brak logo

Dentalholding Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Dentalholding Sp. z o.o.

Kornik 2012-07-04 10:07:52
Sympatyczni ludzie i tyle dobrego można powiedzieć o tej pracy. No i pensja przychodzi w terminie.


Serwis niemal na całą polskę, kilkudniowe wyjazdy niemal z dnia na dzień, brak dodatkowych pieniędzy za nadgodziny czy pracę w weekendy, skomplikowany system premiowy, weekendowe wyjazdy na rozstawianie stoisk na targi (a jakieś targi są praktycznie co miesiąc) no i śmieszna jak na warszawę pensja.
7
gawel 2012-09-11 16:57:52
kolego kornik jeżeli możesz to prosze odezwij się do mnie w sprawie firmy dentalholding mam do Ciebie parę pytań. [usunięte przez moderatora]
1
J23 2012-09-11 20:07:18
Pamiętajcie. Ryba psuje sie od głowy, nigdy od ogona. Ogon merda jak mu głowa nakazuje, jeśli robi to głupio to i ogon głupio macha.
4
Inzynier serwisu 2014-08-10 18:14:27
Miałem nieprzyjemność nie dawno pracować w firmie DENTAL HOLDING. W tej firmie dostać pracę wydaje się jak złapanie Pana Boga za nogi, bo to w sumie firma medyczna wiec pewnie nie zle placa itd.. jednak po rozpoczeciu pracy szybko przekonałem się jak jest naprawdę. ( usunięte przez administratora ). odszedłem z tej firmy bo tak naprawdę ani porządna kasa a już napewno nie ma się jak wspomniałęm życia prywatnego. Codzienne wyjazdy służbowe dziennie zdarza się często do przejechania 1200 km plus kilka godzin pracy na miejscu w gabinecie i powrót tego samego dnia ponieważ prezes nie wyraża zgody na noclegi... a więc oszczędzanie na pracownikach. W momencie kiedy się zwalniałem przymierzało się do tego samego 3 kolegów. Tyle , mam nadzieję że komuś się przyda ta szczera prawdziwa opinia...
10
salomon 2014-09-28 17:42:20
Niemal codzienne, planowane z dnia na dzień wyjazdy na terenie całej Polski. Bardzo często zdarza się przejechać ponad 1000km w ciągu jednego dnia. Przykładowy dzień w delegacji rozpoczyna się ok godziny 6, a powrót tego samego dnia najczęściej nie wcześniej niż koło 22-23. Oczywiście brak jakiegokolwiek odbioru nadgodzin - wracając w nocy wyjazdu następnego dnia należy stawić się nie później niż na 9. Będąc w biurze również nie można liczyć na pracę przez 8h. Zazwyczaj pan prezes znajduje bardzo ważne zajęcie, żeby przynajmniej godzinę dłużej pracować. Zdecydowanie odradzam chyba, że ktoś lubi wyrabiać po co najmniej 40 nadgodzin w miesiącu, za które nie usłyszy nawet dziękuję. I byłbym zapomniał, dużo pracy ściśle fizycznej - montaż urządzeń ważących ponad 50kg wykonuje się tu jednoosobowo.
8
Kartor 2015-04-11 19:18:15
Nie liczą się z pracownikami, nie polecam, nieprofesjonalni.
5
nobel 2015-05-07 10:45:40
wyjatkowo beznadziejna firma, ledwie kilku pracownikow sympatycznych
5
łukasz 2015-06-26 07:59:11
Wolę jechać w teren niż patrzeć na to co się dzieje w firmie i co się wyprawia.
1
Paweł 2015-07-03 11:24:03
Czegoś nie rozumiem. Ze wszystkich informacji wynika że rotacja ludzi jest dość duża. W takiej sytuacji trudno spodziewać się profesjonalizmu. Co więc skusiło was do podjęcia pracy w tej firmie. Czy warunki płacy i pracy nie były z góry ustalone ?
1
Wojtek 2015-07-09 12:54:49
Przez rok pracowałem w serwisie tej "firmy". W tym czasie przez dział przewinęło się około 10 osób. Jak odchodziłem w serwisie została tylko jedna osoba, która pracowała już jak ja zaczynałem swoją pracę. Warto podkreślić, że wszyscy odchodzili z własnej inicjatywy. Podczas rozmowy o pracę wszystko wyglądało pięknie, niestety szybko okazało się, że tak nie jest. Ja niestety podjąłem tą pracę, ponieważ była to moja pierwsza praca. Jestem przekonany, że teraz nie dałbym się tak nabrać. Co do pieniędzy - jeśli ktoś chce pracować po ponad 250h miesięcznie za około 3k zł to jego wybór. Ja stanowczo odradzam
1
jurij 2015-07-18 12:12:28
Wydaje mi się że kasa jest słaba bo pracując na półtora etatu powinna być większa podstawa. Dla osób które nie mają życia prywatnego to bajka. Odnośnie premii to sam nie wiem jak oni to liczą bo różnie dostawałem. Myślę że ciągłe zmiany i rotacje w firmie mogą ją zniszczyć. Jak kiedyś odchodzilem to nawet nie próbowali zatrzymac. Trochę wtedy sie zdziwiłem. Fakt wyjazdów miałem dużo praktycznie tydzień poza miastem. Przydałoby się troszkę stabilizacji i mniej serwisów na jeden dzień to może by było lepiej. A jest tak ze jedzie się do kilku miast dziennie. Myślałem że częste wyjazdy są ale nie codziennie.
Paweł 2015-07-28 22:36:42
Ok. 3K może i mało , lecz zauważ że to twoja pierwsza praca. Jak doświadczenie i wiedza ( której nie umniejszam ) w tej dziedzinie. Przewinęło się 10 osób. Z jakim bagażem doświadczenia ?...z jakimi umiejętnościami ?. Słyszałem że odeszło kilu wieloletnich pracowników z wielkim doświadczeniem i to dopiero może o czymś świadczyć. Wiesz : rok pracy ...to jest nic. A z tego co widzę, większość chciała by na komuterku 8 godzin po klikać i do domu, a to nie tak i nie wszędzie
2
do oooops 2016-01-07 08:08:46
Zapewnia możliwość rozwoju ?? ....jakiego ? 16h na dobę to rozwój ? zapewniają auto z gps-em i pełną inwigilację miejsca pobytu i trasy przejazdu to także rozwój ? Jak sam czegoś nie doczytasz, nie wyszperasz to na pomoc raczej nie licz. Chcesz aplikuj, twoja sprawa. Ja abdykuje.
1
poinformowany 2016-01-20 15:49:49
oferty pracy brzmią ciekawie, rzeczywistość jest jednak znacznie gorsza...
poinformowany 2016-01-22 15:24:50
Koledzy wyżej opisali pracę w serwisie w tej firmie. Jeśli uważasz,( usunięte przez administratora ) za tego typu pracę to dużo to rekrutuj, na pewno znajdzie się wolny wakat ( co chwilę ktoś rezygnuje :)). Będziesz miał masę kasy, a jeszcze więcej wolnego czasu.
Pomyśl 2016-02-22 11:00:50
3-4 tysiące na rękę, umowa o pracę, z jakiego więc powodu taka rotacja ?
opa 2016-03-03 22:02:10
Jak sie patrzy na komentarze to aż prosi się by rzec że rotacja jest większa niż jest w rzeczywistości :D
1
Paweł 2016-03-10 19:58:14
Skąd więc te opinie byłych pracowników? Wszyscy byli źli? ...i sami odeszli i przeszli do konkurencji? z jakiego powodu ? tak wyśmienicie było ? warto przemyśleć
1
Wojtek 2016-03-11 15:09:33
Piszesz "puki co" No to moze tam jest wlasnie dla takich ludzi jak Ty praca.... Jedynie czlowiek bez wyksztalcenia i perspektyw na dluzsza mete da sie wykorzystywac
1
szukaja przedstawiciela 2016-05-13 10:08:01
"hej hej" i nie tylko.
Artur 2016-05-19 11:54:55
Kogo jeszcze szukają ? Jakiegoś technika może ?
Ooo 2016-05-19 15:36:12
"Swobode pracy" - humor im dopisuje :)
były pracownik 2016-06-06 21:07:23
Witam
Miałem niewątpliwą przyjemność pracować w renomowanej firmie Dentalholding jako inżynier serwisu. Muszę stwierdzić że jest to miejsce pracy godne polecenia. Praca lekka i przyjemna, nienormowany czas pracy więc pracujemy kiedy chcemy, dużo wyjazdów więc można zwiedzić kraj i zawrzeć nowe znajomości gdzie z reguły są to lekarze stomatolodzy ludzie o bardzo przyjemnym i życzliwym usposobieniu którzy są wyrozumiali na każdą wpadkę jaką się zaliczy. Praca polega na naprawie i uruchomieniach sprzętu bardzo zaawansowanego co daje nam możliwość zaznajomienia się z medycyną oraz systemami do obrazowania RTG i innym sprzętem medycznym. Współpracownicy są naprawdę fajnymi ludźmi, serwis jest znakomicie zorganizowany, oczywiście zdarzają sie wpadki jak wszędzie ale bardzo rzadko. Dodatkowo dostajemy różne benefity itp. itd no i oczywiście wysokiej klasy auto służbowe do wyboru oraz telefon służbowy. Na koniec pragnę dodać że są bardzo dobre warunki płacowe i do dnia dzisiejszego żałuję że odszedłem do innej firmy konkurencyjnej której w ogóle nie można przyrównać do DentalHolding
Co ???? 2016-06-09 12:34:11
Umieść to w dziale "dowcip dnia "
były pracownik 2016-06-16 00:45:40
Nie znacie się i po prostu jesteście zazdrośni bo sobie nie radziliście i zostaliście zwolnieni ze względu na to że nie oddawaliście się całkowicie jedynemu słusznemu dobru jakim jest Serwis DH!
@koma 2016-06-28 09:33:19
O tej renomie poczytaj na innych forach, zwłaszcza tych specjalistycznych i nie tylko ty dostrzec cokolwiek potrafisz. Cała reszta to także nie ślepcy. No może na początku. Po czasie oczy sie otwierają i to szeroko.
nic 2016-07-06 20:58:11
Jaki tani ?! Chyba że w zakupie.
Ja 2016-07-06 21:00:54
...albo zrobieni. Reszte sobie dodaj
1
Ja 2016-07-26 10:30:57
"jak bedzie wyglądało u nich zatrudnienie"
A jak może wygladać ? Dostaniesz umowę o pracę i tyle. Imprezy z tego powodu raczej sie nie spodziewaj. Idziesz do pracy a nie na dyskotekę. Resztę zweryfikuje życie.
1
hejn 2016-07-27 23:17:48
No to dobrze, że zawierana jest umowa o pracę @Ja, w końcu można liczyć na jakieś benefity socjalne.
Zostaw swoją opinię o Dentalholding Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dentalholding Sp. z o.o.