))))To ze robicz swoj plan na poziomie100% wcale nie gwarantuje Ci premii.Jestes scisle powiazany z przedstawicielem farmaceutycznym, ktore swoj plan tez musi wyrobic,Bo inaczej nici..Ale to takie tam:)))
widzącawięcej 2013-12-31 10:38:52
Czytając niektóre posty utwierdzam się w przekonaniu, że człowiek może wyjść ze wsi, ale wieś z człowieka już nie. I to niezależnie od tego czy ktoś jest "weteranem" czy nie. Co do firmy: Spokój, luz praca jest jak każda inna, można zarobić tylko trzeba wierzyć w to co się sprzedaje i zaiwaniać po terenie, szukać klientów. ML to mocna marka więc nie ma co marudzić, że się z szajsem pracuje. Plany do wykonania są wszędzie, a tutaj przynajmniej jest płynność finansowa. Auto można używać w czasie wolnym bez żadnych kilometrówek i innych pierdół jak np. w KRKA gdzie buli się za każdy prywatny km. P.S. do SSS. właśnie przyszło mi do głowy: w KRKA zarabiałeś więcej? plus powiedz mi co w poniedziałek 25-11 o 12 robiłeś na forum wpisując ten post zamiast pracować? :)
P.P.S. do (usunięte przez administratora). 6-7 lat temu stary pracowniku to ty jeszcze nawet na studiach nie byłeś więc nie przesadzaj :)
SSS 2014-01-02 17:51:06
A skąd pomysł,ze w Krka pracowałem?:))) I ze jestem nim, a nie nią?:))) Oczywiście, ze dużo,dużo wiecej zarabiam. I co to za inwigilacja, o której posta napisałem/am? Może mam poprostu urlop, zwolnienie lekarskie,itd..?
Głupota ludzka jest zatrwazajaca:)))))))
Kolezanko,każdy ma prawo do własnej opinii! dla mnie i wielu innych taka podstawa jest niezwykle mizerna,warunki uzyskania premii nie fair,a Ty sie ciesz, ze nie dane Ci było pracować za dużo większe pieniądze,bo potrafisz przynajmniej docenić to,co zarabiasz
1
Ali 2014-01-02 17:56:31
A co to sie stało, ze znowu jest rekrutacja na mazowieckie?Nie sprawdził sie przedstawiciel, czy sam podziękował?Ostatnio chyba w październiku rekrutowali
Przemek 2014-01-02 21:52:40
Niestety ale w październiku nie udało się znaleźć osoby, która spełniła by nasze oczekiwania i stąd też rekrutacja po raz drugi.
Marek 2014-01-09 14:52:34
Mało widzisz dziewczynko... Nie każdy miał przyjemność mieszkać na wsi... Studia ukończyłem na początku lat 80-tych(usunięte przez administratora)
1
hmm 2014-01-13 16:30:34
Czy ktoś może powiedzieć jakie to są te "mizerne" warunki finansowe?
1
PF 2014-01-18 11:56:08
Warunki nie są złe. Pracować trzeba, jak wszędzie, z tym, że w chde jak osiągasz dobre wyniki to jesteś naprawdę doceniony. Ja pracuję już jakiś czas jako PF i narzekać nie mogę. Przy dużym zaangażowaniu jest duża sprzedaż i tym samym duza kasa. Atmosfera też jest w porządku.
pf2 2014-02-14 10:34:25
Mikrus, wszystko jest zrozumiałe, tylko czytaj po przedstawicielsku: jednemu wystarcza 2 tys, a innemu nie wystarcza 4. czego tu szukac? firma, jak kazda inna - ot, co.
1
zatroskany 2014-03-11 18:26:59
oj, co się znowu stało, ze ponownie poszukiwania trwają na przedstawiciela w Stolicy? Czyżby znowu nie było kandydata odpowiedniego?
a może to przełożony szuka osoby nie z tej ziemi?
i na podkarpaciu też szukali - aż ciśnie się pytanie, co się tam dzieje - czy takie wymogi, którym nikt nie jest w stanie sprostać, czy po prostu to, co się piszę (ach, ech) to jedna farsa.
Przemek. 2014-03-14 12:45:51
Zatroskany,
Przyjdź na rekrutację to sam się osobiście dowiesz.
Zapraszam.
zatroskany 2014-03-22 10:20:39
Proszę Pana, nie szukam pracy. Tu, gdzie pracuję, jest mi dobrze.
Mam znajomą osobę, która pracuje w Pana firmie, bo musi - na rynku jest, jak jest - oczywiście to opinia z jednej strony, ale fakty, które obserwuję na rynku się potwierdzają. I tyle w tym temacie.
A Panu życzę powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniej osoby.
1
Mariusz 2014-04-08 22:20:48
Firma gówniana z gównianymi kierownikami,zbierają cały szrot/LUDZKI z innych firm i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oferują tyle pokrótce w temacie,ciągłe rekrutacje i zmiany pracowników
2
pracuje 2014-04-14 23:31:33
Mariusz ostro pojechales. Wszystkich obraziles od firmy po pracowników, uważam,że nie jestem żadnym szrotem i ze nie pracuje w gownianej firmie.
Jeżeli chodzi prace w chde to bywały wzloty i upadki jak wszędzie.Na szczęście od dłuższego czasu wszystko jest ok. Firma się rozwija i daje zarobić.Czego więcej trzeba...jedynie tego aby się nic nie spiekdolilo :)
Madzia 2014-04-25 16:03:59
firma tragiczna,(usunięte przez administratora) najważniejsza sprzedaż na siłę,tylko wcisnąć byle co klientowi,stosunki międzyludzkie nie do opisania tragedia nic pozytywnego nie mozna powiedzieć ogółem tragedia
Piotr 2014-04-30 12:41:18
Nic niestety nie da się powiedzieć pozytywnego ,kiedyś było inaczej teraz tylko [usunięte przez moderatora] i bardzo zła atmosfera,nie tak to sobie wszyscy wyobrażali ludzie pracują bo nie mają wyjścia i tyle w temacie,smutna rzeczywistość niestety
sosna 2014-05-27 20:32:37
A ja pracuję od kilku lat i nie narzekam. Dziwią mnie opinie osób pracujących jako przedstawiciel i narzekających na to, że trzeba sprzedawać. Czyż to nie należy do obowiązków handlowca? Jak dla mnie warunki finansowe są ok, stresująca praca raczej nie jest.
Piotr 2014-06-26 20:41:10
lukas jak sie mozesz człowieku zgodzic z czyms czego nie widziałes oznacza to jedno masz niski iloraz inteligencji ale w tej firmie poszukuja takich ciemniaków, żeby ich wykorzystywać
Już nie pracuje 2015-01-21 20:54:14
Jak zaczynałam pracować w CHDE zasady premiowania i ogólne warunki pracy były dla wszystkich jasne i klarowne. Każdy wiedział co ma robić, nie było nękania i nieludzkiego traktowania- ale to było za czasów kiedy właściciele (Panowie "Ż")trzymali nad wszystkim pieczę. Niestety od momentu zatrudnienia dyrektora, który działał na szkodę firmy od samego początku, wprowadzając do sprzedaży chiński shit, wprowadzając dziwnych kierowników (u mnie w regionie kierownikiem został przedstawiciel najdłuższy stażem- a to chyba nie jest wyznacznik predyspozycji wymaganych na tym stanowisku). Kierownik o którym mowa nie miał kompletnie pojęcia o kierowaniu ludźmi, blokował sprzedaż tylko dlatego że bał albo nie chciał dawać rabatów. Kiedyś to przedstawiciel o tym decydował ale po zmianach o wszystkim decydował kierownik. Nie wspomnę już o nękaniu i przyjeżdżaniu na niezapowiedziane wizyty jakby chciał kogoś na czymś przyłapać- nigdy mu się to jednak nie udało (sam jak był przedstawicielem to nawet z domu nie wyjeżdżał bo wszystko załatwiał przez telefon). Kiedy zatrudniał przedstawicieli nie umiał im nawet przekazać ich obowiązków i dobrze przeszkolić, błądzili tygodniami jak dzieci we mgle, chyba że któryś z przedstawicieli im pomógł... Ogólnie firma dobra, sprzęt dobry (Microlife) ale zarządzanie kiepskie a dopuszczanie takich niespełnionych ludzi z kompleksami i zapędami narcystycznymi kończy się katastrofą i jest męczarnią dla wszystkich którzy muszą z taką osobą pracować!!!
3
ktoś 2015-01-27 11:00:38
Drogi Przedstawicielu "który już nie pracujesz"!
Na początku piszesz, że to chiński shit, po czym na końcu że jednak to dobra firma i dobry sprzęt - zdecyduj się więc którą opcję wybierasz.
Natomiast,jeśli w przeciągu 2 lat Twojej WIELKIEJ kariery w CHDE, Twój bezpośredni przełożony przyjechał na nie zapowiedziane wizyty 2 razy i uważasz to za nękanie, to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej osobie.
Reszta chyba nie wymaga dalszego komentarza.. "złej baletnicy to i rąbek u spódnicy....". Pozdr.
ktoś 2 2015-02-02 16:34:44
Chyba ten RKS się wypowiedział.
Czytaj ze zrozumieniem,
1.firma fajna! a nawet bardzo
2.dobry sprzęt Microlife!!!
3.był wprowadzony chiński shit. tzn,że go nie ma!!!
4.kto powiedział,że moja kariera trwała 2 lata (to twoje wnioski, jak zwykle błędne)
5.Nękaniem nie nazwałam dwóch nie zapowiedzianych wizyt (cd.czytaj ze zrozumieniem)
6.Skoro RKS był u mnie na dwa lata dwa razy...to o nim świadczy.
Firmę polecam ale nie RKS z centralnego regionu.
2
Czechowski Paweł - CHDE 2015-02-02 20:04:01
Cóż można powiedzieć. W firmie tej jak i w innych jest jak w życiu: są chwile lepsze i gorsze. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na to że trzeba pracować. Tak jest wszędzie! Dodatkowo mogę powiedzieć "Masz to na co się godzisz". Jeżeli uważasz, że zostałeś niewłaściwie potraktowany to zawsze jest prezes. I jeśli Twoje argumenty są trafne to na pewno nie zostaniesz wywalony za drzwi. A co do dyrektora z centrali działającego na naszą niekorzyść od początku to ..... cóż nigdy nie wiesz co siedzi w głowie innego człowieka. To po pierwsze. Po drugie myślę, że tylko Prezes i sam dyrektor mają na tyle wiedzy żeby to oceniać i wyciągać takie wnioski. Ja pozostanę przy faktach - ten człowiek z nami nie pracuje.
Fakt czasami sypie ..urwy bo mi coś nie odpowiada, jak w życiu nigdy nie jest idealnie. Jednak załatwiam te sprawy z panami "Ż" a nie wylewam żale anonimowo na stronach www. Zawsze może być lepiej, jednak nie jest źle ani finansowo ani jeżeli chodzi o atmosferę (przynajmniej w centrali).
ROBISZ SWOJE = MASZ SPOKÓJ, KOMBINUJESZ LUB/I NIE ROBISZ SWOJEGO = WYLATUJESZ
Jeżeli znacie firmę w której nie robisz i zarabiasz to poproszę o namiary chętnie zmienię prace na taką w której będę leżał "do góry wentylem" i kosił niezłą kasę.
nikt taki 2015-02-20 20:44:41
Regionalny był dobry, za dobry na tą firmę. Szkoda, że prawie nikt tego nie doceniał. Uczciwość, lojalność, pracowitość - mało kto miał takie cechy. To, że przyjechał na niezapowiedzianą wizytę nic nie znaczy dla pracownika, który nie ma nic do ukrycia - sprawa prosta. Taki koncern nie odczuje dziś zmiany, ale strata ogromna, a konkurencja się ucieszy. Powodzenia panie Przemku.
1
Czechowski Paweł - CHDE 2015-02-28 20:59:02
Firma ma jeszcze glukometry, mierniki Benecheck oraz cały asortyment firmy Hartmann. Jest co sprzedawać - aplikuj.
Przedstawiciel 2015-03-06 12:06:02
Pracuje w firmie prawie 4 lata. Uważam, że od jakiegoś czasu źle dzieje się w firmie. Firma jak stała w miejscu tak stoi nadal.Podobno jest tak od lat 15. Nie ma nawet sali konferencyjnej tylko podobno siedzi się przy jakimś stole bilardowym bez okien:)
Jedyne co się zmieniło to zera na koncie p.Żukowskiego. Myślę że jest teraz jednym z najbogatszych rzeszowiaków a na spotkania biznesowe chodzi w "dresach".
No cóż jak to ktoś napisał wyżej, że chłop ze wsi....ale wieś z chłopa, nigdy".
Zarobki w miarę ok, ale co oznacza w miarę to już indywidualna ocena. Zresztą, prosta zasada:sprzedajesz-zarabiasz, nie sprzedajesz-nie zarabiasz,jak wszędzie.
Najbardziej niepokoi mnie sytuacja, że ludzie którzy "liżą" są na topie, a takich którzy walą prosto z mostu się nie akceptuje.
Sami Dyrektorzy, którzy uważają że są niezbędni i starają się "robić" wszystko, po to aby być zauważalnym, bo jak tu być zauważalnym innaczej jak ma się całe 165cm wzrostu. Export-import od wszystkiego, mydło i powidło.
Karierowicz jakich mało na rynku. Ludzie maja go już dosyć!
Tak z mojej bezstronnej oceny sytuacji, uważam że idąc tym tokiem zarządzania firmą, za kilka lat firma wyjdzie na tym jak....Zabłocki na mydle.
Na obecną chwilę odradzam tam pracę chyba że na przetrwanie.
Paweł Czechowski - CHDE 2015-03-09 13:45:26
To wierutne kłamstwo że firma stoi w miejscu od 15 lat. Rozszerzamy asortyment, otworzyliśmy oddział w KTW itp. Wypowiadać na temat rozwoju w firmy w ciągu ostatnich 15 lat może się naprawdę bardzo niewiele osób (staż) i nawet ja się do nich nie zaliczam. Jednak pytałem jak to wyglądało "na początku". Otóż 14 lat temu zabawa się rozpoczęła od sklepu medycznego (zatrudnienie 2 osoby) - obecnie zatrudnienie około 100 osób. Jeśli nie jest to rozwój to sam nie wiem co nim jest.
Osobiste wycieczki na kogoś na innych stanowiskach uważam za gówniarskie i dziecinne (zwłaszcza lecąc po czyimś wyglądzie). Jak pisałem wcześniej zamknij się z Panami "Ż" lub "importem-exportem od wszystkiego" w pokoju (koniecznie tym bez okien jak pisałeś) i ustal co leży ci na sercu.

Skoro odradzasz to się zwolnij. W jakim celu katujesz się z nami? Czyżbyś był masochistą ?
ch w de 2015-09-09 18:27:41
a mówi sie ze tylko o przedstawicieli sie dba w tej firmie :D spróbujcie zatrudnic sie na nizszym szczeblu tej firmy :D tragedia 50 zł nieopodatkowane za 10 nadgodzin , prace 24h na telefonie i w urlopy tez telefon non stop dzwoni ;)
Paweł Czechowski - CHDE 2015-09-17 11:19:20
Koleżanko/Kolego Olka - Dziękuje za krytyczną uwagę i postaram się udzielać opinii rzetelnych. Więc wyjaśnię: nie jestem reprezentantem pracodawcy a jedynie pracownikiem najemnym (zwykły etat). Dlaczego stoję po stronie firmy: otóż sprawa jest prosta - firma zawsze dbała o mnie oraz o moje sprawy. Mój staż pracy dość jasno pokazuje że da się pracować i da się zarabiać i to nie tylko przez przysłowiowy rok czasu. Co do drugiej części opinii może faktycznie trochę mnie poniosło, jednak nie potrafię zrozumieć anonimowego opluwania kogoś ze względu na jego wygląd, wzrost lub też sposób ubierania się - jest to dla mnie żenujące. Sam nie jestem gwiazdą ekranu ani wzorcem mody a mimo tego firma nie robi z tego żadnych problemów (co dość jasno pokazuje że liczą się umiejętności), ale widać dla innych jest to ważniejsze niż sama praca.
Odnośnie "katowania się z nami" też wcale nie uważam że przesadziłem. Natura ludzka jest dość jasna i zadziwiająco często działa wg przysłowia "jak biją to uciekaj" więc skoro biją i masz dość to dlaczego dajesz sobie razy na plecy kłaść.
Paweł Czechowski - CHDE 2015-09-17 12:40:46
Każde pozostanie po godzinach jest osobno konsultowane z przełożonym. Wtedy ustala się zakres pracy oraz wynagrodzenie za daną pracę po godzinach (i nie zawsze jest to wynagrodzenie w formie finansowej - masz tak jak ustalisz). Ja osobiście jako informatyk pracuje czasami nocami gdy inni śpią i raczej sugeruje przełożonemu, że będę chciał odebrać sobie te godziny kiedy indziej. Po wszystkim przygotowuje raport z wykonanych prac wraz z godzinami rozpoczęcia i zakończenia oraz sugeruje kiedy chciałbym je odebrać. Poza wyjątkowymi sytuacjami (super ważne sprawy w dniu w którym odbieram nadgodziny) firma się na to godzi i nie widzi w tym problemu. Jak już wcześniej pisałem wielokrotnie "masz to na co się umówiłeś".
Kolego serbik nie wyciągaj wniosków co do pensji z poprzedniego posta ponieważ wychodzi ze 5 zł x 8 godzin x 20 dni to...... 800 zł. Nikt tak nie zarabia, znaczy w CHDE bo za inne firmy nie mogę ręczyć.
była pracownica 2015-09-24 21:02:39
Potwierdzam słowa przedmówcy. Firma beznadziejna. Zero szkoleń, szkolenie produktowe to jakiś żart. Sam pan prezes nie ma szczęścia do ludzi. Zatrudnienie Przemka na stanowisku RKS to był największy błąd jaki mógł popełnić. Człowiek który nie potrafi zarządzać zespołem ludzi. Na siłę szukał powodu żeby przedstawiciela na czymś złapać. Nagrywanie spotkań handlowych, poniżanie przedstawiciela na wizytach podwójnych, często w obecności klienta świadczy o poziomie kierownika. żadnych konstruktywnych uwag.Odradzam wszystkim pracę w tej firmie. Człowiek się tam cofa a nie rozwija.
I jeszcze Benek, największa ofiara losu. Nie ogarnia tematu inwentaryzacji sprzetu.... Szkoda słów
1
były pracownik 2015-09-25 16:12:45
A to pan Przemek jeszcze pracuje w tej firmie? Ponoć nastąpiło rozstanie.

