brak logo

Proxim Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Proxim Sp. z o.o.

PRACOWNIK 2012-12-06 23:34:39
NIE WIEM CZY TO COŚ MOŻNA NAZWAĆ FIRMA! NIE POLECAM NIKOMU.BRUD!!! SYF!!! ZERO DBANIA O PRACOWNIKA!! ZERO SZACUNKU KIEROWNIKA DO PRACOWNIC!! WYPOMINA NAWET CIEPŁY TALERZ "ZUPY" MAJA PRACOWNIKÓW ZA NIC! A TO MY NA NICH PRACUJEMY!!! O PENSJI TO JUZ NIE WSPOMNĘ. PIEKNIE BYLO NA POCZĄTKU PREZESIK NA OBIECYWAŁ HO HO..... A TERAZ WYCHODZI ZE MAMY GO I KIEROWNIKÓW A SZCZEGÓLNIE PANA MICHAELA PO REKACH CAŁOWAĆ ZE PRACE MAMY.... EHH
Ja 2012-12-09 10:49:53
Zgadzam się to jest totalny [usunięte przez moderatora]!!!!!

Brak szacunku do pracownika o kierowniku [usunięte przez moderatora]. już nie wspomnę!! Były obiecanki od firmy i na tym koniec !! Wyplata .... szkoda pisać.

Nikt nowy nie przychodzi do pracy jak już to uciekają po paru dniach. Starych pracowników powinni po rekach całować ze ktoś tam został bo to oni na nich pracują.

Nie polecam .
1
wisnia 2013-02-06 21:23:59
Hey, proszę o kontakt na email wisnia00070@wp.pl mam kilka pytań odnośnie tej firmy. Chciałbym poznać opinie byłych pracowników.
pozdrawiam
xyx 2013-03-13 15:45:59
dno [usunięte przez moderatora]i kompletny brak szacunku do pracownikow
nr 2014-10-27 12:13:30
Niepoważna firma, niepoważny kierownik, który myśli tylko jak najszybciej uciec do domu. Wszystko spoczywa na barkach pracowników, i do pracowników są pretensje o wszystko. Straszenie potrąceniem z pensji pod byle pretekstem. Nie wspomnę o tym że doprosić się o byle rękawiczki jest problemem, ciuchów roboczych brak, narzędzi potrzebnych do wykonywania pracy też. Ogólnie radź sobie sam a jak coś pójdzie nie tak to twoja wina. Pieniądze śmieszne a narobić się trzeba,hałas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf. Nie polecam chyba że desperatom.
2
miro 2015-06-01 17:35:59
Hej a może ktoś coś powiedzieć jak dzisiaj sytuacja?
kd 2015-11-07 16:12:41
No coż, moze dla tego ze ludzie dali sobie spokój, i tak nic nie moga zmienic. Firma przeniosla sie do Nasutowa. Mialo byc cieplej , a dalej sa miejsca na hali , w "stolowce" w przebieralni i kobiet gdzie jest bardzo zmino teraz tem .dochodzi do 0. dyrekcja żąda aby sprztac toalety, jadalnie i szatnie nie dając sprodkow czystosci , a papierze toaletowym to juz nie wspomnie. Nic sie nie zmienilo. Zimo jak bylo tak jest kobiety poubierane jak na Syberii !!!
igiełka 2015-11-09 13:19:27
Hej, A może ktoś coś powiedzieć o samej pracy na czym polega na jakich maszynach się pracuję, jakie warunki na hali jak z wypłatami są na czas, czy przez zimę są przestoje itp...
1
wiola 2015-11-12 17:18:16
Kobiety pracują na starych krosnach, zakupionych przez firmę z odzysku z Chin. na których tkana jest siatka podtynkowa. Jak się coś zepsuje ,to nie można liczyć na "mechaników" bo poprostu nie znają sie na tego typie maszynach. Więc czekasz i wkurzasz sie bo robota Ci stoi i nie wyrabiasz tzw. normy. Mechaników jest tylko 2 dobrych po jednym na zmianie. Ale sam jeden jak masz 100 krosien to rozumiesz sama ze nie da rady . A reszta udaje ze cos naprawia , a w 99% to jeszcze gorzej psują. Ale 8 godz. im zleci i dniówka jest. Co do warunków to masz posty wyżej , to co piszą to czysta prawda. W Zimie jest cholernie zimno w części hali , stołówce i w przebieralni dla kobiet. Bo od roku coś im się zepsuło i do tej pory nie można naprawić, bo i po co. Gdyby nie pożal się Boże mechanicy i to cholerne zimno to było by ok. Acha , firma nie zatrudnia na umowę przez firmę tylko przez agencje. Sa kobiety co ciągną tak juz 3 rok! I to jest porażka.
1
igiełka 2015-11-19 12:44:11
Ok dziękuję za informację już wiem co mam zrobić. POWODZENIA.
Wiola 2015-11-19 21:42:08
Ale wypłata jest zawsze na czas.do reszty idzie się przyzwyczaić.
klkj 2016-05-15 21:21:18
@dziadek nic cie nie ominęło, faktycznie nie poszukiwali w ostatnim czasie pracowników. jak coś bedzie damy znac na pewno, przeglądaj gowork regularnie :)
proxim 2016-11-23 23:16:45
ludzie jak chcecie nabawic sie pylicy płuc to zapraszam a jak nie wierzycie to podam namiary na kolege ktory tam pracowal i ledwo sie wykurowal
Zostaw swoją opinię o Proxim Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proxim Sp. z o.o.