Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
syjuza - 2014-08-19 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jestem za wymieszaniem liderow,swego czasu tak bylo z m.pisarkiem to czemu nie teraz
zdjecie uzytkownika
popieram - 2014-08-20 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też jestem za zawsze szuka się winnego wśród pracownika szeregowego a może wina jest gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-08-31 16:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego elektronicznie wysyłane CV w sprwie sprwie zatrudnienia nie są wogole czytane czy naprawdę w tym zakładzie jak się mówi panuje tzw. Zgnilizna kolesiostwa.. bo oddanie cv bezpośrednio w biurze to rzecz nie do wykonania .....
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-10 18:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...i po integracji przy tak dużej ilości alkoholu dowiedziałam się tyle o wspolpracownicach i zakładzie że ho ho poproszę o powtórzenie takiej imprezki ....:(
zdjecie uzytkownika
misiok - 2014-09-13 18:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz co prawda poszukują tylko magazyniera, a nie wiem czy można w najbliższym czasie spodziewać się jakieś konkretnej oferty. Mają co prawda bogatą ofertę praktyk, ale nie mogę pozwolić sobie na tak długie budowanie swojej pozycji. Poza tym nie ma innej opcji aplikowania niż przez pocztę e-mail - więc czemu mieliby celowo olewać CV?
zdjecie uzytkownika
popek - 2014-09-15 22:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a co się robi w dziale jakości w tej firmie, słyszałem ze fajna i lekka praca tam jest. Warto składać CV ?
zdjecie uzytkownika
Chłopek Roztropek - 2014-09-16 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnic(usunięte przez administratora) hahahahah sam się zwolni i wszystkie te osoby co co chwile są na L4 przez takich nierobów musisz( usunięte przez administratora ) jeden z drugim ale wina jest po stroni Lidera, po co tam pracujecie?? osobiście pracuje tam 5 rok i uważam ze wszystko jest ok tylko małomiasteczkowość "rogozińskich paznokci" mnie wkurza i ich podejście do obowiązków, podpisując umowę o prace zgadzasz się na warunki które stawia Ci pracodawca wiec potem nie płaczcie i nie plujcie wszędzie jadem, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-10-08 14:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek 1800 brutto jest szału nie ma na produkcji kibel straszny jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo liczy na jakis awans na trzepaniu jebią jak woły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim intersem non stop mało mało firma rozwija sie ale pod kontem budowania hal ale pod kontem pracowniczym nic starsi operatorzy kompletne dna zwłaszcza ten z budzynia co leci od niego kabanem zawsze najmądrzejszy wszystko wie najlepiej a o drugim z połajewa nie wspomne lepiej isc gdzies samochodem polatac w hurtowni przynajmniej nikt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie truje produkcji odradzam
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-10 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chłopek Roztropek - 2014-09-16 22:17:12]:
przed takimi jak nierób z MG kuźmina i jego tołdi kasta nigdy nie będziemy kichali w porty bo już tam nas nie ma żenada kasta kastowiczu ......
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-10-11 19:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1800 brutto rzeczywiście nie wydają się odpowiednimi pieniędzmi, chociaż wiadomo, że zawsze zaczyna się od najniższych pieniędzy. Mam nadzieję, że na przyszłość w Dendro można liczyć na podwyżkę, bo to zawsze w odpowiedni sposób motywuje pracowników do lepszej i efektywniejszej pracy - chyba, że tutaj prowadzą inną politykę.
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-10-18 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tyle dają na początek ale co zrobic kto musi to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze i wyzysk maxymalny non stop mało jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten to ten tamto rob bedziesz miał wiecej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda w szatni cisną na straszych operatorów a na hali to bym im pałki oblecieli cepy z wągrowca
zdjecie uzytkownika
gabrysia marysia - 2014-10-31 12:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak dokładnie wygląda u ich dla zwykłego pracownika taki dzień na produkcji? chcę spróbować swoich sił ale boję się że jako kobieta mierze siły na zamiary. dla mnie 1800 jeśli na rękę to jest całkiem przyzwoita kwota na początek i nie ma na co narzekać, pracowałam za mniej i dla mnie to spory skok w górę,szczególnie że po studiach jestem świeżo
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-11-01 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobieto 1800 masz brutto 3 miechy bez premi na reke to jakies 1300 z groszem nie oceniaj sie tak nisko jak masz okazje szukaj czegos innego syf totalny ci ktorzy pracują juz z 5 lat mają wiecej ale siedz teraz przez 5 lat w takim syfie non stop mało mało
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-11-03 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tego co pisze na stronie i widać po halach jest kilka "działów" nie tylko produkcja? jak wygląda tam z płacą?. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kiedyś tam - 2014-11-15 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Dendro ponad dwa lata gdy zaczęłam się udzielać robić kwalifikacje na dane stanowiska to lider uznał że trzeba się mnie pozbyć i też się tak stało nie została mi przedłużona umowa o prace jak to ujęłam miała bym większe kwalifikacje niż lider!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-19 22:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo od dawna jakie mają wykształcenia liderzy , kierownicy i co niektórzy pseudo dyrektorzy.Przecież robol tam nie może mieć większego wykształcenia jak tzw.naganiacze do produkcji.Obóz pracy !!!!!
zdjecie uzytkownika
Olks - 2014-11-25 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co komu przeszkadza jakiś poziom wykształcenia? Jeżeli pracodawca będzie zadowolony z lidera to się nie będzie interesował osobami, które mają wyższe wykształcenie - bo po co? Jeżeli to zwykła ludzka zazdrość to tylko powinszować takim osobom dalszych sukcesów w tworzeniu zdrowej atmosfery. Nie tak to powinno wyglądać.
zdjecie uzytkownika
Stary wilk - 2014-12-03 12:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosne ludzie co tu w większości wypisujecie. Zaraz walnie mi 6 lat stażu w firmie. Owszem początki były trudne (jak wszędzie) ale trzeba zacisnąć poślady i iść dalej jeśli komuś zależy. Dziś jestem bardzo zadowolony ze stanowiska i wykonywanych obowiązków. Firma daje możliwości rozwoju/szkoleń TYLKO TRZEBA CHCIEĆ a nie wiecznie psioczyć w ukryciu jak to jest źle :/
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-04 22:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stary wilk - 2014-12-03 12:55:15]:
"stary wilku" długo twoje zwieracze od tego zaciskania pośladków nie wytrzymają.Pewnie niedługo narobisz w majty ze szczęścia od tych szkoleń i rozwoju . Pewnie że trzeba gdzieś robić aby nakarmić rodzinę tylko nie w takiej sztucznej i stresowej atmosferze jaka panuje w tym kołchozie. Wracając również do wypowiedzi "OLKS" sam nik mówi o poziomie wykształcenia , jakie miałbyś podejście do systemu rekrutacji w tym zakładzie mając staż i wykształcenie wyższe a ty trafiasz na "trzepak". Trzepnij się gościu zanim coś palniesz na takim forum w GoWork.To nie jest zwykła zazdrość że jest liderem tylko nieuczciwe wynagradzanie "ty na parzasz" a oni tylko pilnują.Przecież do takiego pilnowania wystarczy emeryt na półetatu ......
zdjecie uzytkownika
cgfd - 2014-12-07 23:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary wilk to pewnie pucer lidera chwali prace bo wchodzi pod biurko i mu się podoba Hee
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-12-10 10:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ale dlaczego narzekacie? Przecież są inne zakłady pracy w Rogoźnie, gdzie pracuje się po 12 godzin, w soboty i w niedziele, gdzie pensję dostaje się w ratach (często najniższą krajową), gdzie bony świąteczne to marzenie! Nie wspomnę o możliwości rozwoju, bo tam raczej człowiek się uwstecznia. Skoro ciężko docenić to co daje Wam ta firma zachęcam popracować gdzieś indziej, dla porównania. Z podkulonym ogonem i cv w zębach wrócicie.
Przykre to, ale jak czyta się Wasze komentarze to ciężko niektórym dogodzić.
zdjecie uzytkownika
di stefano - 2014-12-10 11:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racje masz kolego, narzekać,ściemniać, obgadywać to lubią...
falszywki społeczne! na forum narzekają, ale później "ja pracuje w Dendro" z dumą
się chwalą.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-12 23:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [di stefano - 2014-12-10 11:28:00]:
znowu ktoś broni rodzinnej opini ..... może wielkie dendro przestrzega średniej krajowej i to wszystko , zastanów się człowieku co wypisujesz. Na pewno bronisz swojego lub siebie bo to widać po brzmieniu komentarza. Mnie nie interesują inne zakłady , mnie ciekawi że na wyższych stanowiskach w tym zakładzie nie ma żadnego ROGOŹNIANINA tylko niedouczonych kierowników dyrektorów i prezesów którzy tak na prawdę ukończyli za "pieniądze" niby studia czyli zaocznie....
zdjecie uzytkownika
di stefano - 2014-12-14 15:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widać ...manekin!!!z C....E!
zdjecie uzytkownika
kiedyś tam - 2014-12-16 14:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh ludzie są śmieszni,tak jak pisałam wyżej chciałam kształcić się dla firmy prezes niby był zadowolony,że są tacy ludzie!A po roku czasu gdy zaczęłam osiągać sukcesy z tego co robiłam to wszyscy podkładali mi kłody pod nogi razem z liderem.Liderowi tak bardzo zależało na zwolnieniu bo bał się o swój stołek a wcale nie dążyłam do tego.Bardzo lubiłam swoją prace i przykro mi do dnia dzisiejszego,że mnie tak potraktowano właśnie w tej Firmie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x