brak logo

Cyroń Sp. z o.o.

Zabłocie

Opinie o Cyroń Sp. z o.o.

amadeus 2012-03-03 00:51:17
ludzie w Zabłociu u Cyronia pracuje jeden taki[usunięte przez moderatora] poprostu przerost tresci nad formą!!!! od wielu ludzi się slyszy że jest to cżłowiek który nie powinien pracować wsród ludzi a jak najdalej od nich. porazka. on zamiast promować te firme to ją odstrasza!!!!
kazio 2012-05-05 15:58:59
Proszę bezpodstawnie nie obrażać pana [usunięte przez moderatora]!Byłem wielokrotnie obsługiwany przez niego i jest to osoba posiadająca ogromną wiedzę o materiałach budowlanych,potrafi doradzić klientowi o czym świadczy fakt,że każda osoba która była przez niego obsługiwana przychodząc do tej hurtowni chce być obsługiwana tylko przez niego!Absolutnie kompetentna i jedyna osoba w tej hurtowni ciesząca się 100% zaufaniem wśród klientów!
budowniczy 2012-05-06 17:13:55
Właśnie ten gość to jedyna normalna osoba która potrafi obsłużyć klienta i nie jest mu ciężko [usunięte przez moderatora] nie kapuje na kolegów to zawsze ma pod górę. Kupowałem u niego Wszystko na całą budowę i nigdy nie było problemu. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
Klijent sklepu 2012-05-06 20:45:04
Tacy ludzie są okropni, zamiast powiedzieć prosto w oczy co jest grane, to wolą bzdury wypisywać w internecie. Proszę nie obrażać pana [usunięte przez moderatora] bezpodstawnie. Byłem kilkakrotnie obsługiwany przez niego i jest to osoba posiadająca ogromną wiedzę o materiałach budowlanych i potrafi doradzić klientowi oraz jest bardzo kulturalny i grzeczny.
beti 2012-05-06 21:41:10
Znam [usunięte przez moderatora] od paru lat,pomagal nam pare razy,zna sie na rzeczy.Opinia o nim ktora przeczytalam uwazam za krzywdzaca.
sakdar 2012-05-10 15:59:21
Ten [usunięte przez moderatora] jest jedynym rzetelnym i solidnym pracownikiem w tej firmie. Zawsze doradzi przy zakupie, zna się na handlu materiałami budowlanymi, potrafi załatwić jakiś dodatkowy rabat. Akurat zawsze czekam by to ON mnie obsłużył bo cała reszta zachowuje się jakby była tam za karę. Niestety będę musiał zmienić skład budowlany bo słyszałem że on już tam nie pracuje. Szkoda, bo pani Kierownik raczej mi nie udzieli fachowej porady.
Krzychu 2012-05-11 23:50:47
Nigdy nie miałem problemów kupując cokolwiek w firmie Cyroń w Zabłociu. Nie znam się dokładnie na materiałach budowlanych a jak tam pójdę to zawsze ktoś mi pomoże, podpowie i zawsze wyjdę zadowolony. Więc te zarzuty pod adresem pana [usunięte przez moderatora] wydają mi się śmieszne i nie dorzeczne. Na miejscu tego kogoś co tak obraził pana [usunięte przez moderatora] bardzo bym go przeprosił. Pozdrawiam
lant 2016-05-19 17:06:24
ginek, czasami nie jesteś w stanie w 100% poznać się na człowieku którego rekrutujes.z Myślę, że gdyby była proponowana większa podstawa to więcej ludzi z lepszymi kwalifikacjami by się zgłaszało i takie problemy byłyby rozwiązane. Dajcie znać co i jak
Zostaw swoją opinię o Cyroń Sp. z o.o. - Zabłocie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cyroń Sp. z o.o.