brak logo

th-beton Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o th-beton Sp. z o.o.

th beton 2011-12-13 13:45:46
Ja również o pytam o opinie nt pracy w tej firmie gdyz mam ustalony termin rozmowy kwalifikacyjnej a nie wiem nic o TH beton. bede wdzieczny za info.
p..s a kolega wyzej jak moze pisac o wysokich zarobkach i dobrym klimacie skoro tylko cos tam o tym slyszal? a moze to bujda by ludzi zwerbowac?
alek 2011-12-14 13:42:51
Pracowałem w tej firmie.Ogólnie firma zajmuje się produkcją betonu.Ta firma posiada tylko węzły betoniarskie a transport betonu oraz usługa pompowania jest świadczona przez zewnętrzne firmy na których zarabia kasę.Nie polecam tej firmy - atmosfera na zewnątrz bardzo dobra a w środku jedno wielkie bagno.
6
Greg 2015-01-24 11:38:53
Ja pracowałem w tej firmie, ale musiałem się zwolnić, teraz żałuję. Bo tu gdzie teraz pracuję nie ma porównania th-beton był super pod każdym względem
1
Arek 2015-03-30 12:50:44
Czy ktoś może powiedziec cos wiecej o firmie, jakie zarobki, czas pracy warunki... na 15.04 mam rozmowe..
Marcin 2016-01-26 10:46:54
Pojawiła ie oferta Pracy w Th-Beton - dla zainteresowanych służę pomocą crest()02.pl
Pani Agnieszka 2016-04-14 15:57:11
Witam,
Proszę o informację, jakiego konkretnie zakładu dotyczy ten wpis i te nieprawidłowości? Skoro mnie Pan zna, to proszę o bezpośredni kontakt, bo chciałabym wyjaśnić tę sytuację.
W innym przypadku proszę o nieszkalowanie naszej firmy oraz pracujących w niej osób na forum internetowym.
Dziękuję
Agnieszka
3
max 2016-05-19 17:40:43
nie napisali w ofercie, ale podejrzewam ze ponad 2000tys dostaniesz
2
Michnik 2016-11-06 22:57:43
Taka firma Kogucik..
Pracownicy(K) tankują auta które przeznaczone jest do ładowarek..:))))
Akurat byłem tego świadkiem :)
Oszukują klientów na m3 :) Wiem bo kazano mi tak robić..
Niech madry klient bierze dokument z Sautera a nie z wydruku..:)
Syf nic więcej, byjamniej pracownicy są wprzadku których bardzo pozdrawiam chociaz nie mialem z nimi stycznosci tyle co przez telefon..
Czas pracy: jak by sie dało to i 24/7 oby tylko jak najwięcej m3 wywieżć..
Operator w th-beton to: operator, ładowacz, mechanik, logistyk, sprzątacz, czysciciel,ogrodnik,zaopatrzeniowiec,call center, fakturzysta, spedytor i windykator oczywiscie wszystko w : "":
W życiu nie klamalem jak w TH-Beton, oczywicie klientów:) (bo tak trzeba)
Wyłata na czas
Michnik 2016-11-06 22:57:54
Taka firma Kogucik..
Pracownicy(K) tankują auta które przeznaczone jest do ładowarek..:))))
Akurat byłem tego świadkiem :)
Oszukują klientów na m3 :) Wiem bo kazano mi tak robić..
Niech madry klient bierze dokument z Sautera a nie z wydruku..:)
Syf nic więcej, byjamniej pracownicy są wprzadku których bardzo pozdrawiam chociaz nie mialem z nimi stycznosci tyle co przez telefon..
Czas pracy: jak by sie dało to i 24/7 oby tylko jak najwięcej m3 wywieżć..
Operator w th-beton to: operator, ładowacz, mechanik, logistyk, sprzątacz, czysciciel,ogrodnik,zaopatrzeniowiec,call center, fakturzysta, spedytor i windykator oczywiscie wszystko w : "":
W życiu nie klamalem jak w TH-Beton, oczywicie klientów:) (bo tak trzeba)
Wyłata na czas
Zostaw swoją opinię o th-beton Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie th-beton Sp. z o.o.