brak logo

Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.

Olsztyn

Opinie o Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.

anonim 2011-01-21 15:01:51
Pani Katarzyno, a jak przebiega rekrutacja, na co się nastawić?
6
kandydatka 2015-04-07 11:53:34
Nie polecam! Samo pójście na rozmowę na stanowisko stażysty to strata czasu! Dwie damulki, które rekrutują słabo zainteresowane umiejętnościami, bardziej zainteresowane Twoim życiem prywatnym. Mówią, że oddzwonią w piątek. Okazuje się w poniedziałek, że zapomniały z kim rozmawiały i dzwonią z zaproszeniem na drugi etap we wtorek. Pytają o to samo. W piątek mają być wyniki i co ? Zero odpowiedzi.( usunięte przez administratora )Nie polecam. ( usunięte przez administratora ). Firma Erdol.
3
niezadowolony 2015-12-22 14:11:51
Firma bardzo koszmarnie zarządzana. Brak możliwości awansu. Bardzo słaba płacą – ( usunięte przez administratora )
Ustalona hierarchia, należy wielbić ulubienicę szefa, nie wolno mieć własnego dnia i własnych pomysłów.
2
niezadowolony 2016-01-12 15:50:41
@wsdefrgtyhju
Więc widać że nie pracowałeś/aś w Falken Trade.
1
Pieter 2016-02-21 22:00:25
A mnie się podobalo. Młody zgrany i ambitny zespół... Ciekawe obowiązki i dużo wyzwań. Warto spróbować.
Yyyyy 2016-02-23 22:18:56
Hej No skoro tak ci sie podobało to dlaczego tam nie pracujesz ....
2
erty 2016-03-12 11:14:13
Ogólnie firma warta polecenia. Ciekawa praca z możliwością kontaktów międzynarodowych.
1
jfh 2016-03-19 15:46:57
Ciekawa praca i zadania. Polecam
dec 2016-03-21 13:00:05
W firmie faworyzowane są osoby, które nawzajem na siebie donoszą. Słabe zarobki.
Nie przestrzegane ( usunięte przez administratora )ogóle zasady kultury człowieka.
2
Mac 2016-04-02 18:41:24
Polecam firmę. Sporo doświadczenia i wiedzy można tam zebrać.
x 2016-04-05 15:03:05
I pracownicy podbiją pozytywne opinie, za co dostają bonusy od szefuncia.
1
SA 2016-06-30 14:16:49
znam parę osób, które tam pracują. Wszystkie pozytywnie się wypowiadają.
1
listek 2016-07-06 15:47:58
Logistyka w tej firmie wymienia się średnio co pół roku - jak kończą się bezpłatne staże z urzędu pracy.
1
kot 2016-07-29 20:55:20
Praca daje szansę się rozwijać, młody zgrany zespół. Co do logistyki - moim zdaniem świetnie dziala. Ktoś kto komentuje nie bardzo wie o czym mówi lub mówi to z czystej zazdrości. Po stażu każdemu dawana jest szansa - nie bardzo wiem skąd opinie ze tak nie jest.
1
Aaa 2016-08-13 14:11:34
Polecam prace w firmie
odp 2016-08-13 18:16:36
a dlaczego konkretnie przyjacielu polecasz>? czy możesz podac jakieś konkrety proszę? z góry dzięki za odp
Zostaw swoją opinię o Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Falken Trade Polska Sp. z.o.o. Sp.k.