Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-30 08:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko prędzej czy później brak kompetencji wyjdzie na wierzch i się okaże co naprawdę potrafisz a czego nie,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-30 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy prosty przykład co potrafią liderzy , kierownicy i "zyskowni" celebryci w naszym zakładzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-05-31 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko domyślam się, że póki co wszyscy głowa w piasek i niczego nie widzą... bo jakoś szerokim echem się to nie odbija.
zdjecie uzytkownika
fredi - 2014-06-22 14:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanko,czy w dendro ludzi przyjmuja z grupa inwalidzka?
ja mam 3 grupe.jest to stopien lekki,jestem wykwafikowanym pracownikiem,i obecnie pracuje
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-06-22 16:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
w yorku masz prace bez problemu
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-22 23:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-06-22 14:15:56]:
z całym szacunkiem do twojej osoby ale przyjmując sie do dendro zdrowym to bardzo w krótkim czasie "dochrapujesz" się trzeciej grupy inwalidzkiej (choroba umysłowa)
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-06-30 09:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli cały czas robią jakieś wyrzuty i czepiają się to rzeczywiście może deprymować. Ale jeżeli tak to dalej będzie wyglądało to będzie więcej kierownictwa niż pracowników.
zdjecie uzytkownika
rusek - 2014-08-19 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zwolnić Michała P to tylko przez niego jest zła atmosfera i mało robimy albo wymieszać liderów.
zdjecie uzytkownika
syjuza - 2014-08-19 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jestem za wymieszaniem liderow,swego czasu tak bylo z m.pisarkiem to czemu nie teraz
zdjecie uzytkownika
popieram - 2014-08-20 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też jestem za zawsze szuka się winnego wśród pracownika szeregowego a może wina jest gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-08-31 16:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego elektronicznie wysyłane CV w sprwie sprwie zatrudnienia nie są wogole czytane czy naprawdę w tym zakładzie jak się mówi panuje tzw. Zgnilizna kolesiostwa.. bo oddanie cv bezpośrednio w biurze to rzecz nie do wykonania .....
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-10 18:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...i po integracji przy tak dużej ilości alkoholu dowiedziałam się tyle o wspolpracownicach i zakładzie że ho ho poproszę o powtórzenie takiej imprezki ....:(
zdjecie uzytkownika
misiok - 2014-09-13 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz co prawda poszukują tylko magazyniera, a nie wiem czy można w najbliższym czasie spodziewać się jakieś konkretnej oferty. Mają co prawda bogatą ofertę praktyk, ale nie mogę pozwolić sobie na tak długie budowanie swojej pozycji. Poza tym nie ma innej opcji aplikowania niż przez pocztę e-mail - więc czemu mieliby celowo olewać CV?
zdjecie uzytkownika
popek - 2014-09-15 22:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a co się robi w dziale jakości w tej firmie, słyszałem ze fajna i lekka praca tam jest. Warto składać CV ?
zdjecie uzytkownika
Chłopek Roztropek - 2014-09-16 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnic(usunięte przez administratora) hahahahah sam się zwolni i wszystkie te osoby co co chwile są na L4 przez takich nierobów musisz( usunięte przez administratora ) jeden z drugim ale wina jest po stroni Lidera, po co tam pracujecie?? osobiście pracuje tam 5 rok i uważam ze wszystko jest ok tylko małomiasteczkowość "rogozińskich paznokci" mnie wkurza i ich podejście do obowiązków, podpisując umowę o prace zgadzasz się na warunki które stawia Ci pracodawca wiec potem nie płaczcie i nie plujcie wszędzie jadem, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-10-08 14:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek 1800 brutto jest szału nie ma na produkcji kibel straszny jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo liczy na jakis awans na trzepaniu jebią jak woły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim intersem non stop mało mało firma rozwija sie ale pod kontem budowania hal ale pod kontem pracowniczym nic starsi operatorzy kompletne dna zwłaszcza ten z budzynia co leci od niego kabanem zawsze najmądrzejszy wszystko wie najlepiej a o drugim z połajewa nie wspomne lepiej isc gdzies samochodem polatac w hurtowni przynajmniej nikt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie truje produkcji odradzam
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-10 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chłopek Roztropek - 2014-09-16 22:17:12]:
przed takimi jak nierób z MG kuźmina i jego tołdi kasta nigdy nie będziemy kichali w porty bo już tam nas nie ma żenada kasta kastowiczu ......
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-10-11 19:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1800 brutto rzeczywiście nie wydają się odpowiednimi pieniędzmi, chociaż wiadomo, że zawsze zaczyna się od najniższych pieniędzy. Mam nadzieję, że na przyszłość w Dendro można liczyć na podwyżkę, bo to zawsze w odpowiedni sposób motywuje pracowników do lepszej i efektywniejszej pracy - chyba, że tutaj prowadzą inną politykę.
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-10-18 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tyle dają na początek ale co zrobic kto musi to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze i wyzysk maxymalny non stop mało jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten to ten tamto rob bedziesz miał wiecej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda w szatni cisną na straszych operatorów a na hali to bym im pałki oblecieli cepy z wągrowca
zdjecie uzytkownika
gabrysia marysia - 2014-10-31 12:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak dokładnie wygląda u ich dla zwykłego pracownika taki dzień na produkcji? chcę spróbować swoich sił ale boję się że jako kobieta mierze siły na zamiary. dla mnie 1800 jeśli na rękę to jest całkiem przyzwoita kwota na początek i nie ma na co narzekać, pracowałam za mniej i dla mnie to spory skok w górę,szczególnie że po studiach jestem świeżo
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-11-01 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobieto 1800 masz brutto 3 miechy bez premi na reke to jakies 1300 z groszem nie oceniaj sie tak nisko jak masz okazje szukaj czegos innego syf totalny ci ktorzy pracują juz z 5 lat mają wiecej ale siedz teraz przez 5 lat w takim syfie non stop mało mało
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-11-03 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tego co pisze na stronie i widać po halach jest kilka "działów" nie tylko produkcja? jak wygląda tam z płacą?. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kiedyś tam - 2014-11-15 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Dendro ponad dwa lata gdy zaczęłam się udzielać robić kwalifikacje na dane stanowiska to lider uznał że trzeba się mnie pozbyć i też się tak stało nie została mi przedłużona umowa o prace jak to ujęłam miała bym większe kwalifikacje niż lider!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-19 22:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo od dawna jakie mają wykształcenia liderzy , kierownicy i co niektórzy pseudo dyrektorzy.Przecież robol tam nie może mieć większego wykształcenia jak tzw.naganiacze do produkcji.Obóz pracy !!!!!
zdjecie uzytkownika
Olks - 2014-11-25 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co komu przeszkadza jakiś poziom wykształcenia? Jeżeli pracodawca będzie zadowolony z lidera to się nie będzie interesował osobami, które mają wyższe wykształcenie - bo po co? Jeżeli to zwykła ludzka zazdrość to tylko powinszować takim osobom dalszych sukcesów w tworzeniu zdrowej atmosfery. Nie tak to powinno wyglądać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x