brak logo

Grupa Handlo-Budowa Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Grupa Handlo-Budowa Sp. z o.o.

ghbowiec 2011-12-06 13:07:03
Niestety nie podzielam w pełni opini o GHB. Fatk ludzie super ale sama praca zle płatna brak mozliwości rozmowju. Prezes ciągle na urlopie i tak naprawde nie ma kto wlaczyć o ofertę. Jak ktoś chce wystartować w brazy budolanej to zapraszam ale w tej braży wynagrodzenie min to 4 tyś na łapę a w ghb max to 2 tyś.
1
wlp 2011-12-06 13:10:30
Słyszałem ze wywalili gościa za to że pasek w aucie mu poleciał, przecież to nie jego wina!!! Pracuje u producenta i opinia o tej firmie w branży nie najlepsza. Jak to mówi sie łykną co im sie podsunie. Szkoda Czasu!!!!
Max 2012-03-02 00:14:49
Dzisiaj handlowcy zarabiają min. 2500 max. 3700 na rękę podstawy + premie do 6 pensji rocznie. W zależności od efektów. Tak mi mówił kolega, który tam pracuje. Niestety odwalili moją aplikację. Trudno jest tam się dostać, bo mają małą rotację.
Awangarda 2012-03-02 21:55:56
Człowieku 2.5 to max, premie max to 2500 tys. brutto przy realizacji chorego planu który nie ma nić wspólnego z rzeczywistością a tak naprawde to 500-600zł na kwartał, Szef zamiast pomóc ci w pracy to rozlicza ci GPS-a. Jedyny plus to ludzie którzy tam pracują oczywiści z małymi wyjątkami. Ci co tam pracują to wieszość z zasiedzenia, a nowi co przychodzą to tylko jak znajdą okazje to uciekają. Mnie wywalili na próg z dnia na dzień, Chłopak po mnie wytrzymał rok i poszedł do innej firmy. Praca, pensja i atmosfera wgole nie motywują do pracy wręcz przeciwnie. Jak nie chcecie żałować to szukajcie innej pracy!!!!!
loko poko 2012-03-04 23:43:18
Chciałem tylko dodać że z tych 6 handlowców tylko jednego wylał za pasek, a reszta sama odeszła. Za dużo płacił i ludzie nie chcieli tyle zarabiać......
1
były 2012-04-24 18:57:06
Słuchajcie ludzie co pracują w GHB (z wyjątkami) są zajebiści pozostała reszta dramat. Nie polecam brak motywacji tylko gps w głowie (usunięte przez administratora)i rozliczanie z czasu pracy. Teraz odeszło trzech handlowców dlaczego to zrobili???? z tym pytaniem zwrócić się trzeba do pana (usunięte przez administratora) i nie tylko do niego. NIE POLECAM
1
ghbowiec 2012-04-24 19:13:07
To prawda dramat. Pracę zaczynasz o 7.30 i kończysz o 16.30 zjedziesz wcześniej to afera,wyjedziesz zbyt późno afera. 9 godzin w pracy pod nadzorem GPS. Nie polecam. Dobre dla początkujących.
1
normalny 2012-04-25 22:40:15
A witam. Jestem tu pierwszy raz i z tego co tu widze i czytam potwierdza sie opinia na rynku o GHB,(informacje wymieniane między handlowcami branża budowlana),że nie jest firmą gdzie można składac aplikacje. Szkoda Pozdrawiam wszystkich.
1
ja 2012-05-06 21:25:02
Oj tam Znowu tak żle nie było (kwestia podejścia do pracy) Gdyby nie to, że mnie posądzili o to,że chce przejsć do konkurencji (durnej hurtowni(usunięte przez administratora)) pewnie pracowałbym do dzisiaj.
anonim 2012-05-20 12:43:03
Z wesołkiem to byś miał dopiero wtopę. Tam jest masakra. poczytajcie opinie o wesołku, porozmawiajcie z ludźmi co tam pracowali i pracują.
1
lukas 2014-05-09 02:39:11
Może jednak poprawiła się ta sytuacja kadrowa, bo coś dawno nikt nie napisał negatywnego komentarza na temat grupy handlo-budowa.
jak w GHB 2014-05-20 16:30:11
@Mikasa: co konkretnie masz na myśli? Nic nie zrozumiałem, sorry. Ktoś poza Mikasa wie jak tam sie teraz pracuje?
locke 2014-05-31 00:16:38
Nie wiecie jak sie dostac do Grupy Handlo-Budowa do hurtowni, co by prace znaleźć? Rekrutują co jakiś czasz?
jokoono 2014-06-03 15:17:18
siedzą cicho bo sie boja,że ich z pracy wywali .....
pewniak 2014-06-22 22:10:59
Oczywiście,że masz rację jokoono - jak się szanujecie to nie myślcie jak tam się dostać - bo tam nikt nikogo nie szanuje...
podgląd 2014-12-29 11:43:48
Problem jest w zarządzie. To prawda że prezesa często nie ma i często krąży myślami jakby tworzył nie wiadomo jaką firmę. Dodatkowym problemem jest jego zastępczyni która jest lekko nadpobudliwa i nieobliczalna z nieobliczalna huśtawką nastrojów. Płacą tak sobie GPS jest sprawdzany a w biurze wszyscy sterroryzowani przez czarnowłosego buldoga.
5
Olek 2015-03-17 13:20:55
te opinie są jak najbardziej adekwatne, jeszcze tylko czekać aż tam wejdzie UKS, aż dziwne że do tej pory nie przetrzepali tej firmy
Polonus 2015-09-15 10:38:02
Dzięki za opinie, dzięki nim stwierdziłem że nie popełnię błędu i nie będę aplikował.
Maniol 2016-05-15 12:05:31
No chyba nie jest tak, że całkowicie zaprzestali rekrutacji, pewnie kiedyś jeszcze będą szukać ludzi do siebie @łuki.
manifold 2016-11-22 12:17:58
Witam: dostałem zaproszenie na rozmowę na stanowisko Przedstawiciela Handlowego.
Podrzućcie proszę, jak to wygląda obecnie (koniec listopada 2016), chodzi mi głównie o przeciętne zarobki atmosferę w pracy itp.
pozdrawiam
Waldek 2016-12-05 16:27:57
do manifold - byłeś u nich na tej rozmowie na PH? Jakie wrażenia, jak poszło, jaką podstawę zaproponowali?
manifold 2016-12-07 11:58:05
Do: Waldek: Nie byłem, zrezygnowałem po zasięgnięciu opinii aktualnych handlowców.
Szkoda czasu, większosć grup handlowych w budowlance oferuje zdecydowanie korzystniejsze warunki pracy i zarobki. Poświęciłem sporo czasu, żeby to sprawdzić.
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Grupa Handlo-Budowa Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Handlo-Budowa Sp. z o.o.