brak logo

Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.

Olsztyn

Opinie o Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.

anonim 2011-01-21 15:01
Pani Katarzyno, a jak przebiega rekrutacja, na co się nastawić?
8
kandydatka 2015-04-07 11:53
Nie polecam! Samo pójście na rozmowę na stanowisko stażysty to strata czasu! Dwie damulki, które rekrutują słabo zainteresowane umiejętnościami, bardziej zainteresowane Twoim życiem prywatnym. Mówią, że oddzwonią w piątek. Okazuje się w poniedziałek, że zapomniały z kim rozmawiały i dzwonią z zaproszeniem na drugi etap we wtorek. Pytają o to samo. W piątek mają być wyniki i co ? Zero odpowiedzi.( usunięte przez administratora )Nie polecam. ( usunięte przez administratora ). Firma Erdol.
3
niezadowolony 2015-12-22 14:11
Firma bardzo koszmarnie zarządzana. Brak możliwości awansu. Bardzo słaba płacą – ( usunięte przez administratora )
Ustalona hierarchia, należy wielbić ulubienicę szefa, nie wolno mieć własnego dnia i własnych pomysłów.
3
niezadowolony 2016-01-12 15:50
@wsdefrgtyhju
Więc widać że nie pracowałeś/aś w Falken Trade.
2
Pieter 2016-02-21 22:00
A mnie się podobalo. Młody zgrany i ambitny zespół... Ciekawe obowiązki i dużo wyzwań. Warto spróbować.
1
Yyyyy 2016-02-23 22:18
Hej No skoro tak ci sie podobało to dlaczego tam nie pracujesz ....
4
erty 2016-03-12 11:14
Ogólnie firma warta polecenia. Ciekawa praca z możliwością kontaktów międzynarodowych.
1
jfh 2016-03-19 15:46
Ciekawa praca i zadania. Polecam
dec 2016-03-21 13:00
W firmie faworyzowane są osoby, które nawzajem na siebie donoszą. Słabe zarobki.
Nie przestrzegane ( usunięte przez administratora )ogóle zasady kultury człowieka.
2
Mac 2016-04-02 18:41
Polecam firmę. Sporo doświadczenia i wiedzy można tam zebrać.
x 2016-04-05 15:03
I pracownicy podbiją pozytywne opinie, za co dostają bonusy od szefuncia.
1
SA 2016-06-30 14:16
znam parę osób, które tam pracują. Wszystkie pozytywnie się wypowiadają.
2
listek 2016-07-06 15:47
Logistyka w tej firmie wymienia się średnio co pół roku - jak kończą się bezpłatne staże z urzędu pracy.
2
kot 2016-07-29 20:55
Praca daje szansę się rozwijać, młody zgrany zespół. Co do logistyki - moim zdaniem świetnie dziala. Ktoś kto komentuje nie bardzo wie o czym mówi lub mówi to z czystej zazdrości. Po stażu każdemu dawana jest szansa - nie bardzo wiem skąd opinie ze tak nie jest.
1
Aaa 2016-08-13 14:11
Polecam prace w firmie
odp 2016-08-13 18:16
a dlaczego konkretnie przyjacielu polecasz>? czy możesz podac jakieś konkrety proszę? z góry dzięki za odp
Prof 2017-02-03 23:26
Zgrany młody zespół... dobra atmosfera w pracy. Firma szybko się rozwija co daje duże możliwości rozwoju.
Ala 2017-02-15 15:52
Cieżko się dostać ? Czego wymagają ? Jak płacą ?
Maja 2017-04-07 13:50
@Prof długo już pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy.
Ona-1990 2017-04-20 08:59
Byłam skierowana z urzędu pracy. Rozmowę przeprowadzały dwie paniusie, które nie były zainteresowane moim wykształceniem. Zadawały pytania jaką książkę ostatnio przeczytałam, gdzie lubię imprezować w weekend, czy nie mam planów na wakacje bo one mają już ustalone i to mogłoby kolidować z ich urlopem. W piątek miały być wyniki i cisza. Babka z Urzędu Pracy wydzwania czy już mam podpisaną kartę, a ja nie bo zapomnieli o mnie. W poniedziałek zadzwoniły i zaprosiły na drugi etap na środę. Znów pytały o to samo. Kabaret. Powiedziały, że w piątek będzie decyzja. To w piątek była cisza. Dzwoni z Urzędu że już kogoś wybrali. Okazało się, że w czwartek ktoś znajomy przyniósł CV i go wzięli. Nie polecam. Ogłoszenia na necie są co pół roku.
miska 2017-04-23 22:03
A na jakie stanowisko to było?
pracownica 2017-04-25 13:05
Witam Panią,
odpowiadając na Pani komentarz:
Do zdobycia pracy nie liczą się tylko kwalifikacje ale również inne kompetencje miękkie jak również cechy osobowościowe danej osoby, dlatego też była Pani pytana również o inne aspekty - radzę zapoznać się z technikami przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych, co może przydać się Pani w przyszłych rozmowach. Na pewno nie była Pani pytana o plany na wakacje. Bardzo nieprofesjonalne jest wprowadzanie ludzi w błąd i głoszenie nieprawdy - to, że nie została Pani wybrana jest wynikiem tego, że zdecydowano się na osobę o wyższych kwalifikacjach i kompetencjach - po prostu ktoś był lepszy. Radzę nauczyć się radzić sobie z porażką, w dzisiejszym świecie może się to Pani przydać.
Pracuję w tej firmie już dosyć długo i mam kontakt z osobami przeprowadzającymi rekrutację -dwie rzetelne osoby - z ich informacji wynika, że dopiero dziś, po drugim etapie rekrutacji, zapadła decyzja o wyborze kandydata, na drugi etap dostało się niewiele osób i z pewnością nie była Pani w tym gronie ponieważ informacje są niezgodne.
Ogłoszenia o nowe stanowiska pracy faktycznie są często - firma bardzo się rozwija i wciąż zatrudniane są nowe osoby, więc na pewno niebawem znów się coś pojawi.
Zostaw swoją opinię o Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k. - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.