brak logo

Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Rogoźno

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

kumple tryniego 2016-06-21 12:28:25
Zbyszek czy możemy dziś przyjść na bzm i znowu Tobie loda zrobić? Daj znać, a my biegusiem będziemy :)
nikon 2016-06-21 23:01:33
2.500 to zarobisz na magazynie po pięciu latach.. na dzień dobry 1800 na rękę.
BZM 2016-06-22 14:27:59
A wczoraj firma jak zwykle pokazała się nam z bardzo dobrej strony. Mogliśmy oglądać mecz :). Nie słyszałem by jakaś firma w okolicy miała jeszcze taki przywilej. Bravo Dendro !!!!! Wiele robicie dla pracowników!
1
Ludzik 2016-06-22 18:51:19
tak byliśmy wczoraj u Zbysza nie raz na BZM :) a ty zdychaj w łóżku co to pisałeś :) Ojejku oni oglądali sobie mecz na BZM i co osikałeś się z tego powodu?
inna firma 2016-06-23 10:48:31
W volkswagenie oglądali także mecz do tego mieli hot-dogi ale co wy możecie wiedzieć jak granice waszego świata kończą się na Rogoznie. Tak wiem wiem nie mamy do nich porownania zarobki kultura pracy itd. Bravo DENDRO tylko żeby za to nam nie pojechali po premii.
4
Lojd 2016-06-27 11:06:15
Widzisz co jest napisane jako "Nick" pewnie nie bo jesteś za ciemny na to, ale to dotyczy się trzech kapusiów na hali. Lojd ty i twój stary i stara to jesteście czyste kapusie. Wszyscy to wiedzą jacy wy jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
10
Przyszly kierownik 2016-06-27 20:12:47
Gdzie go przyjmyja do dendro na jaki dzial??
4
zxc 2016-07-01 13:57:54
I jak tam po meczu naszej repry?Osobiście myślę,że Nawałka popełnił błąd w obsadzeniu roli napastników.Moim zdaniem powinien wystawić Stefana Niesiołowskiego i Antoniego Macierewicza.To bardzo agresywni napastnicy i bez problemu poradziliby sobie z obroną Portugalii.
4
robert 2016-07-01 22:09:42
wszystko wina bab co wystawiały foty na fb zapeszyły na całej linii swoimi wizerunkami !!!!!
tofik 2016-07-02 02:06:28
No,to wreszcie weżcie się za tych nygusów którym się nie chce robić(albo chorobowe,to opieka,to okres to sro i tak w kółko)zatrudnijcie normalnych ludzi to wreszcie nikt za nikogo nie będzie musiał naginać a leserów wyp....lić,bo to co się dzieje woła o pomstę.Pani personalna może wreszcie przestanie bronić obiboków ,bo jeszcze trochę a ona będzie musiała przyjść do pomocy!!!!!!!!!
1
ołóweczek :) 2016-07-02 19:30:05
jestem tego samego zdania,nieroby za bramę
1
papierowy interes 2016-07-06 18:30:29
Chcesz kupić papier ? tak więc sprzedam papier "Hipek" każda ilość :D
Byly i madrzejszy. 2016-08-02 20:23:25
Kiedys pare lat temu pracowalem w tej firmie ale jak widzialem jak na gorze wciskaja swoich na co lepsze stanowiska to nie widzialem w tej firmie mozliwosci awansu itd. Nie liczy sie wiedza i wykrztalcenie tylko jak jestes i z kim spokrewniony. Jak popatrzysz na kierownictwo i poszukasz dobrze to zobaczysz ze to rodzinka pl. Zaczynajac od Kazia, Kuzmine a konczac na liderach.O biurze juz nie wspominajac.Teraz pracuje w firmie dla ktorej liczy sie wiedza, a kasa kilka razy wyzsza niz w dendro. Lubie wejsc i poczytac te klutnie na tym forum i smiac sie z inteligencji wypisujacych. Jesli cos Ci w pracy nie odpowiada zawsze mozesz zrobic tak jak ja , czyli poszukac innej, lepiej platnej i takiej w ktorej bedziesz doceniony. Pozdrwiam
5
Poeta 2016-08-02 21:46:51
Oprócz wiedzy poćwiczyć ortografię "kłótnie"
4
Styl 2016-08-03 12:45:43
Uwaga na foke kapus kaus kapus a sam lepszy niejest.
1
gryś 2016-08-03 14:22:42
chyba pracujesz w sejmie ,że taką kasę wyciągasz.Ja co do swojej inteligencji nie mam zastrzeżeń jest DB więc nie obrażaj mądrzejszych od siebie
Byly i madrzejszy. 2016-08-05 07:03:17
Potwierdzenie jacy ludzie pracuja w dendro, zamiescilem wpis i od razu reakcja ze blad i ze pewnie w sejmie pracuje- zazdrosc, wredzizna itd. Kolego gdzie pracuje to pracuje ale wiedz ze na dendro swiat sie nie konczy i iest naprawde duzo lepszej pracy. Pracowalem w tej firmie od samego poczatku, wtedy bylo okolo 50 osob. Bylem na slynnej pierwszej integracji z noclegami, jedzeniem piciem itp. Dzialo sie tam dzialo, dziewczyna w ciazy, zdrady-kto byl i pamieta to wie o czym mowie. Pierwsze pol roku bylo super a pozniej zaczelo sie obsadzanie stanowisk rodzinka. Tatus, braciszek, ciocia, kuzyneczka itd. Bez wyksztalcenia i bez doswiadczenia. Ja wyksztalcenie zdobylem a co nie ktorzy kierujacy firma kupili. Naprawde jesli macie ambicje szukajcie innej pracy bo po wpisach mozna wywnioskowac ze w tej firmie nawet nastroj miedzy pracownikami jest zly. Klepiecie sie po plecach, witacie, usmiechacie sie do siebie a za plecami byscie sobie noze wbili. Wiecej takich wpisow. Typu foka kapus, ze tamci nie pracuja, ze ta z tym itp. Pewnie w biurze tez maja wielki ubaw jakich baranow maja a jak wiadomo stadem baranow jest latwiej kierowac. Pozdrawiam i bez urazy.
Ps. Ciekawe ile do tego wpisu bedzie uwag.
15
pracownik 2016-08-06 00:22:29
jestem za a nawet więcej za Pan kierowniczek kuźminek łatwił swojemu staremu robotę u nas w zakładzie i co okazało się że stary to zwykły złodziejaszek niby go zwolnili a młody co też powinien za bramą skończyć ( ma też tą smykałę w genach) jest nadal nierób z Hildingu czy prezes o tym wie ....
7
Ona 2016-08-06 23:58:04
A kasta jeszcze wchodzi mu w cztery litery śmiech na sali jest taki sam jak jego pryncypał pusty na maksa
1
p 2016-08-07 12:18:12
Kasta to już w ogóle dostał na głowę. Zresztą kto widzi to widzi, że jest Manekinem. I ten siwy łeb od robienia lodów w biurach
7
0,7 2016-08-18 19:43:21
Kurde a tyle razy się udawało. ..... piliśmy w szatni i w kibelku a nawet czasami na stanowisku. Szymus a na ciebie trafiło. No nic my będziemy pić dalej a ty juz nie pracujesz. Foczka no to po małym, tak jak zawsze Wiesz........
1
0,5 2016-08-19 06:53:55
Foka Foka??:)
1
Ona 2016-08-22 23:21:58
Kasta jak był pusty tak nim zostanie zastanawia mnie czy zdał maturę ;) nadal trzyma z synem złodzieja materacy a syn kierownik Won za bramę !!!
10
xJCx 2016-09-20 12:53:13
Od razu widać, że to Rogoźno się wypowiada. Strona służy do wyrażenia opinii o firmie: warunkach pracy, atmosferze i zarobkach, ale jak widać nikt z Was nie umie z tej strony korzystać. Przyszłych pracowników, którzy szukają tu informacji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi kto kradnie i kto jeździ motorem... Brak słów.
3
Trolleq 2016-09-24 00:56:40
Witam czytając tutaj komentarze zastanawiam się nad składaniem tam cv oczywiście nikogo tam nie znam i nie mam.żadnych układów i moje pytanie brzmi czy naprawdę jest tak źle? Zawsze słyszałem dobre komentarze że firma duża i porządna a tu na forum takie coś się dowiaduję. Ostatnio kolega mówił że jego koleżanka tam się dostała i nie żałuję że miła atmosfera więc jak jest opłaca się czy nie? Proszę o konkretne odpowiedzi ludzi z kulturą a nie jak kilku tu buraków :3
123 2016-09-24 06:58:52
Przyjdz przyjdz super jest.Placa 1300-1400 przez pierwsze 3miesiace jak to Cie nie zniecheci to atmosfera Ci sie spodoba.
Trolleq 2016-09-24 13:06:24
Przez pierwsze 3miesiace a później więcej??
Trolleq 2016-09-24 13:07:17
Przez pierwsze 3miesiace a później więcej?? Słyszałem że mają miejsce na szwalni jak tam praca wygląda?
2
Trolleq 2016-09-24 14:59:03
I jak z umową normalna czy zlecenie na początek
123 2016-09-26 16:23:22
Normalna umowa na rok 1700 na lapke i co roku 100zl podwyzki chyba ze masz w...e na robote.Jak wiekszosc wiary malo kto sie nadaje w dzisiejszych czasach.
2
123 2016-09-26 16:23:57
Normalna umowa na rok 1700 na lapke i co roku 100zl podwyzki chyba ze masz w...e na robote.Jak wiekszosc wiary malo kto sie nadaje w dzisiejszych czasach.
1
ona 2016-09-28 22:04:02
poeta może kłutnie były w gronie otwartym bo bardzo często w tym zakładzie w gronie zamknietym więć przez "Ó" więc właź dalej w kiche jelitową komu trza .... admin tego nie usunie he he
2
angel 2016-11-22 17:09:32
Jakie są godziny zmianowe???
Paweł 2016-11-22 17:33:03
Ale widać że Dendro potrzebuje ludzi do pracy. Prawie na każde stanowisko. Jakie są zarobki w tej firmie ? Warto aplikować ?
Mróz 2016-11-24 11:12:27
Jak wszędzie! 1600 zł na rękę. Jest moc !
lujaszekmen 2016-11-26 00:00:30
1600 to z premią po trzech miechach,a tak to nie całe 1400 wiem z wypłaty.Nie polecam kicha jak h...j i same kable i lizusy.Tak wygląda bynajmniej na produkcji.No i stopery i te sprawy.
3
O 2016-11-27 23:16:12
A na magazynie jak wyglądają zarobki.?
O 2016-11-27 23:19:15
Chodzi mi o pracę na wózkach widłowych.?
mlody 2016-12-02 19:09:49
Właśnie ile na rękę zarabia operator wózka widłowego???
opr 2016-12-09 20:17:26
no ile ,ile? minimum socjalne tj;1400 na łapkę
Xdniub 2016-12-26 07:21:45
Ludzie jakie 1400 jak zaczynałem bez premi wychodziłem ponad 2.000 kłamstwa że 1400 nigdy w życiu dendro nie da tak małych zarobków. Polecam zakład
1
Ktoś 2016-12-26 15:15:56
Co ty za stanowisko piastujesz że taką kasę szarpiesz?tu jest mowa o zarobkach na produkcji!!!!ogarnij się
Xdniub 2016-12-27 04:47:24
Napewno nie siedzę w biurze. Normalny robol i odrazu na rozpoczęciu dali taką kasę więc ludzie niewiem że niby starsi odemnie pracownicy i robią za 1.400? Kurde bez jaj mówię prawdę ponad 2tysiace na rękę. Może porozmawiajcie z kimś bo was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią z tymi płacami
szczery i zorientowany 2016-12-27 07:29:04
Widziałem nie raz umowę młodych pracowników.2000 ale brutto.Panie szanowny
Xdniub 2016-12-27 12:59:14
To nawet brutto na umowie mam.więcej ziomek xd
Ja 2016-12-27 14:38:21
To napewna umowa z dendro?piszesz głupoty,pracuje od niedawna i mam 1900brutto
Xdniub 2016-12-27 23:27:52
2400 brutto na umowie dostałem jeśli mam być Szczery na udowodnienie że chodzi o dendro to prezent od prezesa 2tysiace brutto plany rozbudowy szwalni czy coś (Potwarzam to co działo się na wigili)
Ja 2016-12-28 01:44:52
To masz szczęście ;jesteś wyjątkowy zazdroszczę
Zadowolone 2017-01-06 13:03:13
Dendro to była dobra zmiana. Poleciały stanowiska i nareszcie pojawi się szansę dla innych. Panowie z pikowarek tyle pieniędzy Dendro na was wydało a okazało się że to była zła inwestycja. Tylko jeden z Was dostał prawdziwa szansę! Reszta musicie się z tym pogodzić że w oczach swoich LIDEREK wyglądacie blado. Zadowolone
4
Nowy 2017-01-15 09:24:12
2600 i premia od pierwszego miesiąca
1
Zostaw swoją opinię o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. - Rogoźno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.