Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Leopol Meble Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Leopol Meble Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
komunalny helenki - 2015-11-15 09:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
R.I.P Leopol i pseudo kierownictwo tej firmy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Psycholog - 2015-11-15 22:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego ty chociaż skończyłeś podstawówkę?
zdjecie uzytkownika
kanciasty - 2015-11-16 15:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapytaj o to lepiej tych wszystkich co tam rządzą w leopolu!!! Bo z tego co widać to nie trzeba mieć nawet wykształcenia,żeby dojść tak wysoko.Sam dobrze wiesz bo pewnie wazeliny używasz....
zdjecie uzytkownika
gajowy - 2015-11-16 17:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś tam się dobrze pracowało szanowano pracownika bo to on zarabiał na firmę teraz chyba o tym zapomnieli
zdjecie uzytkownika
Gajowy 3 - 2015-11-21 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I już się robi rozpierducha a co dalej? Pozdrowienia dla obrotnego rzadzacego
zdjecie uzytkownika
puzon - 2015-11-23 17:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
obrotny to on jest hehe ale żeby coć zapierd..... tak jak reszta ekipy i ten z tą wielk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
zdjecie uzytkownika
kwas - 2015-12-02 13:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się każdy śmiał z Domo a teraz tam zarabiają więcej od was i się śmieją z was
zdjecie uzytkownika
anty kwas - 2015-12-04 06:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kwas napisz lepiej po ile godzin robi Domo !!!! a jak wprowadzą w Domo czytniki to dwa miesiące i po firmie chłopcy wyrabiają po 70 procent normy a reszte piszą z beretu tak jak to kiedyś w Weco się robiło Domo i Leopol to podobna kiszka i złodziejstwo na podobnym poziomie
zdjecie uzytkownika
kwas anty - 2015-12-04 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisz ile godzin robi się w leopolu
zdjecie uzytkownika
mielony - 2015-12-04 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leopol robi nadgodziny od niedawna a Oflor juz przeszło rok
zdjecie uzytkownika
Inspekcja pracy 2 - 2015-12-04 17:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byle jeszcze to policzyli
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-12-05 22:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Policza ci jak 11 listopada
zdjecie uzytkownika
Władoor - 2015-12-09 01:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że sami pracownicy się wypowiadają, to super. W takim razie będziecie w stanie odpowiedzieć czy dużo można wyciągnąć w Lepolu i jaką dają umowę. Pozdrawiam i z góry dzięki!
zdjecie uzytkownika
do Włador - 2015-12-09 18:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w leopoplu wyciągniesz ale kopyta
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-12-09 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak chcesz leopoplu wyciągnąc wiecej to zapytaj antka jak sie to robi i jego ziomali od juchty
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-10 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pare komplecików na lewo i pare w celach pseudo charytatywnych i kasa jest!!!! i przy okazji mieszkanie umeblowane za freee!!!!!! i to nie jedno!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-11 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było się uczyć haha
zdjecie uzytkownika
A - 2015-12-12 09:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba uczyc się zeby pracowac gdzies indziej!!!! gdzies gdzie sie to docenia. Bo wiedza i doświadczenie z tego co slysze nie maja tu za bardzo znaczenia. a jakie wyksztalcenie maja kierownicy? Brygadzisci? Co trzeba zrobic by awansować na Łazika? Czy jest jakaś przejrzysta sciezka kariery? Jasne wytyczne?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-19 16:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja myślę, że trzeba się po prostu wykazać, żeby awansować @A. Może nie mają jakichś konkretnych wytycznych, ale z pewnością wiedzą jaka osoba się nadaje na takie stanowisko a jaka nie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-19 20:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie byle kto się nie nadaje
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-21 13:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie nie byle kto się nadaje bo nie każdy poniży się do takiego stopnia żeby wejść komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpie.... innych ludzi!!!Co takiego potrafią np brygadziści lepiej od innych pracowników???Czym się tak niby wykazują???Np na krojowni jedni muszą kroić wszystko i jeszcze zabiera się im metry bo pani KAMILA PRZYBYLSKA tak sobie właśnie życzy,a swojej koleżaneczce MARTYNIE BOBKIEWICZ daje skrojone metry,żeby odbijała sobie w swój akord!!!!!!!!!!!!i to jest uczciwe???jedni muszą pracować na innych,a inni nie muszą nic robić żeby zarobić!!!i to nie mało!!!!a pan kierownik w tej sprawie nie kiwnął nawet palcem!!!no bo przecież kamilka jest nietykalna!!! i to jest właściwa postawa????pracownika ma się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedni uczciwie pracują,a ich pieniądze dostaje ktoś inny!!!!to jest normalne?????tak powinien postępować przełożony???Faktycznie nie każdy się nadaje do tego żeby awansować bo nie każdy jest tak fałszywy!!!
zdjecie uzytkownika
rede - 2015-12-28 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakaś solidarność powinna być, a jeśli można sobie zaplusować tylko i wyłącznie poprzez skargi na innych pracowników to nie jest to warte tej fatygi. Aczkolwiek sama praca zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
olas - 2016-01-06 20:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie tu nmr telefonu do księgowej opowiem jej co sie tam wyrabia prawda babolku
zdjecie uzytkownika
mama - 2016-01-07 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja się trochę pogubiłam i potrzebuję waszego wsparcia merytorycznego, widzę że oni mają silne koneksje z piłą halową, napiszcie proszę konkretniej o co chodzi
zdjecie uzytkownika
Łysomi - 2016-01-13 21:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki brat patrzy i przysyła życzenia dla dobrego wujka i mamusi.
zdjecie uzytkownika
Wielki brat widzi wszystko - 2016-01-13 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy tych twoich bajeczkach.. Romeo, to nawet Andersen wymięka. Dobrze się bawiłeś ostatnio?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-15 19:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a spirale to która ma na tej krojowni?heheh
zdjecie uzytkownika
do kolo - 2016-01-15 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej kolo tą spirale to ma ta kamila co wszyscy z niej mają pompe hehehe,ciekawe dlaczego....
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-16 00:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o matko.. zajrzałem tutaj by uzyskać jakieś ogólne informacje na temat firmy Leopol Meble, ale nie spodziewałem się czytać takich bredni na temat pracownic. Słabo, że o takich rzeczach piszecie.
zdjecie uzytkownika
lekarz - 2016-01-20 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety to nie brednie ale prawda hehe takie rzeczy się szybko rozchodzą :-)
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2016-01-21 06:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja proponuję paniom z akwarium wziąść się do pracy a nie za katalogi z avonu i wypatrywanie przez okienko i obrabianie ludziom du.. no ale są tutaj ludzie pracujacy i ludzie nietykalni prawda panie kierowniku?
zdjecie uzytkownika
Josef - 2016-02-03 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
te babki z akwarium to serio mają luz co chwila kawa to zupka to papierosek co chwila cos. tak i ten avon i internet.. smiechy chichy zyc nie umierać
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-02-17 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LAMA to kosmita
zdjecie uzytkownika
lama - 2016-02-17 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie obrażaj kosmitów
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-19 23:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raz pracy nie ma raz jest .okreslcie sie
zdjecie uzytkownika
B - 2016-02-20 09:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla pięknej brunetki z technicznego :)
zdjecie uzytkownika
hai - 2016-03-01 19:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na technicznym nie ma brunetki, no chyba że biega ci o pawełka :)
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-03-17 11:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widać nieźle się dogadujecie w firmie i dobrze z komunikacją, skoro pracownicy nie wiedzą kto, co i jak :) swoją drogą, to chyba nie jest duża firma
zdjecie uzytkownika
Lisiecki - 2016-03-20 17:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kiedy zwolnią antka i skończy sie syf w tej firmie
zdjecie uzytkownika
fryda - 2016-03-20 19:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba nie, ale nie musi być duża, żeby sprawnie funkcjonować, tak jak ta ;) z tym że niestety póki co nie prowadzą żadnych nowych rekrutacji, a szkoda
zdjecie uzytkownika
kicaj - 2016-03-22 11:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryda - 2016-03-20 19:59:15]:
a będą jakieś PLN na zajączka mogło by coś być
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2016-03-27 11:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LAMA DO DYMISJI!
zdjecie uzytkownika
tapicer2 - 2016-03-28 20:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tapicer - 2016-03-27 11:56:34]:
A co sam ma się podać ?? Rękoma i nogami się będzie trzymał, w końcu taką kasę za nic nierobienie , po ciemku o świeczce szukać :)
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-04-01 13:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześc, chciałem się dowiedzieć jak w tej firmie jest z umowami o pracę, konkurencja niestety śpi, a tutaj słyszałem, że jest liderem w branży to może dają?
zdjecie uzytkownika
Lider - 2016-04-01 23:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta.. liderem.. nie ma to jak samemu sobie słodzić :)
zdjecie uzytkownika
tapicer 1 - 2016-04-04 18:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanko: Jak wygląda praca w tej firmie? Jest to praca na 3 zmiany? W jakich godzinach tam się pracuje?
zdjecie uzytkownika
cement - 2016-04-05 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, sam chętnie się dowiem jak to ze zmianami wygląda. Podejrzewam, że na tapicerce to się raczej pracuje zmianowo, ale reszta stanowisk ma sztywne godziny pracy
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2016-04-18 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może by koleżanki z akwarium podzieliły się katalogami z avonu i dobrym humorkiem A nie chowają pod biurkiem i udajom ze coś robiom?
zdjecie uzytkownika
oe - 2016-05-06 22:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie po to idziesz na zatrudnienie do tak renomowanej fabryki mebli żeby sobie katalogi oglądać! a tak poza tym czy jak startuję unwas na zatrudnienie ie na stanowisku aystenta w dziale informatyki to musze miec obcykane Active Directory, VMWare, Hyper-V?
zdjecie uzytkownika
Tapicer3 - 2016-05-07 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie katalogi i allegro możesz obejrzeć w domu. Ludzie Hapia jak woly Ale nie smietanka. Ciekawe kiedy tam ludzi wymienia może najwyższa pora na to ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Leopol Meble Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leopol Meble Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert