brak logo

Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Rogoźno

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Mi 2016-02-22 19:56:06
Przecież my produkcyjni jesteśmy ładnie ubrani w uniformy. A to ze niektórzy mają je brudne, hmmm mm. A Ci z biura to mają fajnie !.
nurek 2016-02-23 12:27:20
pracownicy z biura teoretycznie mają pewnie fajniej, bo siedzą w czystym miejscu i w czystych ubraniach #Mi. Ja o wiele bardziej wolę pracować na produkcji :)
asdxxme 2016-03-06 17:53:44
witam! potrzebuję opinii na temat stanowiska "Młodszy Pracownik Produkcji". ktoś mógłby napisać jak się pracuję na tym stanowisku/ogólnie w firmie?
ona 2016-03-06 20:26:24
proponuje iść młody pracowniku na zmianę "kasty" on jest najbardziej pobłażliwy i nie umie jeszcze wstawić w cztery litery dlatego musimy pracować więcej za jego zmianę
on 2016-03-07 17:04:32
Wy nie musicie,wy lubicie pracować na 130% Na koniec roku znowu będzie po dwa tysiaki i wzruszeń co nie miara.Pozdrawiam.
Oni 2016-03-07 22:21:32
Przynajmniej macie dzięki nam na wymianę rzeczy do pracy a nie stałe w tych "samych" no i na wymianę starego na mniej starszego samochodu żenada
1
Janusz 2016-03-25 08:14:10
Pozdrawiam Zbyszek :)
Xxl 2016-04-03 11:52:10
Co z tego ze kasta jest w miarę w porządku jak ma na zmianie burka z polajewa od którego leci tak wiochą ze masakra ☺ słuchaj wieśniaku z polajewa żeby ustawiać ludzi na profilarkach to trzeba mieć wygląd i pieniądze a ty nie masz tego ani tego z tymi z wągrowca to się nadajesz do jednego wora i do warty bezmuzgowce haaaaaaaa
zainteresowany 2016-04-08 15:41:15
Zaciekawiła mnie oferta pracy jako Młodszy Pracownik Produkcji, słyszałem dobre opinie o firmie. W ogłoszeniu wspominają o przejrzystym systemie wynagrodzeń, może ktoś mógł by napisać coś więcej w tym temacie. Fajnie, że dają opiekę medyczną dla pracownika i rodziny.
Jack 2016-04-11 13:11:19

Zapraszamy :-)
Jack 2016-04-11 13:11:42
Zapraszamy :-)
Ona 2016-04-14 16:36:02
Nie polecam a pracownicy umyslowi tylko sie wywyzszaja
Burak z polajewa haha 2016-04-16 13:32:21
Syf syf i jeszcze raz syf płacą grosze a wymagają jak by płacili w euro haaaa
janko 2016-04-28 00:38:32
kasta jest w miarę ? bo poleruje cztery litery swojemu góru z MG @kuźmince pajacowi z hildingu. Nie chciało mu sie robić więc przywędrował do nas za kasę kupuję sobie ynteligencje na szkołach wyższych dobrze że nie pracuje na ich zmianie czyste nieróbstwo .....
Rodzyn 2016-04-28 03:01:39
ziemek nie wychylaj sie pieski możesz sobie szkokil al doe psa trzeba miec podejście szkoda że twój kumpel marcin s tego nie widzi co ty robisz i na co sobie pozwalasz słupki są ważniejsze niz tolerancja tylko nie u nas KKS Marcin Rozmarynowicz
2
pppp 2016-04-28 13:17:56
a ty Rozmaryowicz nie bądź taki do przodu bo słyszeliśmy jakie wałki robisz... Daj flachę albo piwo to i materac będzie dla ciebie. ( Sprawdzone przez nie jedną osobę ) Alkocholiku i ćpunie pozdrawiam cię serdecznie
1
Don corleone 2016-04-30 20:51:25
Mistrzowie produkcji wiadomo. Wielkie pozdro dla okrojonej w skladzie ekipy z ciecia. Jest nas malo ale zawsze dajemy rade!!!!brawo mocna i zgrana drużyna. Kazdy chcialby z nami pracować.
Oprocz pizdeczki który nigdy nie wie gdzie jak o ktorej i z kim......
1
ROMAN 2016-04-30 22:36:13
wiadomo pizdeczka zawsze będzie pizdeczka iiii jak byscie szybciej robili to normy byscie mieli zrobione a nie hehe pozdro dla wąsa(podpicznika)
1
były 2016-05-07 19:35:01
Rodzyn jest spoko, nigdy nie zawołał nawet piwka! BURAKU!!!!
były ROMAN 2016-05-09 18:22:38
Wybieramy miss dendro???
heaven 2016-05-09 22:33:53
Ja to na młodszego pracownika produkcji bym się załapał, bo nawet pojawiają się premie do podstawy zarobków.
on 2016-05-14 00:39:46
ziel@ński pokaż na fb najlepiej swój pusty łeb może mama zrozumie jakiś ty nienormalny jest z tym motorem z własnym dzieckiem 180 km/h jeździć ty jakiś ebnięty ...
on 2016-05-14 00:41:51
ziel@ński pokaż na fb najlepiej swój pusty łeb może mama zrozumie jakiś ty nienormalny jest z tym motorem z własnym dzieckiem 180 km/h jeździć ty jakiś ebnięty ...
tomasz 2016-05-14 18:44:33
dokładnie podzielam tą opinię pustak zostanie pustakiem od co
izak 2016-05-19 23:58:41
brak ludzi wsparcie rolpakow wszędzie trzeba latac jakas masakra ciekawe czy tez tak jest na innych zmianach żółci zamiast pracować to stoja na buforach pitola przez tel jakie plany na weekend może jakiś grill a jak już nie przez tel to się zabawiają z innymiosobami jak dzieci które chodza grzebią w nosie lub w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakas masakra ciekawe kiedy to się zmieni
1
ona 2016-05-20 19:54:12
jak wymienią nygusów z hildingu i wrc co zostali liderami kierownikami i dyrektorami śmiech na hali
żółty 2016-05-20 20:56:53
Wezmę się za prace jak wy zaczniecie się ruszać, nie ważne ile osób pracuje na maszynie zawsze jest jakieś ale i mnóstwo powodów przez które nie wyrobiliście normy. Żal. A dzwonimy na inne działy aby przysłali ludzi do pomocy bo wam się robić odechciało.Są oczywiście sumienne osoby na produkcji dzięki którym wszystko jeszcze funkcjonuje.Pozdro
1
izak 2016-05-20 22:42:53
tak się odechciewa robić jak się widzi jak żółci nic nie robią potem niema co się dziwic ze każdy nowy pracownik co był to po3msc odchodzi
zwinny i szybki 2016-05-20 22:59:40
wy tzn rolpakowcy jak się zaczną ruszać bo na cieciu wszyscy zapierdzielają
Mistrz 2016-05-20 23:46:07
Daj przykład kto odszedł
rolpakowiec 2016-05-21 00:10:16
Wy na cieciu to sie naprawde narobicie pół godz. przed końcem już laba i po hali się włóczycie myślicie że my tego niewidzimy ? Chcecie się zamienić?
Kumple tryniego 2016-05-21 22:28:22
Raczej 2 godziny już nic nie robimy. Tylko swoją prace odwalamy i na koniec rollpakowcow wspomagać bo jak zwykle bajla bajla a na koniec dojpke sciska ze ci co zapierdalali maja juz pol h labe.... Żenujący jestescie jak na Was spojrzeć to ruszacie sie jakbyscie mieli j.ja powiązane. Gdybyscie robili normalnie to norma. I plan zawinieta by byla juz w piatek rano. A wy tylkol4 na zadanie boli brzuszek mam sraczke i za ciezko..no i ruchy jak trynio macie...
.pozdro od ekipy z ciecia co wam zawsze tylki ratuje
1
On 2016-05-22 13:52:33
Poziom wypowiedzi na tym forum to istne kalectwo intelektualne.Strach pomyśleć co myślą wasi przełożeni,o tym o czym tu wypisujecie.Daję głowę,że są bardzo zadowoleni, w końcu zespół skłócony to zespół łatwy w obsłudze.Jeśli zaś chodzi o samą pracę w tym przybytku ,przestrzegam wszystkich zainteresowanych.Szkoda zdrowia fizycznego i psychicznego.Aha,jeszcze jedno!!Może pan Sowa stanąłby przy Tecnomacu i popracował sumiennie jeden dzień w/g standaryzacji którą opracował.Myślę że po trzech godzinach na szóstce reanimacja byłaby konieczna.Pozdrawiam wszystkich normalnych.
1
12 2016-05-31 03:09:26
kto łazi w Dendro bez rękawiczek po hali?
łyn 2016-06-01 21:30:12
a co maja myśleć nasi przełożeni,przecież oni pochodzą z gorszej patologii od nas tylko przekupieni "30-stoma srebrnikami" ..... od co niby po studiach .....
... 2016-06-07 12:30:57
Kobra buraku wejdź rodzynowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i umyj się bo strasznie śmier.... :)
kamil 2016-06-20 09:48:21
jest nowa oferta na Kierownika czy oferują umowę o pracę? doswiadczenie wymagane duże?
kumple tryniego 2016-06-21 12:28:25
Zbyszek czy możemy dziś przyjść na bzm i znowu Tobie loda zrobić? Daj znać, a my biegusiem będziemy :)
nikon 2016-06-21 23:01:33
2.500 to zarobisz na magazynie po pięciu latach.. na dzień dobry 1800 na rękę.
BZM 2016-06-22 14:27:59
A wczoraj firma jak zwykle pokazała się nam z bardzo dobrej strony. Mogliśmy oglądać mecz :). Nie słyszałem by jakaś firma w okolicy miała jeszcze taki przywilej. Bravo Dendro !!!!! Wiele robicie dla pracowników!
Ludzik 2016-06-22 18:51:19
tak byliśmy wczoraj u Zbysza nie raz na BZM :) a ty zdychaj w łóżku co to pisałeś :) Ojejku oni oglądali sobie mecz na BZM i co osikałeś się z tego powodu?
inna firma 2016-06-23 10:48:31
W volkswagenie oglądali także mecz do tego mieli hot-dogi ale co wy możecie wiedzieć jak granice waszego świata kończą się na Rogoznie. Tak wiem wiem nie mamy do nich porownania zarobki kultura pracy itd. Bravo DENDRO tylko żeby za to nam nie pojechali po premii.
3
donio 2016-06-25 15:18:40
W każdej firmie panują inne prawa @inna firma wszędzie coś jest na plus a coś jest na minus. Słyszałem, że teraz szukają kierownika trzeba mieć wykształcenie techniczne i 2 lata doświadczenia można się przekonać jak jest w rzeczywistości
Lojd 2016-06-27 11:06:15
Widzisz co jest napisane jako "Nick" pewnie nie bo jesteś za ciemny na to, ale to dotyczy się trzech kapusiów na hali. Lojd ty i twój stary i stara to jesteście czyste kapusie. Wszyscy to wiedzą jacy wy jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Przyszly kierownik 2016-06-27 20:12:47
Gdzie go przyjmyja do dendro na jaki dzial??
3
zxc 2016-07-01 13:57:54
I jak tam po meczu naszej repry?Osobiście myślę,że Nawałka popełnił błąd w obsadzeniu roli napastników.Moim zdaniem powinien wystawić Stefana Niesiołowskiego i Antoniego Macierewicza.To bardzo agresywni napastnicy i bez problemu poradziliby sobie z obroną Portugalii.
4
robert 2016-07-01 22:09:42
wszystko wina bab co wystawiały foty na fb zapeszyły na całej linii swoimi wizerunkami !!!!!
tofik 2016-07-02 02:06:28
No,to wreszcie weżcie się za tych nygusów którym się nie chce robić(albo chorobowe,to opieka,to okres to sro i tak w kółko)zatrudnijcie normalnych ludzi to wreszcie nikt za nikogo nie będzie musiał naginać a leserów wyp....lić,bo to co się dzieje woła o pomstę.Pani personalna może wreszcie przestanie bronić obiboków ,bo jeszcze trochę a ona będzie musiała przyjść do pomocy!!!!!!!!!
ołóweczek :) 2016-07-02 19:30:05
jestem tego samego zdania,nieroby za bramę
papierowy interes 2016-07-06 18:30:29
Chcesz kupić papier ? tak więc sprzedam papier "Hipek" każda ilość :D
Zostaw swoją opinię o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. - Rogoźno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.