brak logo

Sogama Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Sogama Sp. z o.o.

bebilon 2014-08-24 16:13
Pierwsza firma,która dba o pracowników. Wypłata zawsze na czas. Bardzo przyjazne kierownictwo i nie tylko. Gorąco polecam
2
rh20 2015-04-09 07:56
Z tym dbaniem o pracowników to jakiś koszmar.Umowy o dzieło,brak odzieży roboczej,wiem to bo pracowałem w tej firmie.
4
malutka 2016-02-27 13:10
Dbanie o pracowników wielki fałsz srodki czystosci które firma zapewnia to mop i scierka bo czysta woda w firmie w której sie sprzata nikomu nie polecam
2
Aneta 2016-04-26 18:43
Nie miałam nigdy opóźnień w wypłacie wynagrodzenia, pracuje juz bardzo długo i w tej i dodatkowo w innej firmie , i czytam z politowaniem pewne opinie, przez moj obiekt przeszło bardzo dużo pseudo chętnych Pań do pracy za które ja później musiałam poprawki robić, Na koniec zdziwienie ze kierownik jest nie zadowolony !!!!!!! trochę samokrytyki. Stawka jest znana od początku rozmowy, i zakres prac nikt nikogo nie zmusza do pracy jeśli się mu nie podoba.
4
Ja 2016-04-26 18:52
Sądząc po wypowiedzi pisemnej , nie dziwie się że koleżanka straciła prace. Ja na obiekcie mam dostarczanie niemieckie środki i są to koncentraty z system dozującym - niestety epoka ludwika i ze ma się pienić bo inaczej to czysta woda odeszły do lamusa. Każda firma ma plusy i minusy. Wynagrodzenie nawet bez opóźnień, środki n czas, zawsze można się dogadać, ale trzeba rozmawiać a nie pieniaczyć. Jedna z fajniejszych firm w jakich pracowałem w tej branży
7
laleczki 2016-08-31 21:12
my pracujemy w tej firmie juz 10 lat i co do tej firmy nie mamy zadnych zastrzezen pieniadze i srodki zawsze sa na czas kierownictwo jest jak najbardziej przychylne co do umowy kazdy zaraz na poczatku jest swiadomy co podpisuje i zna swoj zakres obowiazkow :-)
3
Daga 2017-01-25 10:32
Krótko mówiąc oszustwo i nic więcej, wielki negatyw...
5
Darek 2017-02-28 12:56
Czytam i tak sie zastanawiam ilu z was negatorow naprawde pracowało w Sogamie. Bo bywać w pracy a pracować to dwa rózne tematy. Ja ubrania robocze dostalem, wyplate mam zawsze na czas, z kierowniekiem zawsze można porozmawiać, do siedziby zawsze można podjechać i się dowiedzieć wszystkiego. Jak szanujesz to i ciebie szanują . A wszyscy dobrze wiemy że w tej branży z racji przetargów kokosów nie ma. W pozostałych firmach jak nie masz grupy nie pracujesz . Ja nie moge złego słowa powiedzieć. A porównanie mam bo na rano pracuje w konkurecji , a tutaj po poludniu.
2
Małgorzata 2017-03-17 15:02
Pracuje i jestem zadowolona, umowa o prace , trzeba byc tylko pracowitym a nie leserem , pozniej ja musze sprzatac za co poniektorch tutaj piszacych !
1
... 2017-03-17 17:16
Porażka A nie firma!!! Zarobki śmiesznie male w porównaniu do zakresu obowiązków !!! Nie płacą nadgodzin bo jakie nadgodziny masz 30 pokoji 6 łazienek i 500 metrów korytarza i to raptem w 3 godziny pracy musisz się wyrobić bo za nadgodziny nie dostaniesz. Potem ochrzan od kierownika ze są skargi!! A jak ma nie być skarg jak nikt za darmo zostawać nie będzie. Zamiast dac podwyzke to obcieli godziny . Taka polityka firmy . Tania sila robocza.
3
Kasia 2017-03-20 19:04
Polecam, wynagrodzenie na czas, płacą zgodnie z tym co jest na poczatku ustalone, a co do wydajności pracy to drogie koleżanki zacznijcie od pracy a nie od kawki, kanapki i pitu pitu to wam czasu na prace wystarczy.
1
Dada 2017-03-24 12:52
Pracuje pierwszy miesiac, jak na tą chwile wywiązują się z obietnic, umowa jest, srodki są, sprzęt dostałam nowy co mnie zdziwiło bo w innych firmach do tej pory dostawałam jakis stary zużyty sprzęt . Na tą chwile polecam
1
Daniela 2017-04-22 22:02
Pozytywnie, fajny kierownik troche nerwowy ale facet do dogadania , wyplata zawsze na czas, bez niespodzianek . Praca jak praca raz lzej raz ciezej , ogolnie moge polecic.
2
h2o 2017-05-17 14:01
firma ok moja kierowniczka bardzo wporzadku o wielkim sercu ale stanowcza kasa w porzadku tylko dla tych co lubia to co robia a jak ktos leser to trudno
Zostaw swoją opinię o Sogama Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sogama Sp. z o.o.