Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Leopol Meble Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Leopol Meble Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2013-08-08 17:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwazam ze kazdy na wyzszym stanowisku powinien odpowiadac za braki we firmie.Przeciez kazdy o tym wie i widzi ze szefostwo prowadzi drugi,lewy zaklad.Dlaczego baczek na popoludniowce,jak sie sciemni czesto opuszcza zaklad?Idac na papierosa mozna zaobserwowac jak pedzi na parking.Po co? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-08-09 16:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy powini odpowiadac za bledy a jest otwrotnie na magazynie skor nie odpowiedziala brygadzistka tylko opracownikom wzieli po calej premii.
Prezesowi by bylo warto podeslac pare adresow do sprawdzenia i napewno by cos znalazl skury i lewych kompletow
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
= - 2013-08-09 21:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele razy ladowano markowi skore do samochodu kiedy przyjechal drugi raz do zakladu wieczorem,obladowany po dach odjechal a gdzie byla ochrona?dostala swoje i juz.Ale stratni sa tylko pracownicy bo to oni dostaja po premi a [usunięte przez moderatora] konta rosna i sie w domu smieja z nas.Nawet ceny kompletow za ile sprzedawaja kazdy zna.
zdjecie uzytkownika
werty - 2013-08-12 11:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
= - 2013-08-09 21:28:44

Wiele razy ladowano markowi skore do samochodu kiedy przyjechal drugi raz do zakladu wieczorem,obladowany po dach odjechal a gdzie byla ochrona?dostala swoje i juz.Ale stratni sa tylko pracownicy bo to oni dostaja po premi a [usunięte przez moderatora] konta rosna i sie w domu smieja z nas.Nawet ceny kompletow za ile sprzedawaja kazdy zna.
skóry szyły na pokrowiec do okrętu żeby nie zatonął myśle że 1200 m starczy ;)
zdjecie uzytkownika
....menda - 2013-08-13 09:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...krótko mówiąc [usunięte przez moderatora] wróć .. i zrób porządek z [usunięte przez moderatora] kierownikami ..
zdjecie uzytkownika
rodzinka - 2013-08-13 10:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami [usunięte przez moderatora] na kierowniczych stanowiskach nic tylko gratulować!!
zdjecie uzytkownika
ha haha - 2013-08-17 14:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
buahaha dobre i święta prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!ja już tam nie pracuję,ale to wszystko co jest tu opisane to zgadza się nawet w milion %
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-08-20 14:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha ja tez juz nie pracuje i tez potwierdzam ze to wszystko prawda.Panie Prezesie-daj mi etat brygadzisty albo kierownika to chetnie wroce i pokaze co to dyscyplina i porzadek w zakladzie.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 08:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byly pracownik - 2013-08-20 14:38:57

haha ja tez juz nie pracuje i tez potwierdzam ze to wszystko prawda.Panie Prezesie-daj mi etat brygadzisty albo kierownika to chetnie wroce i pokaze co to dyscyplina i porzadek w zakladzie.
zgadzam sie wielka prawda, czas by ktoś zrobił coś z tym.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 08:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
buk - 2013-08-13 21:22:40

mkater - 2013-08-13 10:50:35

wszyscy jestescie pokręceni to typowy ubytek skóry w produkcji!!
to nie do wiary jacy tepi sa ludzie w leopolu.Nie wmawiaj ze ubytek skory bo szlak mnie trafia jak czytam jak sie winni tlumaczą.Niech prezes zawola na rozmowe tych ktorzy juz nie pracuja,bo oni nic nie traca i prawde powiedza jak jest w tym zakladzie
bo startuje z (usunięte przez administratora), hahaha
zdjecie uzytkownika
janusz - 2013-08-27 10:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sobie pracuje uczciwie i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2013-08-30 20:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi się wydaje że ta firma nie długo padnie.A tak wgl. to ta (usunięte przez administratora)to taka żmija aby rozkazuje i straszy tych biednych ludzi że wywali ich z roboty!!!!
Ludzie NIEDAJCIE SIĘ straszyć tej GŁUPIEJ MAŁPIE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 09:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgodnie z obowiązującym kodeksem pracy pracodawca nie ma prawa odmówić urlopu na żądanie a honorowemu dawcy oddania krwi !!!!!
zdjecie uzytkownika
. - 2013-10-09 21:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
szefowa zeby podlizac sie pracownikom na palarni namawia ich do oddawania krwi,sa swiatkowie jak mowila-ja uwazam ze krew macie prawo oddac a potem markowi mowi cos innego-falszywa....







zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-03-20 16:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W Leopolu jest moda na stniolarni na golenie głowy. ( Pasuje Tobie)
zdjecie uzytkownika
hypek - 2014-03-21 13:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tobie między nogami
zdjecie uzytkownika
bmw - 2014-05-07 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cieszmy się i radujmy się dana podwyżka hura niech żyje leopol
zdjecie uzytkownika
tyszer - 2014-05-27 10:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miejmy nadzieję że nowy właściciel firmy zmieni całe to pseudo kierownictwo
zdjecie uzytkownika
kevan - 2014-06-11 13:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przyszedł nowy właściciel i od razu podwyżka i zmiany... nie wymagajcie od niego za dużo na początek
zdjecie uzytkownika
smark - 2014-07-06 22:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gruby z Tyszerm wszystkich ściągnął do Stęszewa
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-08-02 10:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie są ci wszyscy chętni do pracy którzy tak licznie zawsze czekali za bramą?
zdjecie uzytkownika
blondas - 2014-08-02 13:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-08-02 10:13:25]:
spokojnie prędzej czy później ktoś się zjawi. Zresztą gdyby Leopol było łatwiej znaleźć gdzieś w internecie to może i chętnych byłoby więcej. A tak to wstukuje się nazwę firmy, a tu co? pustka. Żadnej strony internetowej i informacji o Leopolu. Dlatego też ludzie nie są pewni czy firma nie jest jakimś żartem. Na szczęście ja poszukałem trochę dokładniej i najpierw znalazłem profil firmy zajmującej się meblami tapicerowanymi na facebooku, a potem właśnie tam był odnośnik do ich ofert pracy, ale już w firmie pod nazwą Europol Meble Polska. Także to jest pewnie jakaś firma, która jest zwierzchnikiem Leopola. I co do ofert pracy to rzeczywiście szukają cały czas szwaczek i tapicerów. Ale zważając właśnie na to jak ciężko znaleźć ich oferte i informacje o nich w internecie to na pracowników niestety jeszcze trochę poczekają
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-08-03 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co ty pierdolisz "blondas" słowa kierowników zawsze były takie jak się nie podoba to się zwolnij na twoje miejsce jest 50 chętnych za brama i gdzie oni są było paru chętnych w tym tygodniu i gdzie są ??? W takich warunkach i za takie pieniądze
zdjecie uzytkownika
hades - 2014-08-08 20:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Leopol umiera ........ A laziki się zaparly rękoma nogami zębami
zdjecie uzytkownika
prowident - 2014-10-15 19:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej panie i panowie proponuje zbiórkę kasy na nowa koszulę dla kierownika "Mielocha" bo ta mu przyrosła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leopol Meble Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x