Były przedstawiciel 2015-10-09 08:20:42
Dzięki Bogu juz nie pracuje....bo jest zbyt kompetentny na tą firmę. Jeśli o kierowniku mowa..to chyba po to jest żeby nadzorować,pomagać. .. wiadomo .że ten który pracuje nie napisze takiej opinii jak poniżej. TYLKO LESER,LEŃ,UZUPEŁNIACZ PÓŁEK ,HANDLARZ OBWOŹNY ...ITD.będzie miał najwięcej do powiedzenia.najlepiej nic nie robić. .robić dobre wrażenie i jeszcze wymagać żeby cię za to pochwalili.Dorośnij! ! Czlowieczku z poniższego komentarza-życie! Skoro tak ci źle było to idź do 'prestiżowej 'firmy...tam ci będą przyklaskiwali za nierobstwo .Nie ma się co oszukiwać. .z tym kierownikiem przynajmniej miło było wejść do apteki.Umiał rozmawiać nawet z oporni klientami...tak że później towar stał na półce!lepiej mieć kierownika który wymaga bo przez to uczy . ..niż 'plecaka'co zachowuje się jak zbędny balast na plecach a w aptece wtapia się w ścianę żeby nie przeszkadzać!!!ja Przemka wspominam bardzo dobrze..jest handlowcem zpowolania..bo to widac.
A inni niech się do pracy lepiej wezmą a nie tylko narzekają .zapamiętaj czlowieczku . ..zapierniczasz-zarabiasz.niezapierniczasz...-narzekasz.Proste?
jasne 2015-10-13 07:24:25
uważam tak samo jak tekst powyżej nt. p. Przemka. był to świetny człowiek i bardzo kompetentny, a nie pracuje ...... za uczciwość.
obiektywny 2015-10-24 14:21:11
Co to za bzdurna opinia????
Czy ludzi świetnych, kompetentnych i uczciwych się zwalnia????
Raczej nie!!!!więc opinia jest nieprawdziwa, zaprzeczająca sama sobie. Z tego co wiem było dokładnie na odwrót.
Co do opinii powyżej. HA ha ha ha ha
Chyba sam zainteresowany się wypowiada:
"Dzięki Bogu juz nie pracuje....bo jest zbyt kompetentny na tą firmę"
żenada jakaś....albo to:
"z tym kierownikiem przynajmniej miło było wejść do apteki"
błahahahahahahahahahaha.
Opinie na pewno nieprawdziwe!!!!
Proponuję aby ujawniły się osoby piszące w superlatywach.
Pewnie nie mogą bo nie istnieją:)
ph 2015-12-30 20:14:51
co do kierowników to byli i są bardzo słabi
tylko patrzą jak najwięcej dla siebie przytulić
ciekawe gdyby ktoś ich posprawdzał ile czasu by jeszcze pracowali :)
SEBA 2016-01-25 12:09:13
Serdecznie polecam tą firmę.Jestem tutaj DYREKTOREM GENERALNYM i bardzo dobrze się pracuje. Produkty się same sprzedają więc mam dużo wolnego czasu;)
Kocham Prezesa za to że jest dla nas bardzo wyrozumiały,ogólnie kocham tą firmę i raz jeszcze gorąco ale to gorąco polecam;)
1
pf 2016-02-17 21:48:50
Ciekawe kto zrobił kierownikiem tego złodzieja z Wawy? Czas się obudzić Panie właścicielu.
Do pf 2016-02-19 11:04:24
Spokojnie zatroskany przyjacielu juz od roku nie ma Przemka.
3
xxx 2016-03-07 16:50:13
Absolutnie nie chodzi tutaj o kolesia z przed roku zawistna "stara gwardio uzupełniaczy półek" :)
Właścicielu drogi, jest coś takiego jak GPS, przekonasz się natychmiast jakich masz"managerów", hahah:) Pozdro..
1
S.W. 2016-08-31 08:31:58
Zarobki dla PF to około 2.5Knetto plus 5-10K kwartalnie. Medyczni 3Knetto i więcej plus 5-10K przy dobrych wiatrach za kwartał.
a tak 2016-08-31 19:40:00
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na premie
Zostaw swoją opinię o Chde Polska Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chde Polska Sp. z o.o.