Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mnich - 2015-06-24 12:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ? To zapytaj się żółtego. Kwa kwa kwa.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-06-24 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od ilu osób zaczyna się orgia .... ha ha
zdjecie uzytkownika
aniołek hihihi - 2015-06-24 20:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy was wszystkich popierdo.......ło czy po prostu jesteście zazdrośni że na waszych integracjach jest jedna wielka stypa,my potrafimy się bawić i nie ważne w jaki sposób kto z kim i gdzie i h....... wam do tego.Na innych zmianach jest jedno wielkie kure.......stwo i nikt nic nie mówi, a tu ludzie się pobawili i inni robią jedno wielkie halo. Pozdrowienia dla grupy "ŁYSE ANIOŁKI" :)
zdjecie uzytkownika
dhp - 2015-06-24 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aniołek .. masz racje jeb..ć tych co sieją zamęt wokól naszej integracji, jak kto się bawi to jego sprawa ale zawsze znajdą się jakieś szumowiny którzy z byle czego próbują zrobić jakąś afere i opierd...ć du. e za plecami ale tak to już jest z niektórymi osobami w tej firmie POZDRO DLA ZMIANY MICHAŁA R. trzeba to kiedyś powtórzyć !!!
zdjecie uzytkownika
onii - 2015-06-24 23:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj sie odezwaly te co pewnie w tej orgi uczestniczyly:) I tak macie racje ważne ze dobrze sie bawiłyście a nie ze CAŁA FIRMA sie z was śmieje!!!!! JUPI:) ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-25 00:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dhp - 2015-06-24 21:49:59]:
ja też jestem za !!! Trzeba to powtórzyć, tylko tym razem więcej pokoi wolnych by się przydało :):):)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-06-25 00:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następna chętna się odezwała:) :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-25 15:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-06-25 00:54:40]:
twoja stara też była chętna i nic nie mówiła jak grała w słoneczko i pięć lodów obrobiła hahahaha
zdjecie uzytkownika
ed. ia - 2015-06-25 18:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto?az 5...
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-26 00:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja się zwolniłem z tego kołchozu, żebym widział że tam takie gorące kobitki nawet za 1200 zł bym napierdzielał żeby tylko na integracji być :)
zdjecie uzytkownika
Prawo - 2015-06-26 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe gdzie teraz pracujesz ? A co do imprezy. To dlaczego ludzie z Dendro interesują się co robili inni ? Nie macie swojego życia? To jest bardzo niepoprawne. Lubicie wypisywać jakieś bzdury na innych a sami w życiu prywatnym jesteście jeszcze gorsi.Tak naprawdę to wszystko świadczy o poziomie intelektualnym ludzi na tej zmianie i ich działach. Oczywiście to pewnie są wyjątki. Ale to właśnie oni pracują na efekt całej zmiany. Mam nadzieje ze wiecie o kim pisze. A tak na koniec to pamiętajcie Wszyscy ze przed nami Urlopy.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-27 00:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawo - 2015-06-26 11:44:10]:
w normalnym zakładzie panie "prawo" co średnio pracownik zarabia "na rękę" ok 3400 tyś zł. w 8 godz. bez jakiś 5s bo tutaj każdy wie o do niego należy .... nie ma biurowych darmozjadów na których właściciela po prostu nie stać !!!! a co idzie do tej słynnej już na całą okolice integracji rwiemy sobie w pracy boki. My zamiast tzw.inwigilacji ups. integracji mamy wczasy pod gruszą i dodatek świąteczny ok 90% średniej pensji. Piwo i wódkę to ja wolę wypić w swoim towarzystwie a nie na koszt podatników czyli na mój własny ....
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-27 12:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuje się pod wszystkim co napisał Pan "Prawo".Firma przereklamowana,z dużym wskaźnikiem presji i nie normalnym do realizacji planem.Całe szczęście mam to już za sobą,i nie polecam nikomu kto chce w krótkim czasie stracić zdrowie.
zdjecie uzytkownika
wezcie sie leczcie - 2015-06-27 13:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3400 na ręke Ty wiesz co piszesz gdzie takie firmy są to się zwalniam i składam CV czym prędzej.
zdjecie uzytkownika
meleju - 2015-07-07 11:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacił już ktoś kartą przez internet lub w innym sklepie?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2015-07-08 17:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,jakis problem to proszę sie kontaktowac z kims z FŚS,napewno można w Decathlonie,internetowo mozna zapłacic za bilety do kina itp
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-08 22:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co za "bara bara" integracyjne można płacić kartą ????? women już ponoć są znane ale o przyprawiaczach rogów cicho szaaaaa .....
zdjecie uzytkownika
mikser - 2015-07-09 16:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazaj na starą bo im ob...gnie bez platnosci karta.........
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-09 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikser - 2015-07-09 16:53:18]:
przekonałeś się na własnej bo ja jak na razie ma kłopot z głowy jestem tzw.wolnym strzelcem a co idzie za tym w tych sprawach integracja nie jest mi potrzebna.Wolę bardziej kulturalniejsze imprezy .....
zdjecie uzytkownika
chinka40 - 2015-07-14 18:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak z innej beczki, ile zarabia u was szwaczka? czy macie stałe pensje?
zdjecie uzytkownika
Polka - 2015-07-14 23:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chinek w wieku 40 lat tutaj nie przyjmują i wszystko na ten temat ps.jeszcze nie skopiowaliscie u siebie naszego DENDRO? ???
zdjecie uzytkownika
zxc - 2015-07-16 12:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polka,..sama jesteś chinką europy,więc się się wychylaj.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-07-19 10:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty xyz czy jak ci tam masz coś do Polek, widzę że robisz za "korka analnego " w tej firmie ....
zdjecie uzytkownika
tamek - 2015-07-28 16:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że atmosfera pracy u Was musi być kiepska skoro tak odnosicie się do siebie na forum.. ale mam nadzieje, że jednak w dziale księgowości atmosfera jest milsza, bo widziałęm ogłoszenie na młodszą księgową, ale chyba meżczyzn nie dyskryminują, wiec się do nich zgłoszę. W sumie to i tak najwazniejsza jest wysokośc wypłaty.
zdjecie uzytkownika
swider - 2015-07-30 19:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faky faktem wypłaty szału nie robią naginka ostra jest jako pierwsza praca możę byc ale nie za długo bo idzie sie wykonczyc na produkcji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert