brak logo

Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Rogoźno

Opinie o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.

Nowy 2017-01-15 09:24
2600 i premia od pierwszego miesiąca
3
bobi 2017-01-19 20:24
A szwalnia, wylewania, repoliol, wlókina jakie tam są zarobki?
ona 2017-01-21 00:30
czytając te wszystkie komenty to nadal w dendro cieniutko .....
1
śmiechu warte 2017-01-21 00:38
2600 i premia ??? ha ha ha ha ha ha ha ha
MŁODY66 2017-01-21 00:44
Moze zaraz 3tys gosciu moze w firmie sprzatajacej sie zatrudniles/as? :) :) :) sprawdz umowe bo to nie w DENDRO
1
Krwawa Mary 2017-01-23 10:58
Popisałabym chętnie z wami,ale muszę się uczyć na egzamin.
Orzeł 2017-01-28 20:16
Co myślicie o ebniętych pomysłach sowy?
3
ona 2017-02-02 01:10
ty się tak uczysz jak kasta ... niby się uczy a nigdy nie zdaje jak to jest ja się pytam .... jego promotor kuźminek też niby się uczy i niby zdaje .... jak oni to robią sama nie wiem
3
mały 2017-02-04 18:24
myślimy że pomysły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jakieś bzdety musi wymyslać bo wyj.....bią go ze stanowiska , mówię prawde nie panie soooowa,hu,hu hu hu !!!!!
2
Lew 2017-02-17 13:08
A będzie piknik w tym roku ?
inna 2017-02-18 01:07
słyszałam że u ziółka na zmianie są dwie zołzy które mobbingują nowe pracownice i wszystkie nowe tego nie wytrzymują . Czy w końcu ktoś z nimi coś zrobi czy będzie trzeba odwiedzić personalną panie ziółek!!!
6
filozof 2017-02-18 01:16
jak to w Dendro jest mobbing przecież tam jest kodeks wewnętrzny i co ktoś nie potrafi się dostosować, te zołzy to wiadomo nie od dziś i nie od wczoraj sieją postrach na tej zmianie , przełożeni powinni się wstydzić że doprowadzają do takich sytuacji i jaką reklamę robią firmie, coś nie do końca działa ten kodeks tak jak powinien panowie zarzadzający!!!
11
Zielo 2017-02-18 22:33
Przecież to są sympatyczne dziewczyny... zaraz zolzy. My się ich nie boimy.
1
Ktoś 2017-02-19 15:39
Wszyscy to widzą że ziółek dzieli ludzi na swoich i resztę to dlaczego nikt z tym nic nie robi?niedouczony przełożony bez prawo jazdy wstyd dla firmy
8
pracownicy 2017-02-19 18:07
trzeba sie za to wziąść a raczej za nie!!!
7
Toś 2017-02-19 18:46
popieram w 100% ,dlaczego dziewczyny muszą tam płakać bo zołzy nie dają im żyć? co to ma znaczyć??????????????
6
Abi 2017-02-20 11:06
A które to te zolzy.? Chyba ktoś się myli.
1
JW23 2017-02-20 17:41
Chyba nie pracujesz w dendro że zadajesz takie głupie pytania?
2
Liot4 2017-02-20 18:33
Co tam się dzieje?? Szok.
1
zizi 2017-02-20 23:06
Zrobić z tym porządek i tyle!!!! dlaczego nowe dziewczyny mają cierpiec przez jakieś laski które same kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umiały!!! ziółek niech się za to weźmie a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże panią ze swojej zmiany i za to mają plusy a z tego co gadają to nawet bzyka!!! nasza zmiana jest jednak git a nie ziółka!!!!!!! wstyd dla firmy
5
Luk 2017-02-21 11:30
Ale my nie wiemy o kim mowa ? Co to za Panie ? Pani M i Pani N. To te gwiazdy ?
6
Pani 2017-02-21 15:28
Z nich gwiazdy jak z koziej dupy trąba!!!pokazać im gdzie ich miejsce w szeregu ,dziewczyny do boju!!!!!
4
Madzia! 2017-02-21 15:33
DO BOJU!!! A kogo mamy lac?! Ja wezme sciere, Gocha recznik, a Basia ma grabki! Ale im w piety pojdzie!
xxx 2017-02-21 17:35
nie o nie chodzi ... są lepszy z ryjem niewyparzonym a jedna to klnie jak szewc gorzej niż faceci .
JZ i KK jak już :)
4
JW23 2017-02-21 18:03
To po co pozwalacie żeby takie pustaki wami pomiatały ;dziewczyny ogarnijcie się
3
×××× 2017-02-21 22:21
Skoro tacy jesteście mądrzy w opiniach publicznych to podpisujcie się nazwiskami albo prosto w twarz mówcie bo obczerniac każdy potrafi !!! Totalna żenada byłem na tej zmianie i nie mogę powiedzieć złego słowa na dziewczyny....
5
Anonymous 2017-02-21 22:24
Drogie Panie i panowie. Ustawienie nic nie znaczącego pseudonimu, nie oznacza, że jesteście Państwo anonimowi w internecie, tutaj również. Obrażając i robiąc nagonki w Internecie nie tylko pokazujecie swój brak odwagi, chowając się i nie umiejąc powiedzieć w twarz. Pokazujecie również brak inteligencji oraz popełniacie Państwo przestępstwo.

(Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. )

Poza tym, nie oszukujmy się, większość osób, o ile nie wszystkie, które wypowiadają się w ten sposób, swoje wiadomości czerpią z plotek, czy własnych domysłów, nie znając w 100% całej prawdy, więc może jednak przed napisaniem kolejnej opinii mającej na celu obrażenie kogoś, warto się jednak zastanowić? :)

Pozdrawiam, osoba z zewnątrz. ☺

10
Gal 2017-02-22 11:51
Tak więc osobo "z zewnątrz "zastanów się jak ty traktujesz ludzi i nie strasz
2
Anonymous 2017-02-22 15:27
Szanowny Galu, nie straszę, tylko informuję o popełnianiu przestępstwa przez osoby powyżej, które jawnie znieważają inne osoby w Internecie. Poza tym, skąd możesz wiedzieć jak traktuję ludzi, skoro nie mam nic wspólnego z tą firmą, jak też z żadnym z pracowników. Trafiłem tu przypadkiem, szukając opinii na temat tej firmy i zdenerwowało mnie postępowanie wcześniej wspomnianych osób, zwykły ludzki odruch. Ciekawe jak Ty byś się czuł, będąc w ich skórze i czytając takie opinie na swój temat. Trochę empatii ludzie, a jeśli sprawa dalej się będzie toczyć, proszę się nie zdziwić, jak rozpocznie się postępowanie związane z tą sprawą. Wiadomo, że łatwiej jest przykleić komuś miano najgorszego i obrzucać go błotem, jednak moi drodzy, karma wraca, a w Internecie nic nie jest zapomniane.
________________________________
We are legion. We do not forgive. We do not forget. We are anonymous.
5
Prawda Cię pochłonie 2017-02-22 16:25
Prosta sprawa gdyby nie nawarzyl sobie piwa to....Nie było by komentarzy.
7
Yet 2017-02-22 17:08
Dziwna sprawa:nie pracuje ,nie zna ,nie wie co się dzieje,a wie kto ma rację?
3
Anonymous 2017-02-22 17:36
Wiem tylko tyle, że łatwo jest zbluzgać kogoś poprzez Internet. Szkoda tylko, że w teorii dorośli ludzie podejmują się tych iście dziecinnych kroków, zamiast wyjaśnić sprawę jak należy. I owszem, nie wiem, kto ma racji, nie znam, ale za to wiem, że pisanie o innych ludziach w taki sposób jest niezgodny z naszym prawem, a swoją drogą też dziecinny. Cóż, żegnam i kończę tą bezsensowną konwersację, która nie ma nic wspólnego z contetnem tej strony, której administracja z resztą powinna również na fakt znieważania zareagować. Nie jestem człowiekiem, który życzy ludziom źle, ale przydałoby się może niektórym być w takiej sytuacji, żeby zrozumieli.
________________________
We are legion. We do not forgive. We do not forget. We are anonymous.
3
vip 2017-02-22 17:46
czy wszyscy młodzi mają po 2000 brutto , bo to że więcej to chyba był blef???
Bzyk 2017-02-22 21:21
Poucza innych,a sam nie potrafi się podpisać ;w sporach zawsze bierze się pod uwagę dwie strony
3
ehhh 2017-02-23 00:22
pewnie to ktoras z nich pisze i tak sie broni, ale no fakt ludzie sa slepi to nic ze jedna sie zwolnila , 2 poszla na inna zmiane a 3 tak beczala ze z pod stolu bala sie wyjsc tak miala zszargane nerwy ale spoko zamiatam sprawe pod dywan to tylko plotki ;) pozdro
7
Xxxx 2017-02-23 10:21
Dokładnie tak jak mówisz ...
Wszyscy to widzą i siedzą cicho ..
Są równi i równiejsi. ..
Jedne mogą więcej !
5
Xxx 2017-02-23 11:04
Oby ta karma wróciła do tej która to zrobiła bo fakt że nie szanuje nikogo i robi co chce jest faktem.
3
Anonymous 2017-02-23 18:29
Człowieku, czy Ty w ogóle czytałeś to, co napisałem? Po pierwsze, nie jestem żadną z "nich", bo jestem facetem. Druga sprawa, nie mam nic wspólnego z tą firmą i nie wiem, czy zauważyłeś, jak pisałem, że trafiłem na tą stronę szukając opinii o firmie, a widząc zachowanie innych ludzi urządzających sobie nagonki i wypisujących wyzwiska poczułem się zobowiązany, żeby zareagować. Raz już byłem świadkiem, jak jeden z moich znajomych padł ofiarą podobnego ataku przez Internet i mało co, a mogłoby się to skończyć tragicznie, od tamtego czasu jestem wyczulony w tej sprawie. Szkoda tylko, że wśród ludzi szerzy się nie tylko ignorancja, ale też całkowity brak empatii i chęć "dokopania". Nie życzę tego nikomu, ale jestem ciekawy, czy ktoś z was tutaj się wymądrzających czułby się dobrze czytając takie, a nie inne opinie na swój temat. I na prawdę nie wnikam w sytuacje, jaka panuje tam u Was w firmie i co się tam dzieje, bo mnie to nie dotyczy. Chodzi mi tylko o to, że pisanie o drugiej osobie w taki sposób jest przecież karalne. Nie musicie tu szukać teorii spiskowych z cyklu Illuminati, czy drugiego dna, bo go tu nie znajdziecie. Moim zamiarem było zaprzestanie pisania wyzwisk w tej sytuacji na wymienione tam kobiety, jak i na każdego. W przeciwnym wypadku, możecie trafić na kogoś, kto bez wahania to zgłosi gdzie trzeba, w przeciwieństwie do mnie, gdzie tylko napisałem jakie mogą być tego konsekwencje, chociaż jak widzę po dalszych wypowiedziach, nic z tego nie dotarło. Żegnam Państwa cieplutko ;)
________________________
We are legion. We do not forgive. We do not forget. We are anonymous.
3
Pop 2017-02-23 18:51
Nie jedna była świadkiem jak dziewczyny trzesly się i płakał,więc człowieku nie wypowiadaj bzdur jeżeli nie wiesz o co chodzi bo mobbing dla twojej wiadomosci obronco "niewinnie oskarzonych"tez jest karalny...to co sie wyprawia na tej zmianie to przechodzi ludzkie pojecie,jak mozna tak poniewierac nowe osoby,ktore dopiero sie ucza ...
9
Ktoś 2017-02-23 21:15
skoro tutaj nie pracujesz nie masz prawa się wypowiadać i nas pouczać !tam dziewczyny płaczą!!!!jak szukasz opini o firmie wejdź na panoramę firm
5
Anonymous 2017-02-23 21:40
Po pierwsze, jest coś takiego jak wolność słowa. (Nie mylić z przyzwoleniem na obrażanie w Internecie.) Przysługuje mi takie samo prawo wypowiedzi, jak Tobie. Dziewczyny płaczą? Może trzeba coś z tym zrobić, ale na pewno ta strona nie jest do tego miejscem, a sposób w jaki tutaj piszecie nie ma nic wspólnego z contentem strony. I jak szukam opinii o firmie, to nie muszę wchodzić na żadną panoramę firm. Jestem we właściwym miejscu (nie wierzysz? Spójrz na samą górę strony, jak byk pisze "Opinie o firmie"). Dla nadal nie kumających, co piszę zadymiarzy: nie mieszam się w sprawy wewnętrzne waszej firmy. Swoje posty rozpocząłem tylko i wyłącznie w celu zaprzestania obrażania, bo niczego to nie rozwiązuje, a jedynie zaostrza sprawę i myślę, że człowiek dorosły, i rozsądny czytający moje posty rozumie o co mi chodzi. Tak więc dziękuję tym, co mnie rozumieją za zrozumienie, no i tym, co w piszą w sposób prymitywny, nie patrząc na żadne konsekwencje broniąc swoich racji tylko po to, by dowalić, lub pokazać swoją "siłę" stając po stronie większości. Jednak sztuką jest umieć być ponad tym, spojrzeć na to z innej perspektywy, jak dorosły człowiek i poszukać rozwiązania, a nie wylewać swoje żale do innych w Internecie, bo tak robią osoby niedojrzałe. ;)
________________________
We are legion. We do not forgive. We do not forget. We are anonymous.
5
ehhh 2017-02-23 23:23
Anonymous skoncz mi tu spamowac twoje zdanie nikogo tu nie obchodzi , zegnam
4
666 2017-02-24 12:27
Nikogo nie obchodzi Wasze zdanie. Anonymous ma rację w 100%, strona nie służy do tego, co się w tym momencie tutaj odwala, więc kończ waść i wstydu oszczędź.
7
ZysiuWronki 2017-03-12 18:11
Są ogłoszenia na planistę produkcji w tej firmie. Ktos sie moze orientuje na jakie zarobki mozna liczyc ? Pozdrawiam
byly pracownik 2017-03-25 19:45
Zysiu Wronki , poczekaj az bedzie ogloszenie do kontroli jakosci , do twoich obiowiazkow bedzie nalezalo , sprawdzanie komentarzy na fejsie , kontrola jakosci filmikow w HD na youtubie , lazenie i granie na telefonie chyba lepsza fucha co ? a zarobki kolo 3 ~ mysle ze warto
21
Gentelmen 2017-05-13 05:33
No Pan M wyciaga chyba najwiecej z nich wszystkich jesli chodzi o granie na tel..
8
zainteresowana 2017-05-25 11:34
Na jakie zarobki u was może liczyć szwaczka.?
2
Bxc 2017-05-31 08:57
Dlaczego jest wyjatkowy ? Bo tak malo czy bo tak duzo ?
Ja dostalam 2200brutto na okresie probnym. Jak na osobe swiezo po szkole, ktora nigdy nie pracowala na produkcji uwazam ze to duzo. Zwlawzcza w porownaniu do innyvh firm znajdujacych sie w Rogoznie.
5
Pracownik nerwowy 2017-09-07 02:07
Wszyscy z kontroli jakości to straszne lenie. Nie dziwię sie ze tam kazdy chce sie dostać bo można wiecznie walic scieme , a jak jest jakiś problem z pokrowcami to dopiero sie dopatrza jak już jest w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ubrane. Zalosni jesteście . Te wszystkie osoby by musialy isc na najgorsze stanowisko w firmie na produkcji to by sie nauczyli :) tfuu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nugusow. Oczywiście jak szukaja kogoś na kontrole to.od razu email przychodzi ze gratuluja i życzą powodzenia na nowych stanowiskach hahaha kpina a reszta osob to co ? Psy czy jak? Nie doceniani...
1
Nerwowy Pracownik 2017-09-11 21:32
Z tymi pokrowcami to faktycznie żenada ale przecież na szwalni Panie robią samokontrole. Problemu zawsze szuka się u źródła, a nie na kontroli końcowej. Większe weryfikacja pokrowcy na szwalni, a nie siedzenie w biurze. Może kaizena wam napisać?
1
Zostaw swoją opinię o Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o. - Rogoźno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dendro Poland Ltd. Sp. z o.o.