Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
boski - 2015-05-19 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michasia - 2013-08-28 19:14:39]:
jest fajnie . robisz za wsze grosze . a taki jeden np grzadzielski chowa sie w regałach i patrzy czy oby nie staniesz na chwile. ale tak to jest jak CHAM dorwie sie do władzy !!! naje.... władzy debilom co ledwie przedszkole skończyli . powodzenia.
zdjecie uzytkownika
wasa - 2015-05-19 21:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boski - 2015-05-19 21:48:17]:
no ten to jest na fakcie poj....y . cwaniaczek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y . nawet po pysku nie umie dostać na weselu . sam zaczyna a potem sądami ludziom grozi !
zdjecie uzytkownika
joanna u - 2015-05-21 22:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która część tej wspaniałej rodziny ma błogosławieństwo Jahwe.Zysk,Aśka czy kto?bo niezatrybiłam
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-06-18 01:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna u - 2015-05-21 22:53:34]:
cichosza.....
zdjecie uzytkownika
joanna u - 2015-06-22 11:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego nikt nie pisze o orgii integracyjnej w Mieścisku??? Uchylcie rąbka tajemnicy... najlepiej z nazwiskami...
zdjecie uzytkownika
m.kubica - 2015-06-23 08:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zazdroscisz? Mogłaś być...
zdjecie uzytkownika
opik - 2015-06-23 09:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kwa powiedziałby Kaczor. Składając jaja na magazynie. Pozdrawiam D-ja
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2015-06-23 18:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygrałabyś "lodzika" a tak tylko mała "kicha" starego .... w domku :)
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-06-23 18:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie pisze bo były na niskim poziome - kolan .....
zdjecie uzytkownika
ono - 2015-06-23 23:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby zaraz na macierzyńskim nie byly :) :) :)
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-24 11:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie pisać głupoty.Wszyscy bawili się wzorowo i o żadnej orgii nie ma mowy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mnich - 2015-06-24 12:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ? To zapytaj się żółtego. Kwa kwa kwa.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-06-24 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od ilu osób zaczyna się orgia .... ha ha
zdjecie uzytkownika
aniołek hihihi - 2015-06-24 20:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy was wszystkich popierdo.......ło czy po prostu jesteście zazdrośni że na waszych integracjach jest jedna wielka stypa,my potrafimy się bawić i nie ważne w jaki sposób kto z kim i gdzie i h....... wam do tego.Na innych zmianach jest jedno wielkie kure.......stwo i nikt nic nie mówi, a tu ludzie się pobawili i inni robią jedno wielkie halo. Pozdrowienia dla grupy "ŁYSE ANIOŁKI" :)
zdjecie uzytkownika
dhp - 2015-06-24 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aniołek .. masz racje jeb..ć tych co sieją zamęt wokól naszej integracji, jak kto się bawi to jego sprawa ale zawsze znajdą się jakieś szumowiny którzy z byle czego próbują zrobić jakąś afere i opierd...ć du. e za plecami ale tak to już jest z niektórymi osobami w tej firmie POZDRO DLA ZMIANY MICHAŁA R. trzeba to kiedyś powtórzyć !!!
zdjecie uzytkownika
onii - 2015-06-24 23:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj sie odezwaly te co pewnie w tej orgi uczestniczyly:) I tak macie racje ważne ze dobrze sie bawiłyście a nie ze CAŁA FIRMA sie z was śmieje!!!!! JUPI:) ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-25 00:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dhp - 2015-06-24 21:49:59]:
ja też jestem za !!! Trzeba to powtórzyć, tylko tym razem więcej pokoi wolnych by się przydało :):):)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-06-25 00:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następna chętna się odezwała:) :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-25 15:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-06-25 00:54:40]:
twoja stara też była chętna i nic nie mówiła jak grała w słoneczko i pięć lodów obrobiła hahahaha
zdjecie uzytkownika
ed. ia - 2015-06-25 18:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto?az 5...
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-26 00:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja się zwolniłem z tego kołchozu, żebym widział że tam takie gorące kobitki nawet za 1200 zł bym napierdzielał żeby tylko na integracji być :)
zdjecie uzytkownika
Prawo - 2015-06-26 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe gdzie teraz pracujesz ? A co do imprezy. To dlaczego ludzie z Dendro interesują się co robili inni ? Nie macie swojego życia? To jest bardzo niepoprawne. Lubicie wypisywać jakieś bzdury na innych a sami w życiu prywatnym jesteście jeszcze gorsi.Tak naprawdę to wszystko świadczy o poziomie intelektualnym ludzi na tej zmianie i ich działach. Oczywiście to pewnie są wyjątki. Ale to właśnie oni pracują na efekt całej zmiany. Mam nadzieje ze wiecie o kim pisze. A tak na koniec to pamiętajcie Wszyscy ze przed nami Urlopy.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-27 00:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawo - 2015-06-26 11:44:10]:
w normalnym zakładzie panie "prawo" co średnio pracownik zarabia "na rękę" ok 3400 tyś zł. w 8 godz. bez jakiś 5s bo tutaj każdy wie o do niego należy .... nie ma biurowych darmozjadów na których właściciela po prostu nie stać !!!! a co idzie do tej słynnej już na całą okolice integracji rwiemy sobie w pracy boki. My zamiast tzw.inwigilacji ups. integracji mamy wczasy pod gruszą i dodatek świąteczny ok 90% średniej pensji. Piwo i wódkę to ja wolę wypić w swoim towarzystwie a nie na koszt podatników czyli na mój własny ....
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-27 12:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuje się pod wszystkim co napisał Pan "Prawo".Firma przereklamowana,z dużym wskaźnikiem presji i nie normalnym do realizacji planem.Całe szczęście mam to już za sobą,i nie polecam nikomu kto chce w krótkim czasie stracić zdrowie.
zdjecie uzytkownika
wezcie sie leczcie - 2015-06-27 13:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3400 na ręke Ty wiesz co piszesz gdzie takie firmy są to się zwalniam i składam CV czym prędzej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert