brak logo

Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.

Pepowo

Opinie o Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.

xxx 2012-02-25 20:37
Z TEGO CO MI WIADOMO TO JEDEN MIAŁ STAŻ DWULETNI, DRUGI PRACOWAŁ ROK....
xxx 2012-03-15 20:37
Jest szansa na rozwiązanie co niektórych problemów. Składasz aplikację do firmy o tym samym profilu w Straszynie, a umiejętności, wiedzę i pracowitość, potrafią tam docenić ( bez zbędnych wyzwisk i poniżania ). Pewne jest że robienie dobrego wrażenia jest na krótką chwilę, i każdy pracodawca wybiera pracowników najbardziej wydajnych do których ma zaufanie i może na nich polegać.
ANONIM 2012-03-21 20:17
JAK SIE NAZYWA TA FIRMA
xxx 2012-09-09 16:00
Babcia Google ci odpowie. Szukanie pracy wymaga trochę własnego zaangażowania i chęci.
były 2012-09-30 21:27
nikomu nie polecam... pracowałem krótko a teraz cieszę się że mnie tam nie ma... jeden człowiek psuje całą atmosferę aż się odechciewa pracowac...pozdrawiam wszystkich...
zainteresowany pracą 2012-10-05 07:35
Kolego a od której i do której tam trwa praca po 12 godz czy jak że atmosfera kijowa i jak zarobki zwykłych pracowników
robol 2012-11-06 20:04
Witam ,co tam słychać w najlbardziej przyjaznej dla robola firmie w kraju?
magisterrobotnik 2012-12-27 13:05
robol - 2012-11-06 20:04:49

Witam ,co tam słychać w najlbardziej przyjaznej dla robola firmie w kraju?
super firma!!!
furtok 2014-03-15 13:34
może przez te kilka miesięcy nie byli w stanie znaleźć odpowiedniego kandydata na tak ważne stanowisko ;)
1
do Harnaś Krystian_a 2014-04-01 15:41
Miedziany skrzat??? !!!
Toż to komplement nad komplementami!!!
A od Pana Kierownika się odczep!
Jaja jak berety.
łowca 2014-05-14 13:43
chyba niżej :P
kinia 2014-07-09 22:19
Po waszych komentarzach stwierdzam, że nie warto iść na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko księgowej...
chuda 2014-07-10 15:29
Hej, mogłby ktoś napisać jak ta firma prosperuje?? jaka jest atmosfera? jakie są zarobki?? i czy w ogóle warto aplikować??
Marcin 2014-08-19 13:52
Pracowałem w tej firmie i w 100% każda z negatywnych wypowiedzi jest prawdziwa. Inna opinia niż negatywną nie powinna się tu znalesc, (usunięte przez administratora). Pozdrowienia dla nieugiętych elektryków. :-)
1
@ 2014-11-03 13:46
7.30 - 15.30 teoretycznie a moja rada : mniej wiesz dłużej żyjesz zwłaszcza w Lameleu
@@@ 2014-11-26 13:07
Odpuść sobie, poszukaj normalnej pracy w normalnej firmie. Chyba że lubisz sporty ekstremalne. A pracuje się tak długo jak trzeba.
1
OBCY 2015-02-01 21:17
A CO POWIECIE O SKLEPIE FIRMOWYM NA WEGLOWEJ BO SLYSZALEM ZE TAM TO WOGOLE CYRKI SIE DZIEJA KAZDY ROBI CO CHCE .
5
xxxxxx 2015-05-09 23:57
YOGI czesciowo masz racje ale pomyslmy dlaczego tak sie dzieje czesciowo to jest wina samych pracownikow niestety nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu .
xxxxxxx 2015-05-12 18:44
A tak pozatym to YOGI jako byly pracownik to przestan jeczec bo nie ma lepszej firmy jak LAMEL ktora by robila co roczne imprezy dla pracownikow typu---- kregle splywy kajakowe malo takich firm ktore tak dbaja o swoich nadgorliwych pracownikow a nie oszukujmy sie na tych imprezach bawicie sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiem bo mam zdjecia z takowej imprezy pozdrowienia dla czlonkow rodzin bawiacych sie pracownikow LAMEL
XXXXXX 2015-05-19 21:58
SUPER firma nie ma lepszej na calych kaszubach np. na weglowej dziewczyna pracuje po10,5 h i nie wyje z tego powodu .Chyba bedzie startowala na pracownika ROKU.
xxxxxxx 2015-05-20 21:57
to zalatw kobieto swojemu mezowi prace u (usunięte przez administratora) skoro tam jest tak super . Ale ztego co wiem to ludzie od (usunięte przez administratora)zalatwiali prace w LAMELU a nie odwrotnie u (usunięte przez administratora)zawsze moze sobie dorobic na boku .
nn 2015-05-25 08:46
imprezy dla pracowników chyba żartujesz tylko biuro może się bawić a szary pracownik musi harować na roczne imprezy i spływy kajakowe by się mogli bawić a po drugie to nie jest najlepsza firma na świecie
xxxxx 2015-05-25 20:48
nn --- przykro mi ze ciebie nie zaprosili bo ja wiem ze to nie sa imprezy tylko dla biora bo np pracownicy z weglowej tez sie bawia na takich imprezach (usunięte przez administratora)
xxxolaxxx 2015-06-03 22:06
Dajcie już sobie na luz , nie potraficie napisać nic sensownego wypisujecie same bzdety i kłamstwa . Szefostwo firmy LAMEL jest the best , a pracownicy których oczerniacie są OK ...
tttttttttt 2015-08-14 14:07
hurtownia czy sklep zwal jak zwal na weglowej jest super u PANI E. kupicie wszystko poprostu wszystko od malego bezpiecznika po największe zabezpieczenie i nie tylko służy tez dobra rada nawet potrafi pomoc w zyciowych problemach ale z tym uwaga trzeba uwarzać .A tak jest super można kopic na na fakturę i bez faktury jak kto woli ta kobieta poprostu to skarb LAMELA .Tylko ciekawe kiedy sie za nich wezma czyli P.I.P.za te godziny pracy czy inne kontrole za te smieszne urlopy czy za te pensje na dwie raty legal i pod stolem mysle ze to kwestia czasu .
byk1974 2015-08-28 11:12
A jak w firmie LAMEL wygląda praca kierowcy?Wie ktoś??
1
xxxxx 2015-09-06 20:09
po pierwsze primo --- nie pisze sie osiole tylko ośle wiec juz widac kto tu jest oslem baranie ty zajebany ja nikogo nie wyzywaam wiec ty tez nie wyzywaj . Po drugie primo ---- to nikt tu sie nie msci tylko skoro byku pytal o prace jako kierowca to mu powiedzialem co o tym mysle a ty cioto skoro jestes tak dobroduszny i stajesz w obronie Pani E to spoko jeszcze bedziesz mial okazje jej podziekowac bo dzieki Pani E to bedziecie pracowac legal wszyscy bedziecie JEJ dziekowac i nie wyzywaj wiecej nikogo od KRASNALI bo dzieki temu KRASNALOWI masz na chleb
Waleczny 2015-10-17 23:23
Lepiej poszukajcie sobie innego pracodawcy...
2
juz nie pracuje 2015-10-25 19:28
Poczytaj sobie posty powyzej tam jest opisana cala prawda . Ten co to pisal np. na temat Weglowej to duzo wie powiedziałabym ze nawet bardzo duzo poczytaj sobie i odpowiedz sobie sam na swoje pytanie.
DRAJWER 2016-04-10 19:59
TAK,TAK. KRASNAL.............
3
xxx 2016-06-18 23:06
A jaki szef jest ? kierownictwo ?
Bomix 2016-08-23 18:03
Troche to wy tu bzdury wypisujecie i wyolbrzymiacie wszystko. Pracuje tam kilka lat jako monter, i prawda jest taka że sobie chwalę te pracę. Zarobki dobre, nadgodziny co do jednej, zawsze na czas, wypłacone, atmosfera naprawde spoko, premie kwartalne też są. Czasami zdarzy się zostać dłużej niż wyznaczone godziny, ale ludzie - za darmo tam nikt nie siedzi. Poza 8 godzinami, wszystko liczy się po 150%. Kto nie moze albo nie chce zostac idzie do domu o 15:30, a potem stęka że nadgodzin nie ma i 2500 zł nie wystarcza. Prezes na hali bywa rzadko, te latające rzeczy to tylko w biurze się zdarzają ( ale przez kupe lat 2 takie incydenty mialy miejsce), ale mając takich "biurowych" kazdy rzucalby czym popadnie. Kierownictwo przychylne pracownikom, przyjda, pogadają, pożartują.
Ja naprawde nie wiem, czytajac te posty na owej stronie, skad sie biora takie opinie... Wiekszosc z nich wydaje mi się, jest pisana przez pseudo Inżynierków po PG, ktorym po prostu nie przedluzono umowy po 3 miesiacach probnych, bo poziom wiedzy niektorych tam obecnych i bylych pracownikow "po studiach" jest naprawde smutny...
3
Zostaw swoją opinię o Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o. - Pepowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.