brak logo

Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.

Pepowo

Opinie o Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.

zona pracownika 2012-07-02 07:50:20
To moze sie dowiemy jak wyglada wigilia w pracy buhahaha.Taka duza firma tyle sprzedazy a nie stac ich na danie jakiejkolwiek premi pracownikowi.Pan P powinien brac przyklad np z Gorskiego ze ma premie od sprzedazy kazdy pracownik i jest szanowany. A tu za super sprzedaz za miliony dostaje sie drozdzowkie
hahaha 2012-07-05 13:46:31
zona pracownika - 2012-07-02 07:50:20

To moze sie dowiemy jak wyglada wigilia w pracy buhahaha.Taka duza firma tyle sprzedazy a nie stac ich na danie jakiejkolwiek premi pracownikowi.Pan P powinien brac przyklad np z Gorskiego ze ma premie od sprzedazy kazdy pracownik i jest szanowany. A tu za super sprzedaz za miliony dostaje sie drozdzowkie
ostanio była premia, każdy otrzymał po ciastku
xxx 2012-09-09 16:00:10
Babcia Google ci odpowie. Szukanie pracy wymaga trochę własnego zaangażowania i chęci.
były 2012-09-30 21:27:51
nikomu nie polecam... pracowałem krótko a teraz cieszę się że mnie tam nie ma... jeden człowiek psuje całą atmosferę aż się odechciewa pracowac...pozdrawiam wszystkich...
zainteresowany pracą 2012-10-05 07:35:27
Kolego a od której i do której tam trwa praca po 12 godz czy jak że atmosfera kijowa i jak zarobki zwykłych pracowników
robol 2012-11-06 20:04:49
Witam ,co tam słychać w najlbardziej przyjaznej dla robola firmie w kraju?
magisterrobotnik 2012-12-27 13:05:08
robol - 2012-11-06 20:04:49

Witam ,co tam słychać w najlbardziej przyjaznej dla robola firmie w kraju?
super firma!!!
furtok 2014-03-15 13:34:08
może przez te kilka miesięcy nie byli w stanie znaleźć odpowiedniego kandydata na tak ważne stanowisko ;)
1
Krystian Harnaś 2014-03-24 21:48:04
Nowy kierownik uzdrowi sytuacje, serwuje wszystkim najlepsze kebaby i bajki z tysiaca i jednej nocy, gdyż uczeszczał do technikum chodzenia po chodniku i gotowania na małym palniku. Miedziany skrzat nie może się od niego opędzić.Opowiada mu ulubione tomiki swych wytwornych bajek i fraszek. Zastępuje królewskiego błazna tylko brak mu odpowiedniej czapki
W końcu każdy Rycerz ma swojego giermka ( nawet ten w miedzianej zbroi). Nawet Robinson miał piętaszka.
Zauważyłam iż obecnie trwa rekrutacja na jakież to ważnie dla rozwoju firmy jedyne w swoim rodzaju stanowisko asystentki giermka.Casting zostanie przeprowadzony 1.04.2014r. Aplikację trzeba obowiązkowo złożyć w siedmiu językach i udokumentować swoje królewskie pochodzenie.Do obowiązków będzie należało parzenie kawy i obsługa dźwigu.
8
do Harnaś Krystian_a 2014-04-01 15:41:31
Miedziany skrzat??? !!!
Toż to komplement nad komplementami!!!
A od Pana Kierownika się odczep!
Jaja jak berety.
łowca 2014-05-14 13:43:12
chyba niżej :P
kinia 2014-07-09 22:19:59
Po waszych komentarzach stwierdzam, że nie warto iść na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko księgowej...
chuda 2014-07-10 15:29:41
Hej, mogłby ktoś napisać jak ta firma prosperuje?? jaka jest atmosfera? jakie są zarobki?? i czy w ogóle warto aplikować??
Margolcia 2014-07-10 18:19:24
Jeślli jakaś dziewczyna skusi się na stanowisko księgowej to gwarantuję jej pracę w atmosferze, jakiej żadna inna firma nie oferuje! Jeśli w poprzedniej pracy nie często widywałaś swojego pracodawcę o tyle jest fajnie w Lamelu, że widujesz go co chwila! Ba, nawet jak dobrze trafisz (a długo czekać nie będziesz musiała) to poznasz jego ciemną stronę! Noś przy sobie najlepiej jakąś tarczę od zbroi, by móc chronić się przed latającymi kubkami czy telefonami komórkowymi. Dodatkowo zaopatrzcie się w ochronne nauszniki, żeby bębenki Wam, drogie panie, nie pękły, gdy szef będzie się na was o byle co wydzierał! Tak, wahania nastrojów szef ma jak przy menopauzie. To jeszcze nic! Od niedawna ma skrzydłowego. Miękki uścisk dłoni, arogancka postawa i ponad wszystko chce się przypodobać swojemu panu. Ubaw po pachy. Szkoda, że nie dla tych, co tam pracują. Macie dzieci? Nie wiecie jakie bajki im opowiedzieć przed snem? Ta firma jest dla Was! Anegdotki na każdą okazję i bez okazji też! Czujecie się pewne siebie? Lubicie survival? To wybierzcie Lamel! Myślicie, że wykształcenie Wam coś daje? Podrzyjcie dyplomy a najlepiej spalcie! Tu wykształcenie nic nie daje! Wręcz przeciwnie! Taki tam ot, paradoks. Ale jak nie jesteście jeszcze przekonane do pracy w tej firmie, a bardzo chciałybyście aplikować, to wpiszcie w CV, że uwielbiacie makaron i kebaby! Dla prawej (i lewej chyba też) ręki prezesa będzie to jak makaron na uszy! :) No nic, tyle ode mnie. Także pchajcie się drzwiami i oknami, bo drugiej takiej firmy na świecie nie ma!
4
Marcin 2014-08-19 13:52:51
Pracowałem w tej firmie i w 100% każda z negatywnych wypowiedzi jest prawdziwa. Inna opinia niż negatywną nie powinna się tu znalesc, (usunięte przez administratora). Pozdrowienia dla nieugiętych elektryków. :-)
1
@ 2014-11-03 13:46:07
7.30 - 15.30 teoretycznie a moja rada : mniej wiesz dłużej żyjesz zwłaszcza w Lameleu
15.30 2014-11-21 08:34:55
praca do 15.30??? w Lamelu??? posikałem się ze śmiechu!
1
@@@ 2014-11-26 13:07:18
Odpuść sobie, poszukaj normalnej pracy w normalnej firmie. Chyba że lubisz sporty ekstremalne. A pracuje się tak długo jak trzeba.
1
OBCY 2015-02-01 21:17:09
A CO POWIECIE O SKLEPIE FIRMOWYM NA WEGLOWEJ BO SLYSZALEM ZE TAM TO WOGOLE CYRKI SIE DZIEJA KAZDY ROBI CO CHCE .
5
xxxxxx 2015-05-06 22:11:46
Przestańcie wyć i tak macie zbyt dobrego szefa , a skoro ktos mysli ze pracuje 15 lat i jest nie zastompiony to jest w błedzie ---- nie ma ludzi nie zastompionych . Ale otym opiszemy nastempnym razem -----pozdrowienia dla PANI E.
xxxxxx 2015-05-09 23:57:25
YOGI czesciowo masz racje ale pomyslmy dlaczego tak sie dzieje czesciowo to jest wina samych pracownikow niestety nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu .
xxxxxxx 2015-05-12 18:44:29
A tak pozatym to YOGI jako byly pracownik to przestan jeczec bo nie ma lepszej firmy jak LAMEL ktora by robila co roczne imprezy dla pracownikow typu---- kregle splywy kajakowe malo takich firm ktore tak dbaja o swoich nadgorliwych pracownikow a nie oszukujmy sie na tych imprezach bawicie sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiem bo mam zdjecia z takowej imprezy pozdrowienia dla czlonkow rodzin bawiacych sie pracownikow LAMEL
XXXXXX 2015-05-19 21:58:45
SUPER firma nie ma lepszej na calych kaszubach np. na weglowej dziewczyna pracuje po10,5 h i nie wyje z tego powodu .Chyba bedzie startowala na pracownika ROKU.
xxxxxxx 2015-05-20 21:57:16
to zalatw kobieto swojemu mezowi prace u (usunięte przez administratora) skoro tam jest tak super . Ale ztego co wiem to ludzie od (usunięte przez administratora)zalatwiali prace w LAMELU a nie odwrotnie u (usunięte przez administratora)zawsze moze sobie dorobic na boku .
nn 2015-05-25 08:46:56
imprezy dla pracowników chyba żartujesz tylko biuro może się bawić a szary pracownik musi harować na roczne imprezy i spływy kajakowe by się mogli bawić a po drugie to nie jest najlepsza firma na świecie
xxxxx 2015-05-25 20:48:50
nn --- przykro mi ze ciebie nie zaprosili bo ja wiem ze to nie sa imprezy tylko dla biora bo np pracownicy z weglowej tez sie bawia na takich imprezach (usunięte przez administratora)
xxxolaxxx 2015-06-03 22:06:30
Dajcie już sobie na luz , nie potraficie napisać nic sensownego wypisujecie same bzdety i kłamstwa . Szefostwo firmy LAMEL jest the best , a pracownicy których oczerniacie są OK ...
ooooooo 2015-07-06 19:51:51
zamiast sie kłucic to byscie lepiej złozyli zyczenia urodzinowe swojej kolezance z pracy ja tez sie dolącze ---ja ci zycze PANI E. wszystkiego najlepszego samych wspanialych wrazen duzo slepych i naiwnych zonatych meszczyzn . ps- moze jeszcze ktos ci uwierzy zycze ci jeszcze duzo smutku samych ponurych dni a przedewszystkim wiecej wiary w siebie dziewczynki w twoim wieku juz dawno przestały słuchac sie mamusi i tatusia.
Do antek 2015-07-12 23:03:34
Idż tam i zdechnij........................
olaole 2015-08-03 19:37:13
ciekawe czemu jak ktos napisze prawde na temat pensji ze jest wyplacana na dwie raty czyli legal na konto a reszta pod stolem to te wpisy sa usuwane
tttttttttt 2015-08-14 14:07:03
hurtownia czy sklep zwal jak zwal na weglowej jest super u PANI E. kupicie wszystko poprostu wszystko od malego bezpiecznika po największe zabezpieczenie i nie tylko służy tez dobra rada nawet potrafi pomoc w zyciowych problemach ale z tym uwaga trzeba uwarzać .A tak jest super można kopic na na fakturę i bez faktury jak kto woli ta kobieta poprostu to skarb LAMELA .Tylko ciekawe kiedy sie za nich wezma czyli P.I.P.za te godziny pracy czy inne kontrole za te smieszne urlopy czy za te pensje na dwie raty legal i pod stolem mysle ze to kwestia czasu .
MC GAYWER 2015-08-25 20:10:44
Szukają tylko i wylacznie ludzi z tytulem HRABIA przed nazwiskiem,aby szef tej firmy" WIELKI MAŁY CZŁOWIEK" nie musiał sie znizac ze swojego poziomu.
byk1974 2015-08-28 11:12:00
A jak w firmie LAMEL wygląda praca kierowcy?Wie ktoś??
1
olaole 2015-08-30 20:51:37
byku z tego co mi wiadomo to jak bys trafił na weglowa do kartuz jako kierowca to marne szanse bo tam to PANI E. sama duzo towaru rozwozi po klijentach a malo tego nawet jak ktos kase wisi to i po kase prywatnie jedzie do domu wiec jak widzisz oni tam pracuja zgodnie z zasada utrzymania klijenta nawet zmienili godziny pracy bo teraz pracuja od 6 do ostatniego klijenta bedziesz tam o 16,45 i zostaniesz obsłużony ale za to w ciagu dnia nie maja problemu zeby wyjsc sobie na godzinke np na jakies zakupy czy nad jeziorko sie zrelaksowac czy nawet jechac na wulkanizacje takich przykładów moge podac bardzo duzo ,chcesz zobaczyc gdzie szef ma swoj pomost i trzyma lodki popros Pania E moze ci pokaze ha ha mi sie udalo mi pokazala i w godzinach pracy nie bylo problemu ja na twoim miejscu bym tam nie szukal pracy chyba ze ci odpowiada pensja na dwie raty i ogromna ilosc godzin .
Do olaole 2015-09-01 21:59:32
Zostaw osiole tą E w spokoju.Dala ci kosza co tak sie mscisz? To nie ona jest problemem, tylko ten krasnal M.P.
Piszesz o jakichś dyrdymałach,a ludzie w Pępowie wiedzą jak jest naprawdę.


xxxxx 2015-09-06 20:09:49
po pierwsze primo --- nie pisze sie osiole tylko ośle wiec juz widac kto tu jest oslem baranie ty zajebany ja nikogo nie wyzywaam wiec ty tez nie wyzywaj . Po drugie primo ---- to nikt tu sie nie msci tylko skoro byku pytal o prace jako kierowca to mu powiedzialem co o tym mysle a ty cioto skoro jestes tak dobroduszny i stajesz w obronie Pani E to spoko jeszcze bedziesz mial okazje jej podziekowac bo dzieki Pani E to bedziecie pracowac legal wszyscy bedziecie JEJ dziekowac i nie wyzywaj wiecej nikogo od KRASNALI bo dzieki temu KRASNALOWI masz na chleb
do olaole 2015-09-08 18:29:04
Nazwalem cie osiolem ,zeby nie obrazic zadnego osla.
A ten KRASNAL nie daje mi chleba.(już)
1
były pracowwnik 2015-09-09 17:55:56
olaole ma rację tam naprawdę dzieją się same cuda ,a ty skoro już chlebka od krasnala nie potrzebujesz to się zamknij i nie obrażaj
to ja 2015-10-14 18:37:06
Znowu szukaja kierowcy?Cos czesto sie zmieniaja.Czyzby wykanczała ich "PRZYJAZNA I MIŁA ATMOSFERA?".................A KRASNAL juz czeka na nastepnego...............
1
Waleczny 2015-10-17 23:23:44
Lepiej poszukajcie sobie innego pracodawcy...
1
juz nie pracuje 2015-10-25 19:28:21
Poczytaj sobie posty powyzej tam jest opisana cala prawda . Ten co to pisal np. na temat Weglowej to duzo wie powiedziałabym ze nawet bardzo duzo poczytaj sobie i odpowiedz sobie sam na swoje pytanie.
Kikau 2016-03-22 14:59:34
Uważajcie na prezesa,małego skrzata który zwalnia ludzi bo ma zły humor i wahania nastroju jak baba w ciąży. Praca niby fajna ale pod presją czasu,humorów kierownictwa,głupich komentarzy i docinkpw że strony prezesa. To praca na zasadzie wszystko się może zdarzyc,raz jesteś a później cię nie ma. Wypowiedzenie to prezent od krasnala... Dajcie spokój,szkoda czasu i nerwow
1
DRAJWER 2016-04-10 19:59:08
TAK,TAK. KRASNAL.............
1
Maria 2016-04-22 08:41:10
Pracowałam krótko, nie zdąrzyłam nawet nawiazać przyjaźni z nikim. Nie polecam firmy. Dziewczyna w blond wlosach siedząca tuż przy wejściu jest bardzo ie miła i nie wporządku, krzyczy, awanturuje się..nie wiem dlaczego prezes ją trzyma. Pensja nie jest wysoka, co innego obiecują a co innego się dostaje. Ja nie miałam nawet umowy na czas próbny, żadnego szkoelenia BHP, lekarza pracy. Prezes tej firmy jest bardzo nerwowy i nie powinien zarządzać tak dużą firmą bo kiedyś przez jego zachowanie każdy odejdzie. Zdarzały sięmomemnty keidy rzucał przedmiotami a także kiedy wyzywał ludzi od najgorszych.
5
xxx 2016-06-18 23:06:44
A jaki szef jest ? kierownictwo ?
Ad 2016-06-30 16:01:53
Maria trafiłaś w 100% prawdę. widzę z niektórych wypowiedzi ze się nic nie zmienił
a pracowałem tam jak otwierał swój interes. Jest tam nadal nerwowo. latają przedmioty!!!
już nie chcę pisać co jeszcze się tam działo!!??
5
Bomix 2016-08-23 18:03:12
Troche to wy tu bzdury wypisujecie i wyolbrzymiacie wszystko. Pracuje tam kilka lat jako monter, i prawda jest taka że sobie chwalę te pracę. Zarobki dobre, nadgodziny co do jednej, zawsze na czas, wypłacone, atmosfera naprawde spoko, premie kwartalne też są. Czasami zdarzy się zostać dłużej niż wyznaczone godziny, ale ludzie - za darmo tam nikt nie siedzi. Poza 8 godzinami, wszystko liczy się po 150%. Kto nie moze albo nie chce zostac idzie do domu o 15:30, a potem stęka że nadgodzin nie ma i 2500 zł nie wystarcza. Prezes na hali bywa rzadko, te latające rzeczy to tylko w biurze się zdarzają ( ale przez kupe lat 2 takie incydenty mialy miejsce), ale mając takich "biurowych" kazdy rzucalby czym popadnie. Kierownictwo przychylne pracownikom, przyjda, pogadają, pożartują.
Ja naprawde nie wiem, czytajac te posty na owej stronie, skad sie biora takie opinie... Wiekszosc z nich wydaje mi się, jest pisana przez pseudo Inżynierków po PG, ktorym po prostu nie przedluzono umowy po 3 miesiacach probnych, bo poziom wiedzy niektorych tam obecnych i bylych pracownikow "po studiach" jest naprawde smutny...
3
Johnny Ex 2016-10-19 14:11:52
Może monterzy mają okej ale mam wrażenie, że wszystkie pozytywne opinie piszą dwie, trzy osoby z biura (nie podam nazwisk) i robią to tylko po to aby zachęcić ludzi do składania CV
Johnny Ex 2016-10-19 14:12:20
Może monterzy mają okej ale mam wrażenie, że wszystkie pozytywne opinie piszą dwie, trzy osoby z biura (nie podam nazwisk) i robią to tylko po to aby zachęcić ludzi do składania CV
MIles 2016-10-20 15:43:58
Swojego czasu opinia negatywna na FB "czarna lista pracodawców" teraz tutaj...
Jak tylko ktoś może niech spiernicza jak najdalej od tej firmy!
Zostaw swoją opinię o Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o. - Pepowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lamel Rozdzielnice Sp. z o.o.