brak logo

Klub Remont

Warszawa

Opinie o Klub Remont

anonim 2011-05-09 14:39:57
7zl na godz, duze manka, ciezko, duzo godzin,
ania 2012-05-20 14:21:02
anonim - 2011-05-09 14:39:57

7zl na godz, duze manka, ciezko, duzo godzin,
i jak jest się barmanką to też trzeba myć podłogi sedesy bo jak się odmówi to dają kary.
zwalniają za to tylko że nie przyjdzie się do pracy jak potrzebują do obsługi dużo ludzi.
odradzam tam pracę
anonim 2012-08-28 10:57:54
NIKOMU NIE POLECAM !!! 7zł za godz , kary za wszystko co jest tylko możliwe . Szefostwo nie ma za grosz kultury , patrzą na pracowników jak na złodziei . Wypłaty teoretycznie 10tego , a w praktyce sypią zaliczki albo co chwilę przekładają terminy . Mana ogromne , menagerowie złośliwi . Brak słów . (usunięte przez moderatora),
ola 2013-06-07 14:41:35
pracowałam ostatnio przy nalewaniu piwa na pikniku obsługiwanym przez remont to po kilku godzinach pracy zostałam wyrzucona nawet nie wiedziałam za co. Potem się dowiedziałam że za rzekome rozdawanie piwa za darmo o czym koleś który nas pilnował był przekonany bo jak twierdził był tego świadkiem, chociaż sam miał problemy z prostym dodawaniem podczas liczenia towaru, Zostałam (usunięte przez moderatora), i wyrzucona ze słowami że mogę się pożegnać z wypłatą. NIE POLECAM!
szczera opinia 2014-04-28 15:03:06
Ogólnie złą atmosfera, brak organizacji, chaos, koncepcje zmieniają się wiele razy w ciągu tygodnia, brak komunikacji pomiędzy pracownikami.
Wiele osób (ochrona, bar) twierdziło, że pracuje bez żadnych umów, reszta na umowy-zlecenia podpisywane co miesiąc PO zakończeniu miesiąca pracy (czyli umowę za styczeń dostaniesz w lutym itd.), w zasadzie na bieżąco pracuje się więc bez żadnej umowy. Obsuwy w wypłatach są notoryczne,pieniądze za przepracowany miesiąc dostaje się w trzecim tygodniu następnego miesiąca.
Górze brakuje nie tylko kultury i klasy, ale nawet zwykłego dobrego wychowania - nigdy nie odpowiedzą na "dzień dobry", pisanie z włączonym capslockiem jest na porządku dziennym, zdarza się rzucanie przedmiotami, wyzwiska i trzaskanie drzwiami, o spożywaniu posiłków na spotkaniach z pracownikami nie wspominając. Zarobki : bar 9zł/h,manager - mniej niż średnia krajowa, kuchnia -najniższa krajowa. .Rotacja pracowników jest ogromna, co zawsze jest dowodem złej atmosfery/ nieprawidłowości. Do pracy na barze/kuchni/szatni/monitoringu nie ma żadnych wymagań, na wejściu PRZED rozmową dostaje się do wypełnienia kwestionariusz zawierający wszystkie dane osobowe (cytat: "żebysmy wiedzieli gdzie ich szukać jak uciekną"). Szefostwo za wszelkie negatywne opinie o prowadzonych przez siebie klubach obwinia byłych pracowników, którzy rzekomo mszczą się na nich wylewając jad na forach. Na wpisy młodzieży na FB potrafią odpisywać grożąc ludziom policją i sądem za "pomówienia".
pracowałam 2014-04-30 20:22:36
Z tymi wypłatami po terminie to szczera prawda. Ciągle tylko opowiadają, że nie mają pieniędzy! Stawka jak na Warszawę (stolicę) jest strasznie niska 7 - 8 zł za godzinę.
Szczerze odradzam pracę w tej firmie!

2
edzia 2014-05-27 09:46:40

pierwszy raz sie spotkalam z czyms takim ze jak powiedzialam ze chce sie zwolnic to menadzerka powiedziala mi ze bede miec wstrzymana wyplate na 2 miesiace! moze ktos mi powiedziec czy jest to zgodne z prawem?
prosze o pomoc
2
neon 2014-08-27 10:34:14
Niestety żegnamy się z cyklem Ladies Night, ale za to w jakim stylu...
Na remontowej scenie wystąpi Bobi - niekwestionowany wielbiciel płci pięknej.
Informujemy, że nie odbędzie się występ chippendale'sa.


Kto nie zna hitu „Noce gorące” i nie podśpiewuje na dyskotekach: „Daj mi noce gorące...”?
Chyba niewiele jest takich osób. Taka noc gorąca szykuje się w Remoncie już 29.08.2014r.!
Discopolowa zabawa i imprezowe rytmy, czyli coś co lubicie najbardziej :)
Zapraszamy na koncert!

Wejście od 20.00
koncert – 21.00

Bilety:
studenci – 10 zł
pozostali – 20 zł

Przedsprzedaż biletów w Klubie w godzinach otwarcia klubu, na ebilet.pl oraz w Empikach.
Łobuziak24 2014-10-06 19:17:40
A ja pracuje od stycznia w remoncie;) fakt faktem 8 zeta/godz to nie kokosy w dodatku wypłaty są pod koniec następnego miesiąca czasami ale menadżerki z nocnej zmiany są zajebiste za to;))<3
Łobuziak24 2014-10-29 19:03:23
lepiej w dzień przyjść bo wieczorem menager nie ma za dużo czasu na rozmowy więc lepiej w dzień przyjść;)
anna 2015-01-24 18:47:14
Hej, tak sobie mysle, czy nie spróbować dorobić do studiów w klubie remont. Jestem studentką politechniki, mieszkam w rivierze to miałabym super blisko. Możecie napisać jaka orientacyjnie stawka godzinowa jest w remoncie i jak tu jest z grafikiem? Czy nie ma problemu dostosować go pod zajęcia, bo jednak czasem am laborki 17-20.
gargamel 2015-03-26 12:54:24
widzę że nie jestem jedynym który rozważa podjęcie pracy w remoncie w trakcie trwania studiów, bo z tego co słyszałem to da się to zrobić i podobno nawet idą jakoś na rękę jeśli chodzi o zajęcia i grafik, problem tylko do jakiego stopnia jest ten grafik elastyczny bo w piątki jednak mam zajęcia do bardzo późna a wiadomo jak z takimi klubami jest w piątki
Kasia 2015-09-22 19:02:22
Wszystko opisane powyżej jest prawdą, niskie stawki 7 zł na godzinę, brak szacunku do pracowników, bardzo ciężka praca po 12-14h dziennie (raz nawet chcieli żebym pracowała 18h!!!) w dodatku klientela na najniższym poziomie, biedni studenci którzy przychodzą tylko po to żeby się upić darmowym piwem, dresy itp potem trzeba sprzątać jak ktoś przesadzi z alkoholem bo nie zna umiaru i leży gdzieś pod stolikiem, stare gumy do żucia palcami z podłogi trzeba odklejać. Jednak przy tym wszystkim najgorszy jest szef/właściciel....skłonny do mobbingu i molestowania, ładna dziewczyna, blondynka, baaaaardzo szybko może zostać managerką klubu, wystarczy tylko być "miłą" dla szefa. Nie jedna dziewczyna, która nie miałą żadnego doświadczenia i nie radziła sobie za barem, bardzo szybko awansowała, bo szef się nią interesował....if you know what I mean...
generalnie NIE polecam!!!
tolcia 2015-10-26 02:00:13
Dokładnie uważam to samo co napisałaś. Codziennie kazali mi pracować na lunch barze, na którym mozna było dostac mały na piwek. w czasie pracy musiałam wychodzić z baru i zbierać szklanki myć podłoge itd. w sumie uje to tak pracowalam 6 dni w tygodniu , po około 15 godzin. Moja wypłata nie przekraczała 1,500 zł. STANOWCZO NIE POLECAM. Szef oraz jedna z menagerek są osobami bezczelnymi , siejącymi strach i stres w czasie pracy.
miaga 2016-05-11 09:50:48
tolcia' widzisz wszedzie tak jest, narobisz wiele godzin nastoisz sie a i tak jest ciagle mało i w dodatku szefostwo stresujace
Zostaw swoją opinię o Klub Remont - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klub Remont