Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lubie pianke - 2015-12-10 22:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [donio - 2015-12-08 15:44:25]:
Specjaliści...na której zmianie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-13 08:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Utrzymanie ruchu jak sama nazwa wskazuje zapewniają ciągłość pracy maszyn. Bez UR nie miałbyś co tam robić i odwrotnie. Bez produkcji nie byłoby komu naprawiać. Trochę szacunku. A ci, co uważają że w dtech jest sciema niech przestaną symulowac awarię gdzie wystarczy zmienić parametry w ustawieniach tylko dlatego bo norma nie wyrobiona albo robić się nie chce.
zdjecie uzytkownika
Ucieszony - 2015-12-15 08:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-12-13 08:59:53]:
BRAWO!
Zgadzam się w 100%
POZDRAWIAM!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-12-17 22:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J-a-k-u-b-i-e twój tekst na fb przebił szczyt wazeliniarstwa !!! Nie muszę twojej inteligencji tłumaczyć kto sprzedał się za Tzw.trzydzieści srebrników .... Wszystko jest ok z tym prezentem kasa się przyda ale nie prezes dał tylko wy sami zarobiliście te pieniądze. Parę lat temu zabrali Wam (nam) "wczasy pod gruszą" od skąd znalazły się pieniądze na gwiazdkę.I nie pisz bzdur że nikt nie czyta Go-Worka w d-en-dr-o a wpisy może robią pracownicy od s-i-wiń-skiego z zakładu pogrzebowego śmiech na sali.Pewnie jeszcze wczoraj ci co lajkowali pod twoim komentarzem psioczyli na firme .Pewnie że robić trzeba wszędzie ale opini o tym zakładzie nie zmieni gwiazdkowe ...... Wesołych Świąt dla byłych pracowników tych "prawdziwych" bez wazeliny ....
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2015-12-17 23:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blacha na face poszedł ostro widać e dupowlazz pisze takie zeczy pewnie Ziemkowi tez ostro smaruje haaaa kit z tym sianem wy na te święta to już 100 razy zarobiliscie wesołych dla lodziarzy z dendro którym śmierdzi z ucha a wiecie dlaczego bo mają gówna we łbie haaaahaa
zdjecie uzytkownika
s.....u - 2015-12-18 11:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Go-Work to nie książka skarg i zażaleń.Cieszę sie że tu pracuje.Wesołych Świąt dla Wszystkich pracowników produkcyjnych i biurowych.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-12-18 14:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Ale jesteś burak.dlaczego nie wpiszesz tego Blaszce na Fb tylko tutaj.Co boisz się żeby cię nie pozamiatał?sam na zebraniu ogonkiem merdales jak się dowiedziałeś ze DOSTANIESZ kasę a teraz wielki figofago.Dobrze że ta muzyka leciała tak cicho bo by ci echo łep [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki jesteś pusty.Chyba trochę ci się zmiany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No ale takie pułgówki też muszą być w firmie bo jest z kogo łacha ciągnać.ten twój NIK mówi wszystko za siebie jakim jesteś debilem XXx
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-18 15:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet kiepie nicku nie umiesz dobrze przeczytać a gdzie przepisać z tym pozamiataniem to trochę cie poniosło blaszka to może swoją stara pozamiatac jak mu pozwoli haaaa
zdjecie uzytkownika
Uchodźca - 2015-12-18 21:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj kolego, oj młody czy stary kim kolwiek jesteś .............. podpadłeś teraz nie tylko Blaszce. Czas Cię dopadnie.
zdjecie uzytkownika
fakser - 2015-12-18 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby ktoś chciał to może próbować swoich sił w HR bądź w finansach. Akurat w Dendro na początku miesiąca pojawiła się oferta. Jesteście zainteresowani czy rezygnujecie?
zdjecie uzytkownika
Liroy - 2015-12-20 00:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jestem
Ile tam mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-12-20 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie "on" i wielki "MG" jak jesteście takimi kozakami i sekundantami pana blacharza to przedstawcie się publicznie. Przecież jesteście tacy obowiązkowi,sumienni,koleżeńscy a co idzie za tym wielcy swojej racji. pan prezes dendro nic wam nie dał tylko zrobił sobie większa reklamę za pośrednictwem "blacharza", który w perfidny sposób pochwalił się na fb o premii gwiazdkowej ps. w tej chwili od 1,5 roku te 2 tyś zł zarabiam w niecały tydzień. Pracuję więc pracodawca płaci za pracę. Była pracownica napisała prawdę tylko kto to zrozumie .....
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-21 00:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-12-20 23:29:23]:
przestań się oszukiwać cwaniaku. jak ty to piszesz od 1,5 roku zarabiasz w innej firmie taką kase a na forum dendro piszesz. Zal mi ciebie .
zdjecie uzytkownika
My - 2015-12-21 13:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie on "młody" pisze że zarabia jakieś 480 euro w tydzień w Skandynawii czy UK to standard. My w Norwegii też czytamy informacje o dendro śledzimy wasze postępy jak w Polsce oglądają M jak miłość :)
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2015-12-21 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was pustaki jak się dowie to co nic mi nie zrobi bo strach mu nie pozwala straszyć to możecie sobie swoje dzieciaki gwiazdor haa codziennie się durne w szatni widzimy
zdjecie uzytkownika
dfvghjk - 2016-01-03 22:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja znalazlem całkiem nowa oferte pracy od firmy Dendro Poland Ltd Sp. z o.o. na stanowsiko magazyniera- operatora wózka widłowego w miejsocowci Rogoźno
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-11 18:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matek - 2015-11-17 21:51:49]:
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy trudno jest dostać się do pracy w waszym zakładzie . Chce złożyć papiery ale nie wiem czy jest jakaś szansa?...I na jaki dział najlepiej aplikować?...
zdjecie uzytkownika
singo - 2016-01-11 21:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz - a raczej przed Wigilią - poszukiwali magazyniera, także podejrzewam że swoją przygodę trzeba zacząć od najniższego stanowiska i potem awansować.
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-13 16:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ziemkiem patolem z polajewa zagadaj jak go znasz taki burak czerwony haaaa
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-01-14 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@singo tez mi się tak wydaje. Dodatkowo, nie szukają zwykłego pracownika na magazyn, ale oczekują zaświadczenia na wózek widłowy, co podnosi referencje na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
tryniar - 2016-01-14 17:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) ale na 80 małe nie? he he nie na 100% dobrze Panie na 100% pojadę, ale chce zostać na OFS 1, 2
zdjecie uzytkownika
oni - 2016-01-14 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek :) :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Kochamy cię <3<3
zdjecie uzytkownika
mojek - 2016-01-17 17:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh :) miłość, miłością, ale szukają teraz magazynierów - operatorów wózków widłowych, wiadomo, papierek na to trzeba mieć, ale jak już się ma to można nawet koło 3 tys zarobić
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2016-01-17 22:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magazyn obstawiony jest przez tępakow z wągrowca cały miesiąc pracujesz za grosze z wypłata mi to ściema jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8h nawet po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie masz czasu podrapac si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z takim interesem idzie lepszą pracę wyrwać bez stresu
Wiara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak by 5 tysięcy brali co miesiąc jednym słowem syf syf syf
zdjecie uzytkownika
pstryk - 2016-01-19 20:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mojek dalej ogłoszenie jest aktualne więc może uda mi się załapać bo też słyszałem że zarobki są niczego sobie. a do tego opieka medyczna dla pracownika i rodziny. luks.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 16:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś mógłby mi powiedzieć kto przeprowadza u was rozmowę kwalifikacyjną i o co pytają ?
zdjecie uzytkownika
lones - 2016-01-24 16:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowana a na jakie stanowisko ? Bo to jednak jest różnica czy ktoś bedzie chciał na magazyn czy do księgowości. W księgowości masz umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce aplikować na szwaczke
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-01-31 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-01-24 19:04:45]:
no to trafiłaś idealnie, bo jakoś przed tygodniem wrzucali oferty pracy dla młodszych pracowników produkcji własnie na szwacza lub szwaczkę. powodzenia
zdjecie uzytkownika
Grubasek - 2016-02-05 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za przepyszne pączki. ..... zjadłem 3 ( wstyd się przyznać ) ale.wszystko legalnie. Zjadłem za osoby których nie było w pracy. Mniammmmm pycha. Lubie swoją pracę :). Wszyscy zajadali. ..... wszyscy. Fajny gest
zdjecie uzytkownika
ty - 2016-02-16 22:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zjadłem 40 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozjeba....
zdjecie uzytkownika
kumple tryniego - 2016-02-19 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a my jesteśmy zmotywowani trzepać po 1000 szt i 40 wjazdów co najmniej
jesteśmy dumni z tego co robimy, super super super
zdjecie uzytkownika
po - 2016-02-22 17:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Panie i Panowie jak wiecie w naszej firmie jest duzo osób które potrzebuja troche pieniedzy na zycie. Tak wiec moze zrobimy jakas zbiorke bo co niektorzy nie maja w czym chodzic do pracy i chodza ciagle w tym samym. Co myslicie?
zdjecie uzytkownika
Mi - 2016-02-22 19:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież my produkcyjni jesteśmy ładnie ubrani w uniformy. A to ze niektórzy mają je brudne, hmmm mm. A Ci z biura to mają fajnie !.
zdjecie uzytkownika
nurek - 2016-02-23 12:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy z biura teoretycznie mają pewnie fajniej, bo siedzą w czystym miejscu i w czystych ubraniach #Mi. Ja o wiele bardziej wolę pracować na produkcji :)
zdjecie uzytkownika
asdxxme - 2016-03-06 17:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! potrzebuję opinii na temat stanowiska "Młodszy Pracownik Produkcji". ktoś mógłby napisać jak się pracuję na tym stanowisku/ogólnie w firmie?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-03-06 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje iść młody pracowniku na zmianę "kasty" on jest najbardziej pobłażliwy i nie umie jeszcze wstawić w cztery litery dlatego musimy pracować więcej za jego zmianę
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-07 17:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy nie musicie,wy lubicie pracować na 130% Na koniec roku znowu będzie po dwa tysiaki i wzruszeń co nie miara.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Oni - 2016-03-07 22:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przynajmniej macie dzięki nam na wymianę rzeczy do pracy a nie stałe w tych "samych" no i na wymianę starego na mniej starszego samochodu żenada
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-03-25 08:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Zbyszek :)
zdjecie uzytkownika
Xxl - 2016-04-03 11:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze kasta jest w miarę w porządku jak ma na zmianie burka z polajewa od którego leci tak wiochą ze masakra ☺ słuchaj wieśniaku z polajewa żeby ustawiać ludzi na profilarkach to trzeba mieć wygląd i pieniądze a ty nie masz tego ani tego z tymi z wągrowca to się nadajesz do jednego wora i do warty bezmuzgowce haaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-04-08 15:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaciekawiła mnie oferta pracy jako Młodszy Pracownik Produkcji, słyszałem dobre opinie o firmie. W ogłoszeniu wspominają o przejrzystym systemie wynagrodzeń, może ktoś mógł by napisać coś więcej w tym temacie. Fajnie, że dają opiekę medyczną dla pracownika i rodziny.
zdjecie uzytkownika
Jack - 2016-04-11 13:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Zapraszamy :-)
zdjecie uzytkownika
Jack - 2016-04-11 13:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy :-)
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-14 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam a pracownicy umyslowi tylko sie wywyzszaja
zdjecie uzytkownika
Burak z polajewa haha - 2016-04-16 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf syf i jeszcze raz syf płacą grosze a wymagają jak by płacili w euro haaaa
zdjecie uzytkownika
janko - 2016-04-28 00:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-04-08 15:41:15]:
kasta jest w miarę ? bo poleruje cztery litery swojemu góru z MG @kuźmince pajacowi z hildingu. Nie chciało mu sie robić więc przywędrował do nas za kasę kupuję sobie ynteligencje na szkołach wyższych dobrze że nie pracuje na ich zmianie czyste nieróbstwo .....
zdjecie uzytkownika
Rodzyn - 2016-04-28 03:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ziemek nie wychylaj sie pieski możesz sobie szkokil al doe psa trzeba miec podejście szkoda że twój kumpel marcin s tego nie widzi co ty robisz i na co sobie pozwalasz słupki są ważniejsze niz tolerancja tylko nie u nas KKS Marcin Rozmarynowicz
zdjecie uzytkownika
pppp - 2016-04-28 13:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty Rozmaryowicz nie bądź taki do przodu bo słyszeliśmy jakie wałki robisz... Daj flachę albo piwo to i materac będzie dla ciebie. ( Sprawdzone przez nie jedną osobę ) Alkocholiku i ćpunie pozdrawiam cię serdecznie
zdjecie uzytkownika
bialasek - 2016-04-30 00:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbyszek jest ok pozdrawiam chlopow z ciecia grobego i rydzia dajecie rade nie breczycie jak ta pizdeczka z końca która robi 7lat a nic nie umie heheh porarzka aaaa bym zapomnial pozdro dla białego lojda i Janusza jesteście zajebisci tam dopiero ida słupki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert