brak logo

Wiper Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o Wiper Sp. z o.o.

BIAŁY MURZYN 2014-10-15 21:20:54
Moje zdanie jest podobne firma ogólnie spoko, ludzie pracujący tak samo jedynym minusem jest pan ,,NIUANS'' który całymi dniami nic nie robi tylko analizuje listy i rozkazuje niczym w wojsku.
5
Bolek 2015-01-23 11:50:49
Chciałbym zaprzeczyć,ale nie mogę...,jak znajdę lepszą robotę odetchnę z ulgą.
Ogólnie chaos i niedomówienia,kierownictwo zakręcone,majster to typ trepa,atmosfera kiepska.NIE POLECAM!!!
4
były_pracownik 2015-02-17 12:55:16
Pracowałem w tej parafirmie i nie polecam nikomu chyba że ktoś lubi jak ma się problemy o nic i ciągle podejrzewa pracowników o kradzież :/ Szefostwo jest ślepe na problemy a majstrowie to czyste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mobing. Gdyby choć płacili dobrze to człowiek by jakoś to może zniósł choć watpię :p

NIE POLECIŁBYM NAWET WROGOWI
1
hanys 2015-05-11 11:19:17
pracował tam mój kuzyn zanim pojechał do holandii i polecał mi firmę, jak ktoś się zna robocie i myśli to jest ok.
3
toker 2015-05-11 21:20:30
pracuję w Wiperze i nie narzekam, moja druga praca, robie swoim tempem i spoko, płacą w terminie, wyrzucani z roboty są tylko kolesie pijani i złodzieje pewnie oni piszą te gupie komenty, jak ktoś szuka pracy polecam
4
will 2015-06-01 22:59:58
Pracuję ponad rok. Da się dogadać, myślenie mile widziane, można się pośmiać, kasa ok. Polecam
3
Tomczyk 2015-06-18 17:33:52
Hahaha
2
Ganja Mafia 2015-07-12 16:08:43
Rzucamy klątwe na tą firme.Do 3 Miesiecy Dojdzie do Rozpadku Pozdro dla Kumatych Kto nie skacze ten z WIpera michalku Piekło nadejdzie...SAM ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE HIHI
Pracownik 2015-07-20 12:17:18
Wiper z mikołowa to spoko firma, jak wszędzie są niedomówienia, robie juz tu kilka lat i nie narzekam, jak wszędzie mogli by wiecej płacić, jak wszędzie mogły by być lepsze warunki itd. itp. majster nie lubi sie powtarzać więc tępe dzidy są odpowiednio traktowane, jak sie nie nauczy to do wymiany. Prosta polityka nie nadajesz sie nie bedzie cie nikt trzymał.
lolek 2015-11-23 11:20:51
Pracuje tu już pół roku i nie narzekam :) Majster jest wymagający ale jak ktoś robi swoją robotę rzetelnie to jest wszystko ok. Te opinie wyżej to pisały zapewne osoby które totalnie olewały pracę.
1
kamo 2016-01-20 10:18:41
Edward, pracowalem tam rok temu i atmosfera byla bardzo w porzadku, praca nie jest ciężka a wynagrodzenie takie jak w innych firmach na podobnych lub gorszych stanowiskach. Niestety emigracja nie pozwolila mi dalej pracowac ;)
bolo 2016-03-08 12:42:32
Aktualnie sie tam przyjmuje po rozmowach gadką lużno z majstrem spoko warunki standard jak ktoś chce robic to robota malina ,chyba ze sie chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze na 3 zmiany i byc tepym pracownikiem od knefla to nikt nie zmusza dorga wolna
.
1
ramadeusz 2016-04-11 12:30:03
witam dostałem ofertę z Wipera na operatora maszyn CNC co o tym powiecie ?
kolo 2016-04-11 18:19:45
Ja tez. Jutro ide.
kolo 2016-04-12 12:08:54
Byłem pod tą stodołą i zawróciłem do domu.
1
krzychu 2016-06-16 18:57:32
Czy ktoś może coś powiedzieć na temat etatu Przedstawiciela Handlowego w tej firmie?
abc 2016-07-06 10:05:43
ile zarabia sie na stanowisku operator cnc? czy są jakieś dodatkowe benefity na święta, wakacje itp?
ciekawska dusza 2016-08-30 21:10:19
Ile można zarobić na produkcji tak mniej więcej? Jaki rodzaj umowy? I jak wygląda sama praca
mic 2016-09-11 00:44:01
może powie ktoś coś wiecej o zarobkach na cnc? 2500 da sie zarobic czy coś wiecej?
Przemo 2016-10-20 09:06:45
Ile można wyciagnąć na poczatek , jest przynajmniej na reke te 2250- 2500 ?
Maciek 2016-10-27 14:48:23
Pracowałem tam trzy lata nie polecam nawet wrogowi.( usunięte przez administratora ) idiota jakich mało. Mobbing straszny tam jest. I kasa słaba. Pracujecie na dwóch umowach.
1
Zostaw swoją opinię o Wiper Sp. z o.o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiper Sp. z o.o.