Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dluugi76 - 2014-05-25 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAROBKAMI:)
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-05-25 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i rozumiem, że w takim razie Aparatowy ( cokolwiek to właściwie znaczy) jest bardziej opłacalnym stanowiskiem?
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-05-26 22:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czyli co gdzie się robi?
zdjecie uzytkownika
Gość1 - 2014-05-28 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich nie ceniących się. Kierownik działu w takiej firmie jak Dendro ma spokojnie około 10 tyś netto zł/m-c. Na produkcji szeregowy pracownik z jako takim doświadczeniem (nie początkujący) może oczekiwać blisko 3000 zł. 2 lata temu mój kolega dostał pracę w Dendro jako wózkowy i dostał na dzień dobry 2400 zł netto. Docelowo liczył na 2800zł. Doświadczony specjalista: elektryk, mechanik, automatyk ma między 4000 a 5000zł. Podobnie jak kierownicy niższego szczebla. Młody narybku. Na rozmowach kwalifikacyjnych nie zaniżajcie oczekiwań finansowych.
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-05-28 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, widzialem ze szukaja specjalisty ds zakupow operacyjnych i planowania produkcji. warto aplikowac. Czy Dendro sie rozwija i sa jakies nowe projekty. prosze o wypowiedzi obecnych pracownikow. dziekuje!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-05-29 11:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do gosc1 Gosciu prosze cie czy ty sie slyszysz takie zarobkow to nawet w solarisie nie maja.Ja pracuje od poczatku nowego Dendro i zapewniam Cie ze takie zarobki nie istnieja i nie beda istniec.Jak bysmy w polsce zarabiali takie kolosalne kwoty o jakich mowisz to ludzie by walili do Dendro dzwiami i oknami z calego kraju.To jest produkcja jak kazda inna i nikt Ci nie nasypie, chociaz zarobki nie sa taki złe.Nie wciskaj ludziom ciemnoty jaka Ci kolega wciska.Dlaczego Ciebie jeszcze u nas niema,bo prawda jest taka na dzien dobry 1800brutto po 3m-ch 2000brutto plus premia. a dalej to zalezy tylko od ciebie jak sie starasz.
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-05-29 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może właśnie Ty należysz do tych osób, które sobie to wynagrodzenie zaniżyły i teraz muszą za tyle pracować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-29 18:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu jakie są zarobki .... i gdzie?
zdjecie uzytkownika
fry...:) - 2014-05-29 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z pracownikiem,tez pracuje w DENDRO od poczatku czyli 6 lat i najnizsza pensja to 2200 brutto dla pracownika produkcji a ile maja starsi i kluczowi to juz niech oni sie wypowiedza bo u nas to wielka tajemnica.
zdjecie uzytkownika
pracodawca - 2014-05-30 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzo - 2014-05-29 15:02:04]:
obeznany "pracownik" odnośnie płac w "solarisie" skąd ty wiesz jak w solarisie zarabiają??? ps.przy trzepaniu i pakowaniu "szwamy" wielkich kwalifikacji nie trzeba mieć , w dendro nawet na stanowisko kierownika można skończyć wieczorowy "ogólniak" bez matury i wszycho ...... można głupa walić ....
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-30 08:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko prędzej czy później brak kompetencji wyjdzie na wierzch i się okaże co naprawdę potrafisz a czego nie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-30 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy prosty przykład co potrafią liderzy , kierownicy i "zyskowni" celebryci w naszym zakładzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-31 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko domyślam się, że póki co wszyscy głowa w piasek i niczego nie widzą... bo jakoś szerokim echem się to nie odbija.
zdjecie uzytkownika
fredi - 2014-06-22 14:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko,czy w dendro ludzi przyjmuja z grupa inwalidzka?
ja mam 3 grupe.jest to stopien lekki,jestem wykwafikowanym pracownikiem,i obecnie pracuje
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-06-22 16:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
w yorku masz prace bez problemu
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-22 23:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
z całym szacunkiem do twojej osoby ale przyjmując sie do dendro zdrowym to bardzo w krótkim czasie "dochrapujesz" się trzeciej grupy inwalidzkiej (choroba umysłowa)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-06-30 09:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli cały czas robią jakieś wyrzuty i czepiają się to rzeczywiście może deprymować. Ale jeżeli tak to dalej będzie wyglądało to będzie więcej kierownictwa niż pracowników.
zdjecie uzytkownika
rusek - 2014-08-19 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zwolnić Michała P to tylko przez niego jest zła atmosfera i mało robimy albo wymieszać liderów.
zdjecie uzytkownika
syjuza - 2014-08-19 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jestem za wymieszaniem liderow,swego czasu tak bylo z m.pisarkiem to czemu nie teraz
zdjecie uzytkownika
popieram - 2014-08-20 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też jestem za zawsze szuka się winnego wśród pracownika szeregowego a może wina jest gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-08-31 16:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego elektronicznie wysyłane CV w sprwie sprwie zatrudnienia nie są wogole czytane czy naprawdę w tym zakładzie jak się mówi panuje tzw. Zgnilizna kolesiostwa.. bo oddanie cv bezpośrednio w biurze to rzecz nie do wykonania .....
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-10 18:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...i po integracji przy tak dużej ilości alkoholu dowiedziałam się tyle o wspolpracownicach i zakładzie że ho ho poproszę o powtórzenie takiej imprezki ....:(
zdjecie uzytkownika
misiok - 2014-09-13 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz co prawda poszukują tylko magazyniera, a nie wiem czy można w najbliższym czasie spodziewać się jakieś konkretnej oferty. Mają co prawda bogatą ofertę praktyk, ale nie mogę pozwolić sobie na tak długie budowanie swojej pozycji. Poza tym nie ma innej opcji aplikowania niż przez pocztę e-mail - więc czemu mieliby celowo olewać CV?
zdjecie uzytkownika
popek - 2014-09-15 22:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a co się robi w dziale jakości w tej firmie, słyszałem ze fajna i lekka praca tam jest. Warto składać CV ?
zdjecie uzytkownika
Chłopek Roztropek - 2014-09-16 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnic(usunięte przez administratora) hahahahah sam się zwolni i wszystkie te osoby co co chwile są na L4 przez takich nierobów musisz przypierdalać jeden z drugim ale wina jest po stroni Lidera, po co tam pracujecie?? osobiście pracuje tam 5 rok i uważam ze wszystko jest ok tylko małomiasteczkowość "rogozińskich paznokci" mnie wkurza i ich podejście do obowiązków, podpisując umowę o prace zgadzasz się na warunki które stawia Ci pracodawca wiec potem nie płaczcie i nie plujcie wszędzie jadem, banda frajerów i napinaczy z forum każdy z was cwaniaki ma wielce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na robotę a przy Liderze i starszych operatorach sracie w portki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x