brak logo

Nova Polska Sp. z o.o.

Środa Wielkopolska

Opinie o Nova Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-07-14 00:20:47
klej - 2011-07-08 02:28:22

powiedźcie czy ta chuda maszyna do robienia lodów pracuje jeszcze? czy może poszła wodstawkę bo ostatnie informacje jakie posiadam to z lutego i wtedy jeszcze była produktywna

umrzesz w nieswiadomości.....hihihi
1
opinie 2011-07-22 15:20:23
pozdrawiam kierownika [usunięte przez moderatora] najlepszy czlowiek tego zakladu,bo glowny kierownik to prawdziwy [usunięte przez moderatora] a kierowniczek [usunięte przez moderatora] pomalu obejmuje fotel pani [usunięte przez moderatora] wiec uwazaj panie [usunięte przez moderatora]
kizia 2011-07-23 15:00:09
daj już spokój p.[usunięte przez moderatora] on niewiele może i jeszcze mniej umie,a głównego bronisz jakby coś między wami było????!!!!!! myślę, że pan m. nie potrafi nic ,a co dopiero stanowić zagrożenie panu [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-20 11:17:17
przestań [usunięte przez moderatora] bebilu bez sensu. jeśli jesteś kierownikiem to się goń [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-09-04 00:39:49
czy ty gosciu jestes [usunięte przez moderatora] wiesz co piszesz musisz byc [usunięte przez moderatora] kapusiem i [usunięte przez moderatora]......
mietek 2011-09-18 08:41:19
To jak, robi jeszcze ta lodziara ( pani [usunięte przez moderatora]- no wiecie kto) co urzędowała z kierownikiem? To wrócę do firmy normalnie.
jaco 2011-10-11 04:19:02
ludzie co wy tu [usunięte przez moderatora]. .Zamknijcie ten temat. Miały być opinie o firmie a nie jakieś prywatne rozmowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2012-02-08 18:48:20
ja sie zgadzam z wypiowedzaia [usunięte przez moderatora] pracowac niestety trzaeba lekko nie jest zarobiki wcale nie sa zle jak ktos nie chce pracowac to nie zarobi i zawsze bedzie narzekal wiadomo kazdy kierownik ma swoje odchyly ale kazdy narzeka na Niego a tak napewade lepszego nie beda miec a jak sie komus nie podoba to nasile nikogo nikt nie trzyma ja mam dobra opinie o kierowniku i o firmie
wiem duzo 2012-02-23 12:16:26
kilka zdan dotyczacych wypowiedzi ostatniej ze grzyb jest spoko to nie prawda to pajac jakich malo i osiol ktorego dawno powinnien ktos w ten pusty lep walnac, to polski niemiec i ta z pani kierownik druga taka co mu donosi ile wlezie pani [usunięte przez moderatora] nie wspominajac juz o baranach z pakowni co wiecznie [usunięte przez moderatora] chodza i tym wiepszu co jest synalkiem pani [usunięte przez moderatora]. robota na produkcji dla glupiego rabia na kasie z kazdej mozliwej stroni akord i premia to wielka niewiadoma tej firmy
ps wiem ze sprawdzacie adresy ip dlatego pisze z usa :) barany moze ktos dojdzie ale mnie juz tu nie bedzie
1
tapicer były 2012-02-23 22:47:28
Mam pytanie czy ten baran [usunięte przez moderatora] wrócił na stanowisko kierownika zakładu, bo za te rzeczy ktore robi wobec innych pracowników powinni go do sądu oddać , [usunięte przez moderatora] w tej firmie był i zapewne jest na porządku dziennym. Ci którzy byli normalni to już z tej firmy odeszli. A jak tam największy [usunięte przez moderatora] ?? tak fałszywej baby to już dawno nie widziałem podchodzi do ludzi i sie wypytuje grając dobrego kolegę a jak wraca ten palant to zaraz mu nadaje co i kto powiedział, dziwię się ze na [usunięte przez moderatora] piszą takie bzdury to spoko człowiek przynajmniej nie donosi jak pani z. dobry jest jej synalek , tak leniwego buca to też rzadko idzie spotkać widać rodzinne to u nich, całe szczeście nie robiłem z bucem, współczuję jedynie temu drugiemu że za dwóch musi [usunięte przez moderatora] , tylko u sekretarki woli przesiadywać. Firma do [usunięte przez moderatora] jeżeli chodzi o organizacje, nie wspomne o wałkach z wypłaami premie zawsze obcięte i tak naliczane że księgowy sam nie wie o co chodzi . Jedyny plus to ze zawsz
kuba 2012-02-24 14:00:28
dla twojej informacji kolego ja już tam nie pracuje, a co się tyczy pracy grubego to ja powinienem się wypowiedzieć a nie ty, ja mogę ewentualnie podziękować za współpracę niektórym osobom i nie chodzi tu o kierownika pana [usunięte przez moderatora]. i podziękowania dla kadr, wiedzą o co pewnie chodzi . pozdrawiam i miłego życzę
ps firma, jak każda firma jeżeli ktoś sobie pozwoli to będą go ustawiać jak chcą ale jak zobaczą że, nie pozwolisz sobie to jest do wytrzymania, tym bardziej na obecne warunki na rynku pracy.
użytkownik 2012-02-27 15:39:18
Też byłem taki pewny, że mnie nie namierzą, a teraz za to słono płacę, zatem radziłbym się zastanowić przed napisaniem czegokolwiek. Cóż, jeśli chodzi o pana z USA, to jeśli myśli, że w tym momencie go nie namierzą, to pozdrawiam. A druga sprawa to to, że są strony zmieniąjce numer IP i zapewne nie jest w USA tylko z takiej strony skorzystał i myśli, że wszyscy dookoła są [usunięte przez moderatora]. :)
X 2012-02-27 23:14:23
No i pan [usunięte przez moderatora] został odsunięty od produkcji tak słyszałem z pewnego żródła HAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimo to firma bez perspektyw....a szkoda :(
xxxxx..... 2012-03-03 01:36:21
...........i co wystraszyliscie sie ???
już nikt nic nie napisze???
a tak było miło obie tu wejść czasem i poczytać................
X 2012-03-05 15:21:51
ba,nikt sie nie wystraszył, a opinii zapewne będzie więcej ......[usunięte przez moderatora].! :)
xxx 2012-03-05 17:21:08
[usunięte przez moderatora] ???

Ha ,Ha ,Ha...dobre sobie .................
pozdrawiam wszystkich pracowników NP..........
1
ciekawski 2012-03-10 09:51:33
użytkownik - 2012-02-27 15:39:18

Też byłem taki pewny, że mnie nie namierzą, a teraz za to słono płacę, zatem radziłbym się zastanowić przed napisaniem czegokolwiek. Cóż, jeśli chodzi o pana z USA, to jeśli myśli, że w tym momencie go nie namierzą, to pozdrawiam. A druga sprawa to to, że są strony zmieniąjce numer IP i zapewne nie jest w USA tylko z takiej strony skorzystał i myśli, że wszyscy dookoła są [usunięte przez moderatora]. :)
a co kolego takiego zrobiłeś że teraz płacisz ??. I skąd kolega pisał posty?? pewnie z domu. A mógł kolega skorzystać z wifi gdzieś np w poznaniu chociażby w plazie i już by kolega nie był namierzony, kolego również nie korzystaj ze stron które ukrywają ip lepiej użyć programów które wykorzystują serwery proxy, ps uważajcie na facebooka tam dopiero jest inwigilacja :)
xxx 2012-04-06 08:48:41
naprawde sie wystraszyliscie? nikt juz nic nie napisze ? nic juz sie w tej firmie nie dzieje , czy co?? jest w tej firmie tyle dzialow i nikt nie ma odwagi nic napisac?????????
xx 2012-05-31 13:07:57
no i nastał nowy kierowniczek , kolejny [usunięte przez moderatora] , z tego co słyszałam to wygryzł poprzedniego...a niby poprzedni był taki dobry HA HA HA...
xx 2012-06-04 13:22:18
chcialbym sie przyjac do tej firmy co mozecie mi o niej powiedziec ?
[usunięte przez moderatora]
xx 2012-06-04 15:46:33
jaco - 2011-10-11 04:19:02

ludzie co wy tu [usunięte przez moderatora] .Zamknijcie ten temat. Miały być opinie o firmie a nie jakieś prywatne rozmowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to co robi jeszcze ??tylko to chyba nie KA,KA..............
.x.x.x 2012-06-05 12:00:39
xx - 2012-05-31 13:07:57

no i nastał nowy kierowniczek , kolejny [usunięte przez moderatora] , z tego co słyszałam to wygryzł poprzedniego...a niby poprzedni był taki dobry HA HA HA...
hej xx masz złe informacje poprzedni kierowniczek , sam odszedł ,wiem bo go dobrze znam...i nikt go nie wygryzł...poprostu miał juz dosc tej firmy.a co do nowego to powiem tak- dlugo sie nie utrzymie nie dorasta do piet poprzedniemu ...pozdrawiam poprzedniego kierownika to jest gość........................
xx 2012-06-12 00:24:02
użytkownik - 2012-02-27 15:39:18

Też byłem taki pewny, że mnie nie namierzą, a teraz za to słono płacę, zatem radziłbym się zastanowić przed napisaniem czegokolwiek. Cóż, jeśli chodzi o pana z USA, to jeśli myśli, że w tym momencie go nie namierzą, to pozdrawiam. A druga sprawa to to, że są strony zmieniąjce numer IP i zapewne nie jest w USA tylko z takiej strony skorzystał i myśli, że wszyscy dookoła są [usunięte przez moderatora]. :)
ale bzdury kolezanko wypisujesz, kto Cie namierzył ???
za co płacisz???
nie strasz tych biednych ludzi ,boisz sie zeby cie nie opisali??? dlatego tak wymyslasz???
nikt nikogo nie namierza ..............
mozecie ludzie spokojnie pisac swoje opinie ...........

pozdrawiam
,,,... 2012-06-15 14:40:14
.x.x.x - 2012-06-05 12:00:39

xx - 2012-05-31 13:07:57

no i nastał nowy kierowniczek , kolejny [usunięte przez moderatora] , z tego co słyszałam to wygryzł poprzedniego...a niby poprzedni był taki dobry HA HA HA...
hej xx masz złe informacje poprzedni kierowniczek , sam odszedł ,wiem bo go dobrze znam...i nikt go nie wygryzł...poprostu miał juz dosc tej firmy.a co do nowego to powiem tak- dlugo sie nie utrzymie nie dorasta do piet poprzedniemu ...pozdrawiam poprzedniego kierownika to jest gość........................
tez pozdrawiam poprzedniego kierownika ,bardzo nam go brakuje, tylko nikt nie ma odwagi tego napisac...
w tej firmie nie potrafia szanowac dobrych ludzi...
1
pracuś. 2012-06-18 13:25:17
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników NP,w zeszłym roku wywlekaliście takie brudy tutaj ,ze az wstyd,a dzisiaj nikt nie potrafi nic napisac sensownego o firmie .
przeciez chyba o firme tutaj chodzi , nie o ludzi [usunięte przez moderatora] pozdrawiam wszystkich zwiazanych posrednio i bezpośrednio z firma.
ANONIM... 2012-06-19 14:12:30
pracuś. - 2012-06-18 13:25:17

Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników NP,w zeszłym roku wywlekaliście takie brudy tutaj ,ze az wstyd,a dzisiaj nikt nie potrafi nic napisac sensownego o firmie .

przeciez chyba o firme tutaj chodzi , nie o ludzi [usunięte przez moderatora] pozdrawiam wszystkich zwiazanych posrednio i bezpośrednio z firma.
czesc pracus,wiesz bo kiedys bylo o czym pisac ,a teraz nie ma o kim , nic sie tu nie dzieje , [usunięte przez moderatora] ,ale to i tak nie potrwa długo ,dlatego tez nikt nic nie chce pisac.
pozatym firma schodzi na psy zarobki nedza itd.

moze ktos inny napisze cos wiecej...pozdrawiam
Sandra 2012-06-22 14:00:27
[usunięte przez moderatora] niedlugo bedzie glownym kierownikiem i wtedy bedzie git zreszta wszyscy go chyba lubia
,.,.,. 2012-06-22 22:45:49
Sandra - 2012-06-22 14:00:27

[usunięte przez moderatora] niedlugo bedzie glownym kierownikiem i wtedy bedzie git zreszta wszyscy go chyba lubia
dobre sobie...ha,ha,ha..........
tapicernia. 2012-06-27 12:12:23
ludzie omijajcie ta firme z daleka , banda [usunięte przez moderatora]
patrza tylko jak tu kogos [usunięte przez moderatora] na porzadku dziennym...radze omijac.............
klej... 2012-07-22 13:03:09
tapicernia. - 2012-06-27 12:12:23

ludzie omijajcie ta firme z daleka , banda [usunięte przez moderatora]

patrza tylko jak tu kogos [usunięte przez moderatora] na porzadku dziennym...radze omijac.............
dlaczego tak sądzisz?
firma nie jest zła tylko trzeba sie przyzwyczaic,zarobki jak na warunki sredzkie nie najgorsze,tylko kierownictwo do wymiany,zwłaszcza na stolarni i klejowni................to banda nie douczonych [usunięte przez moderatora]
3
ktoś... 2012-10-10 19:49:32
brak słów na temat Novej Polski
zwłaszcza na temat ludzi tu pracujących
najgorszy kierownik to chyba ten [usunięte przez moderatora] ze stolarni co nic nie robi tylko sie wysługuje [usunięte przez moderatora]
o zgrozo..........
dziwie sie własciciela , że tak dlugo trzymaja tego nieroba cos mało ostatnio tu opini...
x,x,x, 2012-10-20 00:13:19
Masz racje takiego nieroba to chyba juz nigdzie nie ma...
firma schodzi na psy,wszyscy normalni juz sie z tamtad zwolnili,albo ich zwolnili...
ktoś 2012-11-29 19:38:05
witam i pozdrawiam wszystkich pracownikow NP tych ktorzy tam jeszcze pracuja i tych bylych....................pozdrawiam jeszcze byłego kierownika klejowni,to byl gosc,obecny nie dorasta mu do piet,a jak tam [usunięte przez moderatora] -trzymaja go jeszcze????
1
tedi 2013-03-01 19:06:40
ludzie teraz jest jeszcze lepiej całą firmom trzęsie uwaga [usunięte przez moderatora] są osrani i nie majom nic do gadania tego jeszcze nie buło ludzie paranoja a nnajlepszy jest ten [usunięte przez moderatora] awansował z hama na pana zero pojencia o robocie
xsx 2013-03-13 19:47:39
kto to jest ten [usunięte przez moderatora]????
1
ddd... 2013-03-13 19:49:25
ludzie przyjmuja do pracy u was???
anonim 2013-06-08 17:30:08
Kierownictwo w tej firmie to jest jakaś porażka a zwłaszcza [usunięte przez moderatora]. Traktuje pracowników jak śmieci i wyzywa ich od najgorszych totalny [usunięte przez moderatora] Nie wiem kto przyjmuje takich ludzi. jeszcze trochę i będzie tam więcej kierowników niż ludzi do pracy.
nickname 2013-07-05 18:20:36
jednym slowem porazka ta buda dawno powinna byc zamknieta lub przejeta przez solidnego inwestora ktory wie jak w tej branzy rozwinac skrzydla rozszerzyc oferty a tym czasem to wszystko dziala jak [usunięte przez moderatora] jakosc w tej firmie kiedys wogole jakas byla na wszystkim oszczedzaja lacznie z wyplatami urlop to chyba trzeba zlozyc petycje do prezydenta a ten tym bardziej ma nas gdzies a co do kierownictwa to zastanawiam dlaczego w tej firmie jest moze dwoch kierownikow znajacych sie na rzeczy a reszta nadaje tak samo jak nasz obecny rzad
Kobi 2014-03-18 22:05:45
@tomek, a Ty na jakim stanowisku w Nova pracujesz? Bo może nie wszyscy tak mają i gdzieś się jednak lepiej zarabia.
gag 2014-05-20 18:59:08
A jak się pracuje poza sprzedażą? Czy ktoś z czytających pomoze mi? Chciałbym wyslac dokumenty do firmy.
obywatel warriror 2014-10-30 11:51:52
rpracuje w tym syfie gdzie ludzie sa traktowani jak smiecie
brak organizacji nierowne traktowanie pracownikow tapicernia jest traktowane najlepiej pod wzgledem platnosci premie wszedzie powinny byc takie same a wysokosc rozni sie pomiedzy dzialami najgorzej traktowany dzial to klejownia nie iwem czemu firme prowadza ludzie ktorzy pojecie maja znikome na temat tej branzy tylko skutecznie ludzi oklamuja przywiazuja wage do parzadkow w firmie w nieodpowiednim do tego czasie aby ekipa miala mniejsze szanse wyrobienia danego akordu policzonego po najwyzszej stawce wszystkie akcje jakie sa stosowane w tej firmie prze glownego kierownika i menagera maja na celu wyzysk doczekalem sie jednej podwyzki w tej firmie przez 5 lat ktora wynosila 5 % od najnizszej krajowej smiechu warte jak mozna ludziom dac taka podwyzke do tego premie ktore
pracodawca moze za wszytko wziasc za pewnione obuwie i i ciuchy raz do roku
tylko na wypadek wizyty inspekcji pracy na halach jest zimno o tej porze niedbajac o zdrowie pracownikow pracujemy w przeciagu co napewno nie spelnie norm temparatur dopuszczalnych do pracy na hali w porze zimowej na tapicerni jest cieplo bo tam pracownicy sa traktowani jak nalazy i nie zxnaja tego problemu .firma prowadzona nie umiejetnie robota dobra male hajsy ale ludzie na najwazniejszych stanowiskach niekopetetne kompletnie nieliczace sie ze zwyklym pracownikiem dwulicowe brak organizacji na produkcji to efekt dzialan ludzi ktorzy nie potrafia zapewnic codziennie dla kazdego pracownika mozliwosci wyrobienie akordu liczonego po najwyzszej stawce dzieki temu wyplata jest nizsza nawet ponad stowe 100 takich pracownikow i jest ponad 10 tys
zara 2015-01-05 16:54:08
jeżeli masz już pewne doświadczenie w pracy na stanowiskach związanych ze sprzedażą to wiesz , że wszystko jest dobrze dopóki sprzedaż idzie zgodnie z planem. Wtedy i pracownik jest dobry i szef i świat taki kolorowy. Dopiero gdy zaczynasz odstawać od założonych planów to zaczynają przed Tobą wyrastać schody
bekim 2015-03-25 14:19:08
Nova Polska poszukuje pracownika! Szukają Tapicera dla którego wymagania to : - Wymagane doświadczenie w zakresie tapicerstwa meblowego - Chęć pracy w trybie dwuzmianowym - Uczciwość, rzetelność Także chyba nie ma tu nic co mogłoby odstraszać potencjalnych kandydatów na to właśnie stanowisko
baltazar 2015-07-01 17:23:40
Dla mnie ta firma to jest porażka. Z głównym kierownikiem na czele który chodzi w czapce jak papa smerf. Traktuje ludzi jak bande niedouczonych głupków, którzy nie mają innej pasji niż składanie mebli. Do tego największy bajzel jest na magazynie pianek. Jest tam taki gość który ma wrodzone ADHD i musi się udać do psychiatry na przymuszone leczenie bo drze ryja na całą firmę. A ten mały brygadzista to niezły kozaczek. Pozdro.
ryś 2015-10-02 12:01:55
w nowej polsce są wyzyski pani kierownik z dzialu szwalniczego nie potrafi nic załatwić tylko wymusza przyście do pracy po godzinach a jak przyjdzie do załatwienia podwyżki to się wypina to jest kierownik siedzi se i nic nie robi ,w tej firmie pracuje jej mąż i synowa dlatego dba o własną d jak ma iść do menagera to robi wszystko żeby zmienić temat .JAK TAM MOŻNA PRACOWAĆ TAPICERZY ZAWSZE SOBIE WYWALCZĄ A PANI KIEROWNIK Z DZIAŁU SZWALNICZEGO ZAŁATWIA PREMIE SOBIE I NIKOMU INNEMU BOI SIE COKOLWIEK ZAŁATWIĆ
STOLARZ 2015-10-19 13:31:58
WITAM MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH KTÓRZY COS WIEDZA O TEJ FIRMIE DOSTAŁEM PROPOZYCJE PRACY. CZY WARTO ZARYZYKOWAĆ CZY LEPIEJ DAĆ SOBIE SPOKÓJ
3
były pracowwik 2015-12-01 22:05:15
w tej firmie kazdy ma szanse nawet durny magazynier z domo moze zostac kontlorelem jakosci na tapicerni i przez znajomosci zkerownikem który przed kazbym zebraniem zawionzuje nogawy ze by mu cos nie wypadło a jeszcze jepsz jest kerowniczka 2 zmiany na tapicerni ta sie dopero wybiła ale czeba wiedzec komu sluzyc i ci nektuzy ludze na produkci naprawde mozna znimi ocos zawalczy wstarczy 100 a pracujom wniedzielw 1 listopada i td 300 godzin w m
miesioncu 130 procent norm i 4 zprzodu gratulacje barany polecam
6
ciekawy 2016-09-01 22:15:41
Witam mam takie pytanie wiem że firma ma sieć podwykonawców którym daje zamówienia na meble bo pracowałem u jednego takiego A teraz moje pytanie wie ktoś może na jakich zasadach to działa do kogo się udać by może porozmawiać na temat takiej współpracy bo jakby to powiedzieć mój były szef był bardzo oszczędny w udzielaniu takich informacji jeżeli mogę prosić o pomoc to z góry dziękuję
ciekawy 2016-09-05 09:34:26
Tak ale mi chodzi o to że chciałbym zostać podwykonawca ich firmy a nie wiem do kogo tam się udać w tej sprawie
maja 2016-09-05 12:26:03
Zaopatrzeniowiec z doświadczeniem jest u nich potrzebny z tego co widze, tylko dajcie jeszcze znac jak to wszystko w praktyce wygląda, czy na pewno można zarobić takie kwoty jak podajcie konkretnie? z góry dzięki.
Zostaw swoją opinię o Nova Polska Sp. z o.o. - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nova Polska Sp. z o.o.