Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rodzyn - 2015-02-23 22:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dumny jestem oglądając ten film. wszyscy ładnie wyszli, kierownik uśmiechnięty i super. Kontrola jakości tez fajowe. Super ta nasza firma. A teraz do pracy rodacy. Pozdrawiamy thC
zdjecie uzytkownika
pracownk - 2015-03-01 21:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotna - 2015-01-11 00:38:57]:
4 firma w wielkopolsce 26 w kraju ale nie potrafią docenic pracownika i płaca jak reszta w tym zasranym kraju
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-03 23:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podziam tych leszczy co w bomu sie chwalą że tylko nic nie robią . a płaczą jak ojciec arusia leszcza powie że na pakowanie ma iść !!!!!!
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-03 23:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2015-03-03 23:29:27]:
masz robić a nie tu pisać . w ałszwidz jeszcze raz po raz jeść dawali a tu ci dają obcięcie premi na święta
zdjecie uzytkownika
thc - 2015-03-10 14:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki dzieki dzieki hah nie robic tylko pracowac jak juz z usmiechem na twarzy a nie z przymusu i wcale rewelacji na wypłate nie ma klaudia zajebista [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ciebie pozdro
zdjecie uzytkownika
Trynkie.... - 2015-03-10 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He He He
zdjecie uzytkownika
un - 2015-03-12 11:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może mi ktoś powiedzieć kto to jest na hali Tryniu ;) un i une
zdjecie uzytkownika
beeee - 2015-03-12 17:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tryniu haha gdzieś to słyszałam na pakowaniu jak gadali :) To jest osobnik z ciecia
zdjecie uzytkownika
cht - 2015-03-14 22:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a une to te co donoszą i trzymają z "kuźminką" MG panciem "kastuni" ....
zdjecie uzytkownika
Tata Arka - 2015-03-15 13:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmmm. Oj będzie rozmowa
zdjecie uzytkownika
Babcia taty arka - 2015-03-16 13:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tym moim osłom w dendro dał prace ???? w MG nawet do sprzątania ich nie chcieli
zdjecie uzytkownika
real - 2015-03-18 17:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komunikat dla chętnych na stanowisko Młodszy Kontroler Jakości.Nie miejcie złudnych nadziei na te stanowisko ponieważ od tygodnia jak nie lepiej w firmie aż chuczy że Liderka już sobie wybrała na te stanowisko kolegę Dawida.W!A rekrutacji ponoć jeszcze nie było.po co te rekrutacje?żeby ich jeszcze bardziej upokorzyć?zobaczycie że mam rację!tak działa system niestety w naszej firmie:(
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-18 22:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś prawdę napisze i zaraz, że du..e ściska.Normalne jest, że jeśli Lider podejmuje ostateczną decyzję to wybierze osobę, z którą dobrze żyje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-19 14:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nowego ...Gerard też po kolezensku się dostał .Ma więcej szczęścia niż rozumu !!!
zdjecie uzytkownika
manekin - 2015-03-19 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ziemek jest kur... zajebisty :) Ziemek jesteś zajebisty pamiętaj, ale i tak jesteś manekin cały czas dla każdego
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-21 00:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może "bananowa agnieszka" co w "jelicie" kasty mieszka zostanie wybrana przecież to rodzina, nie zbadane są wyroki jachwe .......
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-21 00:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a może "bananowa agnieszka" co w "jelicie" kasty mieszka zostanie wybrana przecież to rodzina, nie zbadane są wyroki jachwe .......
zdjecie uzytkownika
rodzyn - 2015-03-21 14:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej kontroli fajnie ?? ze tak wszyscy chcą się dostać ?
zdjecie uzytkownika
ja ja ja - 2015-03-21 19:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co żle Ci by bylo 8 godzin siedziec i NICCC nie robic?
zdjecie uzytkownika
a/y - 2015-03-22 11:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal zal, cenie prace a nie tak jak Ty nygusie !!! ja przychodzę do pracy pracować bo wiem że za to jestem doceniana/y. Dendro to bardzo dobra firma. A jeśli komuś się nie podoba to wystarczy się zwolnic. To takie proste. W okolicy jest pewnie pełno takich firm które bedą potrzebowały takich frustratów jak ty. Coś jeszcze byś chciał wiedzieć zaściankowy człowieczku z kompleksami ?
zdjecie uzytkownika
y/a - 2015-03-22 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a/y - 2015-03-22 11:59:46]:
Jeśli jest tak jak piszesz to dlaczego anonimowo.Myślę że tak wspaniałe kierownictwo czy dyrektorstwo jakie jest w tej firmie doceniłoby na pewno twoje zaangażowanie i "solidną" pracę w postaci premii czy awansu na wyższe stanowisko z młodszego lizusa na starszego włazi..... itd. A z tymi kompleksami to sama powalcz bo uczciwy pracownik nie ma czasu a nawet nie wie że takie strony istnieją. Ja z racji wieku mogę już sobie tylko pozwolić na czytanie takich bzdur jakie tutaj się wypisuje ....
zdjecie uzytkownika
silikon - 2015-03-25 10:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh wszystko zależy jaki ma dzień... Wkurw... czasami, ale co zrobić trzeba go słuchać, ale tak to jest spoko lubię go |:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-25 18:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w dendro jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak ze masakra zbigniew rolnik farmer jest za to najlepszy taki ze nawet nie nadaje sie psu suki przytrzymac jak wszyscy z połajewa wiesniaki patologia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jest ale za to fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuja i to mi sie podoba
zdjecie uzytkownika
lolcia - 2015-03-25 18:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek fajny jestes
nie przejmuj sie nimi....tylko zazdrosc przez nich przemawia
jestes spoko
zdjecie uzytkownika
oczy - 2015-03-26 15:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rolnik to rolnik szuka żony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie