Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-09 22:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiej kasy średnio można się spodziewać za robotę? Powiedzcie koledzy bo szukam roboty na już i myślałem o dendro.
zdjecie uzytkownika
fry...:) - 2014-05-10 14:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to mamy komplet ludzi na prod.chyba ze asystenka prezesa :)
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-05-23 20:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. pytanie z innej beczki widzę ze jest nabór proszę powiedzcie czym się różni młodszy pracownik produkcji a młodszy aparatowy produkcji repololu czy coś. dziękuje
zdjecie uzytkownika
dluugi76 - 2014-05-25 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAROBKAMI:)
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-05-25 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i rozumiem, że w takim razie Aparatowy ( cokolwiek to właściwie znaczy) jest bardziej opłacalnym stanowiskiem?
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-05-26 22:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czyli co gdzie się robi?
zdjecie uzytkownika
Gość1 - 2014-05-28 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich nie ceniących się. Kierownik działu w takiej firmie jak Dendro ma spokojnie około 10 tyś netto zł/m-c. Na produkcji szeregowy pracownik z jako takim doświadczeniem (nie początkujący) może oczekiwać blisko 3000 zł. 2 lata temu mój kolega dostał pracę w Dendro jako wózkowy i dostał na dzień dobry 2400 zł netto. Docelowo liczył na 2800zł. Doświadczony specjalista: elektryk, mechanik, automatyk ma między 4000 a 5000zł. Podobnie jak kierownicy niższego szczebla. Młody narybku. Na rozmowach kwalifikacyjnych nie zaniżajcie oczekiwań finansowych.
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-05-28 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, widzialem ze szukaja specjalisty ds zakupow operacyjnych i planowania produkcji. warto aplikowac. Czy Dendro sie rozwija i sa jakies nowe projekty. prosze o wypowiedzi obecnych pracownikow. dziekuje!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-05-29 11:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do gosc1 Gosciu prosze cie czy ty sie slyszysz takie zarobkow to nawet w solarisie nie maja.Ja pracuje od poczatku nowego Dendro i zapewniam Cie ze takie zarobki nie istnieja i nie beda istniec.Jak bysmy w polsce zarabiali takie kolosalne kwoty o jakich mowisz to ludzie by walili do Dendro dzwiami i oknami z calego kraju.To jest produkcja jak kazda inna i nikt Ci nie nasypie, chociaz zarobki nie sa taki złe.Nie wciskaj ludziom ciemnoty jaka Ci kolega wciska.Dlaczego Ciebie jeszcze u nas niema,bo prawda jest taka na dzien dobry 1800brutto po 3m-ch 2000brutto plus premia. a dalej to zalezy tylko od ciebie jak sie starasz.
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-05-29 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może właśnie Ty należysz do tych osób, które sobie to wynagrodzenie zaniżyły i teraz muszą za tyle pracować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-29 18:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu jakie są zarobki .... i gdzie?
zdjecie uzytkownika
fry...:) - 2014-05-29 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z pracownikiem,tez pracuje w DENDRO od poczatku czyli 6 lat i najnizsza pensja to 2200 brutto dla pracownika produkcji a ile maja starsi i kluczowi to juz niech oni sie wypowiedza bo u nas to wielka tajemnica.
zdjecie uzytkownika
pracodawca - 2014-05-30 00:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzo - 2014-05-29 15:02:04]:
obeznany "pracownik" odnośnie płac w "solarisie" skąd ty wiesz jak w solarisie zarabiają??? ps.przy trzepaniu i pakowaniu "szwamy" wielkich kwalifikacji nie trzeba mieć , w dendro nawet na stanowisko kierownika można skończyć wieczorowy "ogólniak" bez matury i wszycho ...... można głupa walić ....
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-30 08:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko prędzej czy później brak kompetencji wyjdzie na wierzch i się okaże co naprawdę potrafisz a czego nie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-30 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy prosty przykład co potrafią liderzy , kierownicy i "zyskowni" celebryci w naszym zakładzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-31 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko domyślam się, że póki co wszyscy głowa w piasek i niczego nie widzą... bo jakoś szerokim echem się to nie odbija.
zdjecie uzytkownika
fredi - 2014-06-22 14:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko,czy w dendro ludzi przyjmuja z grupa inwalidzka?
ja mam 3 grupe.jest to stopien lekki,jestem wykwafikowanym pracownikiem,i obecnie pracuje
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-06-22 16:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
w yorku masz prace bez problemu
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-22 23:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
z całym szacunkiem do twojej osoby ale przyjmując sie do dendro zdrowym to bardzo w krótkim czasie "dochrapujesz" się trzeciej grupy inwalidzkiej (choroba umysłowa)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-06-30 09:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli cały czas robią jakieś wyrzuty i czepiają się to rzeczywiście może deprymować. Ale jeżeli tak to dalej będzie wyglądało to będzie więcej kierownictwa niż pracowników.
zdjecie uzytkownika
rusek - 2014-08-19 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zwolnić Michała P to tylko przez niego jest zła atmosfera i mało robimy albo wymieszać liderów.
zdjecie uzytkownika
syjuza - 2014-08-19 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem za wymieszaniem liderow,swego czasu tak bylo z m.pisarkiem to czemu nie teraz
zdjecie uzytkownika
popieram - 2014-08-20 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też jestem za zawsze szuka się winnego wśród pracownika szeregowego a może wina jest gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-08-31 16:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego elektronicznie wysyłane CV w sprwie sprwie zatrudnienia nie są wogole czytane czy naprawdę w tym zakładzie jak się mówi panuje tzw. Zgnilizna kolesiostwa.. bo oddanie cv bezpośrednio w biurze to rzecz nie do wykonania .....
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-09-01 18:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mareczku zadaj pytanie Martusi czemu chowała się w pikupie jak ją jakiś fagas odwoził w środę północ
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski