Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Leopol Meble Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Leopol Meble Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tymelon - 2015-10-31 09:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to Stara polityka ze niszczy się ludzi z doświadczeniem bo ktos świeży ma być upchniety. A muffin czym sobie zasłużył? Bo jeździł do Wągrowca przez 3 miechy? Wielu jest bardziej rozgarnietych niż on.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-11-05 17:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie nie można chorować chyba że spirala wypadnie tak jak pani z krojowni to wtedy sie rozumie
zdjecie uzytkownika
antybolo - 2015-11-07 07:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziomalu ze zbrudzewa woził wilk razy kilka wywieżli wilka
zdjecie uzytkownika
Jest żle - 2015-11-07 08:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie Leopol meble w Śremie dzieje się żle sprzedawane są meble na boku i nie tylko meble.W firmie panuje mobbing zastraszanie pracowników w razie pytań prosze o kontakt ze starymi pracownikami których to ostanio zwolniono z pracy!
zdjecie uzytkownika
denaturat - 2015-11-07 16:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chcesz pracować w leopolu?nie ważne są twoje umiejętności i zdolności-ważne byś miał ZNAJOMOŚCI!!!!!!!!!mile widziana rodzina!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
Tymelon - 2015-11-07 16:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest fajowo wszystkie soboty pracujace i nawet swieto 11 bedzie kasa kasa kasa.. A Pan nowy Stary kierownik robi co może żebyśmy nie zginęli.. tylko ludzie nie roboty..
zdjecie uzytkownika
LUDŹ. - 2015-11-09 16:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie 3 dni w tygodniu po 9 godz , 11 listopada 8 godz i soboty 10 godz Baja...
Nie podoba się ? To się zwolnij Ludzie pod bramą czekają...
Bo co będziesz w domu robił ? Jak mozesz w pracy ORAĆ Akord.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-11-09 16:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zastępca kierownika to się udał hehe,wysmarowany wazeliną,aż po same pięty...zamiast w mózg poszło mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hehe!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Wypalony - 2015-11-09 17:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co wy będziecie robić? Pić piwo, z pieskiem na spacer czy może oglądał telewizor?! Większość z tych ludzi ma rodziny-dzieci obowiązki !! Mają poukładany jakiś tam grafik, a nagle pseudo gołębiarz wyjeżdża, że dziś zostajemy do 15, następnie wszystkie soboty pracujące po czym Święto Niepodległości - musimy przyjść do pracy bo mamy tyły. Pytam na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bierzesz tyle zamówień ? Przepraszam, nie bierzesz ty je musisz wziąć masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do powiedzenia. Wszystko przez niewypał z Wągrowcem, gdzie ludzie nie chcą pracować dla POLINOVY i zamówienia z tamtejszego zakładu przerzucane są na Śrem. Zwolnij jeszcze z 10 osób i zapewne przerobisz daną robotę w terminach. Po czym podsumowujesz, że będziesz chciał utrzymać tempo prac w okresach mniejszych ilości zamówień poprzez co ? ZWOLNIENIA, byście nie wypadli z wprawy przy zapierdalaniu. Absurdem jest także, dogadywanie pewnej bandzie, że się opierdalają bo nie robią 130%, tylko ~110%. Babol myśli, że ktoś będzie za nim tęsknił ? Skoro taki jesteś pewien to dlaczego nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do Wągrowca? Bo z twoim wykształceniem to w Sokołowie, albo Mościszkach jest twoje miejsce. Bo po twoich kompletnych wypowiedziach widać właśnie jak skończyłeś tą szkołę średnią (zaocznie), nie władasz dobrze językiem polskim, a co dopiero językiem obcym. Podobno nie porównuje się ludzi, bo tylu ilu ludzi tyle gustów i charakterów za to porównując pana Antkowiaka z panem Majorczykiem idzie dostrzec kto gdzie powinien się znajdować. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Lazar - 2015-11-09 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I kto tu narzekał na mielonego.. był lepszy niż ci dwaj razem wzięci. Przynajmniej nie obiecuje gruszek na wierzbie
zdjecie uzytkownika
Damiano - 2015-11-09 22:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za mielonego by tak nie było.. macie czego chcieliście
zdjecie uzytkownika
Josef - 2015-11-09 23:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta.. ta... kadra rządząca. . Chyba nikt nie ma wyższego wykształcenia poza nowym.. No może jeden by się znalazł. Same ukladziki.. I ludzie którzy pasują. Pozostali wek.. ale z takimi gł.. madrymi to sie nawet pracować nie chce. Ale trza zrobić miejsce nowym bo tak sobie ktoś życzy. A ty choć umiesz i robisz to wynocha.
zdjecie uzytkownika
zło - 2015-11-10 06:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe jak kto kogo będzie topił jak te złodziejstwa firmowe wyjdą na jaw!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zmooool - 2015-11-10 09:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy wszystkich i skonczom się pseudo przyjaźnie i krycie tylkow.. ciekawe kiedy ktos się tym zainteresuje? A mogłabyto być normalna solidna firma
zdjecie uzytkownika
Do zmoool - 2015-11-10 09:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ty myślisz dlaczego brygadzisci i szefy magazynow sie nie zmieniajaaa
zdjecie uzytkownika
JOHN C. - 2015-11-10 15:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to się wszystko słyszy to ręce opadają ... Ale taka prawda.
nowy Prezes coś zmieni ? a moze Zamknie tą ,,BUDE'' jak to jeden mówi.
zdjecie uzytkownika
Optymista - 2015-11-12 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nisko upadłeś... Nie pasuje ci to się zwolnij, czekają inni którzy chcą zarobić i pracować.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-11-14 16:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nisko upadną Ci co się teraz wywyższają....jak to mówią Bóg nieruchliwy,ale sprawiedliwy!!!
zdjecie uzytkownika
komunalny helenki - 2015-11-15 09:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
R.I.P Leopol i pseudo kierownictwo tej firmy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Psycholog - 2015-11-15 22:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego ty chociaż skończyłeś podstawówkę?
zdjecie uzytkownika
kanciasty - 2015-11-16 15:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapytaj o to lepiej tych wszystkich co tam rządzą w leopolu!!! Bo z tego co widać to nie trzeba mieć nawet wykształcenia,żeby dojść tak wysoko.Sam dobrze wiesz bo pewnie wazeliny używasz....
zdjecie uzytkownika
gajowy - 2015-11-16 17:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś tam się dobrze pracowało szanowano pracownika bo to on zarabiał na firmę teraz chyba o tym zapomnieli
zdjecie uzytkownika
Gajowy 3 - 2015-11-21 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I już się robi rozpierducha a co dalej? Pozdrowienia dla obrotnego rzadzacego
zdjecie uzytkownika
puzon - 2015-11-23 17:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
obrotny to on jest hehe ale żeby coć zapierd..... tak jak reszta ekipy i ten z tą wielk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
zdjecie uzytkownika
kwas - 2015-12-02 13:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się każdy śmiał z Domo a teraz tam zarabiają więcej od was i się śmieją z was
zdjecie uzytkownika
anty kwas - 2015-12-04 06:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kwas napisz lepiej po ile godzin robi Domo !!!! a jak wprowadzą w Domo czytniki to dwa miesiące i po firmie chłopcy wyrabiają po 70 procent normy a reszte piszą z beretu tak jak to kiedyś w Weco się robiło Domo i Leopol to podobna kiszka i złodziejstwo na podobnym poziomie
zdjecie uzytkownika
kwas anty - 2015-12-04 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisz ile godzin robi się w leopolu
zdjecie uzytkownika
mielony - 2015-12-04 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leopol robi nadgodziny od niedawna a Oflor juz przeszło rok
zdjecie uzytkownika
Inspekcja pracy 2 - 2015-12-04 17:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byle jeszcze to policzyli
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-12-05 22:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Policza ci jak 11 listopada
zdjecie uzytkownika
Władoor - 2015-12-09 01:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że sami pracownicy się wypowiadają, to super. W takim razie będziecie w stanie odpowiedzieć czy dużo można wyciągnąć w Lepolu i jaką dają umowę. Pozdrawiam i z góry dzięki!
zdjecie uzytkownika
do Włador - 2015-12-09 18:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w leopoplu wyciągniesz ale kopyta
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-12-09 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak chcesz leopoplu wyciągnąc wiecej to zapytaj antka jak sie to robi i jego ziomali od juchty
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-10 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pare komplecików na lewo i pare w celach pseudo charytatywnych i kasa jest!!!! i przy okazji mieszkanie umeblowane za freee!!!!!! i to nie jedno!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-11 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było się uczyć haha
zdjecie uzytkownika
A - 2015-12-12 09:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba uczyc się zeby pracowac gdzies indziej!!!! gdzies gdzie sie to docenia. Bo wiedza i doświadczenie z tego co slysze nie maja tu za bardzo znaczenia. a jakie wyksztalcenie maja kierownicy? Brygadzisci? Co trzeba zrobic by awansować na Łazika? Czy jest jakaś przejrzysta sciezka kariery? Jasne wytyczne?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-19 16:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja myślę, że trzeba się po prostu wykazać, żeby awansować @A. Może nie mają jakichś konkretnych wytycznych, ale z pewnością wiedzą jaka osoba się nadaje na takie stanowisko a jaka nie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-19 20:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie byle kto się nie nadaje
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-21 13:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie nie byle kto się nadaje bo nie każdy poniży się do takiego stopnia żeby wejść komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpie.... innych ludzi!!!Co takiego potrafią np brygadziści lepiej od innych pracowników???Czym się tak niby wykazują???Np na krojowni jedni muszą kroić wszystko i jeszcze zabiera się im metry bo pani KAMILA PRZYBYLSKA tak sobie właśnie życzy,a swojej koleżaneczce MARTYNIE BOBKIEWICZ daje skrojone metry,żeby odbijała sobie w swój akord!!!!!!!!!!!!i to jest uczciwe???jedni muszą pracować na innych,a inni nie muszą nic robić żeby zarobić!!!i to nie mało!!!!a pan kierownik w tej sprawie nie kiwnął nawet palcem!!!no bo przecież kamilka jest nietykalna!!! i to jest właściwa postawa????pracownika ma się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedni uczciwie pracują,a ich pieniądze dostaje ktoś inny!!!!to jest normalne?????tak powinien postępować przełożony???Faktycznie nie każdy się nadaje do tego żeby awansować bo nie każdy jest tak fałszywy!!!
zdjecie uzytkownika
rede - 2015-12-28 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakaś solidarność powinna być, a jeśli można sobie zaplusować tylko i wyłącznie poprzez skargi na innych pracowników to nie jest to warte tej fatygi. Aczkolwiek sama praca zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
olas - 2016-01-06 20:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie tu nmr telefonu do księgowej opowiem jej co sie tam wyrabia prawda babolku
zdjecie uzytkownika
mama - 2016-01-07 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja się trochę pogubiłam i potrzebuję waszego wsparcia merytorycznego, widzę że oni mają silne koneksje z piłą halową, napiszcie proszę konkretniej o co chodzi
zdjecie uzytkownika
Łysomi - 2016-01-13 21:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki brat patrzy i przysyła życzenia dla dobrego wujka i mamusi.
zdjecie uzytkownika
Wielki brat widzi wszystko - 2016-01-13 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy tych twoich bajeczkach.. Romeo, to nawet Andersen wymięka. Dobrze się bawiłeś ostatnio?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-15 19:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a spirale to która ma na tej krojowni?heheh
zdjecie uzytkownika
do kolo - 2016-01-15 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej kolo tą spirale to ma ta kamila co wszyscy z niej mają pompe hehehe,ciekawe dlaczego....
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-16 00:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o matko.. zajrzałem tutaj by uzyskać jakieś ogólne informacje na temat firmy Leopol Meble, ale nie spodziewałem się czytać takich bredni na temat pracownic. Słabo, że o takich rzeczach piszecie.
zdjecie uzytkownika
lekarz - 2016-01-20 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety to nie brednie ale prawda hehe takie rzeczy się szybko rozchodzą :-)
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2016-01-21 06:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja proponuję paniom z akwarium wziąść się do pracy a nie za katalogi z avonu i wypatrywanie przez okienko i obrabianie ludziom du.. no ale są tutaj ludzie pracujacy i ludzie nietykalni prawda panie kierowniku?
zdjecie uzytkownika
Josef - 2016-02-03 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te babki z akwarium to serio mają luz co chwila kawa to zupka to papierosek co chwila cos. tak i ten avon i internet.. smiechy chichy zyc nie umierać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Leopol Meble Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leopol Meble Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert