Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-11 18:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matek - 2015-11-17 21:51:49]:
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy trudno jest dostać się do pracy w waszym zakładzie . Chce złożyć papiery ale nie wiem czy jest jakaś szansa?...I na jaki dział najlepiej aplikować?...
zdjecie uzytkownika
singo - 2016-01-11 21:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz - a raczej przed Wigilią - poszukiwali magazyniera, także podejrzewam że swoją przygodę trzeba zacząć od najniższego stanowiska i potem awansować.
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-13 16:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ziemkiem patolem z polajewa zagadaj jak go znasz taki burak czerwony haaaa
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-01-14 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@singo tez mi się tak wydaje. Dodatkowo, nie szukają zwykłego pracownika na magazyn, ale oczekują zaświadczenia na wózek widłowy, co podnosi referencje na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
tryniar - 2016-01-14 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) ale na 80 małe nie? he he nie na 100% dobrze Panie na 100% pojadę, ale chce zostać na OFS 1, 2
zdjecie uzytkownika
oni - 2016-01-14 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Kochamy cię <3<3
zdjecie uzytkownika
mojek - 2016-01-17 17:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh :) miłość, miłością, ale szukają teraz magazynierów - operatorów wózków widłowych, wiadomo, papierek na to trzeba mieć, ale jak już się ma to można nawet koło 3 tys zarobić
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-17 22:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magazyn obstawiony jest przez tępakow z wągrowca cały miesiąc pracujesz za grosze z wypłata mi to ściema jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8h nawet po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie masz czasu podrapac si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z takim interesem idzie lepszą pracę wyrwać bez stresu
Wiara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak by 5 tysięcy brali co miesiąc jednym słowem syf syf syf
zdjecie uzytkownika
pstryk - 2016-01-19 20:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mojek dalej ogłoszenie jest aktualne więc może uda mi się załapać bo też słyszałem że zarobki są niczego sobie. a do tego opieka medyczna dla pracownika i rodziny. luks.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 16:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć kto przeprowadza u was rozmowę kwalifikacyjną i o co pytają ?
zdjecie uzytkownika
lones - 2016-01-24 16:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowana a na jakie stanowisko ? Bo to jednak jest różnica czy ktoś bedzie chciał na magazyn czy do księgowości. W księgowości masz umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce aplikować na szwaczke
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-01-31 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45]:
no to trafiłaś idealnie, bo jakoś przed tygodniem wrzucali oferty pracy dla młodszych pracowników produkcji własnie na szwacza lub szwaczkę. powodzenia
zdjecie uzytkownika
Grubasek - 2016-02-05 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za przepyszne pączki. ..... zjadłem 3 ( wstyd się przyznać ) ale.wszystko legalnie. Zjadłem za osoby których nie było w pracy. Mniammmmm pycha. Lubie swoją pracę :). Wszyscy zajadali. ..... wszyscy. Fajny gest
zdjecie uzytkownika
ty - 2016-02-16 22:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zjadłem 40 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozjeba....
zdjecie uzytkownika
kumple tryniego - 2016-02-19 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a my jesteśmy zmotywowani trzepać po 1000 szt i 40 wjazdów co najmniej
jesteśmy dumni z tego co robimy, super super super
zdjecie uzytkownika
po - 2016-02-22 17:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Panie i Panowie jak wiecie w naszej firmie jest duzo osób które potrzebuja troche pieniedzy na zycie. Tak wiec moze zrobimy jakas zbiorke bo co niektorzy nie maja w czym chodzic do pracy i chodza ciagle w tym samym. Co myslicie?
zdjecie uzytkownika
Mi - 2016-02-22 19:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież my produkcyjni jesteśmy ładnie ubrani w uniformy. A to ze niektórzy mają je brudne, hmmm mm. A Ci z biura to mają fajnie !.
zdjecie uzytkownika
nurek - 2016-02-23 12:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy z biura teoretycznie mają pewnie fajniej, bo siedzą w czystym miejscu i w czystych ubraniach #Mi. Ja o wiele bardziej wolę pracować na produkcji :)
zdjecie uzytkownika
asdxxme - 2016-03-06 17:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! potrzebuję opinii na temat stanowiska "Młodszy Pracownik Produkcji". ktoś mógłby napisać jak się pracuję na tym stanowisku/ogólnie w firmie?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-03-06 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje iść młody pracowniku na zmianę "kasty" on jest najbardziej pobłażliwy i nie umie jeszcze wstawić w cztery litery dlatego musimy pracować więcej za jego zmianę
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-07 17:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy nie musicie,wy lubicie pracować na 130% Na koniec roku znowu będzie po dwa tysiaki i wzruszeń co nie miara.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Oni - 2016-03-07 22:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przynajmniej macie dzięki nam na wymianę rzeczy do pracy a nie stałe w tych "samych" no i na wymianę starego na mniej starszego samochodu żenada
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-03-25 08:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Zbyszek :)
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2016-04-03 11:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze kasta jest w miarę w porządku jak ma na zmianie burka z polajewa od którego leci tak wiochą ze masakra ☺ słuchaj wieśniaku z polajewa żeby ustawiać ludzi na profilarkach to trzeba mieć wygląd i pieniądze a ty nie masz tego ani tego z tymi z wągrowca to się nadajesz do jednego wora i do warty bezmuzgowce haaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-04-08 15:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaciekawiła mnie oferta pracy jako Młodszy Pracownik Produkcji, słyszałem dobre opinie o firmie. W ogłoszeniu wspominają o przejrzystym systemie wynagrodzeń, może ktoś mógł by napisać coś więcej w tym temacie. Fajnie, że dają opiekę medyczną dla pracownika i rodziny.
zdjecie uzytkownika
Jack - 2016-04-11 13:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Zapraszamy :-)
zdjecie uzytkownika
Jack - 2016-04-11 13:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy :-)
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-14 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam a pracownicy umyslowi tylko sie wywyzszaja
zdjecie uzytkownika
Burak z polajewa haha - 2016-04-16 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf syf i jeszcze raz syf płacą grosze a wymagają jak by płacili w euro haaaa
zdjecie uzytkownika
janko - 2016-04-28 00:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-04-08 15:41:15]:
kasta jest w miarę ? bo poleruje cztery litery swojemu góru z MG @kuźmince pajacowi z hildingu. Nie chciało mu sie robić więc przywędrował do nas za kasę kupuję sobie ynteligencje na szkołach wyższych dobrze że nie pracuje na ich zmianie czyste nieróbstwo .....
zdjecie uzytkownika
Rodzyn - 2016-04-28 03:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ziemek nie wychylaj sie pieski możesz sobie szkokil al doe psa trzeba miec podejście szkoda że twój kumpel marcin s tego nie widzi co ty robisz i na co sobie pozwalasz słupki są ważniejsze niz tolerancja tylko nie u nas KKS Marcin Rozmarynowicz
zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-04-28 13:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty Rozmaryowicz nie bądź taki do przodu bo słyszeliśmy jakie wałki robisz... Daj flachę albo piwo to i materac będzie dla ciebie. ( Sprawdzone przez nie jedną osobę ) Alkocholiku i ćpunie pozdrawiam cię serdecznie
zdjecie uzytkownika
Don corleone - 2016-04-30 20:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mistrzowie produkcji wiadomo. Wielkie pozdro dla okrojonej w skladzie ekipy z ciecia. Jest nas malo ale zawsze dajemy rade!!!!brawo mocna i zgrana drużyna. Kazdy chcialby z nami pracować.
Oprocz pizdeczki który nigdy nie wie gdzie jak o ktorej i z kim......
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2016-04-30 22:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo pizdeczka zawsze będzie pizdeczka iiii jak byscie szybciej robili to normy byscie mieli zrobione a nie hehe pozdro dla wąsa(podpicznika)
zdjecie uzytkownika
były - 2016-05-07 19:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pppp - 2016-04-28 13:17:56]:
Rodzyn jest spoko, nigdy nie zawołał nawet piwka! BURAKU!!!!
zdjecie uzytkownika
były ROMAN - 2016-05-09 18:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybieramy miss dendro???
zdjecie uzytkownika
heaven - 2016-05-09 22:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to na młodszego pracownika produkcji bym się załapał, bo nawet pojawiają się premie do podstawy zarobków.
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-14 00:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziel@ński pokaż na fb najlepiej swój pusty łeb może mama zrozumie jakiś ty nienormalny jest z tym motorem z własnym dzieckiem 180 km/h jeździć ty jakiś ebnięty ...
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-14 00:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziel@ński pokaż na fb najlepiej swój pusty łeb może mama zrozumie jakiś ty nienormalny jest z tym motorem z własnym dzieckiem 180 km/h jeździć ty jakiś ebnięty ...
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-05-14 18:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie podzielam tą opinię pustak zostanie pustakiem od co
zdjecie uzytkownika
izak - 2016-05-19 23:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak ludzi wsparcie rolpakow wszędzie trzeba latac jakas masakra ciekawe czy tez tak jest na innych zmianach żółci zamiast pracować to stoja na buforach pitola przez tel jakie plany na weekend może jakiś grill a jak już nie przez tel to się zabawiają z innymiosobami jak dzieci które chodza grzebią w nosie lub w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakas masakra ciekawe kiedy to się zmieni
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-20 19:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wymienią nygusów z hildingu i wrc co zostali liderami kierownikami i dyrektorami śmiech na hali
zdjecie uzytkownika
żółty - 2016-05-20 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wezmę się za prace jak wy zaczniecie się ruszać, nie ważne ile osób pracuje na maszynie zawsze jest jakieś ale i mnóstwo powodów przez które nie wyrobiliście normy. Żal. A dzwonimy na inne działy aby przysłali ludzi do pomocy bo wam się robić odechciało.Są oczywiście sumienne osoby na produkcji dzięki którym wszystko jeszcze funkcjonuje.Pozdro
zdjecie uzytkownika
izak - 2016-05-20 22:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się odechciewa robić jak się widzi jak żółci nic nie robią potem niema co się dziwic ze każdy nowy pracownik co był to po3msc odchodzi
zdjecie uzytkownika
zwinny i szybki - 2016-05-20 22:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy tzn rolpakowcy jak się zaczną ruszać bo na cieciu wszyscy zapierdzielają
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2016-05-20 23:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj przykład kto odszedł
zdjecie uzytkownika
rolpakowiec - 2016-05-21 00:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwinny i szybki - 2016-05-20 22:59:40]:
Wy na cieciu to sie naprawde narobicie pół godz. przed końcem już laba i po hali się włóczycie myślicie że my tego niewidzimy ? Chcecie się zamienić?
zdjecie uzytkownika
Kumple tryniego - 2016-05-21 22:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej 2 godziny już nic nie robimy. Tylko swoją prace odwalamy i na koniec rollpakowcow wspomagać bo jak zwykle bajla bajla a na koniec dojpke sciska ze ci co zapierdalali maja juz pol h labe.... Żenujący jestescie jak na Was spojrzeć to ruszacie sie jakbyscie mieli j.ja powiązane. Gdybyscie robili normalnie to norma. I plan zawinieta by byla juz w piatek rano. A wy tylkol4 na zadanie boli brzuszek mam sraczke i za ciezko..no i ruchy jak trynio macie...
.pozdro od ekipy z ciecia co wam zawsze tylki ratuje
zdjecie uzytkownika
On - 2016-05-22 13:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom wypowiedzi na tym forum to istne kalectwo intelektualne.Strach pomyśleć co myślą wasi przełożeni,o tym o czym tu wypisujecie.Daję głowę,że są bardzo zadowoleni, w końcu zespół skłócony to zespół łatwy w obsłudze.Jeśli zaś chodzi o samą pracę w tym przybytku ,przestrzegam wszystkich zainteresowanych.Szkoda zdrowia fizycznego i psychicznego.Aha,jeszcze jedno!!Może pan Sowa stanąłby przy Tecnomacu i popracował sumiennie jeden dzień w/g standaryzacji którą opracował.Myślę że po trzech godzinach na szóstce reanimacja byłaby konieczna.Pozdrawiam wszystkich normalnych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert