Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-10-09 00:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga bo nadchodzi. Zbyszek ja i Gajor. Czarni.
zdjecie uzytkownika
Gajowy i spółka - 2015-10-18 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsi z najlepszych wiadomo...
Chlopalki z cięcia od zibiego
zdjecie uzytkownika
Heniutek - 2015-10-19 18:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kogo ?
zdjecie uzytkownika
mozynek babuso - 2015-10-23 16:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty chyba sobie zartujesz najlepsza ekipa zbynia hehe to najwieksze !
zdjecie uzytkownika
muzynek - 2015-10-23 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ekipa zbynia to najwieksze lenie
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-10-23 18:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Największe lenie, ale najwięcej robią :) trzeba sobie radzić, a nie robić jak woły :)
zdjecie uzytkownika
młodsza - 2015-10-27 22:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, jakiś czas temu widziałam ogłoszenie, że szukali osoby na stanowisko młodszej księgowej. wtedy niestety nie odpowiedziałam, a teraz jestem zainteresowana zatrudnieniem i zastanawiam się czy może nadal kogoś szukają. będę wdzięczna za odpowiedź w tej sprawie i informacje, jaka atmosfera panuje w biurze.
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2015-10-28 00:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dajcie sobie spokój z dendro syf bllle zygac się chce a zbyciu gajor te jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały czas w dendro nie będą robić rolnik burak typowy z polajewo trynkiewicz powinien cie w dopę wujebac buraku widać ze lustra w domu nie masz a dlaczego bo mieszkasz w polajewo wiocha ciot tyle
zdjecie uzytkownika
Gajowy i spółka - 2015-10-30 16:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja Stara mówila że bylo jej dobrze na integracjone nie narzekala rolnikowe psoty...dojedziemmy Cioe! Sam pociągniesz leśnego ludka ledwo pomagierku operatora....psssssss info mamy......
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-10-30 20:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beka z pseudo cwaniaków, którzy jedyne co mogą zrobić to strzelić z ucha liderowi :)
atmosfera - lipa i to konkretna
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-02 21:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w tym dendro to kuzwa jacyś pomyleńcy robią szok , jednak prawda że to psychiatryk ...
zdjecie uzytkownika
matek - 2015-11-17 21:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, wpadłem na ogłoszenie, że szukają automatyka. oferta jest całkiem interesująca bo dają pakiet szkoleń, benefity w postaci opieki medycznej itd. ciekawy jestem jakie są zarobki... co do wymagań to oczekują rocznego doświadczenia w zawodzie, wykształcenia co najmniej średniego. praca w systemie zmianowym.
zdjecie uzytkownika
Melchior - 2015-11-18 21:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam się dostać to istny RAJ!!!Mechanicy i automatycy po prostu nic nie robią,tylko improwizują,a kaska leci.Aha i od czasu do czasu można coś z firmy rąbnąć.Pozdrawiam :]
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-11-20 03:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@matek a wiesz może o jaki konkretnie system zmianowy chodzi, bo ten punkt mnie troche martwi jednak.
zdjecie uzytkownika
s.....u - 2015-11-20 15:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o trzy zmiany-rano,popołudnie,nocka
zdjecie uzytkownika
org - 2015-11-22 06:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie ile jest nocek średnio w miesiącu i czy aby za zmiane nocną nie ma jakiegos dodatku do pensji?
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-11-23 10:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 5 do 10 dni za godzinę okolo 2zl dodatek brutto
zdjecie uzytkownika
tamek - 2015-11-24 13:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracus nie rozumiem za bardzo, jak to u nich można mieć 2 zł dodatku? od czego to sie konkretnie liczy, ktoś moze wie..
zdjecie uzytkownika
donio - 2015-12-08 15:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy moze szczerze przyznac ze znajdzie sobie przez te 8 godzin oprocz przerwy chwile wytchnienia to nic złego, poza tym te stanowiska do lekkich nie należa, pracuja na nich specjalisci wiec musza byc ciagle na obrotach
zdjecie uzytkownika
Nie lubie zawistnych ludzi - 2015-12-10 22:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Melchior - 2015-11-18 21:30:38]:
Jak zwykle jakiś dziwak nie mający porządnego wykształcenia się wypowiada. Wiadomo...na różnych zmianach są różne osoby. Pełno jest pozorantów co to drewienko wcisną, lub dobrą gaduchą zaświecą. Jakiś tam operator się wypowiada, a nie wie w którą stronę przykręca się śrubkę. Poza tym panie Melchior...jest ktoś kto w życiu nigdy nie wziął do swojej ręki nie swojej rzeczy? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
lubie pianke - 2015-12-10 22:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [donio - 2015-12-08 15:44:25]:
Specjaliści...na której zmianie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-13 08:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Utrzymanie ruchu jak sama nazwa wskazuje zapewniają ciągłość pracy maszyn. Bez UR nie miałbyś co tam robić i odwrotnie. Bez produkcji nie byłoby komu naprawiać. Trochę szacunku. A ci, co uważają że w dtech jest sciema niech przestaną symulowac awarię gdzie wystarczy zmienić parametry w ustawieniach tylko dlatego bo norma nie wyrobiona albo robić się nie chce.
zdjecie uzytkownika
Ucieszony - 2015-12-15 08:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-12-13 08:59:53]:
BRAWO!
Zgadzam się w 100%
POZDRAWIAM!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-12-17 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J-a-k-u-b-i-e twój tekst na fb przebił szczyt wazeliniarstwa !!! Nie muszę twojej inteligencji tłumaczyć kto sprzedał się za Tzw.trzydzieści srebrników .... Wszystko jest ok z tym prezentem kasa się przyda ale nie prezes dał tylko wy sami zarobiliście te pieniądze. Parę lat temu zabrali Wam (nam) "wczasy pod gruszą" od skąd znalazły się pieniądze na gwiazdkę.I nie pisz bzdur że nikt nie czyta Go-Worka w d-en-dr-o a wpisy może robią pracownicy od s-i-wiń-skiego z zakładu pogrzebowego śmiech na sali.Pewnie jeszcze wczoraj ci co lajkowali pod twoim komentarzem psioczyli na firme .Pewnie że robić trzeba wszędzie ale opini o tym zakładzie nie zmieni gwiazdkowe ...... Wesołych Świąt dla byłych pracowników tych "prawdziwych" bez wazeliny ....
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2015-12-17 23:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blacha na face poszedł ostro widać e dupowlazz pisze takie zeczy pewnie Ziemkowi tez ostro smaruje haaaa kit z tym sianem wy na te święta to już 100 razy zarobiliscie wesołych dla lodziarzy z dendro którym śmierdzi z ucha a wiecie dlaczego bo mają gówna we łbie haaaahaa
zdjecie uzytkownika
s.....u - 2015-12-18 11:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Go-Work to nie książka skarg i zażaleń.Cieszę sie że tu pracuje.Wesołych Świąt dla Wszystkich pracowników produkcyjnych i biurowych.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-12-18 14:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Ale jesteś burak.dlaczego nie wpiszesz tego Blaszce na Fb tylko tutaj.Co boisz się żeby cię nie pozamiatał?sam na zebraniu ogonkiem merdales jak się dowiedziałeś ze DOSTANIESZ kasę a teraz wielki figofago.Dobrze że ta muzyka leciała tak cicho bo by ci echo łep [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki jesteś pusty.Chyba trochę ci się zmiany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No ale takie pułgówki też muszą być w firmie bo jest z kogo łacha ciągnać.ten twój NIK mówi wszystko za siebie jakim jesteś debilem XXx
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-18 15:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kiepie nicku nie umiesz dobrze przeczytać a gdzie przepisać z tym pozamiataniem to trochę cie poniosło blaszka to może swoją stara pozamiatac jak mu pozwoli haaaa
zdjecie uzytkownika
Uchodźca - 2015-12-18 21:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj kolego, oj młody czy stary kim kolwiek jesteś .............. podpadłeś teraz nie tylko Blaszce. Czas Cię dopadnie.
zdjecie uzytkownika
fakser - 2015-12-18 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby ktoś chciał to może próbować swoich sił w HR bądź w finansach. Akurat w Dendro na początku miesiąca pojawiła się oferta. Jesteście zainteresowani czy rezygnujecie?
zdjecie uzytkownika
Liroy - 2015-12-20 00:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jestem
Ile tam mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-12-20 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie "on" i wielki "MG" jak jesteście takimi kozakami i sekundantami pana blacharza to przedstawcie się publicznie. Przecież jesteście tacy obowiązkowi,sumienni,koleżeńscy a co idzie za tym wielcy swojej racji. pan prezes dendro nic wam nie dał tylko zrobił sobie większa reklamę za pośrednictwem "blacharza", który w perfidny sposób pochwalił się na fb o premii gwiazdkowej ps. w tej chwili od 1,5 roku te 2 tyś zł zarabiam w niecały tydzień. Pracuję więc pracodawca płaci za pracę. Była pracownica napisała prawdę tylko kto to zrozumie .....
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-21 00:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-12-20 23:29:23]:
przestań się oszukiwać cwaniaku. jak ty to piszesz od 1,5 roku zarabiasz w innej firmie taką kase a na forum dendro piszesz. Zal mi ciebie .
zdjecie uzytkownika
My - 2015-12-21 13:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie on "młody" pisze że zarabia jakieś 480 euro w tydzień w Skandynawii czy UK to standard. My w Norwegii też czytamy informacje o dendro śledzimy wasze postępy jak w Polsce oglądają M jak miłość :)
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2015-12-21 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was pustaki jak się dowie to co nic mi nie zrobi bo strach mu nie pozwala straszyć to możecie sobie swoje dzieciaki gwiazdor haa codziennie się durne w szatni widzimy
zdjecie uzytkownika
dfvghjk - 2016-01-03 22:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja znalazlem całkiem nowa oferte pracy od firmy Dendro Poland Ltd Sp. z o.o. na stanowsiko magazyniera- operatora wózka widłowego w miejsocowci Rogoźno
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-11 18:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matek - 2015-11-17 21:51:49]:
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy trudno jest dostać się do pracy w waszym zakładzie . Chce złożyć papiery ale nie wiem czy jest jakaś szansa?...I na jaki dział najlepiej aplikować?...
zdjecie uzytkownika
singo - 2016-01-11 21:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz - a raczej przed Wigilią - poszukiwali magazyniera, także podejrzewam że swoją przygodę trzeba zacząć od najniższego stanowiska i potem awansować.
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-13 16:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ziemkiem patolem z polajewa zagadaj jak go znasz taki burak czerwony haaaa
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-01-14 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@singo tez mi się tak wydaje. Dodatkowo, nie szukają zwykłego pracownika na magazyn, ale oczekują zaświadczenia na wózek widłowy, co podnosi referencje na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
tryniar - 2016-01-14 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) ale na 80 małe nie? he he nie na 100% dobrze Panie na 100% pojadę, ale chce zostać na OFS 1, 2
zdjecie uzytkownika
oni - 2016-01-14 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Kochamy cię <3<3
zdjecie uzytkownika
mojek - 2016-01-17 17:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh :) miłość, miłością, ale szukają teraz magazynierów - operatorów wózków widłowych, wiadomo, papierek na to trzeba mieć, ale jak już się ma to można nawet koło 3 tys zarobić
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-17 22:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazyn obstawiony jest przez tępakow z wągrowca cały miesiąc pracujesz za grosze z wypłata mi to ściema jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8h nawet po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie masz czasu podrapac si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z takim interesem idzie lepszą pracę wyrwać bez stresu
Wiara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak by 5 tysięcy brali co miesiąc jednym słowem syf syf syf
zdjecie uzytkownika
pstryk - 2016-01-19 20:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mojek dalej ogłoszenie jest aktualne więc może uda mi się załapać bo też słyszałem że zarobki są niczego sobie. a do tego opieka medyczna dla pracownika i rodziny. luks.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 16:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć kto przeprowadza u was rozmowę kwalifikacyjną i o co pytają ?
zdjecie uzytkownika
lones - 2016-01-24 16:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowana a na jakie stanowisko ? Bo to jednak jest różnica czy ktoś bedzie chciał na magazyn czy do księgowości. W księgowości masz umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce aplikować na szwaczke
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-01-31 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45]:
no to trafiłaś idealnie, bo jakoś przed tygodniem wrzucali oferty pracy dla młodszych pracowników produkcji własnie na szwacza lub szwaczkę. powodzenia
zdjecie uzytkownika
Grubasek - 2016-02-05 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za przepyszne pączki. ..... zjadłem 3 ( wstyd się przyznać ) ale.wszystko legalnie. Zjadłem za osoby których nie było w pracy. Mniammmmm pycha. Lubie swoją pracę :). Wszyscy zajadali. ..... wszyscy. Fajny gest

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert