logo Kadefarm Sp. z o.o.

Kadefarm Sp. z o.o.

Sierosław

Opinie o Kadefarm Sp. z o.o.

leon 2011-07-04 14:19:24
Tak nieco podpadająco brzmi ta zachęta! Mam wrażenie lechu jestes takim [usunięte przez moderatora] kedfarmu :) nie obraź sie. Kedfarm byc może jest dobrą Firmą, ale taka wypowiedź jej nie pomoże PZDR
2
desperat 2011-07-09 13:04:01
Praca dla desperatów, szef ma dziwne [usunięte przez moderatora], jest mało ludzki, siedzi w biurze i patrzy w ten GPS gdzie jesteś by cie uwalić. Są wiele lepsze firmy, to jest firma kukuryku. Jeżdżąc jako osoba przyuczająca się do tej pracy nie nauczysz się za wiele, a najlepsze jest to, że jeździsz bez umowy i za darmo. Premie co pół roku są, ale praca tam i ta presja nie są jej warte. Do tego samochody - skody i ople z GPSami, limity na kilometry, pracownik płaci za to że używa samochód służbowy nawet w tygodniu, za to że jeździ do pracy, bo wszak zatrzymuje się po bułki. Za samochód zapłacisz słony ryczałt w weekend i w urlop, naprawdę jest to niedorzeczne i krępujące, dodatkowo upokarzającę i żenujące. Nie polecam. Aha, a jak zajdziesz w ciążę, to masz przesrane, traktują cię jak rzecz i pracownika fizycznego. Farsa i komedia....
Medyczny 2011-07-27 07:00:09
Dziwi mnie taka opinia, bo pracuję w Kadefarmie od ponad 4 lat, umowę o pracę mam od samego początku, pracuję na osiągnięcie targetów miesięcznych i półrocznych i nie czuję żadnej presji, po prostu osiągam cele ustalone z szefem, który jest spoko gościem, życzę wszystkim takiego przełożonego. Tak to jest w działach sprzedaży trzeba zapierniczać i pewnie nie każdy się do tego nadaje. Co do GPS - jasne że są. Myślisz, że firma wyposaży obcą osobę w nowy pojazd bez kontroli? Opłaty za auto 5zł za dzień – nie wiem czy to słona opłata, jak dla mnie ok. Wolę płacić 5zł i móc korzystać w czasie wolnym niż np. jak w innych firmach zwracać każdego dnia po pracy do siedziby i rano odbierać samochód. Praca jest ok., zespół zgrany, są imprezy integracyjne, nie ma żadnych kwasów, stresów jak się słyszy w innych firmach sprzedażowych czy farmaceutycznych. Ogólnie ok.
Zespół ds. Komunikacji 2011-08-10 05:25:43
W odpowiedzi na post użytkownika Desperat firma Kadefarm Sp. z o.o. oświadcza, że każda osoba zatrudniona w spółce pracuje na podstawie umowy o pracę. Równocześnie firma dbając o pracowników zapewnia pakiet medyczny oraz sportowo – rekreacyjny. Fundamentem firmy Kadefarm są jego pracownicy, a dbałość o ich kompleksowy rozwój jest celem firmy. Każdy pracownik ma możliwość użytkowania pojazdu w czasie wolnym, jest to unormowane wewnętrznym regulaminem spółki. Pojazdy służbowe są monitorowane ze względów bezpieczeństwa, uczciwi pracownicy wykazują do tego pełne zrozumienie, mniej uczciwi niezależnie od okoliczności będą niezadowoleni. Nie istnieją systemy doskonałe, pozbawione wad, ważna jest kwestia postawy pracownika: ambitni i kreatywni odnoszą sukcesy w firmie Kadefarm, a desperaci (wg. Słownika języka polskiego ‘całkowicie zrezygnowani, pozbawieni nadziei, frustraci’) nie znajdą satysfakcji w żadnym miejscu pracy. Zespół ds. Komunikacji Kadefarm
5
karol 2011-09-23 08:58:43
nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma i jak się komuś komuś nie podoba szef, zasady itd zawsze pracę można zmienić. jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził!
karol 2011-09-28 03:42:25
(usunięte przez administratora)po prostu zna życie! ludzie zawsze narzekają na szefa, pytanie czy oni są takimi świetnymi pracownikami jak im się wydaje?? w Kadefarmie jest wielu pracowników, którzy pracują wiele lat..uważacie, że są takimi (usunięte przez administratora)? czy po prostu dobrze im się pracuje??
POSTRONNY 2011-11-21 12:40:18
Najlepiej założyć swoja firmę.. po co pracować dla kogoś.. najlepiej dla siebie i zobaczyć jak to wyglada w rzeczywistości a nie byc malkontentem i narzekać na firmy...doceni się fakt zarobienia pieniędzy ciężką własną pracą..a nie bo mi sie należy! Zobaczy sie jakie sa koszty utrzymania firmy... samochodziku firmowego...i uniknie się "(usunięte przez administratora)" innym.. albo Pan/ Pani przekona się na własnej skórze jak to jest gdy inni niesłuszenie oceniaja Pana/ Panią.. Zusiki samemu będzie sie płaciło... podatki... Zyczę powodzenia i nie zawracania głowy innym firmom bo takiemu pracownikowi prędzej czy później podziękują...
... 2011-12-14 10:48:48
Pracownika nie powinno obchodzić to czy pracodawca ma na ZUS itp.
Skoro daje zatrudnienie to jego problem...
prawdziwa 2012-04-11 23:18:26
Prawda, prawda i jeszce raz prawda a to niestety jest smutne. Uwazam sie za normalna osobe i dzis juz wiem jak sie prcuje jako med. Nie ma to nic wspolnego z ta firma. Nie trzeba byc nieuczciwym zeby nie lubic GPSow i to chyba kazdy zrozumie. Nie koniecznie firma musi wiedziec gdzie sie jest po godzinach pracy. Nic sie tutaj nie nauczycie a jeszcze dodatkowo napedzany stres przez (usunięte przez administratora) szefa. Tak sie ludzie nie zachowują.Jest wiele miejsc gdzie sie normalnie pracuje wedlug prosto okreslonych zasad a to nie nalezy do takich. Wyjątkowo nie polecam.
aandain 2012-04-18 12:37:47
A mógłby ktoś coś jeszcze napisać ? Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę, nie ukrywam że po Waszych wcześniejszych komentarzach/opiniach mam \\\'lekkie\\\' obawy. Może jest ktoś kto aktualnie pracuje, bądź pracował w ostatnim czasie ?
zadowolona 2012-04-18 15:32:43
Ludzie nie przesadzajcie! Tendencją Polaków jest narzekanie....Kadefarm jest dobrym pracodawcą, a najlepszym dowodem jest zespół ludzi, który pracują po 10, 8, 5 lat i nie chcą zmieniać pracy. Przyjedź na rozmowę kwalifikacyjną i sama oceń, zadzwoń i zadaj pytania i będziesz w stanie "wyczuć" jaki klimat panuje. Kadefarm ma wiele plusów, niewątpliwym jest umowa o pracę na czas nieokreślony, pakiet socjalny, opieka medyczna... są osoby, którym zawsze będzie źle. Pytanie tylko czy oni byli w stosunku do pracodawcy fair, bo każda sytuacja ma dwie strony medalu.
Najprościej zadzwonić, przyjechać, porozmawiać i wyrobić sobie swoje zdanie. Ja osobiście polecam.
zdziwiona 2012-05-07 00:23:16
Masakra, ludzie czy nie wydaje sie wam, że pochlebne opinie ewidentnie pisane sa przez jakas wariatke lub kogos z biura co na jedno wychodzi.
zaniepokojony 2012-07-13 11:48:43
Witam wszystkich a ile się zarabia w tej firmie jako PF? Pozdrawiam.
1
postronny 2012-07-25 16:13:37
dadzą ci poniżej 2 kawałków i obetną za każdy dzień 5 zł za auto a jak odpalisz w weekend nawet przestawiając na parkingu po zakupy to 20 zł potrącą

polecona 2012-07-29 02:30:29
polecasz.....mmmmm super..... a masz jakiegoś \"(usunięte przez administratora)\" w pobliżu żeby auto naprawił????? Albo masz próbki, plakaty, foldery??? Cóż oszczędności...... Zrozumiałe!!! Ale uwaga!!!! na wakacje możesz śmignąć nad morze, tylko może tak , może nie... masz dziecko???? (usunięte przez administratora). jakoś dalej nie chce mi się klikać.... Mam lepsze .....
wit 2012-07-30 13:11:51
Witam
Jako były pracownik , kóry odszedł rok temu chciałbym powiedzieć że jest to jedna z najgorszych firm na rynku.
Jeśli ktoś inaczej sądzi to mysle że nigdy tam nie pracował jako przedstawiciel.
Pozdrawiam
kadi 2012-07-31 11:58:08
Beznadziejna firma , bez etyki
1
pio 2012-07-31 12:24:14
beznadziejna firma nie polecam
1
ciekawy 2013-01-16 22:48:46
Witam. Zmieniło się coś na lepsze w tej Firmie czy jednak nie warto tracić na nią czasu.

Pozdrawiam
nowy 2013-04-09 09:12:49
może ktoś napisać jakieś konkrety?

jaka podstawa - PM ?

jakie auto?

jakie warunki?

Dziekuje z gory
PMka 2013-04-09 23:43:54
Witam. Miałam tę okropną nieprzyjemność tam pracować. Otwierali wtedy nową linię. Uwierzcie mi, że po miesiącu wszyscy zaczeli szukać pracy. Nie spotkałam się nigdy z równie fatalną firmą. Potwierdzam też brak uczciwości, złą atmosferę, ,,dziwnego" i niekompetentnego szefa, inwigilację. Brak słów! Pracuję jako PM od 5 lat, ale coś takiego nigdy nie spotkało ani mnie ani moich znajomych PMów. Rotacja nieprzeciętnie duża. Ci którzy jakoś tam wytrzymali dłużej też szczerze nienawidzą tej firmy. Szczerze odradzam! Pozdrawiam!
next 2013-04-15 22:04:51
no fajnie że sa opinie ale nadal brak informacji konkretnych...
ciekawa 2013-04-15 22:12:48
słyszałam, że podobno na 2 czy 3 etapie trzeba jakies prezentacje przygotowac o ich lekach - bez szkolenia - hahaha - cwaniaki darmowe własne szkolenie
a ty sie wyginaj jak(usunięte przez administratora)przed "PANAMI"
dobra kopalnia pomysłów...
kilka darmowych prezentacji - jest z czego czerpac inspiracje - a czy zatrudnią - hmmmm - ciekawe...
i za ile?? 2 netto - 3 netto - 4 netto ?????
była 2014-07-28 17:15:32
Kadefarm nie jest bardzo złym pracodawcom ani bardzo dobrym. GPS są wszędzie i przestańcie na nie narzekać. Opłaty za auto co najmniej dziwne. Za to że jedziesz do pracy 5 zł, w weekend 15, a na urlopie 20 zł + vat i oczywiście na swoim paliwie.Auta różne: stare Fabie, Ople Astry, Rapidy i podobno teraz Aurisy. W aucie wszystko robisz sama: żarówki, przeglądy, oleje, naprawy, sprzątanie, opony. Pensje przedstawicieli są raczej bardzo słabe 2000 - 2500 na rękę. Generalnie przełożony myśli tylko o tym żeby na czymkolwiek oszczędzić albo najlepiej obciążyć pracownika. Wprowadzono podobno kary za przekroczenie prędkości 140km/h. Wiele osób tam pracuje po kilka lat bo faktycznie ciśnienie nie jest ogromne. Ale jeśli drażni Cię głupota to odradzam.
3
rozbawiony 2014-12-02 14:28:48
Ta firma to wielka kupa.
Jako PM masz około 2300 zł na rękę i żadnych szans na podwyżki. Dyrektorek pożal się boże siedzi tylko przy GPS i patrzy na czym uwalić przedstawiciela. Zero decyzyjności z jego strony. Wszystkim rządzi właściciel. Auta Aurisy i Rapidy. Płacisz 5 zł dziennie za to że jedziesz do pracy, nawet jak później nie używasz go prywatnie. W weckend płacisz 15 zł, a na urlopie 20 zł netto dziennie. I oczywiście swoja benzyna. Szczerze odradzam !!!
upondate 2015-02-18 09:04:52
Mały update, obecnie poszukują Przedstawiciela Farmaceutycznego do spraw Kluczowych Klientów. Zastanawiam się czy jest to praca za kogoś - ktoś zrezygnował, czy po prostu dział się powiększa i przez to potrzebna jest większa ilość rąk do pracy? Dajcie jakiś cynk czy warto, bo nie ukrywam, że najbardziej zależy mi na kasie.
kam 2015-03-27 13:23:35
Szukają bo gdy kończyła mi się umowa to usłyszałem od dyrekcji że albo oddam im 50% wypracowanej premii kwartalnej albo nie przedłużą umowy. Więc sam odszedłem. Szczerze odradzam tą firemkę.
1
zainteresowany 2016-10-14 13:47:52
witam znalazłem na stronie ogloszenie na technika obiektu. ktoś się zwolnił? jaka płaca na tym stanowisku? jaka atmosfera? auto służbowe oferują? proszę o odpowiedz bo jestem zainteresowany ofertą
4
zainteresowany 2016-10-14 19:50:18
Pracujesz tam? a jak zarobki? atmosfera?
mino 2016-10-17 20:32:12
czy nadal u was w firmie w województwie dolnośląskim poszukiwany jest pracownik na stanowisko Przedstawiciel Farmaceutyczno-Kosmetyczny? wiem że we wrzesniu tego roku ruszyły na to stanowisko rekrutacje i chciałabym wiedzieć czy nadal temat jest aktualny
były pracownik 2016-12-07 11:56:36
omijajcie z daleka i nie wierzcie w żadne słowo Pana H.Z.
były pracownik 2016-12-07 11:57:23
omijajcie z daleka i nie wierzcie w żadne słowo Pana H.Z.
Zostaw swoją opinię o Kadefarm Sp. z o.o. - Sierosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kadefarm Sp. z o.o.