logo Sig Sp. z o.o.

Sig Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Sig Sp. z o.o.

arabello 2017-04-19 00:18
trochę hejtu tu widać, a przydałoby się bardziej merytorycznie. No to ja się postaram. Pani Graficzko (żeby nie używać imion). Kilka projektów było niezłych. ale były też gorsze. a na tym ostantnim to Pani poległa kopletnie. Czy Pani widziała rozlożone leżakii? Chyba nie. To proponuję przejść się do któregokolwiek oddziału (w Krakowie ma Pani chyba najblizej) i zobaczyć. Widać żółty leżak z - jak to ktoś pięknie określił - babą w staniku. Wszystko żółte. Dlaczego? Gdzie tu SIG? Rozumiem, że słońce, że piasek, to żółte. Ale pytam - gdzie tu SIG? Proszę popatrzeć na leżak z odległości kilku metrów - tak jak widzi go klient. Widzi Pani logo sig? nie. dopiero jak się podejdzie na odległość 1 m to widać. z góry, w miejscu najmniej widocznym na leżaku. Pierwsze skojarzenie? Że to promocja Isovera, bo oni są żłóci. i pewnie zacierają ręce teraz. pewnie pierwszy raz projektowałą Pani leżak - więc bądźy wyrozuiali - następnym razem zrobi pani lepiej. Ale proszę wyciągnąc wnioski z błędu. Na plakacie już SIG trochę lepiej widać, ale jest przyklejony do grupy dostawców i trzeba się dobrze wpatrzeć w plakat, żeby zobaczyć że to promocja organizowana przez sig. A jeśli Pani się już uparła na laskę w staniku, to może trzeba ten stanik było zrobić czerwony? Sigowy? jakieś nawiązanie do naszej kolorystyki, chociaż najdrobniejsze, cokolwiek... bo odjechaliśmy zupełnie. Pozdrawiam panią i życzę powodzenia w następnych projektach.
2
Russel 2017-04-19 00:33
jedno - kto zrobił projekt a drugie kto zatwierdził. czy ona nie konsultuje tego ze swoim szefem ani zespołem, bo chyba ktoś powinien zwrócić uwagę na to, że się to nie pasuje. Może Monika miała gorszy dzień, ale czy może wszyscy w zespole mają takie same "poczucie estetyki" które nie pasuje do niczego, albo mają to gdzieś. Ale leżaczki wygodne, można się poopalać przed drzwiami firmy, szkoda, że pogoda nie dopisuje, bo naśniegu to promocja wakacyjna wygląda nie najlepiej - ale to już nie wina pani Moniki :)
1
Paulina 2017-04-19 13:35
To już indywidualna kwestia gustu. Niektórym grafika może przypaść do gustu, innym nie. Proszę jednak o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w Sig Sp. z o.o., a nie na temat grafiki oraz osoby, która ją wykonała.
zniesmaczony 2017-04-23 09:38
Kultura pracy i w ogóle jakakolwiek w tej firmie, to coraz większe dno. Oczywiście ryba psuje się od głowy. Nikt nie wyraża na głos swoich opinii. Jeżeli już wyraża, to ważne aby były zgodne z polityką sukcesu. Jeżeli nie są zgodne z polityką sukcesu, są z góry skazane na porażkę. Raz na czas zdarza się osoba, która odpowiada na hejty podpisując się imieniem i nazwiskiem a i tak jest dalej hejtowana przez swoich własnych współpracowników, którym brakuje jaj żeby wprost wyrazić swoją opinię bezpośrednio.
6
jocker 2017-04-23 20:28
nie wiem jak wy ale ja mam już dość głupich docinek i żartów na temat leżaków i plakatów które są żenujące . Pani Moniko może zrobimy ankietę wśród klientów i dowie sie Pani ile warte sa Pani pomysły i całego zespołu oderwanego od rzeczywistości jak cała centrala. ilu więcej mielibyśmy klientów gdyby nie było takich pseudo menagerów i dyrektorów od siedmiu boleści i to by była najlepsza promocja firmy.
7
jim 2017-04-24 11:34
Projekty są żenujące, bo nikt nad nimi nie panuje. Przecież Pani Monika ma jakiegoś szefa nad sobą, co? Chyba, że on sam również ma takie "wyczucie" smaku, albo ma to w d...
3
zniesmaczony 2017-04-24 14:36
Komentarze na temat pracy w Sig Sp. z o.o. są chyba oczywiste, skoro nawet po wytknięciu, że współpracownicy hejtują Koleżankę, anonimowy hejt trwa dalej.
2
Ciekawy 2017-04-24 20:31
A jaki finał ma sprawa mobbingu w Katowicach? Słyszałem że SIG poległ w sądach. Prawda?
8
On 2017-04-24 21:02
Widocznie to nie pierwszy "genialny" projekt pani "graficzki" i ludzie cierpliwosc stracili. :-))
4
Zażenowana 2017-04-28 16:32
Szanowni Państwo, zamiast "pokazywać klasę" w Internecie anonimowymi opiniami proponuję przekazać swoje merytoryczne uwagi do projektów bezpośrednio Graficzce, która jest osobą z krwi i kości, potrafi czytać, słuchać i mówić. Brak informacji zwrotnej rozumiany jest jako akceptacja i brak zastrzeżeń, trudno oczekiwać, że ktokolwiek będzie Państwu czytać w myślach albo sugerować się bezimiennymi wrzutkami z sieci. Zalecam odrobinę profesjonalizmu i samorefleksji, bo zwróćcie uwagę, że za atmosferę pracy w tej firmie odpowiadacie również Wy, każdy z osobna.
jarek 2017-04-28 21:28
A czy ty miałaś do czynienia z "graficzką"? Chyba nie. Ja miałem i zgadzam się z wypowiedziami. Przerośnięte ego i bardzo odtwórcze działanie. Do tego osoba, która nie jest nastawiona na rozmowę, tylko na monolog. No może dla ciebie taka atmosfera jest normalna. Dla mnie nie, pracowałem w kilku firmach, więc wiem co mówie.
5
Paulina 2017-05-04 09:58
Przypominam o zamieszczaniu komentarzy na temat pracy w Sig Sp. z o.o., a nie na temat poszczególnych osób oraz jej projektów.
zniesmaczony zniesmaczonym 2017-05-05 06:33
Komentarze mówią wszystko o pracy w SIG.
10
lolek 2017-05-05 21:56
Warto czytać ze zrozumieniem:-) Podsumowując - w SIG obowiązuje brak współpracy - w przypadku wielu osób jak graficzka współpraca jest mocno zaburzona a komunikacja jednostronna. Brak odpowiedzialności za swoje działanie. Brak zaangażowania w to co się robi itd. Robienie show i "dobrego wrażenia" przy jednoczesnym braku kompetencji. Brak rzetelnosci, przerost formy nad treścią. Słupki, wykresy, piktogramy a daleko, daleko ludzie i relacje.
11
Zadowolona 2017-05-08 18:41
Wiesz Zniesmaczona nie każdy trzyma się kurczowo korporacji, są również inne miejsca gdzie można się realizować. PS. mnie nikt nie wyrzucił, sama odeszłam bo z firmy do której przyszłam pracować zostały tylko statystyki, słupki i procedury, a klient został całkowicie zignorowany. Ktoś chyba zapomniał kto w handlu daje zarobić. pozdrawiam niedobitki z WKT i Wodanu.
7
Wacek wielki 2017-05-09 15:09
Matko Monika co ci przyszło do głowy zabierać głos na takim forum. To przecież skupisko frustratów opluwających wszystko i wszystkich bez względu czy ktoś sobie na to zasłużył czy nie .
5
Bolo 2017-05-17 20:49
Ktoś wypowie się na temat pracy we Wrocławiu ? Jaki klimat, jakie szefostwo ?
kiedyś było lepiej 2017-05-18 17:16
witaj
ogólnie na oddziale ok
Śląsk zarówno dolny jak i górny ma beznadziejnych menagerów
Panowie rozwalili już połowę regionu i większość dyrektorów starej kadry już nie pracuje
na oddziałach w miarę ok niestety debilne dyspozycje czasem docierają na dół
a ci dyrektorzy którzy zostali już nie mają własnego zdania
siedzą i udają że wszystko gra

jeśli chodzi o zarobki ok
socjal itp. ok
zabawki samochód itp. wszystko gra
pensja nie spóźni się nawet o godzinę
brak problemów z towarem żadnych blokad u dostawców




6
miś 2017-05-21 16:15
a co tam w Krakowie ? podobno nieciekawie się robi?
2
Paulina 2017-05-22 11:35
@wkt Katowice Ruda, piszesz, że firma Sig Sp. z o.o. nie dba o pracowników fizycznych oraz przedstawicieli. Co masz konkretnie na myśli? W jaki sposób firma nie dba o swoich pracowników? Jakie Ty zmiany byś wprowadził w tym temacie?
4
wiedzacy 2017-05-25 18:18
KN ty tak sama o sobie piszesz??? Buahahahaa
1
Damian 2017-05-26 08:58
Faktycznie menager z Wrocławia to taki cwaniaczek miałem nie przyjemność z nim rozmawiać.
5
Magazyniera 2017-07-16 15:48
Potwierdzam co się dzieje prosimy o pomoc
7
wiedzacy 2017-07-25 21:24
Nawet Duda się pozbierał, a anonimowi dalej swoje.
Urlop od poniedziałku:-) 2017-07-28 22:40
Witam wszystkich pracowników SIG
Tyle było komentarzy na Dariusza i wszytko zostało usunięte:-( Dlaczego ??? Prawda Boli :-):-):-) Miłego weekendu :-)
9
Magazynier bb 2017-07-29 17:04
Wszystko co jest pisane na temat Pana Dariusza jest skasowane A było coś z 20 postów wszystko poszło pod dywan wszystko jest ukrywany dopiero będą się zastanawiać jak ludzie będą odchodzić od firmy już w Rudzie Śląskiej ludzie nie chcę mieć przedłużone umów
8
czytacz 2017-07-30 21:10
strona to dno dna
wszystko znika
o dariuszu o gwiazdorze budce

to tez zniknie za chwile
4
Dobra dusza 2017-07-31 16:50
Witam
Zastanawiam się nad tym wszystkim co piszecie. I jak sadze ze w każdej opowieści jest ziarnko prawdy albo pięść prawdy.
Na pewno w firmie SIG Śląsk nie dzieje się dobrze. Rozwalenie wszystkiego milionem Dyrektorów nie spowodowało poprawy w obsłudze klienta od szukania, zdobycia, przypisania, zamówienia towaru az po załatwienie towaru i wydanie go.
Pamiętajcie ze każde ogniwo w łańcuchu jest ważne. Firma nie będzie działać jak będzie tylko miała dyrektorów albo samych handlowców, po drodze sa potrzebni SW, magazynierzy i inni o których nie wspomniałem.
ALe gdy jest przerost formy nad materią zaczyna się psuć. Wspaniała rzecz magazyn centralny - w Sigleterze i na papierku działa cudownie samopochwał nie brak. Ale ludziom którzy pracują na zysk w tej firmie nie do śmiechu.
Coraz więcej odejść coraz więcej kłótni po co to przeicez jesteśmy jednym zespołem i zarząd powinien to zauważyć. Nie każdy musi być najlepszym dyrektorem bo nie każdy handlowiec nim może być - nie każdy Dyrektor wzięty z ulicy ma predyspozycje, a to ze umie jeździć na wózku widłowym to .... prace może inne wykonywać niż kierować ludzmi.
tego tez dotyczy DO nie każdy super handlowiec jest super Dyrektorem
Powoli kończąc ten mój wywód - nie mowie ze firmie się zle pracuje , są tu super ludzi i ludzie których wolałbym widzieć w konkurencji żeby ich męczył a nie nas, ale trzeba jakos żyć. Sląśk ma swoje minusy i jak jeszcze więcej ludzi odejdzie (z klientami) jak i z dużym doświadczeniem w logistyce (magazynierzy ) będzie ciężko.
SIG coraz więcej płaca w konkurencji coraz więcej chcą zabrać ludzi SIG obudź się puki jeszcze nie jest za późno, lepiej zapobiegać niż leczyć rany.
PS
Każdy może powiedzieć gdzie nas nie ma jest dobrze ale czemu nie mieć dobrze gdzie jesteś i patrzeć optymistycznie w przyszłość.
4
MagazynierBB 2017-07-31 20:46
Pozdrowienia dla Pan Dariusz niech pomyśli co robi bo większość ludzi zrezygnuje z pracy w tej firmie
9
ANIOŁ STRÓŻ 2017-07-31 21:12
Dobra Duszyczko !!!
Tu nie chodzi o Dyrektorów Handlowców czy innych Białych Koszul !! Trzeba się zastanowić nad ludzmi którzy ciężko pracują jako magazynierzy ,kierowcy bo to oni są zle traktowani bądź nie równo z innymi ,dlaczego ludzie odchodzą bo wciąż,wyzysk pretensje ,nawet śniadanie w momencie przerwy jeśli się ja ma jest luksusem .Dlaczego nie dacie ludzią zarobić !!! To jest podstawa nikt by nie odchodził do konkurencji czy do innych firm .Dlaczego nowy pracownik który przychodzi dostaje lepsza podstawe niż ten który pracuje uczciwie kilka lat w Firmie .Szanuje klientów ludzi w którymi pracuje i jest uczciwy ,przecież teraz ciężko o takich ludzi!!! Nad tym powinniśćie się zastanowić co zrobić by ci którzy są oddani byli traktowani z Godnośćią.Pozdrawiam i mam nadzieje że ktoś w końcu przejrzy na oczy i dostanie rozumu do głowy !! Bo każdy chce rządzić !!!! Pan oczekuje szacunku i my również ,na tym to polega SZanujmy się nawzajem bo rozmowa to podstawa bo chamstwem i straseniem daleko się nie dojdzie!!
6
Kmag 2017-08-01 21:15
To możecie skasować
1
pracownik jeszcze... :))) 2017-08-08 19:16
Darku i dalej jesteś CHAMSKI do pracowników.... :(((( Zastanów SIĘ chłopie co robisz ? Ruda Śląska Katowice, Bielsko , Gliwice Rybnik .

Pozdrawiam
6
Paulina 2017-08-09 06:47
Czy w firmie obowiązuje jasny podział obowiązków? Skąd wynikają kłótnie, o których wspominasz @dobra dusza? Często brak jasnego podziału obowiązków jest głównym powodem wielu konfliktów w firmie. Jak to wygląda tutaj?
Dd 2017-08-09 13:42
podział pracy - rób wszystko ! ale tak by nie mieć nadgodzin by tam by pracować więcej.
Najgorsze jest to gdy ludzie dowiadują się ze już 2 dnia miesiąca maja po premii.
To wszystko rozwala system- -
przez to w firmie brak jakiejś atmosfery - nie mówie ze musi być pięknie i cudnie ale nie żeby ludzie chodzili wkur....
Kierowcy magazynierzy są zi system premiowania pracy się nie sprawdził ale ich to nie obchodzi będą czekac az pełno ludzi się zwolni pan D.. zacznie może wtedy sam pracować na magazynie.
A nie tylko magazyny caly system magazynu centralnego choć dobra idea to zle realizowana nie tedy droga. transporty itp.. zmiana powinna pomagać ulepszać (rozumiem testy ale już za długo)
Sig pamiętaj ludzie sa jedna z największych wartoci w firmie . I pamiętajcie my jesteśmy firma hadlową a nie firmą transportową
8
Magazynier bb 2017-08-09 20:15
Ogólnie większość ludzi kierowców magazynierów są zniechęceni do pracy przez pana Dariusza i rozglądając się za inną pracą dojdzie do tego że sam pan Dariusz będzie się zajmował magazynem I transportem
5
lolo 2017-08-10 18:58
skoro jest tak zle to czemu tam jeszcze pracujecie? przecież jest dużo pracy dookoła.
8
bbmag 2017-08-18 19:10
pozdrowienia dla pana dariusza na pewno to pan napisał bo pan tak motywuje ludzi do pracy tak jak pan powiedział kierowcy ze jest na odstrzale jak pana zapytał o podwyżkę a już nie wspomnę o nadgodzinach jak pan urywa
8
Paulina 2017-08-20 16:16
@Dd to z czego wynika brak premii w firmie? Na jakiej podstawie jest ona przyznawana, bądź też nie? Dobry system motywacyjny to według wielu teoretyków klucz do rozwoju firmy. Tylko chętni do pracy pracownicy mogą przynieść jej sukces.
1
wiedzący 2017-08-22 11:47
Pani Paulino, proszę nie szukać taniej sensacji wśród osób, które wyraźnie nie grzeszą chęcią zapamiętania obowiązujących zasad zatrudnienia, a jedynie mają niezaspokojoną potrzebę obrażania w anonimowy sposób swoich Koleżanek i Kolegów.
Rozmawia się poważnymi ludźmi, w poważny sposób, niekoniecznie przez taki hyde park.
3
Paulina 2017-08-29 12:20
@wiedzący, własnie trzeba dążyć do tego, żeby osoby, które wyrażają opinię na temat Sig Sp. z o.o. wyjaśniali ją i podawali uzasadnienie. Tylko w ten sposób, uda się przedstawić o ile to możliwe, obiektywny obraz firmy. System przyznawania premii to dla potencjalnych pracowników ważny temat, więc warto go tutaj przedstawić szczegółowo.
1
??? 2017-08-30 14:16
A może by tak zorganizować szkolenie o tym czym jest mobing i jak na niego reagować?
3
wiedzący 2017-08-30 23:23
Och, na prawdę, wystarczy pochylić się nad dostępnymi w trakcie rekrutacji dokumentami, które przedstawiane są każdemu pracownikowi (i są ogólnie dostępne w każdej chwili).
Co więcej, każdy pracownik potwierdza znajomość określonych zasad, ponieważ firma prowadzi skuteczną (zdawałoby się) politykę wprowadzającą.

Rozmawia się poważnymi ludźmi, w poważny sposób, niekoniecznie przez taki hyde park.
wiedzący 2017-08-30 23:25
Kiedy czytam takie wpisy, to tylko płaczem.

Firmowe regulacje doskonale precyzują jak reagować.
I dokładnie takie reakcje są podejmowane.

Tyle, że to co wyprawia się na tym forum, to mobbing w czystej postaci.
Warto mieć to na uwadze.
Wszystko@wiedzący 2017-09-01 22:06
Wiedzący @Paulina to moderator serwisu jest tu po to aby podkręcać każde konto, na którym się nic nie dzieje Ale Ty pewno nie masz takiej procedury tylko piszesz "Rozmawia się poważnymi ludźmi, w poważny sposób, niekoniecznie przez taki hyde park" , "Kiedy czytam takie wpisy, to tylko płaczem." i sam dajesz się wkręcać w te bezsensowne dyskusje. Weź się Synu za te swoje procedury i w.pie.prz te co są "niezbędne" do uprzykrzania ludziom życia a zobaczysz jaki świat jest piękny a ludzie robią się życzliwi
Paulina 2017-09-05 19:57
@Wszystko@wiedzący moją intencją nie jest "podkręcanie" kont, a próba uzyskania od forumowiczów bardziej konkretnych i merytorycznych opinii, które podnoszą jakość dyskusji i pomagają forumowiczom, którzy pracy szukają. Nie ma w tym żadnych ukrytych celów.
Jola 2017-09-08 21:25
dostałam ofertę pracy w centrali w krakowie w dziale archiwizacji. Jak się pracuje, fajna atmosfera? jest mozliwość pracy na stałe albo na jakiś awans ?
archiwistka 2017-09-12 21:19
Ciężka praca, w normalnych godzinach, dobra atmosfera, jest opcja pracy na stałe, jest opcja awansu. Jest też opcja zdobycia doświadczenia i znalezienia dobrej pracy w innych firmach.
lolo 2017-09-13 18:20
ciężka praca w centrali ha ha wolne żarty. Zapraszam na oddziały
2
bsk 2017-09-14 08:18
Witam! Pojawiło się ogłoszenie do wrocławskiego oddziału SIG na stanowisko Specjalisty ds zamówień, na które mam zamiar aplikować. Czy osoby z Wrocławia mogą coś napisać na temat tego stanowiska oraz atmosfery racy w dziale zamówień?
Paulina 2017-09-19 07:44
@lolo a pracowałaś w centrali firmy, czy z założenia zakładasz, że w twoim dziale jest dużo gorzej? Z punktu widzenia pracownika, który szuka pracy - są to bardzo ważne informacje. @archiwistka a awans jest tu sytuacją częsta? Na jakie stanowiska?
Zostaw swoją opinię o Sig Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sig Sp. z o.o.